laddar!

sitter i min ensamhet i vardagsrummet. Har nyss ätit lite kvällsmat med päronen och sen var mamma snäll och fixade min naglar så jag blev semester-fin. Jeansblått naglack med fina blommor på varje ringfinger. Jättefint! Pappa har edan gått och lagt sig men om ca 2 timmar går han upp igen för att stjusa bort mig och min packning till Sara och möta dom andra, halv 3 drar vi ifrån stan. Det som tidigare i veckan har verkat vara ett problem verkar nu se en aning ljusare ut. Nu är vi verkligen på väg!

nu har jag slagit mig ner i soffan för att se om det kanske går att sova 1 timme eller 1,5. Skulle inte tro det, mitt huvud snurrar fortfarande i 180km/h och jag önskar nästan att det var lördag natt igen. Asså, jag måste ge mig. Jag kan inte hålla på såhär. Vad som sker, det sker efter denhär veckan på Cypern. Jag tar tag i mitt liv när jag kommer hem. Men man kan ju alltid hoppas ;D 

Dethär blir mitt sista blogginlägg denhär kvällen och för resten av kommande vecka. Det kommer bli en låååång resumé i bloggen när jag kommer hem. Så nu önskar jag er alla en regning vecka och hoppas att jag blir brunare än vad någon av er någonsin blivit. Nae skämtosido, hoppas ni alla får en bra vecka. Det ska iallafall jag och mina kära vänner ha. Riktigt bra faktiskt! Puss & kram. <3

jag vill inte sova själv nästa måndag.. (A)

jag säger som uggla: morsan är okej

min mamma är klockren, hon har gått och skaffat MSN! :D haha.
så nu plingar det i varje dator här hemma även fast vi sitter i rummen brevid varandra.  Måste trots detta ändå springa till henne hela tiden för att hjälpa henne byta bild, byta namn, lägga till andra kontaker och massa annat som hon inte riktigt är så hajj på. Ja, min mamma är bäst. Riktigt jäkla cool. Nu vet ni alla vem jag brås på ;D

nu börjar jag få lite smått med resfeber. har jag verkligen fått med mig allt..? MÅSTE KOLLA.

skriver ett sista inlägg senare. Hej så länge.

KOM HIT, KOM HIT, KOM HIT, KOM HIT, KOM HIT, KOM HIT. PUSSA MIG HEJDÅ.

morfar <3

Ja, det var en kväll i juni, då när sommarn är som bäst.
Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest.
Hennes morfar satt och nyna på en sommarmelodi.
Plötsligt spratt det till i gubben, han blev ung och han blev fri.

Han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna.
och sen spotta han ut snuset och sa: min sköna, får jag lov?
Hon var vacker, han var stolt. Rak i ryggen som en fura.
Det var sommar, det var glädje och dom dansade och sjöng:
lala, lalala, lalalalala.

Så mindes han och sa; ja du skulle sett din mormor, hon var lika grann som du.
Där hon dansade i gräset, likadant som du gör nu.
Hennes hår var blekt av solen, hennes mun var smultronröd.
Hon var ljuvlig som en lilja, hennes kärlek var som glöd.

Så jag tog av mig min kavaj, sparka av mig båda skorna.
och sen spotta jag ut snuset och sa; min sköna, får jag lov?
Hon var vacker, jag var stolt. Var i ryggen som en fura.
Det var sommar. det var glädje och vi dansade och sjöng:
lala, lalala, lalalalalala.


-..-

mitt huvud går i bitar närsomhelst. Den ena delen av mig av mig vill ha allting packat och klart för att åka. vara borta gärna mer än en vecka och bara ta livet som det kommer. Den andra delen av mig har fått nya anledningar till att vilja stanna hemma. Jag hoppas innerligt att vi får långa dagar med mycket skratt och sol samtidigt som jag hoppas att veckan går fort. För det finns nu vissa saker jag vill komma hem till. Men man kanske borde sakta ner, ta det lugnt och bara flyta med. men va fan, det är inte jag. Efter igårkväll så har jag haft en enda tanke i huvudet och hur ska jag lyckas bli av med den? AAAAAAAAAAAAAAAAAGH :D det är precis vad hela min kropp skriker just nu. av olika anledningar.

mitt liv är verkligen inte längre vad det en gång var.

Tonight is the night

ÄNTLIGEN. 7 veckors väntan är snart över. Cypern, here we come.

idag har dagen gått till att handla tidnigar till flygresan, strykt kläder och packat ner det mesta i resväskan. Nu är det bara lite smågrjejer kvar och sen är jag good to go. Jag är verkligen jättepepp nu. Jag kan nästan känna värmen, höra vågorna, se Anna med kameran, höra mig och moa tjafsa och bara se mig själv ligga på stranden klippt hela dagen. Nej, nu får bloggen vänta en stund. Skriver mer senare ikväll oh säger hejdå till er alla. Puss så länge.

en återkommande fråga i min vardag just nu:
ARE YOU REAL? AM I DREAMING?!


omöjligt

jag kan inte sova. Men är det så konstigt och vad gör det?
Det har varit dom mysigaste timmarna på väldigt länge.
det kommer verkligen bli omöjligt att somna. Kom tillbaka då, saknar dig redan.

A.

Heja Snoka




Uppe på idrottsparken (eller bara Parken som vi i Norrköping säger) är det allsvensk match mellan Vårat älskade Peking och Göteborg. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, jag hoppas och vill att vi ska vinna men när vi redan låg under med 0-2 efter 15 minuter så är det svårt att hålla lågan uppe, men det kanske är som dom säger; hoppet är det sista som lämnar människan. När man har en storebror och vänner som varit trogna pekingfanz så länge man kan minnas så kan man inte bara sluta älska dom pojkarna som ännu en gång lyckats ta sig tillbaka till Allsvenskan. Men tyvärr är det nog så som kommentatorerna på TV säger: Det är en stad där allt var bättre för.

YEEEEEEEEES, 1-2! kom igen pojkar!

norrköping måste ha klockrenaste klacken. Våra Pekingfanz på Östra. Alla sånger, alla ramsor, alla fanz.
När man hör hur hela klacken i ett skriker: FRAMÅT, FRAMÅT, FRAMÅT KAMRATER! (och nu fick vi varning, jävla skit) Eller hur dom skriker spelarens efternamn efter ett mål. Eller hur dom reagerar på varje liten sak som händer på plan. Det finns inget mer som säger sommar än fotbollsmatcher på Parken, i Norrköping.

heja kamrater för IFK,
hedra dess färger, vita och blå.
Stjärnan ska lysa högst överallt,
ty det har vårann kapten befallt!




hjälp

nu MÅSTE mamma komma hem för jag behöver seriös hjälp med min packning. det funkar helt enkelt inte =/ vad kan jag packa ner redan nu som jag inte kommer behöva typ idag, eller imorgon? Jag tycker inte om att packa. Och jag hatar känlan när man drar igen väskan och det bara skriker i hela kroppen att det faktiskt är nått som man har glömt att packa ner.

¤ mobil + hörlurar
¤ ipod
¤ plånbok
¤ pass
¤ lite godis
¤ incheckningsbiljetter
¤ tidningar

det som nästan ännu värre är att jag har varit ifrån mina föräldrar i mer än 3 veckor och hinner träffa dom knappt 2 dagar innan vi (eller jag) åker ifrån varann igen. Jag som saknar min mamma och min pappa. MAMMA KOM HEM OCH HJÄLP MIG MED DETTA.

Fredagens bilder

                                               

23 augusti

tack för igår vänner :) precis lika trevligt som vanligt. tack igen!

storebror och stina var snälla att stjusa mig till Vilbergen där jag möte upp söderlund och vi gjort ett tappert försök att hitta till Marcus hus där grabbarna redan var igång. Musiken var på och det spelades.. eeh.. agnes, amy diamnond och annan partymusk. HAHA. Guitarr Hero, stripp och kort på balkongen. Vidare mot stan, vi sjöng fortfarande högt och satte fart mot öltältet på gamla torget. (Sara och jag lyckades tappa bort killarna när vi gick och kissa och när vi väl hitta dom igen hade marcus och olle köpt nya tröjor. Olles: Öl byggde denna vackra kropp. Marcus: den är inte bara liten, den är slak också! In i öltältet, snodde halva olles cider och pratade med folk man kände igen. Det måste vara det absolut bästa med augustifesten. Sen var det dags för fyrverkerier och väl nere vid bron hittade jag massor av mina älsklingar. Sara, anna, ida, sara, micke, henke, simon och henke. Sen pallade inte söderlund och jag med stan längre, drog tidigt till otten och tog en drink. Sjukt god! skrek ut några önskelåtar som tex vårann absoluta faorit; Country road! :D Mötte frida och denise och dansade loss på stora golvet. När olle och danne kom blev det som vanligt, shake shake. Simon, Sammy, Elvis och Henke kom till Otten tillslut och vilket party det blev :D Efter en stund drog söderlund och jag blev ensam kvar med pojkarna. armbrytning och tumbrottning på uteserveringen och sen blev det dans igen. Sista dansen gick även denna kväll till olle :) Simon och killarna såg till att jag kom in i en taxi och kom hem. Tack killar, ni är klockrena! <3

idag ska jag tvätta och städa. Det sista med packningen sker idag också. Hoppas på utgång ikväll men dock nykter för min del eftersom jag fortfarande känner mig full. Jag tillbringar nog hela förmiddagen i sängen med 3:an alla roliga komedier och god frukost. Knäckemackor och hallonkräm, MUMS! ja, så får det bli. Vi hörs senare. PUUUSSS!

jag vill verkligen inte sova själv inatt.

sommaren tog slut idag

nu måste sommaren vara slut och sakerna som bevisar att jag har rätt:

¤ folk som fortfarande går i skolan har varit där i en vecka nu.
¤ augustimånad har invaderat vårat land och augistifesten har lagt beslag på Norrköping
¤ det är extremt mörkt om kvällarna
¤ solen skiner knappt längre. (fast idag verkar vi ha tur..?)
¤ man kan se löv falla ner från trädets grenar när en liten vindpust sveper förbi
¤ man tar med sig en jacka till krogen eftersom det kommer vara kallt när man ska hem
¤ mamma och pappa kommer hem ifrån sin årliga semester i flera veckor i husvagnen
¤ jag vet redan vilka som kommer vara de avgörande faktorerna i min höstdepression
¤ det är knappt 1,5 månad kvar till min födelsedag
¤ träningspanik (skulle tränat som fan i sommar men...) 
¤ körkortpanik (skulle tagit kortet innan min födelsedag men...)

hursomhelst, för mig finns det ingenting som skriker sommar så mycket som en tallrik hallonkräm. Mums.

för mig är
sommar = sol, bad, husvagn, dansläger och drinkar på trädgårn'
höst = födelsedag, mörker, mys, nya höstkläder och fika på fräcka.
vinter = snö, familj, pepparkakor, värme och önskan om ännu en utomlandsresa.
vår = solens första strålar, nya solglasögon och att gå utan tjocktröja alldeles för tidigt så att man bli sjuk.

3 dagar kvar!
jag får ha kvar min sommar en vecka till iallafall.
packat klart, flickor?! :D är ni lika pepp som jag?
INGEN ÄR STRESSAD, BARA TAGGAD OCH SPETSAD! <3


jag har skulios - en vridning i ryggraden



idag hatar jag min rygg.
idag hatar jag att ha skulios.
idag gör det ont.

22 augusti

nyss vaknat. eller nja, jag vaknade till Nanny sådär runt halv sju imorse men då var jag så trött och så bakis att jag baar har legat och halv sovit enda sen dess. Vaknade till på riktigt nu när "Våra bästa år" började. Snart blir det frulle och sen blir det städning och packning. Vill ju inte att mamma och pappa ska bli arga när dom kommer hem imorgon. Och dom har hunden med sig :D ska bli skönt att få träffa dom igen, det har varit tre långa veckor. Och hur skönt det än har varit att vara själv hemma så har jag saknat dom och jag är glad att jag hinner träffa dom innan jag åker iväg på en semester.

ikväll äre party på stan med partypinglan Söderlund ;D hoppas innerligt att min lilla sara också tar sitt förnuft till fånga och hänger med på party :D PEOPLE, OTTEN IS THE PLACE TO BE! och vilka är på? våra otten-pojkar hoppas jag..? såklart, det blir ingen fest utan dom! olle, bamse, smiley och sajj, det är obligatorisk närvaro på lilla dansgolvet ikväll ;D är lite orolig för hur jag ska överleva med min helvetes-rygg som jävla konstant med mig idag men men, man får härda ut.. Jag kommer ju ändå aldrig bli va med den, skuliosen sitter där den sitter och jag måste bygga upp musklerna runt den. men aj. nu äre frukost. BYE.

party @ smedby

vilken kväll. Inte mycket folk, inte världens partaj men väldans trevligt. Ett stort tack till Ida som genomförde denna kväll :) dans, skratt, "jag har aldrig..", pyramiden och andra roliga kortspel. Så min kväll har varit mycket bra med goda vänenr och väldigt mysiga SMS :) fan, varför skulle min skjus fixas så sent? så himla typiskt. Hursomhelst, jag hoppas på imorgon istället. Nyss hemkommen, fick skjus hem av Lisa's vän och nu ligger jag nedkrupen i sängen och ser på en halv-scary film helt ensam. Tror jag ska sova, imorgon sover jag länge och sen fortsätter packningen. på kvällen bär det av mot Otten med Söderlund och pojkarna. Sicken jäkla kväll jag förväntar mig!

jo nu är det såhär. Att vi har gjort slut, han och jag existerar inte längre. Ni har fått som ni ville. Eller vet ni vad, det har ni inte alls. Det är inte på grund av er. Ni var inte där, vi hörde inget, ni såg inget. Det var han och jag. Det gled isär och det är inte vi längre. Jag har aldrig gjort er nått, jag kan omöjligt tycka illa om er eftersom jag inte känner er. Jag tycker INGENTING om er och inte verkar ni förtjäna mer heller. Men jag antar att jag får agera den vuxna av oss. Mitt liv har redan gott vidare. Det är Jag som mår bra. Och det är verkligen jättemodigt av er att kommentera och Anonymt dessutom! Ni är verkligen stenhårda! wow, er vill man inte möta i en mörk gränd. PFFT! hade jag brytt mig hade det varit jag som hade gjort slut. Ni kan ta honom. "Bring it, we can take it there. What are you, scared?"

naerå, mitt nya liv har redan börjat :)
vad har du gjort med mig? Jag är som besatt. Kom hit och håll om mig.
imorgon är det du som sover hos mig, understood? :D


godnatt folket <3


PEPPAR!

här står jag nu i mitt vardagsrum, har lagt fram alldeles för mycket kläder som ska med på resan. Samtidigt hoppar jag runt till min skiva som jag brände för några veckor sen som innehåller allt ifrån "Upp och hoppa" till "Run the show" till "technorocker". Taggad som fan, jag vill vara nere nu, jag vill leva upp till de tre s:en. Sola, Supa, Sova. RAKT I KAKLET!

"PIÑACOLADA-BOY, YOU MAKE THE GIRLS GO; AAAHHH!" (ursäkta mitt infall..)

är klockan 20.00 snart? man borde kanske äta något men vad orkar jag laga idag?
tack gode gud har hostan lagt sig lite men nätterna är fortfarande svåra att stå ut med. Vaknar av att jag hostar så mycket att jag nästan kräks.Väldigt mysigt. Nu har jag iallafall lagt fram lite av det som ska med, eller det mesta faktiskt om man ska vara helt ärlig mot sig själv. Måste nog ha den stora väskan iallafall om jag tänker efter. Pappa kom hem och ta fram väskan. Mamma, kom hem och hjälp mig packa. Nu ska jag börja fixa mig lite. Hoppa in i duschen, fixa håret, måla naglarna och bestämma kläder. Kanske käka en bit också..? Dags att dra, visa en outfit innan jag försvinner för kvällen :D bye.

precis som att cykla

när man väl har lärt sig hur man gör så glömmer man aldrig bort det.
ja, min körlektion gick bra! Direkt godkänd på stan även fast jag var nervös men det löste sig helt okej. Nästa gång kör jag förbudsskyltar och enkelriktat. Men det är inte förrens EFTER cypern. typ dagen efter om jag inte minns helt fel..?

nae nu är det väl nästa 3 timmar sen jag åt frukost? Då är det nog dags att slänga i sig något mer att mumsa på. En knäckamacka skulle inte sitta fel. tar med mig datorn ut i vardagsrummet och ska nu på allvar sätta igång med packningen. jag hatar verkligen att packa. För man lägger alltid ner nått som man kommer behöva använda senare i veckan ändå. Och då måste man rota igenom väskan för att hitta det och sen får man ju för Guds skull inte glömma bort att packa ner det igen. Och jag hatar det speciellt nu när det är augustifest, allt som jag ska ha med mig ner kan jag tänka mig att ha på mig när vi ska ut nu i helgen. Jag har det! Jag packar inte ner det, jag lägger fram det i vardagsrummet! smart Malin! ;D Jodå, jag kan när jag vill! Nu ska jag käka, bye baby.

ARE YOU REAL? AM I DREAMING!?
:D

4 dagar kvar!

första dagen på semestern dock är jag redan vaken efter jag ska iväg till körskolan snart :)

dagens planering är ganska simpel.
- körlektion
- packa och fixa&trixa
- städa övervåning
- göra mig iordning
- Ida's fest

behöver man vara själv inatt?

nu ska jag äta frukost. Jag är faktiskt riktigt hunrig. ifall ni undrar. eeh.. hejdå.


augusti

hösten är på väg och augustifesten är här igen. Ännu ett år då fjortisar super sig fulla mitt på drottningdagar, fyrverkerierna som lyser upp hela Norrköping klockan 22.oo, karusellerna, röklukten och folk som vinglar fram medans när man själv är nykter får ha lite överseende och väja för sitt liv för att inte bli nertrampad. Augustifesten i ett nötskal, precis som det ska vara. Dock måste jag erkänna, man har växt på dom här åren. För två år sen var halva nöjet att gå omkring på drottninggatan hela natten medans jag nu helst av allt sitter på trädgårn' ,se fyrverkerierna och sen drar vidare, antigen tillbaks till trädgårn' eller Otten eller nått. Fan, jag älskar mitt liv. Tacka vet jag Augusti.

hade ett intressant samtal med en mycket god vän vid namn Maria förut om de olika nattklubbar här i Norpan.
Otten - blattar och blondiner (jag vet att jag jämt är där, men men..tjululuulu!)
Palace - stekarna (eller wannabe-stekarna. för hur stek är norrköping egentligen?)
Hugos - esteterna, poparna och de värse utan taktkänsla. Mohaha.
Svea - dom utan pengar
Wasa - 40+ och drägg

nu ska jag sova. Körlektion o9.35 imorgonbitti. Sen ska jag packa, gör mig iordning, klockan 2o.oo befinner jag mig i Smedby och festar med mina vänner. Har jag tur får jag stjus hem och slipper sova själv, miih. Men det är ju dock sånt som märks. Nu måste jag sova om jag ska orka med denna helg. Godnatt folket. Puss och kärlek. <3

Packningslista, Cypern 2008

- bikinis
- handduk
- kjolar + shorts + leggins
- linnen + klänningar
- min svarta kofta
- foppatofflor, flipflops + finskor
- pass
- incheckningsbiljetten
- pengar
- schampoo + balsam
- mascara och rouge
- solskyddsfaktor
- mobil + laddare + hörlurar
- ipod + högtalare
- bok
- plattång + hårspray
- p-piller
- EU-kort
- vätske-ersättning + ipren
- sovtröja

nått har jag missat, vad har jag missat?

50 minuter kvar

50 långa minuter kvar och sen slutar jag för sommaren på Aditro. Anledningen till att dessa 50 minuter kommer gå så otroligt sakta är att jag kommer lyssna på musik och då går tiden automatiskt sakta samt att jag inte vill stå i arkivet för det orkar jag faktiskt inte. Så istället gör jag småjobb vid datorn och bara sitter här, passar då på att skriva blogg. Busigt, jag vet. Slutar nog halv 4 idag, då cyklar jag upp till ICA Strömmen, hämtar ut mitt nya bankomatkort som legatr där uppe alldeles för länge eftersom jag både är glömsk och för slö för att orka hämta det när jag väl kommit hem. Men nu hämtar jag det och sen ska jag möta danstjejerna på Skafferiet för att diskutrera hösten. Dethär kan sluta hursomhelst. Läskigt värre.

imorgon, torsdag.
- körlektion
- packa och fixa
- fest hos Ida.

vilket festarhelg dethär kommer bli. Jag har stora förhoppningar. Otten MÅSTE vara kul denhär gången!
Vilka ska dit?

20 augusti @ work

då var man tillbaka på jobbet. Sitter vid dator hela dagen då pärmarna jag jobbar med står här precis intill mig. Det är dagar som dessa man klarar av att vara på jobbet. Hoppas, oh jag hoppas det blir sista dagen idag eftersom jag lätt kommer bli klar med alla MediaMarkt's papper. Måtte jag slippa oriflame!

inatt fick jag en riktigt god natts sömn även fast det tog ett bra tag innan jag somna då jag hostade sönder mig och låg och tänkte på allt och ingenting. (där ljög jag egentligen men vad jag tänker på är hemligt, mohaha) Har jag tur så sover jag inte ensam inatt och har jag ännu mer tur så har jag bara körlektion på morgonen och sen hem och sova igen. Nae nu ska jag fortsätta jobba, struntar i rasterna idag (dock inte lunchen) så att jag får gå hem tidigare. Skulle vara skönt. Men först, jobba. Hörs senare. Puss och Kram. <3

:D :D :D :D

jag mår bra. Jag mår jättebra. Kanske lite FÖR bra lite FÖR tidigt?

men om ni fick höra det jag hör så skulle ni fan också le konstant.
Min mage pirrar och om jag var osynlig så skulle man bara se massa fjärilar flyga omkring.
nu kommer jag inte kunna sova, igen. Vad har du gjort med mig, pojke?

jag förstår verkligen inte vad dom menar när dom säger att dethär är den bästa säsongen av SYTYCD. För i mina ögon är det bästa säsongen fortfarande då Travis, Heidi och Benji fick hela dansvärlden att gunga. kan dom inte visa den säsongen hela tiden? Och ENDAST den. Nej nu ska jag se klart på detta, sen byta över till Sex and the city och sen blir det godnatt. Kneg om några timmar igen. Hejdå min vänner.

min kära vän Anna lärde mig det absolut bästa;
det handlar inte hur man har det, det handlar om hur man tar det.

vad jag vill och vad jag borde

jag vill bli vigare så jag borde stretcha mer.
jag vill gå ner i vikt så jag borde träna mer. (är på g så fort lönen kommer så jag kan köpa gymkort)
jag vill ha ett annat jobb så jag borde skriva in mig på Arbetsförmedlingen
jag vill ta körkort så jag borde fortsätta plugga. Tacka gudarna för att körlektioner förtsätter på torsdag.
jag vill flytta hemifrån så jag borde .. ösnkar iallafall att tiden går fort.

varför känns det som om mitt liv fortsätter EFTER cypern-resan? Allt ligger på is just nu. Jag tar det som det kommer och jag ligger lågt. Den 2:e september börjar mitt nya liv. Då har också träningen kommit igång :D jag är pepp. Singeldans, vad sägs om att fixa det det? Borde nog fixa till singelkläderna också? Mycket tankar i mitt lilla huvud just nu.

Nu äre Ugly Betty.
LOGGA IN DÅ!

tisdagkväll

och jag hostar högt. Mina kräkreflexer är igång hela tiden och dom som jag cyklar förbi tror dom att jag kommer kräkas dom i nacken. Jo, det är lite pinsamt. Såhär kan jag inte hålla på längre, kan ju inte bli sjuk nu när jag ska utomlands.

ikväll blir ännu en säng-kväll. Fiskgratängen står i ugnen, tv är påslagen, den bärbaradatorn och jag är parkerade i sängen och det ska bli skönt. Väntar på att rätt person ska logga in på msn och ikväll ska jag också sova tidigt eftersom att imorgon är det kneg igen. Har jag tur så är det sista dagen innan semester. Skulle vara kul att vara lediga under hela augustifesten.

min mamma och min pappa kommer hem på lördag :D ska bli skönt att se dom igen. Dock betyder det att jag kommer behöva sova i mitt rum igen och det vill jag inte. Jag tycker om deras säng.. Kan dom inte flytta ner till husvagnen, på heltid? Eller typ i husvagnen ute på gatan, så som Jonna och jag gjorde när vi var yngre. Nae, dom får mer än gärna komma hem nu :) tänk att det var 3 veckor sen jag såg dom sista, inte konstigt att man saknar dom. Men varför just lördag? Jag som hade planerat så bra (A) men mina planer får ni inte höra om. Vad ska ni hitta på under augustifesten?

mata mig? Jag är hunrig. Och det är (kollar på äggklockan) 22 minuter kvar!
nu ska jag se på film. Hej och hå gott folk. Borde inte jag börja träna snart? Han får hjälpa mig ;D
hej så länge.

Viktoria.




Grattis till mina älsklings-Viktoria som klarade körkortet idag!
Tjohej!

jorå, jag är avundssjuk.. men jag är på G.

varken ut eller in

mitt huvud går i 180km/h. Tankar strömmar ut och in, känslor svävar åt alla håll och kanter och jag vill bara att han ska komma hit. Det här kan inte vara normalt? Att man blir intresserad av någon annan 5 dagar efter att man blivit dumpad av sin pokvän sen två år tillbaka. Men vad gör det? vad har jag, som sagt, att förlora? ingenting. Absolut ingenting..

nu blir det att krypa ner i sängen, fortsätta mitt prat på msn och se på Sex and the city. Imorgon är det kneg igen och jag ska verkligen försöka stå ut. Come Hem har massor att sätta in och det blev mitt jobb. Sjuuuukt mycket att sätta in.

fan, nu fick jag ont i magen. jävla skit.
godnatt.

förbannade hals och hosta

jag hostar konstant och jag hatar det. Så sjukt irriterande och varenda gång jag hostar reagerar mina kräkreflexer och jag tror att jag ska spy. Mysigt. Jag känner mig inte sjukt men palla stå på jobbet och hosta ihjäl mig. Dom måste ju tro att jag har nån frm av ätstörning om det låter som om jag kräks inne i arkivet. Fan så pinsamt. Så om jag går till jobbet imorgon beror helt på om jag får sova något inatt eller om jag ska fortsätta hosta.

en vecka kvar till Cypern och jag och mina tjejer är mer pepp än någonsin :) På söndag är det filmmaraton hos någon av oss innan vi klockan o3.oo drar mot stockholm och arlanda. Incheckningen stänger klockan o6.5o, planet lyfter o7.3o och vi landar i Larnaca klockan 13.oo. Sen blire sol, bad och fest i en hel vecka. Bakisdagar på stranden, god mat, fina vänner och Grabbarna Grus. Dethär kan inte bli annat än lyckat. KÄÄÄRLEEK <3

för tillfället sitter jag bara och glor på tv i väntan på att rätt personer ska logga in på msn. Nyss kommit hem ifrån stan efter en fika med Sara och vi har pratat om allt mellan himmel och jord. tack Sara, du lyfter alltid upp mig. Ska närsomhelst iväg på en till fika med Sara och Moa, trevlans. Sen när jag kommer hem blir det mys i sängen och försöka sova tidigt, allt beror på snacket på msn. AAAGH :D nu går jag. Hejdå älskling. PUUUSSSS!

pepp

jag är pepp. Ska närsomhelst åka mot stan för att fika med sara. Ska bli skönt att få prata av sig lite :)

ikväll blir det seriös städning och sova ganska tidigt. Ska jobba imorgon igen om jag kan lyckas få sova inatt så att jag inte hostar upp mina lungor igen, det gör ont :( Egentligen vill jag inte jobba men det känns ganska bra att få jobba in dom timmar som jag förlorade när jag var sjuk. För pengarna behövs verkligen. jag menar VERKLIGEN!

jag har en enda sak i huvudet, jag tänker på en enda sak. Jag ler verkligen hela tiden :D AAAAAAGH!

nae nu ska jag springa till bussen. Hade så bra så länge, mina vänner. PUSS!

18 augusti

tråkigt på jobbet.

åt lunch med sara, ida och anna. Mycket trevligt :)
efter jobbet blir det fika med min sara och ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på.
mysa skulle vara mysigt :) jag antar att jag tänker för mycket angående dethär. Men vad gör det?
vad har jag att förlora? Nu går jag all in. Allt eller inget. Ta me Fan. Tjululuulu!

"PLÖTSLIGT BLEV MAN SINGEL OCH MAN SKA UT OCH GÖRA STAN!"

nu återgår jag till arkivet. Take care. Bye Bye.

:)

vet ni hur mycket jag har saknat det där pirret?
detdär som gör att man skulle kunna sitta vaken hela natten?
herregud :D :D :D

jag kanske kan få börja må bra igen!

goda vänner

tiden går fort när man har roligt. Även när man inte gör något speciellt. Det måste betyda att man är bland goda vänner. Sara och Ida kom hit för några timmar sen. Jag bjöd på en kopp te och sen blev det bara massa småprat och mys i flera timmar och innan vi visste ordet av så var klockan halv tolv och dags att sova. Nu ligger jag i sängen, messar lite med Albin (en gammal klasskompis som jag lyckligt nog lyckats få kontaken med igen, söt är han också) och snart är jag beredd på att sova. Borde ha somnat för ett tag sen eftersom jag kommer säkert försova mig imorgonbitti också, jag lyckas alltid på något sätt, tyvärr.. Hursomhelst, imorgon blir det lunch med Sara och förhoppningsvis Ida. Efter jobbet ska jag fika med min bästa vän och kanske blir det en filmkväll, hon börjar ju dock skolan på tisdag men skönt att träffa henne en stund iallafall :) hur coolt är det inte att vi ska till Cypern tillsammans? wöööw! sara, du rockar.


btw, Tack Söderlund för inbjudan till fikan. Får bli någon annan dag :) utgång fredag?



nu ska jag sova. jag är faktiskt lite trött. ur kan man bli trött så tidigt när man sover till halv ett om dagarna? skumt.
godnatt.


för det är Du värd

när man är bakis så får man fan unna sig vad som helst och idag unnar jag mig piggelin-glass och pomme :)

planering

jag vet hur min dag blir nu.

duscha
ansiktsmask, smörja in kroppen med min älskade Dove Care och måla naglarna.
se en film och äta frukt
städa köket samt resten av övervåningen
fixa mig lite
myskväll med sara och ida

för att ni alltid finns kvar <3

lördagen i bilder

                                  

17 augusti

igår vare fest. Det jag trodde skulle vara poolparty slutade med att bara jag och micke befann oss i poolen. Jag såg ut som en tvättbjörn då jag glömde tvätta bort min mascara. Sen vare fest, korkade upp vinet och musiken spelades högt. Kortleken var framme och drinkspelen spelades för fulla muggar. Dans på stolar och golv, ciggarett-röken var i luften och mina vänner var glada. Även om det inte blev det absoluta röj vi hade räknat med så var det en lyckadkväll. När våghals kom fram var vi inte allt för många som ställde upp men vi var en tapper skara festare som talade sanning och tog hand om konsekvenserna. Lisa's ben skulle vara ur funktion i en timme, micke skulle sitta med papper i näsan då han helt plötsligt "fick näsblod", henke ringde sin syster och pratade låtsasspråk tills hon la på, mia fick trycka ut sin mage samt visa hur mycket hon kunde svanka med ryggen + att hon fick sjunga den pinsamaste låt hon kunde. Jag fick fria till Jennie på mitt mest romatiska sätt, imitera en säl som tappat bort sin familj, visa min favoritställning på fredda samt dansa mitt sexigaste för moa. Men kvällens bästa måste ha varit de TVÅ GÅNGER som Lisa gick rakt in i Moa's glas dörr på utplatsen. Första gången ramlade hon rakt in i den, glasdörren lossna och föll rakt på Ia som föll under bordet och brast ut i asgarv. Andra gången skulle hon tömma askoppen, stäckte fram armen i tron om att dörren var öppen så askkoppen slog rakt i dörren och det var fimpar och aska överallt. Det blev inte allt för sent faktiskt, micke och simon stjusade hem mig och lisa runt halv 2. La mig direkt i sängen och kollade på "Fjorton suger" (lite komiskt att se otoo spela i den filmen + att han gör ett ganska bra försök till att på riktigt låta skånsk) och sen slockande jag med tofsen på huvudet som Simon så snällt satte upp innan vi drog hem ifrån Moa. Tack vänner för en toppenkväll. Ni lyckas alltid på något sätt <3

idag var det ju planerat att jonna & jag skulle tagit bilen ner till husvagnen men icke, jonna är sjuk. Så det blir inget för oss idag, vi får åka en annan helg. Förresten så är det 8 dagar kvar tills vi befinner oss på Cypern, Ayia Napa och slappar loss. Jag behöver det verkligen.

hur mår jag? och hur ska jag hantera det? vad ska jag göra? hur ska jag lyckas må bättre? Hur ska jag gå vidare? Vem hjälper mig på vägen? Hur ensam är jag, egentligen? nåja, frågor är överskattade. eller?

idag ska jag städa. Inte kul men nog fan behövs det. Ingen som vill följa med till husvagnen? hejdå.

my best wasen't good enought

Let's say I'm feeling better
Let's say I'm feeling fine
Let's say I gave you all I had
And now I'm out of time
And my best wasn't good enough

And now there's time to wonder
Now there's time to heal
Time to let it all come down
But I don't know what I feel

But it aches and it hurts and it burns
Oh, it kills me

Tick, tock, you don't stop
You don't fade
You just stay
But I'll do it all again

Now don't you call me baby
Just don't pretend you care
Save your sorry for yourself
When Judas takes you there, oh yeah

Once I really believed
There was nothing out there for the lost and lonely
But a voice in my head kept banging on my heart
Says you're not the only one

But it kills me

Tick, tock, you don't stop
You don't fade
You just stay
But I'll do it all again

varför ska man tänka på nån annan än sig själv?!

EGO!

jag kanske säger att jag mår bra och innerst inne vet jag att det ska vara såhär, det är bäst såhär. Men så jävla bra mår jag faktiskt inte. Jag tycker nästan att ni ska förstå det och dethär kommer låta egoistikt men det struntar jag verkligen i ; jag vill inte höra om er kärlekslycka eller era problem. Jag mår skit av att bara se alla lyckliga. Jag har varit sådär lycklig i två år, det kan jag bara inte sudda ut. Som sagt så vet jag att det är bäst såhär men jag har knappt börjat läka. Är jag då redo att stå pall för andras lycka rakt i ansiktet? Jag har aldrig känt mig så ensam, som igår.

det fanns en, Jonna.
vad skulle jag göra utan dig?
du förtjänar bara det bästa<3

jag kommer ångra att jag skrivit dethär men på något sätt måste jag få det ur mig. Jag är bara känslig nu. Folk kommer behöva tänka extra mycket på vad dom säger till mig. Visa försöker verkligen. Tack, jag uppskattar det <3

I'M FALLING APART, I'M BARELY BREATHING WITH A BROKEN HEART.

:)

Tack Söderlund för hjälpen med min header.
jag är ap-nöjd! :)

16 augusti

igår blev det ingen uppdateringen, jag ber om ursäkt för mitt slarv.

jobbad, vad jag trodde skulle bli, min sista dag igår men Icke. Eftersom jag tog ledigt förra fredagen så får ag jobba in den på måndag. Möte upp Jozza på stan, gick till FU gjorde ännu en fin dans med min vän som jag saknat så mycket. En låt dans om vad som behövs göras och vad Han skulle gjort. Det är försent nu. Efter 2 sjukt underbara timmar med dans så möte jag upp Vicky och vi satte fart hem mot mig, städa undan lite, bytte om och sen var det bara att sätta gång med drickandet och försöker till att få fast lösögonfransarna med gamalt lösögonfranslim, jag lyckades. Söderlund ramlade in efter en stund, klippte min lugg och vi fortsatte förkröket när Jonna kom :) satte fart mot Otten med kissnödiga vänner och ett otroligt sug efter att få dansa loss. Fick dock stå utanför i ett antal år för att vänta in Olle som skulle gå in på min mobilbiljett. Sen vare party. Typ iallafall.. seg musik igår. Drog hem när jag inte pallade mer tillsammans med en arg Jonna. Somnade på en gång efter att jag tjutit av mig hos mamma i telefon en stund. men det var igår.

idag är det fest igen. innan dess ska jag städa ur huset för det luktar sopor i hela huset. Gå en sväng på stan med Sara, käka middag och sen drar vi bort till Moa för det efterlängtade poolpartyt!. Det enda som tillåts inatt på hemvägen är; att krypa. Eller hur, Ida? ;D Har lovat Micke att bada med honom, eller rättare sagt, på ett eller annat sätt ska ALLA bada. det ska micke & jag se till. Haha! Imorgon bär det av till husvagnen över dagen. Kan ju tyvärr inte stanna kvar eftersom jag ska jobba måndag men sen vill jag inte jobba mer, jag vill åka ner till husvagnen och stanna kvar där. Ända tills vi åker. Nu måste jag göra mig iordning. hämtas om en stund av systrarna. Vi hörs kanske senare. bye.

jag mår kanske inte så bra ändå..?


det går bra nu

kompis, Det går bra nu.

jag tycker om att umgås med folk, iallafall med folk som tycker om att umgås med mig. Det är sånt man faktiskt uppskattar och sånt som man ska komma ihåg. Vilka som är beredda att släppa allt för att se till att du mår bra och att du är lycklig. Vilka det är som lovar att hjälpa dg hela vägen och vilka som stannar kvar. Dom som lovar att efter regn kommer solsken och om den inte gör det  så ska dom fixa en ficklampa. Dom som skulle bära mig hela vägen fram till bättre tider. Jag älskar er. Jag är så glad att jag aldrig lämnat er.

nu kan jag se klart, det gör ont men jag ser allting så mycket bättre.
"this love has been takin' all of my energy.."
jorå, jag kommer sakna dig men jag förtjänar inte att vara ledsen jämt och ständigt.
det är bäst såhär. Tror jag..

sitter nu och väntar på att jonna ska pallra sig hit. Se på film och sen sova. vi hörs imorgon. godnatt.

Hemma i åby

det var riktigt skönt att komma hit. Till folk som känner mig, till folk som förstår och tröstar när det behövs. Men jag kan inte ljuga. Jag saknar honom. Helt enkelt får jag leva med det. Det kanske blir vi igen? Vill vi ens att det ska funka igen? Vågar jag ens våga försöka? Jag vet inte. Jag vet att jag mår bra där jag är nu. Och dom kommande veckorna kommer inte vara så jobbigt. En helt otroligt rolig helg har jag framför mig och veckan i Cypern kommer bli oförglömligt. Jag tänker inte låta dethär förstöra allting.

Sitter i Sara's soffa och ser på TV 4 HUMOR. asbra!
jag har saknat sara, hon är min bästis, för hon är bäst. hennes familj också. här känner jag mig hemma.
<3

jag saknar min mamma.

ändrade planer

det blir ingen stan och ingen shopping. Jag hänger med min familj wilhelmsson hem till åby istället. Det är nog precis vad jag vill och behöver idag. har ännu inte lyckats lista ut hur jag ska ta mig hem men det kan man ju alltid ta reda på senare. På något sätt ska man väl lyckas ta sig hem. Imorgon är det kneg igen, sista dagen så man kanske borde lägga sig någorlunda tidigt så att man inte försover sg imorgonbitti. Det skulle just vara snyggt. Ska nog sluta lite tidigare, hoppas på att få möta upp Jozza efter jobbet så att jag kan få dansa av mig lite med henne och sen ska jag träffa vicky och (förhoppningsvis) jonna och dra mot Otten. DET är precis vad jag behöver. Jag vet faktiskt själv vad det är just jag behöver.

helvete vad det blåser ute. Huset kommer inte stå kvar länge..
strålande sol och halv storm. Vad är det som är fel i den bilden? hmm..

I gotta go my own way.

i can't belive it

ni kommer aldrig tro mig, jag mår bättre. Eller kanske att ta i men det känns iallafall som om jag kommer överleva.

hoppas innerligt att sara ringer snart och säger att hon är på väg. Jag vill dra ner en sväng till stan och shoppa los lite. Hittade 1500kr i min burk + pengar på kortet. Nu jävlar ska här shoppas.

flipflops (bad + fina) , tunikor, foundation, mascara samt lite småsaker som jag tycker att jag förtjänar. Det var faktiskt länge sen jag shoppa. Kan sara ringa snart eller?!

btw så har jag världens bästa vänner. Jag vet verkligen vad jag skulle ha gjort om ni funnits, helt ärligt <3 niärbäst!

nu ska jag äta frukt. bye.

14 augusti

jag har inte sovit nått. jag är sjukt trött men jag kan inte tillåta mig själv att somna. jag har aldrig känt denhär känslan. Något är fel, riktigt fel. Det är inte meningen att det ska vara såhär. VI ska inte vara såhär.

jodå, ni som läser min blogg kommer få höra om dethär ett tag.

idag ska jag bara ta det lugnt. Lycka bli frisk till imorgon. För då är det sista dagen på jobbet och sen är det utgång. Som jag har sett fram emot denhär helgen och det är nog nu jag behöver den som mest. Så..

fredag = utgång
lördag - poolparty med goda vänner
söndag = tillbaks till husvagnen med jonna
veckan efter =  shoppa och förbereda inför resan
söndag 24/8 = privatlektion med maria
måndag 25/8 = CYPERN!

sen vill jag ha mitt liv tillbaka. nu ska jag äta frukost. Jag hoppas han ringer, oh jag hoppas han ringer.

fan ta honom.


den värsta dagen i mitt liv

igår, den 13 augusti var verkligen den värsta dagen i mitt liv. En käftsmäll rakt i ansiktet, en spark i magen. Hur ska jag komma över detta? Vill jag ens kommer över detta? Jag trivdes så bra. Mitt var, nästan, så som jag ville att det skulle vara. dum som jag var så trodde jag det var en period. Fan, det är svårt att skriva nära man gråter ögonen ur sig.

jag lämnade tillbaka allt och nu önskar jag inget mer än att få det tillbaka själv. FAAAAAAAAAN!

men som sagt, jag tror vi behöver vara ifrån varandra men jag vill verkligen inte. Varför kan jag inte se skillnaden på behöver och vill? jag behöver, lika mycket dom du, att få vara själv en stund men hur mycket jag än försöker så kan jag inte se mig själv utan dig. Hela mitt liv är uppbyggt runt dig och du är en för stor del av mitt liv för att bara låta dig gå. Samtidigt kan jag inte lova att jag finns kvar om du ångrar dig, så jag önskar att du ångrar dig snart. Jag vill inte vara utan dig. Du lovade att stanna hos mig, du lovade att du var min, föralltid. Jag kommer nog aldrig mer lita på sådana ord.

Jag kommer sakna dig så.... älskling.

jag vill ringa för jag vet att du kommer svara och jag kommer få höra din röst. Att du är lika ledsen som jag hjäper faktiskt men jag borde inte ringa. Borde vi ens prata med varandra? Jag vet inte, jag har aldrig gjort slut med någon förut, eller aa.. blivit dumpad. Jag skulle kunna hålla på hur länge som heklst om hur mycket jag vill att du tar tillbaka mig men ännu en gång, är det vad vi behöver? Du skulle varit hos mig inatt, du skulle hållit om mig, pussat mig i nacken, ag skulle få somna på din axel och jag skulle vaknat tidigt och du hade blivit irriterad. Jag älskar det, du är söt när du är irriterad.

nu slutar jag. du skulle tydligen ringa sen. Vad ska jag säga?
jag älskar dig.

Tack!

Dove showergel
Dove Body silk
Vaseline Intensive care Hand & Nail
Nivea Honey Facemask

.. har räddat min dag. Känner mig nästan bortskämt fräsh och ska nu se Top Model och plocka fram lite frukt att mumsa på. Ikväll kommer ju som sagt Totte hit och vi får förmodligen besök av storebror, stina och vovven. Och blir det så, så blir det lite grill och lite vin. Mysigt!

Ringde jonna förut och nu är det bestämt att vi åker ner till husvagnen på söndag igen och hälsar på päronen. Kanske tillochmed stannar en natt eller två, skulle vara så himla skönt att komma bort ifrån stan. Speciellt sådär efter en vecka av sjukdom och en helg av fest. Nej nu blir det Top Model. Hoppas ni är ute och njuter av det fina vädret vi typiskt nog har idag baar för att jag är sjuk. Hörs :)

långtråkigt

jag börjar tröttna på att vara sjuk. Det är riktigt tråkigt. Känner mig faktiskt mycket piggare idag men har ont i hela bröstet så jo, jag stannar nog hemma imogon också men det gör ingenting för jag kommer få vakna brevid min älskling. Nyss ätit god lunch, torsk potatis och massa äggsås som min mormor var snäll att hjälpa till att laga. Hon slängde även in en maskin som jag ka ta hand om när den är klar. Har även lyckats få tag i LovisaMottagningen och dom har skriit ut nytt recept åt mig. Behövde inte komma dit och inte göra undersökning i år vilket är skönt för då kan jag bara gå till vilket apotek närsomhelst och hämta ut dom, annars hade jag fått stå i kö till undersökning och då hade mina p-piller nu tagit slut, så jag hade en jäkla tur. Passar på att hämta ut dom samtidigt som jag hämtar mitt nya bank-kort.

nu ska jag se Vänner och sen ska jag hoppa in i en kall dusch för att få bort det sista av febern. Dra på en ansiktsmask, torka ut ansiktet och smörja in kroppen. Jag älskar verkligen att duscha. Man mår så himla mycket bättre efter och jag kan nästan slå vad om att jag komer somna efter det. Nero kommer nog också somna då. Jorå, nu när jag är sjuk passar storebror på att utnyttja mig som hundvakt medans han är på museum. Ehh, ofta han går på museum! nae nu får det va. hej så länge.

13 augusti

godmorgon bloggen.

har hostat som en idiot inatt coh gör det fortfarande. Ingen feber eller sånt, så jag kan nog inte kalla mig sjuk längre men jag går inte till jobbet. Gör ont hela vägen ner i bröstet när jag hostar. Så jag stannar hemma idag också. Diskar, städar och tvättar innan Totte kommer hit. Ska även försöka få tag i dom på LovisaMottagningen så att jag kan beställa tid för nya p-piller.

Såg nyss på Askunge 3 och ska nu fixa lite frulle och sätta på Janne Långben; The Movie. Idag blir det inte sängen, det blir soffan i källaren. Här kan jag göra lite vad jag vill. Se alla kanaler, alla filmer (utom VHS dock) och stretcha på golvet. Samt att jag kan få ner datorn och hålla en fortsatt kontakt med omvärlden. Hade mer än gärna velat träffa Sara men det går ju inte. jävla skit. Jag som saknar min bästis. Nu går jag, vi hörs senare :)

nu blir det att säga godnatt till bloggen

flera timmar av ensamhet i sängen och 4 (ganska så långa) blogginlägg senare är det dags att säga godnatt till min blogg. Jag börjar känna av nu hur trött man blir av att inte göra nånting. Dom ända rum jag har varit i idag är sovrummet, köket och toan. Lite i tv-rummet också då jag byt kanal men det räkns inte. Tv:n och datorn har gått varmt idag för att jag inte skulle känna mig allt för ensam. Nanny, Alla älskar raymond, Just shoot me, Rachel Ray, Våra bästa år, Oprah, Våra bästa år, Lilla sjöjungfrun, Top Model, Pussycat Dolls, Extreme home makeover, Vänner, Ugly Betty, Parlamentet, Never been kissed och sex and the city är det som min TV bjudit och kommer bjuda på under dagen och kvällen. Ska närsomhelst borsta gaddarna, tvätta ansiktet och gå och lägga mig. Pallar knappt hålla ögonen öppna. Hur kan man bli så trött av att se på tv?

imorgon ska jag leka lite hemmafru. Tvätta och diska står som första prioritet, iallafall EFTER att jag har fått sova ut på morgonen. Allt beror dock på hur jag mår när jag vaknar och då är jag lite rädd för att jag lurar mig själv att må dålig för att slippa fixa. det mänskliga sinnet kan nog bedra ändå. Nu ska jag dricka upp mitt vatten, ringa älskling och sen somna. Godnatt, så hörs vi imorgon. hejdå!

mitt sinne sviker mig inte

jag sa ju att det skulle börja regna, nu vräker det ner.

sitter och ser på "Du är vad du äter" och en kille som trodde att l och vatten i princip var samma sak. Han trodde även att Budapestbakelser var nyttiga efterom det var en mandarinklyfta på den. Och jag trodde att jag var i riskzonen men shit, jag är inte ens i närheten. Egentligen förstår jag inte varför jag kollar för jag hatar Anna Skiper. Hon känns så fel, så falsk och är bara allmänt jobbig att kolla samt lyssna på. just det, jag glömde nämna att hon känns rent av livsfarlig. Världens sämsta skådespelare och programledare är hon också.

jag har så sjukt ont i min hals. Fått order av mamma om att stanna hemma imorgon också. har jag lite flyt så stannar jag hemma på torsdag också så behöver jag bara gå dit på fredag för att göra mitt sista och sen lämna in timrapporten. För jag pallar verkligen inte vara där. Jag bara sitter, gör lite saker då och då men annars så sitter jag bara. Kontorjobb är verkligen inte min grej. Speciellt inte just sånt här men man mååste tänka ; pengar pengar pengar.

nu ska jag städa köket och försöka komma på något att käka. Har ni något gott och nyttigt förslag till kvällsmat? Tills ni kommer med förslag så får det nog bli knäckemackor, lite gurka och vatten. Det är bara att sätta igång. (HAHA VAD COOLT! precis när jag skrev det sa dom det på TV) Ännu liter mer stretch blir efter maten. Hörs snart.

<3




jag saknar dig, älskling.
hatar att vara ifrån dig. Aldrig mer såhär länge.
Aldrig någonsin.

hemma i min säng

Kommit ut ur duschen så nu luktar jag mycket fräshare och mitt hår är skinande rent. Mina naglar är lackröda på både fötter och händer. Mitt ansikte är snustort då jag försöker få tillbaka min hud så som den var sommaren då mitt ansikte var som finaste. (efter bahandligen mot svinkoppar) Min kopp te står brevid mig tillsammans med min vattenflaska som behöver fylls på hela tiden då jag dricker som en elefant och jordnötsringarna finns här också. Tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av det. Ligger och myser i mamma's säng och ser på Cityakuten medans det duggar lite utanför fönstret. Mysigt :) Mår faktiskt lite bättre men förkylningen och det onda i halsen är kvar. Jo, jag stannar hemma imorgon också. Hoppas innerligt att jag är frisk tills på fredag för annars blir jag galen. Då jävlar ska jag shaka tills jag inte kan stå upp längre :D eller hur, Vicky? nu ska jag nog faktiskt lägga mig ner och sova en liten stund. Har börjat få min huvudvärk som jag ärvt av mormor och den betyder att det är åska i luften. Jag tycker inte om åskan. Inte mormor heller. Så jag stannar kvar i sängen undet täcket där jag känner mig lite säker iallafall. Väntar på att Top Model och Pussycat Dolls ska börja och sen sätter jag på en till disneyfilm. Har redan sett på Lilla Sjöjungfrun, Alice i underlandet och Ringaren i NotreDame. Jag tröttnar aldrig på Disneyfilmer. Aldrig.

Snacka om att man blir sugen på att skriva blogg när man har tiden över. Dck inte lika roligt när man egentligen inte har något att skriva om på lediga/sjuka dagar. Vad skriver blondinbella, stinalee och kenza om, egentligen? Och varför kan inte jag skiriva så? Jag hade nog också lagt ut tusen bilder på saker jag köpt unders dagen, om jag hade pengarna. Bara två veckor kvar och sen kan jag shoppa vad jag vill och nästan var och vad somhelst också. Jag sa; nästan. (Herregud så elegant jag känner mig med mina lackröda naglar, dom ska nog alltid få se ut såhär) Nu börjar Top Model och sen ska jag laga mat. Undra vad köket bjuder på idag? Skriver mer ikväll. Hejdå :)

jozza har lovat att ringa nån dag så vi kan leka då! :D
"just know that wherever you are, i miss you"


en sjuklings tips till sig själv

vad jag brukar göra när jag när jag är sjuk.

¤ krypa ner i mamma och pappa säng med datorn,
kontakten till världens utanför är det som gör att jag inte blir galen.
kyckling, frukt och vatten är mitt tips. Nyttigt fett, protein, fruktsocker och vätska.

¤ äter konstant. passar på att försöka var 3 timme samt äta ganska nyttigt.

¤ filmer hela dagen. Disneyfilmer slår aldrig fel.

¤ inget smink. Big NoNo för mig när jag är sjuk. + att min hy faktiskt behöver vila.

¤ allt för att min kropp ska må bra.
Långa duschar, ansiktsmasker, kroppsoljor + hudlotion, fixa naglar på både fötter och händer

jo det är mina tips till mig själv. Det brukar funka.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på en film, fixa naglarna och koka en kopp te till min onda hals.
hoppas ni andra mår bra, för det är inge kul att vara sjuk. Hörs senare :) Puss och Kram.


12 augusti @ home

jag borde vara på jobbet men det går inte, jag är sjuk. Feber och ont i halsen. Fryser och mår dåligt men jag kan inte sova. Min kropp är helt slut, min huvud är helt tomt. Söndersliten är vad jag är. Det blir alltså varken jobb eller träning för min del idag. Vila står på mitt schema, och lite stretch såklart :) vad ska jag äta idag? Kanske kan lura hit någon med en sallad ifrån Paus? det skulle sitta fint. Nej nu ska jag lägga mig till rätta i mamma's säng och sova en stund till. Min grötfrukost börjas kännas av nu, känner mig riktigt mätt och belåten. Hörs om en stund. Stay Well. PUSS!

Run The Show

"är du redoredoredoredoredo, är du redo?"

sådär jätte internt skämt att de nästan är läskigt. men kul som fan :)

nu ska jag snart sova, bara stretcha ut det sista i min rygg och rumpa som gör ont så man kan gå imorgon. Dock undrar jag om jag kommer till jobbet imorgon, mår riktigt illa. yeye.. vad som händer återstår att se. ska försöka få tag i min pojke nu och säga godnatt, mina ögon kan knappt hålla sig uppe och jag har knappt pratat med han idag så han såklart skulle glömma mobilen hemma när han åkte till jobbet. typiskt. nej nu hörs vi mer imorgon. Sov så gott mina kära, några stycken, läsare :)

puss och hej. <3


TVÅ VECKOR KVAR ;D


pepp

jag är ganska pepp faktiskt. Efter att Adrienne sagt att mitt hopp såg riktigt bra ut och Maria konstaterat det. Att min rondékick ser bra ut gör att jag blir peppad att satsa allt just nu. Jag är villig till det mesta nu. Att lägga min pengar på ett gymkort, att ändra min kost och att två ggr i veckan åka till esksilstuna för att  få den bästa träningen. Jag vill och jag vill nu! Egentligen borde jag nog inte träna idag och det ska jag nog inte heller men stretchen ska jag inte lägga på hyllan. Om en stund ska jag gå ner i källaren (där det är mest plats) och stretcha både spliten och spagaten tills jag gråter. För det är det värt. det är precis som Söderlunds getingstick; man kan inte göra nånting åt det. Bara att härda ut.

sover själv inatt, totte kommer inte förrens på onsdag. dymmingen.

nu måste snart jozza ringa mig, jag vill träffa henne och jag vill dansa. Saknar henne såå.. <3

kvällen outfit: eskilstuna-dressen.

that's it.


Summer Move 2008

jag är så glad att jag bestämde mig för att åka, för om jag hade missat dethär hade jag ångrat ihjäl mig!

fredag: packade ihop det sista medans vicky gjorde sig iordning för att gå till jobbet. Brände en skiva och sen tog jag min tunga väska och traskade mot Martina där vi skulle bli hämtade. Emelie var lite sen som vanligt (men det är hennes charm den lilla sötnöten) och sen åkte vi mot smedby för att stjusa hem Anneli och sen bar det av mot Torshag för att hämta upp sara som väntat där ett bra tag. Sen var det raka vägen till Vingåker och vårat dansläger. Samling, rumsindelning och paketutdelning. Fick fina tröjor, nyckelband och scheman över helgen så man visste vilka lektioner man kunde välja. Sen var det dags för fys och Andreas körde skiter ur oss. Kul men väldigt svettigt. Det rann om alla och redan efter första lektionen var det tid att byta om. Förutom fys valde jag även disco avancerad och fridans denhär dagen. Lunch blev potatis och köttbullar och middag blv tacos. Mycket gott och vi åt tills vi inte kunde få ner mer. Sista lektionen slutade 22.00 efter en stretch som stod härliga till. Jag och daniel fick stina att tjuta och Maria fick mig att tjuta när hon stretcha ut min rygg. Herrejävlar säger jag bara! Somnade direkt efter duschen i mitt eget rum medans dom andra satt uppe till halv 1.

lördag: vaknade av att det spelades sjukt hög musik men jag kunde inte komma på var det kom ifrån. trodde först det var Söderlund som spelade musik på sin mobil s jag var på väg in at skälla på henne när jag kom på att det lät lite för bra och en ANING för högt för att komma ifrån en mobil. Då kom jag på det, det kunde bara vara en person som stod för detta jävulskap; Martin(vår tränares fästman). Och när jag öppnade ytterdörren så stod han såklart där, mitt på gården med två stora högtalare som pumpade ut discomusik. När jag stod där trött och nyvaken tyckte martin det var jättekul så han vände högtalarna mot vårat hus och det var ingen idé att fortsätta sova. Efter frukosten var det dags för fys igen och fy fan vad vi körde. Vårat lag vann hela tiden. Allt vi ställde upp i. Tjulululuu. Tog körde jg så hårt tt jag kräktes och pallade inte vara med på sista men jag skulle ge pengar för att se sara och johan springa tillsammans igen. Vi skratta så vi tjöt. Mer disco men inte lika pepp som gårdagen, min träningsvärk var värre än någonsin. Har aldrig varit med om något så smärtsamt, iallafall i träningsväg. Tog en slapplektion då det inte fanns något vi kände vi ville göra så vi slappa inne hos stina och bara snacka innan nästa discolektion. "Hoppas ni håller ihop du, viktor och Gud. Jag menar HERREGUD!" På kvällen samlades alla uppe i tältet och käka korv och lekte kortleken där johan och jag ständigt var i jakt på varandra. Sen blev det viskningsleken som totalt spårade ut men men.. vad gör det? haha. En stund senare försvann alla lärare och då var det såklart dags för spökrundan. Märta och jag stod för att slussa iväg alla innan vi själva drog iväg, beväpnade med vattenflaska (vilket ingen lärare hade en aning om) så dom blev riktigt blöta. Så jäkla roligt. Tillbaks till huset, duscha och sen var det sängen som gällde.

söndag: en halvtimmes sovmorgon men vaknade av att Carro hade gått runt och öppnat allas ytterdörrar. moget :P första lektionen började inte förrns halv elva så vi städade ur rummen och stetrchade igång kroppen lite innan det var dags. ¤ lektioner innan det var dags för uppvisning och sedan hemfärd. Hann sitta och pratade en stund med både adrienne och maria innan vi åkte hem och det var riktigt skönt. Två personer som verkligen kan inspirera på samma gång :) Det blev en sväng förbi Outlet:en innan vi satte fart tillbaka mot norrköping och hade det inte varit så att jag skulle på bio med moa så hade jag somnat på en gång för jag var så trött. Min kropp var helt slut, allt kändes precis så som det ka kännas efter ett läger!

jag tänker göra en söderlund, jag har träningsvärk i;
- vader
- framsida lår
- baksida lår
- ryggen
- magen
- nacken
- armar
- bröstmusklerna
- rumpan
- fötterna
- axlar

och en aning smärta i benhinnorna.

tack för denhär helgen, den kunde inte bli bättre. Jag lovar er, nu ska jag satsa. Styrka och vighet är mitt mål för tillfället. Summer Move 2008 komer jag nog faktiskt aldrig glömma. Tack alla, tack Maria.

Viktoria

bara för att hon var urgullig och gjorde ett helt inlägg åt bara mig så får hon tillbaka precis samma sak. Ett helt inlägg som handlar om bara henne, min tjockis, min Viktoria Andersson. JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN TJOCKIS!

nu är vi tillbaka hos varandra och det märks, allt är precis som vanligt <3
och det är så vi vill ha det. Precis så knasiga som vi är, tillsammans. Då är vi som bäst.

På fredag är det vårann dag. Då gör vi vad vi vill och ingenting kan stoppa oss. TOO PAAAAARTYYY!


11 augusti @ work

jodå, då var man tillbaka och nu är det slutspruten, sista veckan och dethär ska vi nog klara av. 5 dagar ingen match, eller..? träningsvärken håller i sig och senare idag kommer min resumé om danshelgen. Kan inte skriva allt det här nu på jobbet så det får bli senare för ikväll ska jag inte göra nått alls. Så fort jag kommer hem ska jag dra på mig myskläder och slänga mig i mamma&pappas säng och där ska jag ligga hela kvällen. inte röra en fena. Vad är det på TV ikväll?

palla jobba. det är tråkigt. jag vill pussas med min pojk. är det onsdag snart? och varför svarar han inte i sin telefon?

nu jag ska knappa rikskuponger. kul.

back in place

nu är jag hemma igen och så ont som jag har i min kropp har jag aldrig haft. Och jag ska berätta en sak:
DET ÄR SÅÅÅÅ VÄRT DET!

1. jag går som om jag är felknullad
2. att sätta sig, resa sig, lägga sig, resa sig upp, dansa gör sjukt ont
3. minsta lilla rörelse tar död på mig
4. att skratta OCH nysa gör så att jag får ont i magen och tuttarna

en längre resumé om hela helgen kommer förmodligen imorgon (eller KANSKE ikväll) eftersom ikväll ska jag och moa på bio. "The Darkn Night" och innan det ska vi käka och hon hämtar mig snart så jag måste göra mig iordning nu såå.. hejdå!

Bye for the weekend

ja, väntar baar på att skivan ska bränna klart och sen ska jag dra mig. Ta skivan som spelas för fullt i stereon samt den nya och ta mitt pick och pack och börja vandra mot Martina sen bär det av. Mot Vingåker, Kjättreslott (ekller vad fan det heter) och och mina Let's Mova:are! :D en hel helg med disco, salsa, modernt och teknik samt fys. Kommer vara helt slut på söndagkväll men det kommer det definitivt vara värt.

tack viktoria för att du sova här. Så jäkla kul! "Äh! gå och skräm en nunna!" HAHA!
duärbäst!

nästa fredag blir det utgång, vilka är på?
nu börjar livet ta lite fart om bara min älskling ville följa med i den farten
Usch, så jag saknar honom :(
<3

nu går jag, vi hörs på söndag, datorn får stanna hemma. Puss på er! <3

underbara torsdag

nej inte alls men den är så mycket bättre nu än när jag kom till jobbet. Tack Vicky, du är bäst!

nyss sett på Ringaren i Notre dame och nu blir det snart att säga hej till kudden. Imorgonbitt går vicky till jobbet och jag packar klart för att sedan gå upp mot Martina föratt åka till Vingåker. Kul att vi blir så många ändå :) Nej nu ska jag ringa och säga godnatt till min pojke som är på lan(?) av nån jäkla anledning medans jag tycker att han egentligen borde vara här. dummis. och på tal om dummis.. jag saknar Jozza. nu ska jag sova, skriver innan jag går imorgon och sen hörs vi inte mer förren på söndag. Hade det bra alla <3

längtar som en tok till nästa helg!
fredag: sluta jobba och utgång med vicky älsklingen!
lördag: feeeeest hos Moa :D
söndag: ner till husvagnen över dagen med jonnaoch våra pojks? :)

godnatt. jag har ont i ryggen.

7 augusti @ work

PULL ME OUT FROM INSIDE! jag deppar idag och jag tycker att jag får det. Längtar som en tok tills jag går ifrån jobbet för att möta Anna och Moa för en fika, snacka skit och bara ha det trevligt. Sen när den ena går och tränar och den andra går på bio ska jag göra ett tappert försök att få Viktoria för att få med henne hem till mig. Annars får jag väl åka buss ensam. Btw vilket var ganska länge sen. Åkte ju 117 nästan varje dag i våras, varje dag till skolan. Ni kommer aldrig tro det men.. jag kommer faktiskt sakna skolan. Förstå hur skönt att ha något att göra varje dag samt göra det jag älskar; dansa. Och gör det med vänner. Jag saknar er <3 (eller jaa.. 7 av er iallafall) Nej du, det är inte vi som var dom falska. Det skötte du så bra själv. Well, i guess Karma is a bitch.

har massa att göra men jag orkar inte. det är tråkigt. Bonuslistor är det tråkigaste ting Gud (som tydligen ska ha skapat allt) lyckats med. Gör om allt till dans, något som han faktiskt har lyckats med.

icke godkänt

ja, jag kan lika gärna säga det. Jag klara det inte..
jag fick underkänt. Icke godkänt. IG. du-måste-göra-om-det-för-du-hade-för-lite-poäng.

egentligen visste jag om det. Jag har inte kunnat plugga tillräckligt. Jag lär mig inte genom att läsa i böcker och jag har faktiskt inte haft tid att sitta på körskolan då den stänger samma tid som jag slutar jobba. Hör ni hur jag försöker intala mig själv varför jag inte klarade av det? Lyckas det..? Jodå, jag tycker nästan det. Jag tar det nästa gång. Nu bokar jag så att jag får göra allt på samma dag, skrivning OCH uppkörning. Det skulle vara skönt att få allt gjort på samma dag.

hursomhelst så är jag på jobbet efter att storebror varit gullig och stjusat mig hit. Sista dagen denhär veckan nu eftersom jag inte går hit imorgon då jag ska vara i Vingåker klockan 10.00. Stenhård träning hela hekgen och jag tror det är vad jag behöver. Ikväll ska det stretchas till tusen! Tänker iallafall inte läsa det minsta i den förbannade teoriboken! jag är verkligen skitsur, nu går det ledsna till hat. Ja, jag hatar att jag misslyckades! Snacka om meningslöst. Är dock ganska glad ändå för vicky sitter och planerar fredag den 15:e just nu då det är Party till maxlast! VI ÄR BARA HÄR FÖR O SUPA! nu ska jag fortsätta jobba. Palla. Sen blire fika med moa och anna och ikväll sover vicky hos mig. Myselimysmys :)

saknar min älskling..

hejdå.

det går inte

jag kan inte läsa mer,
det går liksom inte in,
min blick bara flyter över orden
och inget fastnar.
Jag håller på att bli galen.
Hur ska detta gå?


det har hänt igen. Jag sover ännu en natt ensam även fast det var planerat att jag inte skulle det men det är som vanligt. vi får väl se när vi ses igen. Och inte kunde Moa komma bort heller. Jag blir helt ensam idag. Dethär är inte som jag ville att mina kväll skulle bli. Jag trodde verkligen att jag skulle få lite hjälp med det sista pluggandet, att jag skulle få sova med den som (jag tror) tycker om mig och att jag skulle få en lycka till-puss innan jag åker imorgon men nej. Nu är jag arg, jag är ledsen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Idag suger livet. palla blogga nu. hejdå. vi hörs sen.

nu jävlar..

boken är framme och nu ska jag bara läsa och läsa tills moa kommer då tar jag ett litet avbrott och ska umgås med min vän. Känns som om det var 20år sen vi sågs senast men ikväll ska vi mysa och se på film. Hon, jag och totte :) Sen tar jag tag i boken igen innan jag går och lägger mig, ganska tidigt eftersom man ska upp tidigt imorgon och samtidit vara ganska pigg i huvudet då. Tror dock inte tiden är några problem, 70 frågor på 50(?) minuter är inte så svårt, man ska bara svara rätt och om man skulle ha fel så får man hoppas att felen sitter på rätt ställe. OH JAG VILL KLARA DET. storebror är snäll och stjusar mig imorgonbitti och sen får jag väl ta bussen hem på eftermiddagen eller om någon vän skulle vilja hämta mig. Shit, passet måste jag leta fram. Får ringa pappa och fråga vart han har gjort av det. nej nu ska jag sätta igång, känner mig faktiskt lite pepp. Men man ska väl faktiskt inte plugga för mycket heller, eller hur? Vi hörs om några timmar. Hade så bra! puss & kram.

hej och hå vad tiden går..

ÄR KLOCKAN BARA 11.40?
TA MIG HÄRIFRÅÅÅÅÅÅÅN, NUUUU TACK!

min rygg är nu officiellt död, den existerar inte längre. Vilket betyder att jag inte kan ha ont eftersom den inte mer finns. Det vore ju underbart men alltså har jag bara fontom-smärtor. Typ som när någon har förlorat ett finger men känner ibland att det kliar i fingret.. som inte finns. Min rygg finns inte för jag kan inte använda den men det gör ont. Det är orättvist. Dethär kan förstöra hela min helg. Fan. är det inte ryggen är det knäna, är det inte knäna så är jag sjuk och är jag inte sjuk så är jag väl bara slö. Alltid är det något. Hej hypkondriker, join me?

och som grädde på moset glömde jag min ring hemma så nu är jag naken. Här kan vi snacka fantomkänslor. Jag sitter och snurrar på en ring som inte sitter på mitt finger. Bara den ljusa randen efter att ha solat med ringen är där. Jag vet vad som är det första jag gör när jag kommer hem. oj, nu är klockan 11.44. Tiden går sakta för en sommarjobbare.

6 augusti @ work

idag är jag jättetrött. Visst, jag brukar gäspa och vara lite småseg varje dag när jag kommer till jobbet men idag är det förskräckligt, jag skulle verkligen uppskatta att få lägga mig på skrivbordet och ta en trip till drömmarnas värld i en timme eller tre. Låt mig sova..?

idag har jag nog jobb hela dag, hoppas jag. Bonuslistor, timrapporter och allt ska sättas in i arkivet när det blivit knappat. Minsta lilla rast idag går till att plugga. Som tur är har jag Maria brevid mig som jobbat på en körskola, hon är mycket bra att ha dagar som dessa. Minsta lilla fråga svarar hon på och lugnar mig med att det bara är att tänka logiskt. Och lite tur med vilka frågor som kommer. Det kanske kan funka ändå? Idag blir det plättar till lunch och inte sallad på Paus, även fast det skulle vara gott men nej, sitta på jobbet, läsa teoriboken och komma tillbaks till jobbet i tid för en gångs skull. nu åker mp3:n in så jag inte somnar. Hörs senare. Puss!


19 dagar kvar! :D


trevligt med sällskap

dumma jag har inte pluggat så mkt som jag borde ha gjort idag. nu kännsdet inte alls bra.. jag tror på allvar att jag inte kommer klara det. Imorgon läser jag, på torsdag gör jag det dumma testet och sen bokar jag nytt på en gång.

trodde jag skulle bli ensam ikväll men sara, ida och micke kom hit och såg på film. "unrest" och "high school musical 2"  Jag tycker så väldigt mycket om dom, dom är nog dom bästa i hela världen. btw, snart är det 18 OCH 19-årsfest för mig och Ida och våra vänner är såklart inbjudna, håll öron och ögon öppna.

jag mår illa, riktigt jävla illa. Hoppas nästan att jag kräks imorgonbitti så jag slipper gå till jobbet för jag vill verkligen inte. Det är tråkigt. Och vad jag ska äta till lunch imorgon? Ännu en sallad på Paus eller plättar..? Beror väl på när jag vaknar imorgon faktiskt. Ska iallafall försöka att inte försova mig, det skulle inte se bra ut. Nej nu ska jag lägga mig ner, tänka igenom lite teori (allt som jag kan tänka mig att jag kan samt inte kan) och sen ska jag sova. Längtar som en tok till imorgon då jag äntligen ska få träffa totte igen. Men hur ska jag ha tid för honom då jag verkligen MÅSTE plugga? Stackars min pojke.. Godnatt. <3

borta med vinden

det blåser halv storm ute och jag höll på att falla av cykeln en antal gånger innan jag lyckades ta mig in i huset. det som brukar ta 10 minuter mellan jobbet och hem tog idag nästan en halvtimme i motvind. Helt jävla otroligt. Ska nu sätta mig med teoriboken ett bra tag och sen ska jag städa ihop här nere för sen kommer sara och ida hit och ser på film. Jag slipper vara själv idag :) imorgon slipper jag också det eftersom älsko kommer och myser med mig. Och sen är det torsdag. då blire utgång. ledig fredag ifrån jobbet eftersom jag åker på dansläger tiigt på morgonen. Nu sett schemat och det verkar bli riktigt bra. Både disco, street, house, salsa, fridans, fys och teknik (hopp och snurr). Nu är jag pepp, nu är jag jättepepp. Nae, nu ska jag läsa teori, träna mage + rygg och stretcha lite innan jag hör av mig till sara och ida. ASSÅ JAG DÖR, MIN RYGG GÖR SÅ ONT! kapa ryggen? ja tack.. nu blire träning och plugg. bye bye baby.

life sucks and then you die

jag vill..

...

klara teoriprovet, annars börjar jag gråta
gå ut varenda fredag som jag känner för det
träffa älskling, helt tiden, jämt och ständigt
fortsätta dansa i höst för annars vet jag inte hur jag ska överleva
umgås med sara, lika mycket som förr för jag saknar henne
träffa min klass, iallafall den delen av min klass som jag tycker om.
dansa massor med jozza, jag vill göra vårann arga dans
att cypern-resan ska bli oförglömlig
fylla 20 istället för 19 då det känns som 19 är ganska obetydligt (?)
ta körkort fort som fan, mitt liv blir helt enkelt lättare då
flytta hemifrån och ihop med Totte.
gå upp i superstar, gärna på första tävlingen i höst.
få ett jobb som jag faktiskt kan trivas med
få barn tidigt men hur tidigt tänker jag inte berätta
kunna sjunga för just nu låter det förskräckligt
vara bra på att skriva blogg, sådär att folk fastnar och vill höra mer
ha väldigt många vänner av alla dess slag, former och färger
bli vigare samt kunna göra alla dom hopp som känns lovande
få tillbaka min hiphop-känsla, jag saknar den
gå ner bara några stycken kilo, eller få fastare muskler
färga och klippa håret, ska jag ta tillbaka det röda?
låna dansstudion ibland och få dansa av mig
våga mera, bli lite av en våghals
ha mer pengar för den som har pengar har makt
ha modet att flytta till en annan stad och göra det jag drömmer om
våga säga ifrån när jag känner mig trängd
tycka om nyttig mat
kunna sova länge när jag sover borta för jämt vaknar jag 3-4 timmar innan alla andra
göra en röst till en tecknad disneyfilm
vet vad som är fel med mitt knä. Förmodligen vatten i knät och då gråter jag.
att mina naglar ska växa ut igen
ha fler ottenkvällar med skönaste gänget
att jag ska ta mig tid att städa mitt rum. det ser förjävligt ut
ha ett nedladdningsprogram så jag får tag i alla dom låtar jag vill ha
ha varenda disneyfilm som någonsin spelats in
verkligen att mina päron tänker till ordentligt och ger mig min tattoo i födelsedagspresent
att det ska kännas bättre i ryggen
vara lika bra som Kung Håkan på att skriva texter som berör
förevigt bli glad av bara tanken på att få dansa


5 augusti @ work

det är inte min dag idag heller. Försov mig, TVÅ GÅNGER och kom försent till jobbet. Lyckats slå ner i princip allt på skrivbordet, ryggen låser sig och slog nyss i tån i mitt fotstöd. Och än så länge är det bara tisdag, jag börjar verkligen undra om jag kommer överleva denhär veckan..

idag behöver jag inte oroa mig för att inte ha något att göra på jobbet, har hur många bonuslistor somhelst som ska knappas. Och det är tråkigt. Men med tankarna på lönen som kommer inom kort så står jag nog ut. Vet dock inte hur jag ska klara denna dag då jag glömde min lunch hemma. Antingen blir det att köpa med en sallad från Paus tillbaka till jobbet eller så kanske man kan lyckas övertala någon vänlig själ att käka med mig på stan? När dagen på jobbet tar slut åker jag till Ica och hämtar ut något som blivit skickat dit i mitt namn, sen åker jag hem och städar källaren samt pluggar tills mina ögon blöder. Läsa allt sånt som inte är det minsta logiskt. Onödigt att lägga tid på sånt som man redan kan. Eller som man skulle kunna lista ut. Jodå, torsdag = PARTY!

huset för mig själv, döskönt! 3 veckor av lugn och ro. Det är så himla mycket som jag längtar till dock..
danslägret i helgen, Moa's poolparty, två fredagar på Otten(jodå, jag är besatt) och sen drar vi till Cypern. Sen blire bara att börja besöka arbetsförmedlingen eller kanske fundera på om man faktiskt vill plugga vidare till något? Snacka om att ha tråkigt på jobbet.. bajs, skriver mer sen. BYYYYE!

Grattis Jesper, 5 år

ja ni, barnkalas är inte det lättaste. Full rulle hela kvällen.
Det var jag, sara, ida, anna, dannie, micke, svesse, kerstin, lotta och magnus och ändå var det hårt att hålla reda på både Jeppe och Fisan. Micke fick ta största lasset då han är väldigt omtyckt av båda ungarna :) jo men som sagt, full rulle hela kvällen och nu är jag helt slut. Försöker få tag i Totte nu men det går inge vidare, tänker nog lägga mig och sova och så får han ringa när han kommer hem, så får vi ser om jag svarar eller inte..

För tillfället sitter jag i min soffa men laptopne i knät och ser på SATC, som alla andra vardagskvällar. And i like it. Det ända som skulle kunna göra allt bättre är om totte låg här brevid mig. Jag saknar honom. Det änns väldigt konstigt just nu, men det kanske är en fas? Oh vad jag hoppas att det är en fas. Det får inte förbli såhär.. men jag vet att snart blir det bra. Går inte alla par igenom sånt här ibland? Jag menar, två år är ändå en lång tid och det kan inte alltid kännas likadant hela tiden. Eller hur? Snälla..? Jag älskar honom, det gör jag verkligen.

imorgon är det kneg igen, jag vill inte. Det är riktigt tråkigt nu.. 8 timmar av.. ingenting. Oh, måtte dessa 8 arbetsdagar går fort. Jag vill sova hur länge jag vill (även fast jag nästan alltid vaknar tidigt) och inte av någon jäkla väckarklocka. I HATE IT! hur fan ska jag klara av att gå upp imogonbitti? Nej usch, jag vill inte alls. Får väl tänka lite på allt roligt som komma skall. Tex. danslägret, cypern, och poolparty hos moa :) Nej nu somnar jag snart. Godnatt mina vänner. <3

<3




jag saknar er. jag saknar oss och allt vi lyckats åstakomma.
svenska mästare 2007, 12:a på VM 2007, 11:a på VM 2008 och silvermedaljörer i EM, 2007.

aldrig förr har en grupp människor fått mig att brinna så mycket för något, men ni har lyckats. Vad skulle någonsin kunna ta eran plats? Ni fick mig att dansa och tillsammans satte vi formation på den svenska dans-kartan. Fått nya formationer att vilja bli bäst. Från inget motstånd alls till 3 helt otroliga formationer är det nu dags för oss att kliva av scenen. Jag vill att vi alla ska vara stolta över oss själva, vi har gjort mer på 2 år än vad många gjort i hela sitt liv. Och vi har gjort det med flaggan i topp. varenda gång.. Herregud, hur ska jag kunna leva utan er? Under mina 14 år av dansade så har dom senaste två varit dom bästa och allt är eran förtjänst.

Karlsson, tack för allt.
ingen människa kan inspierar mig mer än Du.

Partystylerz, vårat uppdrag är slutfört, vi har lyckats
we have made them dance..

ja Anna, ikväll ses vi!

Ikväll är det barnkalas för Jeppe (sara's systerson) hemma hos Sara. Lill-killen blir 5 år :)

ska få träffa mina vänner igen och det kommer säkerligen bli en toppenkväll. Dock ska jag både innan och efter (blir ni förvånade om jag säger..) plugga teori. Det börjar kännas ganska bra nu, nästan för bra? Det kanske är som alla säger, att man ska tänka logiskt? Jo oftast kanske men jag ska säga er, att i mitt huvud är inte måttet på däcken, eller hur tungt ett släp får vara inte det minsta logiskt. Det fastnar inte i mitt huvud överhuvudtaget. Annars känns det bra. Detdär kortet är inom räckhåll.

hur blir min höst?
det ser inte ljust ut. fan, jag skulle kunna börja gråta.
jag är inte klar än. Inte riktigt än..

4 augusti @ work

då var man tillbaka. Utan mamma, utan emma, utan emma, utan jessica och utan ludvig. Dock ska jag ju faktiskt äta lunch med honom och vicky om ca 25 minuter så helt ensam skulle jag ju inte kalla mig och nu när jobbet har kommit igång igen så kan man lika gärna vara ensam, man hinner inte prata med folk ändå men det var mycket roligare när Ludvig var här.

mamma och pappa går på semester idag. Och dom åker till husvagnen så jag får hela huset för mig själv i 3 veckor :) Skönt! 10 arbetsdagar kvar och sen börjar min semester. En vecka slappande hemma och sen bär det av mot Cypern. Innan det ska jag hinna gå ut minst 3 gånger. Nu på torsdag SKA vi ut, eller hur Söderlund? Det bara är så! Det här är ju rena barnleken för oss ;D

torsdag: AAAAG! och utgång.
fredag: dansläger
lördag: dansläger
söndag: dansläger

nu kom Ludvig, hejdå!

IN YOUR FACE!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
bilen som låg i arslet på oss en BRAAA stund och nyss körde om oss blev precis stoppad av polisen för fortkörning. (antagligen..) Så jävla kul! Där fick han! Lyckorus här i bilen. Tjohej!

3 augusti, bilblogg

sådär, nu är vi på väg hem, just nu svänger det så väldigt förskräckligt. Jonna kör som en tok, hon vill nämligen hem till sin pojk som väntar hemma hos henne. Jag vill också till min men både han och jag jobbar så det blir inget idag. Det har varit den slappaste helgen på länge. Film, godis, pizza, pytipanna, bad, massa foton och hur mycket skratt somhelst. Bilder kommer inom kort upp på våra bilddagböcker (MBlomberg & joonnna) men ni har tur, här kommer snart några smakprov. För er som tror att dethär är första gången som jag och jonna bor i husvagnen så tror ni fel (OJ OJ, NU GÅR DET I 130!) nej ni, vi är rutinerat husvagnsfolk. Ända sedan vi har varit små har jonna följt med mig och min familj till husvagnen varje sommar. Men äntligen fick vi åka själva och det har varit helt sjukt kul även fast det bara var vi, även fast det bara var slappt, även fast det faktiskt var skitväder så har det varit bra, detta måste göras om! SNART! och om det inte blir husvagnen så är det snack om en utlandsresa när sveriges väder sviker och blir lite kallare. Även fast det 80% av tiden vi varit där nere så hade vi faktiskt riktigt tur med vädret imorse så det blev playan och massa kul hopp-kort. Nu är vi iallafall snart hemma och vad ska göras då? Duscha för min del, jag har sjövatten i mitt hår eftersom jag var så badsugen precis innan vi åkte. Vill någon ses kan ni ju höra av er. Bye Bye, Gamleby Rocks!

Jonna, du gjorde hela min helg. Tack!
värsta bästa vänner. <3
+ att vi faktiskt såg ett stjärnfall, igen.
 


2 augusti

jag är helt slut, inte bakis-slut jag-har-varit- uppe-hela-slut.Igår var bra, riktigt jäkla bra! Av alla fem helger jag varit ute u så måste nästan dethär varit roligast, lätt asså! Började hemma hos söderlund med värdinnan, gabbe och philip. Dyng-mys :) Sen drogs det vidare med bussen där vi träffa ett gäng killar som blev helt förtummade av philips och gabbes kyssar så dom kännde sig tvungna att komma fram och förklara att dom faktiskt tycker homosexuella är okej. Dom hade även väldigt roliga fyllesånger; "Jag är icke ful, jag är beautiful" som fortsattes sjunga av mig söderlund resten av kvällen. Vidare till Otten, märkte att jag hade glömt mitt ID-kort så pappa var snäll och komma och lämnade det åt mig. Vilket ös! shakie ute på balkongen, gabbe röjde loss inne på stora och resten av kvällenn var det jag, sara och dom absolut roligaste killarna att vara ute med som ägde det lilla dansgolvet. Det var slick i navlar, upplyft över golvet, Olle's egna dansmoves, smile-made-in-heaven-Marcus och hans mage som vi fick se ett antal gånger. Det var nya vänner, jag tycker om nya vänner :) när otten stängde trodde jag det var dags för mig att dra mig hemmåt men nej då, jag och sara skulle ju ABSOLUT följa med till Donken enligt Markus så vi satte fart. På vägen blev det en samtal om Lena Handén. Inne på Donken blev det bråk men det brydde jag mig inte om. Vi hade fullt upp medd att trycka i oss det vi hade köpt och sara säger: jag är collaste av alla här, jag har två sånger efter mitt namn. Och sen var det igång, killarna gjorde om varenda låt dom kunde komma på till Markus istället. Vi fick resultat som: Ljudet av en Markus, behöver ljudet av en annan markus. Eller Marcus går och fiskar. It's a markuslightning. Och När klockan började närma sig halv 5 var det dags agtt börja dra sig hemmåt, mamma kom och hämtade mig och hade med sig en hund som blev glad att se mig. Blev förföljade av någon skum bil men vi kom hem helskinnade och jag somnade strax efter 5.00 imorse, så den stora frågan; Varför i helvete har jag vaknat nu för? Dock måste jag ju packa, jonna kommer runt 12 men jag vill sova lite till men nej nej, jag ska absolut vakna och fjantigt nog inte kunna somna om. Okej, lika bra att börja packa. Nu har ni iallafall fått höra om min underbara fredag. Hoppas eran helg blir bra, för resten av helgen ska jag bara slappa och ta det jävligt lugnt. Hade bäst!

otten is the place to be <3

jodå, sen hinner jag inte

så jag skriver nu istället när jag Blev nyss klar med det som Kerstin satt mig på att göra. Ganska stolt över mig själv, jag jobbar så fort att dom andra inte hänger med och det blir faktiskt rätt också. Har inte fått en enda fråga om vad jag har gjort hittills. Jag bara gör det jag gör och det går fort. Nackdelen är att det tillslut inte finns något att göra och när klockan då börjar närma sig att gå hem så känner jag att jag faktiskt kan sätta mig (eller stå för det är faktiskt det jag gör, vi har höj och sänkbara bord på jobbet och det tycker min rygg om) vid bloggen en stund. Största anledning är väl dock för att jag inte hinner skriva när jag kommer hem för då ska jag leka med hunden, byta om och sen drar vi vidare till Smedby för att fixa allt som ska fixas. Typ mitt hår, bra att ha frisörvänner :) snälla frisörvänner. på tal om det, jag måste klippa mig snart, eller iallafall luggen så man kan göra något med håret lite då och då. Och utväxten ska vi inte ens prata om, tack och hej. (jodå, man vet att man har lite att göra på jobbet när man börjar skriva om sin utväxt i bloggen på arbetstid) Förtillfället har jag ett mycket intressant samtal med Philip på msn , varesig han ska ha klänning eller inte ikväll. HAHA :D btw, vad ska JAG ha på mig? hur ska jag lösa detta? Jag har redan kört på fin och "normal" fest-stil, ikväll vill jag vara riktigt tuff. PARTY!

imorgon drar ju jag och min älskade vän & stjärnsyster Jonna till min älskade husvagn i mitt underbara Gamleby. Datorn följer med, bara ifall vi vill blogga eller lägga in bilder eller vadfan somhelst. Tror dock inte den kommer användas något särskilt men men, man vet ju aldrig, jag kanske får blogg-abstinens och bara MÅSTE blogga för min egen skull. Nu går jag, vi kanske hörs imorgon. Puss & hej mina vänner <3

jävla skit

Kent spelar i lejongropen ikväll, inte mina favoriter men nog fan är förbandet min favorit, MARKUS KRUNEGÅRD! och jag missar. Fan. Kanske kan smitta iväg en stund och möta upp tjejerna för att bara lyssna en liten stund? :) jaja, den som dör får se. Wöw, hans texter passar in vartsomhelst i mitt liv! 

24 DAGAR KVAR, TJEJER!

det börjar dra ihop sig nu. Dags för en Sällskapsresan-kväll snart? ;D


1 augusti @ work

Äntligen fredag. Äntligen ÄNTLIGEN fredag! Veckans absolut bästa dag, iallafall denhär veckans bästa dag.
Det blir lunch med Emma för att fira att hon går på semester (lyckost) och sen ska jag hem, fixa, trixa och sen bär det av mot Smedby och Söderlund för ännu mer fix, trix och partey! :D Shit, måste be pappa köpa mumma. Eller så hoppas jag på att Absolut disco:n räcker kvällen ut. Då ska jag bara köpa piggelin. Vet fortfarande inte om Sara ska med men det är ju sånt som märks. 

Totte kom hem halv två inatt, väckte mig som hade slocknat i soffan och sen haltade han in till sängen. Den stackaren hade igår både jobbat på Kolmården och sen ringde dom ifrån Musikservice och ville ha hjälp och medans han lastade en bil med 75 kilos case:ar så lyckades han få en av case:arna på foten. Stackars min älskling. Han hade så ont när vi skulle sova att jag knappt fick röra honom och det är svårt i min lilla säng.

nej nu ska jag jobba för idag har jag faktiskt lite att göra, än så länge iallafall..
ikväll blire Otten :D dance baby, dance! psst.. dock gör min ont lika ont fortfarande så jag borde inte men det skiter jag i. Fredagar är till för fest och OOOM jag ska festa. tjululuuuuulu.

skriver mer senare, bye bye.


RSS 2.0