27 december

Hej! :)
att jobba 9 timmar var helt okej och bättre blev det när jag kom på att det är röd dag och därför OB. Tack för den! Danne var ett bra sällskap och mobboffer för dagen ;D Lyckades även, under dagen, att tappa en chilicheese rakt ner i fritösen och fritösoljan skvätte upp på min arm och lämnade kvar fula brännmärken. Det ända som är lite roligt är nog att ett av märkena ser ut som en golfklubba eller en väldigt lång snopp. hade ganska kul åt det imorse. Hursomhelst, efter jobbet satte jag en jävla fart mot smedby för att hämta upp sara, hem till mig, byta kläder och göra mig iordning. Mot Palace som hade 40+ och spansk afton på nedervåningen. 10 minuter var vi där innan vi gick över till Otten. Till vår glädje var det för en gångs skull lång kö till Otten och INGEN KÖ ALLS till Hugos. (säkert pga av att Maskinen skulle spela men iallafall. Suck on that!) Sjukt mycket folk, många fins vänner och jäkligt bra musik! Satan att man skulle vara nykter igår då. Jaja, jag hade iallafall grymt kul :) Maskinen var klockrena! Som sara säger: Jag är frälst! Vilket rööj! :D

mer om kvällen säger jag inte. Dom som vet, dom vet.

nu är jag iallafall hemma. Väntar på svar om hur kvällen ska komma att se ut men man har ju sina förhoppningarna. Annars blir det en filmkväll hos Mia med vännerna. Och det är verkligen inte fy skam det heller :D Nu, fixelifix. Puss!

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Hehe jadu malin...låter kanske ganska taskigt men jag måste bara säga att jag as-garva när jag läste om cheesen i fritösen =D du är som en levande seriefigur! (btw länkar dig på min blog, lugnt va?)

2008-12-28 @ 02:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0