tack, oh tack

Moa och Fredrik, Ni har gjort min dag! Tack, hemskt mycket tack.
Det blev minigolf där jag var den solklara segraren. Fredda två och Moa 3:a efter sina små utbrott på både bollar, klubbor och oss andra två medspelare. Förloraren skulle bjuda på glass men eftersom dom inte tog kort så kunde inte moa betala, det slutade med att vinnaren betala. Satte oss ner vid Halvars och skrattade åt en katalog Moa hittade, KUKKOLAFORSEN! Sen bar det av vidare mot Ensjön för ett kvällsdopp. Nyss hemkommen och helt ärligt så är jag lite frusen. det är kallt när jag inte sover med totte. Längtar som en tok till lördag då jag får träffa, mysa och sova med honom igen och ännu bättre, vi kan sova länge tillsammans hela söndagen utan att någon av oss ska behöva gå till jobbet. Ge mig lördag och min pojke. Men först ska det bli fredag och då är det party med viktoria :) Jag är pepp, jag är väldigt pepp.

ska nu lägga mig till rätta i soffan, se klart på Sex and the city och sen ska jag sova, för imorgon är det kneg igen.
jag orkar inte. 3 veckor kvar. jag vill till husvagnen, jag vill till danslägret och jag vill till cypern. Jag vill sova på morgonen. Vad ska man behöva göra för att få sova egentligen? Är det som Samantha säger; can we have it all? Jobb, egna pengar men mycket fritid och långa sovmornar. Hursomhelst så vill jag ha ett jobb, ett roligt jobb. Där jag är nu, det är okej.

btw, vad ska jag ha på sig imorgon?!
får kolla runt på stan imorgon. ska ju ändå köpa present till mamma som firas på söndag så jag kikar åt mig själv också.
nej, nu ska jag sova. Godnatt mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0