who knows?

only time..


vaknade av att mamma ringde kvart över 8 på morgonen, sedan dess har jag inte kunnat sova, egentligen var det nog tur att hon ringde eftersom körskolan ringde och fråga: varför är du inte här? Du ska köra.. Tur att man var vaken så det bara var att dra på kläder och sen cykla på en opumpad cykel dit. Även tur att man bor nära. Har sedan dess bara ätit frukost, tränat och stretchat. Hoppades på att få åka ut till Sara och sova där inatt men det verkar inte bli nått med det, hon är sjuk. Så jag blir nog ensam idag, om inte någon lagerlundabo känner för att hitta på nått? Eller om sara mirakulöst blir frisk som en fisk fort som f*n. Hursomhelst så ska jag köra med Pappa ikväll. Sen har jag inte så mycket mer planerat. Suck.

JAG FÅR DAMP!
det var inte såhär det skulle ta slut.
jaha, vad ska jag göra nu?

den senaste veckan

har inte haft någon tid somhelst att ha updaterat  bloggen då jag har haft Elin här den senaste veckan. Skulle kunna skylla på att vi har haft fullt upp men, det skulle vara en lögn. Vi har slappat och OJ vad vi har slappat. Riktigt skönt har det varit också. Började hela veckan med en mycket nyttig lunch och bestämde oss för att så skulle det bli resten av veckan också, men det sprak redan samma kväll då vi käka ostkrokar och allt annat möjligt gott. Och så har det varit sedan dess. Så nu, 7 dagar, 7 godispåsar och ett X antal sodastream-läsk-flaskor senare så har hon åkt hem. Veckan gick sjukt fort, hon kom ju nyss hit? Veckan har bjudit på mycket skratt, mys och några tårar faktiskt då vi öppna upp oss totalt och tankar och funderingar. Var även iväg en sväng på Kolmården med Anna, Moa och Maria :) pannkakor i Bamse's Värld, Delfinshow med världens bästa Markoolio, hunriga tigrar, knasiga apor och springande giraffer. Avslutade kvällen med pizza och film. "Mr.Woodcock" & "Hairspray". Igår (lördag) var det äntligen dags, Marica och Jakob gifte sig! :D Elin och jag åkte dit tillsammans med resten av min klass, grät ett par tårar av lycka och log av underbar glädje av att få träffa klassen igen. Hemresan blev minnesvärd. Mysan satte så mycket fart med bilen i nedförsbacke att Ludde blev nervös och inte nog med det, Trollis låg i bagageluckan. HAHA! Idag blev det bara att packa ihop hennes grejer för att sedan ta oss ner till tåget och säga hejdå. Behövde dock inte vara ensam länge innan Totte kom hit och jag fick pussas i massor :D Men nu har han också åkt och jag väntar på Svensson men känner jag henne rätt så får jag sitta här ett tag och vänta. Men det gör inget, jag behöver öva på att vara ensam. Inatt får jag sova i soffan. Imorgon hoppas jag på att Sara är frisk så vi kan springa genom stan och sen övningsköra till åby och sova där :) Nu ska jag kolla runt lite, gå ner till m&p och se EM-finalen. HEJA SPANIEN!

btw, mina föräldrar är bäst. Köpte hem en Absolut Vodka DISCO till mig. Nu är jag nöjd.

Fia, det kommer nog förändras ändå, tyvärr..
Klart som fan jag är ledsen, vad hade du räknat med?

idag idag idag

ska NÄRSOMHELST cykla till körskolan för att ha en 40 minuters körlektion med Claes, min tredje körlärare. VÄRT! :/ Sen ska jag hämta Elin! :D fuckin' fun asså :D

jag saknar min älskling, längtar till kolmården och bror&jag ska tatuera oss i höst.

PUSS!

söndag

idag är det söndag, nattis födelsedag. Har gjort min egna lilla present till henne, mycket roligare och jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle ha köpt till henne. jaja, dethär blir asbra :) Just nu är jag vakt till storebrors monster till hund. Dock borde jag städa med tanke på att imorgon har jag körlektion klockan 11.oo och sen ska jag möta Elin på stationen 12.30. Man vill ju inte att det ska se ut som Jag-vet-inte-vad när man får fint besök :D

igår var världens bästa kväll :)
älskling kom, lagade mat och myste när vi såg på "Liar Liar"
fick fin present och han fick sin. Det var ju ingen vanlig dag :)
Nu har vi varit tillsammans i 2 år och en dag. Puss på oss.

nu är det smink-och-städnings-time. Haré bra. <3

nattliga gäster

midsommar blev inget röj, knappt en fest.
Jag, sara, danne, fille och dannes kompis Porris grillade hemma hos mig och mycket mer än så var det inte.
Fredda kom förbi runt halv 1 på natten och det var väl det som gjorde att jag hade kul iallafall. Danne och Fredda sov kvar över natten och det var bra, då slapp jag sova själv. Har under dagen suttit som jävla ugglor vid tv:n och kollat på Jerry Springer och ätit "bakis-mat" på Leons. Har dock nyss lyckats få iväg dom från huset eftersom älskling kommer hit snart och då ska vi mysa och laga mat, för idag är det vårann 2års-dag :D nu får han allt skynda sig hit, jag vill pussas massor!
imorgon är det nattis 19årsdag (+ hennes och mattias 2års-dag dom också) så då ska jag följa med familjen wilhelmsson dit och fira henne :) det ska bli mycket trevligt. nu ska jag börja förbereda maten. Mums mums. <3


2

2 år tillsammans.
2 helt underbara år tillsammans
tiden har nog aldrig gått så fort och du har förgyllt varenda sekund, älskling.
jag är så tacksam för att du finns i mitt liv och du har gjort allting så mycket enklare.
du är det bästa jag har, det finaste jag vet.
jag älskar dig, Christoffer.

None

I'll cross the desert to be where you are, all the things i did to be close to you.
A million miles wouldn't seem that far, i'll go anywhere just to win your heart.
<3

midsommar

idag är det midsommar. Kul.

ska snart iväg och handla lite med moa. Thing till kvällen och mat till i veckan då Elin invaderar mitt hus, då måste man ha mat. (haha, det lät som hon är värsta matvraket! :D det kanske hon är? Hursomhelst, bättre med för mycket än för lite) sara kommer hit lite senare och hjälper mig röja undan i huset innan folk (som jag inte har en aning om vilka det är) kommer hit. Får se vad som händer senare ikväll, kanske drar ut till Fanny iallafall men men, det lär vi ju märka iallafall.

jag är inte alls pepp. inte pepp någonstans.

längtar till imorgon då jag och älskling ska fira våran årsdag. Middag med tända ljus och byta paket :P mys i massor.
JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR! :D

nu ska jag borsta gaddarna.

best

det spelar ingen roll vad vi gör - jag har roligaste med mina bästa <3

imorgon är det midsommar och.. jag har ingen aning om vad jag ska göra men men, det lär jag ju märka. eller?!
i VÄRSTA (tydligen) fall så ska vi vara här och då kan jag lova att jag INTE kommer stå för underhållningen för jag är INTE på humör för det, jag tänker sura som en jävla barnunge. Nu vill jag väldigt gärna att denhär helgen ska passera snabbt och smidigt så att det blir måndag så att jag kan ha min körlektion och att Elin kan komma hit. Jag tror att det är det som behövs just nu. Och att mamma & pappa kommer hem snart. Det börjar bli ganska ensamt hemma, för dom som FAKTISKT lovade att jag inte skulle behöva vara ensam är dom som knappt verkat bry sig. Men men, vad ska man göra?

imorgon.. ja imorgon tar jag dagen som den kommer. Först ska jag handla med Moa, leka lite vuxen och sen blir det att vänta in tiden. Vänta på svar. Agh, är det inte måndag snart? Jag vill ha en vecka av dans, film och knyta starka vänskapsband.

nu sover jag. bye.


jadå, det regnar igen.

men det gör inte mig nått, för jag ska på vinkväll och chillidilla (som Ida skulle sagt) med dom bästa :)

imorgon är det midsommar och på lördag firar jag & totte två år! tjohej! :D

mitt liv får vara hur upp-och-ner som det vill. Nästa vecka SKA TA MIG FAN vara bra. Eller vad säger du, Elin?

surt.

jag är jävligt sur och det kommer jag fortsätta vara ett bra tag fram över för nu är jag trött på dethär.
Jag vet att du inte menar nånting illa, det bara är såhär. Så JAG ger upp ett tag. Det är inte alls kul.

nog fan skulle sverige låta ryss-jävlarna peta in 2-0, moget. Jävligt moget.
vi åkte ur gruppspelen, det är ju för fan pinsamt. PINSAMT SÄGER JAG! Ja, nu var det bara finalen kvar för mig att se.

idag ska jag nog bara sova, fortfarande sjuk. Och midsommar tänker jag inte ens lägga någon ork på att försöka fixa.
Ska nog försöka få tag i någon som vill följa med mig på stan, måste köpa present till älskling för på lördag firar vi 2 år :)
det firas med middag hemma hos mig och bara allmänt mysigt. Tiden har gått fort.
Ikväll blire vinkväll och skitsnack hemma hos Moa med tjejerna. Snacka om att njuta till max. NI är det bästa jag har <3

nu ska jag äta frukost. PUSS PUSS!

elin, 4 dagar kvar ;D


jävla onsdag

trodde billektionen började 13.25 men nog fan skulle den börja 11.45, suck.
älskling var snäll och kom och möte mig med hunden när jag var klar och nu har han åkt hem så jag är ensam med nero, ser på Moulin Rouge och äter glass med massa lakrisströssel och chokladsås. Henka kommer och hämtar honom sen och så ska jag försöka sova en stund innan brudsen kommer hit och ser på matchen. Sverige-Ryssland. Tror regnet faller utanför fönstret men jag har ingen somhelst lust att gå efter och kolla. Ska nog ta på mig mysiskläder och stretcha järnet så jag kan göra allt som jag vill kunna göra i höst. 

21 juni - 2 år med älskling.
23 juni - körlektion, Elin invaderar mitt hem :)
25 juni - Anna's 19årsdag och vi drar till Kolmårdens Djurpark.
26 juni - mamma & pappa kommer hem igen.
28 juni - Marica & Jakob gifter sig.
2 juli -  dansa i västervik
7 juli - börja jobba.
8-10 augusti - dansskolans dansläger.

nu somnar jag. PÖSS!

impulstripp

idag drog jag iväg med tjejerna till Linköping för en förnstershoppingsdag meeeeeeeeeen, det slutade inte så.
shoppade loss på bh, trosor, mascara, hoodtröja, t-shirt + överaskning till älskling som äntligen kommer till mig idag :) Lunchade på Chili och jag tröck i mig en bakad potatis med kyckling och curry. Nu inväntar jag bara att tjejerna och totte ska komma hit, tror det blir en till filmkväll men det gör inte mig nått alls. Jag uppskattar sådant. Ikväll kommer även hunden och det kommer bli jättejättejätte-mysigt :D Nu ska jag äta nått litet, kanske glass?

och här var det kärlek vid första ögonkastet.



mia, du är den knasigaste vän jag har! Och jag älskar't!

förkyld

jag hatar förkylningar. Jag brutalt hatar att vara förkyld.

igår var en bra dag. Han få mycket gjort, lärde hur man tvättar med den förbanande tvättmaskinen med lite hjälp från mormor som jag även satt och myste med i vardagsrummet när åskan var som värst. Sen fixade jag lite överallt i huset innan tjejerna kom, hamnade på altanen, kollade gamla kort, kollade runt på nätet efter semesterresa till hösten, filmtime och när vi hade sett halva sista filmen så sov alla utom jag och moa så då var det dags att gå hem till sig och jag låste om mig och somnade gott. Idag ska jag till Linköping och Ikea med moa, anna och mia. Sen kommer mina älsklings-pojkar hit och myser med mig ikväll :) Älskling och Nero.

nu måste jag göra mig iordning, moa kommer om en timme.

mamma & pappa, jag saknar er <3

oskar är ute och går.

suttit en ca en timme tillsammans med mormor och hoppats på att åskan ska dra förbi vår stad. För ca 20 minuter sen slutade den storma över huset och mormor vågade sig ut ur huset för att vandra hemmåt. så nu är jag ensam igen. Hoppas på att moa ringer snatr och berättar att hon slutat jobba så vi kan se på Sällskapsresan och bara ta det lugnt. Diskutera vart vi ska ta vägen imorgon då vi planerat att dra iväg någonstans eftersom båda två är lediga. Ska bli rikigt kul :) Hoppas INNERLIGT att totte kommer hit imorgon också. Alldeles för länge sedan vi pussades sist <3

nu ska jag laga mat, eller sätta in den färdiglagade fiskgratängen i ugnen iallafall.

Elin, 7 dagar kvar :D

Snygg Student!

bara för att min älskling var väldigt stilig på sin student <3

1-2

sverige förlorade med 1-2 i SISTA minuten. Hur fan kunde det hända? Tack vare att dom spanska jävlarna tröck in den sista bollen i målet är nu Otten bara gratis till klockan 00.00. Tack som fan. För övrigt har det varit en trevlig kväll. Ida, Micke, Henke, Dannie, Ia och Mia kom förbi för att se matchen och det var mysigt värre. En sväng om i BMW blev det när Anna hade fått med sig passet som Ida skulle låna ända till blacka, detta betyder pumpa musiken hela vägen. Sitter nu och väntar på att dom ska hämta hem fyllesvinet Sara ifrån sin personalfest så att vi kan dra till Hugo's. RAAAAAAKT I KAKLET! :D imorgon blir en jävligt slödag. Hoppas på innerligt fint väder för då ska jag sova i solen hela dagen och även käka lunch hos mormor och morfar. Jag hoppas på fisk, potatis och äggsås :)

STRETCH BABY!

DET FINNS INGET SÅ HÄRLIGT SOM NÄR MAN STRETCHAR OCH KLARAR NÅGOT MAN ALDRIG KLARAT TIDIGARE!
jag ska fortsätta såhär och till hösten kommer jag vara grym! 

klappat och klart

nu har jag bestämt mig, jag stannar kvar i eskilstuna. Jag satsar ett tag till, man tar det som det kommer.
Jag vill satsar på paren och det lockar så mycket att jag tror jag smäller av. Idag tillåter tillochmed vädret att jag är ute och träna på allt sånt som jag har lovat Fia att träna på. Väntar bara på svar ifrån dansskolan. Ska bränna en skiva och sen ska det hoppas studsmatta och träna kickar och hopp. Ikväll är det Sverige-Spanien och vi ska samlas här hos mig för att heja fram vår svenska hjältar. förfest, dricka och popcorn. Sen blire utgång på Hugos med dom bästa! :D


puss till min älskling för han är bäst.

buller och brak.

jag har ont i magen, riktigt förskräckligt ont i magen. Åskan går över mitt huvud och ändå sitter jag vid dator, måste ha något att sysselsätta mig med så då utsätter jag mig för direkt livsfara. Jag får jämt ont i huvudet och magen när åskan går. Usch, jag hatart´! Och ingen som kan trösta mig heller. Har även ont i magen över dansen, hur blir det till hösten? Jag vill fortsätta, Jag vill fortsätta, men det skulle kännas så dumt utan alla andra. Nog fan ska jag fortsätta. Jag vill bara veta vilka som följer med, eller inte. Hursomhelst så vill jag veta. Vi har bara två dagar på oss. Men jag har nog redan bestämt mig. Fia, jag stannar kvar! <3

totte, jag klarar inte av det här.
kom till mig, jag älskar dig.

ensam är stark

.. eller inte! så ensam som jag kände mig när jag gick och la mig igårkväll var det länge sen jag kände mig. usch!

varit dålig denhär veckan på att skriva så här kommer en snabb resumé om veckan.
måndag: satt hemma. moget.

tisdag: träning med klassen. Gjorde en helt sjukt bra dans till oss och avslutningen. Dock slutade kvällen i kaos och jag satt helt hysterisk hemma hos Ida med dom bästa och såg Sverige-Grekland matchen (2-0) allt slutade bra. tillslut mådde jag bra igen och jag kunde somna lugnt, eller nästan iallafall.. jag har nog aldrig varit så rädd.

ondag: skolavslutning, dans och tårar. Picknick (lika stor som en fet släktmiddag) med dansarna på himpafältet och sen blev det film hemma hos mig med mysis och trollis. Storhandla med pappa och sen blev det en sväng till svanslös där även Ida befann sig. Bröd och tzatziki och S.O.S.

torsdag: stan med sara, lunch på paus, sa hejdå till mamma&pappa som åkt på solsemester till underbara grekland och lämnat mig ensam med huset i två veckor, daniel var snäll och hämtade oss så vi kom till Lindö för att se Vargarna köra mot Örnarna (51-48). Tyvärr körde inte Dennis men men, trevligt var det. Har blivit presenterad för en ny sport. Hej och hå. Regnet öste ner och efter en stund existerade inte mina tår längre.

fredag: idag ska jag bara vara hemma. hoppa lite studsmatta och träna upp mina hopp. Även vigheten i rygg och ben.

lördag: imorgon är det fotbollsfest hos mig. Sverige möster Spanien och vi ska heja, oj vad vi ska heja.

kaos

igår, hej och hå. sicket jäkla kaos. Allt var uppochner, jag var så orlig att jag höll på att kräkas. Jag grät och jag grät och jag grät när jag kom hem till Ida. Kunde inte sitta hemma, var tvungen att göra något. Och jag kunde ändå inte tänka på något annat. Och sen fick jag samtalet, allt var okej. men du, såhär får du aldrig mer göra. Jag har aldrig varit så orolig i hela mitt liv. Jag älskar dig, vad skulle jag göra utan dig? Jag är bara så himla glad att du mår bra. Kom hem. <3

igår satt även jag och dom bästa hemma hos den bästa Ida i hela världen och såg på Sverige-Grekland matchen. Hur härligt som helst att se sverige ta hem den första segern. Skrek som tokar under båda målen, skratta så vi tjöt när Simon försökte förklara för oss vad offside är och bara hade det allmänt asbra. Ni är bäst, så jävla bäst! <3

idag är det skolavslutning, jag och mina dansare dansar tillsammans för sista gången. Här kommer det gråtas. Sen blire mys och hejdå-kramar på Lennings, där kommer det också gråtas. Och om vädret tillåter så drar vi vidare och badar i sörping, jag och mina 8 dansare. usch, jag kommer sakna er. Shake that ass, bitches <3

imorgon åker mamma & pappa. Två veckor i det härligt varma grekland, utan mig :( men men, huset för sig själv i två veckor är det väl ingen som skulle säga nej till, eller? ;D Dock har jag berordrat mina vänner om att det är obligatorisk närvaro hos mig varje kväll. Och snart kommer Elin, wöhööööööw :D Nu ska jag fixa det sista, snart kommer my. PussPuss!

Jag har blivit bestulen.

nu har jag tagit studenten, nu är det över. Sen några dagar tillbaka så har det ännu inte riktigt sjunkit in att jag inte ska tillbaka dit i höst. Jaha, och vad ska jag göra med resten av mitt liv nu då? :/ Jaja.. det kommer.

SM i Hovet gick av stapeln i helgen. Mycket bra tävling om jag får säga min åsikt, bra musik, gott om tid och det tog inte allt för lång tid innan resultaten kom upp på projektorn. Det som kändes lite skumt var att domarna dömde så konstigt, inte alls i närheten av varandra men men. Sara tog sig till semi och fia dansade sig ända till final där hon slutade som 5:a. Bra kämpat brudar :D en annan åkte ur ganska snabbt, både i singel och i par. På söndagen blev vi bestulna på vårann mästartitel, Highlights från Västerås är nu SvenskaMästare och vi är rankade 2:a. Och jag är faktiskt nöjd med det med tanke på att vi var två man kort och en skadad. Efter domarrösterna trodde vi dock att vi skulle komma 3:a så när dom ropade upp oss som 2:a blev jag faktiskt riktigt glad. Grattis Highlights! dock i omklädningsrummet fälldes ett antal tårar, det kan ha varit sista gången vi körde PartyStylerz, det är inte säkert att vi ens kör på EM trots att vi är rankade. Man vet inte vad som händer över sommaren. Usch, jag deppar ihop så fort jag tänker på det. "We are the PartyStylerz, we're gonna make U dance" <3

igår åkte jag, sazza, moa och ida till Lindö för att käka middag. Moa's volvo-cab åkte vägarna fram och det var party i bilen. Efter att ha skjutsat hem ida drog vi andra hem till Moa och skulle ha spelat kort men det slutade med att vi tjattrade ända fram tills det blev dags att gå hem. Idag blir det träning med klassen till avslutningen som är imorgon och sen äre Sverige-Grekland på TV, träffa gänget, sicket jäkla mys :D Nu ska jag dra, käka frulle. PussPuss!

totte, min alldeles egna underbara pojke.
Vad skulle jag göra utan dig? Du är det bästa jag har.
två år snart och jag älskar dig mer för varje dag <3


imorgon smäller det

OCH DET SMÄLLER HÖGT! :D
schemat för dagen med stort D ser hur såhär:

o9.oo - champangefrukost i Vasaparken med klassen.
11.oo - studentfotografering.
12.oo - mys, fika och skriva banderoller i klassrummet.
15.3o - SPRINGA UT! SJUNGA STUDENTSÅNGEN!
sedan ska jag glida runt i staden i en RollsRoyce med Jozza och Denise innan jag drar hem och blir firad av familj, släkt och vänner. SEN ÄRE PARTY! runt om i Norrköping stad, fira med vänner och övriga studenter. WÖÖÖÖÖW!

de 9 dansarna,
It's a brand new game and not quite what I thought
I can remain the same but still achieve a lot
It's a brand new game and how our lives will pass
With one foot stuck in the past,
Oh can I ever make it last?
I'm not the same, years have past
It kind of scares me how it went so fast
It's a brand new game, life has past
And all I wanted was to make it last, to make it last
It's all I wanted!

nu ska jag städa källaren. Får man gäster ska det vara fint. Puss & Kram.
Elin, det är 19 dagar kvar :D


snabb resumé

29 maj - 2 juni, DiscoDrom.
kul, mycket kul. Dock väldigt litet, varmt och helt otroligt dåligt planerat. Skulle dansat formationen 15.3o, vi dansade klockan 19.oo och semifinalen dansades oo.3o där vi åkte ur tävlingen och slutade på en 11:e plats. Jag är faktiskt riktigt nöjd. En placering bättre än förra året iallafall :) Grattis till Niklas som för andra året i rad blev världsmästare i disco solo males juniors. heja heja, hurra hurra :D Bussresor är tråkiga med fel folk, med Anna är det kul :) jag hade nog inte pallat det alls om inte hon varit där. gud, så hon är bra! Jag vill göra dethär igen, ge mig ett VM till. Jag ska fan vinna!

måste be spana in när jag dampar sönder i bussen från tjeckien.
söderlundsara.blogg.se


2 juni. Studentvecka på allvar.
drog till himpafältet med gamlaklassen, mycket mycket trevligt. Blev stenad av några jävla snorungar så nu har jag tusen blåmärken på armar och ben. Shotkanna + Irländsk bilbomb på Dheli. Drog till Palace med moa, tobbe och biggen. Moa for hem tidigt och jag blev kvar med pojkarna. Hittade även en Danne + hans kompisar som jag tydligen blev jättebra kompis med :) alltid positivt. Kom hem, somna.

3 juni. Utkastad av ettorna.
vakna klockan o7.oo, kräktes i flera timmar. Åkte till skolan o9.3o, fick info av 1:or om dagen. Dansade i matsalen, åt mycket mycket mat, mötte My och jozza för mys i vasaparken i solsken, tillbaka till skolan för avanserad utkastning. Sitta i busschafförers knä (klarat)
bygga en männsklig pyramid av människor vi inte känner (klarat).
Känna ihop 20kr genom en gatushow (klarat, 25 kr blev det),
hitta 10 personer som ville följa med oss till Domino för att se oss dansa (klarat, fick säkert ihop 15).
hitta 15 hårtussar + 7 använda snusar (klarat, pluspoäng för att Ludde snusade en av dom använda)
sjöng kannon med en gatumusikant (klarat, sjöng broder jakob för er som undrar)

ja, ES3a är totally grymmast. Vi kan allt och vi gör det med glädje.
FY FAN VAD VI ÄR BRA!

idag blire inget festande för mig. Mår inge vidare så jag stannade hemma. Älskling är dock ute men kommer hit och sover sen. Myspys. Imorgon däremot, då bär det av med Mysis hoppas jag. because aj löv ;D

nu ska jag sova, imorgon är det tårtfrukost med klassen :)
godnatt alla änglar.

PartyStylerz, you rock my world.

nu är vi hemma igen och kan kalla oss 11:e bäst i världen i formationsdisco.
en placering bättre än förra VM och fy fan vad vi är grymma. det är inte många som orkar dansa en semifinal halv ett på natten. Ni får en längre resumé imorgon för nu är det studentvecka som gäller, rakt igenom. Fixa och trixa lite innan jag smiter bort till Sazza och gör oss iordning för att möta gamla klassen från Haga. Grillning och party innan utgång. Fan så kul!

RSS 2.0