en helg i eskilstuna.

fredag, sov hemma. Älskling kom hit och sov hos mig efter att ha jobbat mellan 21 och 23.30. somnade på en gång när vi hade hämtat honom, jag var så trött + att jag skulle upp tidigt på lördag morgon.
lördag, vakande tidigare än planerat så jag tvingade upp totte då också :) det är så tråkigt att vara vaken själv. Åktew till resecentrum runt halv 10 och ingen var där. Vart var dom med bilen som skulle köra oss dit? Ringde söderlund i en liten små-panik och dom kom och hämtade upp mig sen bar det av, en aning försenade mot Eskilstuna och dagens 8 timmar lång formationsträning. När vi väl kom därifrån var vi något frustrerade över att det bara är en vecka kvar till tävling och formationen såg (ärligt talat) förjävlig ut. Vifftade bort det under lördagenkvällen då vi tog oss till södelrunds storebrors lägenhet för svull-mat, godis, chips, dipp, läsk, cider och melodifestival. COME ON, COME, PAME, PAME!  okej, jag erkänner. den var bättreän vad jag hade förväntat mig MEN (jag citerar aftonbladet) är inte silkesskjorta alltid ett stilbrott? Även om man heter Mitsogiannis? Är riktig nöjd med dom två som gick till direkt final. Söndag, träning igen. Efter denhär formationsträningen kändes det lute bättre, iallafall för min egen del och vi från norrköping ska ju träna på torsdag igen men jag är inte säker på att det går hela vägen på lördag, jag är så nervös. Hursomhelst, 1:a, 2:a eller 3:a. NU FÅR JAG GE MIG! det är inte värt att tänka negativt, vi har löst värre problem än såhär, vi har ju en stenhård träning på onsdag kvar också. Jag tror vi kan lyckas. Jag tror, jag hoppas och jag vill! det är allt som på riktigt betyder nått..

idag är det måndag och jag har knappt sovit en blund, vaknade halv 4 och har typ varit vaken sen dess. Och även fast jag har sovmorgon till 13.oo så får jag inte sova eftersom hunden är här hela veckan och då får man absolut inte sova. Jag tror jag tänker sova hos totte inatt. Efter skolan blir det sväng om på staden med sara, köpa sol-på-tub och fika. Borde sätta fart med mitt inlämningsarbete som ska vara inne på fredag =/ PALLA! helst av allt skulle jag vilja ha formationsträning hela veckan. Jag är så nervös att jag inte kan tänka på något annat. nu ger jag mig. hejdå.


Kommentarer
Postat av: Anna

Men Malin, hej gumman! jag visste inte att du hade en blogg.. men trevligt trevligt! :D jag älskade ju att läsa din lunardagbok förr i tiden så detta blir trevligt :) PUSS!

2008-03-03 @ 21:21:07
URL: http://hattifnattanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0