just give it back if you don't mean it


maybe it's just the way it is, i get the feeling that you know it's over.

don't say you love me, i don't belive it
don't say the word if you don't mean it
don't wanna hear it out in the open
keep it inside if you don't mean it.

don't even wanna talk about it, i just don't wanna talk about it
Cause i know that i can live without it.

God knows i can live without it.

30 november

hej och goddag på er alla. Tänkte börja med att tacka Sara för en väldans trevlig förfest i hennes lilla lya. En massa god dricka i sällskap med mina vänner. Gurra var på plats, dock inte i sitt vanliga jag utan i en upp-pimpad version. "Gurra  goes fashion". Mycket uppskattat. Ni kommer få se dessa bilder av mitt alter-ego så fort jag får bilder av Anna och Ida. Jag lyckades hålla mig ifrån att ramla i trappan men nog fan lyckades jag slå ner en ljuslykta som stod i närheten. Smidigt. Ett extra tack till Henke som hade, som lovat. tagit med sig två par raggsockor till mig som jag så snyggt matchade till min klänning hela kvällen tills det var dags för utgång. Iväg till Hugo's , lämnade jackorna i bilen och höll på att frysa ihjäl i kön. Dansade lite innan sara & jag bestämde oss för att testa vår lycka på Otten och trots att det var 20 där igår så var det inga problem. Inte alls mycket folk som man kände igen men killarna var finare än vanligt. HIttade simon & sammy miyy i folkhögen och där tillbringade vi resten av natten. Underbara sara stjusade hem mig när mitt knä, av någon underlig anledning, bestämde sig för att säga ifrån och jag trodde nånting nästan var på väg att hoppa ur led. Läskig känsla.. Åt snabbt två ostmackor innan jag somnade som en stock i min säng. Vaknade av att mamma slängde hunden på mig som inte ville mysa, han ville busa. Vände mig om, svor lite och somnade om.

i skrivade ögonblick är jag fortfarande kvar i sängen. Har legat här med chips, alkoholfri päroncider och kollat på repriser så som Idol och Stjärnor på is. Jag har feta cravings för en hawaii-pizza med vitsås. Har ingenting planerat idag och så ska det förbli ett bra tag till. Eller tills någon annan kommer med bättre förslag. Det återstår att se.

mamma ringde nyss, frågade vilken kjol det var som jag önskade mig i julklapp :D YES, jag kommer vara snyggast på nyår! ;D VERY HIZZEL CIZZEL. (that means hardcore) haha, älska intern-skämt!


u n d r e s s   m e  e v e r y w h e r e

maybe to goo to be true

det går rykten, (eller för mig är dom rykten eftersom jag tillbringade hela kvällen på dansgolvet och inte framför TV:n) har Johan åkt ur Idol?! :D Jag vågar knappt tro på det, det måste vara för bra för att vara sant. Det var inte en sekund för tidigt, dock ett X ANTAL veckor för sent. Skitungen må vara duktig men inte tillräckligt duktig och inte i klass med någon av dom andra deltagarna. Speciellt inte Kevin som, för mig, är den självklara vinnaren av Idol 2008. Johan har bara sin skrikiga röst och hans fans tänker jag inte ens prata om. Oförskämda snorungar som endast hejar på Johan för hans ålder. Stackars pojke! 

nae men Kevin som sagt. Jag sliter av mig håret om killen inte vinner. Han är den enda som sätter allting klockrent hela tiden. Vilket tema som helst gör han om till sitt eget och jag kan inte slita ögonen från honom. Att han sen ser bra ut är ju bara ett plus. Brytningen är charmig som fan och nog fan är han den mest proffesionella också.

johan är borta, thank you God!


29 november

hej på er.
har egentligen inte tid att skriva för om pappa kommer ner nu så får jag fetaste utskällningen eftersom dom tror att jag städar på rummet eftersom vi får gäster idag då vi ska fira min pappa's födelsedag. Egentligen så städar jag ju rummet, bara inte just nu för jag kände för att skriva av mig lite om vad som sker och vad som komma skall. Åt en typsik lördagsfrukost tillsammans med mor och far innan jag ville provköra pappa's nya leksak. En blå Honda Accord. Så passade på att åka till Coop och inhandlade glass, bacardi och läsk. Nu ska det städas och göras iordning, klockan 17.oo ramlarsläkt och vänner in innanför dörren och då ska det ätas fläskfilé-gryta. Stanar inte hemma hela kvällens eftersom det är idag Sara's efterlängtade inflyttningsfest går av stapeln. Utgng på Hugo's och hoppas innerligt att få möta massa trevligt folk där :D oh, tagga!

Fasen Stina, vad jag tycker om dig!
ta med dig Anna och kom tillbaka SNART! saknar er redan! <3

nu ska jag åter gå till mitt rum och städningen. Vi hörs senare!

är det långa nätters fara att se det man vill se?

vi tar det från början.

kulturskolans 40års jubileum var bland det absolut sämsta jag någonsin varit med om. Inga speciellt duktiga musiker/sångare och de olika versionerna på låtarna var inte särskilt grymma heller. Det var mest bara pinsamt och det var den absolut längsta 1,5 timme i mitt liv. Sandra och jag ville helst av allt dunka våra små huvuden i väggen när orkester började låta som gräshoppor, bil-alarm och fan & hans moster. Bröt dock ut i as-garv när rap-hönan började sjunga. "hiphop" kvällens kalkon går ändå till Dogge Doggelito so var den sämsta tänkbara konfranciär som snackade endast om hur bra 80-talet var, att alla kunde göra masken och hans förbannade cykel på köpet.

under hela showen satt jag som på nålar, var sjukt nervös för att inte hinna till Söderlund i tid men jag bestämmde mig ganska snabbt för att förbli nykter kvällen ut och alltså därför vara nattens chaffuör till och från Otten. Snabbt som fan hem (efter att ha kramat och pratat med Pia som förövrigt gav mig ett intressant erbjudande), hämtade bilen och körde som en tok till smedby. Tillbaks in till stan och där var det partyparty hela natten tills lamporna tändes och vi gick ut i kylan igen där vissa fick mysa medans jag jävlades samt planerade lördagen med Henke. Btw, sjukt mycket bråk på Otten ikväll :O Jag slutade räkna till slut. Men roligast av allt var nog allt folk jag träffa :D Bestämde mig för att stjusa hem Anton innan jag stjusade hem mina tjejer, så det blev en liten extra tur med bilen innan jag kom hem och la mig i sängen, där jag är nu. Lyssnar på en (ja, nu får han vara en vän) vän som deppar. Hur får man någon som man knappt känner att bli glad igen? vilka ord är dom rätta?

ska sova nu tror jag. Måste ladda inför morgondagens festande med goda vänner, morgondagens stripplektion med Henke och förbereda mig mentalt på att jag, efter några glas vodka och en flaska vin, faktiskt kan vara den första som dundrar ner för Sara's självmords-trapp. Så därför ska jag nu stänga ner allt och sova många, långa timmar. Så, godnatt!

nobody gets me like you

Hejsan Svejsan!
nu är jag hemma igen efter flera timmars shopping i både linköping och norrköping. Sara sprang fram och tillbaka på IKEA medans moa och jag gick i det tempo som passade oss. Fick en sån längtan efter egen lägenhet när jag såg Sara köpa dom sista sakerna som skulle in i hennes lilla lya. När vi väl vara klara och satte fart tillbaka hem till stan så slocknade jag på en gång i baksätet medans dom två med mest vuxenpoäng av alla pratade nya jobb. Jag tog över bilkörandet när vi kom hem till Moa och jag måste erkänna; jag har aldrig känt mig så tuff som jag gjorde när jag körde CRV:n. Stor som fan, döskön att köra och behövde inte växla. Skumt till en början men man lär sig fort. Innan jag dör så SKA jag äga en Honda CRV. That's it! En snabb sväng upp till lägenheten inna shopping fortsatte på stan här hemma. Sara's inflyttningspresent, mamma's julklapp och pappa's födelsedagspresent.

hursomhelst, ska nu leta efter något att ha på mig ikväll för direkt efter dansföreställningen så stjusar mamma&pappa ut mig till Smedby där Sara & Stina väntar. Sen är det party party som gäller hela natten lång på otten. Att det är lönehelg och att alla otten-fribiljetter är slut överallt på stan MÅSTE vara ett gott tecken. Pepp är vad jag är. tack Gode Gud för otten-SMS för annars hade vi varit tvungna att betala 80 spänn inträde. Nu blir det bara 20 spänn garderob som går åt. Dricker gör vi innan, tjohej! nej, nu ska jag säga hej till mamma. Hejdå till er.

28 november

Godmorgon! Jag har jättebråttom, om 45 minuter ska jag vara hos Sara och jag har knappt börjat göra mi iordning men ändå tänkte jag ta mig tid att berätta vad som sker idag. För er som undrar..

jag börjar dagen med att följa med sara och moa till Linköping för lite julklappsshopping och deras plock till ina respektive lägenheter. Skönt att göra nånting annat än att bara sitta hemma hela dagen. Kommer hem igen runt 15.oo  och då är det bara att sätta igång med att göra mig iordning, klockan 18.3o börjar kvällens dansförställning på Hörsalen. Hoppas att Sara känner sig tillräckligt frisk för att stå på scen idag. Krya på dig gumman <3 Sen ringer jag Söderlund och tar mig till dom för en nykter förfest och utgång. Stina kommer tillbaks idag :D

nej, nu blev det as-bråttom. Hejdå!

new york

vi sätter oss ner utan ett ord, som så många gånger förr, du beställer ett glas vin och jag en kopp thé. Och fast vi båda vill, mer än någonting annat så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan. Vi har blivit som dom, någon tittar på oss. är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer? Vi har blivit som dom, som aldrig får bli, som sitter tyst på nått café. Ingen får ju se att han är gift och hon är fri. När jag går därifrån och du håller kvar så vet vi båda två, det är såhär man mår när man hemligheter har. När jag går därifrån, utan ett ord, så vet vi båda två. När jag går därifrån, utan ett ord, så vet vi båda två. Mmm..

ha någon att ty sig till

hämtade som sagt storebror på stationen runt 15.30, fick stora gratulationer till körkortet av Blixt och sen styrde jag bilen hem igen. Bråkade med bror om gårdagens händelser, släppa av honom hemma så han kunde hämta hunden medans jag åkte och hämtade Jonna. En sväng runt stan och ut till Vrinneviskogen för vår planerade promenad. En perfekt tid att skratta tills man gråter och prata allvar. Passade även på att planera vårann överaskning till Sofie och Ellen när vi ska ha vårann mys-dag. Det kommer bli riktigt (RIKTIGT) kul och otroligt skönt att få umgås med de dansvänner man hade från allra första början.

i skrivande ögonblick sitter jag i soffan i mitt rum, lyssnar på Melissa Horn's "långa nätter" och bara myser i mörkret. Mamma och Pappa åkte upp till familjen Andersson men eftersom Nattis var hos pojken i Linköping så bestämde jag mig för att stanna hemma, ta en lång skön dusch och lägga mig tidigt eftersom även idag lovade jag att stjusa mamma till jobbet tidigt imorgonbitti. Gör dock ingenting eftersom jag ska vara hos Sara kl o9.oo då vi ska bege oss till Linköping och IKEA för att dom ska handla flytta-hemifrån-stuff. En annan ska bara vara sällskap och fördriva dagen. Imorgon händer det mycket på en gång. När vi anländer hemma ifrån linköping ska jag direkt börja göra mig iordning för danshow på Hörsalen. Och sen är det hem igen, fixa och trixa för utgång med Stina och Söderlund. TAGGA! :D trafic-light-night på Otten imorgon, vilka ska dit?

nu, flytta över till sängen.

d u   f å r   m i g   a t t   s j u n k a   l å g t   o c h   b e   o m   m e r


torsdag 15.13

idag har inte varit mycket bättre än igår. Dock var jag mycket snäll idag och stjusade hem en bakfull vän ifrån stan till hennes hus. Blir lika glad varje gång jag träffar henne :) Ska även vara en snäll lillasyster och hämta min militäriske storebror på stationen om ca 20 minuter och sen drar jag direkt hem till Jonna och hämtar henne, vi ska upp till vrinneviskogen och gå vår lilla promenix vi går varje vecka. Saknar henne som tusan! har fortfarande inte listat ut nått för kvällen men något ska man väl kunna hitta på. Btw, måste fixa nått att äta snart innan min mage blir jättearg på mig. Men som sagt, det får bli senare. måste dra. hej och hej


27 november

godmorgon gott folk. Om ni ens har vaknat? En annan har varit vaken sen o7.45 eftersom jag hade lovat mamma att stjusa henne till jobbet. Fick stå i bilkö i säkert 20 minuter innan jag bestämde mig för att det måste gå fortare att köra runt stan så det fick bli så. Släppte av mamma, åkte hem och kom på att jag inte hade några nycklar med mig. Det var bara att sätta sig i bilen igen och tillbaks till mamma för att låna hennes nycklar. Förmodligen hade trafiken släppt lite men jag vågade inte chansa, tog omvägen för att vara på den säkra sidan. Inte för att det gör mig nått att åka bil men det är ju lite typiskt iallafall. Att jag sen hade en galen hund i baksätet som skällde på allt och alla som gick utanför bilen gjorde inte saken bättre heller. Nu är jag iallafall hemma, har parkerat mig själv i soffan och här planerar jag att sova en timme eller två till innan jag ens börjar fundera på att göra mig iordning. Hör av mig när jag vet vad jag ska göra med min torsdag. Puss Hej.

gäspningar så det räcker och blir över

efter en inte alls så händelserik dag så fick jag äntligen tag i Sara och vi bestämmde att onsdags-kvällen skulle spenderas i hennes lägenhet. Ringde några snabba samtal till moa och maria som såklart var med på noterna och ca 25 minuter senare satt vi allhopa i min bil och dunkade som fan till "lilla hjärtat". En snabb sväng till konsum för att köpa popcorn innan vi gick in och myste i soffan framför "oskyldigt dömd". Drack några koppar thé, åt lite vindruvor och peppade inför lördag innan vi började dra oss hemmåt igen, även nu dunkade "lilla hjärtat" ifrån bilen. Stjusade hem mina vänner och sen satte jag själv fart hem i snöblasket som gör vägarna riktigt hala när det fryser på om kvällarna.

ända sen jag klev innanför dörren så har jag gäspat utan stopp. Mina ögon klarar knappt att hålla sig uppe och min kropp bara längtar efter att mitt huvud ska få nog av datorn och bestämma sig för att ta sin kropp och släpa sig till sängen. Jag menar, mamma kommer väcka mig imorgonbitti för att få stjus till jobbet så jag kanske borde sova så man inte kör av vägen. Det vore ju sorgligt. Och sorgligt tycker vi inte om så nu ska jag sova, godnatt vänner.

at the bottom of the ocean.


dilemma

"allting som jag tycker om är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande"


eh, there's nothing els i can say



sitter helt paralyserad vid datorn och lyssnar på Lady Gaga's album "The Fame".
när hennes Just Dance kom ut var jag väldigt sen med att tycka att den ens gick att lyssna på, nu lyssnar jag konstant på bla. pokerface, paparazzi, boys boys boys och nothing els i can say. Dom låtar som är och kommer bli dom stora hitarna låter tyvärr ganska lika varandra hela tiden men vad gör det, så klockrena texter att jag tillochmed börjar fundera på att tatuera in en av dom på armen. Då får musiken låten hur den vill. Och inte nog med det. Hon är snygg också. Kolla håret, kolla sminket, kläderna, kroppen.
Ja, snygg är vad hon är!

26 november

tänker börja med att säga förlåt till alla som jag somnade ifrån vid MSN inatt men sängen var alldels för skön för att jag skulle kunna hålla mig vaken. Såg nu imorse allt ni hade skrivit och hoppas att ingen blev sur för att jag inte svarade men jag var ju som sagt inte vid medvetande. Förlåt igen :)

vaknade av mig själv halv åtta, låg kvar i sängen tills klockan ringde 08.15 då jag drog på mig första bästa mjukisdress för att ta bilen bort mot Moa där hon väntade i snön. Jag passade på att få ut gårdagens frustrationen medans vi satte fart mot stan, inget skitsnacka utan jag behövde bara ut lite saker jag har samlat på mig. Åkte direkt hem till min Ben & Jerry's glass som blev över sen igår. Efter en natt i kylen hade den blivit sådär iskall som glass ska vara, asgott! Nu är jag iallafall hemma och gäspar utan stopp. Funderar starkt på att dra igång en film som man kan slappa till såhär under för och eftermiddagen. Hoppas på att Sara hör av sig inom kort och säger att hon kan och vill ses efter skolan för annars kommer denhär dagen bli extremt tråkig. Hursomhelst, det återstår att se.

vad händer mer i veckan? handla födelsedagspresent till far, inflyttningspresent till Sara. foto till körkortet (?) , IKEA med sara & moa, se sara's show i skolan, utgång med stina & söderlund och fira far med släkt och vänner. Mer än så kan jag inte komma på. Jo en sak till som mitt lilla "gäng" borde hålla ögon och öron öppna efter, lill-julen blir hemma hos Moa i år, 100-150 kr ska läggas på 3 paket med temat genomskinnligt. Mer info om när kommer inom kort. Peppad :D


nu, film. 


never you, baby

Idag har bilen gått varm hela dagen. Stjusade pappa, anna och moa till deras respektive jobb.Hämtade upp sara, åkte till media markt, elgiganten, hämtade mia, åter til elgiganten för att hämta sara, europris, tillbaks till elgiganten, mcDonalds, hämtade fredrik i Navestad, hem till mig, hämtade moa, hyrde film, till coop, hem igen, coop för att handla och tillsist hem igen. Väl hemma väntade sara, moa, anna, mia, fredrik och sara med en skräckfilm utöver det vanliga. En blandning av Hostel, House of Wax och Instäng. Ungefär som Saw-filmerna, fast på franska. Avbitna pulsådror, avblåst huvud, apatiska kvinnor, ADHD-barn, blodbad (bokstavligt talat) och grisar. Som grädde på moset var dom alla nazister och citerade Hitler både en och två gånger. Stackars mamma och pappa som fick stå ut med våra skrik som följdes av hysteriska as-garv här nere i källaren. Nu, såhär efter att man har sagt hejdå till sina vänner, så ska jag göra mig ett försök att våga mig in i rummet. Jag borde sova eftersom jag lovat att stjusa Moa till jobbet imorgonbitti redan o8.3o, snäll som jag är. Och varför ska jag sitta uppe hela natten när det är så skönt att sova? Nae, tacka vet jag sängen, eller någon annans säng. Godnatt vänner.

måste få bjuda på Annas lilla tabbe ikväll. So sagt, en fransk film som dom ENDAST pratar franska i, varken jag eller mina vänner har läst en enda lektion franska i våra 19 år långa liv och 15 minuter in i filmen säger Anna;

"asså, höj! jag orkar inte läsa texten!"

vi kan ju säga att ett ANTAL ögonbryn höjdes och vi kunde inte förstå. HAHA :D

25 november

Grattis på Födelsedagen, Pappa!

godmorgon säger jag till er andra. Jag förstår inte vad jag gör vaken egentligen men jag skyller, som vanligt, på mamma eftersom hon har en övermänsklig tendens att aldrig vara tyst på morgon. hon tycker nog att om hon ska vara vaken så ska alla det. Jag håller inte med! Inte pappa och hunden heller så efter att ha ätit frukost med mamma direkt gick och la sig igen och planerar att sova ända tills jag ska stjusa pappa till kursen han ska på. Den tackar vi för, då kan jag ha bilen hemma hela dagen och använda den bäst jag själv vill, det är ju ändå MIN bil :D Men innan dess ska jag försöka få perspektiv på min dag, vad som händer och när.

skickade precis iväg ett SMS till Jonna för att se om det blir något av vårann tisdags-promenix i Vrinneviskogen, håll tummarna. Tror att jag ska hämta Mia runt två när hon slutar jobba och har lovat att stjusa hem Sara ifrån skolan ifall hon skulle vilja det och ikväll hoppas jag gänget svänger förbi, ser på film och myser. Funderar på att åka och handla lite julmust och pepparkakor som man kan bjuda på.

nu, frulle!

Nina's födelsedag, 8 vänner och grekisk mat

tänkte börja med att tacka mina tjejer för en riktigt trevlig kväll och middag på Akropolis,
detta borde vi verkligen göra oftare för oj oj oj, vad jag tycker om er <3

vi var en för många som trängde ihop oss i Moa's bil och satte fart uppför kungsgata för att möta övrigt folk vid resturangen. Nina fik paket och vi beställde in den grekiska mat som vi var så sugna på. För min del blev det souvlaki och tzatziki som var mycket uppskattat. Efter många skratt och en högljud planering av både lill-jul och nyår så packade vi ihop oss och sa hejdå. Mitt älskade Lagerlunda-crew delade, precis som på vägen dit, på de få platser som fanns i Moa's (eller aa.. Antonias) bil.

i skrivande ögonblick sitter jag i soffan, hyperventilerar eftersom Dave har makten att skicka hem precis vemsomhelst av de kvarvarande killarna. (Paradise Hotel) och självklart väljer han Beau. IDIOT! det ser inte bra ut nu för om som jag hejar på. Hur ska detta går? Bara denna vecka kvar nu och sen är det final. Trodde aldrig jag kunde fastnaför en realityshow som denna men det gjorde jag. DRAMA-QUEEN! ;D

funderar på att förflytta mig till sängen, jag börjar faktiskt bli riktigt trött. Pappa väcker mig imorgon när han vill ha stjus till jobbet. Jag lovade att stjusa eftersom jag helst vill ha bilen hemma hela dagen imorgon. Tror det blir ganska många svängar med bilen imorgon och på kvällen blir det förhoppningsvis filmkväll med vännerna. mys i massor. Nu, godnatt.

måndag 18.03

Ni förstår nog vad jag menar är jag säger att det här har varit en mycket (MYCKET) bra dag. Trots att det var snöstorm hela morgonen så hade det värsta lagt sig när det var dags för min uppkörning. När klockan stod på 13.43 började mitt hjärta bulta som fan och 2 minuter senare när kontrollanten steg in i bilen hade allt släppt. Kollade däcken och sen bar det iväg. 40 minuter senare var vi tillbaka på vägverket och jag hann knappt stänga av bilen innan hon sa: "sådär ja. Då var de körningen godkänd."  Sen dess har frågorna om jag klarat det och gratulationerna strömmat in.

Huromhelst så har jag passerat ytterligare en miltolpe i livet och i samband med detta så känner jag mig genast snääppet äldre än vad jag gjorde imorse. Klyschigt men sant. Ingen är mer glad än jag idag.

för övrigt så har jag, precis som Anna, en väldigt god vän som fyller 19 år idag. Denna dam var klassmästarinna i knäckande kommentarer på högstadiet, hon är en riktigt svamp som dricker alkohol som ingen annan, hennes andra (eller första?) hem är Palace, är nästan olagligt snygg och om hon hade en k-pist så skulle hon: ra-ta-ta-ta-ta! Jag pratar förstås om den 1,62 långa Nina. Grattis på din dag, sötnos! Hennes födelsedagd firas med middag på Akropolis tillsammans med våra gemensamma vänner. Ska bli riktigt trevligt. Eftersom det svider i min plånbok så har mamma erbjudit sig att komma med bidrag. Tack jättesnälla Mamma!

moa plockar upp mig här hemma 19.50 så nu ska jag leta reda på något lite mer uppklätt att ha på sig på middagen. Kommer säkerligen skriva mer när jag kommer hem. Vi hörs då. Hej hej :)


24 november



today is THE day.
jag klara det, jag har äntligen fått mitt körkort.
håll i hatten, ser er för, nu är jag ute på vägarna.
äntligen, så jäävla skönt!

dust and ashes

jag har glömt att berätta om våra lilla incident här hemma igårkväll.

jag kände för att mysa till det lite i rummet så jag tände ganska många ljus. Bla ett fat som jag fått i present av Ida, två stora ljus som doftar kanelbullar, ett på väggen, ett relativt stort på hyllan över soffan och ett doftljus som smälter i en behållare. Efter ca 20 minuter stod nått inte rätt till. Doftljuset hade runnit över och tagit eld men snabb som jag var hann jag blåsa ut det innan bordet fattade eld. Lutade mig tillbaka i soffan och fortsatte se på mina söndags-program när jag hörde ett konstigt ljud komma ifrån hyllan över mitt huvud. Nej men oj, det stora gelatinljuset hade även det tagit eld. Försökte blåsa ut det men det blev helt enkelt bara värre och lågorna blev större. I en mindre panikattack ropade jag på Pappa som, alldeles för sakta, gick mot mitt rum. Jag fick mördarblicken när han såg elden komma ifrån hyllan. Efter n stund hade min stora starka pappa fått stop på elden och vandrade ut i tv-rummet igen. Jag fick själv vädra ut röklukten och beundra det svarta märket som nu pryder min hylla.

nu när jag läser det så verkar det inte som något speciellt men det läskiga är när man tänker på vad som kunde ha hänt. Tänk om jag hade varit på övervåning och inte märkt nått. Usch och fy.


Hej, mitt vinterland

Har ni kollat ut genom fönstret? (har ni ens vaknat än eller är det bara jag?) Det snöar och jag har verkligen delade meningar med detta. ûber-mysigt, verkligen. Men usch så kallt och det passar inte riktigt i min planering just idag. Men det kanske är till min fördel? Vem vet, vem vet.

mamma kom nyss hem igen, hon skulle stjusa hem Anette ifrån jobbet för hon är sjuk och dom mellanlandade här för att hämta alvedon. Självklart blev hunden överlycklig att se henne och nu sitter han och piper vid dörren eftersom hon åkte lika fort som hon gick innanför dörren. En annan sitter nerbäddad i sitt rum, lyssnar på musik och jävlas med Sajj. Så mycket roligare kan man inte ha en tidig måndag-morgon. Ska snart ta mitt täcke och datorn för att förflytta mig till TV-rummet för frukost och en film. Men vi hörs senare, gott folk. Vem vill ses ikväll? :)

tv-tittar-söndag

det är det enda jag gör om söndagarna, när jag inte är i Eskilstuna såklart. TV:n går varm och det finns ett X antal tv-program jag ser, speciellt nu på kvällarna. Miami Inc, Andra Avenyn, hål i väggen, Idol repriser, parlamentet och söndagsfilmen för att bara nämna några av de program som jag väljer att se på idag. Mitt rum, min soffa, tv:n och datorn. En perfekt blanding för mig en kväll som denna speciellt med tanke på morgondagen.

nu är det bestämt, Stina kommer tillbaka redan nu på fredag :D Tyvärr kan inte Anna komma så vi får jobba hårt för att det ska bli lika kul som i fredags men det ska nog gå bra, ska ni se Vad gör mina övriga vänner och vill ni förfesta med oss? Gosh, jag längtar redan!

nu har mamma och pappa dukat upp med gurka, morötter, dip och popcorn.
Vi ska se på Wallander - luftslottet och sen ska jag sova. Hoppas ni andra har haft en bra dag och en fortsatt bra kväll. Godnatt mina vänner.

better then best



malin. stina. anna. sara <3
partypinglorna. festarvännerna.
Fredagen gick alldeles för fort.

Anna hade en vän med en bil

jag måste bara få säga, min lilla pärla till BMW är grymt skön att köra. Med detta vill jag väl egentligen ha sagt att det gick riktigt bra när pappa och jag var ute och körde förut. Flera gånger hade jag ingen aning om vart jag var men det gick ändå bra. Så, vad är det jag fortfarande måste tänka på? Att komma i lugnt tempo mot korsningar/övergångsställen och hålla mitt eget tempo istället för att följa med strömmen. När pappa och jag åker ut igen lite senare så ska jag öva lite extra på backa, vända & parkera. Det är nog det som jag är mest nervös för. Jag är inte lika grym på parkering som Söderlund, tyvärr, men det är ju bara att fortsätta öva.

nae, nu vill jag att maten ska vara klar, pappa bjuder på kalops.
sen ska jag köra bil igen en stund innan familjen wilhelmsson kommer hit och fikar. Hoppas innerligt att Sara följer med eftersom allting skulle bli så mycket roligare då. Håller tummarna.

oh, sweet 16 med Bow Wow :D det måste jag se.

23 november

Godmorgon.
när jag vaknade, för ca 35 minuter sen, trodde jag att det var måndag vilket gjorde att mitt hjärta slog några extra slag alldeles i onödan. Insåg ändå ganska fot att det fortfarande är söndag och helg så mina föräldrar ligger fortfarande i sin säng och sover. Jag har plockat fram frukost och ska väcka dom nu så att pappa och jag kan drar runt med bilen. Gärna väldigt mycket idag. Jag vill, jag ska och jag kan :D Har därför inget annat planerat idag. Så, roligare än såhär blir det inte, tyvärr. vi hörs sen. Puss!

det är svårt att höra en vibb när man är 15 hus bort.

oj! jag gick hemifrån utan att stänga ner MSN eller byta status till "inte vid datorn" så nu när jag satte mig ner med datorn så hade minst 15 personer försökt få tag i mig men alltså inte lyckats. Det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. dock kan det inte varit så viktig eftersom ingen försökte på mobilen, som jag alltid har med mig. Well, nu är jag här.

käkade mycket uppskattad tacos med familjen samtidigt som pappa & jag försökte, mellan skratten, förklara för mamma varför vi hade så roligt åt Anna och Stina inne på CItygross. Pratade även om hur liten världen, och inte minst norrköping, är. Och mitt i allt fick jag en hemsk saknad efter sara och lindöpojksen. Hade inte tid att sakna en längre tid innan jag var tvungen att göra mig iordning och sen plingade Moa på dörren och vi drog oss till Sara där det vankades förfest. 3 av 6 vänner drack medans dom andra 3 höll sig till att vara sociala. Jag är inräknad i dom sistanämnda 3. Allsång, mobil&data nördad, cypernminnen och prat om igår kväll. Efter att ha fixat lite med Mickes blogg samt fått äran att skiva det första inlägget så utvecklades vårann relation till extra mys och kudde. Haha :D fick stjus hem av sara och nu sitter jag här. Deppar sönder hela kvällen. Jag orkar inte. inte ikväll. vi hörs imorrn. bajs.

lördag 18.18

än så länge har denhär dagen inte gett mycket alls. Intog horisontellt läge runt 12.oo och så har det varit ända sen dess tills jag vaknade nu. Ska dra på mig något lite mer uppklätt men ändå avslappnat eftersom jag ska över till Sara runt 20.30 tillsammans med mina vänner. Dom ska förfesta - jag ska sitta halvdöd i soffan och bara vara social tills dom ska gå ut. Då är det dags för mig att gå hem, poppa popcorn och dra igång en film. Gör mig sällskap?

jag saknar redan Anna och Stina, <3 , det allra bästa som gnällbältet har att erbjuda.

varför är jag på väg in i en depp period? Jag orkar verkligen inte gå omkring och vara ledsen.
om jag kan sätta ord på hur jag mår så kommer det med största sannolikhet ett inlägg om det ikväll/inatt. Det kanske skulle vara bra för mig? Att få allt som händer nerskrivet och perspektiv på varför det blir som det blir. Kanske inte? äsch, det kanske inte ens är värt det.


"okej?!"

vad är detta?
ska jag bli sjuk nu?
vad sägs om nej?
jag vill inte bli sjuk.

tror att en feber börjar smyga sig på mig.
ont i halsen och huvudvärk. bajs.

22 november

Goddag gott folk!
igår var en mycket, mycket bra dag. Övningskörde vart jag än skulle. Te.x när vi hämtade Anna och Stina på stationen och vi åkte till citygross för att handla fryst pizza. "vad är en perrong?"  & "vi har en köpcentrum i Flen, det heter Violen. Det finns en sång om den, vi sjöng den för skolan en gång" HAHA :D hem, äta och fixa och trixa innan vi satte oss i bilen igen för att ta oss till Smedby. Gick skitbra men Stina var lite nervös när jag skulle baka ut bilen åt Pappa, haha :D Inte världens röj-förfest men vi fick oss ett antal skratt och det var ju det vi ville. Sparng som idioter till bussen och när vi åkt runt hela smedby kommer sara på att hon glömt ID-kortet. Det var bara att gå hem igen en aning skitoroliga att vi inte skulle hinna vara inne till stan till 00.00. Men värdens absolut bästa Moa kom som ett skott med bilen och stjusade oss. Tack babe! (PUSS!) "tack moa, vi känner inte dig moa, men du är verkligen bäst moa. Hejdå moa, tack igen, moa!" Ja Anna, jag tror hon vet vad hon heter :P Sen var det röj, som inlägget nedanför beskriver så bra.

idag vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen. Har för mig att det är nån slags förfest i Saras lägenhet och sen utgång tvivlar dock på att följa med ut men jag vill ju träffa min mysis som ska ut ikväll, hon har ju ännu en gång äntligen tagit sitt förnuft till fånga och kommit hem till Norpan för några dagar. MÅSTE TRÄFFA! Innan dess blir jag nog bara sittande här hemma, kunde följt med mamma och pappa till linköping men jag orkar inte. Övnngskör när dom kommer hem istället. Nu ska jag sova en timme till tror jag.

och ni som, förmodligen, fortfarande ligger och sover i smedby; RING MIG!

puss och hej.

Norrköping älskar Eskilstuna & Flen

     
 

tack för en toppenkväll, brudar! <3
det är galet hur mycket jag tycker om er och hur kul vi har tillsammans.
dethär var verkligen inte sista gången, snart ses vi igen
och då fortsätter röjjet, precis som igår.

träffade även en massa annat folk ute som jag kramade massor på.
simon, micke, olle, vicky, gabbe, sammy, emelie för att bara nämna några.
hämtade stämpel och hängde in jackorna på Hugos men det blev
Otten hela kvällen ändå. En del fick mysa medans vi andra skakade rumpa.
fick stjus hem och slocknade direkt efter min nattmacka.

tack igen tjejer, ni är så bra!
så, vilken helg gör vi det igen? :D


21 november

är det verkligen fredag idag?

det började redan igår när pappa lagade typisk fredags-mat. Det fortsatte imorse när båda mina föräldrar bestämde sig för att stanna hemma ifrån jobbet och vi åt en typisk lördags-frukost innan pappa och jag försvann med BMW:n för att övningsköra runt hela stan och lägga en stor röd ros på farmors och farfars grav. Åkte till körskolan, det gick inge bra alls och jag surade hela tiden. Kom hem, bråkade med mamma och sen dess har jag bara städat hela källaren (dvs gillestugan, mitt rum och hallen) eftersom jag får besök idag :D Anna och Stina sätter sig närsomhelst på tåget mot Norrköping och är peppade för en riktig partyparty-kväll. Underbart roligt ska det bli! vad, när och varför saker händer återstår att se men vi är taggade. Drar mot söderlund när hon kommer hem ifrån praktiken. Tiden får gärna gå fort :D

imorgon kommer My hem. Min mysis, min löv, femfems älsklings-mysis! :D
rajtantajta med de dansare som uppskattar varandra? Såklart!

nu, mat!

<3

jag kom precis på vilket datum det är idag och nu kan jag inte sluta gråta. Tårarna rullar okontrollerat ner för mina kinder och helt plötsligt fick jag svårt att andas. En känsla som inte kommit över mig på länge, en extrem känsla av saknad och en familj som inte riktigt blev den samma sen du gick bort.

det har gått två år. Två olidligt långa år utan dig. Dock är två år ingenting om jag jämnför med de 10 år som du var sjuk. Och jag som förstod det försent. Nu när du är borta är jag lämnad med stora skuldkänslor. Varför förstod jag inte tidigare? Varför hälsade jag inte på mer? Varför var jag bara på sjukhuset ett gång? Kanske för att jag inte ville inse. Kanske för att jag inte ville se dig så. Jag kanske bara hälsade på en gång för att när jag var där så mådde du relativt bra och vi pratade underbara minnen om dig och mig. Alla bus jag gjorde. Och du log. Vi skrattade tillsammans åt berättelserna och historierna. Du höll min hand och jag ville aldrig släppa taget. Hade jag då förstått att det var sista gången jag skulle få se dig så hade jag stannat hela natten, kramat dig hårdare än vad jag gjorde och ännu fler gånger sagt att jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Som jag älskar dig.


jag vill inte vara ledsen för jag tror inte du håller det emot mig. Du visste mycket väl att jag älskade dig och hur mycket jag skulle ge för att få träffa dig igen. Men jag kan inte rå för det, det finns för mycket kvar att säga. Så mycket jag ville göra dig stolt för. Jag ville ha dig där på studenten men det var du ju, eller hur? Oh, jag hoppas innerligt att du ser mig nu. Jag ska göra dig stolt, allt för dig.

Harriet Nilsson, föralltid älskad.
"i love you. And i miss you. You've been far away for far to long"



jag saknar dig, farmor.


101 (onödiga?) fakta om mig

jag antog RobinSoderlund.se's utmaning natten till onsdag,
att gör en lista med fakta som många kanske inte visste om mig,
nu är det äntligen klar, enjoy!

1. jag sjunger aldrig i duschen
2. jag överanalyserar allt, hela tiden
3. jag tror alltid att folk tycker illa om mig
4. jag är inte så förtjust i chips. Ostbågar däremot, yammi!
5. jag faller för killar som vet precis vad dom ska säga och när det ska sägas.
6. jag och min morfar tävlar varje jul om vem som får flest paket (gubben börjar komma ifatt)
7. jag blev av med oskulden exakt två månader innan min 16årsdag
8. i min klass på gymnasiet klassades jag inte som människa - utan som en tecknad figur
9. när jag spanar in killar kollar jag alltid på deras hår först
10. jag är otroligt blåögd. Tror alltid det bästa om folk tills det är försent

11. när jag och min storebror låtsasfajtas kallar vi det för "hamsterfajt"
12. jag älskar att åka bil - gärna fort med pumpande musik
13. 2oo7 la mina föräldrar nästan 40.000 kronor på min dans.
14. jag har aldrig dumpat någon (än så länge..)
15. min pappa vägrar erkänna att han tycker om min technomusik
16. jag är väldigt omständig när jag ska berätta nånting
17. killars tunga är bland det sexigaste jag vet
18. jag tror inte på Gud men andar och spöken finns.
19. jag älskar skräckfilm trots att jag blir lika rädd varje gång och inte kan sova

20. mitt hår har varit blont/rött/svart, svart, svart/blått, svart/rött/lila, brunt/lila/rosa, brunt/blont.
21. jag hade mitt första one-night-stand på Cypern 2oo8. Och jävligt bra va det!
22. jag har inga problem att prata om sex. Snacka om isbrytare!
23. jag önskar att jag var lite rappare i käften. Kommer på alla bra saker att säga försent
24. jag är en linslus. Hellre framför än bakom kameran.
25. jag är högerhänt men äter med besticken som om jag vore vänsterhänt
26. jag är grym på deep throath. Det är bekräftat från de lyckliga få ;D
27. när det gäller musik så är jag en riktig allätare
28. solsemester är bättre än skidsemster
29. jag skulle absolut kunna ha en KK, mer än gärna

30. jag är en vit tjej som kan skaka rumpa, snyggt, när ja dansar.
31. jag har bara två kusiner
32. mitt rum är aldrig städat en längre tid, samma sak gäller min garderob
33. jag hoppar nästan alltid över mensen och fortsätter direkt på nästa p-pillerkarta
34. jag har aldrig varit så full som jag var på min & ida's fest 10 oktober, 2008.
35. jag SKA bli medlem i 10.000 metersklubben.
36. jag kan inte sjunga men det hindrar mig inte
37. jag går igång på att killen tar av mig kläderna
38. jag kan inte minnas när jag senast mätte mig men jag chansar på ca 1.64
39. jag kan bli arg men jag visar inte det till rätt person.

40. det ska mycket till innan jag slåss
41. min farmor dog av alla de olika cancer, livrädd för att samma sak ska hända mig
42. mitt X var otrogen mot mig. Jag kan inte välja. Ignorera eller slå ihjäl?
43. mitt andra namn är Carina. Min mammas också.
44. min kusin fyller år dagen innan mig, hon har även namnsdag dagen innan mig.
45. jag har haft samma mobilnummer sen jag fick min första mobil.
46. jag är morgonpigg, nästan olagligt morgonpigg
47. jag är oerhört lättroad. Kan sitta och skratta åt mina fötter
48. jag är mysberoende. Att kramas är det bästa som finns.
49. har varit i danmark, norge, england, polen, tyskland, spanien, grekland, cypern, tjeckien & slovakien

50. jag är väldigt nöjd med mina smala, långa ben och mitt långa, tjocka hår.
51. jag har skulios. En vridning i ryggraden.
52. jag är väldigt flörtig av mig.
53. när det gäller sex så har jag aldrig fått chansen är vara så vild som jag skulle vilja vara.
54. mitt alterego heter Gurra. Han kommer fram när det är röj och är alltid festens mittpunkt.
55. att plugga har aldrig varit min starka sida.
56. jag har en tatuering. Vill ha 3 till.
57. blått och lila är mina absoluta favoritfärger
58. jag, min mamma och min mormor är otroligt lika
57. jag brås på pappa när det gäller tjockt hår och långa ögonfransar
58. jag har gjort olydiga saker på nattklubbens dansgolv. Och skulle göra det igen.
59. jag har två ringar som jag aldrig tar av mig. En från mamma och farmors vigselring.

60. jag har börjat fundera på att pierca tungan.
61. jag blev jagad av en tupp på Astrid Lindgrens värld.
62. jag är för stark i ryggen för mitt eget bästa.
63. min favoritdrink är Vodka Sour.
64. jag har haft tandställning
65. jag, tillsammans med vår formation vann EM-silver 2007 i Norge
66. jag anser att antalet sexpartners är bara en siffra.
67. jag har aldrig flyttat, samma hus i 19 år.
68. strumporna får inte vara på vid sex om allt annat är borta - that's it!
69. jag var en nagelbitare i 18 år, nu är dom långa och fina

70. när jag ser lejonkungen så kan jag varenda mening - tonlägen också
71. under lejonkungen-musikalen i London så grät jag konstant
72. jag älskar träningsvärk
73. jag har hånglat med tjejer. Endast på fyllan och så ska det förbli
74. jag missade min studentbal, jag tävlade på VM istället
75. jag har olivolja i mitt schampoo för min hårbotten är jätte-torr
76. jag hatar att pyssla. Klipp, klistra och allt sånt tråkigt
77. jag har kvar mitt Nintendo 64 och spelar det fortfarande, MARIO CART <3
78. jag hatar kedjebrev och skickar aldrig (läs: väldigt sällan) vidare
79. i min väska har jag alltid nycklar, mobil, plånbok, läppglans, penna och hörlurar

80. jag kollar på 3:an, 4:an, 5:an, 6:an, MTV, TV400, canal +, disneychannel och TV4 Film,
81. uppvuxen med Magnus Uggla och dansband
82. jag har världens äckligaste rapar
83. jag är inte särskilt envis
84. jag pendlar 2 ggr i veckan til Eskilstuna för att dansa på Let's Move.
85. en frukost utan ostmacka är ingen frukost för mig.
86. jag läser sällan böcker, har inte det tålamodet som behövs.
87. ingenting skrämmer mig så mycket som ensamhet
88. jag förstår mig inte på offside i fotboll. Hur? När? Varför?
89. om allt är "lugnt" så har jag helst sex utan kondom. det är skillnad, fakiskt.

90. jag har lyckats få två parkeringsböter trots att jag inte fått körkort än (fundera på den ni!)
91. jag kan många låtar utantill men favoriten är "jag är en vampyr"
92. jag har ovanligt lätt för att, mitt i nått jag berättar, glömma bort vad jag pratade om
93. jag älskar att träffa nytt folk på krogen, folk är som roligast då
94. om jag skulle bli känd skulle jag vilja bli det inom musikal-världen.
95. kan inte välja en favoritställning - det beror på HUR killen gör det.
96. jag sparar alltid alla fina och roliga SMS jag får
97. jag går ingenstans utan min mobil - laddar den varje kväll
98. jag tror på ödet - likaså att man har sitt öde i sina egna händer
99. när jag blir trött så får jag alltid ont i benen.

100. Jag har ett motto: "ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det!"
101. att göra denhär listan var bland det svåraste jag varit med om. Intressant men svårt.

torsdag 19.33

Sådär, hemma igen. Det blev frukost på kupolen, val av klännings till Sara och en ny fin tröja till mig som jag haft ögonen på ett bra tag nu. Passade även på att hämta ut fribiljetter till Otten. Nu är vi mer än förberedda. Efter nästan 4 timmar på stan satte vi oss på bussen hem och åkte direkt till shell för att stresshandla chips som vi var så sugna på. Slappade ett bra tag i soffan innan hon åkte hem. Övningskörde en sväng med Pappa och nu sitter jag bara här, försöker stretcha bort min träningsvärk i väntan på mat. Kyckling!

jobbar för fullt på listan men det går inge bra. Jag vill verkligen att det ska vara en onödig lista med sån fakta som man inte ska kunna lista ut. Te.x "jag klarar mig inte utan min familj". Är det inte lite för uppenbart för den här sortens lista? Där har ni förklaringen på varför det tar sån tid. Jag kämpar på.

imorgon är det fredag och imorgon kommer Anna och Stina tillbaka till Norrköping :D


20 november

jag har lite bråttom. Vaknade av att Sara skickade SMS och frågade om vi skulle ses på stan. Så nu har jag tillbringat som senaste 2 timmarna i duschen och sprungit omkring för att bli klar. Nu är jag klar. Ska gå till bussen närsomhelst. Vilken tur att Sara övertalade mig för att gå på stan eftersom jag har 20 % på BikBok på allt i butiken. Vi fick det av Maria igår på tränigen :D shoppa, shoppa, shoppa! :D

får se vad som blir av dagen men jag hoppas innerligt att Pappa kan, vill och hinner övningsköra ikväll.

listan är fortfarande inte klar men jag ser det som något positivt, det är många som går på tårna för att dom vill läsa den. Ha tålamod vänner, jobbar på den ikväll. Hej!

Tacka vet jag singellivet

Såhär är det! Jag är helt enkelt så singel man kan bli. Och det gör mig ingenting.

när mitt senaste förhållande tog slut så var jag helt enkelt inte kär längre, en känsla som legat och gömt sig någonstans kom fram i samma ögonblick han sa att han inte heller var kär. Vi skildes som vänner och jag mådde riktigt bra redan tre dagar senare. Nu är historien en helt annan och jag tänker inte lägga någon större energi på varken det eller honom.

det är nu jag gör sånt som jag vill göra, men vem jag än vill göra det med och det är precis vad jag har gjort dom senaste 3 månaderna. Jag har inte gjort nånting som jag ångrar (och jag har faktiskt hunnit med en hel del på dessa 3 månader) dock saker som jag borde ha dålig samvete för men nae, jag tänker inte bry mig. Inte just nu iallafall..

så, vill jag ha ett förhållande?
såklart jag vill, men det får snällt vänta.
jag triv sjukt bra som singel.
men kanske dyker det upp någon som får mig på andra tankar?
det återstår att se.

onsdag 23.32

godkväll folket som läser. Nu är jag hemma ifrån kvällens och säsongens sista träning och det kunde inte ha slutat bättre. En rejäl fys och Maria körde skiten ur oss. Alla låg helt utslagna på golvet när den halvtimme var slut. En massa olika diagonaler där det tränades split, spagat, hopp/split, rondé bak på båda benen och attitydhopp. Det blev många hejdå-kramar och vi lovade maria att hon skulle få en massa god jul-SMS. Både Nattis och jag konstaterade att det är omöjligt att sluta nu, vi fortsätter nästa termin :) satt med musik i öronen hela vägen hem, glädje gick till depp och till ilska till att må bra igen. (det kommer ett inlägg om det sen) Nu är jag iallafall hemma och gör mitt bästa för att stretcha ut rygg, nacke och axlar så att jag överhuvudtaget kan röra mig imorgonbitti.

imorgon har mamma lovat att inte väcka mig när dom går så jag planerar att sova lääääänge. Ingen klocka, ingen förälder som skriker ifrån övervåningen och ingen körlektion att hinna till. Oh, en sovmorgon när den är som bäst.

håll ut vänner, inatt blir listan klar. Hoppas jag..
idétorkan är fortfarande kvar.


19 november

Jag är sanslös. Efter att tjejerna hade gått hem igårkväll så satte jag mig som vanligt vid datorn och MSN för att fördriva tiden tills jag blev trött. Konversationerna blev mer och mer intressanta för varje minut som gick och helt plötsligt hörde jag pappas tunga fotsteg på övervåningen. Kollade hastigt på klockan och ojdå.. 0710!!! Jag satt alltså uppe klippt hel natten utan att tänka på hur mycket klockan var. Jag skyller allt på Robin, han satt och skrev på sin 101-onödiga-saker-att-veta-om-mig-lista och jag fick samma utmaning så där satt vi och diskuterade deverse punkter på våra listor samt de sidospår som listorna fick oss till. Han blev klar med sin lista och den ligger publicerad på hans blogg (robinsoderlund.se) men ni får vänta ett tag till på min. Jag fick nämligen idétorka och är inte klar än på långa vägar men det kommer, det kommer. Jaha, hur länge blir man vaken inatt då?

hursomhelst, la ifrån mig datorn runt 07.30 för att få iallafal ett par timmars sömn med tanke på att det kanske är smart att vara pigg på körlektionen OCH säsongens sista discoträning ikväll. Vaknade för en halvtimme sen när mamma ringde och då var det bara att kliva upp, det känns verkligen att jag vände på dygnet inatt.

Tror tyvärr inte fortsättningen på listan kommer förrns inatt eftersom nu har jag snart körlektion och kväll är det säsongens sista discoträning så kvällen tillbringas i Eskilstuna. Listan publiceras därför inatt när jag kommit hem. Vänta tålmodigt, mina vänner! ;D Nu, frukost. Hejdå!


tisdag 01.43

Godkväll gott folk!
Jag misstolkade Moa's blogg, filmkvällen var hos mig och inte hos henne. Så efter att ha fikat med Mia här hemma och pratat om deverse problem i vår vardag så kom även Moa, Söderlund och Sara förbi och såg på "Da Vinci Koden". Tur att jag har sett den förr eftersom jag inte hade fattat ett dugg av filmen annars eftersom jag hade en SMS-konversation (som är alldeles för krånglig för att beskrivas) och vi lätt kom ifrån filmen och in på andra, mycket mer intressanta, samtalsämnen. Innan kvällen knappt hade börjat så hade vi även hunnit skratta oss blåa åt Cypern-bilderna. Bla åt Nina som på varenda bild, nykter som onykter, hela tiden lyckas se aningen skelögd ut. Du tar alla priser baby ;D

som säkert alla redan visste så var jag verkligen jättenervös inför dagens teoriprov men som sagt så klarade jag mig och jag hade många poäng över minimum-gränsen. Känns riktigt jäkla bra och jag vill passa på att tacka alla som skrivit grattis på BDB och för alla SMS. Nej usch, aldrig mer teori. Tacka gudarna för att uppkörningen inte är allt för många dagar bort. Men hur ska jag hinna med att övningsköra nu när pappa har jouren? :O

och eftersom jag inte behöver plugga varken ikväll eller imorgon (eller någon annan dag framöver) och körlektionen imorgon inte är förrns på eftermiddagen så kan jag sova i princip hur länge jag vill imorgonbitti. det vill säga att jag blir vaken ett bra tag framöver inatt vid MSN och TV. Jag som trodde att jag inte kunde vänta tills jag fick lägga mig i sängen? Äh, vi hörs. Hej!

YES!



Godkänd!
nu är det bara uppkörningen kvar.
jag har flyt nu. Bara några dagar till!

men ni må tro att mitt hjärta dunkade hårt när jag skulle avsluta provet.
jag har aldrig varit så nervös, inte ens på VM.
men men, nu är det avklarat. Aldrig, aldrig mer.

18 november

Sådär, då var det tisdag. Måtte denna dag gå fort, kan knappt vänta tills jag får lägga mig i sängen igen och sova. Oh, dom orden klingar alldeles för skönt i mina öron för att ignoreras. Men tyvärr så får det, som sagt, vänta till ikväll. Har en hel del planerat för dagen. Eftersom det är tisdag idag så ska jag, efter mitt lilla prov, gå min tisdags-promenix med Jonna i vrinneviskogen. Sen har jag massa att göra här hemma. Men jag vill bara sova!

jag böjar bli lite nervös nu..

jag hör av mig sen. hej.


nej, jag lägger ingen energi på sådant trams.

det måste ha varit den längsta måndagen i hela mitt liv. Fick ju, som beskrivet i tidigare in lägg, inte allt för många timmar sömn innan det var dags att gå up. Tillbringade många timmar framför datorn på körskolan och gick inte hem förrns jag hade så ont i huvudet att jag inte längre kunde kolla på skärmen. Nu får det gå som det går. Håll tummarna för fan.

även ikväll blev det samling på hospitalsgatan 1 för att skriva lista på vad Sara behöver till lägenheten och bära in en överdrivet tung TV. Micke stod för det tekniska med elen, moa & jag byggde klart byrån, anna & mia bytte klädsel på soffan och Sara plockade med en massa små saker som vi ändå inte visste vart hon ville ha det. Åt popcorn, delicatobollar, såg på fotbollsgalan, pluggade mer på teorin och tjejerna läste mina allra "härligaste" SMS. deras ögon var stora som tefat och jag fick stå för en massa detaljer och förklaringar. En sväng i Anna's bil innan det var dags att dra sig hemåt och nu sitter jag här. Jag borde verkligen sova, på riktigt.

vem är det som är konstig egentligen? =/
jag funderar på att göra ett stort inlägg imorgon om hela grejen. Att få det nerskrivet kanske ger lite perspektiv på saker och ting? Såhär mycket kan jag säga nu; allt kändes bra. det gör det inte längre. jag säger då de, Karlar.

Kvällens:
- vad har ni köpt?
- salami, tops, minimjölk och kalkon.
- jaha, är det kalkonen som luktar?
- nej, det är Sara.

till historien hör att sazza nyss ätit naturgodis och jag hatar naturgodis.
Oj så kul jag har tillsammans med mina tjejer!


måndag 17.58

jag hinner inte med något inlägg om hur dagen har varit, ni får det ikväll istället. Just nu måste jag ringa ett antal telefon samtal, byta om och börja dra mig mot Sara. Hon behöver hjälp med hennes TV och sen ska vi återigen till lägenheten för ytterliga fix och trix. Moa och jag ska göra tappra försök att få klart Malmis. Jag känner redan hur frustrationen kryper sig på. Haha :D samtidigt ska man försöka plugga och bli förhörd av de vänner som redan har körkort. jaja, vi hörs sen folket. Hej hej


just like a tattoo



i'll always have you.
best friend.


17 november

Godmorgon på er!
Ännu en sån där dag då jag INTE rekomennderar 5 timmars sömn. Mamma ropade om vanligt imorse och frågade om jag visste vart hennes cykel var (eh nej?) och klockan 8 klampade storebror in i huset för att lämna hunden. Han tyckte även att det vore kul om hunden fick springa omkring och leta efter mig medans han ropade på mig. Irriterad av att bli avbruten mitt i en dröm, som jag för en gångs skull tyckte om, så gömde jag mig under täcket och svarade inte på tilltal.

nu är jag iallafall vaken, jättetrött och sur men vaken iallafall. Det är positivt för nu behöver jag inte stressa upp till körskolan. Nu kan jag äta i lugn och ro och göra mig iordning innan jag tar mina böcker och går upp dit och sitter där tills jag kräks på skiten. (det gör jag redan men det handlar om att prioritera)

Nu: frukost
snart: körskolan
sen: fortsätta Sara's flytt

bye bye!

Vart ska vi sova inatt?

jag kan inte sova. Jag kan inte riktigt säga att jag gjort några försök, med det jag menar egentligen är att jag kan omöjligt sova nu. (bara för att jag skriver det här inlägget så kommer jag väl bli sjukt trött när jag jag publicerar det) Hajen visas på Canal + First, alldeles för kul på MSN för att logga ut och jag är faktiskt inte särskilt trött än. Klockan är snart halv 4 och jag borde verkligen vara trött. Måtte min mamma INTE få för sig att: "jag kanske ska ropa ner och kolla om Malin är vaken o6.3o på morgon även fast hon är ledig?" imorgonbitti. Och eftersom jag är så otroligt lättväckt så skulle jag med största sannolikhet vakna men då kommer jag inte låtsas om att hon existerar.

och eftersom John Blund verkar ha gått på semester eller dylikt så kanske man skulle ta och slå sig själv medvetslös så att att man kan sova iallafall en eller två timmar inatt? Skönt och otroligt välbehövligt. Samtidigt vill jag inte sova själv när man faktiskt har fått andra erbjudanden. Synd att dom ska komma så sent om kvällarna bara. Det pirrar ju i hela kroppen men så tittar man på klockan och.... nae, inte ikväll.

nae Malin, nu går du till sängen. MARSCH!

riktiga kvinnor reder sig själv.

och det är precis vad jag och moa har gjort hela kvällen.
Det var tillochmed värt segervarvet i rondellen

Kraft-ansträngningen var att få upp soffan för trappan. Jag och Moa drog på övervåningen, Lotta och Magnus tröck på nere i trappen och Sara tyckte och tänkte en hel del om hur vi skulle göra. Inte till den bästa hjälp då hon tyckte jag skulle fortsätta upp även fast min fot satt fast under soffan. Hon bjöd igenom genom att köpa en massa saker att tugga på under hela kvällen. Själva flytten tog inte särskilt lång tid och alla saker var snabbt inne i lägenheten ifrån mupp-bilen. Moa och mitt uppdrag var Malmis, en byrå ifrån IKEA i ett X antal delar som skulle pusslas ihop. Det tog sin lilla tid. Så 3 timmar, hur många skruvar som helst och väldigt många skratt senare var vi äntligen klara. Och vad händer då? Jo, till vår förskräckelse märker Sara att botten på lådorna är (håll i er nu!) vända åt fel håll! :O Kul, verkligen skitkul. Moa och jag höll på att svimma men satte genast igång att försöka komma fram till hur vi skulle lösa det. Många (MÅNGA) svordomar senare var vi klara med en låda och konstaterade genast att vi fortsätter imorgon istället eftersom klockan redan hade hunnit bli 23.3o. Oh, jag måste erkänna, jag är svartsjuk på Sara som frånochmed nu har sitt eget krypin, ett eget ställe. Hennes egen lägenhet. 

men det absolut roligaste med hela kvällen var alla jävulstyg jag och moa stod för. Fick Sara's hjärta att stanna då vi ropade att sängen var för liten eller att byrån var i fel färg. Det var för vårann egen skull eftersom ett gott skratt förlänger livet. HAHA :D

Jag borde nog sova nu eftersom imorgon så ska jag sitta på körskolan i ett par timmar och plugga arslet av mig. Sen bär det av till Saras lägehet igen för att fixa det sista på byrån och övriga ting hon vill ha hjälp med. Vi hörs imorgon folket. Godnatt! <3

you taste just like glitter mixed with rock n' roll

min musik funkar fortfarande inte. Jag som vill höra Lady Gaga - boys boys boys.

medans jag har gjort tappra försök att hålla ihop ryggen så har huvudvärken smuggit sig på. Vi får hoppas att den släpper snart eftersom jag både ska plugga och övningsköra nu på dagen innan det är dags att dra sig bort mot Sara. Vi ska alla hjälpas åt att flytta hennes rum till en egen lägenhet. Jag har känslan av att det kommer bli en kanon-kväll och vi får ta vara på dessa vuxenpoäng eftersom vi inte kan samla mer förrns den 3 januari då det är Moa's tur att flytta hemifrån. Inte en aning om hur lång tid det kommer ta eller hur mycket som planeras att bli klart idag men det återstå att se. Ska också bli kul att se om någon av oss redan ikväll lyckas ramla i den överdrivet branta trappan. För er som tycker att vår trapp här hemma är obehaglig - tänk igen! denhär är livsfarlig.

nu, hjälpa pappa med maten. Den fjärde söndagen i rad som vi ska käka älg.


jag skyller på dig, Anna!

kvinnan fick mig att drömma om kritvita stränder, strålande solsken, bleka engelsmän som inte var allt för bra på att kasta fresbee, halvnakna lokalbrudar som tar kort i alla de olika vinklar, fulla och överkåta skåningar, skönaste norrlänningar, hamburgare&pomme, west virgina, vatten, HOCKEY, isbjörn och screwdriver, grabbarna grus, självmordstaxi, BBQ-kvällen, Natten på Blue Moon tillsammans med Anna & Nina då vi hångla med varsin grabb i varsitt hörn, Andreas från Sundsvall, Tobias från skåne (som vi tack vare Ida får träffa lite då och då iallafall :D), Per från Braås, privatkonserter på balkongen med snapsvisor, skumparty på stranden, bargatan, efter-stranden-tupplurar, övernattning på balkong, bag in da box, en rejäl solBRÄNNA, allvarliga prat, sexsnack i havet och vissa nattliga besökare.


ja Anna, fan så bra man skulle må!


16 november

Godmorgon!
nej, tävlingen igår gick åt helvete. Först och främst fick jag SMS av stina på morgonen om att det var 850 dansare + publik och det fanns bara 4 omklädningsrum. När vi kommer fram är det slutsålt så mamma fick åka hem och jag fick smuggla in söderlund. Väl inne i hallen kunde man knappt andas och än mindre röra sig. Ställde undan mina grejer och ställde mig själv vid lagledarbordet och hejade på varenda person som jag kände som tävlade par och grupp. Klappade lite på Sofie som inte mådde så bra efter gruppdiscon. Sen var det dags att göra sig iordning. Söderlund var underbar och fixade mitt hår och smink, sjukt snyggt! :D Värmde upp, stretchade, åt lite mat och fortsatte stretchingen tillsammans med Daniel som tröck mina ben åt alla håll och kanter. Masserade och sträckte ut min rygg och sen var det bara att börja värma upp så att pulsen redan var igång när det var min tur. Krigade som en tok på golvet och det var sjuuukt kul! Dock åkte jag ut direkt. Surade en stund innan jag tog tag i sofie och vi satte oss i omklädningsrummet för resten av tävlingen. Osocialt men skönt att få prata. Jag har saknat Sofie! Eftersom mamma hade åkt hem så flörtade jag in mig och söderlund på Eskilstunas buss när det var dags att åka hem. "HippHipp" visades och hela bussen skratta. En halvtimme till eskilstuna sen blev jag, söderlund och världens bästa busschaffuör Janne ensamna på bussen enda hem till Norrköping. Janne bjöd på godis och läsk och vi hade många roliga samtal på väg hem. Kom hem runt 00.00 men fick ändå inte sova eftersom folk på msn höll en vaken.

Idag ska jag bara ta det äckligt lugnt. Min rygg gör så himla lugnt och jag vågar knappt röra mig. Nån vän som vill fika idag? Ring mig! Vi hörs senare. Puss & Kram.

=/

nu är den här, nervositeten. Och den hade med sig en hemsk huvudvärk. Dubblseende och en hunrig mage. Bil-skivan är färdig och enligt beräkning är söderlund på väg. Jag vill vara framme NU, stretcha och träna det sista på dansen. Mina kickar och hopp SKA vara klockrena idag. Jag vill verkligen. Ge mig min sista prick!

superstar?


15 november

Discotävling Arboga.

Godmorgon! Nu har jag snoozat i över en timme men jag är fortfarande sjukt trött. Tyvärr så måste jag ändå gå upp när jag är klar med detta inläg, något jag inte ser fram emot för det ebtyder att jag måste upp ur sängen och bort från värmen från täcket. Och jag som låg så bra här. Men men, Elin har varit vaken sen o4.oo så jag tänker inte klaga. Jag tänker dra på mig eskilstunadressen och min mysiga nya halsduk och äta nått litet till frukost nu, vänta in Söderlund och sen drar vi iväg. Hade tänkt ta med mig datorn men det är ingen idé, kommer varken ha ork, tid eller lust till att använda den ändå. Eftersom jag inte tävlar förren tidigast (!) 17.15 så kommer jag tillbringa dagen åt att göra mig iordning, äta MASSA mat, stretcha, träna och heja på mina lagkamrater. Precis så som det ska vara på en tävling :D

nej, nu måste jag kolla så jag har allt. Håll alla tummar ni har så hör jag av mig! :D

Pepp Malin, Pepp!


<3


jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!



jag ska, jag ska, jag ska, jag ska, jag ska!

fredag 23.09

okej. Nu förstår jag min farmor när hon fick sina cellgifter och tappade håret. Jag brände nyss av mitt eget. Tack Gode Gud för att det inte syns och för att det inte blev mer än vad det blev. Ett antal tårar släpptes på mamma's axlar och jag har nu lagt undan locktången. Vågar inte chansa helt enkelt. Ringde Sandra i panik som knappt trodde sina öron och vi kom tillsammans fram till att jag nog ska lägga undan locktången och skippa lockarna imorgon. Oh, mitt stackars, stackars hår!

Robin E åkte nyss ur Idol och Johan Palm's fans är det mest irriterande som finns en lugn fredagkväll. Kan inte skitungen åka ut snart? Han är faktiskt inte så bra.

Nu ska jag packa ihop allt som ska med imorgon och sen ska jag säga hej till kudden. Måste gå upp skapligt imorgon eftersom vi åker mot Arboga runt 8.3o. Vad ska packas ner? Kläder, skor, smink, lösögonfransar, tofsar, hårnålar och hårspray. Har jag missat nått? Vi får väl se.

Nu ska jag fixa och trixa. Hörs imorgonbitti. Sov så gott min vänner <3


I DON'T WANT US TO BE THE END OF ME!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH! fan.

1 gång är ingen gång,
2 är 2 gånger för mycket.

i ' m   h a v i n '   n i g h t m a r e s   f r o m   s l e e p i n '   w i t h   t h e   e n e m y .

du är inte värd det.

14 november

Hejsan Svejsan!
Här sitter jag ännu en gång halvnaken i väntan på att BUS ska torka, idag blev det en tub med lite skimmer i så man glittrar fint på dansgolvet imorgon. Snart har det torkat och då åker teoriböckerna fram igen och då blir det ett evigt pluggande fram tills dess att Mia och Anna kommer förbi på en fika här hemma hos mia. Göra fler försök att samla vuxenpoäng och bara ha lite kvalitetstid tillsammans. Mycket mer är inte planerat för dagen förutom allt packande och att Jonna komemr förbi en stund ikväll och hjälper mig krusa håret.

alltså - inget partajande ikväll. Det sparar vi till nästa helg då Anna & Stina kommer tillbaka till NKPNG för att röja våra nattklubbar. Tjohej :D Jag kan knappt vänta, är det nästa fredag snart? :D

nu, plugga!

can't read my poker face

en enda låt går på repeat här hemma, Lady Gaga - Poker face. Kanske tillochmed måste träffa Jozza och göra en rejält modern-dans till denna? Ja, det låter bra. Tack MartinaCecilia vars BDB jag fick tipset ifrån och tack Erika Kilberg som var underbar och skickade över den innan hon satte igång att kopiera över alla sina SMS till minnes-kortet, för 3 gången. Haha :D

här sitter jag hemma i ensamhet och fryser. Sitter nämligen i alldeles för lite kläder eftersom jag, efter en lång skln dusch, smörjde in mig med brun-utan-sol och väntar nu på att det ska torka. Jag menar, jag vill iallafall vara lite brun till lördagens tävling annars ser man så hemskt blek ut på bilderna som Martin ska ta till dansskolans hemsida. Om en timme eller två ska jag lägga på ett lager till eftersom jag är ute i sen tid, som vanligt. Och medans jag sitter här nere i den extremt kalla källaren så sitter mamma och myser med sina vänninor och pratar vuxen prat. Jobb, teater och brevlådor. jaja, det var gott fika iallafall. Hunden ligger vid dörren och hoppas på att pappa ska komma hem snart så att han kan få uppmärksamhet från nån. Jag o andra sidan ska nu sätta mig tillrätta i soffan och se på kvällens Vänner-avsnitt. Hej så länge..

13 november

jag tänker börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna men jag skyller allt på uppkopplingen till mitt internet som har nått seriöst fel. Varken msn eller något annat som jag har velat använda har inte funkat som det ska men det verkar vara på bättringsvägen. Håll ut, Malin!

eftersom det var onsdag igår så tillbringade jag min kväll i Eskilstuna (nej, bilen paja inte och ja, vi kom hem utan problem) och om jag ska erkänna så var jag inte alls särskilt pepp eftersom det är kolsvart när man är på väg dit och det betyder att man sover hela vägen och det i sin tur betyder att man är helt slö och seg när man väl kommer dit. Fysen var, som vanligt, jobbigt som satan och tack vare mensvärken blev det inte bättre hur mycket jag än rörde mig. Dock när Maria kom igång med lektionen och vi jobbade med diagonalerna så blev jag bara mer och mer peppad. Enligt både maria och daniel så är mina rondé-kickar riktigt bra nu så detta ska det övas mer och mer på. Oh, man blir alltid så glad när man klarar av sånt som man tränat på så länge :D OCh eftersom vi missade min privatlektion förra veckan så kollade Maria lite extra på min singel under tävlingsträningen. Under stretchen kom stressen. Paniken inför lördag. Tårarna sprutade åt alla håll och Erika fick jobba hårt för att få mig på bättre humör. Maria tröstade med att det bara är att köra hårt på lördag. Aldrig förr har jag velat något så mycket. Jag VILL så gärna att det ska gå bra på lördag. Kom igen nu, sista pricken! Snälla?

det blev ingen sovmorgon idag inte, redan halv 8 ringde klockan och det var bara att pallra sig upp och dra sig mot körskolan för körlektion med Peter och teoriplugg. Satt två timmar innan jag gick hem till hunden och sen dess har jag pluggat allt som inte funkade på körskolan. Herregud, det är som att gå i skolan igen. Ligger på golvet och läser i timmar med frukt, böcker, block, pennor och markeringspennor. Allt i hopp om att det ska gå som jag vill när dagen D är här. Ikväll blir jag nog hemma och fortsätter stretchingen. Måste även leta reda på mina lösögonfransar. Ingen aning om vart jag gjort av dom =/

nej, nu ska jag ägna min tid på den underbart goda pasta med skinsås som jag gjort helt själv. WÖW!

12 november

goddag!
här sitter jag och vicky och glor på "VÄNNER" i väntan på att tiden ska gå. Det är nämligen onsdag igen och det betyder onsdag och discoträning. Verkar dock som om Maria fortfarande är sjuk i flunsan vilket betyder att det med största sannolikhet är Daniel som har kvällens träning. Gr inte mig ett dugg eftersom förra träningen var hur kul somhelst och jag var äckligt svettig när jag åkte därifrån. Precis som det ska va. Hur ofräsht det än må låta.. Hursomhelst, nu ska jag vara social och vi kanske hörs senare eller när jag kommer hem. Har inte bestämt om jag ska ha datorn med mig än. 

håll tummarna för att vi kommer hem i tid inatt och inte blir sittande på hållsta-vägen ännu en gång. HAHA! 


tisdag 00.48

Oj, är klockan redan halv 1? Vart tog timmarna och kvällen vägen?

efter att ha varit ute och kört både min egen bil och storebrors bil så tog jag återigen mina körkortsböcker och läser lite till innan Sazza ringde och ville ses. Underbar som hon var så frågade hon om jag ville ha nått från stan och jag behövde bara berätta att jag hade mensvärk så svarade hon: "okej, choklad och lakris. det fixar jag!" Sen ble det The Hills-maraton här hemma. Jag, Sara och Söderlund delade våra meningar om detta underbara program. Vem som var sötaste, vem som var dum i huvudet och vem som var mest lik folk vi känner. Nu efter att båda två har åkt hem så sitter jag här i soffan med datorn, gläpper runt på TV:n och funderar starkt på att sova snart. Imorgon är det träning igen och då vill man vara utvilad. Sista innan tävling. Är jag pepp? NEJ! kommer jag bli? Jadå, jag måste!

nu ropar sängen på mig så jag ska säga hej till kudden. Godnatt!


Ben & Jerry's - Half Baked



a crazy concoction of chocolate ice cream & vanilla ice cream
mixed with fudge brownies & chunks of chocolate chip cookie dough.

har aldrg stött på något så gott eller något så beroendeframkallande.
en lyx som ska serveas kall och verkligen värt sina 48 kronor.

farväl gott folk, jag avlider nu.

jag har världshistoriens absolut vääärsta mensvärk. Det är som att ha en miljon knivar i vartenda organ, varenda liten del i allt som finns mellan tuttar och lår. Jag har ont överallt och kan inte riktigt påstå att jag mår bra. Det vär helt enkelt länge sen jag mådde såhär dåligt! Tack Jonna för promenaden som gjorde mig på mycket, MYCKET, bättre humör :)

funderar starkt på att äta en alvedon, dra igång en film, bädda ner mig i soffan och sova en timme eller två. För sen ska jag övningsköra med min far och resten av kvällen kommer gå till stretch och plugg. Jag är inte på humör för något annat. Om ingen lyckas övertala mig förstås..

DET ÄR NU JAG DÖR. SMÄRTAN KOMMER TA LIVET AV MIG! =/

11 oktober

Jag tror nästan det är olagligt att sova så bra som jag gjorde inatt. Inte kallt och sängen kändes perfekt. Trots min lilla panikattack igår så kunde jag alltså sova riktigt gott och jag blev inte ens sur när mamma väckte mig när hon åkte till jobbet. Fantastiskt! Dethär måste vara början på en bra dag :) jag är tillochmed pepp på att fortsätta plugga körkortsteori så det ska jag göra nu med en gång innan jag hinner ångra mig. Iallafall medans filmen från fjällen buffrar på Anna's blogg. mitt internet är äckel-segt så det kommer ta sin lilla tid, suck. Nae, nu för flyttar jag mig från soffan till golvet. Stretch? Yes, it is!

hela världen läser Robin Söderlund's blogg. Tack vare mig ;D mohaha!
pojken är grym.


study, pain and panic

godkväll mina vänner.
Efter en dag av mycket plugga och ännu mer stretch så har jag nu ont i huvudet och ännu värre är det med ryggen. Tröttheten börja också slå till nu så jag kanske borde slänga mig i sängen snart. Folket på msn verkar ändå bara PMS:iga och helt enkelt dumma i huvudet så det finns ingen mening att prata med dom. Fuck you! ("du tror du är så jävla smart..")

tack till Vicky som gjorde mig sällskap även denna kväll. Film, Ben & Jerry-glass för 50 kr och en sväng med bilen. Hälsade på Fanny och träffade även Adam, Denna, Sandra och Natta en stund. Höll dock på att frysa ihjäl på cupen men men, nu är jag inne i värmen igen. Sitter här med min lilla panikattack som jag försökte ta ut på Mia men den hjälpte inte riktigt, kan inte släppa det. Jag kan verkligen inte förstå. Vad? När? Vem? Varför? AAAAAAAAGH! vaddå försöka igen? Du måste skämta med mig?!

nu ska jag sova. Imorgon är det stretch och plugg igen.
hoppas på att få träffa systersmurfen också :)

just live your life



here we go, it's gettin' close.
now it's just who wants it most.

it's just life, that's how it is.
  

måndag 15.11

stretchen gick bra, smärta men det är så det ska va. Ska faktiskt fortsätta, ta mina körkorts-böcker och plugga massa medans jag fortsätter stretcha bort min 2 år gamla sträckning på vänster ben. Ska ta ett block, penna och böckerna samt pappret med det som jag inte kunde senast på körskolan. Skriva ner allt som jag kan hitta om just dom ämnena och sen idag eller imorgonbitti så kommer det gå klockrent är jag sitter där vid datorn. Fortfarande nervös men betydligt mycket mer självsäker och Urbans uppmuntrande prat i bilen idag gjorde susen. Ikväll blir det mer övningskörning med Pappa men innan dess måste jag få tag på Jonna eller någon annan så vi kan få låna deras skylt eftersom vårann ligger i den trasiga bilen som står på verkstad i Katrineholm. Så ikväll blir att åka BMW, min lilla pärla till rallybil ;D

nu ska jag återgå till mina böcker och mitt pluggande medans "Projekt runway" visas på TV.
plugga Malin, Plugga!


10 november

kvart över 9 ringde mobilen, det var Simone ifrån körskolan som undrade vart jag var och varför jag inte kommit till körlektionen som började för 10 minuter sen. Jag har aldrig klätt på sig fort och satt på cykeln redan 45 sekunder efter att vi lagt på. Hann iallafall ha en lektion på 20 minuter, gjorde en omgång teori och sen cyklade jag hem igen och gick en sväng med hunden. Ska snart ut en vända till så han får leka av sig och bli trött så jag kan gå upp en timme eller två till körskolan igen medans han slappar i mamma's säng.

ikväll blir nog en lugn kväll framför TV:n. Det mesta av tiden kommer nog tillbringas på golvet då jag ska fortsätta stretcha för på lördag är det dags igen och då kan vi inte ha några stela leder och korta muskler. Kanske ska börja lite redan nu, på en gång? Jag måste, måste, MÅSTE bli vigare i ryggen. Så får det bli. Nu blire stretch :D


you give love a bad name




save up all your tears,
you might need them some day.






00.24

Efter allt mitt städande och slit mellan 12.oo och 19.oo så förtjänade jag verkligen en kväll av slapp, mys och massa onyttigheter tillsammans med goda vänner. Samling hemma hos Mia för en filmkväll utan dess like. "Skenbart" & "Robin Hood - Karlar i trikåer" stod på schemat och framdukat var glass popcorn, chips, läsk och energidryck. Moa, jag och Vicky skrattade konstant, Anna kom förbi en liten stund, mia gjorde sitt bästa att höra vad dom sa på filmen mellan alla våra skratt och sara somnade, som vanligt. Innan jag gick hem för kvällen så hanns det även med en liten sväng om i Vicky's bil hela vägen ut till Lindö, bara för att.

Nu sitter jag här i mitt nystädade rum med en massa tända ljus som luktar kanelbullar och lyssnar på Bon Jovi's live-verson av "Bed of roses". Såhär om höstkvällarna är nog detta det bästa jag vet, konstigt nog. Jag trivs bra att sitta själv i mörkret med mina ljus och min musik. Jag kan inte riktigt förstå det eftersom jag av alla människor aldrig någonsin skulle klara mig själv. Ensam är stark existerar inte i mitt ordförråd. Jag är Våg, för er som undrar.

imorgon är det dags för körlektion igen, dock ingen aning om NÄR men har en svag känsla av att den börjar o9.3o eller 1o.15. What to do? Imorgon måste jag också passa hunden hela dagen eftersom bror återvänder till Skövde, päronen jobbar och mormor är i Linköping. Annars så vet jag inte riktigt. Nån som har förslag? :)


I f   t h e r e ' s   o t h e r   g u y ' s   i ' m   f l i r t i n '   w i t h  ?
y o u   s h o u l d   k n o w   b y   n o w !


en välbehövlig paus

sådär, nu har jag städat sen klockan 12.oo (senaste inlägget krångla och kom inte upp förrns många timmar senare) och rummet är betydligt mycket renare och mindre på prylar. Mer än halva bokhyllan har tömts. Äntligen! Har haft Vicky som sällskap nu ett par timmar men nu är det slut på städandet och vi ska bege oss för att köpa goda saker och ringa mia i hopp om en film eller annat mys Vi hörs senare folket. HEJ HEJ!

9 november

Ni har väl inte glömt bort att det är Fars-dag? Det gjorde jag..
älskade pappa <3

igår var det röj hos Mia med smultronvin och i goda vänners sällskap. Smurfhits, kortspel, dans och en satans många skratt. Utgång och hör och häpna, jag gick frivilligt till Hugo's. Ställde mig i kö med Jonna och kom in 23.57, alltså inga problem att komma in på fribiljetten som jag fått av Ida. Men till er besvikelse så måste jag nog säga att Hugo's är inte mitt ställe och det kommer nog aldrig bli det heller. Jonna och jag drog tidigt och mötte upp Henke på MAX så jag fick äta för jag höll på att svälta ihjäl. Fick personalrabatt av David och jag gick därifrån mätt och inte alls många kronor fattigare. Kunde ha varit hemma redan o1.oo men Henke och Jonna ville åka en sväng först så det fick bli så. Landade i sängen 01.45 och somnade direkt. Min kropp var helt slut efter en heldag i stockholm och sen en hel kvälls partajande. tjohej.

ingen tränig och inget eskilstuna idag. Jag kunde och jag borde kanske ha åkt men nae, jag var inte alls pepp. Är lite orolig att jag inte ska vara pepp på tävling på lördag. Jag som hoppas och vill. Fan, hur ska detta gå? Jaja, denna dag går till städning och rensning av hela rummet. Det kommer ta 100år eftersom min mor är på krigsstigen.

Back in Norpan

hemma igen och det spenderas ca 2000 kr.

en jacka
ett par skor
en halsduk
4 trosor
2 BH:s
nyårs-linnet                                                           tack mig själv. Nöjd, mycket nöjd.

UgglaUlvesson&Rheborg var klockrena. "En riktigt bumba-känsla!" ;D

Nu ska jag borsta tänderna, ta skivorna, dra mig mot Jonna, välja vad hon ska ha för skor och sen bär det av mot Mia. Ingen aning om det blir utgång eller inte men det återstår att se. Kul att träffa folk iallafall :) Vi hörs inatt. Puss!

8 november

godmorgon, eller godnatt?
hade trevligt igår på palace med tjejerna. Eller ja, för 120 spänn inträde så fick vi helt enkelt se till att ha kul. Vi lyckades ganska bra. Men man ser verkligen saker ur andra perspektiv när man går ut nykter. Ångrar som fan att den söta killen och jag inte fick någon vidare kontakt trots att man märkte att båda ville. Jaja, sånt som händer. Man kanske ses igen? Tror ni på öde? ;D

måste erkänna att 4 timmars sömn är ingenting att rekommendera. Somnade direkt när jag kom hem och gick upp 4 timmar senare. Nej, jag mår inge bra. Snart ska mamma och jag börja dra oss mot hennes jobb för det är därifrån bussen till Stockholm går. Shopping klockan 10. Föreställning klockan 15. hemma igen runt 19-20. Och då är det partaj hos Mia.

nu måste jag åka. Ha en bra dag! Puss <3


Hej för ikväll

nej, jag har inte kommit iväg än. Skällde nyss på Söderlund om att hin bordeskynda sig lite extra och samtidigt kom jag på; skit, vart är min plånbok? Skit, måste borsta tänderna. Skit, vilka skor ska jag ha?

men nu försvinner jag iallafall. Vi hörs imorgon eller sent, sent, seeeent inatt. Puss!

möt oss på Palace? :D

best of Sara Söderlund

 
   
 
   

Ändrade planer, gott folk!

eftersom Vicky oturligt nog har blivit sjuk så rycker Söderlund in och räddar min fredag. Och istället för Otten så verkar det nu mer luta åt Palace tillsammans med Moa och Nina. Förfest hos Moa och sen bär det av. Dock blir det nyktert för mig och sara pga tidiga mornar och inga pengar. Men vi ska nog kunna hitta någon som är villig att bjuda ;D

ikväll vill jag dansa och skratta.
Måtte det inte vara nått cover-band och måtte det vara mycket folk!

först, middag med familjen.


:O

kvinnan är sjuk, har fått feber. Jag ska slå ihjäl henne! :P
Viktoria, nu blir du frisk på en gång!


7 november

inatt var det kallare än någonsin, jag frös så jag skaka trots att jag hade ett täcke, två filtar och ett överkast. Där låg jag  och frös tills det att tröttheten tog över. Typiskt nog så var det självklart lika kallt när jag vakna så jag kröp ihop mig under täcke och bara mös ett tag. Jag måst erkänna att det ibland är ganska skönt att ha sängen för sig själv. Hursomhelst så har jag nu flytta mig från sängen i mitt rum till soffan i gillestugan och här sitter jag med en filt, ett överdrivet fjantigt avsnitt av Xena - krigarprinsessan och min skål med rabarberyoghurt & russin.

jag väntar med att planera min dag innan jag fått tag på Viktoria, som med största sannolikhet fortfarande sover. Oh, jag vill också kunna sova länge på morgonen. Men jag får snällt vänta tills hon vaknar. RING MIG!

vad ett telefonsamtal kan göra..

Mia ringde för en stund sen, frågade om hon fick komma över en stund och det är såklart hon fick det. När vi hade lagt på så tog paniken tag i mig, såg mig om i rummet och så hur äckligt stökigt det var så det blev en såndär städning när man tar alla kläder som ligger i rummet och slänger in dom i tvättstugan, sängen bäddas både snabbt och slarvigt och alla småsaker som ligger framme åker snabbt in i närmaste skåp. I all hast hann jag även tända en massa ljus, som för övrigt var minst ett år sen jag gjorde senast.

och för bara ett par minuter sen fick jag ett SMS. "hinner inte komma bort, vi ses på lördag. Kram". JAHA!

jaja, jag fick ju rummet städat. Till viss del iallafall. Men vem ska bevitna detta mirakel?!

torsdag

Nu är jag hemma igen gott folk. Att sitta på körskolan i 3 timmar gjorde mig ingenting för det gick faktiskt riktigt, riktigt bra idag. Äntligen, inte en dag för tidigt. Nu kanske jag tillochmed att bli lite pepp på att plugga dom här sista dagarna som är kvar nu. Efter 2,5 timme ringde äntligen Wilhelmsson och frågade hur det blev med vårann kvalitetstid på stan. Det blev en fika/lunch på PAUS och lite impuls-shopping sådär i sista sekund. Två basic-linnen som passar bra imorgon då det är utgång med Vicky som står på schemat. Först en bit mat och sen tror jag det blir Otten, Ladie Night! ;D för vad kan vara bättre än halv-nakna karlar? Jo okej, en egen halv-naken karl skulle väl vara det ultimata men när man väl är singel så ska man väl passa på? Eller vad säger ni, gott folk? ;D

Nu sitter jag nerbäddad i min soffa i rummet och kollar på "Rush Hour 2", blir nog en tidig kväll med tanke på att jag planerar en tidig att vakna tidigt imorgonbitti. Sitta ett par timmar på körskolan innan jag går upp till Vicky, hon är ledig imorgon så vi kan umgås hela dagen. Kvalitetstid så att säga :) Nu ska jag se klart filmen och sen säga hej till kudden.

söderlund, det är dags att bli frisk nu <3


It's Sara & Malin time today, tjohej!


det blev en bra dag iallafall. Dock måste jag stressa som en tok men det gör inget Ska slänga mig i duschen nu, sen stjusar pappa upp mig till körskolan där jag ska plugga tills Sara slutar skolan och sen ska vi åka hem till åby. Ska bli riktigt kul, det vár alldeles för länge sen jag träffade min bästa vän. Oh, i like!

vi hörs ikväll folket.

stretch baby.

jag glömde ju berätta om min träningsvärk. Jag har ont överallt och hade det inte varit för Daniel hade jag inte kunnat gå idag, för medans jag stretchade spliten så stretchade han ut min rygg och pga har jag inte så ont i ryggen idag som jag brukar ha efter onsdagarna. Dock sprutade tårarna åt alla håll men det var det värt, nödvändigt.

spagaten och spliten var glada överaskningar.
Höger spagat gick klockrent. Helt nere, rak rygg, armar upp OCH luta bak.
Vänster spagat är som den är men jag kämpar på.
Spliten är på gång, inte alls långt kvar och snart sitter jag där.
Tillochmed snurr och direkt ner i split funkade igår. TJOHEJ!

idag och föralltid fortsätter strechingen!

6 november

Godmorgon bloggen! Om ni har läst de senast inläggen så vet ni att jag, tillsammans med min mor och vänner, satt fast mitt ute i ödemarken igårkväll. (Bläddra neråt för att veta mer) Rally-Tommy var såklart först på plats och Nattis och jag slängde oss fort som fan in i hans bil för att värma oss i väntan på att pappa skulle komma med bilen vi skulle åka hem i. Det blev mycket farande fram och tillbaka mellan bilar men tillslut satte vi tjejer oss i Henkas bil och satte fart hemmåt medans pappa och tommy sakta men säkert bärgade hem den trasiga bilen. Som förövrigt är den bil jag övningskör i så nu har jag inget val, nu måste jag lära mig min egen bil, sportbilen! tjohej :D

denna dag bjuder än så länge inte på så mycket. Frukost, dusch och sen ska jag cykla upp till körskolan och fortsätta mitt pluggande. Vad sägs om en fika på Fräcka ikväll, tjejer? :) Det är alldeles för länge sen sist. Ida, vart har du tagit vägen? <3

nu, frulle.

nu är det inte kul längre

jag skriver redan nu ett ett inlägg om vår situation. En uppdatering så att säga.
Pappa och Tommy har minst en timme kvar innan dom är här och värmen börjar nu försvina ifrån bilen. Alla har jackor utom jag så jag får överleva med vantar och halsduk. Som sagt, nu är inte detta kul längre. What so ever..

vi försöker fördriva vårann tid med diverse bil-lekar och annat skitsnack men det slutar bara med att någon får panik och skriker rakt ut: "NÄR KOMMER DOM?!?!!"

det börjar bli riktigt, riktigt kallt nu. Och snart dör även mitt dator-batteri, skitkul.

det var inte meningen att vi skulle åka upp idag =/


Hej gott folk!

Hej hopp - nu tog det stop! Här kommer en hälsning ifrån hållsta-vägen. Bil-fan bara dog och nu sitter vi fast här. Så Pappa och Tommy är påväg och ska bärga oss hem, men det är minst 1,5 timme tills dom kommer hit och SEN kan vi börja dra oss hemmåt.

Men kan ni fatta, mitt på landsvägen, mitt ute i ingenstans. Helt öde! Fan, du blev det dålig täckning i mobilen också, Hursomhelst, rädds icke! Vi överlever för vi har choklad, dricka och clementiner. vad är oddsen på detta då tycker ni?;D

Kram / Malin, Nattis, Ingela och Mia.

ps. Nattis har mens.


YEES!

härdanefter ber jag er alla att dissa McDonalds och börja käka på MAX istället.

JAG FICK JOBBET, FINALLY!

äntligen kommer pengarna rulla in, eller ja.. iallafall lite men det är bättre än inget! :D

typiskt..

nu är jag här, sitter på dansskolan i sällskap av Stina, Ingela, Daniel och Lisa :)

jag tar dom dåliga nyheterna på en gång. Det blir ingen privatlektion, Maria ligger hemma i feber och det betyder att jag la ut 124 kronor i onödan på tågbiljetten. Det gör mig ingenting att vara här i flera timmar innan den riktiga träningen drar igång men dom där pengarna som jag faktiskt kunde lagt på annat svider lite om jag ska vara helt ärlig. Och mamma kommer inte bli glad. Jaja, jag får köra mina vanliga dans på nästa tävling också (med vissa ändringar och nya steg) och ha privatlektion inför nästa tävling, NÄSTA ÅR! oh, så ledsen jag blev nu. Men men, man kan ju faktiskt inte rå för att man blir sjuk.

Stina hälsar till min blogg, det vill säga; er.

två timmar kvar innan träningen drar igång, dansskolans "chill-zone" invaderades nyss av 10 ungar som ska se på Narnia-föreställningen och nu hörs ingen musik, bara fniss och svordomar om hur mycket fel dom gjorde. Stina och jag planerar att sno TV:n när ungarna börjar lektionen så vi kan se oss själva som snö och varg. Nu ska jag vara social. Hejdå!


på resande fot

sådär, nu sitter jag på tåget och vi hann knappt åka i 10 minuter innan tåget stannade mellan norrköping - katrineholm, som det av någon konstig anledning alltid gör. Kanske mycket älgar mellan de två nämna städerna? Vem vet, vem vet. Hursomhelst så är jag iallafall nu på väg, dock är det ett jävla skit tåg utan el-uttag så jag är rädd för att datorn batteri inte håller för hela resan. Och inte nog med det, min mobil har värre damp än någonsin. Alla som har Sony Ericsson w910i vet precis vad jag pratar om. Denna telefon har en onödig egenskap, den stänger av sig själv och varenda gång måste man ta ur batteriet och starta om den. Minst en gång om dagen men idag är det värre än vabligt, den var så när jag vakna och den har jävlats med nda sen dess. Bara på tågresan har jag fått starta om den 4-5 gånger och jag börjar tröttna på det nu. Kan man inte bara få lyssna på sin musik i lugn och ro?

HAHA! vilket folk det finns på detta tåg. Två killar framför mig som inte slutar glo, tittar frågande på mig som om jag är på väg att ställa en fråga. Ser jag ut som ett frågetecken? En skitsnygg som inte ägnat mig en blick då han har sovit fram tills nu när han går av (vi rullade precis in på katrineholm central) , en kärring som pratar med allt hon kommer åt och tusen fjortisar blandat killar och killar där killarna sitter i sätena och tjejerna turas om att sitta i deras knä och dansa i mittgången. Gjorde vi så när vi var 13-14 år gamla? Haha, det kanske vi gjorde. Detta krävs en tjejkväll och en massa minnen för att reda ut. Hursomhelst, med detta sagt måste jag erkänna att jag kan inte verka så normal heller. Jag menar, en tjej i oversize träningsdress, nästan inget smink, en toffs mitt på skallen och hon sitter och svär över både internet och mobiltelefon. Nej, jag kan inte klandra dom.

vi hörs senare folket.

Kvinnans guide till att förstå sin man.

det mann säger
- det mannen egentligen menar

Jag är hunrig
- Jag är hunrig

Jag är sömnig
- Jag är sömnig

Jag är trött
- Jag är trött

Jag måste pinka
- Ur vägen!

Jag måste lägga en kabel
- Ur vägen, och håll dig ur vägen tills dimman lättare

Kan jag slå dig en signal nån gång?
- Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt

Vill du gå på bio?
- Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt

Får jag bjuda dig på middag?
- Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt

Kan jag ta din kappa?
- Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt

Låt mig öppna dörren
- Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt

Får jag lov?
- Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt

Snygg klänning
- Jag gillar din urringning

Du verkar lite spänd, låt mig ge dig lite massage
- Jag vill ha sex

Vad är det för fel?
- Jag förstår inte varför du blåser upp den här affären till så enorma proportioner.

Vad är det för fel?
- Vad är det för självförvållat trauma du går igenom nu då?

Vad är det för fel nu då?
- Jag antar att sex inte kommer på frågan..

Jag har tråkigt
- Vill du älska?

Jag älskar dig.
- Nu har vi sex!

Jag älskar dig också.
- ok, nu är det sagt.. bäst för dig att vi har sex nu.

Godmorgon
- det där var härligt sex, jag vill ha mer!

Vi ses senare!
- det där var härligt sex, jag vill ha mer!

Ja, jag tycker om hur dom klippte håret på dig.
- Jag tyckte bättre om det förut

Ja, jag tycker om hur dom klippte håret på dig.
- 800 spänn och det ser inte mer annorlunda ut än förra gången!

Ja, jag tycker om hur dom klippte håret på dig.
- har du klippt dig?

Vill du gifta dig med mig?
- jag vill göra det svårare för dig att ha sex med andra killar

Vill du gifta dig med mig?
- Jag kan lika mgärna dra nytta av att ha sex lite oftare.



vad han egentligen menar, under shoppingen:

Ja, den fin är fin
- varför frågar du mig när du ändå inte lyssnar på vad jag tycker?

Ja, den passar jättebra på dig.
- Ta vilken jäkla klänning somhelst så vi kan åka hem.

Jag tycker bättre om den andra.
- Ta vilken jäkla klänning som helst så vi kan åka hem

Aahvisst
- Ta vilken jäkla klänning som helst. Bara jag får åka hem!

Jag tror inte dendär blusen och dendär klänningen passar ihop
- Jag är homosexuell

körkortshäftet

YES! jag hittade min frågebok till körskoleboken, som jag har letat efter sen jag fick hem böckerna. Den kom till stor hjälp nu på morgonen, fick svar på massa frågor och pappa var snäll och hjälpte mig. Den gör jag klart när jag sätter mig på tåget så nu hinner jag städa rumet och leta reda på mamma's cykelnyckel som jag varit dum nog att slarva bort. Jag hinner även äta i lugn och ro och ingen stress, tack så mycket.

minns ni mitt inlägg om mannens guide till att bättre förstå sin kvinna?
inom kort kommer den motsatta guiden, kvinnans guide. Tänkte att det är ju faktiskt bra att ha.


5 oktober

godmorgon! är det inte lustig hur kroppen ställer in sig på olika saker vid fel tillfällen? Jag menar, Härom natten kunde jag inte somna utan satt upe till halv 5 trots att jag visste att klockan skulle ringa klockan o8.oo och jag var helt enkelt tvungen att gå upp då. Igårkväll var jag alldeles för trött för att ens tänka tanken på att sitta i soffan så redan 23.15 låg jag i sängen. Också för att jag hade tänkt gå upp till körskolan tidigt och plugga. Men nej nej, jag vaknar 11.oo och undrar nu hur jag i helvete ska hinna med allt som jag vill hinna. Jaja, om jag gör mig iordning nu så kanske jag hinner med allt ändå. Tåget rullar ifrån Norrköping Centralstation 14.33.

funderar på att ta med mig datorn så man har nått att göra på tåget i 1,5 timme. Kanske se en film? Plus att jag har ju faktiskt massa musik som jag hade planerat att bränna över till Maria, det kan jag ju göra då. När man har lite tid över så att säga. Jag tycker inte om att åka tåg själv men idag ser jag faktiskt fram emot det. Ska bli skönt att sitta där själv och bara släppa allt som har med min gamla dans att göra. Nya steg, nya tag, nytt pepp.

just det, Systersmurfen ringde igår med glada nyheter :D tjohej!

hejdå, vi hörs när jag sitter på tåget.

man ska aldrig säga aldrig

I helgen skrattade jag åt en vän när han berättade att han skulle byta däck på massa bilar. Jag berättade då att min pappa jobbar som lastbilmekaniker vilket betyder att jag aldrig själv kommer behöva byta däck på min bil. Tji fick jag. Idag fick jag följa med Pappa till verkstaden och sätta dit vinterdäcken på passaten eftersom stackarn har lyckats göra illa ryggen. Så jag fick göra allt från att hissa upp bilen, skruva bort bultarna med nån maskin som pappa letade fram, tvätta av de däck som togs bort och köra fram och tillbaka bilen från olika ställen (HELT SJÄLV) . Passade även på att övningsköra vart vi än skulle så jag fick övning och pappa fick vila. Kvällens middag blev Leons. Norrköpings godast potatismos, jepp!

nu ska jag sova, som alla andra. Godnatt.


om handen förleder dig, hugg av den.

jag gör verkligen mitt bästa för att förstå mig på teoriboken men det går inte riktigt som jag vill.
Jag tar nya tag ikväll igen.

har legat på golvet här i källaren och stretchat som en tok vilket har resulterat i att benen nu känns som gelé och jag inte riktigt kan gå som en normal människa. Men det är sånt man får leva med helt enkelt. Kände på en gång i rump-musklerna hur det drog och DETTA kommer resultera i ryggont (värre än vad jag redan har så att säga) senare ikväll. Ska närsomhelst lura ut min far till bilen så att vi kan åka och handla nånting att äta för jag börjar bli riktigt, riktigt hunrig nu. Och eftersom jag har lovat pappa att hjälpa honom att byta däck på bilen ikväll så kanske det är bra med en bit mat i magen så man orkar med det också.

har varit duktigt och på egen hand (och eget kort) beställt och betalat min enkel biljett till Eskilstuna. Tåget går imorgon klockan 14.33 och jag rullar in på Eskilstuna Central klockan 15.50 och har då ca en timme på mig att ta mig till dansstudion och värma upp innan jag och Karlsson drar igång med ett nytt tävlingsprogram åt mig. Ska bli intressant att se vad hon har i tankarna åt mig och vad jag ska göra på tävlingsgolvet dom kommande tävlingarna.

nu, pyttipanna.

4 oktober

hur lyckades jag vakna idag egentligen? Av någon anledning (ny kontakt på MSN) lyckades jag hålla mig vaken till halv 5 imorse, jag var helt enkelt inte trött nog för att sova. Jag ångrar nu att jag inte försökte sova istället. Klockan ringde 8 och jag var tvungen att pallra mig upp ur sängen, släppa ut hunden, slänga i mig frukost och har nu precis gjort mig iordning. Ska närsomhelst slänga mig på cykeln och dra mig mot körskolan. Lektion med Peter och teoriplugg, idag får jag inte glömma boken. Den behövs faktiskt då repetionsfasen är ganska krånglig och svårt att komma ihåg allt man lpuggat för ett halvår sen. Nae, nu rann tiden iväg väldigt fort. Skriver mer när jag kommer hem om några timmar.Puss!

i know that i'm wasting my time and i don't mind.

i remember when we kissed
i still feel it on my lips.
The time that you dance with me,
with no music playin'.
i remember the simple things,
i remember til' i cry.
But the one thing i wish i'd forget,
the memory i wanna forget..
.. is goodbye.

give it to me, baby!

alla som tycker att Malins favoritbloggare,
robinsoderlund.se,
blev sjukt snygg som brunett säg; Awooosh! ;D

"vi har ju... men inte..."

arbetsintervjun idag gick oväntat bra. Var riktigt nervös men det visade sig att jag skulle göra samma sak som förra gången, fast för två andra killar. Så även denna dag babblade jag på så mycket jag kunde om mig själv. Allt jag kunde komma på om dansen och min fritid (som egentligen är samma sak men det hör inte hit). Ringde Fredrik och varnade för att dom var i överläge men han höll sig iskall. Nu kan vi bara hopas, hoppas, hoppas.

när jag blivit utkörd ur TV-rummet av Pappa som skulle se på fotboll så satte jag mig till rätta i min egen soffa med datorn och ställt in den kanal på TV:n som erbjöd bäst program för kvällen så ropar mamma från övervåningen, jag hade fått besök. Till min glädje stod Moa och Anna redan halvt inne i huset när jag kom upp på övervåningen. En kanna te kokades snabbt och sen slog vi oss ner i matrummet. Även Mia kom förbi och gjorde oss sällskap och där satt vi i ett X antal timmar och pratade om allt som föll oss i smaken. Sex, vänner, resor, flytta hemifrån och djungeltrumman som går igenom Lagerlunda när vi har skvaller att dela med oss av till de som vill höra. När klockan slog 00.45 och ljusen brann ut tog vi det som ett tecken att det kanske var dags för flickorna att gå hem och för mig att krypa ner i mörkret i källaren. Och här sitter jag nu efter att ha haft en livlig diskussion med Henke om karlars överlevnads instikt och tjejers komplicerade relationer till känslor och kärlek. Tur att man har vänner som får en att skratta :) Men nu är det dags för sängen gott folk. Hoppas ni sover gott. Godnatt!

Mannens guid till att bättre förstå sin kvinna

det kvinnan säger
- det kvinnan menar


Du vill.
- Du vill.

Vi behöver.
- Jag vil.

Det är ditt val.
- det rätta valet borde vara uppenbart vid dethär laget.

Gör som du vill.
- Men räkna med att du kommer få igen för det senare.

Vi behöver prata.
- Jag behöver klaga..

Visst, kör på.
- Jag vill inte ha dig heller.

Jag är hunrig.
- Fixa något att äta

- Jag är hunrig.
- Sluta med vad du håller på med, ta fram dina sista kronor
och åk till andra sidan stan för att hitta något åt mig att äta.
Och jag struntar i om det du håller på med är viktigt!

Jag är inte upprörd.
- Tro fan att jag är upprörd, din idiot!

Du är så.. manlig.
- Du behöver duscha och raka dig.

Du är verkligen omsorgsfull ikväll.
- Är sex det enda du tänker på?

Jag är inte överkänslig!
- jag har mens nu.

Var lite romantisk och släck lampan.
- Min kropp kunde ha varit smalare.

Dethär köket är så obekvämt.
- Jag vill ha ett nytt hus.

Bensinen är slut.
- Åk och tanka.

Soppåsen är full.
- Gå och töm den.

Hunder skäller
- Gå ut i dina kalsonger och kolla vad som är på gång.

Jag vill ha nya gardiner
-  .. och möbler, och mattor, och tapeter.

Jag behöver nya skor
- De andra 40 paren passar inte till min nya klänning.

Häng tavlan där.
- Nej! Jag menar DÄR!

Älskar du mig?
- Jag kommer be om något otroligt dyrt som bevis.

Hur mycket älskar du mig?
- Jag har gjort något som du verkligen inte kommer tycka om.




som svar på frågan "Vad är det?" :

Inget.
- Allt.

Allt.
- Min PMS är på topp just nu och den fortsätter bara upp.

Inget, jag lovar.
- Det är bara det att du är den största idioten på dethär klotet.

Jag vill inte prata om det.
- Gå iväg, jag håller fortfarande på att samla kraft.

jonna svensson & viktoria andersson



jag vet att saker inte är som dom en gång var men jag älskar det faktum att
varje gång vi ses, så är det precis som förr, vi skrattar som om vi fortfarande satt på
våra älskade moppar med "will my heart survive" på högsta volym i mp3:n.
Det är nog fortfarande vi, på ett annorlunda sätt. Hoppar ni - Hoppar jag.

"ALLA HOPPAR UTOM JAG"

vad har jag gjort för att förtjäna detta?

i lördags trodde jag att det bara var en rejäl baksmälla. Igår tänkte jag: "jaja, var man ute 3 kvällar/nätter i rad får man skylla sig själv." Idag börjar jag fundera på vad ska man vara fel. Mitt huvud gör så ont att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Solljus är värst, det irriterar och det gör olidligt ont. Tror inte det är migrän då jag inte är riktigt så dålig men ont gör det. Så nu har jag bestämt mig, ska sova en timme eller två, gå på jobbintervjun och sen hem och läsa dom kapitel i boken som Furat föreslog efter dagens körning. Ska nog testa dendär boken med frågor också. Jag menar, den kanske hjälper?

AAAAAAAAGH, överlever man utan huvud?

bajs

snacka om att trampa på självförtroendet. Jag hoppas allt går som jag vill för jag orkar snart inte längre.
följa skyltar, blinka tidigare, inte låta grupptrycket styra och inte påverkas av den som sitter brevid. Lättare sagt än gjort.

måste nog börja göra mig iordning nu för snart måste jag tillbaka till guckin' hagatrafikskola och plugga teoribajsen. Åker direkt därifrån till MAX och hoppas innerligt på att intervjun går bra. Sen ska jag sova klippt hela dagen, bara ligga i soffan och göra det jag känner för. Att stretcha skiten ur mina ben är ett bra sätt att ta ut den ilska jag känner just nu. Oh, ingen bra dag idag. Kan det inte vara 25 november och allt i mitt liv är precis som jag vill? 

funderar starkt på att ta mamma's erbjudande om att bo i storebrors lägenhet hela december. Bara för att.




=/

ja, okej då.

övning ger färdighet. Fortsätt kämpa.


3 november

såhär tidigt har jag inte varit vaken sen jag slutade på mamma's jobb i somras. Eller jo men då har man iallfall vaknat av sig själv och inte av det förbannade mobilalarmet. Så, hur ska det gå att köra nu? Jag kan knappt hålla ögonen öppna och är faktisk lite nervös eftersom det fryser till rejält på vägarna om nätterna nu. Men men, det är bara att ta det lugnt. Att köra som jag gör när jag kör med Pappa. Hade planerat att sitta kvar på körskolan och plugga ett par timmar men jag åker hem och sover ett par timmar till och käkar frukost och åker tillbaka några timmar innan jag ska på arbetsintervju på MAX. Ja, det låter bra. Frukost - Sova - Plugga - Intervju.

kan inte idag gå fort?

vi hörs snart igen. / M,


00.32

godkväll!
en lugn men någorlunda händelserik dag ändå. Mormor hade lurat i mamma att fars-dag var redan idag (som egentligen är nästa söndag) så vi åt fars-dagsmiddag hemma med storebror, mormor & morfar. Älgstek, potatis och brunsås. Extremt mumisigt. Helt otroligt hur grym min pappa är på att laga mat, även med en skadad rygg. Storbror var snäll och det med mig ut på en sväng med bilen, övade lite backa och parkera inna vi åkte hem igen och jag åkte till Maxi med Jonna, Henke och Ellen eftersom lillasyster Svensson fått för sig att hon skulle handla ved och elda i öppna spisen. Det var en upplevelse den åkturen kan jag lova. "yeaaah, we're in heaven!" Köpte glass och kolasås och drog hem till Jonna, såg en film, mötte vicky och drog en sväng med bilen innan vi åkte upp till Linus för att se en till film. Åkte hem runt 22.3o och hämtade upp Sandra&Fanny på vägen. NU sitter jag bara hemma, borde verkligen sova snart eftersom jag har lilla uppkörningen sjukt tidigt imorgonbitti och sen en andra jobbintervju på MAX. Jag är inte pepp på något av det men man får göra så gott man kan. Nu ska jag sova. Godnatt gott folk.


upside down

gårdagens huvudvärk är fortfarande kvar. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk annars =/
GE MIG PANODIL!

dagens positiva är min övningskörning som faktiskt bara går av farten. Nu känns det verkligen att jag kan dethär och jag är faktiskt inte så värst nervös inför uppkörningen. Däremot teoriprovet, har ju som många redan vet kuggat en gång och är inte alls på humör för att göra det igen. Frånochmed imorgon är det bara att pallra sig upp till körskolan och plugga, plugga, plugga. Imorgon har jag också lilla uppkörningen, känns något sådär efter snacket med Jan men han kan kyssa mig i häcken. Hela hagatrafikskola kan dra åt helvete. Hårt, men sant. Hursomhelst, jag är grym på att köra bil :D

en annan sak som får mig på bra humör stavas K-E-V-I-N. Ni vet, killen från Malta som bott i Sverige i 9 månader, sökte till Idol, gick solklart vidare poch har sen dess fått mig att le varenda gång han öppnar munnen. Han låter redan som en riktig artist, absolut bäst scennärvaro, har det bästa engelska uttalet och trots att han inte hanterar det svenska språket så får han mitt hjärta att smälta vilken låt han än väljer. Som i fredags när han sjöng "lyssna till ditt hjärta" och man hördehans brytning men det gör ingenting. He nailed it! :D NU RÖSTAR ALLA PÅ KEVIN, OCH HÖR SEN!


2 november

godmorgon folket!
hoppas att alla som var ute igår hade en trevlig lördagkväll. En annan satt, som redan sagt i tidigare inlägg, bara i soffan hela kvällen. Det var även där jag somnade och vaknade upp. Det är även här jag fortfarande sitter i väntan på att Pappa ska ropa ifrån övervåningen att det är dags för frukost för jag hungrar snart ihjäl.

idag funderar jag på att ta en sväng på stan, kanske möta en god vän för en fika?

Nu tar jag livet av mig.

upptäckte nyss till min förskräckelse att Mia's halloweenfest och familjens stockholmstripp ligger på samma dag! Panik, Panik, Panik, Panik, Panik! Hur ska detta gå? Jag som har peppat så inför bådeoch. Mamma lugnade mig med att vi faktiskt kommer hem relativt tidigt ändå men det hjälper inte riktigt med tanke på vem ska hade planerat att klä ut mig till och håret kommer ta 100 år att fixa. Jag kommer aldrig hinna och jag vill inte lägga ut pengar på en peruk. BAJS! jag säger det igen, hur ska detta gå? :O


TACK GODE GUD!

Martin Timell, han fick mig att vika mig dubbel av skratt!
"Gittan Goding!" HAHAHA!

Visst att jag brukar vara seg dagen efter kvällen före men idag är det sanslöst. Slockande på en gång när vi kom hem ifrån kusinerna och sov mellan 13.oo och 17.3o. Trots detta känner jag mig ändå inte riktigt utvilad utan jag får överleva kvällen med huvudvärk och gäspningar. Jag gjorde nog ett bra val att stanna hemma, än så länge iallafall. Ingen träning för mig imorgon, eftersom jag ska ha privatlektion med Karlsson, vilket betyder nya singeldans, på onsdag så har jag inget att träna på imorgon och därför stannar jag hemma. På tal om privatlektion så måste jag boka tågbiljett. En enkel biljett eftersom dom andra tjejerna (och min pappa) kommer upp på kvällen till den ordinare onsdagsträningen och jag kan åka med dom hem. Nae, idag har det inte varit en händelserik dag. Dagen kraft ansträngning var att följa med mamma i bilen när hon stjusa storebror med vänner till PappaGrappa. Nu ska jag och min mor se klart på nyheterna och se vilka som blir kvar och vilka som åker ur "Stjärnor på is". Inte för att det är ett program som intresserar mig särskilt mycket men men, Markus Fagerwall och Tony Irwing var grymma idag. Malin Ewerlöf kan ta sig i arslet, tråkiga människa. Tacka vet jag Carina Berg! Nu vill jag åka hemifrån. hejdå.

vad sägs om en ett litet inbjudande sms? :D

sara wilhelmsson, jag saknar dig!


det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

jag gav upp för länge sen.

ikväll är jag inte alls på humör. Jag surar över att jag inte är på humör, på folk som inte kan bestämma sig hur dom vill ha det, på folk som vill ses men som inte hör av sig när dom får bättre förslag och på folk som får mig att känna mig helt misslyckad bara för att det kanske inte blev så som dom ville. Men ni får ursäkta, jag orkar inte riktigt lägga energi på att reda ut saker och ting. Därför tänker jag ikväll inte umgås med någon som känner mig väl. Jag vill inte behöva prata. hjälp, jag är verkligen as-förbannad. Vart kom allt dethär ifrån?

sara söderlund - det skulle inte funka utan dig.

mitt liv står still. jag gav upp för länge sen.

1 november

idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Vanligtvis när jag går ut på fredagarna är det förfest och en eller två drinkar precis när man kommer in på nattklubben men icke igår, igår drack jag konstant hela kvällen. Svepte sista cidern precis innan vi gick ifrån Otten. Inte konstigt att jag vill sova hela dagen.

började kvällen med middag hemma med mamma & pappa med Jonna som sällskap. Drog bort till Sazza där vi snackade skit och drack vin med jordgubbar i. När alla (jag, jonna, sara, sara och maria) var på plats så var det dags att börja fundera på utgången, hur skulle vi ta oss dit? Visst, gång-avstånd men det var ju faktiskt snorkallt. Simon var underbar och stjusade. Jag låg i bagageluckan eftersom vi var en för många. Sen rockade vi loss, jag & jonna, hela natten. Jag hade ständig sms-konversation under kvällen och slutade med att jag tog bussen hem från stan klockan o9.3o imorse.  Det var en bra kväll, inte som det kunde ha varit men kul hade vi :) Tack Jonna, du gör mig sjukt glad! <3

nyss hemkommen ifrån kusinerna. Det bjöds på glass med bär och mycket prat om farmor.

tror jag stannar hemma idag men hoppas dock på att slippa behöva sova hemma men men, det återstår att se helt enkelt. Jag är på filmkvälls-humör. Nu ska jag sova. godnatt?

RSS 2.0