13 november

jag tänker börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna men jag skyller allt på uppkopplingen till mitt internet som har nått seriöst fel. Varken msn eller något annat som jag har velat använda har inte funkat som det ska men det verkar vara på bättringsvägen. Håll ut, Malin!

eftersom det var onsdag igår så tillbringade jag min kväll i Eskilstuna (nej, bilen paja inte och ja, vi kom hem utan problem) och om jag ska erkänna så var jag inte alls särskilt pepp eftersom det är kolsvart när man är på väg dit och det betyder att man sover hela vägen och det i sin tur betyder att man är helt slö och seg när man väl kommer dit. Fysen var, som vanligt, jobbigt som satan och tack vare mensvärken blev det inte bättre hur mycket jag än rörde mig. Dock när Maria kom igång med lektionen och vi jobbade med diagonalerna så blev jag bara mer och mer peppad. Enligt både maria och daniel så är mina rondé-kickar riktigt bra nu så detta ska det övas mer och mer på. Oh, man blir alltid så glad när man klarar av sånt som man tränat på så länge :D OCh eftersom vi missade min privatlektion förra veckan så kollade Maria lite extra på min singel under tävlingsträningen. Under stretchen kom stressen. Paniken inför lördag. Tårarna sprutade åt alla håll och Erika fick jobba hårt för att få mig på bättre humör. Maria tröstade med att det bara är att köra hårt på lördag. Aldrig förr har jag velat något så mycket. Jag VILL så gärna att det ska gå bra på lördag. Kom igen nu, sista pricken! Snälla?

det blev ingen sovmorgon idag inte, redan halv 8 ringde klockan och det var bara att pallra sig upp och dra sig mot körskolan för körlektion med Peter och teoriplugg. Satt två timmar innan jag gick hem till hunden och sen dess har jag pluggat allt som inte funkade på körskolan. Herregud, det är som att gå i skolan igen. Ligger på golvet och läser i timmar med frukt, böcker, block, pennor och markeringspennor. Allt i hopp om att det ska gå som jag vill när dagen D är här. Ikväll blir jag nog hemma och fortsätter stretchingen. Måste även leta reda på mina lösögonfransar. Ingen aning om vart jag gjort av dom =/

nej, nu ska jag ägna min tid på den underbart goda pasta med skinsås som jag gjort helt själv. WÖW!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0