16 november

Godmorgon!
nej, tävlingen igår gick åt helvete. Först och främst fick jag SMS av stina på morgonen om att det var 850 dansare + publik och det fanns bara 4 omklädningsrum. När vi kommer fram är det slutsålt så mamma fick åka hem och jag fick smuggla in söderlund. Väl inne i hallen kunde man knappt andas och än mindre röra sig. Ställde undan mina grejer och ställde mig själv vid lagledarbordet och hejade på varenda person som jag kände som tävlade par och grupp. Klappade lite på Sofie som inte mådde så bra efter gruppdiscon. Sen var det dags att göra sig iordning. Söderlund var underbar och fixade mitt hår och smink, sjukt snyggt! :D Värmde upp, stretchade, åt lite mat och fortsatte stretchingen tillsammans med Daniel som tröck mina ben åt alla håll och kanter. Masserade och sträckte ut min rygg och sen var det bara att börja värma upp så att pulsen redan var igång när det var min tur. Krigade som en tok på golvet och det var sjuuukt kul! Dock åkte jag ut direkt. Surade en stund innan jag tog tag i sofie och vi satte oss i omklädningsrummet för resten av tävlingen. Osocialt men skönt att få prata. Jag har saknat Sofie! Eftersom mamma hade åkt hem så flörtade jag in mig och söderlund på Eskilstunas buss när det var dags att åka hem. "HippHipp" visades och hela bussen skratta. En halvtimme till eskilstuna sen blev jag, söderlund och världens bästa busschaffuör Janne ensamna på bussen enda hem till Norrköping. Janne bjöd på godis och läsk och vi hade många roliga samtal på väg hem. Kom hem runt 00.00 men fick ändå inte sova eftersom folk på msn höll en vaken.

Idag ska jag bara ta det äckligt lugnt. Min rygg gör så himla lugnt och jag vågar knappt röra mig. Nån vän som vill fika idag? Ring mig! Vi hörs senare. Puss & Kram.

Kommentarer
Postat av: Moa

Tråkigt med tävlingen, darling. Men du fixar pricken nästa gång, I promise! =)Ska du hjälpa till med flytten ikväll? Puss!

2008-11-16 @ 11:54:55
URL: http://moarylander.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej, vad synd... Men du fixar det nästa gång! Det är jag säker på :)



Skulle gärna fika med dig, men ska jobba :( Kanske på måndag? Eller nej, då ska du ju sitta på körskolan ;) Tisdag kanske? :D



PUSS

2008-11-16 @ 13:19:14
Postat av: Anna

det var jag som skrev alltså.. men det förstod du kanske ;)

2008-11-16 @ 13:19:51
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0