söndag 00.40

idag har det inte hänt ett skit som har varit tillräckligt värt att blogga om. Det mest kreativa jag gjort idag var när jag hämtade mor och mormor på stan, gick en promenad med hunden och stretchade spliten. Annars har jag inte gjort någonting alls förutom att försöka slappa bort min bakis-huvudvärk i soffan. Fett skönt, som Stina skulle uttryckt sig på ett sådant därn't sett som bara en från Flen skulle säga det. Nattis kom ner runt 19.oo och vi parkerade oss i soffan för resten av kvällen. Svenska Hjältar, Hål i väggen, Parlamentet och Wallander - blodsband hann vi med innan jag stjusade hem henne igen. Gjorde mitt bästa att föra en konversation men det var svårt när tänderna skakade pga kylan som lagt sig utomhus och i bilen. Tack Nattis, dethär var det perfekta slutet på söndagen för mig.

imorgon är det måndag igen, min sista lediga dag för på tisdag drar jobbet igång och det är inte en dag för tidigt. Måste dock erkänna att jag är riktigt nervös men det beror nog på att jag inte kan nånting om det än men som så många gånger för så säger jag; övning ger färdighet. eller övning ger mer träning? Så, hur ska jag tillbringa min måndag på bästa sätt? Jag tänkte börja med att sitta vaken halva natten så att jag får sova lääänge imorgonbitti och sen har jag inget mer planerat. Nån vän som är ledig? Ring mig imorgon, tack och godnatt.

men oj, så glömsk jag är. Har ju totalt glömt bort att berätta för er hur det gick med Sara's självmordstrapp. Vem var den första att ta det första fallet. Jag säger som Moa; det känns riktigt skönt att ha rätt ibland. Anna blev den första som dundrade ner för trappan och efter att ha sett till att hon mådde bra så hoppade moa och jag högt av glädje eftersom det blivit som vi trodde. Ibland undrar man hur bra glöggen kan vara för balansen? ;D tydligen inte särskilt bra. haha :D


Kommentarer
Postat av: Anna

Chokladglögg is the shit ;)

2008-12-01 @ 20:00:03
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0