är det långa nätters fara att se det man vill se?

vi tar det från början.

kulturskolans 40års jubileum var bland det absolut sämsta jag någonsin varit med om. Inga speciellt duktiga musiker/sångare och de olika versionerna på låtarna var inte särskilt grymma heller. Det var mest bara pinsamt och det var den absolut längsta 1,5 timme i mitt liv. Sandra och jag ville helst av allt dunka våra små huvuden i väggen när orkester började låta som gräshoppor, bil-alarm och fan & hans moster. Bröt dock ut i as-garv när rap-hönan började sjunga. "hiphop" kvällens kalkon går ändå till Dogge Doggelito so var den sämsta tänkbara konfranciär som snackade endast om hur bra 80-talet var, att alla kunde göra masken och hans förbannade cykel på köpet.

under hela showen satt jag som på nålar, var sjukt nervös för att inte hinna till Söderlund i tid men jag bestämmde mig ganska snabbt för att förbli nykter kvällen ut och alltså därför vara nattens chaffuör till och från Otten. Snabbt som fan hem (efter att ha kramat och pratat med Pia som förövrigt gav mig ett intressant erbjudande), hämtade bilen och körde som en tok till smedby. Tillbaks in till stan och där var det partyparty hela natten tills lamporna tändes och vi gick ut i kylan igen där vissa fick mysa medans jag jävlades samt planerade lördagen med Henke. Btw, sjukt mycket bråk på Otten ikväll :O Jag slutade räkna till slut. Men roligast av allt var nog allt folk jag träffa :D Bestämde mig för att stjusa hem Anton innan jag stjusade hem mina tjejer, så det blev en liten extra tur med bilen innan jag kom hem och la mig i sängen, där jag är nu. Lyssnar på en (ja, nu får han vara en vän) vän som deppar. Hur får man någon som man knappt känner att bli glad igen? vilka ord är dom rätta?

ska sova nu tror jag. Måste ladda inför morgondagens festande med goda vänner, morgondagens stripplektion med Henke och förbereda mig mentalt på att jag, efter några glas vodka och en flaska vin, faktiskt kan vara den första som dundrar ner för Sara's självmords-trapp. Så därför ska jag nu stänga ner allt och sova många, långa timmar. Så, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0