fredag 16.00

finns det något bättre en serierna som visas på 5:an och 3:an på eftermiddagarna? Knappast!

jag vet inte hur jag ska ha håret.
jag vet inte hur jag ska ha sminket.
jag vet inte vad jag ska ha på mig.
men det ska vi nog kunna lösa.

en liten fråga: har alla mens idag? Alla surar och att är tråkiga.
FUCK YOU! ("du tror du är så jävla smart..")


31 oktober

godförmiddag kära läsare.
här sitter jag nerbäddad i soffan och ser på "Gladiator", har blivit söndermobbad av Tim för att jag aldrig har sett den innan så nu tyckte jag att det var dags eftersom man ändå inte har något annat för sig om dagarna. Kommer nog dock pausa i filmen närsomhelst för att springa upp i köket och göra en stor kopp varm tee. Jag börjar nämligen känna i både näsa och hals hur förkylningen kryper sig på, sakta men bestämt och det passar inte alls in i min planering just nu så det gäller att kurera sig på rätt sätt.

min mobil ringde straxt efter att jag hade vaknat och första tanke som slog mig var: "vem faan..?" men det tanken försvann fort då jag såg att det var Ida som ringde. Superduper-glad att höra ifrån henne då jag saknar henne tok-mycket men hon är alldeles för långt hemifrån. Hon är nämligen i skåne hela lovet och bor som sin pojke. Sötnosarna!

ikväll är det partaj och dans på Otten. Jag & mina vänner peppar lilla dansgolvet :D

imorgon är det lördag :)


01.59

nu är jag hemma igen. På bara ett fåtal timmar hann jag kolla Saras nya/första lägenhet, äta på Fräcka, förfesta hos Moa, förfesta hos Sara, en pyttepyttestund på Hugos, mer förfest på Dheli där vi även mötte upp Anna (som blev kvällens taxi), Krrunegårds spelning på Hugos och till sist en sväng till smedby för att hämta upp Anna's lillasyster innan alla fick stjus hem. Så nu ligger jag hemma, i soffan och kollar på Advokaterna. somnar närsomhelst och det är precis vad jag ska göra hela dagen imorgon också. sova och slappa innan det är dags för veckans 3:e utgång. Imorgon ska jag ringa Jonna, jag saknar henne. Nu ska jag sova. Godnatt <3


hej för ikväll.



så här blev det ikväll
nu är det dags för middag och sen bär det av mot Hugos.

Markus Krunegård, Norrköpings älskade vampyr.
vi hörs senare. mycket senare.

panik

min lugg är alldeles för lång och då betyder det att det är alldeles för länge sen jag var hos Sandra och fixa håret. När jag upptäckte att luggen var för lång passade jag även på att kolla allt annat som var fel. Jo tack, jag hitta en del saker jag vill fixa till. Den rosa färgen börjar gå ur och är nästa mer ful-röd men som tur är sitter den lila färgen fortfarande som den ska. Måste klippa topparna och utväxten ska vi inte ens prata om. Kanske dags att boka ny tid? Några dagar innan tävlingen skulle vara bra. Tills dess får man ha luggen lite på sniskan.

ibland börjar jag fundera på om det kanske är dags att klippa av håret men nej. För det första så känns det bra med att ha (NATURLIGT) långt hår, jag vet X antal personer som skulle köpa lim och sätta tillbaks det som klippts bort och jag nu ska jag vara extremt ärlig: jag älskar uppmärksamheten. Folks blickar när dom inser att mitt långa hår är mitt eget och inget fejkat. Så fuck you ("du tror du är så jävla smart...") , håret stannar kvar.

men Sandra, PANIK!

onsdagen i bilder

                   

vi tog deras krog-oskuld.

Puss på Anna, Stina & Sara som gjorde min onsdagkväll till det bättre! <3

"middag" på Gú va Gott, en sväng i BMW:n med sightseeing för våra eskilstuna/flen-tjejer och sen hem då det var dags att börja förkröket. En massa cider, foton, smink och kortspel. Ett tappert försök att lära om "pyramiden" men det var lättare sagt än gjort. Ja, vi fick oss iallafall flera goda skratt. Taxi mot Wasa och även denna chaufför (aka Taxi-Dennis) fick vart-går-grodan-frågan? HAHA! inga problem att komma in och sen var det bara att röja loss. Sara & Stina sjöng kareoke och jag & anna fick killarna att skrika Flen så att Stina blev lite extra pepp, läskiga gubbar, snygga killar, och kvällens raggrepliker: "har du tändare?" och "jag fryser.."  Hursomhelst så hade vi verkligen kul och en trevligare onsdagkväll kunde vi knappast haft. Taxi hem och då bäddade vi för tjejerna i gillestugan medans jag bäddade ner mig själv i min egen säng. Slockande på en gång. Måste även nämna att vi också mötte Vicky och Olle på Wasa. Mycket trevligt :D

tack tjejer, dethär gör vi snart igen. Ni är så bra <3
nu är den borta, krog-oskulden. HAHA :D

just nu sitter jag bara hemma framför tv:n och datorn, har ingen som helst ork till något annat. Samlar krafter inför kvällens utgång med Moa och Sara då vi ska se Markus Krunegård på Hugos. Kan ni tänka er? JAG. på Hugos! Men det ska bli kul. Vi ska även käka en bit mat på Fräcka Frökens innan vi drar vidare men först ska jag stäa iordning här i hust för annars blir mamma arg och det vill vi inte. Hoppas vi ses ut annars så får ni ha en bra kväll. Puss!

ja, dethär är partyveckan. Onsdag, Torsdag och Fredag. Lördag blir min mysdag, snälla? :)

dom kanske förstått allt försent så hon sa:

vad hjälper ord oss nu?
bara ge, ge mig allt.
älska med mig en sista gång.
för vår tid rinner ut.
låt oss smekas av himmel och hav,
i skymningen.


29 oktober

Helt plötsligt blev även denna dag väldigt intressant. Söderlund ringde  och berättade att hon lyckats övertala Stina att stannar kvar i Norrköping över natten. Och Stina fick med sig Anna som tar 4-tåget till stan och sen är det dags för att göra sig iordning för vi ska göra ett tappert försök att få in flickorna på krogen. Tänk, så lätt det är för rätt folk att lysa upp en hel dag :)

just det, har ju glömt att berätta att jag ska på en andra intervju på MAX. Fredrik också, tjohej! :D

nej, nu ska jag hoppas in i duschen och sen ska jag städa mitt rum för det ser ut som kriget. Inte bra. Ha de bra!

23.09

En mycket, mycket, mycket, mycket, mycket bra dag.
Jozza var ûber-unerbar och köpte cola så vi överlevde de 3 första timmarna av stenhårt koreograferande. En "arg" jazzdans till rock/metal-musik. Blev chokad när vi såg hur bra det faktiskt såg ut efter att ha filmat. Jag menar, vi satte ihop en riktigt bra dans på bara ett par timmar, inte konstigt att vi var helt trötta i kropparna när Marcus slängde ut oss ur salen när han skulle ha streetklass. Lunch på PAUS och ett antal välbehövliga pratstunder om allt och ingenting. För som jag har saknat Jozza! Tack för en toppen-dag :D dethär gör vi väl snart igen?

nu sitter jag hemma, äter en risifrutti och väntar på att Scubs ska börja. Sen blir det att sova gott för imorgon ska det städas. Imorgon ska jag även passa på att lägga upp lite bilder som blivit försenade pga av resor och segt internet. Så imorgon får ni en bild på min nya klocka som min mamma varit snäll och beställt. Riktigt cool, riktigt snygg. Jag och systrarna Wilhelmsson har nu likadana och vi är lika coola som klockorna i sig.

nej, nu börjar snart Scrubs. Vi hörs imorgon och ännu ett tack till Jozza för en perfekt dag.


VARG



I CAN BE SO NAUGHTY AND SO BAD,
BUT I'LL RIP YOUR HEAD OF IF I GET MAD!

28 november

godmorgon!
efter gårkvällens SMS:ande och "Troja" så somnade jag gott i sängen. Dock var det jävulskt kallt och alldeles för ensamt men jag somnade och vaknade nu när mamma åkte till jobbet, efter att ha skällt lite på mig för att kag inte lagt fram filmerna jag skulle lagt fram. Men jag hittade dom och nu kan jag inte somna om. Kanske lika bra eftersom jag måste städa iordning ganska mycket innan jag drar till FU och möter Jozza. Funderade på att dra med mig datorn men den får nog stanna hemma då jag inte kommer ha tid att blogga ändå eftersom idag ska jag bara dansa, dansa, dansa! Men kameran följer med och massa kort ska knäppas. Så, nu ska jag käka frukost, leta reda på några snygga träningskläder och packa ner alla skivor vi kan tänkas vilja dansa till. Jag har såna förhoppningar på idag!

nu, grötfrukost :)

måndag 23.30

godkväll!
vilken dag, som vi har farit runt och vad vi har hunnit med. Ett evigt åkande i bil och det gör inte mig nått då jag har en konstig kärlek till att åka bil. Hursomhelst, lunch på mcdonalds (tyvärr), en sväng till banken och ica, hem till söderlund, lurat fredda, varit på bio och sett "high school musical 3", haft veckans tjejträff på Fräcka, rockat loss med Moa i bilen och nu sitter jag här hemma och fryser i soffan medans jag ser på "Troja" som är en av de absoluta favoritfilmerna. Tack för lånet, Sara :) så jo, det blev en ensam filmkväll. Det ska vi kanske lyckas råda bot på någon dag.

imorgon är det dagen D och D:t står, underbart nog, för DANS! för imorgon har Josefine lagt in en hel dag för mig, bara mig och dans i sitt hektiska dansliv. Morgondagen kommer vara perfekt men vad som skulle vara pricken över i:t skulle vara ifall Mysis kom hem och gjorde oss sällskap. För usch, som jag saknar min klass. Eller ja, dom som saknar mig iallafall och vi vet ju alla att det folk som inte känner likadant. HAHA! Jaja, ett gott skratt förlänger livet sägs det ju.

Nu ska jag se klart på Troja och sen ska jag säga hej till kudden. Sov så gott folket <3

27 oktober

GRATTIS SARA TILL KÖRKORTET! :D

till er andra säger jag: godmorgon!
jag har ju då blivit erbjuden ett sväng om i bilen med Sara och det tackar man ju inte nej till. Så nu ska jag göra mg iordning, leta reda på mina hemmanycklar som på något underligt sätt är som bortblåsta. Ikväll får vi se hur det blir.

förövrigt så är jag helt slut i både kropp, tanke och själ. Konstant trött!

IMORGON ÄR DET TISDAG! :D


Dansavslutning, Narnia 25-26 oktober

fredag: tåget mot eskilstuna kom, som vanligt, inte iväg i tid. Men en tidning, festis och en chokladkaka senare rullade vi in på stationen där Mathilda snällt stod och väntade in oss. Vi räddade även henne ifrån en mardröms-konversation med en klasskompis som vi direkt märkte att hon inte var Mathildas favorit. Godislandet och det blev det bussen raka vägen hem. Pastasallad, Idol och SATC-filmen. Ett antal tårar senare var det dags att sova och vi somnade på en gång. Eller jag låg vaken men liten stund då jag faktiskt inte var så trött så jag drog igång några sms-konversationen med partyfolket hemma i Norrköping. Sen somna jag. "meeeeen! klockan va ju 02.50 nyss!"

lördag: kom en aning försent till genrepet men vi hann precis och slängde oss in på scenen. Snö-dansen var total katastrof men varg-dansen gick i princip bara bättre och bättre för varje gång. Svart smink och vääääääldigt tuperat hår. Sådär stort och sådär mycket hårpspray att håret skulle kunna gå av om nån tog på det. Hade dock en paniksminkning då vårann grupp skulle vara sminkade som vargar. REALISTISKT! coolt! svårare än så var det inte, förrns det var 45 minuter innan första showen då Daniel hugger tag i mig och nattis och säger: jag har ett uppdrag åt er. Vi skulle dra häxans vagn. Vi visste varken när, var, hur eller varför så det blev en snabbgenomgång och han fick hela tiden stå vid sidan av scenen. Men det gick bra trots blåmärken på vristerna efter alla gånger som vagnen rullade lite för fort och rakt på mina ben. Pausen i sista föreställning gav mig rejäla magmuskler då alex & jag var en aning övertrött och skrattade åt allt och alla. "nej, jag får blodförstoppning" Dock stod Beatrice för lördagens absolut roligaste händelse. Vi stod ute i korridoren och peppade innan vi skulle in som vargar. Beatrice stod först i ledet och var beredd att slita upp dörren när vår låt börja så vi kunde springa in, halvskrämma publiken och rakt upp på scenen men när musiken kommer igång så.. trycker hon dörren åt fel håll. Vi kommer inte ut. Vi brister ut i asgarv och när vi väl kom ut så fick vi kuta upp på scenen och vi fick jobba hårt för att inte skratta uppe på scenen. Jag menar, vargdansen är ju ändå en läskig dans och då ska man inte skratta. Drog direkt när nattis och jag var klara i andra akten. Hem till mathilda, duscha och jag använda upp en halv flaska balsam för att få reda på mitt hår. Film (step up 2 the streets), ost&skink-paj och en massa läskigt prat. Vem kunde inte sova?

söndag: duktiga som vi var så hade vi faktiskt ställt om klockorna till vintertid så vi fick sova en timme till. Lycka! även idag hann vi precis till skulle öva men det var inte lika stressigt idag eftersom dom flesta hade koll på vad, när och var allt hände. Åt dock ingen mat inna föreställningen eftersom jag, fia, sandra och carola var iväg och köpte presenter till Maria och andra grejer som behövdes. Skrattattack med fia på parkeringen och carola körde rally för att vi skulle hinna i tid. bilen framför körde olagligt sakta så fia hängde sig på tutan och carola skämdes ögonen ur sig men det var iallfall kul. Jag behövde inget bilbälte eftersom jag satt fast emellan alla påsar vi hade i baksätet. Måste ha sett riktigt kul ut. Kommer knappt ihåg hur första föreställningen eftersom det var kaos innan absolut sista. varenda huvudroll var trött, sjuk eller glömt att äta. Allt var fel. Vi var två man kort när vi skulle bära sara så det var bara att ta tag och lyfta för kung och fosterland. Hursomhelst så tog vi oss igenom den sista föreställningen utan att det blev några problem ute på scenen och när allt var slut så var det dags att lämna vår present till Maria. Mamma och Mia hade köpte en lykta med ljus och massa fint som vi lämnade efter föreställningen. Maris grät när hon läste kortet och då ville vi inte åka hem längre. Men men, hem åkte vi. Kollade massa bilder och sen somna jag och vaknade inte förrns vi stod utanför huset. Kunde varken duscha eller nått eftersom dom bygger om här hemma.

jaja, det var den helgen. Nu är det bara 3 onsdagar kvar denhär terminen, tyvärr.


har du en famn för mig?

jag kan inte släpppa det.
kyss mig igen. kyss mig igen. kyss mig igen. kyss mig igen. kyss mig igen, om och om igen.

"du håller mig kvar nått jag lämnat, för länge sen"


svordom

har jag någon gång nämnt att jag hatar, jag menar verkligen hatar, haga trafikskola?!

ekonomiskt oberoende?

nej, det är en bra bit kvar tills jag är där.

men för att inte ha något jobb än så klarar jag mig ganska bra, än så länge iallafall. Såg nyss att min lönespec för september hade kommit och jag räknade inte alls med mycket pengar men 3240 kr klirrar fint i kassan för att bara ha varit en veckas jobb. + att man snart får 900kr till insatt på kortet från päronen (födelsedagspengar) ja jävlar ni, nästa fredag är det utgång som gäller. Nu ska vi bara hålla tummarna för att dom ringer från nått av jobbet så att pengarna fortsätter rulla in. Jag pallar snart inte längre att bara sitta hemma om dagarna.

älskade, hatade pengar.

på tal om pengar, ska nu springa upp till körskolan och reda ut allt dethär med mina körlektioner som, enligt mig, inte verkar stämma. Nej, jag litar inte för 5 öre på haga trafikskola. Bläh! Vi hörs sen! :D

24 oktober

godmorgon!
nu är det bestämt, Nattis och jag tar tåget till Eskilstuna och Mathilda redan ikväll, 18.33 går tåget och vi är framme runt 19.48. Då blir det raka vägen hem till Mathilda och hoppas på att vi inte missar allt för mycket av Idol. Ska bli skönt att få sova ut på lördagmorgon istället för att behöva åka tåg hur tidigt somhelst. Synd bara att vi missar myskvällen hemma hos Märta ikväll men det är smällar man får ta. Precis som jag sa på intervjun igår - man får helt enkelt prioritera.

huromhelst så ska det bli riktigt kul med dansavslutning eftersom det var ett tag sen man var med på den men iår kunde jag inte säga nej då temat är Narnia och det kommer blim grymt. Vårat vargnummer kan inte bli annat än bra. PÅ TAL OM DANSEN! måste lägga fram alla kläder man ska dansa i. Jag måste packa överhuvudtaget. Och ska jag ta med datorn? det återstår att se.

nu måste jag käka frukost. Om vi inte hörs mer så kommer jag hem på söndag kväll. Ha en kanon helg! :)

livet svåraste fråga?

människan klassas som väldens näst farligaste djur (bara isbjörnen, som för övrigt är det coolaste djuret som någonsin vandrat på denna jord, ska vara farligare) men ändå så är vi så himla rädda. För andra och för oss själva. Varför ska vi alltid tänka två gånger och aldrig ta chanserna när vi väl får dom? Varför kan vi inte lita på oss själva utan måste ha ständig bekräftelse från allt runt omkring oss? Dethär är inte nått inlägg om att alla borde leva som jag, tvärtom, inlägget är menat för mig och sen om andra tar åt sig är upp till dom. Hursomhelst så tycker jag bara att folk, även jag, måste sluta överanalysera allt som händer oss. Visst, en rent samvete och sunt förnuft är den bästa huvudkudden men så länge man mår bra och inte skadar någon annan så måste man väl få leva livet som man vill, eller? Rätta mig gärna om jag har fel.

Anledningen till detta GÖR-VAD-FAN-DU-VILL-inlägg kom nog till för att jag är så trött på att vara ledsen. Jag visste redan från början att nått var fel men jag var blind. Tji fick jag, två år senare. Jag hade lovat mig själv att inte må dåligt och det var det dummaste jag någonsin gjort för om jag aldrig tillåter mig själv att vara ledsen, hur ska jag då komma över det? Kort sagt, jag kommer göra det jag behöver göra för att må bra.

jag begär inte att ni ska finnas där 25 timmar om dygnet, 8 dagar i veckan även om jag vet att ni faktiskt gör det ändå. Jag vill bara att ni ska försöka förstå varför jag gör de saker jag gör och de saker jag aldrig skulle gjort förr. Man blir inte samma person och det var länge sen jag var den person jag en gång var. Men det har ni säkert redan märkt?

jag säger som Rihanna; Just live your life, yeaah.

YES!

"mumien - återkomsten" visas på 6:an! :D
det är verkligen en av mina absolut favoritfilmer och just därför har jag bäddat ner mig i soffan med mitt täcke, popcorn och päronsoda. En kväll i ensamhet kan inte bli bättre! Inte för att jag vill vara ensam men ni förstår säkert vad jag menar. Anyhow, FILMTAJM! :D

23 oktober

godkväll gott folk.
blogg.se verkar ha en tendens att inte vilja logga in mig på dagarna men så fort mörkret faller så verkar den tillåta mig att få blogga. Konstigt men sant. Irriterande men tydligen nödvändigt. Hursomhelst..

En bra dag! Sov länge, tog en lååång dusch och åt mumsig gröt-frukost. Såg på de program jag ville se, tränade lite inför den kommande tävlingen och sen var det dags att göra sig iordning. Jag har nämligen varit på jobbintervju på Max. Det gick bra, tror jag. En aning nervös och kunde inte riktigt koncentrera mig på intervjun efter att jag kommit på att jag glömt plånboken i cykelkorgen. Lyckat. Men men, jag åkte därifrån nöjd och mötte därefter söderlund, philip och ida på stan. En sväng till hårtorget och sen satte vi oss på PAUS eftersom jag var så hunrig. Mycket festprat och körskole-skitsnack med betoning på skitsnack. Åkte med Anna hem och det var tur för nu hann jag säga hejdå till henne innan hon åker till New York. Avundsjuk? JA!

imorgon får vi se hur det blir. Ska iallfall gå upp till körskolan och skälla på dom och samtidigt passa på att plugga lite teori när man ändå är det. Ska även försöka lista ut hur vi ska göra med resten av helgen. Om vi tar tåget upp till etuna redan imorgon eller om vi kan lyckas få stjus upp på lördagmorgon. Skulle vara skönt att få stjus på lördag för då kan jag träffa mina discobrudar hemma hos Märta imorgon för en massa idol-mys. Men men, det återstår att se.

blev tyvärr ingen squash ikväll och då ställde jag in mig på dendär filmkvällen men det verkar inte bli nått för rätt folk är inte inne på MSN och nu börjar klockan dra iväg så ikväll blir nog en tv-kväll i soffan med popcorn. Ensam tyvärr. Jaja, vi kommer säkert höras av senare. Hade så bra så länge. Puss!

22 september

jag ber om ursäkt för dagens uppdatering men både min dator och blogg.se har haft nått damp och inte velat logga in mig.

i vilket fall som helst, det har varit en bra dag. Träningen gick bra och jag har nu ont i ryggen efter alla hopp och rull på golvet. Kan ju bara förklara att det spelar ingen roll hur mycket man stretchar för man blir ändå skapligt stel efter 1,5 timme i bilen hem. Kan även vara därför jag har ont i ryggen just nu. Jag håller på att avlida.

imorgon är en dag fylld av olika aktiviteter. Ska guida Jozza till träffpunkten via telefon, gå på anställningsintervju på Max tack vara systersmurfen och sen står squash på schemat med Micke och Moa. Man kan ju alltid hoppas på dendär filmvkällen vissa folk pratar om men det får nog bli en annan dag.

nu ska jag sova. godnatt.

22.13

godkväll!
förutom att jag är hunrig så är jag på ett väldigt bra humör idag för dagen har rullat på med bra händelser och motion. Blev dock ingen promenad med Jonna, vi stannade hemma och mys i soffan till "Armageddon" istället. Vet inte varför men vi lyckas alltid på nått sätt välja tjut-filmer men dom är ju så bra :D Men eftersom det inte blev nån promenad med Jonna så var jag inte sen att säga nej när Anna frågade om jag skulle med ut en sväng. Hon var söt och hade med sig lite försenade födelsedagspresent. Sen satte vi fart mot Sara där vi väntade in henne som skulle äta macka och micke som skulle lägga klart deras golv. Sen tog vi bilen upp till Micke och därifrån gick vi en lååång promenad runt hela stan. Passade även på att gå in på nyöppnade Squashcenter och kollade in gymmet och deras priser. Det är ju inte billigt men det är det kanske värt? Eller inte? Det ligger ju så nära och är jäkligt fräsht. Dock äckel-dyrt. som sagt.

imorgon är det onsdag igen, ingen fys och ingen stretch utan bara jobb inför uppvisningen som går av stapeln i helgen. Det är det som händer imorgon men jag ser mest fram emot torsdag då det är dags för jobbintervjun och att krossa Micke i squash :D mohaha, Grabben har ingen chans!

nu ska jag hämta lite kvällsmat och se på Snoop Dogg's Fatherhood. Sen äre Paradise Hotel för hela slanten. Wöw! Herregud, det är som Sazza säger; jag börjar förvandlas till en levande tv-tablå. Jag kanske kan tjäna en slant på det?

21 oktober

Nu gott folk, nu är det höst på riktigt. Det regnar utanför fönstret, det är grått och det är kallt. Sitter nerbäddad i soffan med täcket, varm choklad medans Leona Lewis skiva spelas för fullt. Väntar på att Jonna ska sluta skolan och sen ska vi åka upp till vrinneviskogen och gå en promenix i det mysiga höstvädret. Men då gäller det att ta på sig rejält med kläder, halsduk och mössa för jag känner hur det börjar kämpa i halsen och jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Nej, nu ska det kämpas med kost och träning. Frånochmed imorgon.

har ingenting mer bestämt idag än att jag ska träffa Jonna så ikväll blir nog en lugn kväll. En bra film, lite popcorn och mys i soffan. Join me? Alltid trevligt med mysigt sällskap.

sandra, bio på torsdag?! :D

annars så är dethär en bajs-dag. Det var svårare än jag trodde.


00.16

godkväll på er!
det blev potatisbullar till lunch hos mormor&morfar och jag åt tills jag var tvungen att rulla hem. Det blev inget teoriplugg utan jag drog hem och tränade/stretchade istället. Fy på mig. Några timmar i ensamhet innan Vicky kom ner och gjorde mig sällskap. Lite skratt åt alladin, catch-up-prat och sen blev det en sväng med bilen. Citygross, smedby, stan, mötte Adam utanför honom i väntan på Denna som var något försenad pga tåg, buss och övrigt. Sen blev det en sväng till och pojkarna följde med. Videostaden, lite cruz, öbonäs och sen tillbaks till stan. OCh nu är jag hemma. Tack för kvällen, Vicky. Det får inte ta så lång tid tills vi ses igen <3

känner mig jäkligt duktig idag faktiskt. Två jobb har sökts och båda två känns något lovande iallafall. Jag vet vad jag helst skulle vilja men så kan jag inte tänka nu, jobb som jobb och jag behöver pengarna.

imorgon är det tisdag och jag ska möta Jonna för att gå en sväng i vrinneviskogen. Passar bra eftersom jag är ledig och hon slutar tidigt. Och en promenix har ju aldrig skadat. Inte mig iallafall.. Nu borde jag sova men det lär ju inte hända, man blir säkert fast här vid MSN eller nått. Hursomhelst, godnatt på er.

20 oktober

godmorgon!
ännu en gång har en ny vecka dragit igång och jag är inte så värst pepp om jag ska vara ärlig. Efter gårdagens promenad och prat om flytt hemifrån och jobb så är mitt humör på botten. Det är fan inte kul att inte ha nått jobb, det är knappt skönt att bara vara hemma. Man uppskattar inte ledigheten förrns man jobbar. Så nej, idag tar jag mig i kragen och ringer till badhuset för att söka jobb. Och badet skulle passa mig fint. Kan ju alltid hoppas på att dom ringer ifrån Coop också. Annars är det bara att fortsätta leta. Jag vill ha en egen inkomst och slippa bråka med mamma om vad jag gör med pengarna varje månad. Jag vill vara vuxen, sådär på riktigt.

idag blir en dag av städning, tvätt, träning och stretch. Är jag pepp på Örebro-tävlingen kanske?!

lunch hos mormor&morfar om en timme och sen SKA jag gå till körskolan ändå, även fast lilla uppkörningen blev uppskjuten från idag till 3 november. Teori kan man alltid plugga, hur tråkigt det än är. För tro mig, jag behöver det. Men som sagt, först lunch hos morföräldrarna så jag måste börja göra mig iordning nu. Vi hörs senare! :)


mys med mig..


små grodorna, små grodorna..

nu har vi listat ut det.
jag vet nu vart grodan går.
sug på den!

?

"det var en gång en groda, han gick och han gick och han gick.
vart går grodan?"

min fråga till er är nu; har ni hört denna förut och kan någon svaret?
det finns ett svar, ett logiskt svar men jag kan inte komma på det. Är jag dum?

VART GICK GROD-JÄVELN?!

rubrik

sådär, back in norpan. Till min förvåning samt glädje så har mina föräldrar ägnat helgen åt att möblera om i gillestugan. Kul med lite förändring och det blev faktiskt mycket bättre. Massa mer plats och helt enkelt finare än förut. Let's keep it this way. Och det är här jag sitter nu i skrivande ögonblick, i gillestugan med min far som ser på fotboll (ROMA - INTER) och varesig ni tror det eller ej så är jag faktiskt ganska intresserad. Jag skulle aldrig välja att se på fotboll om jag satt själv men tillsammans med andra fotbollsintreserade så kan jag sitta en hel kväll. Konstigt detdär.

Helgen. Tåget gick mot Eskilstuna 18.38, jag och emelie hade våra diskussioner ifall det var rätt tåg eller inte men jag hade rätt och vi kom iväg med rätt tåg. Stina gick på i Flen och Anna mötte upp oss på stationen i Eksilstuna 19.48. Köpte godis och sen bar det av med buss till Borsökna. Bäddade, skrattade åt Anna's fulla storebror, Anna's fulla storebror skrattade åt min dialekt, lockade hår och bara hade det mys. När det väl var dags att sova så gick det inte, jag somnade helt enkelt inte. Och inte blev det bättre när någon började knacka på dörren som en idiot och ville in. Jag vågade inte göra nått så jag låtsades sova tills Anna rusade upp ur sängen och skrek på sin bror att han var dum i huvudet som inte kunde låsa upp dörren själv eftersom vi skulle upp o4.15. "men pappa är ju trög, han öppna inte!" Jag somnade inte efter detta heller. Bussen gick 05.30 får dansskolan och vi slockna så fort vi satte oss. Kom fram till hallen och gjorde mig iordning. Åt en banan, blev nervös, maria stretcha mina ben, jag dansa och åkte ut. Mer säger jag inte om tävlingen. Jag är bara äckel-besviken. Hursomhelst var resen hem den bästa på länge. Som vi skratta, hur vi skrek, hur rädda vi var och hur vi vi skrämde upp oss själva. Mathildas skräckattack på Stina fick mig att lägga mig dubbelvikt av skratt på parkeringen. Jag har också en fråga; vart gick den förbannade grodan?! Kom hem till Anna runt 10, åt yoghurt, snackade skit och somnade. Vaknade runt halv 10, drog igång en film och åkte rakt ner i marken med huvudet först när ena benet på tältsängen vek sig. Kul. Det blev ingen träning, dock åkte vi dit och det det snackades rejält om hur tävlingen hade gått. Sen sattes det fart hem med Sandra. Hem till åby, hämtade upp resten av min andra familj och sen åkte vi HEM. Firades av släkt och vänner. Fina paket och massa fika. Hann även se en fil innan folket åkte hem till sig. Gick en promenix med sara och nu sitter jag bara här hemma, ser på Transformers och somnar närsomhelst. godnatt.

19 oktober

hela helgen har bestått av Anna, Stina, en massa dans och ännu mer dans. Och grodor ska vi inte glömma.

men det får ni höra om ikväll för nu ska anna och jag flytta våra rumpor från sängarna och göra os iordning. Träning om en timme och sen bär det av hemmåt där det vankas kalas för mig med släkt och vänner. Vi hörs ikväll.

stina, har du hittat grodan? ;D


stress

dagen har gått i ett rasande tempo, bokstavligt talat. Henka kom ner med hunden och sen kom My med sin hund och vi tog bilen till Vrinnevriskogen för att gå en sväng. Tog fel spår så det blev en aning längre än förväntat, räätare sagt 3,5 kilometer än förväntat i högt tempo med helt galna hundar. Men det var trevligt och att få prata ut med my var bland det bästa jag gjort på länge. Jag tycker att hon ska dissa skåne och stanna kvar här hemma! Det låter bra, ja!

har även hunnit lämna in mitt CV på coop, handla mat till tävlingen och haft skrattattacker i bilen så det räcker och blir över. Rusningtrafik är inget att leka med ;D HAHA! Hursomhelst, nu är jag stressad som ett ass. Tåget går om 30 minuter, jag har packat allt men nog fan känns det som om man har glömt nått. Jaja, det som jag har glömt får jag helt enkelt köpa när jag är där. Hjälp, jag kom nyss på det. Första tävlingen själv, utan mamma och pappa =/ alltså ingen film denna gång. Irriterande! jaja, nu måste jag springa. Ha det så bra folket! :D PUSS!


Astrid Lindgren

oh, jag vill se "Bröderna Lejonhjärta".

nu, nu! NU! (haha, kärlek åt interna skämt)

17 oktober

En fullproppad dag och ändå fick jag sova tills jag vakna. Underbart!

snart ska jag träffa My som äntligen kommit hem. Dock bara över helgen men det är bättre än att stanna i skåne för all framtid. Oh, så jag längtar efter henne! Ska ta en sväng i bilen, lämna in mitt CV på coop, handla lite till mig inför helgen och sen ska vi sätta oss nånstans, ta en fika och prata om allt vi missat i varandras liv dom senaste månaderna. Sen är det bara att försvinna hemmåt, hämta biljetten och ta mitt pick och pack mot tåget och eskilstuna för att inatt sover jag & stina hos Anna! :D film, mys och en massa pepp-förberedelser inför lördagens tävling. Jag är pepp, på riktigt! Could tomorrow be the day when a star becomes a superstar? jag vill, oooooh som jag vill!

nae, nu måste jag faktiskt packa. Kanske skriver mer innan jag åker men annars så vi ni ringa om ni vill veta vad jag håller på med. Ska ha ständig kontakt med Söderlund på lördag så jag ber henne hålla er informerade om hur tävlingen går. Håll alla tummar ni kan och har. Vi hörs folket! Ha en bra helg! <3

GO ESKIL, GO STUNA, GO ESKILSTUNA!
WE SHOW THE GROOVE, SO GO, LETS MOVE!


nu är det bara 1 år kvar.

ännu en gång har ytterligare en födelsedag dragit förbi. Tack alla för de fina grattis-sms och övriga sätt att önska grattis. Ni kanske förstår varför man inte svarar när mobilen plingar stup i kvarten och man inte riktigt hänger med. Nae, då orkar man inte svara så ni får alla ett kollektivt TACK-SÅ-HEMSKT-MYCKET nu istället. <3

tjejerna var över under kvällen för att fira min födelsedag. Drack tee, snackade skit, skrattade, flytt hemifrån, jobb till mig och midjemått. (vuxenpoäng till oss!) Fick väldigt fin och mycket rolig present av Moa. Ett helt badskåp fyllt med roliga ting. Toapapper, badmössa, alvedon, fotfil, prinsess plåster, nagelfil och andra nödvändiga tillbehör. Nu väntar jag med spänning på Bananens present, vem vet vad hon klurat ut detta år?

och för er som undrar så gick halkan lite sisådär. Tror bestämt att vår körlärare inte var nöjd med min insats. Tackar gudarna för att man inte kan bli underkänd. "du svänger för mycket, GASA, om du vill svänga så måste du röra på ratten, håll stilla, var det där en bra hastighet att välja?" BESTÄM DIG KVINNA! hursomhelst, jag och rebecca måste iallafall ha fått flest skratt under hela dagen och vi bokstavligt talat la våra liv i varandras händer, hur rädda vi än var. HAHA!

dagens skratt-attack.
- hur gick det för bil 5?
- ÅT HELVETE! HAHAHAHAHAHA!

jag kan även passa på att be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen under dagen men både min dator och blogg.se har haft damp hela dagen/kvällen. Så medans jag väntade på att alltihop skulle komma igång kollade jag på min film som jag fick i födelsedagspresent av min far, "10.000 BC". Mycket välgjord, riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen. Jag har en ny favorit. Herregud, nu måste jag sova. Vi hörs imorgon förmiddag. PUSS!


från ett morgontrött födelsedagsbarn

vanligtvis när jag fyller år så brukar jag ha sjukt svårt att somna kvällen innan och vaknar tvärt klockan o6.oo på min dag men jag vet inte riktigt vad som har hänt, kanske är det för att man blir äldre eller för att 19 faktiskt är en jäkligt onödig ålder men i vilket fall som helst så var det ovanligt lätt att somna och sjukt svårt att ta sig upp ur sängen. Men uppe är jag och har redan öppnat två paket (en film och ett par stövlar) från päronen och 8 personer har redan hunnit gratta mig via BDB och SMS. Tack för det! <3 även ett tack till dom som lyssnade på mitt eviga tjat på MSN igårkväll. "1 TIMME KVAR, 40 MINUTER, 20 MINUTER, 3 MINUTER, 1 MINUT!" haha!

om en timme ska jag vara på körskolan och innan dess måste jag leta reda på passet (eftersom ID:t inte är giltigt längre), äta frukost och packa ner matsäck till dagen. Herregud, är det 5 jag fyller eller? Matsäck.. jag hatar utflykter. Jaja, ingenting ska få förstöra mig dag.

Anna & Moa, kom hem till mig ikväll :D jag bjuder på fika och mys.

nu ska jag dra mig ifrån datan. Vi hörs senare gott folk. PUUUUUUUUUSSSSS!


16 oktober, the day!



GRATTIS TILL MIG!

19 sköna år.

onsdag 23.44

godkväll.
en sju helvetes trevlig onsdag i eskilstuna. Hittade min peanut-själsfrände i Daniel, HAHA :D hur mycket dans, fysträning och skratt som helst. Speciellt i bilen med nattis & erica. "tror du att du är en bil?!" hursomhelst, mycket lyckad träning! nu är jag helt slut. Nästa helg är det dags för uppvisning med temat Narnia. Kan bara bli bra.

oj, har jag glömt att berätta? Jag fyller år imorgon, 16 oktober, alltså om ca 15 minuter. Och jag kan lova er att det finns ingen annan än jag som älskar sin födelsedag mer. Hej Hej, jag älskar uppmärksamhet! och presenter.. mohaha!

nu ska jag sova för (oj, glömt att berätta det också?) imorgon är det även dags för halkan. Kvart över 8 ska jag befinna mig på hagatrafikskola för att tillsammans med andra körkortssugna ungdomar sätta fart mot örebro och sveriges största halkbana. Inte för att det hade gjort mig nått att göra den här i stan men men, let's roll! Godnatt folket! <3


15 oktober

GRATTIS TILL KUSIN ANNA SOM FYLLER 16 ÅR IDAG! :D
HIPP HIPP, HURRA HURRA HURRA HURRA!


goddagens!
har nååågot bråttom. Ska möta Nattis på resecentrum om ca 40 minuter och jag har inte ens börjat tänka på att börja göra mig iordning. Åt lite för mycket så nu har jag ont i magen, har inte packat ner allt som ska med till Eskilstuna och kvällens träning och hur jag ser ut ska vi inte prata om. hej hej mjukiskläder! Och som grädde på moset så vill inte min sladd till datorn funka heller så jag får inte in den nya musiken på mobilen. IRRITERANDE!

nu måste jag springa. Ha en bra kväll så hörs vi senare, när jag kommit hem och kommit ut ur duschen.

PUSS!

00.02

godkväll!
förbannat seg dag. En körlektion som gick bra, en kräkandes hund, massa bra musik och träning inför lördagens tävling. Pappa & jag lyckades även låsa oss ute ur huset efter att ha varit ute och övningskört, så vi blev sittandes i bilen tills mamma slutade jobbet och kom hem. Och sen har jag inte gjort så mycket. Herregud, ge mig mitt körkort och ett jobb så mitt liv kan komma igång nångång. Jag börjar bli jäkligt rastlös.

imorgon förmiddag kommer ni få höra min klagan (allt med tanke på hur dåligt jag mår för tillfället) och sen ska jag dansa bort allting för ja, imorgon är det, tack gode gud, onsdag igen. dansa, dansa, dansa! Nu somnar jag. godnatt!


allting har en mening

på andra sidan jorden, på andra sidan stan,
finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan.
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig,
jag vet att det går över men det är lika svårt för mig.
Här finns så mycket vackert som jag inte kan se,
jag drar mig sakta undan och solen följer med.
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är.
Det regnade idag och det finns en mening med det.

har du en famn för mig? har du en famn för mig?
vart du än befinner dig, har du en famn för mig?

jag tror att jag har valt nått som inte gör mig väl.
och om du inte saknar mig så har du dina skäl.
men älskling, flyg till mig, jag vill att du ska se.
att det regnade idag och jag tackar dig för det.

har du en famn för mig? har du en famn för mig?
vart du än befinner dig, har du en famn för mig?

överallt på jorden finns människor som vet att regnet alltid faller i tid och evighet.


hotter than hot.


What can I do do do? How are you you you?
Wanna jump all night  on the dancefloor.
I say one-two-three , Just like you and me.
Gonna jump like I never did before .


bara för att Otten är gratis denhär helgen och jag är på ett sånt jävla gå-ut-nykter-och-dansa-som-fan-humör så ska det absolut vara tävling just nu den kommande helgen. Är inte det typiskt? Jag trodde jag hade tröttnat på Otten men när vi senast var på Hugo's så fick jag mitt svar på varför jag aldrig är där. Det är helt enkelt inte på något sätt min typ av ställe. Jag har ingenting emot folket, tvärtom. Flera av mina bästa vänner och annat döhärlig folk går oftast dit men jag tycker helt enkelt inte att det är kul. Nae, Tacka vet jag Otten! Kanske kan lura med Söderlund på en nykter(?) och gratis ingång/utgång nästa helg? :D


YEAH, I FEEL HARDCORE!

överlyckliga Malin. har äntligen lyckats förstå mig på torrent och har därför nu (även om det tar en jäkla tid med trådlöst bredband) äntligen lyckats få ner Scooters skiva "Jumping all over the world". Hur bra somhelst att ha när man är på träningshumör. Håller även på att ladda hem Melissa Horns album, och eftersom Norrköping är såld på henne och hennes låt med Lars Winnerbäck faktiskts är riktigt bra så tänkte jag att den skivan är säkert värd att tanka hem. Snart såå..


nu är det dags för lite tävlingsträning och stretch. Mina kickar är inte vad dom i mitten på sommaren en gång var. Här ska de pushas! ;D Vi hörs senare! PUSS


"i love coming here to sa-nata-ana"


"you're on a steek. Stee-k-k!
Je-f-f! HA-HA-HAA!"


måndag 21.28

godkväll gott folk!
minst sagt en berg-och-dal-bana hela dagen. Har gått mellan att vara hyperglad, rastlös, jätteledsen och sen agera den som skulle trösta den jätteledsna vännen. Eller trösta och trösta, vi satt mest och kommentera varandra tjat men vad har man annars vänner till? Humöret blev på topp igen när Fredrik och hans vän gjorde oss sällskap och såg på "Hey Baberiba". Just nu är humöret ganska iskallt. Rent av ingenting. Det ända jag känner av är min kurrande mage.

kollat tågtider och halv sju på fredagkväll åker jag mot Eskilstuna och sover hos Anna, bussen mot Lidköping går klockan o6.oo på lördagmorgon och vilket gäng vi kommer vara i bussen. Herrejäklar! :D

nu ska jag hämta lite kvälls mat, lägga mig till rätta i sängen och hoppas på att TV har några roliga serier att bjuda på under kvällens gång. Hoppas ni haft en bra dag, får en bra kväll och så hörs vi imorgon. Puss och hej.

...

det är kämpigt idag. Big time!

SO WHAT?!





I
LOVE
THIS
RECORD
BABY
BUT
I
CAN'T
SEE
STRAIGHT
ANYMORE


sen när blev jag höjdrädd?

dom som gick förbi vårat hus för ca 15 minuter sen fick sig ett gott skratt, kan jag lova. Pappa tjatade på mig om att jag skulle klättra ett steg högre på stegen och jag stod och ropade (min rädslan i rösten) på min mamma. Samtidigt som vi tjafsa om att jag faktiskt borde ha balans, dansare som man är. Men so what? det hindrar inte mig från att hata att stå på en stege.

hursomhelst.. godförmiddag på er alla. Ingen träning och inget Eskilstuna idag. Stannar istället hemma och tränar själv. Får även lite tid att städa mitt rum som (ÄNNU EN GÅNG) ser för jävligt ut. Nu vankas det frukost för min mage kurrar som en tok. Så vi hörs senare. HEJ!


Peanut <3

för er som inte vet det så är jag äntligen kär igen.
Han är underbar, han får mig hela tiden att skratta och han är lila.

- the drive from the valley was..?
- bad as hell.
- traffic?
- sucked like hell
- drivers?
- angry as hell
- and you?
- was scared as hell!
- parking here?
- sucked more like hell!
- so?
- WE'RE IN HELL!


du är min man. "Zoooooooooooom!"

godkväll

var ju som sagt hemma hos sara nu på kvällen för att umgås (och som Anna skrev: fylla i gårdagens minnesluckor) Så en landskamp (som slutade 0 - 0), 10 goda vänner, en chokladkaka, popcorn och en flaska vin senare var det dags att dra oss mot Hugo's där två bowlingbanor stod bokade i våra namn. Så med varsin päroncider i högsta hugg var matcherna igång och jag var mycket sämre än vad jag minns mig vara för sådär en 3-4 år sen då jag senast spelade bowling. Vi trodde simon skulle vrida armen ur led på sättet han kasta iväg klotet, sazza (och jag) var på god väg att gör "HÅÅÅÅL I GOLVET" och ett antal naglar bröts både kors och tvärs. Nae, om ni frågar mig så är inte bowling en sport för tjejer, eller folk överhuvudtaget som vill ha kvar sina naglar. Hursomhelst.. många skratt senare så stod det i valet och kvalet mellan att gå hem eller gå upp på Hugos. För mig var det ingen svårt val, jag var lite för nykter för att tycka att Hugo's var kul. Jag gick hem. I skrivande ögonblick sitter jag och tittar på mitt nya absoluta favorit-tidsfördriv. "Jeff Dunham & Peanut" underbart roligt.

nu ska jag nog sova ett par timmar. Ingen träning imorrn, maria är inte där. Tränar hemma istället.

fasen, imorgon ska jag flörta till mig någon som vill se på skräckfilm med mig.


11 oktober

idag mår man som man förtjänar. Igår var jag fullare än jag varit på länge och idag är jag så bakis man kan bli. Mia och jag käkade frukost på donken och segade hela dagen framför TV:n.

Nu ska jag dra mig bort mot Sara där det vankas landskamp mellan sverige - portugal. Sen blire att dra hem igen och käka med mina familjer (blomberg & wilhelmsson) och sedan drar jag vidare igen, mot Hugo's för lite fyllebowling. Dethär kommer blir en riktigt trevlig kväll. Vi hörs senare. Hejdå! :D

TACK!



till alla mina vänner som firade min & Ida's födelsedag igårkväll säger jag:
TACK, DET VAR PERFEKT!

vilken kväll.
massa fina paket, snygga vänner, massa dricka & dans så det räckte och blev över. Vilket röj.
jag är super-nöjd. Dethär gör vi snart igen, va? ;D


10 oktober

i skrivande ögonblick sitter och bränner skivor för fulla muggar. Har ångrat mig angående beslutet att ta med datorn bort till lokalen. När brända skivor faktiskt funkar så känns det som att utmana ödet (det vill säga min mamma) och jag vågar inte riktigt riskera att den blir stulen, förstörd eller något annat alternativ. Nae, skivor får helt enkelt funka.

skriver mest nu bara för att berätta att efter 12.30 så finns jag på mobilen och mobilen endast. För det är då simon kommer och stjusar bort mig, ida, sara och alla prylar till lokalen så att vi slipper spinga framochtillbaka hundra ggr. För då ska bord och stolar bäras fram, musiken ska kopplas in, snacks ska fixas och bål ska hällas upp. När  vi väl är klara med allt det så är det dags att fixa hår & smink. För stylingen står ingen mindre än: SÖDERLUND! som vanligt vill säga, det är ju ändå fredag <3 sara kommer även ner för att hjälpa till lite, snäll som hon är. Under dagen ska man nog kunna hitta några tillfällen för att pimpla lite innan allt folk börjar droppa in. Jag är så pepp! Party Party! :D

men som sagt: vill ni nått så finns jag på mobilen för nu är det jag som är partyfixarn'

hejdå folket! Vi ses väl ikväll? ;D

it dosen't matter if you're black or white.




TODAY IS THE DAY.
vilket partaj, vilket röj, vilken kväll!

37årsfest för Malin & Ida (19 + 18) med black&white-tema.
partyt är igång ända tills vi känner oss lagom onyktra för utgång.
vi räknar iskallt med alla inbjudnas onyktra närvaro ;D

"GRANNARNA KLAGAR NÄR VOLYMEN ÄR MAXAD!"

01.43

imorgon (eller ja, idag egentligen) är det äntligen, äntligen, äääntligen fredag.

idag inhandlades det sista (ja, både första och sista) och vi hann även hämta nyckeln, betala hyran och kolla om skivorna funka. Tyvärr funkade inte skivan i mp3-format och detta betyder nog att jag måste ta med mig datorn bort men det ska nog gå bra. Tack till Tommy (tror jag han hette) som lånade ut som data-kabel till oss. Nu ska jag fan sova ett par låånga timmar innan det är dags att gå upp för Ida kommer ganska(!) tidigt imorgon. Sov så gott. Imorgon får ni min dagsplanering och övrigt bloggande ifrån lokalen. Vi hörs imorrn. Sov gott och alla som kommer imorrn, peppa som fan! vi ska ha grymt kul! Puss!


...

 


Together in the dark you can feel the power in your hands!

After all we have done it's still running in your veins.
when the night turns to day  you're still living with the fear .
your fear are haunting for this life all through the night.
It's still running in your veins!

Put the fire on
Bleeding for the heat
Feel untouchable
Pointed out of stars
It's all there is for now
When tomorrow shows its face ,
you'll be seeking your reality
Life is what the future brings!

9 oktober

goddag på er alla!
idag mår jag (som jag sa igår) som jag förtjänar. Jag dör, jag rent av avlider av smärta. Det brukar "bara" göra ont i ryggen men idag gör det ont hela vägen upp till nacken och hela min kropp känns instabil. Mormor har varit här med salva, och även fast det inte hjälpte så mycket så var det ändå snällt av henne att komma ner.

jag börjar känna mig jäkligt effektiv. Igår bokade jag in mig på bussen till lidköping och bokade tid med Maria för privatlektion. Fick bli innan Örebro-tävlingen. Rättare sagt 1,5 vecka innan men det ska nog inte vara några problem. Har ganska lätt för att ta in nya steg. Idag tog jag mod till mig (hatar att ringa till folk jag inte känner) och ringde till dom med lokalen för att kolla hur vi ska göra ikväll. tyvärr så svarade dom inte men jag testar senare igen. Annars får pappa ringa ikväll när jag och ida är iväg och handlar allt som ska handlas inför morgondagens partajande. Ska även ikväll sätta mig och bränna mer skivor. Till festen och till Karlsson.

nu ska jag knarka 1 g panodil och börja göra mig iordning. Ska möta ida kl 18.oo utan för BC och sen äre shopping shopping, shopping :D Vi hörs senare folket. ha en bra dag. Puss!

onsdag 22.51

god jävla kväll på er.
nyligen hemkommen ifrån kvällens träning i Eskilstuna och nyss urkommen ur duschen. Träningen gick bra (jag kunde i princip göra allt, tjohej!) förutom att jag hamna fel med benet i spliten när vi körde diagonalerna och det gjorde äckelont så jag gav upp den. Hur svårt ska de va att hamna bredare isär med benen så att det bara är att glida ner i spliten, egentligen? Jag blir galen. jaja, varg-dansen kommer bli ruskigt bra och nu är vi alla helt slutkörda efter alla hopp, lyft och spring över scenen. Det kommer bli grymt bra. Jag och Nattis sover hos Matilda och då vankas det partaj ;D

nu mår jag som jag förtjänar. Ryggen gör så ont att jag skulle kunna Tyvärr har jag ju fått det bekräftat att för att jag ska bli bättre i ryggen så måste det göra ont. För det verkar ju logiskt, ELLER INTE! Jag vågar knappt tänka tanken på hur jag mår när jag vaknar imorgonbitti. Men men, vill man vara på topp..

nu ska jag slänga mig i sängen, se klart på "Tears of the sun" och äta en knäckemacka. Ser fram emot att kunna sova hur länge jag vill imorgon. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll och sova så gott när ni själva vill sova. Godnatt mina vänner.


ida, imorgon är det torsdag ;D


8 oktober

godeftermidag!
vilket väder vårat lilla Norrköping har fått idag. Solen strålar och det är faktiskt skönt att vara utomhus även fast man kanske behöver en lite tjockare tröja. Men det gör inte mig nått, hösten är min favorittid på året. Jaja, har nyss kommit hem ifrån körskolan, pluggat och övat mål-körning. Idag har det funkat riktigt bra. Dock hatar jag repetions-frågorna så därför har jag skrivit ner alla rätta svar (eller dom som jag orkar, skriver ner resten imorgon) och ska plugga på dom hela vägen till Eskilstuna ikväll. Är riktigt pepp på kvällens träning då det inte gör så ont längre. Testade tillochmed att köra singeldansen en gång imorse och det gick utan problem. Så nu ska jag leta reda på massa tävlingsfilmer och kolla om man kan hitta någon mer inspiration så jag kan göra klart programmet. Tävling nästa vecka. fan, det är mycket som händer dom är 2 veckorna.

9/10 - shoppa inför festen
10/10 - black&white-fest för mig och Ida!
12/10 - sista tävlingsträningen inför tävling
13/10 - körlektion, plugg
14/10 - körlektion, plugg
15/10 - körlektion, plugg & kusiner fyller 16.
16/10 - Jag fyller 19, halkan och mysan kommer hem
17/10 - åker till Lidköping
18/10 - rikstävling i Lidköping
19/10 - fira mig med släkten och träffa mysis.

och varje dag ska jag trampa på crosstrainern och stretcha som en tok.

nu ska jag sova en timme till, vi hörs ikväll när jag kommer hem. <3

7 oktober, tisdag 13.34

jag är expert på att ha världens högsta mobilräkning. Så nyss beställde mamma och jag SMS TILL ALLA för 99 kr / månaden eftersom det är SMS som gör min räkning sky-high. Så frånochmed imorgonbitti klockan 8.oo skickar jag gratis SMS till alla mobiler och alla nät. FINALLY! ringa mindre - sms:a mer. Så får det bli.

nu är min syster och smurf in crime på väg hit, ska lura ner henne på stan för att shoppa lite åt min förkylda mor, käka lunch och förhoppningsvis ha lust att sitta på körskolan en stund. Imorgon är det dags för veckans enda körlektion. Måste köra som fan hemma nu om det här ska gå som jag vill. Men nae, nu måste jag sätta igång med sminket och håret. Vi hörs senare! BYE!

3 & 9 dagar kvar, Jag är pepp! :)

så det skär i bröstet.

jag ber er alla att läsa ventux.blogg.se, en kille som skriver otroligt bra och tar upp jäkligt intressanta samtalsämnen, alla om sex och relationer. I det mesta han skriver så håller jag med honom och känner inte riktigt att det är någon idé att kommentera efter som det bara skulle stå "jag håller med" efter alla inlägg. Men idag kände jag att jag var tvungen att kommentera, jag håller fortfarande med honom och det är just därför jag måste kommentera. Det räckte det att läsa rubriken så kände jag nån sags klump i magen: otrohet. Ju mer jag läste desto mer strömmade tårarna ner för kinderna.

egentligen så har jag kommit över det och gått vidare men fan ta honom.

00.30

godkväll!

tack Ida, Sara, Moa, Anna, Henke, Mia och Micke för en god middag och oerhört trevlig kväll. Mycket skratt, utlands-planering och pepp inför fredag. Ida och jag har nu tackat nej till Henkes förslag om brottning i kroppsstrumpa. Tyvärr Henke, får bli nån annan dag för jag bangar inte ;D HAHA! 

som sagt, jag slutar nu att överanalysera allt.
karlar är djur och jävligt konstiga. hejdå.

6 oktober

tjenare!
nu har Ida varit här, diskuterat lite vad, när och var vi ska handla på torsdag, saker och ting som behövs till fredagens partajande. Vi är så pepp och vi hoppas såklart att alla ni som kommer är lika pepp som vi. Vilket röj, vilket party! vi räknar iskallt med er onyktra närvaro ;D

ännu mer Ida, hon fyller år idag och hon ska firas med en middag på Athena med trevliga vänner och god mat. Så snart ska jag börja göra mig iordning, fixa hår, smink och kläder och såå. Tror inte det blir utgång för mig ikväll, jag måste hålla i pengarna nu när dom börjar ta slut och jag inte fått ett jobb än. Så pengarna sparar vi till helgen för då ska de spenderas, mohaha!

nu ska jag fixa lite. Ha en bra kväll alla. Hejdå!


Congrats honey!



idag fyller allas vårann sköna böna 18 och detta firas med middag på Athena.
äntligen Ida, äntligen ;D
Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurra.
<3

godnatt

jag tror jag ska sluta tjata på folk om att dom ska blogga mer när jag knappt gör det själv men det har inte funnits nått att blogga om idag. Jag har tillbringat hela dagen på rummet helt frivilligt förutom när jag varit på toa, ätit eller busat med vovven. Nästan precis så som en söndag ska vara.

dethär träsket verkar aldrig ta slut och jag börjar fundera på om det är byggt som en pyramid för dethär är bland det konstigaste jag varit med om. Jag måste erkänna att jag är en aning förvirrad och inte riktigt förstår mig på det men jag lovade mig själv att leka av mig, göra vad jag vill och då måste jag sluta överanalysera allt som händer.

nu ska jag sova. Puss och godnatt.


5 oktober

god förmiddag :)
idag blir en väldigt lugn dag. Sitter fortfarande i sängen och kollar på The Hills, ska göra en storstädning i rummet (rensa, damma, dammsuga,byta sängkläder och allt som hör därtill..) , gå bort till nya squashcenter och kolla vad gymkort kostar och ikväll blir det en promix med tjejerna.

men en resumé om igår. Gänget samlades hemma hos anna klockan 20.oo, kollade på studentbilder och dukade fram allt ätbart för kvällen. Tacopajer, ost&skink-pajer, vindruvor, gurka, morötter, tzatziki, guacamole, tacoships, glass, kladdkaka, bär och läsk. Jag har aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Det var även sen jag skratta så mycket så att jag fick ont i magen och tårarna rann och jag kan lova att det hände flera gången under kvällen. När vi tog massa kort, när vi pratade om cypern, när jag bråttades me Micke i anna's säng och när micke&jag hade knip-stjärten-och-gå-samtidigt-tävling. Jag vann ;D Anna var världens snällaste och stjusade hem sara till smedby och mia till haga. Jag och sara följde med som sällskap och partypeople i bilen. "DISTUUURBIAAAAAAA!" kom hem, snackade me lite folk och somnade.

tack för en väldigt trevlig kväll vänner. Nu väntar jag på Anna's bilder :)
kommer upp på BDB inom kort. (MBlomberg) Nu ska jag börja städa. Vi hörs, Hej.

Knytkalas

nu har jag bäddat ner mig i min alldeles egna, på tok för tomma säng. Jag hatar egentligen att sova själv men har nu börjat vänja mig. Men lite sällskap skulle inte skada. Hör av dig. Myser med två täcken, en massa kuddar och Arkiv X. Har alltid tyckt att det programmet är lite läskigt så därav anledningen till att jag har två täcken. + att min fönster har gått sönder och inte går att stänga helt så man fryser ihjäl om kvällarna/nätterna. Mitt rum måste vara bland det mysigaste i världshistorien. Iallafall när det är städat. Jaja, nyss hemkommen ifrån knytiskalaset men jag orkar verkligen inte skriva om det just nu så jag berättar när jag vaknar imorgonbitti. Sov så sött. Puss hej.


?

"MAN SKA INTE KASTA GLAS I STENHUS!" / sara söderlund

?

nae, det ska man ju faktiskt inte heller :D Haha!

what I feel starts deep inside



whatever it is, i'll fly. whatever it takes, i'll try.
So don't pay no mind to what other people say.
whenever it is in my life i'll be on time.
Cause you know why? There's no standing in my way.

lördag 17.05

nu skrivande ögonblick står jag i köket tillsammans med min far och fixar det som jag ska bidra med till kvällens knytkalas. Jag står för tacochips, vindruvor, morot-&-gurka-stavar och hemmagjord tzatziki. Mumma! Som vanligt kan jag intte hålla fingrarna bort utan en och annan gurka OCH morot går upp i rök. Jag vet inte var den tog vgen? Extra mumma!

nu har jag iallafall kommit fram till vad jag ska ha på mig och jag önskar att klockan kunde gå lite fortare för jag orkar inte bara sitta här hemma utan nått annat göra. Söderlund, kom hit nu!

DU, VEM AV OSS TVÅ ÄR DET SOM ÄR KONSTIG EGENTLIGEN?!

thanx, now i'm pissed off! jag säger som du: hejdå.

jag har alltid trott att det var en klyscha men jag måste erkänna:
jag är singel och jag älskar't!
inget emot ifall ett bra förhållande dyker upp men just nu är det jag mot hela världen!
I'M LOVIN' IT!


4 oktober

godmorgon på er.
jag är seg men på jävligt bra humör för jag hade kul igår :) Hugo's var helt okej men vi drog ändå ganska snabbt då det inte var vår musik direkt. Tillbringade största delen av natten inne på Lilla på Otten med Kicka (som förövrigt fyllde 18 igår, grattis!) , söderlund såklart, maria(!) och massa nytt folk. Trevligt som satan måste jag erkänna. Och även fast kvällen inte slutade som man hade hoppats så är jag ändå jäkligt nöjd.

mia, kul som fan att du följde me :D

idag ska jag bara ta de lugnt, städa undan sen förfesten, övningsköra och inhandla det som ska med till Knytkalaset som vi ska ha hos Anna ikväll. Jag ser verkligen fram emot denhär kvällen och tycker det ska bli riktigt trevligt. God mat och bästa vänner.

nu ska jag käka frukost och sen ska jag försöka komma på något mer man kan ha med sig till kalaset. Vi hörs sen. ha en bra dag. Puss!

Fronda. Vilken kung.

han har lyckats igen.

"Flicka, pojke
Dam, herre
Välkommen till köttmarknaden i Sverige

Jag kan ge dig några tips på hur du dumpar din dejt
Tjej eller kille, anteckna allting som sägs
Fejka telefonsamtal, spela upptagen
Städa lägenheten och uppfyll alla uppdragen
En släkting har visst dött, jag måste tyvärr gå
Eller skyll på tvättiden, den enda du fått i år
Är så bakis från igår, att du måste va knäpptyst
Ligg still, peka på dörren, kasta en slängkyss
Gå till datorn och hoppas att du får ett mail
Och du måste gå till jobbet, du har ju försovit dig
Simulera ett anfall, och inget som kan vänta
Stressa ut i hallen och skyll på något viktig tenta

Hejdå, kommer jag att se dig igen?
Nejdå, det vi hade var bara en kväll
Hejdå, du är här nu för jag är känd
Se så, bädda sängen och gå härifrån


gå härifrån. Bara bara gå härifrån. Nuu. Gå härifrån. Bara bara gå härifrån."


fredag 12.47

nyss kommit hem ifrån körlektionen och jag är väl inte allt för överlycklig direkt för nae, idag gick det inte som jag ville. dags att ta tag i teorin på skarpen, både på datorn och i boken. Men jag hatar't, ingen

Om ett par timmar ska jag möta mia och sara på stan för lunch och ännu en sväng på stan. Kolla vad jag önskar mig i födelsedagspresent, köpa nytt partylinne och ta ut pengar som ska betala festen och allt som hör därtill. Ikväll blir det som sagt utgång och jorå, jag är pepp men inte på Hugo's. Det har jag aldrig varit och kommer nog (tyvärr) aldrig vara. Men jag får göra det bästa av saken och inte sura, det hjälper ändå aldrig.

nu ska jag se på "våra bästa år".
hejhej.

7 & 13 dagar kvar.

nära-döden-upplevese

HAHAHAHAHAHAHA, Jag satte mitt p-piller i halsen!
det är ju nästan patetiskt hur man lyckas, dom är ju så små.

och medans jag sprang omkring här på övervåningen i försök att andas, hosta upp det och dricka vatten så låg min hund kvar i sängen (som han fortfarande gör) och sov gott. Tack, du kunde inte ens låtsas bry dig! vilket egoistiskt monter till hund vi har.

och nu i efterhand så är jag nästan lite besviken, mitt liv passerade inte i revy.

3 oktober

IDAG ÄR DET FREDAG! tjululuuu lu!

körlektion, plugg, sväng på stan, träffa söderlund, utgång.
och hur kvällen slutar, det återstår att se ;D

godmorgon.

23.04

fortfarande fast i soffan, har inte rört mig ur fläcken sen jag skrev senast. eller Jo, när jag hämtade telefonen när Söderlund ringde och vi bara snacka allmänt skit. nu är det bestämt att nej, det blir ingen vit helg. Vi kör på i vanliga takter. FULLt med på noterna, så att säga ;D

borde sova för jag ska upp tidigt imorgon.
borde äta innan jag dör av hunger.
borde plugga teori men jag vill inte.

godnatt.

delaila = de lila

det är vad mamma kallar mig nu. Delaila. Och jag kan förstå henne. Min favoritfärg har helt plötsligt gått och blivit lila, i alla dess nyanser. Håret är lila, alla mina senaste klädköp har varit lila och vart jag än går så tycker jag att: allt är fint, så länge det är lila. Jag tror jag börjar bli besatt.

har nyss kommit hem ifrån ett par timmar på stan med sara. Käkade middag på kupolen där det bjöds på bakad potatis med currykyckling. Sprang runt och letade mönstrade strumpbyxor som passar klänning jag ska ha på festen och jag tror jag lyckades hitta ett par som passar riktigt bra. (nu ska man bara välja skor också) Hittade även en jättemysig, lång , lila kofta på Bikbok som jag blev helt förälskad i. Älska impulsköp! Nu, ett par timmar senare har jag iallafall kommit hem, städat rummet och sagt hejdå till Stina (storebrors fästmö) som åker till malaysia/australien/nya zeeland/thailand/med mera i 5 månader. Ikväll blir jag fast framför tv:n med roliga program och massa prat med folk på msn. Nån som vill spela "sanning eller konka"? 


nu ska jag se på simpsons och fortsätta med lite party-planering. Medans Ida tar semester nere i skåne över helgen så passar jag på att leta mer musik och bränna mer skivor. Bara ifall att liksom ;D Vi hörs senare gott folk. Puss!


plättar is the shit!

färdiglagade plättar ifrån Coop är verkligen toppen en sånhär dag.
Snabbt, enkelt och jävligt gott!

körlektionen och säkerthets-kontrollen gick väl helt okej idag. Dags att börja öva med pappa, iallafall på säkerhetskontrollen. ibland är det bra att ha en farsa som är lastbilsmekaniker. Ska snart städa iordning på rummet, göra mig iordning för sen kommer Sazza förbi och hämtar upp mig och vi drar till stan en sväng där jag även ska möta sara för en fika och allmänt skvaller. Köpa mönstrade strumpbyxor och såna väldigt osexiga "farmors-trosor" .Och nej, inte för att blondinbella har rekommenderat dom utan för att det behövs till klänningen som jag ska ha på festen. OH SOM JAG LÄNGTAR! :D 8 dagar kvar!

imorgon blir det utgång med Söderlund och annat treligt folk hoppas jag.Det blir Otten och (hör och häpna, tro det eller ej) Hugos. Hur det slutar får vi se men jag ska inte dricka utan har en såkallad "vit helg" eftersom jag ska vara redlös nästa fredag. Jag är så pepp! kan knappt sluta tänka på det. Ida, dethär kommer bli kanon! Nae, nu får ni ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem igen. Hejdå! 


2 oktober

godmorgon på er'
idag är jag jätte trött och kroppen är helt slut efter gårdagens träning. Ryggen gör ont men till min lycka så har jag inte hostat en enda gång än så länge. Det går iallafall åt det bättre hållet men ska nog ändå ringa till vårdcentralen så att dom kan säga om jag ska dansa eller inte med det onda i bröstet.

att jag är trött, ja ni, jag får helt enkelt skylla mig själv. Sitter man vaken till halv 3 på morgonen och gör ingenting så blir det väldigt lätt så, att man blir trött alltså. Ska nu käka frukost och sakta börja dra mig mot körskolan. Sen ringer Sara när hon slutat skolan och då ska vi ses. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det gör inget, ska bli skönt att träffa henne. Känns som om det är så mycket jag glömt att berätta för henne och så ska det ju inte vara. Nej.

ingen som vill följa med ut på fredag?
för nej, jag vill inte sitta hemma.

(fan, där kom host-attacken)

15.24

YES! jag rekommenderar AlinaSystems starkt. Effektiva pojkar tycker vi om ;D lämnade in datorn igårkväll, imorse ringde dom och sa att den var klar. Har nu hämtat den och allting funkar perfekt igen. Nu är både mamma och jag glada. Jag slipper den stationära och mamma slipper höra mig knappa hela nätterna när hon vill sova. (Hon var inte särskilt glad igårkväll)

ska nu packa väskan full med frukost, ett par skor och en vattenflaska för om en timme kommer pappa hem och då bär det av mot Eskilstuna och kvällens träning. jag kommer alltså hem sent ikväll och det skulle inte förvåna mig ifall jag somnar i duschen. Även idag undrar jag hur mycket av träningen jag verkligen kan vara med på för det gör fortfarande sjukt ont. Jag måste fan kolla upp dethär =/ men men, jag kör så gott det går.

vi hörs när jag kommer hem runt 23.oo nån gång. Hade så bra. PUSS


like a leo

I CAN BE SO NAUGHTY AND SO BAD.
BUT I'LL RIP YOUR HEAD OF IF I GET MAD!

dangerous, kittycat.
watch that pussycat.
I'll getcha'. I'll eat you up if i want to.
i beat cha'

1 oktober

godmorgon!
skulle bara säga hej så.. Hej!
nu ska jag köra bil. Puss!

RSS 2.0