back in place, right where i belong.

nu är vi framme, framme i Eskilstuna och Let's Move dansstudio. Discomusiken pumpas så det står härliga till. Tjejerna tränas idag av Daniel då Maria är sjuk och just nu står uppvärmning på schemat. Tjejerna har kört non-stop i 15 minuter och svettas redan, KÖR HÅRT! en annan får tränings-abstinens av att bara sitta still när varenda muskel i kroppen rycker och bara vill ställa mig upp och köra tills min kropp lägger av. Tills jag gråter. Men idag koncentrerar jag mig på stretchning och får försöka att sittande lära mig stegen som dom andra lär sig.

som jag har saknat discomusiken, discotjejerna och bara känslan och lukten av Eskilstuna dansstudio. Underbart att vara tillbaka <3 men vart är Maria? vart är den inspirerande människan? Jo, självklart ska hon vara sjuk just idag! så typiskt.

AAAAGH DET VERKLIGEN SPRINGER I HELA MIN KROPP! varför ska man vara idag för? härdanefter är det förbjud på att vara sjuk på onsdagar och söndagar! Snart tävling. Känner att kroppen kommer behöva komma igång på riktigt? vad sägs om att kanske fixa den nya dansen? Smart Malin, alltid ute i god tid. Hursomhelst så tror jag inte att jag kommer vilja åka hem idag. Kan inte jag få flytta hit? Emma har ju en lägenhet att låna ut. Det klingar fint i mina öron.

nae nu ska jag stretcha som fan. Spagaten sitter fortfarande.
Spliten behövs fortfarande tränas men det kommer. Bye Bye from E-tuna. <3

sara vallin, är detta ett godkänt blogg-inlägg om vårann dansskola?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0