dagens resumé

idag har varit en jäkla effektiv dag!
gick upp relativt tidigt och myste med vovven i mamma och pappas säng. Han är så duktig som lägger sig där varje morgon när Stina lämnar honom och ligger där fint och stilla ända tills jag kommer upp från nedervåningen när jag vaknar. Gick upp lite tidigare än planerat till mormor&morfar, pluggade lite och sen bjöd mormor på min favorit-rätt; torsk, potatis och ägg-sås. MUMS! Klockan två var jag på körskolan redo för en dubbellektion med Claes, gick sådär men blev ändå godkänd på stan. Satt en stund och plugga teori och sedan var det dags att boka nya körlektioner TRODDE jag men icke; Simon bokade allt! Jag menar allt! Nya lektioner, halkan, lilla uppkörningen, teoriprov (för andra gången) OCH uppkörningen. Nu jävlar säger jag bara! Nu är det dags på allvar. Tog även en lång sväng med bilen (och pappa såklart också) och tränade ännu mer på innerstans-träning. Sen blev det en lite bit mat på Fräcka med mina brudar. Hur mycket skratt som helst och ûberskönt att få träffa dom igen. <3 åkte med moa hem och nu sitter jag här, fastvuxen i soffan och jag blir nog kvar ett tag. Så logga in på msn och snacka lite skit med mig :)

JÄÄÄVLAR! "So You Think You Can Dance" är på TV och Courtney och Will dansa nyss samba till "I fell in love wth the DJ". Helt jävla fantastiskt. Jag kände hur glädje spred sig från deras kropp till mina mungipor. Jag log konstant. Oooh vad jag gillade det! GE MIG MER SÅNT HÄR IKVÄLL! nu längtar jag som fan till imorgon då jag ska tillbaka till eskilstuna för ännu en onsdagsträning. Imorgon ska jag vara lycklig, förbannad och as-ledsen och Fia ska fan få trösta mig innan hon åker på värlscupen i Tyskland. hursomhelst, dansa dansa dansa :D

nae ni, nu ska jag koncentrera mig på dansarna och bara suga åt mig all inspiration man kan få. Snart är det dags för privatlektion med Karlsson. Finally. PUSS!

psst Anna.. på torsdagkväll kommer min sommar-resumé ;D


Kommentarer
Postat av: Anna

Yes, underbart o träffa er! :) Jag skulle kunna sitta på fräcka livet ut med er.

2008-09-16 @ 22:50:02
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhhhh, jag ser fram emot sommarresumén! UNDERBART!

2008-09-16 @ 22:50:22
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0