purple

sådär, några timmar i en frisör-stol är ingen match för mig. Det är kanske inte det roligaste man kan göra men jag är van och på nya salongen där Sandra jobbar har dom så otroligt sköna stolar och i schampooneringen hade de massage inbyggt. Värsta lyxen! Där satt jag och sofia och pratade om MAX medans vi inväntade att våra frisörer skulle skölja ur färgen. Hon blev rejlt blond och jag blev .. lila.

   

jag vet, jag vet. Håret ser svart ut men det är ganska skönt. Nog för att jag gillar när håret är extremt men ska det vara lila får det gärna vara lite diskret och det härliga är: det är så sanslöst snyggt i solen! Det skimrar som aldrig förr! Får se om det blir något löshår eller liknande på lördag men det kommer bli grymma sminkningar om jag känner sandra rätt. Vi vågade inte klippa något idag eftersom vi fortfarande inte är riktigt säkra på vilken frisyr det blir på lördag så tills dess får jag nöja med med en busig snelugg.

Ska åka och handla nu, klockan 19.00 ska jag befinna mig på Otten där vi ska repa och vem vet hur vet lång tid det kan ta så matsäck (eller nått liknande) ska jag ta med mig. bye bye.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0