8 augusti

eeeh. hej.
igår tog äntligen 19 dagars arbetande i sträck slut. Visst såg jag fram emot kvällens förfest och utgång men mest av allt längtade jag till sängen, få lägga mig och sova tills jag vaknar när jag vill det. Hursomhelst, mycket trevlig förfest hos Sara med Nina, Karlsson, Maria, Louice, Pontus och hans vänner. Mycket trevligt och söta pojkar ;D Nina och jag drog mot Otten medans dom andra drog till Hugos. Kanske inte den röjigaste utgången men det var trevligt. Jag menar, vem vill bara sitta hemma? HURSOMHELST, drog oss runt halv 3, nina skjutsade runt på lite folk och sedan fick jag skjuts hem. Några sms senare sov jag gott.

hade som planerat stängt av mobilen för att få sova ut utan att bli väckt av folk som undrade hur och när man kom via sms och samtal. Det hindrade dock inte en telefonförsäljare att ringa till hemtelefonen. Jag sa hej och la på. Kollade på klockan: 13.52. OJ! visste att jag skulle sova länge sen dethär var väl att överdriva? :O haha! A lá Robin Söderlund, typ.

Ska börja göra mig iordning, ska ringa Sofie om en timme , hämta upp henne och sedan dra ut till Ingelsta Shopping. Hitta en klänning och solbrillor till mig. Jävlar! Måste köpa en skruv till de andra brillorna så man kan ha 2 par med sig utomlands. på tal om de, ska nog skriva ner en liten lista med saker som ska packas ner. Inte långt kvar nu. 16 dagar!  TJUU!

Nae nu ska jag fixa. tjarååå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0