Back in Town

sådär, då var en veckas underbar semester slut och vi är tillbaka i Norrköping igen. Tycker INTE om det. Skulle utan problem ha kunnat stannat en vecka till. Varför inte två? Fyfan vi har levt som kungar, bara gjort det som vi själva har velat och varit fulla som kastruller. Och vad botar bättre en baksmälla än utlands-värme på en madrass i en pool med sin vän, nya vänner, en cola och ifyllnader av gårkvällens bravader. Ni får veta mer, en längre resumé kommer inom kort. Och en massa bilder kommer såklart upp men först ska jag vara social med päronen som imorgon drar till Grekland, Samos. (orättvist!!)

jag är iallafall hemma igen. Till skillnad ifårn stackars Martina (och några till från deras hotell) som tvingades stanna kvar nere på Cypern och på sjukhuset då dom åkt på svininfluensan. Nu är man skapligt nervig att man själv ska ha åkt på det eftersom vi umgåtts med dom hela veckan men vi får hålla alla tummar och tår vi har för att både vicky & jag slipper genomlida detta. Tills vidare sänder vi våra tankar till Martina.

nu ska jag sätta in kamerachipet i datorn och beskåda allt som kameran knäppt under veckan. 493 kort. Helt sjukt men så värt det. Många minnen och usch så vi har skrattat åt korten morgonen efter och samtidigt har det varit en hjälp att komma ihåg vad fan som hände kvällen innan. jag vill tillbaka.

Kommentarer
Postat av: anna

är glad att ha dig hemma! du har varit saknad.

2009-08-31 @ 23:48:25
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/
Postat av: Ludvig

Låter underbart med solen och värmen! =D

Härligt att du/ni haft det bra!

2009-09-01 @ 01:44:01
URL: http://becauseyoureworthit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0