23.13

Moa, nu är det bevisat. Skåne tillhör inte detta land. Bevisat blev det ikväll när tv3 textade "Grannfejden" när det åkte ner till skåne. Att sedan frun i familjen har världens ljusaste röst och en brytning från Polen ör det barab jobbigt att lyssna på. Kanske bra att dom har textat så man kan sitta med ljudlös och glo på TV:n. Mamma undrade nyss vad jag höll på med när jag satt och glodda rakt fram på en knäpptyst tv. Jag svarade att jag jobbar och vände mig om till datorn.

Mötet med Carro och Jan-Erik, som min chef på musikskolan/dansskolan heter, gick väldigt bra. Diskuterade allt ifrån lokal till grupper, till tider och till lön. Det verkar som om terminen kommer dra igång torsdag samma vecka som jag kommer hem ifrån Cypern. Har alltså lite att göra, 8 nya grupper betyder 8 nya danser. Ska bli intressant att se vad grupperna går för nere i Viken. Kul ska det iallafall bli.

Ska nog faktiskt sova nu. Att jobba och kolla på friidrotts-VM tar på krafterna. För att inte tala om att packa. Gjorde ikväll första försöker med att få ner allt i en och samma resväska. Gick inte, fick byta ut min egen mot pappa's. Hade visst mer kläder som jag vill ha med mig än vad jag själv trodde. Trodde jag skulle behöva gå i shorts hela vecka men insåg ganska snart att jag hade ju missat två klänningar, tre kjolar och en himla massa skor. Jag kommer nog klara mig där nere. Ska bara införskaffa mig schampoo, balsam och inpackning och sedan är jag klar att åka. På söndag kommer Sara förbi och kollar väskan en sista gång åt mig innan jag lämnar landet.

Nu, sova. Imorgon hoppas jag på att få träffa sofie, antagligen agera fylletaxi och bara njuta av att det var min sista dag på aditro. Gosh vad jag ska sova i helgen. Natt natt på er! <3


Kommentarer
Postat av: Moa

Det är ju det jag säger, HACKA BORT SKÅNE!!

2009-08-21 @ 09:04:38
URL: http://themiiuua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0