@ Otterheim's

vilken kväll. vad håller vi på med? HAHA.

träningen för tjejerna gick bra och jag själv fick dansa av mig lite inna vi åkte hem till mig och packade ihop det som jag behöver till imorgon. Hem till sofie, köpte pizza och sedan var det middag med hennes familj. En sväng med hunden och sedan kom jonna & ellen förbi för att se film, "Där fick du". Ytterligare en sväng med hunden när dom åkte hem och då började folk höra av sig. Först mådde jag väl lite dåligt, sen blev jag arg och nu är jag .. tom. Samtidigt som nånting i mig skrek att jag inget hellre ville så sa jag nej. Samtidigt tycker jag att borde kunna ses som normala civilicerade människor. Om jag tycker att det är lugnt så borde väl du tycka det är också? Jag menar, vem av oss två var det som gjorde fel egentligen?! "han är inte så pepp att träffa malin, direkt.." NAHÄ?!  idiot. väx upp, för fan.

en sväng med bilen, en massa SMS:ande och sedan hem igen. Nu sitter vi instängda på hennes rum och lyssnar på härlig musik. Det är nog dags för sängen snart för bussen går 08.00 imorgon ifrån toyota och innan dess ska vi hinna med att koka kaffe, ta ut pengar och hämta grejer hemma hos mig. Åh, det kommer bli en lång dag imorgon. Är skapligt pepp att heja fram alla mina tjejer samt att festa loss med mina vänner på kvällen.

nu ska jag få sofie att slita sig ifrån mobilen och konversationer som kommer vara hela natten. Vi hörs imorrn. hejsan.


27 februari

gjorde ett tappert försök att väcka Maria mitt i natten med ett SMS men lyckades tydligen inte då hon sov djupt och hade mobilen på ljudlös. Dock lyckades hon väcka mig imorse med ett alldeles för tidigt SMS. Nu står 3-0 till henne. Detta måste ändras! 

var en snäll vän idag och skjutsade sara till tandläkaren, satt kvar i bilen medans hon var där inne och sedan fick hon skjuts tillbaka. Jag åkte hem, åt frukost och nu håller jag på att packa ihop det som jag ska ha med mig imorgon. Inga tävlingskläder eftersom jag sälv inte ska tävla utan mest bara småsaker som kan vara bra att ha ifall någon annan behöver det. Ska packa ihop så mycket som möjligt men om ca 1 timme drar jag iväg och kollar på tjejernas träning. Hem igen och har då sofie med mig, packa ihop det sista + matsäcken innan vi åker hem till henne och tillbringar kvällen/natten där. Förra gången gick det inge vidare med sovandet eftersom vi låg vakna hela natten och pratade om allt och ingenting. Sova fick vi göra på bussen. Jag chansar på att det blir likadant denna gång. Kul kommer det bli iallafall :)

kommer förmodligen inte höra av mig mer. Om det blir som jag tror så kommer jag inte skriva mer förrns på söndag eftersom direkt efter att vi kommer hem ifrån Kungsör imorgon så åker jag till Moa, där är det fest och planderad utgång. Det kan bli en rolig kväll. HAHA. whatever... packa var det. Vi hörs. hejs-svejs.

ha en toppenhelg. <3

natti natti

21.15 befann jag mig, tillsammans med micke och simon, hemma hos Sara som var i full gång med att stryka kläder och sortera kläder som hon skulle lägga ut på Tradera. Självklart var jag snabb att kolla igenom högen innan hon började på allvar. Micke och jag drog igång en film, sara diskade och simon fotade alla plagg som skulle upp på hemsidan. I slutet på filmen hade jag damp eftersom allt gick så långtsamt, vi hade redan fattat allt och tyckte att det var dags för dom i filmen att göra det också. Snäll som jag är masserade jag micke då han hade träningsvärk efter 4 dagar i Åre. Drog hem strax efter 00.00 och här har jag suttit sen dess. Skickar över musik till folk som har frågat snällt och är bara allmänt ... ensam.

en liten glädje i natten: tidigare ikväll satt jag snällt i mitt rum och såg på TV när jag hör att hunden får dampet. Det värsta på länge. Hör varken mamma eller pappa göra ett ljud ifrån sig så jag undrar vad som hade hänt. Började sakta gå uppför trappan då jag hör röster, 4 röster. Mamma, pappa, storebror och en annan välbekant röst. Tänker att "nae, hon komemr inte hem förrns på tisdag" men johodå, där stod hon. Stina, storebrors fästmö. Hon har nu kommit hem ifrån sin nästan halvårs-långa utlandsresa till bland annat thailand, australien och nya zeeland. Skönt att se henne igen, jag har sett bilder men det är något speciellt med att se en person livs levande. Jag unar hunden att få vara lite extremt galen då. Skönt att hon är hemma igen.

nu, godnatt.


i'm sorry for the tears i've made you cry.
i guess this time it really is goodbye.
you made it clear when you said:
"i just don't love you no more.."

fan.

det är en bra idé att kolla upp när filmen man vill se börjar.
vårann började för 45 minuter sen. STOR SUCK!

det blir alltså ingen bio för oss ikväll utan vi får hitta på något annat, sara skulle ringa när hon var klar med allt hon skulle göra och då ska jag höra av mig till simon och micke för att meddela vad som sker ikväll. Moa och Fredrik är på en väns spelning, mia är nog trött efter jobbet och anna har jag ingen aning om. Men det skadar ju inte att ringa till dom :) speciellt till Mia ifall hon skulle sova! MOHAHA! du ska få! ;D

nu, mat.

en vilsen liten pojke som ligger och gråter blod

Hemma igen och om några timmar sticker jag igen, då äre bio med vännerna. Nya Rosa Pantern och jag har en känsla av att Sara och jag kommer skratta oss fördärvade. Vilka vänner vill följa med? :)

det blev längre sväng på stan än vad jag hade räknat med. Började med en fika på Thé & Kaffe där moa bjöd (eller bjöd och bjöd, jag fick jobba av det då en kund hällde ut en flaska med syryp och jag fick svabba.) på chai-latte. Mycket godare än va djag hade räknat med och tillsammans med Fredrik avnjöt jag den och mindes den gamla goda tiden. Mötte Micke på MQ och sedan blev det shopping. Presenter till moa, tröjor till fredrik och smink & byxor till mig. Efter en sväng inne på systemet var det dags att åka hem och här sitter jag nu. Ska strax byta om, käka något och sedan bara vänta in tiden så man kan dra sig mot filmstaden och möta dom andra. Skönt att kvällen får ett glatt slut och jag slipper sitta hemma ensam ännu en kväll.

jag säger till mig själv igen; lev livet. ha kul. tänk inte. lägg av!

hejs svejs.


26 februari

hej.
jag hade en hemsk dröm, men varför kändes det bra?
att duscha var sanslöst skönt.
ska äta nu.
möta fredrik på stan klockan 15.oo
handla present, smink och kanske en fika?
det kommer nog bli en tråkig kväll.
hejdå.

now i feel bigger than the world

dethär blev ju en förjävla aktiv dag. Eller inte. Enda gången jag kände mig aktiv var när jag körde bil tränade lite med sofie när deras träning var slut. Ellen och Jonna chockade mig totalt idag. Deras program såg riktigt bra ut senast jag såg dom och nu var det ännu bättre! Fyfan så glad man blir! :D Sofie chockade med grymma splithopp och jag själv fick dansa av mig lite. Testa början som jag ska ha i finaldansen och pröva nya steg som jag kom på idag. Skjutsade hem tjejerna och sen var det raka vägen hem till köket, hungrig som en idiot. Ner till källaren för att se Men of Honor och nu sitter jag i sängen och ser på Spin City. Mitt sällskap via MSN verkar ha dragit för kvällen. Utan att säga ett ord. Tack för den. Så.. det får bli en tidig kväll för mig eftersom imorgon ska jag möta Fredrik så stan och köpa lite grejer. Bland annat en foundation eftersom min är slut. Finsh! ingenting kvar. Inget. Nada. Jag ser ut som ett lik i ansiktet. Morgonen går till att fortsätta leta jobb på arbetsförmedlingen hemsida, skicka ut intressen via mejl och ta en lång skön dusch. Kvällen har jag ingen aning om än, kanske laga till den mat som jag vill ha med mig på lördag till tävlingen. Oh, det kanske man skulle tänka ut, vad är det som gäller på lördag?

* peppa tjejerna från både eskilstuna och norrköping
* värma upp, stretcha och heja fram Ellen till final
* lagledare för Eskilstuna. Rätt unge på rätt golv i rätt rond
* filma så mycket som jag kan
* se till att alla äter och dricker

det låter bra. Jag kan dethär :) Nu ska jag vara sur och sova. hejdå.


25 februari

ja, idag fick jag min sista stora lön.(och den är inte särskilt stort) Dags att söka nytt jobb, jag kan inte leva på det jag har nu. Arbetsförmedingen, här kommer jag. Ska idag fortsätta kolla runt på hemsidan och se om man hittar något intressant. Håller tummarna för att mamma får svar ifrån förbundet inom kort och att det är de svar som jag vill ha. Skulle vara kul. Riktigt jävla kul. Håll tummarna, håll tummarna!!

träningen igår gick riktigt bra. Dock var vi kanske lite väl ofokuserade vid vissa tillfällen men vad gör det när man har så kul som vi hade. Min sträckning på höger baksida lår börjar ge med sig och jag kunde stretcha utan problem. Kickarna funka, spagaten funka och tillochmed spliten kändes bra. Jag behöver alltså inte oroa mig för stäckningen. den kommer vara borta helt innan det är dags för tävling. Skjutsade hem Ellen, slängde mig i duschen fort som fan och sen åkte jag till moa där folket var eftersom hon fyllde år igår. (firar gör vi på lördag, big time!) Låg i sängen med simon och snodde musik ifrån hans mobil, fredrik fixade med filmer på sara's dator, och dom andra var bara allmänt sociala. Sedan brast jag och moa ut i allsång till 80tals-musik. Sara och jag skattade högt i bilen hem när denna konversation kom upp: (till historian hör att simon sitter i baksätet och hör knappt vad vi i framsätet säger då musiken spelas högt)

simon: vem är det som sjunger?
jag: melissa horn
simon: vem?
jag: Melissa Horn!
simon: va?
sara: Melissa Horn!!
(vi håller upp fingrar vid pannan för att visa djävulshorn)
simon: aha, melissa HORN! ............... Melissa Hjort?

Idag blev det en lugn dag. Somnade tidigt inatt så jag har sovit gott, dock lyckades Maria väcka mig två ggr via sms, IGEN! Sedan dess har de tinte hänt mycket. Fyfan så segt att bara sitta. Jag får väl egentligen skylla mig själv. Jag skulle ju kunna hitta på nått. jaja, ska in på arbetsförmedlingens hemsida och se om det kommit upp några intressanta arbetet att söka. Annars får man väl åka ut till MAXI imorgon och lämna in en massa CV, bara för att. Om några timmar kommer sofie hit och då åker vi upp till Hälsostudion eftersom tjejerna ska träna inför tävlingen på lördag, jag följer med som ett extra par ögon. Ska bli kul :)

nu ska jag laga mat, ärtsoppa. hejs svejs.

-__-

       

1. på träning i Eskilstuna
2. Red Devils Cup i Danmark (4:a)
3. Hiphop-tävling i Örebro (1:a i par, 4:a i singel)
4. semifinal i Västerås

TAGGAD INFÖR 14 MARS!
som fan.

24 februari

idag är det ingen godmorgon. Jag var inte trött igårkväll så jag somna inte förrns runt runt 5 imorse och ca 2,5 timme senare ropade mamma att hon behävde skjuts till jobbet. Jag skrek upp att jag inte behöver bilen idag så hon kunde ta den och köra själv. Jag ville ju sova men gick hon med på det? NEJ. Det var bara att pallra och jag gjorde det väldigt tydligen för henne hur sur jag var på henne. Sa inte ett ord på hela bilfärden. Svarade knappt när hon pratade med mig. Nu sitter jag hemma och känner hur trött jag är men jag kan inte somna nu. Så, så fort Top Model är slut ska jag ta tag i städandet i mitt rum. Det ser verkligen förjävligt ut och nu när jag är uppe flera timmar tidigare än vanligt så kan jag fixa det innan jag börjar kolla runt bland jobb på arbetsförmedlingen och andra företag. Ikväll är det träning igen men eftersom jag känt mig lite hängig dom sista dagarna kommer jag förmodligen ta det lugnt. Innan träningen hoppas jag på att få umgås lite med grannarna, jonna och ellen.

nu verkar de få timmarna av sömns göra sitt. Hej till kudden.


BIRTHDAY-GIRL!



idag är det ingen vanlig dag för idag är det Moa's 20:e födelsedag.
Pullan! Grattis på din speciella dag <3

"vem är störst och vackrast i skogen? Jojo! MOKO!"

23 februari

godkväll. usch idag har jag inte gjort nånting känns det som. Vaknade av ett SMS från Maria klockan 09.00, läste det som somnade om. Fick ett till SMS runt 11-tiden som jag ignorerade och sedan sov jag till 12.30. Näst intill olagligt att sova så länge men efter denna helg så tyckte jag att jag var värd det. Gick upp, åt frukost, myste med hunden och sedan ringde sara. Det var alldeles för länge sen jag träffade hennes så jag lovade att skjutsa hem henne om hon kom förbi en timme eller två. Det gjorde hon. Vi åt kokotops, glass medans vi såg på VM-bandet och Top Model och skvallrade om saker vi missat i varandras liv den sista tiden. I bilen påväg mot åby blev det allsång till min (och stinas) favoritlåt just nu: "I'm sorry." På hemvägen passade jag på att hämta upp mamma. Huden (som varit med hela resan) blev helt galen och hoppade som en tok i baksätet. Hem, åt mat, packade och sedan gick mot Mia där jag har tillbringat kvällen iklädd bikini och handduk eftersom det bjöds till bastuchill med maria, anna, moa, sara, sofia och fredrik. Öl, cider och vin var det som förtärdes och i den värmen som bastu gav behövdes det inte alls mycket innan jag skulle känna av alkoholen. Fredriks finska rötter satte in fort och han öste på med vatten på stenarna så vi andra knappt fick luft. När ingen pallade mer blev det dusch och sedan mys i Maria's rum där vi diskuterade pojkar och deras kåta sätt, fulla föräldrar och eventuell partyplanering. En sväng runt stan för att skjutsa hem folk och fredrik blev arg eftersom det inte blev något MAX ikväll. Allsång i bilen och sedan bar det av hemmåt. Små fix här hemma men det är en annan historia som jag kan berätta om i helgen ;D HAHA!

nae ni, det blev ingen tidig kväll ikväll heller. Har jag, trots allt, lyckats vända på dygnet? tufft. hur fixar man de?

natti natti.

GODNATT

jag kan inte tro det. det här är inte sant! Hela dagen har jag varit trött. Pallade knappt att sitta på dansskolan och bara slappa. Kroppen och huvudet var jättearga på mig efter helgens hårda behandling. Vakna till lite när jag kom ut i kylan och var på väg mot tåget men så fort jag satte mig på tåget så somnade jag. (hoppas innerligt att jag inte snarkade då jag brukar ha en tendens att göra det) När jag kom hem så var maten precis klar. Det blev potatismos och falukorv. Det var verkligen sjukt gott men det brukar de mesta vara när man är så hunrig att man inte står ut längre. Var en snäll vän och hämtade mia på stan när hennes buss var seg och skulle ta en timme innan den skulle komma dit. Inte ska hon behöva sitta där ensam i kylan så jag slängde mig i bilen. Kom hem lagom till Beck så det blev att dega till den i soffan medans man hade trevliga konversationer på MSN. även nu var jag trött och sedan brjade folk försvinna eftersom klockan är mycket och dom börjar bli trötta. Då blir jag pigg! =/ och nu kan jag inte sova. det var ju förbannat bra. Och sjukt sugen på ett orginalmål från MAX är jag också. oh, sov Malin!

en vän som varit i Norge ett x antal månader har nu kommit hem men stannar inte allt för länge. På fredag försvinner han i 2 månader till för då ska han och hans vänner åka bräda i Kanada. Jag hoppas få träffa honom i veckan så man hinner ses nått iallafall. Det lustiga kommer nu.. jag har aldrig träffat honom. Dock känns det som vi känner varann utan och innan eftersom vi pratat via MSN i straxt över 5 år. anledningen till att vi aldrig setts är att han har bott i estland, norrland och norge under den tiden vi haft som mest kontakt och sällan är hemma i östergötland. Men nu tycker jag att det är dags att ses. Dock ser det inte så ljust ut att han kommer hinna med tanke på hur mycket han har att fixa men men, blir det så, så får vi ses när han kommer hem igen. Har jag klarat mig i 5 år klarar jag nog 2 månader till ;D haha.

sådär, nu har jag skrivit tillräckligt mycket för att känna hur tröttheten smyger sig på. ska bli skönt att sova och inte bli väckt imorgonbitti. Varken av päron eller väckarklockan. Härligt! hur morgondagen ser ut ska bli kul att se. hejdå.


1 år!

grattis till mig och min blogg som fyller ett helt år idag. Tjolahopp!

lite läskigt faktiskt. Av ren nyfikenhet ville jag kolla vilket datum jag registrerade mig på blogg.se och till min förvåning så var det idag, fast för ett år sedan. Då jag fortfarande gick i skolan, vi var flera stycken som fortfarande dansade i eskilstuna, Vi tränade för fullt inför andra gången på VM, jag var tillsammans med christoffer och de var väldigt mycket folk som man inte hade lärt känna än. Skumt hur mycket som kan ändras på 1 år. 2008 gick förbannat snabbt.

iallafall.. tjohej!

Fredrik



här är min nyckel
filosofi
en galning som jag
behöver odödlighet


haha, han är så bra. Han är min vän.
en av dom bästa.

22 februari

god j*vla morgon på er. Trött, sanslöst trött är jag idag. Jag brukar inte ha särskilt svårt att vakna till på morgonen men idag är ett fett undantag. Det var verkligen en pina att hålla ögonen öppna när klockan ringde för att jag skulle vakna och beställa tågbiljetter till dagen. Det är ju söndag och ni borde veta vid dethär laget att jag då tillbringar hela dagarna i Eskilstuna. Hur pepp som helst på att komma dit och dansa, dansa, dansa men när jag kollade ut genom mitt fönster och såg hur mycket snö som låg på marken och hur mycket som fortfarande var på väg ner så blev jag sur. Usch, jag är så trött på vintern. Det är dagar som dessa som man hellre åker bil. Men inte tänker jag klaga, inte tänker jag få höra alla andra säga; i told you so.

hursomhelst, igår var en trevlig kväll. Förfest hemma hos sara med några trevliga själar. Vi skratta, gurra kom på besök, spela kort och drack sittandes vilket gjorde oss (iallafall sara och emelie) lite runda under fötterna när det var dags att börja dra sig mot krogen. Kön var inte särskilt lång när vi kom dit men vi lyckades ändå smita in i mitten när vi träffades lisa med tillhörande vänner. Hamnade obehagligt nära folk man trodde man en gång skulle kunnat lära känna och jag visste inte hur jag skulle bete mig. Men men , han hälsa så det var ju bara att hälsa tillbaka. Kom in i värmen, värmde fötterna inne på toan under handfläkten och sedan blev det dans för fulla muggar. På tal om full, jag träffa Tjärna. Hej och hå, alkohol! HAHA! det var absolut mer folk ute än vad jag hade väntat mig så det var synd att musiken skulle dra ner mig. det började så himla bra och sara&jag dansade oss svettigt men runt kvart i två blev det bara segt och 40 minuter senare satt vi och käka på max i väntan på att Emil skulle komma och hämta oss. Kom hem straxt efter halv 4 och möttes av en far som varit på fest och nu fått för sig att han skulle skotta vårann trottoar. Han är lustig, min pappa. La mig direkt, sa hej till folk på msn men ångrade mig snabbt och somna istället. det var lördagkvällen.

söndagskvällen kommer bli segt. Tåget hem och förmodligen vara sur över att det inte finns några sittplatser så jag åter igen får sitta på golvet. Komma hem, slänga i mig mat, in i duschen och sedan dö i soffan. Låter bra, näst intill perfekt. Ett tag ska jag vara sur också, mest bara för att jag känner för det men fel folk ska hålla sig borta från MSN. hör av mig när jag sitter på tåget. Hej svejs.


21 februari

oh lordie. Trötta tjejer som skriver. Det blev en lång natt trots att jag bara var ute på en fylletaxi-sväng till oxelbergen, smedby och tillbaka till lagerlunda. I väntan på att storebror skulle ringa (som han aldrig gjorde iallafall) så gick jag och grannen en kort promenix runt kvarteren 04.30 imorse eftersom ingen av oss kunde sova men ångrade oss ganska snabbt när vi väl kom ut. Tog dock en sväng iallafall innan vi gick åt varsitt håll och hem igen. Fastnade vid MSN eftersom folk var så himla sociala och helt plötsligt var klockan o7.oo. Då kände jag att det kanske var dags att sova ett par timmar iallfall eftersom det alltid serveras frukost runt 10-11 här hemma på lördagar och mycket riktigt, 4 timmar efter att jag somna så stod pappa och skrek på övervåning att jag skulle vakna. Jag blev/var/är inte glad. Bara trött. En aning småsur också men jag tänker inte lägga nån energi på det. Här tar vi det som det kommer.

det kommer bli en lång dag känner jag, ingenting mer än träning är planerat att göra just nu men ikväll äre partaj hemma hos sara och tillsist utgång. Kommer nog bli en trevlig kväll och jag har ju skjuts hem om det skulle behövas ;D det är skönt att fler och fler vänner får körkort med tiden. Det ger fler alternativ vid kalla, mörka nätter. Senaste tiden har jag varit ute men varit nykter så man kan ta bilden dit och hem men inte ikväll, nej nej! Ikväll ska jag dricka likör och vodka med karamell-smak. I can't wait! ;D

nu, käk sen träna! hej så länge


you've got to realize; some things are best unspoken.

godnatt på er. Egentligen hoppas jag att alla är ute och har roligt på krogen. Dumt att sitta hemma när man kan ha kul. En annan kände inte för krogen ikväll. Eller.. hade jag fått nått roligt erbjudande hade jag väl följt med men nae, inget intressant. Istället åkte jag hem till Ida tillsammans med micke, simon och sara för att tillbringa kvällen ihop. Började i köket där sara var övertrött och vi bra dega. Vidare i Simon's bil mot donken för att köpa glass och det gick undan i svängarna.

jag - simon kör som tony rickardsson!
micke - eller kenny bräck!
sara - nej nej, dethär är Jay-Z!
jag & micke - ???
sara - simon sa ju nyss att det är han på skivan!

väl inne på donken blev micke uppraggad av fjortisbrudarna som skulle på fest men tappade sina smuggel-öl i marken. Vi andra blev raggade på av volvoraggarna ute på parkeringen som pissa och kräcktes om vartannat. (ja, vilket är värst?) Dunkade härlig breakdance-musik och sedan hem till Ida igen. Film var planerat men ickesanicke. Simon & Ida fastna vid datorn medans jag, sara och micke dog i sängen. Bror ringde och kollade så att jag inte var ute på Palace. Alltså så att han och hans grupp kunde gå dit utan risk att behöva stöta på mig. Slutar förmodligen med att att jag kommer behöva hämta honom också senare. Jaja, det återstår att se. Hoppas ni haft en bra början på helgen. Bye for now. <3

fredag 21.16

just nu sitter jag i min säng och kollar på Let's dance. Denhär tävlingen är för mig redan avgjord. Laila Bagge kommer vinna och så är det bara. Dock skulle jag hellre se att Morgan vann för det skulle vara roligast men nog fan är Laila duktigast av alla. Så, Laila for winner. Tack. Mitt sura humör har gått över och jag är ganska cool med allt sånt som jag tänkt på hela dagen. Ska närsomhelst slänga på lite mascara för snart ska jag börja dra mig upp till Ida. Vi ska försöka komma på något att hitta på ikväll men jag vet hur min kväll slutar; i bilen. Har lovat bort mig själv att vara fylletaxi runt klockan 03.00 inatt. Än så länge verkar det "bara" bli en sväng och ingenting mer men man vet aldrig. Det är alltid nån som ringer såhär på helgen när dom vet att man inte ska ut. Imorgon kan jag faktiskt säga till er att: nej, jag kör inte. För jag ska vara full och glad. (hoppas jag iallfall?)

nu drar jag, vi hörs folket. BYE BYE.

20 februari

Hej och hå. Det blev ingen inlägg igår, jag var helt enkelt inte på humör. Jag var glad och förväntansfull när jag vakna men ju mer timmarna gick så blev jag bara mer ledsen och mer arg för varje timme som gick. Hade jag skrivit igår hade jag väl antagligen dagt för mycket och det ville jag inte eftersom jag nu i efterhand förstår att det inte var något att lägga energi på. Synd bara att man satt hemma hela dagen och gjorde ingenting i väntan på .. ingenting. När mia ringde bjöd jag över henne på thé och vi skrek ut våra ilskor över den vanliga vardagen och allt som hör därtill. Sedan städade jag mitt rum utan vidare lycka, gjorde det mest bara lite slarvigt och plockade iordning på kläderna så det skulle kännas som om jag gjort nått alls under dagen. När det blev kväll och jag skrikit av mig på både robin och sara så ringde jag mia och denhär gången var det hon som fick lugna mig. Bestämde att vi skulle chilla hemma i varsin soffa men så fort vi lagt på ringde sazza på min lur och förklarade att hon och storasystern hade planerat en utgång. Jag var inte sen att hänga på utan sminkade till mig fort, flörtade till mig skjuts, bytte om, grabbade vinar'n och sen satte jag fart mot stan. Förfest för 3 hos sara med vin, dans, kort och Gurra som kom förbi en snabbis för att presentera sig för EA. Till Manesa för en drink och chill innan vi satte oss i taxi där tony pumpade ABBA för fulla muggar. In på Otten och skakade rumpa ända till stängning. Trevliga pojkar som sällskap på vägen hem och jag slockna så fort jag la huvudet på kudden.

idag har jag ingen aning om vad som händer, förväntar mig den absolut värsta fredagen på länge. På så sätt kan den bara bli bättre än vad man förväntar sig. Iallafall, vi får se vad som händer och vem man träffar. Pappa håller iallafall på med maten och det luktar kyckling i hela huset.

okej! Yes! att bara ta det lugnt och andas brukar hjälpa. Har nu fått veta att det fanns ingensomhelst anledning för mig att bli sådär hypernervös som jag har varit på sista tiden. Nu kan jag chilla. Leva livet och bara va. Soft som fan. Hejdå.

en kyss, en blick, ett skratt just då

varför är du alltid lite bättre när jag har kämpat mer än du gjort? Du får allt att flyta så enkelt när andra sliter så hårt. Varför riktas ljuset alltid mot dig när jag står i skuggan bakom? Du har alltid alla på din sida och jag står ensam var gång. Ja, jag hatar dig. fan vad jag hatar dig. Ja, jag hatar dig. Du är så jävla bra. Du är inte den som går och skryter, det gör allt så oerhört svårt. Även om du gör mig mycket bättre är silver allt som jag får. Ja, jag hatar dig. Fan vad jag hatar dig. Ja, jag hatar dig. Du är så jävla bra. Om jag nån gång lyckas komma om dig ska jag trycka ner dig totalt. Det är det som gör mitt liv värt att leva, att du blir skuggan av mig.

18 februari

förbannade jävla skit natt.
förbannade jävla skit morgon.
förbannade jävla skit dag.
jag mår lite bättre nu på kvällen
och om natten inte blir bättre så blir jag arg.

IMOGEN HEAP

why d'you have to be so cute?
it's impossible to ignore you.

Must you make me laugh so much?
it's bad enough we get along so well.

Say goodnight and go.

17 februari

hejsan. Det blev inte särskilt mycket bloggande idag heller, jag börjar undra vad som har hänt med mig. Jaja. Satt uppe alldeles för länge natten till idag vilket gjorde det svårt att ta sig ur sängen när klockan ringde imorse. Men upp och iväg kom jag, hämtade sara och stina i smedby, skjutsade sara till jobbet och tillsammans med stina åkte jag hem och slöade i soffan till VM-filmerna från 07 och 08. Lunch på MAX, hem igen, fika på Fräcka när sara slutat och sedan hem igen. Jag var snäll och skjutsade hem dom, körde en väldans omväg hem för att få sjunga av mig lite i bilen och sedan jag kom hem har jag suttit klistrad vid datorn pratandes med diverser personer och diverser samtalsämnen. Det har varit allt från flört till musik. Kärlek till bloggar. Film till att vara paranoid. Och allt med samma person.

varför kan jag inte sluta frysa? Är jag påväg att bli sjuk, igen? NEJ TACK! inte för att det skulle göra mig nått eftersom det enda jag känner för att göra är att vara hemma och ingenting annat men men, det är inte särskilt skönt att vara sjuk. Usch, i-landsproblem. Kanske borde sova ett par timmar så kanske man mår bättre när man vaknar imorgonbitti. Spelar egentligen ingen roll eftersom jag inte har nått planerat imorgon. Eller iallafall ingenting mer än vad jag hoppas och vill men nae, efter Robin's experthjälp ikväll så känns det ganska bra ändå. Man får ta det som det kommer, på lika vilkor. Alltså får vi se hur dagen ter sig, utan att hoppas på för mycket.

på tal om Robin.. haha :P i skrivande ögonblick har vi otroligt djupa samtal. Om vad som kom först, hönan eller ägget? Har rymden ett slut och isåfall, vart och vad finns där? Är bibeln verkligen Gud's (eller Jesus, who ever..) egna ord när det inte är dom som skrivit boken? Och mitt i allt frågar jag mig; varför är det ingen i actionfilmer som tänker på att lägga i handbromsen när någon mixtrat med deras "vanliga" bromsar? Det är frågor som dessa som håller mig vaken om natten. Nu har jag iallafall tänkt tillräckligt mycket på det så nu ska jag sova. Tror jag.. well, hejs.

"du hade också varit snygg om du inte var så ful"

hejsan svejsan. även denna kväll smet jag hemifrån. Det blir lätt så när man suttit hemma hela dagen. Så just nu sitter jag hemma hos Sara och tittar på när hon lagar matlåda och diskar. Dock har jag varit här ett tag och vi har redan hunnit prata om om pengar, finanskris, skvallrat och ätit oss feta på lakris, choklad, redbull och thé. Nyss kollade vi på roliga gymnastikolyckor och skogsturken (och alla andra versioner som gjorts av den videon) på youtube. Jag har skrattat så himla mycket att imorgon kommer jag definitivt ha träningsvärk i magen. Och det passar mig bra eftersom jag tjöt i ett X antal timmar tidigare idag. Tänker inte berätta varför för det finns det ingen mening i. Det är bara jag som är fjantig. Hursomhelst så var det sanslöst skönt att få komma iväg såhär på kvällen och umgås med en av de finaste vännerna jag någonsin haft, har och kommer ha. Jag vet inte hur hon lyckas men på något sätt förstår hon mig, alltid! <3

Nu ska jag återgå till att vara social och lyssna på härlig musik. :) Hejsvejs.

YES!

1.30 är klar. 
1 minut är klar.
30 sekunder är klar.

i vanliga fall brukar jag gå in på golvet med en dans som är ca 1 minut och sedan (dumt nog) improvisera resten av dansen men denhär gången har jag faktiskt en hel dans. Planerad och allt för att dansa final. Nu ska jag bara kämpa med den så att jag orkar även i uttagningarna. (alltså 1.30) Jag ska inte ljuga och säga att jag redan är taggad, det är alldeles för lång tid kvar tills det är dags för tävlingen men alltså betyder det att jag har massa mer tid att träna på dansen och det känns riktigt bra. Jag ska nu alltså bara träna, träna, träna. Dansen kommer sitta i ryggmärgen och konditionen SKA bli bättre. Jag måste helt enkelt orka, det finns inget annat sätt.

gosh, det känns riktigt bra.

16 februari

okej, jag är inte alls på humör idag. Jag vaknade och var glad, duschade och mådde helt plötsligt mycket sämre. Jag känner mig seg och har ont i hela kroppen. Att sen dagen inte blev som jag hade tänkt mig göra mig lite ledsen men det kanske är lika bra om man ändå inte mår bra. Så idag blir jag hemma hela dagen med myskläder på. Kanske kan träffa någon ikväll och se en film eller två men ganska tidigt kommer jag somna ikväll för imorgonbitti ramlar Stina innanför dörren och vi ska hitta på nånting medans Sara jobbar. Vad återstår fortfarande att se men det ska bli riktigt kul :D

Nu ska jag sova resten av dagen. hej.

förlåt mig..

jag ljög för er. Jag stannade inte alls hemma. När jag hade ätit och kommit ur duschen och bäddat ner i soffan så hörde Anna av sig och frågade om jag skulle med till Moa och då kunde jag inte säga nej. Visste från Moa's SMS-inbjudan att det var klädkod som gällde för kvällen: pyjamas. Passade mig perfekt och jag drog på mig pappa's mjukisar, en långt linne och stora, härliga sockar. Hemma hos moa blev det film, choklad, popcorn, pepparkakor, saft och pill i Henke's hår medans vi såg på Beck - Gamen som förövrigt var en riktig besvikelse. Dock skönt att få träffa gänget och det blev en sväng med Anna's bil innan vi åkte hem. Nu sitter jag i soffan beredd att sova eftersom jag har lovat bort mig till pappa imorgonbitti att skjutsa honom till jobbet så jag kan ha bilen hemma ifall man måste åka någonstans, vilket jag hoppas på. Jaja, sova får det bli. Godnatt! PUSS

söndag

hellooo. Träningen gick faktiskt riktigt bra idag, Maria var stenhård och markering var INTE godkänt. Vi hade planerat att köra finalronder men det hanns inte med eftersom det alltid slutade med att någon markerade av dp drog hon av musiken och det bara var att börja om. Jaja, man lär inte genom att ta den enkla vägen. Min dans är nu iallafall klar och jag är faktiskt nöjd. Kickar, hopp och split ser faktiskt bra ut. OM BARA STRÄCKNINGEN PÅ HÖGER BAKSIDA LÅR VILLE SLÄPPA! suck..

jag sitter på tåget, det blir pappa som hämtar (om ca 15-20 minuter) när jag kommer fram. Tyvärr inte den som jag hade hoppats men men, man kan inte alltid få som man vill och vi får ses nån annan dag helt enkelt. På tal om annan dag, vad händer imorgon? Jaja, åter till idag. När jag kommer hem ska jag genast käka mat för jag är så hunrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sen blir det duschen för att sedan slänga mig i soffan och se på Beck-filmen. Tror gänget ska se den hemma hos Moa men jag orkar inte ikväll. Palla stressa för att hinna dit till 21.00. Nej, som sagt, det orkar jag inte så jag stannar hemma.

nae, vet ni vad? Nu drar jag. Puss o hej.

15 februari

Hejsan bloggen! Ber om ursäkt för att det inte blev något uppdaterande igår men jag hade inte tid att sitta vid datorn. Och när jag egentligen hade tid så hade jag alldeles för mysigt för att slita mig därifrån och sitta vid datorn istället. Så nae, det blev helt enkelt inget bloggande igår. Fredagen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. Jag hade relativt kul på Palace men inte Vicky så vi drog hem. Mitt sällskap följde med hem och tillbringade natten med mig, MYS! Jobbade hela lördagen, 13 - 20. Gick bättre än förväntat men att jobba 7 timmar i sträck på MAX är faktiskt inte kul. Inga utskällningar denna gång och jag åkte ifrån jobbet på ett strålande humör. Hem, fixa iordning mig och såg på Melodifestivalen tillsammans med päronen och deras gäster. Flörtade till mig en box vin och sedan fick mamma snällt stjusa mig och jonna till sara där det var planerad fest för Simon som fyllde år. Dock inget röj men trevligt var det. Gurra tittade förbi en stund för att göra sara glad när alla hade gått. Jag blev hämtade runt 00.00, jag bjöd på mat och sedan slockande vi direkt i sängen. Väldans mys imorse och sedan fick jag stressa som en tok för att hinna göra mig iordning innan han stjusade ner mig till tåget där jag är nu, i skrivande ögonblick står vi still på Katrineholms station för att sedan fortsätta resan mot Eskilstuna, det är ju söndag idag. Jag ska dansa, dansa, dansa :D Och duktig som jag är så har jag träningsskor med mig OCH är klar med 1 minut i dansen. Maria kommer inte bli arg på mig idag ;D haha! Dock har jag ju faktiskt 30 sekunder kvar att göra men samtidigt har jag massa steg i huvudet som jag inte använt, dethär kommer fan gå kanoners :) Egen träning i en timme och sedan blir det relax i cafeterian med brudarna innan jag tar mig mot tåget och åker hem igen. Hoppas på att det är rätt person som hämtar mig för ikväll vill jag mysa mer.

Stina kommer till Norrköping mellan måndag och onsdag men sara jobbar hela tisdagen så på tisdag är det Stina&Malin-day, tjohej! :D Vad vi ska hitta på återstår att se men det ska bli kul att träffa henne lite mer än på dansskolan. Och Anna då? Vart har du tagit vägen?! :O du får snällt pallra dig till storstaden snart också, tycker jag :D

nu ska jag återgå till att träna på dansen så man rockar sen.
Vi hörs när jag är påväg hem.

BirthdayBoy.

(egentligen var det igår men jag hade ingen tid alls att sitta vid datorn då..)



SIMON 20 ÅR!
du är gammal nu, baby!

Fredagen den 13:e februari

hej. Det är förfest här hemma med mig, mia och vicky. Vin, musik och skratt. En överdrivet lugn förfest tyvärr men det är trevligt :) Daniel kommer sen och skjutsar oss till Palace där vi ska skaka rumpa resten av kvällen. Antagligen får jag mysig sällskap inatt och det skadar ju inte. IIH :D men först ska det dansas till förbannelse. wuhuu!

peppa!

vi hörs imorgon. Jobba 13 - 20 och sen är det fest hos Sara. PUSS

Nothing feels right when i'm not with you

jag har sagt det förr och jag säger det igen: Det är kvällar som denhär som man verkligen uppskattar. Jag åkte hem till Moa iklädd Vm-dressen, en toffs på skallen och inte alls mycket smink. (vilket betyder att jag halvt såg ut som hej, kom och hjälp mig) Moa, Nina, Daniella, Simon och Micke var dock lite söta som dom alltid är och efter att jag hade käkat och efter 25 minuters prat om körning mot rött, bilar som fått diverse skador och parkeringsböter så satte vi igång filmen, The Guardian. En film som jag varmt rekommenderar men eftersom både jag och simon hade sett den igår så fördrev vi tiden med att småjävlas med varann. När filmen var slut blev det tid att minnas, vi mindes Berlin. Värmen, anne-marie, simon skrik på arabiska mitt i natten som skrämde skiten ur mig, mia och micke, natttåget, killen som sov på stationen vårat tåg som aldrig kom iväg, rädda daniella-fonden och de tyska fula skolungarna. Minnena gick ganska snabbt över till styrketräning för min, moa, micke och simons del medans daniella och nina skvallrade m allt och ingenting på golvet. Moa blev en gunga mellan grabbarna, alla 3 blev vikter när jag skulle träna benen och moa & jag skrattade så vi tjöt när simon satte sig på hennes fötter och blev så rädd att han flög minst 1,5 m upp i luften. Tack för kvällen vänner, jag har saknat er och hoppas vi ses på lördag :)

Jag är hemma nu, i soffan såklart och har roliga MSN-konversationer medans jag ser på "Skål". Ögonen börjar göra ont så jag borde nog sova snart. Måste vara utvilad när jag vaknar för imorgon blir det en lång dag. Ska städa huset och skicka iväg massa jobb-sökningar samt kolla vidare på de olika utbildningar och vad jag måste plugga för att få gå dom. Sedan är det dags för utgång, Palace med Viktoria :D ser verkligen fram emot det och samtidigt hoppas jag att rätt person blir frisk och går dit också (A) Nu ska jag sova. Pusshej!


12 februari

goddagens. Ingen inspiration alls idag. Det är förbannat kallt och jag har tråkigt. Mitt internet dampar och blogg.se verkar vara den enda hemsida som funkar. Dock skulle det inte förvåna mig ifall den börjar jävlas med mig snart också. Det var lättare att somna än vad jag hade räknat med (beror säkert på hur trött jag var) men usch så ensamt det var. Hade hoppats på att inte behöva vara så ensam idag men eftersom folk har gått och blivit sjuka så blir jag ensam ända fram till klockan 20.00 då vi ska träffas hemma hos moa och se på film. Ska bli trevligt :)

Nu, göra mig iordning.

i don't want to have to need someone but i do.


kan du avsluta dit liv så att en främling kan leva?
kan du ta vad du behöver men mindre än vad du gav?
kan du avsluta varje dag utan ära och berömmelse?
kan du hålla ditt huvud högt även när ingen vet ditt namn?

det är så legender skapas. Det är iallafall vad dom säger..

vi säger farväl men vi släpper aldrig taget.
vi lever, vi dör för vi kan inte rädda alla själar.
du måste ta varje chans du får att visa att du är den som
inte ser tillbaka, inte tittar ner, inte släpper taget.

kan du förlora allt du någonsin planerat?
kan du sitter ner igen och spela en andra omgång?
kan du riskera allt med risk för att bli lämnad ensam?
under påtryckningar finna nåd eller skulle du ångra dig?


i wanna rush to the stars,

efter att ha halvt frusit ihjäl i bilen så kom jag tillslut fram till hospitalsgatan 1 och sprang upp till värmen i Sara's lägenhet där hon och anna redan satt och var sociala. Jag första jag gjorde var att koka thé så vi skulle få upp värmen lite till och sedan var det igång, tjejsnacket om allt från alla hjärtans dag till pornografibranshen till festplanerade de kommande veckorna. (trots detta glömde jag totalt bort att fråga om någon vill ut på fredag med mig. klant! Nån som vill till Palace på fredag?) När sara slängde ut oss stjusade jag hem Anna och sedan åkte jag hem för att slappa ännu en liten stund i soffan men jag fastnade och här har jag suttit enda sen dess. Nu känner jag hur de senaste dagarnas brist på sömn har tärt på mig och jag kämpar rikigt hårt för att hålla ögonen öpppna. Funderar starkt på att sova närsomhelst, ska bara fixa lite saker för att sedan krypa ner i sängen. Kommer vara tomt, kommer vara ensamt, kommer vara kallt och sängen kommer kännas alldeles för stor men men, ibland är det sånt man får leva med. Jag ska iallafall lägga mig snart och hålla tummarna för att jag får se honom snart igen.

imorgon ska jag sova länge, städa mitt rum (för usch, det behövs verkligen!!) , söka lite jobb och på kvällen så har jag lovat Simon att dyka upp hemma hos Moa där folket ska se film. Funderar på att lämna bilen hemma så jag funderar ännu lite mer på att tvinga simon att hämta mig isåfall. Det är ju värt att fråga iallafall :)

USCH!  jag vill inte alls jobba på lördag. Jag vill verkligen. Jag ser inte ens fram emot att tjäna pengarna, jag tycker inte att den lönen är värt besväret. NEJ TACK! då kan jag lika gärna börja plugga upp de ämnen på Komvux som jag behöver för att gå den utbildning som jag vill gå. Hursomhelst, ett nytt jobb sökes. Någon som vet nått?


11 februari

glad för att jag har några av de absolut bästa och mest ärliga vänner som någonsin satt sin fot på denna jord. glad för att jag har en känsla i hela kroppen som jag inte känt på länge och som jag inte heller trodde jag skulle få känna på ett bra tag. det känns bra.

sur för att vissa personer inte bara kan säga rakt ut vad dom vill. I måndags var jag sur, i tisdags var jag arg och förbannat besviken. Idag är jag bara besviken. Folk är konstiga och det nästan läskig hur sur man bli så snabbt.

trött för att vi vaknade alldeles för tidigt. Efter mycket om och men bestämde vi oss för att ligga kvar men kunde inte somna om för det var alldeles för mysigt för att sova. Vilket gjorde att vi blev sanslöst trötta nu på eftermiddagen och somnade i nästan 1,5 - 2 timmar innan jag fick stjus till Pappa's jobb där vi (tyvärr) skilldes åt och jag tog min egna bil hem.

i skrivande tillfället sitter jag i soffan och ser på Top Model. (som under hela säsongen varit en besvikelse) Väntar bara på att Sara ska ringa så jag kan få åka dit och tillbringa två, tre timmar där för att sedan åka hem och sova. Ensam tyvärr men jaja, ibland måste man få sova också. haha :D Vi kanske hörs senare. Hej så länge.

with every bit of me, with all my heart



dansen & jag.
WE'RE GONNA LAST!
tack Sara :)

10 februari

hejsan svejsan! Jag som brukar skriva minst två-tre inlägg varje dag har varit väldigt dålig på det dom senaste dagarna. Inte för att det gör mig nått eftersom jag har haft det så otroligt bra de här 5 dagarna att jag knappt kan tro det. Vi får se vad som händer och om jag förblir lika glad som jag är just nu. Minst ett par timmar till eftersom jag åker och tränar snart med tjejerna :) Härligt att vi kör tillsammans igen! :D kan tänka mig att jag är hemma igen strax efter 21.45, äta nått, slänga mig i duschen och sedan hoppas på att man inte behöver sova själv. Det är så tråkigt och oerhört kallt.

Idag han jag även med en sväng hem till sara innan vi hämtade upp mia och åkte till Maxi. En mysig fika och en sväng in på Stadium. Hittade mina nya dröm-tävlingsskor, mia hittade skor hon vill köpa och sara letade löparkläder eftersom hon är så pass hurtig av sig att hon frivilligt springer runt halva norrköping. (en annan trampar på en crosstrainer hemma) Dom ringde från jobbet och undrade om jag vill jobba i helgen. På självaste Alla Hjärtans Dag. 13 - 20. Ett helt okej pass och jag har ju faktiskt ingenting planerat på denna kärleksdag. Jag är nog en av de få som verkligen tycker om alla hjärtans dag. Det verkar vara en jävla trend att klaga på sådana dagar. "det är bara marknasföring", "visa kärlek varje dag!" Klart man ska visa kärlek varje dag och ja, företagen tjänar säkert skitbra runt alla hjärtans dag men vad spelar det för roll? Jag tycker om alla hjärtans dag. Det är härligt att se folk runt omkring sig visa lite extra kärlek. "det är ju synd om dom som inte har nån, om den som är singel". Och vem har sagt att denna dag handlar om kärleks-par?! =/ varför inte visa sin mamma lite extra kärlek? Eller ens bästa vän? För det ska jag berätta för er, ni kan hitta världens mest underbaraste kille men ingen kan älska dig som din egen mamma! Jaja, jag ska iallafall jobba den dagen. Skönt me lite cash. Nu ska jag dra mig, måste hitta träningskläder. Vi hörs. HEJSVEJS!

söndag 21.44

nej men självklart skulle tåget vara smockat med människor och folk som tyckte att det var viktigare att deras packning hade en stol att sitta på än oss dödliga. Sur blev jag och satte mig, som så många gånger förr, på golvet. En trevlig herre erbjöd mig sin plats när han klev av i Flen. Jag tackade artigt och satte mig brevid damen som han suttit brevid innan. Hon i sin tur kunde inte hålla mun. Började hela samtalet med att fråga om jag gick på komvux i Norrköping. Sen var det igång. Vi pratade om allt mellan min dans (som hon märkte pga av min träningsdress), kolmården och trevlig tågpersonal. Kom hem och åt mycket (MYCKET) goda mat. Slängde mig in i duschen och nu sitter jag i min ensamhet i soffan och ser på Beck. Jag är helt slut. hade planerat att gå en sväng med Mia men jag hade aldrig orkat. Jag slappar istället till max och väntar på mitt sovsällskap som (tyvärr) kommer ganska sent men bättre sent än aldrig heter det väl? :)

Vi får se vad morgondagen har att bjuda på men det kan bli så att jag måste vara världens bästa vän och panikstjusa Fredrik ut till Klinga där han ska på arbetsintervju. Men som sagt, det återstår att se. Nu ska jag byta rum och lägga mig i tv-rummet istället. Min tv i rummet har damp och hackar så det är näst intill omöjligt att se filmen. Så i ren protest så byter jag rum. tack och hej!


8 februari

@ Let's move

mitt internet tycker inte om att åka tåg. Varenda jävla gång blir det dålig teckning och inga hemsidor funkar. Mitt MSN loggar ut mig konstans så att folk undrar vad fan jag håller på med. Jag blir så pass sur att jag bestämmer mig för att stänga ner datorn när jag är klar med ett blogginlägg som av nån konstg anledning inte ville uppdateras på bloggen så jag börjar om nu när jag sitter och vilar på dansskolan efter två pass disco. Hade planerat att ta det lugnt eftersom jag varit sjuk men när Maria berättade att vi inte skulle ha någon fys eller diagonaler utan bara träna djupt på programmen så kunde jag inte hålla mig. Tränade på hoppet (som blev klockrent bra), kick & håll (som tillochmed Maria tyckte såg bra ut) och spliten (krävs liiite mer övning, eller stretch, kommer funka efter uppvärmning)

Nu är jag helt slut i kroppen, inte bara efter träning utan även efter de få timmar sömn jag har fått i helgen. Får se hur det blir inatt, om jag få sova eller inte. Ensam eller inte.

nu ska jag springa till tåget! JAG VILL INTE SITTA PÅ GOLVET!
puss hej.


7 februari

ja, vad ska man säga? Det blev ingen vanlig fredag men jag klagar inte. Hyrde film som var läskig men slutade med att jag blev sur för att jag inte fatta nånting. Såg en till och sen gjorde vi försök att somna, det funka inte. Låg vakna enda till klockan 5 imorse då vi lyckades somna. Vaknae av att mamma ropade och frågade om frukost. Jag protestera, vi skratta lite och till bringade HELA DAGEN i sängen med flera filmer och mys till tusen. När jag blev lämnade ensam käkade jag direkt och samtalade med mamma och lotta. Nu sitter jag här i sängen, lyssnar på musik och är sanslöst trött. Jag tror vi somnar tidigt ikväll men först blir det fler filmer och godis. OCH COLA! jag är såå sugen på coca cola!!

imorgon är det träning igen, jag är jätteförkyld och funderar på att skippa fysen och bara gå igenom samt göra klart dansen. Efter Camilla's pepptalk (du kanske inte vet det själv men du taggade mig som tusan!)  är jag nu laddad att köra järnet på tävlingen i Eskilstuna. Men ja, man kanske skulle bli frisk först?

nu ska jag se klart på simpsons,
invänta sällskap och
dethär är det sista ni hör ifrån mig ikväll.
ha en trevlig lördagkväll alla. PUSS

fredag 16.43

sådär. Då har jag gjort mig iordning, städat iordning på alla kläder som låg överallt i hela källaren, städat tv-rummet och mitt eget rum. Det enda jag inte gjort är svängen med dammsugarn men det gör jag efter att ha käkat och sett på Top Model samt Hell's Kitchen. Mellan klockan 16 - 18 är min heliga tid i soffan. Det är de enda program som jag känner att jag måste få se på dagen. Så om ca 1,5 fortsätter jag min framfart genom huset för att städa iordning. Man vill ju inte att det ska se som om kriget gått igenom huset när man får besök.

fyfan så glad jag är idag. Efter att ha fått den totala dissen igår vilket gjorde mig sjukt förbannad så vände det ganska snabbt ändå när rätt folk som de rätta sakerna. Så som sagt, jag är glad idag :) och för er som bryr er, jag mår bättre nu. Inte tillräckligt bra för att kunna åka upp och träna med simon men huvudvärken är borta och det gör inte alls lika ont i halsen längre som det gjorde imorse. Ska bara lyckas bli av med förkylningen också men den verkar ju inte ge sig i första taget. Tur att säsongens första tävling inte ligger förrns i mars men man vill ju ändå vara frisk på träningarna. För utan träning kommer det går skit på tävlingarna. Suck, bli frisk Malin!

vad bjuds det på för mat ikväll mån tro? Vad ska pappa koka ihop för nått gott denna ovanligt lugna fredag? man kanske skulle äta nått innan eftersom jag inte äit sen frukost? Ja, lite ärtsoppa kanske. MUMS!

LET THERE BE LIGHT! våga vägra snö!

6 februari

Godmorgon på er. 4 timmar sömns fick jag. Vi tackar Palace förväckningen via SMS :@ hade jag varit på partyhumör hade det inte gjort ett dugg att vakna av det men idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt så då blev jag inte ett dugg glad av deras sms:bombning. (jag fick 3 stycken likadana!) I skrivande ögonblick sitter jag i soffan och snörvlar. Är fortfarande förkyld men jag mår bättre idag :) inte lika seg som jag var igår. Ska käka frukost närsomhelst och sedan dricka massa koppar thé så man håller halsen i trim. Vill inte att den ska bli värre än vad den redan är.

Enda gången jag kommer gå utanför huset idag är när jag hämtar storebror på stationen och när jag går och hyr film som jag har planerat får bli kvällens höjdpunkt. Träning säger jag nej till idag. dumt att utmana ödet. Förlåt Sofie :( Det blir en väldigt lugn fredagkväll, det var länge sen de va så. Kan ju faktiskt vara skönt :)

nu, frukost. Magen kurrar rejält.

BirthdayGirl!



Idag är ingen vanlig dag för idag är det Jozza's 20:e födelsedag! :D
Grattis till dig, hjärtat! <3 I MISS YOU!

Men vad är detta? :O

Jag kan verkligen inte sova. Jag ligger bara och vrider och vänder på mig i hopp om att somna men.. nae! Det är alldeles för mycket tankar som håller mig vaken. Ikväll är det dock inga negativa tankar utan positiva tankar och det gör mig gör mig ingenting egentligen men jag måste verkligen få sova. hade planerat att vakna tidigt, städa hela källaren för att sedan åka och kolla Sofie när hon tränar. Det blir nog ingen träning för mig med tanke på att förkylningen sitter i men man kan ju alltid åka och kolla hur det går för henne, duktig som hon är :) Vad kvällen har att erbjuda återstår att se men det blir nog film och nått annat mys. MEN GAAAH! allt jag begär är att få sova. Jag vet ju att om jag lägger mig ner, slappnar av och bara vilar så kommer jag tillslut somna men det är fan inte så lätt att bara koppla bort allt. När sånahär sömnlösa nätter inträffar brukar jag tänka igenom dagen som varit in i minsta detalj men eftersom jag bara har legat i soffan KONSTANT idag så blir det en väldigt kort sammanfattning. Kan ju skriva om när jag bråkade med vad jag trodde var en vän ovh som jag nu brutit kontakten helt med men då skulle jag bara bli arg. Så arg att jag började tjuta och helt pltösligt är dom positiva tankarna borta och det är endast ledsna tankar som håller mig vaken. det tänker jag inte riskera. Nae, nu ska jag stänga ner allt så det blir knäpptyst så jag kan få ha mina tankar ifred. Vi ser fram emot imorgon. Hejsvejs.

Camilla, VI SES I ESKILSTUNA! :D


Utmaning

och så har utmaningar lyckats ta sig till blogg.se också. denna var dock lite kul,
vi tackar Märta för detta tidsfördriv :)

ladda upp den 6:e bilden ifrån den 6:e mappen.
Berätta lite om bilden.



en kass mobilbild ifrån Cypern med sara, mig & anna. Bilden är ifrån örsta kvällen och vi var på Grabbarna Grus då en drink kosta 1 euro vilket resulterade i en total fylla. Jag kastade hamburgare på en dryg kille, var allmänt skum på Snappy's, hade mina nu-ska-vi-vara-allvarliga-samtal med sara OCH jag försvann lite för långt bort (kanske lite för länge? sara var arg på mig iallafall..) med en snygg grabb i solbrillor. Hursomhelst så var det vi och skåningarna som röjde stället den kvällen. VI GÖR DET IGEN! :D

jag pallar inte utmana 6 bloggare men jag tycker folk ska göra det.
Alltid kul att läsa och ni får nått att blogga om :)

hej, jag ska bli frisk

nu har jag försett mig själv med thévatten och 4 olika thésorter, två apelsiner, två tomater, en Lindt mörk choklad och en av mormor's hemmabakade bullar. Troja är flmen just nu och jag skulle chansa på att jag hinner se på Gladiator och Batman innan denhär dagen är slut. Nu ska jag luta mig tillbaka och bara njuta av att inte behöva göra nånting. vi hörs. host på er.

5 februari

mycket riktigt, jag är sjuk. Eller jag känner mig sjuk iallafall. Kan inte avgöra om jag är sjuk eller bara känner mig sjuk pga av den lilla mängd sömn jag fått (eller rättare sagt: INTE FÅTT) de senaste nätterna. Halsen kliar, jag hostar, näsan rinner, jag har huvudvärk och en svag känsla av feber. Dethär känns så onödigt. Antingen vill jag vara frisk så jag kan fortsätta träna som jag gjort de senaste två veckorna, härligt som tusan. Eller så vill jag vara sådär sjuk att man bli sängliggandes i en vecka eller två. Antingen eller. Inget jävla mellanting som ligger och knager så man varken vet ut eller in. Risken finns att man ignorerar att man är på väg att bli sjuk att man tränar ändå och det verkligen inte bra. Det kan sluta riktigt illa och det vill vi ju inte. Jag antar att jag fick svaret där. Ingen träning förrns jag mår bra igen. SUCK!

och eftersom jag hade planerat att träna med sofie imorgon så blir det att slappa och ta det förbannat lugnt idag. Ska ligga i soffan med thé, massa frukt och tusen filmer hela dagen. Dagens sällskap får bli via MSN då jag inte vill smitta någon och ikväll blir det en lååång dusch. Håll tummarna för att jag mår bättre imorgon.

GAAH. jag dör på "Våra bästa år". För det första så är det en jävla dålig titel eftersom det aldrig händer något i den staden som man ens skulle kunna kallas "bra" och då verkligen inte "bästa". För det andra så kan de dra de mest konstiga paraleller te.x Philip är saknad i strid och enligt Kate så är det Shawn och Belles fel för att dom är kära i varann. Hmm..?! Samtidigt frågar man sig; hur länge ska dom hålla på? Hur många fler dåliga ideér kan dom komma på att filma? Och varför är jag fortfarande så otroligt besatt av denna serie?! :O

nu, film. hejsvejs.


...

fan. jag tror jag börjar bli sjuk. Inte coolt, som Mia hade uttryckt sig. Halsen och gomen kliar, näsan rinner, huvudet gör ont, jag fryser och jag svettas. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu när jag äntligen kommit in i rätt träningsperiod. FAN. Blir jag sjuk nu kommer jag inte få träna så mycket som jag behöver inför tävling och när jag väl blir frisk kommer jag ha alldeles för lite tid att hinna träna och bli klar. Jävla skit. Jag har inte tid för dethär. Ellerdär ljög jag, jag har all tid i världen. Jag har inget pass på MINST två veckor så det enda som blir "lidande" är dansandet men det är tillräckligt med skäl för mig för att fortsätta vara frisk. Nae, nu pallar inte jag mer. Jag håller på att dö här.


onsdag 00.19

Hej igen bloggen. (jag förstår egentligen inte varför jag hälsar varende gång jag skriver nått, jag har ju faktiskt inte så många som läser varje dag). Efter arr ha gjort mig iordning och lekt med hunden så stack jag över till Mia för lite skvaller och smask på apelsiner innan vi började gå mot President där vi möte upp resten av Max-styrkan. Mötet var väl som ett möte ska vara, långdraget men det var flera gånger som vi bröt ut i skratt etftersom Max-folket faktiskt är riktigt roliga typer. Det bjöds på fika och mycket prat om vinster, svinn och merförsäljning. En snabis hem till Becka med tjejerna och sedan vidare till Black Horn för middag. Jag var så hunrig att både planksteken och baccardin försvann så fort det ställdes ner på bordet. Många skratt, ännu mer skvaller och rockmusik senare ringde jag pappa när de andra satte fart mot Wasa. Varken mitt huvud, min kropp eller min rinnande näsa var på partyhumör. det är jag fortfarande inte. Ska sova snart eftersom den/de som jag skulle vilja snacka med inte är inloggade eller nyss drog. Förbaskat. Och vad händer imorgon?! Jag vill hitta på nått.

nae, palla. hejdå.

4 februari

godmorgon. Vilken sjuk natt. Jag har tjutit konstant och när jag väl somnade var det inte många timmar kvar tills det var morgon. Hade fotfarande sovit om inte Moa skickat meddelande och frågat om jag ville vet vem som vinner Top Model 11. Jag citerar Afasi & Filthy. "Jag kunde inte bry mig mindre" det var bara att häva sig ur sängen och upp på övervåningen för att fortsätta surandet i mamma's säng med en mysig hund. Jaja, för att knappt ha fått en blund så är jag ändå på ett ganska bra humör. Ska börja göra mig iordning lite strax för när mia ringer ska jag röra mig mot henne och vi ska tillsammans gå mot hotell President där personalmötet ska hållas. En timmes "fri aktivitet" och sedan middag på Black Horn. Förfest hos nån och sedan vidare mot Wasa. Vet inte riktigt hur långt in på kvällen som jag är med men det återstår att se hur länge jag orkar med tanke på den lilla sömnmängd som jag fått inatt.

Nu ska jag röra mig ifrån mitt (otroligt stökiga) rum och in till tv-rummet , lägga mig på golvet och stretcha spliten. Det SKA funka. Jag vet att jag kommer komma ner hela vägen men man ska orka sitta där också. Så, pressa Malin! :D

vi hörs sen. PUSS

jag tycker inte om hockeyproffs

vilken dag! :D det blev faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig. Eftersom mamma på något konstigt sätt hade lyckats få med sig min plånbok till jobbet så fick jag åka världens omväg och stressa som en tok när jag skulle hämta sofie. Direkt till stan och Fräcka Fröken där jag unnade mig själv isthé och strawberrycheesecake. Mycket info om varandras liv och himla många skratt. Skönt att få träffa Sofie igen, saknat henne som en tok! När parkeringstiden gått ut åkte vi hem till Sofie där hon och hennes mamma drack kaffe medans jag lekte med hunden. När sofie & jag inte stod ut längre så åkte vi till Hälsostudion och dansade av oss lite (läs: massor!) . Planerade in fler dagar för träning på singelprogrammen. Damn, jag är på gång nu! :D En snabbsväng hem till mig för nått att käka innan det var dags för mer träning. Var tvungen att tacka nej till mitt erbjudande om att undervisa men samtidigt visade jag mitt intresse inför en kommande framtid. Håll tummarna, gott folk!

Imorgon är det onsdag, inget förutom möte och middag med jobbet är planerat. Ska jag vara helt ärlig så är jag väl inte världs-pepp men trevligt ska det bli. Undrar om jag ens kommer förstå hälften på mötet men en planka på Black Horn är precis mitt språk. MUMS! Sova nu. Jag är trött och om jag känner mig självtillräckligt bra så kommer jag gråta en skvätt även ikväll. Fjantigt men nödvändigt. Jag har inte varit ledsen över dethär lika mycket som jag "borde". Jag kommer aldrig komma över det annars. BAJS. hejdå.

tack Sofie för en absolut toppen-dag. Min lillasyster. Min fina vän <3

3 februari

Godmorgon. Efter mycket om och men, alldeles för många tankar och en och annan tår som rann ner för mina kinder så somnade jag iallafall. Det var tamefan den jobbigaste natten på länge. Det var ett tag sen jag kände såhär. Jaja..

närsomhelst ska jag väl sluta tycka synd om mig själv, resa mig ur soffan, käka frukost. och sedan börja göra mig iordning. En sväng med hunden innan jag tar bilen mot Eneby för att hämta Sofie som är min partner in crime idag :) Vet inte exakt vad vi ska göra på men nått ska man väl kunna hitta på innan kvällens träning drar igång. Så mycket mer är idag inte planerat. Kommer hem igen nån gång efter 21.30 och då blir det direkt duschen och sen slänger jag mig i soffan och somnar säkert där. Jag tycker om planerade dagar :)

nu, frulle. TJARÅÅ!

räkna får.

okej, varför kan jag inte sova?

jag har prövat allt. Räknat men jag som så långt att jag gav upp. Jag tänkte igenom hela dagen in i minsta detalj men inte ens de funka. Satte igång en lugn skiva för att försöka sluta tänka men det sluta bara med att jag tänkte ut massa fina steg att göra i nån dans tillsammans med Jozza. Allt detta hann jag göra på ca 1,5 timme så nu undrar jag, varför?! Gör alltså ett försök här vid datorn igen och ser på Spin City i hopp om att bli så trött att jag slocknar påväg tillbaka till sängen. Tyvärr är det ingen rolig inloggad på MSN och snart är även SpinCity slut så man får väl pallra sig tillbaka till sängen, BORING! Nae, det får gärna bli fredag snart så man kan festa loss lite på fredag, eller aa.. kanske. NAE, NU GÅR JAG. HEJDÅ!

måndag 23.28

goddagens. Det blev en mycket bättre måndag än vad jag hade väntat mig. Helt ärligt så ska jag väl säga att jag inte väntat mig så mycket mer än att träffa Mia men mamma ringde ju och berättade att idag var en perfekt dag att lämna in CV på Wedin's så när Mia kommit hit, jag gjort mig iordning och hunden fått leka av sig lite så åkte vi dit. Konstaterade att stan härdanefter är överskattat och Maxi is the place to be. HIttade hur mycket som helst på Cubus som skulle passa bra i min garderob men min plånbok tillåter ingen shopping just nu. Tyvärr.

Var på Friskis ikväll med Sara (och 98 andra) danssugna :) Det var bland det "fjantigaste" jag varit med om inom dansväg men svettig blev man och helt slut var jag efteråt så det var iallafall ett godkänt pass. Kanske inget man går på varje måndag men lite då och då. Vi satte våran egen prägel på de flesta stegen och stretchade en stund inne i gymmet innan vi åkte hem. Brukar inte vara hunrig efter träning men eftersom min familj har kommit in i träna-och-gå-ner-i-vikt-perioden så var det bara att äta så fort man kom hem. Så en matlåda, en dusch och en flaska vatten senare sitter jag här i soffan och ser på Weeds. Är helt slut efter denna dag så jag ska nog faktiskt sova snart. Sofie slutar tidigt imorgon så då ska jag äntligen få träffa henne igen. Hon ska få skrika av sig, vi ska skratta och sedan är det dags för träning igen. Förvinner alltså ganska tidigt hemifrån och kommer hem sent. jaja, mer planering om morgondagen får ni imorgon. Nu sover vi. Godnatt.

2 februari

Jag hatar att vakna av att telefonen ringer. Först fattar man ingenting och sen stressar man som en IDIOT för att hnna svara innan dom lägger på. Självklart är det då en försäljare som gör sitt yttersta till att köpa några mirakel-piller. Jag är inte sådan som kan säga ifrån så jag sa snäll nej 3 ggr så dom fick sina tre nej som dom måste få innan dom får lägga på. Palla tjafsa när man nyss vaknat. Kröp tillbaks till sängen och telefonen ringde igen. Jag ignorerat. Det sluta ringa, jag njöt av tystnaden och då ringer mobilen. det var mamma med goda nyheter om vart jag kan lämna in mtt CV så det ska jag förska fixa idag innan jag gör någonting annat. Hoppas på att träffa Mia efter hennes körlektion, vi har så mycket att skvallra om idag. DAMDAMDAMDAMDAMDAM! ;D (djungeltrumman) Ikväll lutar det åt att jag följer med Söderlund till Friskis för att gå på danspasset :) skojsigt! Inte träffat henne på ett tag nu så jag saknar henne obeskrivligt. Men först av allt, frukost.

måndag: träning
tisdag: träning
onsdag: möte + middag med jobbet

.....

nej, ingen inspiration. Nästan intill irriterad på allt och alla som snackar med mig men mest av allt pga av Beck filmen som visas på TV. För det första handlar den om kvinnomisshandel, för det andra knivhotar han barn och för det tredje så SKJUTER han Gunvald så att rocken och allt går sönder. nae skämtosido men den här filmen blir man sjuukt förbannad av. På riktigt! Men där tar också inspirationen slut för kvällens inlägg. Kanske skulle sova lite nu så man orkar imorgon. Vad det nu är som man ska göra imorgon. Ingenting är planerat. Kanske ska träffa Mia en stund efter hennes körlektion. Allt beror på hur min rygg mår imorgon. NEJ! godnatt. hejdå.


elektronik och SJ - ingen bra kombination

nej, jag vet inte riktigt vad jag litar minst på. Men det blir nog elektroniken eftersom SJ ändå låter mig åka med hem trots att SMS-biljetten är totalt fucked up. Blev lite nervös att jag inte skulle få åka med när jag inte fick något svar men det var en snäll konduktör. Så här sitter jag nu, på golvet eftersom alla andra platser är upptagna. Så typiskt en söndagkväll när alla är påväg hem ifrån vart dom nu varit under helgen. Passerae nyss Hälleforsnäs vilket betyder att det är en bra bit kvar hem. Pappa får snällt komma och hämta mig på stationen, pallar inte gå. det är kallt, jag är trött och ryggen är redan arg på mig. vågar inte tänka på hur det kommer kännas imorgon :/

just nu är jag sjukligt hunrig. Ni vet, sådär hunrig att man blir grinig. Att äta är det första jag gör när jag kliver in i huset, lita på det! Sen blire en lång skön dusch och sedan bäddar jag ner mig i soffan för resten av kvällen med en stor flaska vatten och frysta hallon. Oh, det låter som en perfekt avslutning på denna dag! ÄR VI FRAMME SNART!?!?!

@ let's move

eftersom internet krånglade och det inte fanns några eluttag på tåget så blev det inget inlägg då, hoppas på att det tåg som tar mig hem är liiiiiite mer modernt av sig. Varför inte införa eluttag på ALLA tåg? istället skriver jag ifrån dansskolans reception och har sällskap av snälla dansare. Ska gå till tåget om ca 20-25 minuter så jag slipper stressa. men jaja, hur många undrar hur kvällen var igår? (jag skiter i dom ni undrar egentligen, jag tänker skriva det ändå, haha) Förfesten hos Moa var i en klass för sig. Twister, dans, jag har aldrig.., hångel (med en, med två och med tre), foton, popcorn, vin och pyramiden innan vi drog vidare mot Hugo's där jag faktiskt (läs noga nu!) hade riktigt kul. Dock blev jag ju trampad på fötterna av stora jävla monsterkillar som inte fatta alls att det gör ont när deras gigantiska fötter träffar mina stackars tår. Blev också illamående på där på slutet så mamma fick hämta mig, orkade inte följa med folket till MAX och ville inte gå hem själv.

träningen gick riktigt bra, fick mycket gjort och lyckades med vissa genombrott. Kick och håll funkar riktigt bra nu, så pass bra att det går att lägga in i programmet. Smidigheten var inte den bästa efter en helg på klackar, kände hur musklerna i benen var riktigt stela. Träningen på egen hand gickrelativt bra, försökte sätta allt det som jag har gjort till snabb musik. Det gick lite sisådär men lite mer övning och det borde bli bra. Nu är tempot så som jag vill ha de, TACK!

nae , jag är alldeles för tidspessimistisk för att sitta här. Hellre komma dit för tidigt än för sent. Så nu ska jag dra mig, vi hörs när jag ätit och kommit ut ur duschen. Pappa bjuder på köttfärslimpa ikväll, MUMS! hejdååååååå!

1 februari

HejsanSvejsan. Tänkte bara berätt att jag överlevde även denna utgång, trots att vi var på Hugo's. Mådde dock rätt illa sista minuterna men men, jag hade faktiskt kul. Synd bara att man inte såg den man letade efter.. Nae vi gör såhär.. jag skrive rmer när jag sitter på tåget om ca 2 timmar när jag är påväg mot Eskilstuna, det är ju söndag idag :) Så, vi hörs sen. Pusshej.

RSS 2.0