31 januari

det blev en himla trevlig fredag, måste jag få säga. Efter att relativt fort ha gjort oss iordning (förutom Moa's klänning som tog en evighet att få på) så satte vi fart mot Sara som, som vanligt, inte var klar när vi andra var det. Halvt frös vi ihjäl på vägen dit och kände redan då att dom nya skorna skulle bli ett problem under kvällen. Förfest och födeledagsfirande på Hörsalscafé där det bjöds på tårta, ostbricka, godis, popcorn, alkohol och syriansk dans. Väldigt trevligt och Dannie blev glad för sin present, ett presentkort på House Of Beauty för 500kr. När klockan slagit 23.oo började vi sakta men säkert dra oss mot Otten för att möta Sammy, Micke och Simon. In genom VIP:en för att mötas av ett totalt renoverat Otten. Ingenting var som det en gång var. Kändes som om vi var inne på White Room i Stockholm. Saknade den där Otten-känslan men jag måste erkänna, det var himla fräsht. Man kan nog vänja sig :) Det blev sannerligen mer drag efter 00.00 men trots detta drog vi över en stund till Palace. Hälsade på både Olle, Frida, Denise, Markus, Nippa, Kicka och kollade på 3:orna på DeGeer's dans/teater när dom gick modevisningen. Synd att det inte såg allt för bra ut.. Började dra oss mot Max när mina och sara's fötter gjorde alldeles för ont. Micke käka och sara & jag tjafsa om diverse i-landsproblem innan vi ringde taxi och drog hemmåt. Slocknade när vi kom hem, sara&jag i sängen och micke i soffan. Micke och sara tog de två täckena och jag tog sara's morgonrock och ett extra lakan och det var tur att jag inte hade mer för jag höll på att dö av värmeslag när jag vakna. Sara hade gått upp redan klockan 7 eftersom hon börja jobba  9 så när jag vände mig om imorse låg hon inte längre där, istället hade micke tagit hennes plats och han skrattade lite åt mig när han konstaterade att jag hade pratat (rättelse: skrikigt) i sömnen. Haha :D Det blev klasskaka till frukost då sara inte hade nått annat hemma och sedan åkte jag hem igen och här är jag nu, i mitt nystädade rum. Inväntar 500kr ifrån bror för tatueringen och 100kr från mamma för hon ville byta plånbok med mig. Man vet ju hur man ska ta dom ;D Vill man ha nått - kostar det.

okej, idag. Ska leta reda på något fint man kan ha på sig ikväll då det är fest igen. Förfest hos Moa och sedan vidare mot antingen Hugos eller Karl-Johan. Kanske tillochmed både, vem vet? ;D så, vad ska man ha på sig och hur ska hår/smink se ut? strax efter 17.00 går jag bort till Mia och fixar sånt. Mamma får gäster ikväll så pappa & jag är portade från övervåningen. Nae, nu ska jag skälla på elakt folk på MSN och sen ska jag dra mig. Logga in då, ska du ut ikväll? :P

@ Moa's

hejsan svejsan. Här sitter jag osminkad och jävlig i moa's soffa, ser på Hell's Kitchen och äter en sallad från Paus med kyckling, rostbiff, ägg och ananas. Mumsig som tusan och jag kommer definitivt inte bli lika galet full som på nyå. Det var pinsamt och det får inte ske ikväll. Hursomhelst, här sitter jag medans Moa rakar benen. Så fort hon är klar ska jag springa in i badrummet och sminka till mig för sedan är det dags att dra på sig finkläderna och cidern ska korkas upp. Vet varken när eller hur jag kommer hem men det återstår att se. Nu ska jag vara social, hejdå.

30 januari

äntligen fredag. Idag blir det en sån där dag som endast består av vänner. Ska närsomhelst börja göra mig iordning, invänta bror, skjutsa runt på honom och sen ska jag ta mig till stan för att möta Anna, Mia och Moa. Ska shoppa åt mig ett par skor,  smycken och kanske någon fin klänning till imorgon ifall plånboken tillåter. Sånt som återstår att se helt enkelt. Jag ska nu börja göra mig iordning för snart kommer bror hem och vill du ha skjuts runt hela stan. En snabbsväng upp till mormor & morfar ska vi också och sedan ska jag mot stan. Åker direkt hem till Moa för att slappa, fixa iordning oss och sedan lite smått börja förfesta innan vi drar mot Dannie. Nae vet ni vad? jag har faktiskt varken lust eller ork att skriva mer. Kanske skriver ifrån moa sen men det lär ni märka.
 hejdå.

Birthday-Boy!


 
idag är ingen vanlig dag för idag är det Fredriks födelsedag.
min fina vän fyller 20 år.

CONGRATZ SWEETHEART!
imorgon blir det röj ;D

"skare va så skare va"

Nyligen hemkommen ifrån våran lilla tripp till stockholm som faktiskt var riktigt trevlig. Kom dit ca en timme för tidigt pga av att Anna hade lyckats skriva fel i SMS:et men men, det gav oss lite tid att fråga ut varann i bilen när vi väntade på att bussen skulle komma till centralen. Micke fick gör en snygg sväng mitt i centrala stockholm som viinte riktigt vet om den var laglig men vi hamnade ju rätt iallafall och det är ju det viktigaste. Skrattade åt folk runt omkring och åt oss själva när vi kom på de mest knasiga ideér om vad man skulle kunna göra för att chocka folk som gick förbi utanför bilen. När Anna och Linda väl kom packade vi bara snabbt in och åkte hemmåt. Micke hade rätt, hemvägen känns alltid längst och är alltid tråkigast. Vi fördrev tiden med Krunegård, Uggla och till mickes mardröm; Håkan Hellström. Vi körde inte fel en enda gång även om det faktiskt var nära ett par gånger men vi lyckades. Micke och jag är ett jävla bra par när allt kommer omkring, haha :D rolig är han också. "HEY! akta min matlåda!!"

hemma är jag nu och ingen rolig är inloggad på msn. Eller ingen som man vill prata med iallafall. Jag är verkligen sur på varenda varelse som är inloggad. Kul att ni ens verkar bry er. Be om ursäkt nu passar ju bra. NEJ TACK. Godatt.


29 januari

Goddag. Den här torsdagen har inte varit planerad för 5 öre. Mia kom förbi förut, lämnade en skiva och drack lite thé. Alltid kul att ha lite sällskap. Vicky kommer förbi när hon har slutat på praktiken och sedan klockan halv 9 ska jag hämta Anders och Sussie's bil. Kolla hur den funkar och sedan hämta Micke och sätta fart mot Stockholm där vi ska hämta Anna och Linda som kommer med bussen ifrån Idre efter en veckas skidåkning. Hur resa upp till stockholm och T-centralen går ska bli intressant. Det kan slutar precis hursomhelst, och VARTSOMHELST! hahaha. Kommer förmodligen hem relativt sent men det återstår att se. Allt beror på trafiken och hur tidig/sen bussen är.

imorgon är det fredag, fest-fredag. Förfest och födelsedagsfest för Daniella och Christina på Hörsalscafét innan vi drar vidare mot krogen. Det blir nog Otten för min del eftersom det är dags för invigningen och det vill man ju inte missa. GAH, PÅ TAL OM DET! :O måste fixa dricka till imorgon, kan inte supa mig full på krogen efter mia's och mitt samtal vid köksbordet idag. Vi har kommit fram till att det är alldeles för dyrt för våra små plånböcker. Ska försöka leta reda på några snygga pumps och smycken som skulle passa fint till klänningen. Och allt ska vara i lila :D eller rött. Jag har inte bestämt mig än. Får se vad vi hittar, vad vi tycker är snyggast och vad plånboken tillåter.

nu ska jag göra mig iordning, vicky kommer snart.  Vi hörs.


onsdag 00.37

Godkväll. Det blev en eftermiddag/kväll på knäppingsborgsgatan och hos Moa med värdinnan, maria, fredrik och simon. Först blev med käk på donken där vi träffade vicky med bihang dvs sara, daniel och liseth. Trevligt att se Viktoria igen, saknat henne. Sedan for vi mot moa där vi riktigt slog igång en film, "Mio, min Mio". Skrattade åt de roliga kommentarerna (som egentligen inte var meningen att dom skulle vara roliga) och dåliga specialeffekter. Man får väl ha lite överseende med att det var ett X antal år sen filmen spelades in men ändå. Är det för mycket begärt att dom ändå ska ha bra slådespelare? Haha. Sen fällde jag själv inte riktigt dom smartataste kommentarerna under kvällen..

malin - den enda verklighetstrogna filmen hon har gjort är nog Emil
moa - tjorven?
maria - madicken?
malin - OKEJ! men ni kan nog inte komma på någon mer overklig än denna!
moa - pippi?
maria - nils karlsson pyssling?
moa - ronja rövardotter?
maria - det verkar inte gå särskilt bra för dig mallan!
malin - ronja rövardotter kan ju för fan ha hänt! för länge sen iallafall!
moa - vildvittror?! rumpnissar?!?!
malin - OKEJ!!
moa - tack..

mys i soffan, fotöljen respektive sängen när vi såg på Top Model och Masjävlar. Prövade hur mycket kläder av Moa som helst och hittade då min outfit till fredag. Ska bara köpa ett par fina pumps och stora smycken. Funderar på rött eller lila. Man vill ju vara fina när man ska fira sin väns 20årsdag. + att man vara fin när det är dags för Ottens invigning. Hoppas innerligt att VIP-biljetten fortfarande gäller när vi kommer dit, palla stå kö. Håll tummarna, gott folk. Nu ska jag nog sova, slappa hela dagen imorgon och på kvällen drar Micke och jag till stockholm :) mer om de imorgon. Godnatt.

28 januari

HejsanSvejsan. onsdag, den dag som brukade vara den mest artfyllda men icke längre. Det blir alltså inget Eskilstuna längre på onsdag utan bara på söndagar vilket betyder att jag har nada att göra idag. Eller jo, nu har jag det. Moa ringde nyss och frågade om jag ville komma upp till henne och det tackar man ju inte nej till :) ska åka och hämta mia nu, hem och gör mig iordning och vänta på att moa hör av sig så vi kan åka dit sen. Nån mer som ska me?

tatueringen för faktiskt ont idag. Full av sårskorpor som jag inte får pilla bort. Aj.

nu drar jag, bye

tisdag 00.04

jaha ja, då var den dagen över.

kom till Lucky 7 strax innan 14.00 eftersom biljett-automaten hade damp. Träffade Frida som gjorde mig sällskap ett tag innan hon drog vidare och jag blev ensam. tack för stödet =/  Kom inte igång den tid som var planerat eftersom jag skulle vara jobbig kund som ville ändra och trixa. Och eftersom min rygg-fan är sne så tog det 100år innan vi hitta rätt hur den skulle sitta men när vi väl var igång så tog det inte mer än 20 minuter. Hade ju som sagt förberett mig på de värsta men så farligt var det inte. Förrns han skulle fylla i, då jävlar kramade jag händerna hårt eftersom han tröck nålen i ett öppet sår och körde runt. men tuff som jag är så varken gjorde jag ett ljud eller rörde en min. Coola tjejen! Ringde fredrik så fort jag var klar och stjusade honom till Hageby innan jag satte fart mot Degeer och hämtade sara. Vi åkte direkt till åby, lagade mat och halvt dog i soffan i några timmar. Tvättade av tatueringen och sedan var jag fast vid spegeln. Hahaha, man blir spegelkär när man gjort något sånt, vill se den hela tiden. (då är ju faktiskt ryggen ett dåligt val att tatuera sig på, haha) Tillbaka till stan för träning och nu är jag hemma igen. Är sannslöst trött efter denna dag som var längre än vad jag hade räknat med. IMorgon blir en lugn dag, har endast planerat att skriva om mitt CV så man kan sätta igång att söka flera jobb för så som det är just nu; det funkar inte. Nae, sova eller?

VAD HÄNDER IMORRN?!

jag har ingenting mer att räkna ner till just nu, vad ska jag längta till nu då? :S

TAGGAD!

   

".. och så levde hon lycklig i alla sina dagar"

jag är nöjd, nöjd som fan.
det gjorde inte så hemskt ont som jag trodde men det var ju inte skönt direkt.
men det var det värt. SÅÅÅ VÄRT.

så, vad tycks? :)


...


FY FAN VAD TIDEN GÅR SAKTA!

27 januari (!)

GOSH! today is THE day. Jag vet inte riktigt vad det är med mig för jag var inte ens såhär nervös när jag gjorde den första tatueringen. Jag skyller allt på alla som varnat mig för hur ont det gör att tatuera över ryggraden. Fan, de känns som om jag ska kräkas så nervös är jag! =/ Men jag vill få det gjort nu, jag vill sitta där och höra nålen. Bli printad för livet. Oh, det ska bli kul :D :D

när jag är färdig åker jag direkt och hämtar upp Fredrik och stjusar hem honom, hämtar sara på skolan och sen åker vi hem till henne. Ska bli skönt att komma hem till dom, de va länge sen. Skönt att ha lite tid med sara också. Tillbaka in till stan sådär runt halv 8 då vi ska träna :) Det är också något jag ser fram emot men är rädd att jag inte kan ge mitt allt eftersom jag faktiskt tatuerat mig bara några timmar tidigare.. Jaja, det ska väl gå att lösa på nått sätt.

AAAGH, ÄR KLOCKAN 14.OO SNART?! :D

bilder kommer så fort som möjligt.


jag är inte förvånad över att han tackade ja!

hemma igen. Tack för denna mysiga kväll :)

killarna laga riktigt god mat, jag var positivt överaskad! Medans sara och simon diska så däckade jag och micke i soffan ett tag innan det var dags för honom att koppla in DVD:n så vi kunde se film. Jag, simon och micke tog över soffan och sara (ni kan säkert gissa!) slockande på golvet 2 minuter in i filmen. Micke fick agera kudde och simon blev min kramkudde. När filmen närmade sig sitt slut hade även micke flyttat till golvet och simon & jag tog över soffan totalt. Jag hade utan problem kunnat somna där och sova hela natten. Det som är bra med killkompisar är att man alltid har någon att mysa med :D Men iallafall.. klockan 01.00 var det dags att dra hem så jag stjusade pojkarna och nu är jag här, hemma i soffan och funderar på att sova. Jag är sjukt trött och om jag somnar nu så blir det snabbare tisdag. Eller tekniskt sett så är det redan tisdag så jag kanske skulle säga: om jag somnar nu så blir klockan snabbare 14.00. Ja, så säger jag. Godnatt ska jag också säga.

mmmm, folk är jävligt irriterande! :@

@ hospitalsgatan

hej hej, jag skriver ifrån sara's datorn.

klockan 18.oo parkerade jag på spiralenparkeringen, mötte upp simon och micke för att vänta in sara som bara skulle jobba klart. När alla var på plats tog vi bilen till Maxi och handlade mat. Hälsade lite snabbt på Emma och sedan styrde simon bilen hem där vi är nu. Jag sitter i soffan och ser på Advokaterna, sara prövar kläder och micke & simon kämpar i köket med spagetti och köttfärssås. Kan berätta att det är väldigt kul att sitta och lyssna på deras olika diskussioner i köket. Haha :D Vet inte riktigt när jag kommer hem eftersom vi ska se en film också innan vi rör oss hemmåt för kvällen. Dethär blev ett br sätt att fördriva de sista timmarna denna måndag vilket betyder att det snart är tisdag :D tjohej!

aja, tänkte bara berätta vart jag var och att jag lever.
vi hörs senare. Gänget hälsar! Hejsansvejsan.

26 januari

hejsan svejsan. Här sitter jag med träningsvärk i magen, bröst, axlar och rygg. Rygg och nacke känns väldigt instabila, ungefär som när Krille råkade ramla på min rygg under en föreställning av The Wiz. Så, det blev inget gym med micke och simon utan jag sov några extra timmar och har sedan dess bara myst med hunden och sett på film. Vad som händer ikväll vet jag inte längre. Hade planerat att krasha Moa's lägenhet men hon har gått och fått vinterkräksjukan så det får bli någon annan som man krashar. sara kanske? Det återstår att se. För tillfället blir jag kvar i soffan tills någon kommer med bättre förslag.

folk är konstiga.

imorgon smäller det, imorgon taggar jag mig igen. Sajj följer med som moraliskt stöd och en hand att hålla om det gör för ont. 13.45 är jag där och klockan 14.00 sätter vi igång. Vet inte hur lång tid det kommer ta men jag har lovat Fredda att ringa direkt efteroch åka och visa honom den. Jag längtar som en idiot men känner på mig att nervositeten kommer vara skyhigh imorgon när jag vaknar. Oh, jag vill nu!! :D

folk är fortfarande konstiga. hejdå suckers.

i'm exactly where i'm suposed to be now

Oh, som jag har saknat tävlingsträningen! Och det var precis som vanligt, det började med fys. Hörnen och flås-dansen. Fortsatte med diagonaler med kickar och split. vidare till splithopp och min lycka var nästintill total när jag insåg att dom ser inte så dumma ut längre, lite träning på detta och det går att lägga in i programmet. Fortsatte jobba med singeln och fick mycket positiv kritik ifrån Maria. Tyvärr besannades mina farhågor när tävlingsträningen för guld - superstar bara var en timme lång men även detta gick att lösa, jag har bokat blåa salen nästan varenda söndag härdanefter. Det ger mig lite mer anledning att åka upp, hela salen för mig själv i en timme då jag kan göra vad jag vill. Stretcha, träna singeln eller nått annat som jag vill dansa :)



tåget hem var väl ingen höjdare, satt brevid en dam som tog upp överdrivet mycket plats. Inte coolt. Mitt emot satt en kille med mjukisbyxor. Mamma har alltid sagt hur mycket hon hatar mina mjukisar för att dom är för stora, denna kille borde tänka tvärtom. Det är inte särskilt mysigt att se storleken på hans paket i 1,5 timme. (nej, jag stirrade inte i en timme men va fan, svårt att låta bli när det sitter så tajt att man ser.. ja, alltihop.) Pappa var snäll och hämtade mig, jag slängde i mig mat och bokstavligt talat slickade rent tallriken. (YES! min pappa är grym på att laga mat) En lång skön dusch senare sitter jag nu i soffan på mitt rum och ser på X-men 2. Mumsar på en apelsin, ett äpple och en stor flaska vatten. Jag lär somna efter filmen. Vi höres. Hejsvejs.

Vad hoppas du? Vad önskar du? Vad vill du?

This is real, this is me
i'm exactly where i'm suposed to be now.
gonna let the light shine on me
now i've found who i am, there's no way to hold it in
no more hidin' who i want to be.
This is me.

25 januari

usch, vilket natt. Att vara fylletaxi hade jag räknat med men att behöva hämta mina vänner på akuten var en inte alls för rolig överaskning. Samtidigt som man ville se till att dom mådde bra så skulle man se till att det inte blev mer bråk och att alla kom hem säkert. Usch och fy, inte roligt alls. Hoppas ni mår bättre idag, tjejer <3

goddagens. Här kommer en hälsning från tåget som är på väg mot Sala. Dock kommer jag kliva av i Eskilstuna för idag är det söndag och det betyder träning. Säsongens första träning och jag är laddad. Har en hel del steg som jag vill lägga in i programmet samt få hjälp av Karlsson att få upp tempot lite. Får se hur mycket vi hinner idag men en sak är säker; jag ska boka in en tid för privatlektion så man är redo för den kommande tävlingen. Ska bli sjukt skönt att komma dit igen och få dansa av sig. Hoppas som fan att det är två timmar och inte bara än. Jag förstod ingenting av schemat så det får bli en överaskning när jag kommer till dansskolan. Hemma är jag igen nån gång efter 19.30 så det verkar som om jag kommer missa detdär mötet, jag får förlita mig på att tjejerna kan ta sådana viktiga beslut utan mig ;D

nae ni, nu ska jag försvinna in i discomusiken värld och peppa mig lite extra sådär innan träningen. redan nu försöka komma på vilka steg som ska in vart i programmet så man kan använda tiden i hallen maximalt. Folket runt omkring kommer kolla snett på mig men vad gör det om hundra år? ;D Skriver mer när jag är på väg hem igen. CIAO!


02.18

okej, publishme.se har damp. Skrev nyss ett långt och deprimerande inlägg om att denna dag har varit helt ovärd men det kom inte upp. Så jag gör ett nytt försök för jag måste få skriva av mig och få er att tycka synd om mig. Det enda bra denna dag var morgonen då jag sov tills jag vaknade och ändå kunde snooza i över en timme. Åt frukost i lugn och ro, gjorde mig lugnt iordning och fick stjus till jobbet. Då började de.. allt gick fel. Alldeles för mycket gick fel och det resulterade i många sura kunder varav två tyckte att jag var en så hemsk personal att jag fick två rejäla utskällningar. Tackar gudarna för att man blivit mogen med åren och kan bete sig proffisionellt för annars hade dom fått höra ett och annat. Fan, jag var så arg att jag kunde känna tårarna bakom ögonen. Jobbade över en timme och när pappa väl hämtade mig begärde jag mat från Leon's. Parkerade mig i soffan och här har jag suttit sen dess. Enda gångerna jag rört mig är när jag stjusat folk till och från krogen. har lovat bort mig till några ifall dom inte skulle lyckas ta sig hem så de ska bli intressant att se om man kan tjäna några kronor på detta spektakel inatt. Återstår att se helt enkelt.

har suttit under kvällen och letat de rätta priserna för en resa till Norge för att hälsa på en vän. Dock tvivlar jag på att jag har pengar till det innan han kommer hem igen men men, det skulle vara trevligt :) man ska väl lyckas på nått sätt. Bil är uteslutet, flyg är äckligt dyrt, tåg är billigare men inte billigt. Allt beror ju på hur länge man skulle stanna och sånt går ju alltid att ordna. jaja, vi får se helt enkelt. Måste fan sova nu, imorgon är det söndag och jag ska till Eskilstuna. Säsongens första träning. Har en hel del saker att be Maria om. Nya steg, högre tempo på dansen och kanske tillochmed en privatlektion innan första tävlingen. (JA TACK!) så, godnatt folket. Ring om ni ska bli hämtade. Eller gör inte det! För om ni läser dethär så är nu förmodligen redan hemma och då är det dumt att dra ut igen. Låt mig sova om så är fallet. en gång till.. godnatt. Puss!

stick together for life



If i win, what would i lose?

24 januari

Igår var Palace bättre än på länge. Igår var det som det ska vara.
Housegolvet var som vanligt, i musikbaren spelade dom rolig svensk musik och på nedervåning var det äntligen öppet och ut ur högtalarna pumpades RnB. Jag, Jonna och Sara skakade våra lurviga på nedervåningen, skrattade åt folk och skämdes över folk man känner som var alldeles för fulla och trodde sig vara sexiga medans dom egentligen bara vara slampiga. Pinsamt!  När sara & johan åkt hem passade jonna och jag på att rocka sönder i musikbaren, jag blev uppbjuden av en trevlig kille och vi buggade loss i säkert 15 minuter. Eller aa, han buggade och jag fick snurra. Fyfan vad han snurrade på mig, det var länge sen jag var så yr. Kul, riiiiktigt kul :)

nu har jag inte tid mer. Ska jobba klockan 12.00 - 16.45
ikväll får se vi vad som sker. Hej Hej.

här snackar vi kvalitetstid

inte nog med dom två timmar jag spenderade på mitt nya favoritcafé tillsammans med sara och anna, myste med vovven i sängen i över en timme, satt på köksgolvet med bror och skrattade åt hunden som är mästaren på att tigga mat. Nej inte nog med det, när Sara ville ha lunchsällskap på stan så var jag inte sen att fixa stjus upp dit. Satt snällt och vänta på salongen att hon och hennes magiska fingrar skulle bli klara. Hon kollade på mig och sa: jag har bara 20 minuters lunch. Men vad gjorde de? 20 minuter är 20 minuter som man får umgås med sin goda vän. Det är det alltid värt!

jag är en såndär som sitter här och svettas över ett försök att förstå mig på youtube, att försöka lägga upp klipp från tävlingar (svenska, EM och VM) samt annat kul man har sparat på datorn allt för länge. Ni som absolut vill se får snällt hjälpa mig med detta spektakel som mitt huvud får värk av.

nu är det planerad förfest här hemma hos mig med sara och jonna innan vi drar vidare mot Palace. Sara förblir nykter medans jag och jonna ska dela på en Asti och på krogen ska jag unna mig en del drinkar med tanke på att det var ett bra tag sen jag hade tillräckligt med pengar för det. Det får dock inte bli för mycket, imorgon ska jag jobba 12.00 - 16.45.

nu, välja kläder.

Kvalitetstid

 

en 2 timmar lång frukost innehållande scones och grönt thé en fredagmorgon är kvalité.
På ett mysigt café tillsammans med två av sina bästa vänner är det kvalitetstid.
löner, lägenheter och skvaller. Så som de ska vara, vi blir ju bara äldre.
tack tjejer, det gör vi snart igen.

23 januari

godmorgon. En sur, näst intill arg malin som skriver.
Satt, som beskrivet uppe på två extra timmar för att göra Henke sällskap vid MSN vilket har resulterat i att jag var sjuuuukt trött nu när klockan ringde. Väldigt nära att jag skickade iväg ett SMS till Anna om att jag inte skulle följa med men icke, jag kunde höras Sara's röst eka i mitt huvud: "du har INGEN anledning till att INTE åka dit". Och när jag precis var klar så plingar det till i mobilen och ett meddelande från Anna uppenbarar sig: "moa skippar yogan och jag är också trött. Ska vi ses på frukosten istället?" SKOJJAR DU MED MIG?! :O jag förstår absolut att dom är trötta, det är jag me. men varför kunde jag inte försovit mig eller kanske inte hunnit göra mig helt färdig? Nu är jag KLAR och det känns som en dum idé att sminka av mig och lägga mig igen eftersom Anna och jag ska möta Sara klockan 10.00 för frukost på Sockerbagaren (?)

nae, soffan och "Just shoot me" får det bli. HEJ!

Kära Henrik Stenqvist

detdär med att sova gick ju inte särskilt bra, fick order av självaste Henrik att genast komma tillbaka till datorn och här har jag suttit sen dess. Dock är han ganska osocial med sin status: upptagen och somnar ifrån mig vid vissa tillfällen men vaknar till när man skäller på honom. Följande är ett meddelande till alla singelflickor i stan:



2000-talets svar på Herkules är: Henrik Stenqvist.

alla dejter med denna karl går via mig
hör av er så diskuterar vi priset.

inom loppet av 10 minuter fick vi en tjejs nummer och väntar nu på er andra.
Fråga inte vad ni kan göra för Henrik - fråga vad Henrik kan göra för er.

så, vem vill ha en del av kakan?

torsdag 23.45

Godkväll mitt herrskap.
teatern med Ellen var väldans trevlig. Fick oss en del skratt samt ångest över all sång. Där satt vi tillsammans med säkert 8 klasser ifrån navestadskolan och jag har aldrig någonsin känt mig så gammal. Var jag så jobbig när jag gick i 8:an? (svar: nej, de var jag inte) Hursomhelst, i pausen skrattade vi lite åt oss själva när vi drog gamla stenfan&krister-skämt samt tugga på EXTREMT blåa tuggummin. Nu är jag hemma igen, med datorn i knät framför Scrubs och funderar på att sova närsomhelst eftersom klockan halv 8 imorgonbitti så hämtar Anna upp mig och vi ska åka till Friskis, möta Moa och sen är det dags för yoga. Skönt att komma igång så pass tidigt på morgonen. Så nu ska jag säga hej till kudden. Sov gott folket. HEJSVEJS!

aldrig mer. Aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig någonsin igen.

so don't waste your time
your time has come and gone
What're you here for,
you can't hurt me anymore

so try your best now baby
try your best to break me
you can't break a broken heart

no damage you can do now,
I'm immune to you now,
You can't break what broke apart

there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

Kate Veogele

you're in my heart just like a tattoo



5 dagar kvar.
jag är så förväntansfull.
:D


NU JÄVLAR!



det är konstigt hur fort livet kan vända. efter att ha haft flera dagar och kvällar med känslan av att livet verkligen tagit slut så vände det. idag är en väääldigt bra dag. Jag fortsätter i Eskilstuna. På söndagar, tävlingsträningen. jag SKA upp i Superstar. Jag måste få pröva på.  jag har världens bästa föräldrar. dom låter mig satsa stenhårt och det är vad jag tänker göra. dock måste jag hemlighålla vissa delar men det är det värt.  det kan nog fan inte bli bättre nu. Jag kommer sakna onsdagarna men dethär är bättre än inget.

Let's Move, hos er stannar jag kvar.
<3

för att sammanfatta onsdagkvällen



tack till Anna som förevigar våra stunder.

micke, jag, simon och henke presenterar:dubbelmacka.

22 januari

gårkvällens utgång rann ut i sanden. Jag hade kämpat hela dagen med att välja kläder och fixa mitt hår som hade bestäm sig för att jävlas med mig och inte gjorde som jag ville. Moa hade kämpat hela dagen med att medla mellan killarna för att försöka se till att alla skulle me ut men dom skulle vara krångliga så tillslutt fick Moa nästan dra till med några små vita lögner för att alla skulle samlas hemma hos henne. Det gjorde vi iallafall. Först skulle alla ut, sen bara jag och moa, sen sara också, sen blev alla pepp och sist men inte minst så hade det lilla vi hade druckit satt sig i benen och vi orkade inte gå nånstans. Vi stannade kvar hemma hos Moa och myste till härlig musik, robert gustafsson och åt massa Fazer. Henke och Micke försökte sig på ett akrobatsikt trick vi sett i skolkatlogen från 2:an, sara försökte få micke att hitta känslan och takten i musiken men utan större succé, henke och jag låg och pilla på varandras ben. (eller aa.. han pilla på min tatuering och jag drog i hans hår på benen)

henke - malin, du skulle ju fixa brud till mig!
jag - ey du har ju, du får fixa en kille åt mig.
henke - asså min kompis skulle lätt ligga med dig efter lite alkohol.
jag - och vad fan menar du med det? Skulle han inte göra utan alkohol?
alla - *viker sig av skratt*
henke - han skulle ligga med alla här efter alkohol, oss killar också.
jag -  ........... sexig man känner sig nu då.

vet inte riktigt vad klockan var när vi åkte hem men trött var jag iallafall så jag gick till sängen på dirren och slocknade utan problem. Vaknade nu när mormor ringde. Det här kommer bli en minst lika seg dag som igår fast kvällen kommer bli trevlig. Ska nämligen gå på teater med Ellen ikväll och se "Cabareé" :) Men innan dess måste jag göra ytterligare ett försök till att ta kort på Coop och se hur jag lyckas med det idag. Kan bli intressant med tanke på hur jag misslyckades igår :P haha. Jaja, först ska man äta. Nu, frukost.


dygnets 24 timmar

de senaste timmarna har jag stressat som en tok. Senaste jag slappande av var i duschen som jag stod alldeles för länge i. Ni vet, sådär länge att man inte längre vill gå ut för det kommer vara så förbaskat kallt utanför badrummet och spegeln är helt immig pga värmen från vattenstrålarna. Gjorde mig iordning lite snabbt, satte upp en toffs, åkte ut till Coop för att mötas av att fotoautomaten inte funkade som jag ville. Jag gav upp efter ett tag. Åkte hem och surade medans jag lagat till något att äta. (nej, det blev ingen mat när jag skrev att jag skulle äta) Sen stod jag i 100år och försökte reda ut mitt hår som hade hunnit bli en enda STOR tova. Underbart! (läs: JAG HATAR'T) sen var det dags för smink och välja kläder och när väl det var klart var det dags att börja sminka till sig för kvällen. Samtiigt som 50 pers skrev på MSN, 50 pers försökte få tag i mig på mobilen och hunden ville inte alls leka själv utan tyckte att jag skulle kasta hans boll fram och tillbaka i hallen. Nu kände jag iallafall att jag kunde unna mig själv att sitta i soffan, se matchen mellan sverige - kuwait och bara slappa tills Anna hämtar upp mig. Kommer missa dom 10 sista minuter och det känns surt men men, pappa får skicka sms och berätta vilka som vann tillslut. Dock tror jag att sverige vinner ganska stort ändå eftersom efter 42 minuter så leder vi med 25 - 11. nae, slappa, packa och åka, hejs. 


Lill-Lördag

sannerligen, It is!

har nyss fixat iordning både håret och sminket men sminket får följa med till förfesten så det kan fixars och trixas lite till. Är dock lite orolig för vilka som ska ut eftersom vissa har börjat få kalla fötter (som jag bokstavligen talar har just nu, måste ta på mig strumpor!) och inte riktigt är säkra på om dom ska me längre. jaja, det absolut värsta som kan hända är att vi aldrig kommer därifrån och totalt dissar krogen men vi får hålla tummarna för att vi kommer ut och får dansa av oss lite. Inga sura miner eller negativa tankar här, inte :D

Ni får veta sen hur kvällen blev. Vi höres. Hejsvejs.


Spud Spudinski.

YEAAAAH
väderkvarn.
ner på knä.
utpumpad.
jag har gett min själ till rockens gudar.
anse mig värdig.

EN APA PÅ EN ENHJULING!

21 januari

ja, det var ju ett jävla roligt datum idag.
Tänk att det skulle ta 5 månader innan det skulle beröra mig igen.
jävla skit.

det är onsdag idag. (denhär veckan går alldeles för långsamt för min smak) Har nyss klivit ut ur duschen, mormor hämtade hunden för en liten stund sen och snart ska jag nog börja göra mig iordning. Fixa till håret och sminka mig för att sedan pallra mig upp till kungsgatan för att ta kort till körkortet (nej, jag har inte skickat in pappren än) och passet som går ut snart. Om det blir eller inte blir utgång ikväll är fortfarande inte bestämt men jag håller tummarna. En helkväll på Wasa skulle vara mycket roligare än att sitta som klistrad i soffan hela kvällen.

funderar på om man skulle ta och käka nått innan man åker upp till fotostudion, pappa lagade mumsig pasta igår så nån stuvning ska man väl kunna slänga ihop utan att elda upp huset. Håll tummarna, gott folk. HAHA. Vi hörs av senare när jag vet lite mer exakt hur dagen kommer sluta. Ingen mer som vill följa med ikväll? Ju fler desto roligare heter det ju.

Nu, käk.

Hur är det dom säger?

borta bra men hemma bäst? Sant.
inte för att jag inte hade trevligt hos Moa, nej tvärtom. Det var riktigt härligt att bara sitta och hänga. Visst, det är inte riktigt mycket mer som vi brukar göra men idag så slappades det till tusen. Härlig musik. Vi hann plöja igenom två skivor till sen jag skrev senast, två skivor två gånger om. Mia, Anna och Sofia försvann strax innan 00.00 och kvar blev jag och moa. Satte oss till rätta i soffan respektive fotöljen och samtalsämnen gick från sex till vänner till hundar till bilkrockar. HUr vi relaterade allt till de olika vet jag inte riktigt. Måste vara mitt fel, jag är grym på att komma in på små sidospår och det ber jag om ursäkt för. Minns sällan vad jag började prata om och vet aldrig hur jag ska avsluta det som jag aldrig kommer ihåg att jag en gång började prata om. Inte logiskt nånstans för 5 öre. IALLAFALL .. (ni ser, hur kom jag hit liksom?!) trevligt har det varit och jag fick tjuta av mig lite. Behövdes verkligen efter nattens drömmar och dagens tankar. När klockan slog 02.00 var vi båda trötta och jag satte fart hemmåt, hinner komma hela vägen till polisbron innan jag ser nått som fladdrar på framrutan. Ja Anna, jag fick också parkeringsböter idag. Hur och varför förstår jag inte. Jag parkerade ju för fan EFTER 20.00 (eller är det jag som missförstått allt?) Mamma är inte glad och jag är 300 svenska riksdaler fattigare. Kul, ûber-kul! det verkar som om mina pengar försvinner snabbare än förväntat. Jaja, bara dom räcker fram tills på tisdag så är jag lugn. Håll i dom, Malin. HÅLL I DOM! nae, nu ska jag lägga mig i sängen, gråta en skvätt och somna gott. Vi hörs. CIAO!

countdown

jag hade nästan glömt bort, bara NÄSTAN!
har knappt tänkt på det alls idag.
idag är det 7 dagar kvar.
nu får tiden gärna gå lite, liiiite fortare.

jag är inte hemma, jag är hemma hos Moa tillsammans med värdinnan, anna, maria och sofia. Pratar pinsamma fylleminnen, lägenheter, resor och lyssnar på härlig musik. Än så länge har vi hunnit plöja igenom både Westlife och Patrik Isaksson. Ska bli intressant att se hur många skivor vi hinner med innan det är dags att börja dra sig hemmåt. Nae, social ska man vara. Vi hörs. Puss.

Peppad!

Nu är det ett tag sen jag festade på riktigt. De senaste gångerna har jag antingen inte varit ute alls eller varit nykter så att alla har skjuts hem. Nae ni, på fredag är det dags igen. Jag och Vicky har planerat en Palace-utgång (eftersom Ottens invigning blev framskjuten en vecka till) med folk. Sara och Jonna är på så nu är frågan, vem mer vill följa med oss och har någon nått bra förslag på vart man kan förfesta?

jag måste erkänna att jag saknar Otten som fan och är väldigt spänd på att se hur resultatet blir efter renoveringen. Har hört alla de olika rykten om hur det ska se ut och vilken musik som ska spelas. Måtte denna och nästa vecka går fort så man kan få skaka rumpan där igen inom en snar framtid.Samtidigt var det ett bra tag sen man träffade sitt otten-folk. Dom som man bara träffar när man är ute, tyvärr. Men sant. (eller aa.. Sajj får jag ju träffa på tisdag eftersom han ska me och hålla min hand när jag taggar mig) Hursomhelst, VEM SKA ME PÅ FREDAG?! :D

 

20 januari

Goddagens!
Vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag har bärjat sova sjukt länge om dagarna. (eller länge vet jag inte om ni tycker men för mig är det länge) Klockan hann slå 11.15 innan jag idag slog upp ögonen men det var pga av telefonen för annars hade jag sovit ännu längre. Jag som aldrig brukar sova så länge :S Vad har hänt?

Ida ringde, ville ha skjuts till skolan och jag sa inte nej. Hon har så mycket nu för tiden att man tar alla chanser man får att få träffa henne. Kvalitetstid helt enkelt. Ochh ännu mer kvalitetstid blev det efter att ha skjutsat Ida. Jonna och jag åkte hem till mig för att se på film och skratta öronen av oss. Försökte få igång en film som vi jämt såg när vi var små och hämtade Ellen på skolan med dunkade musik i bilen både dit och hem. Gamleby 2009 <3

Vad jag har för mig just nu är inte mer än att jag sitter i mitt rum, nerbäddad i soffan och ser på Simpsons. Börjar bli riktigt hunrig så ska nog leta reda på något gott som man kan laga till och stoppa i sig. Kan ju inte åka hunrig till Moa, eller jo det funkar ju faktiskt eftersom man kan köpa nått på väg dit och så kommer vi säkert käka något onyttig där också. Ja ni, livet är inte lätt när det är svårt. Nu, mat.

vilka ska me ut imorgon? Vilka ska me ut på fredag?


3 av 3

Av 3 spelade matcher i turneringen så har sveriget vunnit alla 3. Mot Kuba, Mot Sydkorea och ikväll mot Spanien. Jag satt som på nålar då dom hela tiden var oss hack i häl men aldrig förbi. Vi låg hela tiden 2-3 poäng före och det var med 3 poäng som vi slog dom. (33-30) Känns bra, Känns bra.

nu undrar jag vad som har hänt med mig? Jag sa nej till att se både simpsons och smekmånaden för att istället se Svenska Idrottsgalan. Visst att det brukar vara roligt men iår har dom överträffat sig själva. Jag har skrattat så mycket att jag säkert kommer ha träningsvärk i magen imorgon. ( ni ser, att jag struntade i träningen ikväll jämnade ut sig iallfall ) Galan är slut nu, Charlotte Kalla fick Jerringpriset och det var hon absolut värd. Efter den prestationen i Tour de Ski så förstår man hur mycket kondition och psyke det krävs för den sporten. SÅ VÄRD.

nu är iallafall allt som var kul på TV slut, mamma och pappa har lagt sig och jag sitter i soffan i mitt eget rum (för en gångs skull och rummet är faktiskt städat) med tända ljus och härlig musik. Försöker komma på något som man kan fördriva dagen med imorgon men det blir nog jobbsök, en promenix med favoritgrannen och bästa vännen Jonna och jag avslutar kvällen med en tjejkväll hemma hos Moa. Ska även lyckas försöka fånga Henke på MSN för att se om det blir nån utgång på onsdag. Jag menar, vi är ju antingen arbetsfria eller samhällsforskare med egna tider. Nae ni, nu är det dags att säga hej till kudden och sova bort några timmar. Sov så gott. Hejsvejs.


Changing.

ändrade planer, igen.
efter att ha stretchat både spliten och spagat relativt hårt så kände jag ett tryck över magen och jag mådde riktigt jäkla illa. Satte mig i soffan och försökte sova i hopp om att jag skulle må bättre när jag vakna. Lyckades varken somna eller må bättre och efter lite övertalning från Henke så satt jag inne på toaletten med fingrarna i halsen. Usch och bläh men jag mådde bättre iallafall. Detta betyder att dagens träning ställdes in, vågar helt enkelt inte chansa. Istället stannar jag hemma och kan då se matchen. Är det nån sport som jag verkligen lever mig in så är det handboll. Jag sitter i soffan och hoppar upp och ner. Skriker på TV och mamma undrar vem jag pratar med. Jag svarar att sverige släppte in ännu ett onödigt mål och hon skrattar åt mig. Jag menar, bollsport är inte min grej så att jag är så inne i matchen är nästan ett mirakel. Hursomhelst, just nu står 21 - 16 till Sverige och Spanien får kämpa hårt. Yeye, skriver mer efter matchen. Kan inte koncentrera mig på dethär just nu. Hejdå.

19 januari

8 dagar kvar. Hej Nervositeten.

Godmorgon. (Jag vakna för en timme sen och åt nyss frukost, jag får säga godmorgon då) Somnade sent inatt och blev så snällt väckt av min mormor och vrålade från övervåningen på hunden som absolut inte skulle följa med henne hem. Jag fick snällt pallra mig upp och sätta på honom kopplet. Jobbig hund. Hade planerat att träna här hemma idag och sedan se matchen tillsammans med Micke men det sket sig, Micke fick annat planerat och jag fick en väldans lust att följa med Sara och hennes mor på Danspasset som Friskis har ikväll. Detta betyder att jag missar matchen men men, dans är min typ av sport och då förstår ni nog att jag inte var sen att tacka nej till detta erbjudande. Så, istället för att träna stenhårt här hemma så blir det en liten lätt uppvärming för att sedan går direkt till stretchen så man är i sit esse på Friskis. Jag menar, kan man så ska man väl visa upp sig? ;D

Ja, stretch var det. Fokusera Malin.
(det är fan inte det lättaste,
inte när man har en psyke som inte räcker längre än vad näsan räcker)
Kick och Håll. Det ska fan funka nu, snyggt ska det vara också.

hejsålänge.

Shawty, get lose.

okej, nu har jag snart suttit i 2 timmar och försökt hitta inspirationen till att skriva något men nae, det har helt enkelt inte funkat. Min förmiddag var absolut inte den bästa. Jag grät konstant. Såg sanningen, framtiden och mitt kommande liv rakt i vitögat. Insåg att om det överhuudtaget ska gå att ens diskutera saken så måste det ske saker, drastiska åtgärder.Gah, jag hatar att bli vuxen. Allt kostar så förbannat mycket helt plöstligt.

Sazza fick upp mitt humör på något magiskt sätt genom att låta mig tillbringa kvällen hos henne.Maria lika så när hon kom förbi och bjöd på (RIKTIGA) cupcakes. Ni vet såna där med glasyr. Såna man målar i tecknade serier. Såna som folk tatuerar in och man vill ta en tugga från deras hud. MUMS. Micke kom förbi, såg början på en film och nyheterna innan vi mötte Simon och gick en kall promenad runt stan. När det blev FÖR kallt svängde vi av mot moa där värdinnan och fredrik satt hemma. Där tillbringades sista delen av vårann kväll med massa mys i både säng och soffa, roliga youtube-klipp, kolla kort och lekte "vem/vad tänker jag på?". Hemma är jag nu iallafall och folk är så tråkiga att klockorna stannar. Bara vissa skriver ikväll men nej, jag är inte på humör. Du är elak. Dock inte mot mig, du är FÖR snäll mot mig. Sluta med det. Ja ni, se karlar. Djur är dom.

nu ska jag sova. Har verkligen inget bättre för mig. Vill att det ska bli helg igen så man kan få gå ut och partaja av sig lite. Skulle fan kunna tänka mig Hugo's och då är min party-abstinens verkligen på sin topp. Jag har en stor Asti och några cider som ropar mit namn ifrån kylen. När och vart, gott folk? :D Tell me and i'll be there. Imorgon kanske det är så att jag inte är hemma, kanske befinner mig i brorsans lägenhet i brist på annat. Vem kommer över och ser på handbollsmatchen imorgon klockan 18.00 och ser Sverige spöa Spanien? :) Nu, godnatt.

Vad är lågor och hur blir det, heter det, glöd? Vem ger mig stöd?

 

turn it inside out so i can see
the part of you that's drifting over me.
and when i'm awake you're never there.
and when i'm alseep you're everywhere.

i recognize the way you make me feel,
i start to think that you might not be real.
i sense it now, the water's getting deep
i try to wash the pain away from me.

cause you're everywhere to me,
and when i close my eyes it's you i see.
you're everything i know that makes me belive;
i'm not alone.


18 januari

Goddagens! publishme.se hade damp igår och ville tydligen inte lägga upp mitt inlägg som jag skrev igårnatt när jag kom hem. Aja, då har jag ju mer att skriva nu och det är ju alltid trevligt eftersom jag inte har något speciellt för mig just nu.

gårdkvällen spederas till största del i Ludvigs soffa i Söderköping där vi såg på film, åt massa gott och snacka om allt och ingenting. Vicky ramlade in efter 17.oo och då var det dags för Nintendo Wii, MarioCart innan vi satte oss i bilen och åkte tillbaka mot stan. Jag var hemma straxt efter 20.00, åt god lördagsmat, hämtade sara, köpte popcorn, hämtade moa och åkte till Ida där det bjöds på thé, blåbärsmuffins och sällskapsspel. Moa var kung på Memory men Sazza fick oss alla att vika oss av skratt när hon fick ett par och bröt ut i sina glädjeskrik. Detta följdes upp av ett parti Pictionary och sedan förflyttade vi oss till vardagsrummet för att se film. Jag, Simon, Tobbe, Moa och Micke i sofforna medans Anna, Sara och Ida softade på golvet. Var hemma runt halv 1 och slappade ett tag med datorn i knät och hade trevliga konversationer med folk som är alldeles för långt borta. Somnade tidigare än beräknat.

Idag är det söndag. (AGH, ESKILSTUNA!) jag måste verkligen prata med mamma och pappa om det här. JAG VILL! Hursomhelst, dagens schema består av städning av rummet och umgås med Sara Svanslös som för en gångs skull är ledig. Vad vi hittar på återstår att se men trevligt ska det blir iallafall.

9 dagar kvar! Jag längtar som en idiot just nu.

17 januari

Godmorgon! Här sitter jag och peppar mig själv med avsnitt från "Miami Inc". Det är bara 10 dagar kvar och jag börjar bli riktigt nervös för hur ont det kommer göra. Kan ju inte säga att jag vet att det faktiskt kommer göra ont eller inte men man har ju sina föraningar. Jag kommer verkligen behöva någon som håller min hand för annars kommer jag dö av nervositet. Dock är jag lika förväntansfull som nervös, om inte mer förväntansfull. Ska bli kul med en till :)

I skrivande tillfälle ropar Pappa om att maten är klar så jag ska nog pallra mig upp på övervåningen och käka med mamma, pappa och vovven som äntligen är här igen! :) Sen börjar jag göra mig iordning och sedan sätter jag fart mot Söderköping för att träffa Ludvig. Vi kan höras av senare, gott folk. Puss!

I'll take you to the candyshop, by Mizzel Kizzel

   

foto & stylist: Maria Kindahl
modell: Malin Blomberg


(Satan, så proffsigt de lät!)

jag hoppas på mer bilder inom kort.

fredag 01.19

godkväll eller godnatt. (välj själv!)
Den har dagen har varit riktigt bra. Känns som om jag har fått en hel gjort. Shoppat, käkat lunch med maria och sara, tagit ut pengar och glömt kvar dom i automaten, fotat massa fina bilder (bilder kommer i nästa inlägg), äta otroligt god fredags-middag med familjen, varit på bio med jonna (Benjamin Buttons otroliga liv rekommenderas starkt!), åkt en sväng med bilen, blivit jagad av Henke och nu sitter jag här i soffan igen. På samma ställe där jag brukar avsluta mina kvällar. Slappar med härlig musik, trevliga konversationer på MSN och Scrubs på TV. Jag ska nog faktiskt sova snart för imorgon sätter jag fart mot Söderköping där jag ska träffa Ludvig och förhoppningsvis Vicky också. Ska bli väldans trevligt :)

som sagt, "Benjamin Buttons Otroliga Liv" rekommenderas starkt! Jonna och jag är superdupernöjda och jag fick mig ett väldigt gott skratt precis innan filmen börja då det stod på duken en massa info om att man inte fick filma eller spela in på något sätt. Anyhow, mycket text var det och jag orkade inte läsa allt och kläcker ur mig:

malin - tror dom på allvar att folk läser allt detdär?
jonna - *tystnad*
malin - erkänn att du läser allt detdär?!

Vad händer imorgonkväll, gott folk? Hör av er! Puss och godnatt.

16 januari

Jag fick äntligen sova ut en morgon. Mamma behövde inte väcka mig för skuts eftersom pappa är ledig idag och då tar mamma deras bil. Ett + till mig då är att jag både får sova hur länge jag vill OCH att min pärla står kvar hemma på parkeringen. Blev väckt av att mobilen ringde och det var mia som undrade när och var vi skulle ses. Vi kom fram till att hon tar bussen, vi käkar frukost tillsammans och sen åker vi mot stan och shoppar det som vi behöver för dagen. Så.. nu är det väl bara att göra sig iordning. Smink, kläder och duka fram det som ska äta.

Mizzel Kizzel och jag ska dag ta massa roliga kort.
Resultatet kommer absolut upp i bloggen,
vet dock inte när men det återstår att se.
hihi, jag tycker det ska bli så kul. Hej, jag är linslus.

Nu, smink.

11 DAGAR KVAR!

torsdag 22.21

GAH :D äntligen fick jag min tatueringstid bokad och det var sjukt mycket tidigare än vad jag hade räknat med. Lucky 7 brukar vara proppat med folk som vill tatuera/pierca sig men jag hade tur, precis när vi kom dit hade dom fått in en avbokning och den tiden fick jag. OM 13 DAGAR! :D väldigt exalterad men sjuukt nervös. Trodde jag skulle ha lite mer tid på mig att förbereda mig men nae, tydligen inte. Här kör vi på, på en gång. Alltså.. Den 27 januari klockan 14.00 är jag okontaktbar. Vill mer än gärna ha någon som följer med mig och håller min hand då jag har blivit varnad att det faktiskt kommer göra ont.

dagen blev inte som jag trodde. Sofie ligger hemma i sin säng och är sjuk så jag får helt enkelt träffa henne en annan dag. Istället våldgästade jag Mia. Eller våldgästa och våldgästa.. Jag hade tänkt göra det men innan jag hann agera så bjöd hon in mig. Inte för att vi kanske var världens bästa sällskap till varandra (jag dega i soffan och hon färgade sitt hår och ögonbyn) så var det ändå skönt att umgås med en av sina närmaste vänner. Hon bjöd på apelsin :) Det blev middag på jobbet och sedan avr jag en snäll vän och skjutsade hem henne. Jag själv sitter bara här hemma nu, nerbäddad i soffan och ser på Scorpion King. En riktigt Malin-film. Känner i hela kroppen att det blir att somna till Scrubs-avsnitten som visas efteråt och imorgon får jag äntligen sova hur länge jag vill. Jag har gett mamma tillåtelse att ha min bil till jobbet imorgon eftersom jag inte behöver den. nae ni, nu ska jag se klart slutet på denna braiga film och sen säga hej till kudden. Den saknar mig och jag saknar den.

OH, JAG ÄR SÅ TAGGAD, PÅ ATT BLI TAGGAD!
den 3:e kommer till nästa vinter. redan bestämd o allt. Haha, nörd.


15 januari

LÖNING!
äntligen, jag har varit luspank alldeles för länge så idag är en bra dag.

så, goddag gott folk. Det blev precis som jag misstänkte. Jag hade tänkt logga ut från MSN för att vara pigg idag men icke sa nicke, det finns alltid nån som lyckas hålla en fast. Dock fanns det inget positivt i att jag stannade kvar för jag blev bara argare och argare för varje minut. Tillslut pallade jag inte mer och loggade ut, la mig i sängen och var stolt över mig själv för att jag sa ifrån. Somnade och har sovit förbannat gott. Men som sagt så blev det som jag misstänkte. mamma skulle inte åka med Anette utan ville jag fortfarande ha bilen hemma så var det bara att ta sig up och skjutsa henne och här sitter man nu. Trött och uttråkad. Sofie slutar inte förrns om ca 4,5 timme så det är en stund kvar tills jag behöver göra mig iordning. Men usch, tråkigt. Vill åka nu. Flickan får snällt följa med och beställa min tatueringstid innan vi åker och fikar. Vad som händer sen återstår att se. Trevligt ska de bli iallafall. Hur kvällen avslutas vet jag inte.

imorgon är det fredag, mia är lika pepp som jag. Hon vill dock inte vara med på kort så hon får stå för make och korten. Jag ska stå framför kameran hela dagen och bara vara cool. Men först ska de shoppas allt som kan behövas till vårann lilla fotostund. Vi har riktigt mnga och bra ideér som vi ska försöka genomföra. Ska bli kul att se resultatet. Självklart kommer bilder upp i bloggen så fort vi är klara. Nu ska jag göra ett försök att borsta ut mitt hår så man ser respektabel ut på stan. Vi hörs senare. Pusselipuss.

kyla och hans charm

- om jag hade varit du hade jag gett upp!
- om du hade varit jag, hade jag varit ful.

Ändrade planer!

jag som hade planerat att bara sitta hemma ikväll och vara allmänt depp blev genast på ett riktigt bra humör när Denise ringde och ville ha sällskap i sin nya lägenhet. Jag, Anna, Sara, Emma, Maria, Micke och Simon svek inte. Självklart kom vi dit och denise bjöd på thé och popcorn. det var precis som om vi kastats tillbaka 3,5 år bakåt i tiden. Enda skillnaden var väl att att vi alla faktiskt har blivit äldre. Även om de faktiskt inte känns så ibland så har vi ändå de och tillsammans med er så kan jag se vuxenlivet i vitögat. För ni stannar kvar. Ni har inte lämnat mig på minst10 år och skulle nog aldrig göra det heller. Det känns bra att veta.

Så. vad händer imorgon då? Jag måste fortfarande ha bilen hemma så jag antar att det bara är att pallra sig upp imorgonbitti och skjutsa mamma till jobbet. Ringa Emma och ta en promenix till Lucky 7 och kolla/boka tatueringstid. Hem igen, käka, hämta sofie och fika. Känns som en bra torsdag. Ser även fram emot fredag som en tok. Shopping och foto. Kul kul kul! :D Nu ska jag sova. Godnatt.


ibland fattar jag verkligen inte och ibland blir jag as-förbannad på mig själv men nu (just nu!) är jag riktigt stolt över mig själv. Jag vek mig inte, i stood my ground. Om jag hade gjort de tidigare idag hade jag nog mått ännu bättre men jaja, bättre sent än aldrig. Eller...?


onsdag 17.53

Sådär, hemma igen. Eller egentligen har jag faktiskt varit hemma i flera timmar men jag orkade inte skriva just då eftersom jag var så himla trött och däckade så fort jag la huvudet mot sofkudden. Vaknade för kanske 1 eller 1,5 timme sen och har sedan dess bara sett på roliga halvtimmes-serier och just nu ser jag på Hell's Kitchen. Precis som jag brukar göra på eftermiddagarna. Och det gör mig ingenting, jag skulle kunna ligga i soffan hela kvällen utan några problem alls. Om man kanske skulle bjuda hem några vänner för en film eller två lite senare? :)

var, som skrivet i tidigare inlägg, ute i Åselsta med Micke och Simon idag på förmiddagen. Dom skulle fortsätta sitt bygge på en friggebod vid en sommarstuga och det var faktiskt riktigt trevligt. Solen sken så mycket att om man inte visste att det var januari så skulle man absolut kunna tro att våren redan varit här i 2 - 3 månader. Dock var det svinkallt men Simon var en gentleman och lånade mig sin varma Eber "byggprogrammet"-jacka. Eller lånade och lånade.. Han ville inte ha den på sig så jag snodde den. Efter ett par timmar var dom klara och vi körde tillbaka mot stan. Simon bjöd på mat eftersom jag gjort dom sällskap och vi körde min bil. Det blev pizza på Gu Va Gott och sedan åkte jag hem och, som sagt, däckade i soffan. Nu ska jag se vad som är värt att se på ikväll och käka nått litet mellanmål.

Jag är på ett sådant fotohumör så det är sanslöst. Dock inte att fota utan mer vara med på korten. Har en massa roliga ideér som tyvärr inte hamnar på bild idag. Det blir på fredag istället då jag & mizzel kizzel ska göra stan, shoppa loss med våran lön (som vi får imorgon) och sedan äre raka vägen hem för att leka fotostudio. Men först ska de bli torsdag och då ska jag fika med Sofie :) ska bli himla trevligt.

nu, mat!

14 januari

Godmorgon. Idag var det svårt att ta sig upp ur sängen när mamma ville ha skjuts. Källaren var så kall och min säng var så varm och skön att jag gjorde allt för att få ligga bara en liten stund till men icke, mamma var lite försenad så vi var tvungna att åka på en gång. Tur att man har lätt att kvickna till när man väl är uppe för annars hade det blivit problem att köra bilen. Nu sitter jag iallafall i soffan, käkar frukost, ser på "Solstorm" och inväntar tiden. Om ca 30 minuter hämtar jag upp pojkarna och sen sätter vi fart ut på landet. Det är alltså lite bråttom nu. Ni får veta mer om mina spektakel på bygget senare. Hejdå.

CAUSE YOU KNOW HOW IT HURTS.

Det är sånahär kvällar man verkligen uppskattar. Många fina vänner på en "pytteliten bostads-yta". (HAHAHA!) Men jag började kvällen med en jäkla bilkörande. Hämtade mamma, åkte till pappa's jobb för att tanka bilen, skjutsade hem mamma, hämtade anna, åkte till moa, hämtade emma, handla lite och sedan hem till moa igen där alla nu var på plats och vi skulle försöka enas om en film. Det tog ett tag men tillslut kom vi överens om att "Crash" fick bli kvällens movie. Det var ett himla kackel från soffans ena hörn men det är det ju alltid så, ingen av oss var särskilt förvånad. Inget att sura över - det blir alltid så. Såna småsaker som man med åren lär sig att uppskatta. Speciellt när man faktiskt har växt upp tillsammans. Allihopa.

Ikväll tänker jag inte sitta uppe länge utan jag går och lägger mig så fort jag är klar med detta inlägg. Ska nämligen skjutsa mamma till jobbet imorgon igen och klockan 10.oo hämtar jag upp Micke och Simon vid Skvallertoget och sen bär de av mot Åselsta för att bygga hus. Eller jag ska inte bygga några hus, jag lovar. Däremot ska jag hålla spik och bara vara allmänt frågvis om allt dom gör. Kanske inte det absolut roligaste man kan göra men ska bli kul att se killarna in action. Haha! Och hellre umgås me dom än att sitta hemma och göra ingenting. Tydligen skulle dom inte jobba lika länge som idag så vad som händer efteråt har jag ingen aning om. Det återstår att se helt enkelt. Några förslag?

nej ni, godnatt på er.

jag saknar min sara. min alldeles egna, helt unika, underbara Sara Söderlund.


tisdag 18.12

Okej, nu dör jag! det är så kallt här hemma att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Min tår är blåa, mina fingrar känns stela (då är det kallt för jag fryser annars aldrig om händerna) och inte ens min skidtröja värmer mig idag. Nått är fel. Kanske börjar jag bli sjuk? :O Nej tack! Anyhow, ska närsomhelst börja fixa iordning mig det sista och sedan ska jag börja dra mig mot Moa. Jag ska (som vanligt nu för tiden) ha med mig datorn så att hon kan få en chans att blogga av sig lite. Idag tar jag även med mig pepparkakor och ost som vi kan gotta oss med under kvällen och till filmen/filmerna vi ska se. Undrar hur länge vi blir kvar ikväll? Jag menar, man vet ju aldrig. Mig spelar det ingen roll, jag är ledig imorgon. Eller nästan ledig iallafall. Micke och Simon ska jobba i Åselsta och jag kanske följer med som sällskap. Kan bli riktigt intressant ;D Nae ni, nu drar jag. Vi hörs när vi hörs. Pusselipuss!


13 januari

Goddag! Här låg man och sov i tron om att man skulle få sova ut ordentligt men icke. Mamma's skjuts till jobbet blev inställt och om jag ville ha bilen hemma idag så var det bara att pallra sig upp ur sängen och skjutsa henne till jobbet. Och när jag då väl kommer hem så är jag inte längre så pass trött att det går att somna om utan man blir sittandes i soffan och ser på tråkiga Rachel Ray och gårdagens avsnitt av TopModel. Nu är det snart dags för att slänga sig i duschen, göra sig iordning och packa ihop sig för halv 1 ringer Sara och då bestämms det vart och när vi ska käka. Vi har nämligen lovat bort oss till Simon och Micke för att käka lunch med dom. Ska bli trevligt och ikväll hoppas jag på att så många som möjligt gör oss sällskap hemma hoa Moa. Skulle vara ännu trevligare :)

Grattis säger vi till MallanBrallan Pettersson som fyller Systemet idag. Congratz Bruden!

Nu, duschen. Vi hörs. hejs!

00.26

Trots att kroppen gjorde (och fortfarande gör) sjukt ont så lyckades jag ändå ta mig upp till Kungsgatan och Fräcka Fröken. Inte säger man nej till några timmar med fina vänner, skitsnack och bakad potatis med kycklingröra. Tyvärr blev det inte alla men det var iallafall mycket trevlig att få träffa sara, anna, moa, dannie och emma. Som vanligt var jag, Moa och Anna först på plats och började genast möblera om inne på fiket eftersom vi annars inte hade fått plats vid samma bord allihopa. Passar samtidigt på att säga att jag är så himla glad för Emma's skull. Man kunde se henne skina på ett helt annat sätt. Hennes självförtroende har verkligen skjutit i höjden, kul att se :) samtidigt måste jag också erkänna att jag är skapligt avundsjuk på henne. Jag vill också! Det tar vi tag i när februarilönen kommer.

folk är så tråkiga att klockorna stannar. Och det gör mig faktiskt skapligt irriterad. Dock visste jag att det skulle bli såhär så jag ska väl inte klaga men ändå. Det är väl bara att säga som det är? Varför försöka göra något till nått som det ändå inte är? Vi får se. Imorgon ska jag inte vara den som är den. Imorgon ska jag träffa Emma och Sara. Förmodligen laga (eller köpa) lunch/middag till Micke och Simon som ska jobba till 16.oo. Kvällen avslutas förmodligen hemma hos Moa och det klingar bra i mina öron. Ska försöka hinna träffa både Sofie och Jozza denna vecka och dansa av mig en hel del känslor. Om du nånsin kunde höra av sig om när dom kan, vill säga.

Lönespecen kom idag. Tack för den! :D
Utgång i helgen, fredag eller lördag. Kanske båda? Vilka är på?  eller vänta, lördag funkar ju inte. Jag ska ju till Söderköping och Ludvig då. AAGH :D det hade jag nästan glömt bort. Oh, det ska bli kul. Dendär disneykvällen börjar alltså närma sig med stora steg nu. Hursomhelst, lönen efter skatt slutade på ca 3600 svenska riksdaler. Inte ens i närheten av vad jag fick i somras men jaja, bättre än inget. Söka mer jobb ska jag göra, ja!

ojoj, nu blev det mer än vad jag hade räknat med och eftersom folk är så sjukt tråkiga idag att klockorna stannar så ska jag sova nu. kan ju erkänna att det börja bli lite tomt i kakkburken. Tråkigt men sant. Det ska vi nog kunna ordna på ett eller annat sätt ;D haha! Nu, godnatt.

Sorgen


Vole mon amour
Vole mon ange, mon douleur.


Stjäl min kärlek
Fly min ängel, min smärta

12 januari

Hejsan. Skulle ha lunchat med sara idag men det blev inte så när jag (dumt nog) kände efter hur kroppen mådde idag. Det funkade helt enkelt inte. Min rygg är verkligen pissed off på mig och vägrar vara med på nått som jag tänker göra. Så jag är soffliggandes med glass och sodastreamad apelsinläsk medans jag gläpper mellan mellan OneTreeHill och TopModel 10. Funderar på att förflytta mig till golvet för lite stretching så jag kan ta mig upp till kungsgatan och FräckeFröken lite senare för en fika med mina brudar. Vad som mer händer ikväll har jag ingen aning om. Funderar på att sitta vaken och se på tusen filmer så man kan sova länge (läs: LÄÄÄÄNGE) imorgonbitti. Gör mig sällskap? Nu ska jag återgå till TV för reklamen är slut. Hejsålänge.

no one els can speak the words on your lips.



reaching for something in the distance
SO CLOSE, I CAN ALMOST TASTE IT!

"HAR DU KK KK K K KNÖLLISH MKT?!"

Sajj är förbannat glad idag.
Så om man skulle ge den idioten hela min uppmärksamhet.
ni vet väl vad alla säger om honom? :O


01.31

my gosh, vart ska jag börja?

kan ge er en update om träningsvärken. den har gått från att vara härlig träningsvärk till att vara en pain in the A. (tror nu inte att jag ångrar helgens träning, tvärtom!) Dock kan jag nu inte göra ett piss utan att jag får ont. Var hemma hos Moa en stund nu på kvällen och Moa, Sara och Mia kunde tillsammans konstatera att jag verkligen hade ont. Moa kastade ett par strumpbyxor på mig som föll till marken. Jag orkade knappt reagera och när jag skulle plocka upp dom så fick tjejerna sig ett gott skratt. Men droppen var nog när jag skulle lägga mig till rätta i soffan men inte hade någon som helst kraft till detta utan bara låg och skrattade åt mig själv. Lilla paniken att inte kunna röra sig om man själv vill. (jag vill aldrig bli gammal) Men vet ni vad? DET ÄR VÄRT DET! träningsvärk ska man ha. Inväntar svar från Jozza om när och var vi kan ses i vecka och dansa tills vi storknar :D fortsätta lite planering kanske?! INTRESSANT!

har under helgen varit ganska depp vid flera tillfällen och nu kanske man ska skriva det svart på vitt. Jag kommer förmodligen sluta dansa i Eskilstuna. Det kostar tyvärr för mycket och det som skulle göra det en aning billigare är att ta tåg men det funkar inte på onsdagarna. Ni är säkert många som redan listat ut detta men med tanke på att bloggen mest är till för mig så är det liksom som ett bevis för mig att det faktiskt är dags nu. Dock gjorde Maria mig sjukt (SJUUKT) glad när vi kramades hejdå och hon sa att det faktiskt skulle kunna gå att lösa. Måste prata med mamma och pappa. Tyvärr gäller det inte onsdagarna och det kommer jag sakna. Som fan! Men dethär blir bättre än inget iallafall. JAG ÄR JU SÅÅ NÄRA! fysen och stretchen får man helt enkelt sköta själv. Diciplin Malin, Diciplin! det är nykelordet just nu.

okej, vad händer imorgon? Mamma frågade om jag kunde skjutsa henne till jobbet och jag sa: ja. Ångrade mig nyss när jag kom på hur skönt det skulle vara att få sova ut imorgon eftersom jag faktiskt inte behöver gå upp imorgon. Nae, så nyss var jag uppe och sa till henne att hon får ta min bil. Jag ska ju endå inte ha den imorgon. Ska bara upp till stan och då kan jag ju faktiskt åka buss eller ta en nyttig promenad.´Fika på Fräcka imorgon :D PUSS!


11 januari

sådär, nu är jag på väg hem. Sitter i bilen tillsammans med mamma och lotta och gasar på för fulla muggar. Vill komma hem så fort som möjligt. Käka, duscha och sen ska jag hem till Moa. Se på film och bara ta de lugnt resten av kvällen. Jag berättar mer om helgen ikväll ev. imorgon. Allt beror på trött jag är. Anledning till att ni inte får den nu är att det finns mycket jag vill kolla och mitt batteri till datorn kommer nog inte hålla till allt. Så, vi hörs. puss


Hej och Välkommen, träningsvärk!

HAHA! om ni kunde se mig och soffe i denna sekund skulle ni ha garanterat levt ett långt och lyckligt liv eftersom (som jag redan sagt några gånger i denhär bloggen) ett gott skratt förlänger livet. Vi missade att stretcha ett par viktiga kroppsdelar igår och det får vi betala för nu. Jag kunde knappt lyfta huvudet från kudden för jag är så stel i nacken. Ryggen värker, bröstmusklerna känns totalt paj. Magmusklerna, armarna, rumpan och benen ska vi inte tala om. I skrivande ögonblick håller Soffe på att resa sig från sin madrass för att gå på toa och det enda man hör är: "aj. aj. aj. aj. aj. aj. aj. aj. döda mig."

samtidigt måste jag erkänna att det är såhär jag vill känna, varje dag när jag vaknar vill jag ha denhär träningsvärken. Det känns verkligen att kroppen har jobbat och jag känner mig riktigt stolt över mig själv att jag orkade hela igår med tanke på att det var ganska många veckor sen jag dansa disco senaste. Jag är sjukt pepp på idag! :D ROLIGT! Vi hörs senare. Pusselipuss.

jag tror att jag har nått i ögat..

Malin - Stina, har du plattat håret?
Stina - ja?
Malin - du har missat där bak.
Stina - ja men va fan, jag hittar ju inte där bak.
Alex- Hon har väl inte ögon i nacken!!
           nae, för då hade hon haft hår i pannan!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

lördag 22.42

Gosh, vilken dag! Var väldigt rädd för att det skulle bli som förra året då jag efter två timamr fick hjärnsläpp och inte längre kunde ta in ett enda steg. Men inte denna gång, inte! :D Sjukt kul, grymt bra koreografi! Inga kickar och inga hopp dock, tyvärr men det var nog tur det eftersom tempot var bland det värsta jag varit med om. Aldrig förr har jag dansat så fort och jag älskar't! :D Ludmilla (eller Lida som hon ville kallas) hade en jäkla diciplin och började första lektionen med att säga: "jag tycker inte om när folk pratar samtidigt som jag. Så var tysta så är vi alla glada. Pratar ni så skriker jag och det kan jag, fråga mina elever." Dock var det svårt att hålla sig för skratt när hon efter en timme sa: "Ni är så tysta, går det inte bra?" Jag har kämpat som en idiot hela dagen med att sätta stegen och verkligen kört järnet. Ni kan ju nu börja tänka er hur min kropp mår. Ryggen är jättearg på mig men jag bajsar på den för det har verkligen varit grymt kul idag! Vi gör samma sak imorgon igen :D

fick också egen tid med Maria. Tjöt som en tok, förklarade mig och vi försökte både två komma på lösningar. För er som inte riktigt förstår vad jag pratar om så får ni den exakta anledning imorgonkväll när jag kommer tillbaka hem igen.

Nu är vi hemma hos Alex igen. Jag, Alex, Stina, Soffe och Micke. Måste erkänna att känns lite konstigt att ha Micke här med mina dansvänner men jaja, trevligt trevligt. Nyss sett, till Mickes stora förtjusning (HAHA), på massa dansfilmer. Nu sitter vi bara här och är allmänt övertrötta. Alex kan inte hålla käften och Soffe skrattar så att hon inte får nån luft. Micke verkar inte ha allt för kul men det får han snällt leva med ;D haha. Nae ni, nu ska jag fortsätta vara social. Kommer säkerligen skriva precis innan jag somnar eftersom jag hoppas på att få ännu en konversation på MSN innan klockan slår alldeles för mycket. Hejsålänge.

10 januari

Godmorgon! det var inte särskilt svårt att ta sig upp men det är lite stressigt nu om jag ska vara helt ärlig. Alex sitter och sminkar sig och jag undrar om det blir någon frukost. Det skulle ju faktiskt jag kunna fixa. Haha, ibland tänker man inte längre än vad näsan pekar. Hursomhelst, klockan 10.oo ska vi vara på dansskolan för då börjar första lektionen och jag är pepp, såå pepp! :D När vi var som mest övertrötta inatt så kom vi på den smarta ideén att vi kanske skulle stretcha lite inför imorgon. Spagaten satt fortfarande klockrent även fast det var ett X antal veckor sen jag stretcha sist. Dock sa ryggen ifrån på en gång men det skiter jag totalt i. Idag ska det dansas och det ska dansa till tusen! Kommer vara helt slut ikväll så det blir nog bara dusch, ostbågar, film och sen somnar vi säkert. Nu ska jag fixa frulle. vi hörs senare. Pusselipuss!

hur ska detta gå?

vi är fortfarande vakna, inte bra eftersom träningen börjar klockan 10.00 imorgon. Skulle ju kunna säga att vi ska sova nu men båda två är så inne i musiken, våra msn-konversationen och våra små egna samtal. Jag säger som Alex; "alltid skönt att ha en vän som man inte behöver prata med." HAHA. detdär blev roligare än vad jag menade men skitsamma. Så mycket som jag har skrattat ikväll var det länge sen jag gjorde.

imorgon är det då äntligen dags för Kick Off på Let's Move. Är inte så pepp på hiphopen eftersom jag inte har hiphopkläderna med mig men discon ska bli rysligt spännande. Ludmilla (eller camilla?) från Tjeckien. Väldans intresant måste jag säga. Hur jag och min rygg kommer må imorgonkväll vågar jag inte ens tänka på än men jag har lovat mig själv att inte klaga eftersom Soffe kommer dit och äntligen ska få dansa igen. den lila plutten är i extas och ännu bättre, hon ska sova hos Alex lördag till söndag :D Oh, det ska bli så kul och därför ska jag nu tvinga Alex att sova så vi orkar upp om ca 6 timmar så vi orkar dansa i 7 underbara timmar. Nae, nu ger jag mig. Puss o Godnatt.

9 januari

godkväll mina vänner. Det var en helt okej dag på jobbet. Dock började det med att jag bröt ihop eftersom jag insåg att ALLT som jag hade sorterat igår låg i helt fel ordning. Jävla skit. Det löste sig dock under dagen och jag blev klar med allt. Skönt men kanske inte så bra (för mitt eget bästa) eftersom nu finns det inget mer att göra och jag är alltså ledig, igen! =/ inte bra malin, inte bra. Jobba Jobba Jobba! Pengar Pengar Pengar! Nu är jag iallafall inte hemma och inte ska jag festa ikväll heller (även fast det lockade som fan när Henke hörde av sig och undrade vad kvällen bjuder på). Nae ni, jag är i Eskilstuna och hemma hos Alex och kollar på dansavslutnings-DVD. Kan ju säga att det är dags att börja träna för min del. Usch och fy. Jaja, nu ska vi äta godis och snacka bajs. Hej!


8 januari

igår var en riktigt mysig kväll. Sara och Micke slappa i sängen, twister, fick massage av Simon samtidigt som han informerade oss om både det ena och det andra. det är kul att höra ens bästa vänner vara lyckliga. Eller iallafall på väg att bli. Hursomhelst så är jag glad att jag tillbringade kvällen där och inte hemma. Hade trevliga och roliga samtalsämnen med Moa och Fredrik innan jag fick tvinga mig själv att bädda ner mig i soffan för att orka upp imorse eftersom kneg ger deg. Det var 8 väldigt långa timmar och saker gick inte riktigt som jag ville. Dock fick jag mitt anställningsavtal förlängt. Dock gäller det bara när dom behöver hjälp men det är bättre än inget alls iallafall.

har suttit och fundilerat på tatueringar hela dagen. Funderar lite extra på designen på den kommande samt kommit fram till att 3 till och sen får det vara nog. Nacken, underarmen och handleden. Jag har mina små idéer. Taggad som fan, på att bli taggad :D

har under kvällen suttit och diskuterat dejter med en vän och jag måste säga att den pojken har alla förutsättningar med tanke på att hans dejter innehåller att flyga. Bokstavligt talat; flyga plan. Jag anmälde mig genast som frivillig. Jag menar, 5 år. Tufft men nu får vi skärpa oss och ses nån gång. Jag håller tummarna :P

nu ska jag packa ner det sista i väskan, jag åker ju till eskilstuna imorgon direkt efter jobbet. 17.36 går tåget och Alex möter mig 18.50 på Eskilstuna Central. Datorn följer absolut med så ni kommer vara skapligt uppdaterade under helgen. Dock följer den mest med för att Alex ska få massa musik av mig men men, den blir en roliga tågresa dit och en roligare bilresa hem. (mamma och lotta hämtar upp mih påväg hem ifrån Enköping) Nu ska jag sova, godnatt vänner. Puss!


twist it

efter att moa och fredrik druckit två flaskor vin så var det en väldans bra idé att spela Twister. Detta har nu gjort att vi alla kommer leva några år längre eftersom ett gott skratt sannerligen förlänger livet. Trots att det bara är en1:a som Moa numera bor i så finns det ändå gott om plats att spela Twister på. En lek som kommer vara lika rolig i alla år, hur ung eller gammal man än är. I nykter och onyktert tillstånd. (dock måste jag nog erkänna att spela efter några cider eller en flaska vin så är det nog roligast ändå) Ni hade kunnat så roliga kort men det var lite för mörkt i rummet då vi bara har värmeljus tända. Jaja, kul var det iallafall och jag tyckte ni skulle få ta del av det. Ja, så gott som det går iallafall. Synd att man ska jobba imorgon annars hade jag nog också, med största sannolikhet, fnittrar omkring på samma sätt som Fredrik och Moa just nu. Jag måste iallafall sova snart och det sker så fort simon, sara och micke går härifrån. Tidig morgon imorgon. Hatar't. godnatt.

onsdag 21.48

godkväll! Efter en hård dag på jobbet åkte jag hem, tog en dusch, beställde tågbiljetter till på fredag och sedan fick jag skjuts av min far till Moa där hon och fredrik väntade med fetaost, tomater och vin. Jag bidrog med datorn, roliga bilder (läs: pinsamma bilder) och mitt trevliga sällskap. Jag blir kvar här inatt eftersom det ligger så väldans nära jobbet och det passar mig perfekt en kväll som denna. Fina vänner, nattsällskap och behöver inte gå upp lika tidigt som vanligt. Tack för den :D

AAAAH ingen inspriation! =/ jag lägger ner. tack o hej, leverpastej.

7 januari

sådär, då var man vaken igen. 4 timmars sömn är väl inte de bästa att rekommendera men det var inte mitt fel. Allt var pga olika anledningar och det kommer bli en tung dag på jobbet. Håll tummarna för att jag inte somnar bland alla papper och pärmar. Nu är det dags för smink, kläder och frukost. Väcka mamma och sen ska vi åka. Vi hörs senare gott folk. Hej så länge! <3

tisdag 00.06

hej på er. Den där städningen.. ja, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men nu är det iallafall någorlunda snyggare i rummet än var det var när jag vakna och det borde väl göra mamma nöjd för tillfället. Enda gången som jag satt foten utanför huset var nyligen när jag åkte och handlade till mamma. Annars har jag bara funnit mig själv i rummet och vid datorn. Just nu har jag gett upp dagen och sitter i sängen och ser på "Rabalder på Ramlösa". den tar dock slut närsomhelst och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra resterande timmar jag hade planerat att vara vaken. Ska nog se slutet på Drömkåken och fortsätta mina konversationer på MSN. Folket är oerhört trevligt ikväll, av någon konstig anledning. Hursomhelst, imorgon är det kneg. Jag vill inte sitta i detdär förbannade lilla rummet som det knappt finns nån luft i. Helt ensam är man också eftersom Emma och Jessica jobbar med Telia's arkiv och Ludvig är i Stockholm. Usch, det kommer bli 8 lååååånga timmar. Egentligen är det inte jobbet som gör mig nått, det är själva idén att gå upp klockan 06.30. PALLA! Nae, det får bli Scrubs för min del och sen ska jag sova. Att städa och att göra ingenting alls tar på krafterna ska jag få be att tala om.

samtidigt vill jag skicka ut en hälsnings till alla penga-galna kärringar i hela detta land: DRA ÅT HELVETE! anledning till denna ilska vill jag inte gå in på men det hör egentligen inte till saken. Polisen la ner utredning för över ett halvår sen och nu har kärringarna säkert kommit på att dom säkert kan tjäna en slant eller två på detta. Vilket jag tror är praktiskt taget omöjligt med tanke på att om polisen lägger ner det så är det ju "ingen fara". Sen att ringa hit (ett halvår senare!) och skälla på min mamma! Jag var så arg att jag koka! Vi vet att vi gjorde "fel" men tänk efter nästa gång. Barnen var lugna men mamman var hysterisk. Sveda och värk. SKÄMTAR DU MED MIG?! dethär kan bli något intressant att vara förbannad på i längden. Ni får veta mer när jag vet ännu mer

nu måste jag sova. Puss och Godnatt.
estland, sverige, norge, kanada. Eventuell forts. usa, stockholm, västerås.
jaha, vi kommer aldrig ses, eller?  :P

6 januari

godmorgon!
idag kommer bli en tråkig dag. Skönt kommer det dock bli att få både rummet och garderoben totalt rensad och städad men själva processen är ju sjukt tråkig. Jaja, jag har ju en hel ledig tisdag på mig. Vad som sker efter allt städande har jag ingen aning om, blir nog bara hemma med en film eller nått. Imorgon är det kneg igen, hoppas även på att få träffa Sara en liten stund. men det är imorgon. Nu är det tisdag och jag är så sjukt depp. Inte ledsen utan mer nedstämd och ensam. Jag pallar inte ens förklara. Nu ska jag återgå till städandet. Hej.

Nej.

du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in
du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för Din
du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
du får inte stjäla av min godhet för att fylla upp dit hål

du får inte riva mina murar som jag omsorgfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.
du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet
du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger
du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
men jag önskar inget hellre än att du gör allting mot mig snart

du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
du får be en bön när tiden, du behöver, räcker till
du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
så att allting som vi lovade oss själva kan få gro.

måndag 02.08

har inte haft tid alls idag. Fy på mig. Hursomhelst, en äkligt seg dag på jobbet. Satt instängd i ett pyttetytte-rum med mappar och papper för  300 personer som skulle in i anstllningsnummer-ordning :/ SEGT! åkte hem, bytte om lite snabbt och sedan satte familjen fart mot Söderköping för släktträff.  4 pers i 3 bilar eftersom både jag & bror skulle iväg tidigare än alla andra. Vi var inte många men mysigt och sablarn's trevligt var de. Fick även reda på att jag till sommaren kommer få en ny syssling. Pappa's kusin (min favorit av alla hans kusiner, om jag ska vara helt ärlig) är gravid och väntar att bebisen ska landa i Juni-månad. Satte ensam fart mot stan, hämtade sara&johan, köpte mat och hämtade schema på MAX, hem till moa och sen ble de palace. Kanske inte världens röj men kul att få dansa av sig lite och umgås med fina vänner. Nu är jag iallafall hemma igen och ska sova närsomhelst, jag är jättetrött och imorgon ska det städas hela dagen. Mamma är jättearg. Hejdå

5 januari

Grattis till min älskade Jonna och Grattis till kusin Linn som fyller 19 år idag! <3

godmorgon till er andra! Jag har bråttom, bråttom! Idag försov jag mig inte, tack gode gud. Dock insåg jag hur kallt et var när jag kollade ut och förstod direkt att jag kommer bli stående utanför bilen och skrapa rutor till förbannelse. Fan! Tänkte iallafall bara säga hej och att vi hörs senare. Ha en bra måndag. (yeah, och vi kör igen!) Puss hej!


"jag tror jag önskade, att du var nära"


O to the RKA

gah! kom på att jag måste gå den hela långa trappan upp till övervåningen och fixa en matlåda innan jag somnar. Pfft, jag som sitter så bra där jag sitter. Ja ni, livet är verkligen inte lätt när det är svårt. Hårt och jobbigt. I-landsproblem så det svänger om det. Och som grädde på moset ska jag sova ensam också. Kul. nej tack. (kan ni höra ironin i detta inlägg? det är makalöst) Nae, nu eller aldrig. Och då får det bli nu för mat vill jag hade med mig till jobbet imorgon. Nu gör jag det. OH HEJ!

söndag 00.40

hej på er!
det har varit en relativt tråkigt men samtidigt skön söndag. Vaknade halv 12, åt frukost, såg på film till kl 15.oo då det var dags att göra sig iordning för jobb. Jobbade tillsammans med Anton, Daniel och David i 4,5 inte allt för långa timmar. Dagens arbetspass var verkligen komiskt. En förklarade varför donken har godare dip, en dam förklarade för anton att välja snabbmat och "djurens vänner" är det värsta hon vet och David sjöng KONSTANT på "you better hurry up, tomorrow's christmasday". HAHA. "copyright by David" När jag hade klockat ut ringde Söderlund och ville ses, det bestämdes att vi skulle fika på Mcdonken (SCCH!) så hon sa: jag åker nu och så hämtar jag upp dig hemma. Så jag satte fart ut mot bilen. Jag ska berätta för er att det 'är dags att börja HATA sin bil när det är så kallt i den att rutan måste skrapas på INSIDAN! Ringde och skällde lite på Pappa och blev sittandes där ett tag innan jag SÄKERT OCH MYCKET SAKTA kunde börja rulla hemmåt. Tillsammans med Sara blev det prat, skratt, allvar, kärlek och infyllande av minnesluckor från nyår. Jag skratta så jag grät. Bilen dampa på vägen hem så pappa fick komma ut och ta sig en titt innan Sara rullade hem och jag stte mig till rätta i soffan. Har sedan dess försökt få en vän (ja, nu får han vara en vän!) på bättre humör samt pratat väldigt mycket med en vän från "förr". KOM HEM! du har en tendes att alltid vara så långt bort. dumt, mycket dumt tycker jag. Hursomhelst så ska jag nog sova närsomhelst eftersom imorgon är det kneg igen. 8 - 16.30. Den sista planerade arbetsdagen. Inga mer pass inskriva på MAX, inget mer på Aditro. Alltså är jag ledig igen fram tills någon behöver mig. Nu längtar jag bara som en tok till helgen då det är dags för Kick Off i Eskilstuna. TJOHEJ!

nu, sova. Godnatt!

btw, Grattis till min Lilla Sofie som fyller 16 år idag. Den lilla fisen! :D

4 januari

hejsan bloggen!
Jag börjar jobba om två timmar och jag sitter fortfarande osminkad och i myskläder, nerbäddad i soffan och ser på film. Har ingen ork till att röra mig härifrån förrns jag verkligen, verkligen måste. Idag går jag bara mellan 16.15 - 20.30 för att sedan åka hem, äta tacos och sedan parkera mig i soffan med film och datorn för resten av kvällen. Sova tidigt eftersom imorgon är det jobb igen, dock på Aditro vilket betyder att jag måste gå upp tidigt. Alltså öär dethär precis så som en söndag brukar vara; tråkig som fan. Är verkligen inte på humör för att jobba idag och jag har en ond aning av att jag får jobba med just den person jag inte vill jobba med. Självklart!

nu, göra mig iordning.
hörs senare.
PUSS

ett nytt år

vi renoverar lite i bloggen, passar bra till starten på det nya året.
Vi säger Tack till Maria som fixade min header. grymt nöjd!

när det äntligen är över



det finns en sång som säger allt, som värmer när det blåser kallt, som lockar dig att gråta eller jubla. Den har nånting som griper tag och leder dig från natt till dag. Och plötsligt vill du sjunga; hallelujha. Den visar att vi hör ihop, som ett försiktigt glädjerop, förrenar det oss i det bitterljuva. Det liv vi måste klara av. Allt vi tog och allt vi gav så vi kan våga ropa hallelujha. Det är en sång om enkelhet, det lilla som vi alla vet. Den talar till det vackra och det fula. Den badar oss i månens sken, så skälvande men ändå ren. Ett sprucket men ett vackert hallelujha! Alla drömmar vi har drömt, det vackra som vi nästan glömt, finns kvar och vi kan inte längre ljuga. Du ropar och man hör din röst, du hör ett ord som ger dig tröst.
Ett naket och ett enkelt hallelujha!

lördag 01.07

sådär, hemma igen. Det blev ingen film hos my, bara pizza och hur mycket prat somhelst. Ingenting har förändrats. Alla var precis som vanligt, kändes riktigt bra. Jag har saknat er massor, tjejer! Jag tycker vi gör som Jozza föreslag (ännu ett projekt som jag inte tänker avslöja nånting mer om förrns mer är planerat) , skulle vara himlarns roligt faktiskt. Hursomhelst, kom hem relativt tidigt och jag måste erkänna att det var skönt att komma hem till ett tyst hus. Mamma och Pappa är bortbjudna ikväll och jag sitter här ensam i soffan och ser på "Scream".  Samtidigt är jag på världens mys-humör. Man får väl hoppas att månaderna går snabbt. HAHA, ni kan verkligen inte fatta ett dugg och det är egentligen det som är hela poängen. MITT MITT MITT MITT MITT :D

kanske borde sova? Dock lockar inte min tomma säng särskilt mycket så jag blir nog sittandes ett par timmar till. Allt roligt folk verkar vara på krogen och ramlar nog in på MSN först om ca 2 timmar. Eller man kan ju hoppas iallafall. Tackar Gudarna för att jag slapp jobba mitt pass idag för så trött som jag är i kroppen är det länge sen jag var. Visst att det är skönt att vara lediga men samtidigt får man ångest eftersom eftersom 4 timmar och 45 minuter av lön bara gick upp i rök. Vi tar nya tag imorgon då det ska knegas mellan 16.15 - 20.30. En rejäl sovmorgon asså och sen blir jag sittandes vid MSN hela dagen för att göra en vän sällskap. hejhej vänner.

3 januari

goddag vänner! Igår var det en riktigt trevlig och rolig kväll med Vicky och Liseth på Palace. Kom dock dit liiiiite för tidigt men jaja, kul hade vi. "Det är en tjej! Ja. Hon är lesbisk, jag lovar. Jag också. ATT JAG LOVAR, ASSÅÅ, JAG OCKSÅ ATT JAG LOVAR!" Blev bjudna in i VIP:en och där bjöds det på det ena och det andra. Tack för en kul kväll, tjejer! :D Mamma var underba roch hämtade mig men lika fort som vi kom hem åkte vi igen då jag fick ett mycket mer intressant erbjudande än att sova ensam hemma. Livet har sina goda stunder ;D Ända sen jag vakna och fram tills nu så har jag varit på Knäppingsborgsgatan och hjälpt Moa med hennes flytt. Sista timmen var Fredrik och jag inte den bästa hjälp eftersom vi bara låg och mys-sov i sängen. Nu är jag iallafall hemma igen och ska närsomhelst göa mig iordning, hämta frida & trollis och sedan ska vi dra oss mot Marby och My där det vaknas pizza, film och mys med mina underbara dansare. När jag kommer hem och vad som händer då är okänt. Ha en bra kväll. Hejhej!

2 januari

det får bli ett snabbt inlägg, har lite bråttom.

jobbat på Aditro hela dagen. Klistrat etiketter och satt in papper i pärmar till förbannelse. Dock har dagen gått snabbt och nu vankas det utgång med Vicky och hennes vän på Palace. Ska bli riktigt kul :) Får se när jag ramlar in här hemma inatt men hursomhelst så går jag upp 07.30 eftersom imorgon är det Moa som gäller. Imorgon är det DEN dagen. Dagen då Moa blir den andra som lämnar lagerlunda för en egen lägenhet närmare centrum. Nu plingade vicky på dörrren så nu ska det åkas iväg. Möt oss på Palace, för fan :D Annars hörs vi imorgonbitti. ha en bra fredag! Hejdå!

1 januari

ursäkta den åliga uppdateringen men det har varit en hård dag.

igår:
jobbade hela dagen, 13 - 20. Stressade som en tok hem, gjorde mig iordning och packade ihop min sprit. Satte fart mot smedby, hämtade Stina&Sara och sedan tillbaka till lagerlunda för att ta oss hem till Moa där festen var i full gång. Riktigt jäkla trevligt med 18 fina vänner. Östgötar, skåningar och en flening. Hade inte ätit tillräckligt mycket på dagen innan jag satte igång med alkoholen vilket resulterade i att jag blev sjukt full, sjukt fort. Världens bästa mamma hämtade, både mig och mina vänner när vi ville ha skjuts hem.

idag:
vaknade och hela mitt huvud snurrade fortfarande. Låste in mig på toan ett bra tag innan jag började göra mig iordning för att åka och jobba. (rättelse: GÅ och jobba). Tack gode Gud att jag gick till jobbet idag, den friska luften gjorde mig bara gott med tanke på baksmällan. Jobbade mellan 12 - 20 och idag gick det riktigt bra. Underbara moa hämtade efter jobbet och sedan dess har jag suttit i soffan och slappat konstant. Ska sova nu eftersom imorgon är det kneg igen. Dock inte på MAX utan på mamma's jobb där dom behöver lite folk nu i januari. Så imorgon äre: Malin & Ludvig, together again!  :D PUSS!!

vad händer imorgonkväll, vänner? :)

och hej & välkommen säger vi till 2009.


....

detdär jävla vinet.
jag mår så jäävla dåligt
ni får veta mer senare.
nu, jobb, 12 - 20.

RSS 2.0