00.26

Trots att kroppen gjorde (och fortfarande gör) sjukt ont så lyckades jag ändå ta mig upp till Kungsgatan och Fräcka Fröken. Inte säger man nej till några timmar med fina vänner, skitsnack och bakad potatis med kycklingröra. Tyvärr blev det inte alla men det var iallafall mycket trevlig att få träffa sara, anna, moa, dannie och emma. Som vanligt var jag, Moa och Anna först på plats och började genast möblera om inne på fiket eftersom vi annars inte hade fått plats vid samma bord allihopa. Passar samtidigt på att säga att jag är så himla glad för Emma's skull. Man kunde se henne skina på ett helt annat sätt. Hennes självförtroende har verkligen skjutit i höjden, kul att se :) samtidigt måste jag också erkänna att jag är skapligt avundsjuk på henne. Jag vill också! Det tar vi tag i när februarilönen kommer.

folk är så tråkiga att klockorna stannar. Och det gör mig faktiskt skapligt irriterad. Dock visste jag att det skulle bli såhär så jag ska väl inte klaga men ändå. Det är väl bara att säga som det är? Varför försöka göra något till nått som det ändå inte är? Vi får se. Imorgon ska jag inte vara den som är den. Imorgon ska jag träffa Emma och Sara. Förmodligen laga (eller köpa) lunch/middag till Micke och Simon som ska jobba till 16.oo. Kvällen avslutas förmodligen hemma hos Moa och det klingar bra i mina öron. Ska försöka hinna träffa både Sofie och Jozza denna vecka och dansa av mig en hel del känslor. Om du nånsin kunde höra av sig om när dom kan, vill säga.

Lönespecen kom idag. Tack för den! :D
Utgång i helgen, fredag eller lördag. Kanske båda? Vilka är på?  eller vänta, lördag funkar ju inte. Jag ska ju till Söderköping och Ludvig då. AAGH :D det hade jag nästan glömt bort. Oh, det ska bli kul. Dendär disneykvällen börjar alltså närma sig med stora steg nu. Hursomhelst, lönen efter skatt slutade på ca 3600 svenska riksdaler. Inte ens i närheten av vad jag fick i somras men jaja, bättre än inget. Söka mer jobb ska jag göra, ja!

ojoj, nu blev det mer än vad jag hade räknat med och eftersom folk är så sjukt tråkiga idag att klockorna stannar så ska jag sova nu. kan ju erkänna att det börja bli lite tomt i kakkburken. Tråkigt men sant. Det ska vi nog kunna ordna på ett eller annat sätt ;D haha! Nu, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0