together again



min pärla är hemma igen. tyvärr så försvinner ohon lika fort snart igen men ikväll hänger hon med mig och det gör mig sjukt glad. För även om jag kanske inte är på partyhumör så brukar Otten vara lite extra kul när sara är med. Som jag har saknat dig. Som jag kommer sakna dig. Men ingen är mer glad för din skull än jag. Det är din dröm och jag vet att är det någon som klara det, då är det Du. men du får inte glömma bort mig. Din vän, föralltid.

NU JÄ-Ä-Ä-VLAR :D



EVACUATE THE DANCEFLOOR!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn. Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig dela hjärtat för kärlek igen. Den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut. Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret och det låter som nån går på dig. Vad jag bryr mig om nu är att du då ser det hur smutsigt livet blivit. Vad jag bryr mig om nu är att se din blcik så sårad när alla löften klingar falskt nästan gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig. Vad jag bryr mig om är att se dig gråta för jag har gråtit och du ringde aldrig. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om nu är att se som i slowmotion när du går sönder innuti så som jag gjorde de. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära. Förlåt, nu slutar jag. Vad jag bryr mig om du är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig. Säg nånting. Vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig.

resumé

ojojoj, fy på mig. 3 dagar utan uppdatering och det har varit dagar som varit smäckade med händelser. Hur ska jag lyckas få ner allt i ett inlägg? Vi gör såhär:

tisdag: var som skrivet i förra inlägget både mamma's och Sajj's födelsedag i tisdags och jag trodde att jag inte skulle hinna med båda. Men snabb, smärt och smidig som jag är så hann jag både tillbringa några timmar på altan med familj, släkt och vänner när vi åt glass, jordgubbar, melon och kakor medans vi skrattade åt mamma's midsommar och pappa's hat till Ullared. När tiden drog iväg kände jag att nog hinner jag iväg till Sajj en sväng så jag tog cykeln och drog mot stan, rättare sagt Trädgårn för att möta födlsedagsbarnet och hans vänner. Satt där och chilla, läste tidningen, drack drinkar och jag träffade Alle :) Drog vidare och hamnade på Munken en stund för ytterligare en cider innan jag cyklade hem. Skulle ju jobba dagen efter. Fick senare reda på att dom andra hade festat loss på Palace. Skapligt avundssjuk!

- jag tror inte Maria älskar mig.
- det tror inte jag heller.
- vadårå?!
- för att du har ett ansikte bara en mor kan älska.


HAHAHA! ibland är jag FÖR rolig. eller elak. Skitsamma ;D

onsdag: dagen jag längtat efter hela veckan. Satt taggad på jobbet coh räknade minuterna. Drog en sväng på stan med Moa för att handla kläder inför kvällen. Tröja och skor  hos Sara på MQ och en superfin klänning på Gina. Pengarna renn ur handen på mig men det var det värt för jag var sjukt snygg på kvällen. Middagen flyttades från Manésa till Hugos där jag avnjöt en delicious plankstek med en päroncider innan vi drog oss hem till mig för att förkröka innan utgång. Kanske inte det röjigaste men väldigt trevligt och en jäkla massa skratt. (bilder kommer när mitt intenet bestämmer sig för att få fart igen) Väl inne på krogen var det röj som gällde. Samt mys på uteservering med fina vänner och skrattanfall när maria ville highfive konstant, tillslut gav jag upp och fick istället en smäll mitt i nyllet. Tack! Planerade piercing och vrålade till Release me. En kanonkväll!

torsdag: jobbade och var sjukt trött. Skvätte ner IS med vatten när jag städade inne i OASEN, fiskade efter bajs (!) och skällde på vuxna karlar som inte förstår vad "gå ner!" betyder. Räknade minuterna så jag kunde få åka hem och äta, höll på att dö av hunger så det blev, tyvärr, en sväng förbi MAX. (glöm att jag skrev tyvärr, fick prata en stund Kizzel och det är alltid värt!) Hem, bytte om och hämtade upp Sara. Tankade bilen och drog snabbt mot Krokek och hem till Jimmy. Grabbarna satt och spela tekken, jag körde mot Coffa och där slutade vi prata om det. (jag är verkligen inge bra på dedär spelet) Det blev seg chill kväll då jag var sjukt trött och inte riktigt på humör. Styrde bilen, snabbt, hem igen strax efter 01.00 efter att ha pratat resor, lumpen samt diskuterat helgens kommande bravader. Togaparty? Eva & Adam? Hippie? Vi får se vart vi hamnar och hur vi ser ut då ;D haha! "hon skrattar åt mig men jag vet mycket väl vad togaparty är! När man går på led.."

ni vet ni vad jag har haft för mig.

dethär är ju löjligt.

en timrapport, sorterat posten, delat ut posten och letat efter ett anställningsavtal i källaren är vad jag har gjort idag. Allt som allt tog det kanske mig en timme. Har frågat hundra gånger om något att göra men icke. Ingenting som jag kan göra. Därför har jag, med gott samvete, suttit vid MSN och facebook i ca 6 timmar. Kul..

Nu är det bara 30 minuter kvar av denna arbetsdag. (EMMA, DEN SISTA HALVTIMMEN. HALVTIMMEN FRÅN DET LÅNGSAMMA HELVETET!) Ska förbi badet en sväng, lämna in timrapporten, mot Ingelsta Shopping, förhoppningsvis handla paket till mamma och sedan hem för att fira hennes födelsedag tillsammans med familj, släkt och vänner. Sajj fyller ju som skrivet också idag och vi hade planerat att gå till Trädgår'n men det verkar inte som om det hinns med ikväll, tyvärr. Får ses nån annan dag. Då ska jag baka tårta och vi ska leka fetma-emos. Tjohej. Nae fan, jag åker hem nu. inte värt att sitta här bara för att. Jag skriver 16.30 ändå. DEN NI!

hejdå.

Vad för skoj har hänt i Juli?

 Otten ONZDÀ med Nina.

 Firade två 20årsdagar på Anna's land.

 Röjde vid Gransjönäs med Kizzle.

 ChillGrill hos Erik.

 Kanontrevlig förfest och utgång med Vicky.

 Ida's avskedsfest.

 jobbat med Ludvig & Emma. FREDAGSMYS!

 poolparty hos Moa.

måndag 18.36

ipoden funkar perfekt. TACK FREDRIK!

studentmat är så sjukt gott. Ja, ni vet sn där mat som alla fattiga studenter köper. Typ linser, vita bönor i tomatsås, färdiglagad ravioli och färdiga nudlar med någon mumsig buljong. Tack vare pappa har jag lärt mig äta ravioli medans mamma kräks av bara tanken på att äta det. Tack vara sara lärde jag mig att äta vita bönor och även tack vare henne lärde jag mig att äta nudlar. Man sparar en himla massa pengar på denna mat. Som faktiskt ÄR god. Dagen till ära blev det nudlar med kyckling buljong. MUMS!

Ska plocka ihop mig lite här hemma och snart sätta mig i bilen och plocka upp Stina hemma hos dom. Styr bilen mot Hageby och HagebyCentrum där Sandra äntligen ska fixa våra hår. Ska bli skönt att få lite reda på detta fågelbo som på senaste tiden bara gått mig på nerverna. Ta bort några cm men inte allt för många. (inte för att någon skulle märka någon skillnad ändå, haha!) Klippa luggen och äntligen få bort utväxten. det lutar åt brunt. Bilder kommer ikväll. hursomhelst, nu måste jag borsta igenom håret för annars blir sandra så arg på mig (A).

Vi hörs. CIAO!


27 juli

4 veckor kvar. om 28 dagar sitter jag och viktoria, vid denhär tiden, högt upp i luften på väg mot Cypern. Om 28 dagar så landar vi i Larnaca om ca 2 timmar. Jag kan redan nu känna känslan av att gå av planet; som att gå in i en vägg av värme. Gosh. Jag vill (läsa: MÅSTE!) ha semester nu. Längtar du lika mycket som jag, älskade Vix?! :D



@ work. Försov mig inte. Kom i tid. Duktiga Malin.
Sitter idag på Bitte's plats. Hon har ett hörn och hörn tycker jag om. Man kan sitta med msn, facebook, välj själv, uppe utan att någon märker det. Eller aa, klart att dom märker att jag knappar ovanligt mycket men bordet är inte vid min grupp så dom har ingen aning om vad jag gör eller varför. Skönt att kunna ta en paus ifrån alla papper lite då och då. Jobbet för tillfället går ut på att skicka iväg alla utländska kvitton till nån snubbe i Farstad. Så jag har lite att göra fram till lunch iallafall. påtal om lunch; jag har ingen med mig. What to do? Åka hem och laga nudlar. jepp jepp. Sounds great.

ska fortsätta jobba nu. CIAO

00.22

ibland älskar jag Anna's blogg så mycket att jag funderar på att kopiera allt hon skriver och själv ta åt mig äran för alla de geniala meningar hon skriver. Byta ut några namn och bilder här och var men behålla det mesta. Så mycket tyker jag om hennes sätt att skriva. Hennes sätt att på bästa möjliga sätt, utan att berätta för mycket, återskapa en hel dag. Ibland en hel sommar. Och ja, ibland ett helt år. Jag vet inte hur hon gör men jag gillar't.

hursom helst så har jag tillbringat kvällen med Fredrik. Började fixa med ipoden, lät den ladda medans vi drog till Fräcka och hade en mysig fika med flera kära vänner. Det diskuterades allt mellan fack(fuck?)möten, köttbullar, ottenfavoriter och stake. "jag var tvungen att dra så jag sa att han kunde väl avsluta det själv" BRA EMMA! ;D Mina öron spettades när Emma avslöjade att Anna pratade skvaller.

jag - men du, träffade du ..... sen?
anna - nae, jag gjorde ju inte det. men..
moa - men?
anna - VADDÅ MEN?
jag - det var ju du som sa men.
anna - ?? ja.

Åkte hem när regnet började falla på oss. Middag på MAX, peppade en opepp Maria och sedan raka vägen hem för att se på Shutter. Undrar nu dock hur jag ska lyckas sova ensam efter den filmen. Ingen kunde (ville?) sova med mig. Lika bra kanske. Kneg imorgon och hade någon legat brevid mig när jag vaknar hade jag nog inte velat gå upp. Mysgalen som man är. Får se när någon vänlig själ vill kramas. Nu, sova. Imorgon knegar jag mellan 8 - 16.30 för att sedan åka raka vägen hem och invänta Sandra och Stina. Imorgon SKA håret äntligen fixas. GODNATT.

26 juli

usch, såhär tidigt har jag inte gått på länge.
Vaknade av ett (rättare sagt 2) SMS ifrån M och det var tur för jag hade glömt att ställa klockan på mobilen. Nu är jag iallafall vaken och ska börja göra mig iordning. Om mindre än en timme ska jag vara på badet och för första gången jobba öppning. Det blir jag och Ludvig idag och jag är lite nervös eftersom jag fortfarande inte hittat mina nyklar. Vart fan kan dom vara? :S

hursomhelst, hemma igen runt 15.00.
fika med gänget ikväll på Fräcka kl 19.00 ifall jag orkar.
tills vi hörs senare; ha en bra dag.

25 juli

nu vet jag varför jag tycker om fredagar.
Dans, vänner, skratt och mys är det bästa som finns.

eftersom Nina inte  slutade jobba förrns 21.30 så bestämde jag mig för att följa med Anna på förfest i Vidablick. Belgiensnack på balkongen, stockholm och skolan i köket. Tappade hakan när Henke klev innanför dörren och hittade en facebook-vän där också. På tal om facebook; det var kvällen samtalsämne. Vad vi än pratade om så kunde vi associera det till facebook. För alla som är något har en Facebook. Drog mot Otten när Nina ringde, hoppade in i mitten av kön och började kvällen med en tequila-shot. HIttade en massa trevliga folk och dansade i stort sett hela natten. När det var dags att bege sig hem gick vi såklart åt fel håll eftersom Emil ABSOLUT skulle kebab. Vi blev stående på bron i säkert 30 min pga lång tid för maten och bråk. Gick hem tillsammans med Jonas, Robin och Bronner men inte fick jag sova då. Nej nej, fick vänta 40 minuter innan mitt sällskap för natten fick tag på en taxi och kunde ta sig hit. Men men, när han väl var här så var det mysigt iallafall :)

Blev lite skärrad när jag vakna imorse. Trodde jag hade fått den fetaste dissen då han inte var brevid mig i sängen längre. Trodde verkligen han gått hem utan ett endaste ord tills jag såg att både hans kläder och mobil låg kvar i rummet. Jag hittade honom i soffan, sovandes. Jag hade tydligen snott täcket och snarkat så han flyttade in till soffan och sov där. Jag lät honom sova en stund till medans jag såg på reprisen av SYTYCD men efter en stund blev jag på myshumör och ville pussas. Han åkte hem några timmar senare och jag somnade om i soffan.

Har suttit i soffan hela dagen. försökt lägga upp bilder på både BDB och Facebook men mitt internet har damp så det går inte riktigt som jag vill. Det enda vettiga jag har gjort idag gjorde jag nyss. Var och handlade på Ingelsta Shopping med Sara. En himla massa mat och en lila Ipod Nano. Mycket fin. Är tillbaks i soffan och är blir jag sittandes ikväll. Orkar inget annat, vill inget annat. Nyss ätit kyckling-nudlar och druckit ett stort glas apelsinjuice. När filmkvällen börjar ska jag ladda upp med vindruvor, äpplen, mer juice, ostkaka och hallon. Laddar inför imorgon, börjar redan kl 07.00. Sedan jobbar jag 13 dagar i sträck. Jobbigt, väldigt lite sömn men det är det värt när lönen kommer. Man skrattar hela vägen till banken.

skapligt avis på Jocke som får se MASKINEN ikväll.
jaja, ciao!


svampen är en viking.

Nina sviker aldrig. Inte ens när hon jobbar sent och börjat tidigt morgonen efter. Inte när det är en löningsfredag på Otten. Icke sa Nicke. Även denna gång är det hon och jag på Stora en fredag. Denna kväll kan vi även räkna med Fanny som gör oss sällskap. Ska verkligen bli superkul! Hoppas innerligt att Sara ångrar sig om att stanna hemma och istället följer med oss ut och röjer.

Nu till det lite mindre roliga. Klockan är 21.00 och jag är fortfarande nykter. Anledningen är brist på dricka men det gör egentligen inget. LÖNINGSFREDAG. yes box. taggad Malin. jappjapp.

vi hörs ni. CIAO!

24 juli

fredag och löning. tjuho! men det har varit dåligt på uppdateringsfronten.

onsdag: poolparty hos Moa. helt galet. Herre på täppan, bubbel, jag har aldrig.., dans, drickspel, tequila, cider, partyskivan och, som vanligt, the dark side. När Pontus och Sara väl hittat hit hade jag redan badat klart, bytt om och sminkat om mig. Hade bestämt mig för att; nae, nu har jag badat klart för idag. det tyckte inte pontus. Jag åkte i med kläder och allt. Tur att man inte är den som är den som blir sur utan när jag väl hamnat i vattnet så kund eman ju lika gärna fortsätta att bada så jag följde i pojkarnas fotspår och hoppade ifrån taket. Sedan fortsatte kvällen med shottar, dans, en hel del fotografi och några tårar där på slutet men oh lordie vad jag skratta den kvällen. "Det är Robin ..... Hood jag vill ha!" HAHA! Tack för en kanonkväll!

torsdag: vaknade sjuk bakis men tog mig upp och hela vägen till jobbet. Tackar gudarna att det var solsken så jag kunde slappa i solstolarna medans jag och min huvudvärk höll koll på ungarna som var i runda och hoppade på alla de olika sätt man kan hoppa ifrån ett hopptorn. Favoriten blev 16åringen som tävlar i snowboard och därför gjorde några av de allra coolast hopp jag någonsin sett. Detta var även samma kille som stötte på mig. Intressant ;D haha! Kom hem strax innan 18.30 och laddade för en kväll i soffan men icke. Mia ringde, vi ringde Sajj som ringde Simon och helt plötsligt satt vi alla 4 i min bil och röjde till "Do it all night". Köpte glass och drog igång en film hemma hos mig. Kvällen till ära blev det Pulp Fiction. Chill på altanen, skratt och en jävla massa sexprat. Sajj höjde rösten några gånger och jag fick påminna honom ständigt om min "BARNFAMILJ!" till granne. Helt plötsligt var klockan 03.30 och jag skjutsade hem dom.

fredag: skapligt trött när jag vaknade. Försov mig och kom en timme försent. fy på mig. Jobbat med Ludvig hela, lunchat på PAUS och dansat som tokar i arkivet. Saknat Emma. Från och med på måndag är jag HELT ensam i 4 veckor. Suck. Men ikväll blir dans. Nina slutar 21.30 sen ska vi dansa loss på Otten. Bara för att. Men först ska jag föra över pengar till pappa och till sparkonton. imorgon ska jag handla ipod och annat roligt till resan. Men som sagt, först ska jag dansa hela natten. eller jag vill, har en känsla någonstans att det inte kommet bli nått. Får helt enkelt hoppas på att Nina inte sviker ;D

tisdag 23.10

8 - 13.00 på aditro, 14 - 20.30  på Medley och nu jobbar jag hemma.

Några riktigt sega timmar på Aditro, grät några tårar i arkivet och skrek ut en del känslor på Emma som gjorde sitt bästa för att få ihop sin dagsplanering. Dumma unge åker till västkusten imorgon och lämnar mig & ludvig ensamna på kontoret. Inte coolt. Tur att jag får träffa henne igen på måndag då det är dags att flytta arkivet. Drog till andra jobbet och det var full rulle. Dagen till ära var det jag, Is och Nikko som skulle jobba ihop och det gick väldigt bra. Vilket team! haha! Fick mig både en historielektion, en religionslektion samt lära mig kassan. En kanondag! Christan bjöd på pomme i kiosken och jag gick omkring med walkie-talkien och sjöng "Ice ice baby!" när Is var nere och städade på relaxen. Kul man kan ha när man endast är två pers i hela huset.

Hemma igen. Har inte fixat någon mat till imorgon utan sitter istället och letar inspiration ifrån SYTYCD. Så fort det är slut ska jag försöka fortsätta på min "Halo" -koreografi. Är lite skeptisk till att ha den som showdans men det ska nog gå bra. Nu är det bara 7 danser kvar. Längtar tills det drar igång! :D

Imorgon är det onsdag, jobb på aditro och poolparty hos moa. Hoppas på att få jobba på badet på torsdag så man kan få lite sovmorgon (10 istället för 8) efter en kväll med alkohol och badande. Nu, hejdå. natt natt

ni är rädda för det okända.

Om du har tro
och lyckostjärnan ser
genom allt mörkt och trist,
du har ett hopp, helt visst.
och tro på dig själv.
Då ska du förstå.
Du övervinner allt.
nån säger bara gå.
och tro på en morgondag
och lyssna till hjärtats slag.
se framåt med glädje,
din tid är nu.
du har en chans,
du lever ju.
tro helt på dig själv,
stå rak,
gå rak.
du har ju en hjärna
och hör hjärtats slag.
och kraft och mod,
det ska du bara tro.
om du tror på dig själv.
om du tror på dig själv.
om du tror på dig själv, då ska du målet nå.

"du ser ju ut som vemsomhelst på morgonen!"

lejonet - men hallå! vart är vi nu? jag bara frågar!
fågelskrämman - ja, jag kan bara tänka mig att vi är vilse.
lejonet - var inte så negativ! varför säger du så?
fågelskrämman - för att du inte har nån koll.
dorothy - då går vi helt enkelt hitåt! VAD VAR DET DÄR?!
fågelskrämman - det var den fulaste typ jag nånsin sett. haha!
lejonet - oh kära nån! Vad händer?!
plåtmannen - man skulle kunna tro att det är halloween!
lejonet - förlåt alla felsteg, mamma! jag mena det aldrig!
dorothy - varför blir det så mörkt helt plötsligt?
fågelskrämman - jag fattar ingenting.
plåtmannen - det kan väl inte vara solnedgång redan?
lejonet - det är förstårs här de huvudlösa bor.
dorothy - vaddå huvudlösa?
lejonet - jag var rädd att du skulle fråga mig om de...


oh! ser på The Wiz.
ibland saknar jag skolan och allt som hörde till att gå estet.

21 juli

vääääääääääääldigt lite att göra på aditro idag. därför blev jag glad när Micke ringde ifrån badet och ville att jag skulle jobba stängning idag. Mer än gärna. Dock blev lunchen lite stressig men en kinabuffé med Ludvig slank ner utan problem. Är hemma för tillfället och har sprungit omkring och letat efter nyklarna men kan inte hitta dom någonstans. Får hoppas att dom ligger kvar i badmästarhytten. jaja, bråttom fick jag nu och självklart DÅ vill folk snacka på MSN. helt rätt folk också. Oh :( men jag pratar mer än gärna ikväll. Kommer hem igen strax efter 21.00 och då ska jag verkligen försöka fortsätta med alla koreografier. Oj, bråttom. hejdå.

20 juli

Oj. idag tog det tid innan uppdateringen kom. Strax över 24 timmar. Kan bero på att jag inte haft tid. LOGISKT! Stod hela dagen i kopieringsrummet tillsammans med Emma och Ludvig och jobbade oerhört effektivt. Allt gick som på löpande band fram tills vi var klara och knallade in i arkivet. Där tappade jag all motivation efter ett samtal ifrån Sofie som gjorde mig ledsen. Gjorde mitt bästa att peppa henne men det gick nog inge vidare. Ska försöka träffa henne imorgon och se om det finns något jag kan göra för att få henne på lite bättre humör iallafall.

Resten av kvällen har jag spenderat i goda vänners lag. Började på Fräcka Frökens med massa fina vänner som fikade och åt lunch i solskenet. Satt där och snackade om allt mellan himmel och jord. Skönt att få se alla (de flesta) igen. När solen försvann bakom köpcentrum började alla dra sig hemmåt och vi åkte hem till Denise. Åt pasta och kollade på vår musikal ifrån gymnasiet. Skrattade så jag dog när jag såg mig själv som Gula Vägen. Och som tjackhora. Och som slav. Och såklart när jag var grönt folk. Jag skrattade åt mig själv helt enkelt. Drog rn sväng ut till krokek för att hämta in Pontus till stan och vi blev kvar längre än beräknat hemma hos Jimmu då vi fastnade i tv-spelet. Mia krossade Pontus i Teken 3 och sedan fick vi (alla utom Jimmy som spelar detta spel alldeles för ofta!) andra spö av två småungar.  Hemma igen nu och ska absolut gå och lägga mig. Godnatt!

23.17

vaknade inatt av två olika sms. Ett gav mig dåligt samvete och ett gjorde att jag saknade min bästis. Hade lite svårt att somna om men efter mycket om och men så slöt sig ögonen och jag fick sova ut. Ända till 11.00 sov jag, åt en himla god frukost och såg på några filmer då vädret verkligen inte var det bästa. Fortsatte en stund med dans-jobben och tog upp gamla kontakter på MSN. Det är alltid trevligt :)

Har tillbringat kvällen i bilen. Jepp, i bilen. Mest tillsammans med Maria men också med Sara och Moa. Vi lekte "höger, vänster" och hamnade som längst i Svärtinge innan jag styrde hem igen eftersom Moa ville hem. Vi hann även med att spela in några videos på Maria's mobilen. 1: i want candy. 2: vad har du mellan benen, malin?. HAHA! I väntan på att Sara packade om sin väska hemma hos sig så slaggade jag och mia i bilen en stund. Insåg att det faktiskt skulle kunna funka att sova skönt i bilen och säkert även lyckas bra när det gäller sex. Detta måste prövas och jag vet med vem jag vill pröva det med. Men det får inte ni veta ;D

I skrivande ögonblick ser jag på Godzilla. Det är verkligen inte en av de absolut bästa filmer som gjorts men jag har nån slags nostalgisk kärlek till denna film eftersom det var, i princip, den enda film som jag och elin såg den sommaren som vi umgicks som mest. Därför tycker jag om Godzilla men jag kommer inte orka se hela. Kommer nog bara se en liten stund till och sen ska jag sova. Imorgon drar vi igång den 6:e av 11 jobbveckor. Bara 5 veckor kvar. 25 arbetsdagar. 36 hela dagar. 5 måndagar. Sen är vi på väg mot Cypern. Ska bli så skönt! Natt Natt på er!


En i familjen

telefonen ringer.

- malin.
- hej det är sara. vad gör du?
- ser på Emil.
- ser på Emil? filmen? det är ingen Emil hos dig va?
- haha. nej. vad vill du?
- vi ska åka o hämta pontus snart. Kan du komma över och se film?
- va?
- ja, med kottisarna så slipper vi packa in dom i bilen.
- HAHA! aa visst.
- ja, för Jesper vill se Mumien men vill inte se den själv.
- jo men visst, jag kommer.
- för jag vet ju att du tycker om den filmen.
- det är lungt, Sara. Jag passar dom gärna.
- bra. ringer snart. hejdå.

m a n   k ä n n e r   s i g   f a k t i s k t   s o m   e n   i   f a m i l j e n .


endast 23.52

det blev varken utgång eller barnvaktning för min del. Gick hem för att göra mig iordning strax efter kl 18.00, hamnade i soffan och har suttit här sedan dess. Sovit från och till hela kvällen. Ätit popcorn, marabou sommar och druckit passionssoda. Sett på Faily Guy, Sing along, Guldkompassen, Batman - Återkomsten och Romeo + Julia. Folk börjar nu göra sig iordning för att dra till Hugos eller Wasa men icke jag, jag ska nog sova inom kort. Min kropp orkar inte. ag är nog inte riktigt 100% frisk än. Vila är nog den bästa hälsokuren.

sådär, nu återstår bara självmordsscenen och mina tårar innan Romeo + Julia är slut. Ska se om någon mer film visas på TV annars går jag och lägger mig på en gång. Imorgon blire .. nått. Vet ej än men nått ska man väl kunna hitta på. Håller tummarna för strålande solsken fast jag skulle inte bli sur om regnet öste ner så ag kan tillbringa några lata timmar i soffan igen. Jag är så slö av mig.

GODNATT.

@ ingelstagatan 15

hamnade hemma hos Sara tillslut. Hade planerat att sola men efter gårdagens alkohol-intag och få timmars sömn så kände vi att en eftermiddag på altanen och i skugga passar bra. Här har vi suttit ett tag, lyssnat på lugn musik, ätit pannkakor och saltgurka samt försökt lägga över mina bilder till sara's dator. Det går lite sådär eftersom vi båda två är trött och lätt drömmer oss bort och nickar till när "Cas Haley - walking on the moon" spelas. I skrivande ögonblick har Sara somnat i solstolen i väntan på att hennes mat ska bli klar. (det var alltså bara jag som åt pannkakor)

paus i skrivandet:

var tvungen att springa upp på övervåningen för att se på film och spela nintendo med kottisarna. Undrar vem som tyckte det var roligast. Dom eller jag. HAHA! Ikväll ska vi vara barnvakt samtidigt som vi ska ha förfest. Eller aa, Mia med vänner ska festa till det lite. det verkar inte som om jag och sara ska ut så jag kommer förmodligen ligga i soffan och se på film med kottisarna. Låter hur skönt som helst om ni frågar mig.

Nu. hejdå.


Vaddå sitta hemma en fredag?

nej nej. Det som vi trodde skulle bli en chill och tidig kväll utvecklades när Pontus sms:ade om en utgång till Otten. Bärjade genast leta reda på kläder för kvällen, packa smink, pengar och ID innan vi ringde Emil om skjuts. Hem till Ida för att hämta dricka och sedan hem till Sara för fix och en förfest för 3. Vin klunkades och pontus midsommar-skiva (som jag förövrigt köpte för 20 spänn?!) spelades högt. Moa och Robin blev på partyhumör och gjorde oss sällskap. En rask promenad till Otten och köade en liten stund. Hittade Pontus, Erik, Gustav och Henke. Knockade Moa, bytte namn med Erik (tålamodet är en jägares bästa vän), skrattade åt fulla (och fula) tjejer och skrek på folk som hellre ville gå till Hugos. Inne på Otten var det .. drag. Bokstavligt talat slängde Robin's öl i golvet, kramade stenhårt på Tjärna när jag såg hono, började gråta när jag träffade Camila och drack nån mjökdrink som Erik bjöd på. Tappade bort mer än hälften av alla jag kom dit med men jag lyckades roa mig själv på dansgolvet med annat folk man kände. Strax innan 03.00 var Emil snäll och hämtade hem mig. Tjatade om hur pigg jag var och att jag inte alls var lika full som jag tyckte jag borde vara. Jonas, som hade följt med som sällskap, tog en snabb titt på mig, skrattade och konstaterade att jag inte behövde mer iallafall. Det tog ett tag innan jag somna pga olika anledningar. Haha! Av mig och Moa så undrar jag faktiskt vem som var värst tillslut ;D

tillräckligt bakis idag. Vill åka och bada, vem vill följa med? :)

17 juli

jobbet: gick relativt långtsamt med tanke på att det var veckans sista jobbdag och väldigt lite att göra så jag och ludvig har tillbringat dagen med att kopiera utländska kvitton. Även varit nere och lekt i källar-arkivet samt tagit en tusans massa kort med Emma som Caroline ska få när hon kommer tillbaka från semestern. Det har hursomhelst varit en bra dag :)

nu: nyss kommit hem, hämtat sara i Stavsjö och handlat på Citygross. I skrivande ögonblick gör Sara sig iordning, kycklingen står i ungnen och härlig chillmusik spelas högt. Det blir en kväll på altanen med goda vänner. Annat orkar jag inte. Annat blir det inte. Eftersom folk inte hör av sig. Men det gör mig inte ett dugg. En kväll med sara är något jag uppskattar starkt (Y). ja Moa, det betyder tummen upp ;D

senare ikväll: ska bli intressant att se om det blir utgång eller inte. Vem vet vad som faller oss in.

WHY'D YOU HAVE TO BE SO CUTE?
IT'S IMPOSSIBLE TO IGNORE YOU.
MUST YOU MAKE ME LAUGH SO MUCH?
IT'S BAD ENOUGH WE GET ALONG SO WELL.
SAY GOODNIGHT AND GO!

it's written all over your face.

för att ha jobbat i 13 timmar så är jag ganska pigg ändå. Eller pigg och pigg. Jag har fortfarande en hel del spring i benen men mitt huvud är uppe i det blå och snurrar lite lätt. Efter 13 timmar blir det lätt så. Känner hur min kropp lätt skulle kunna sitta uppe några timmar till och jobba med danserna men min hjärna skulle inte orka. Det är knappt att jag orkar dethär.

hursomhelst, Timmarna på Aditro gick relativt snabbt och sedan var det bara att sätta sig i bilen och köra raka vägen till badet där jag möttes av Jenny, Nikko och Chrille som var dagens arbetskamrater. Skrattat åt plankande spindlar utan ben, diskuterat minnen från förr, undrat varför folk går i poolen 5 minuter innan den stänger, ätit omänskligt mycket pomme ur en gigantisk skål i solskenet, tvingat ungar som var på väg ner ifrån bron att klättra upp igen trots att de hängde halvvägs ner i vattnet, varit förbannad på gymkillar som tror att dom får göra hur dom vill bara för att dom är medlemmar i NKK , undrat varför det luktar popcorn i entrén när kiosken inte ens säljer popcorn och frågat mig själv varför folk kräks i soptunnan utan att gör rent efter sig. (Eller iallafall berätta för personalen att en liten olycka har skett. fräsht)

Hälsade på faster med familj direkt efter jobbet. Det blir fan roligare och roligare för varje gång man träffar dom. Vi har skrattat oss fördärvade. Tårarna har sputat åt alla håll när pappa och micke berättat jobb-historier, när mamma och anki berättade bröllopsberättelser och när vi barn drog repliker ur "ojdå, en till". Jag tycker om min familj :)

Nu ska jag sova.
jag skiter i koreograferandet  (vilket ord!) ikväll.
natt natt.
BYE

16 juli

okej. dethär blir en intressant dag. Hade planerat att jobba hela dagen och sedan chilla hemma hos Faster som fyller år. Alltså ingen tjejkväll och inget firande av mia eftersom vi inte hört nått mer om tjejkvällen och mia jobbar natt. Därför lät det ganska bra i mina öron att jobba till halv 5, ta bilen till marby och tillbringa kvällen framför en film med kusiner, äta gott och chilla i soffan med hela familjen och prata minnen. Gärna såna om föräldrarnas skol-år eller om alla hyss vi barn gjorde mot farmor när vi var mindre. Hade som sagt sett fram emot dethär men nae, denna dag blir bara (läs: BARA!) jobb.

Aditro: 08.00 - 12.30
Medley: 14.00 - 20.30
sedan en snabb sväng hem till faster ändå för att vara trevlig,
visa att jag lever
och äta nått litet.
Hemma: jobba med koreografi en bra bit in på natten.

kommer vara helt slutkörd men jag kommer också skratta hela vägen till banken. Snacka om att jag längtar tills julilönen kommer. Betala tillbaka till pappa, köpa ipod och andra nödvändiga saker till resan. Ännu bättre blir det när augustilönen kommer och jag kan börja spara pengar till en framtida lägenhet och annat kul jag vill lägga pengar på. Det går bra nu. Kompis, det går bra nu!

Nu: Sätta in timrapporter. (Y)

BIRTHDAY-GIRL



Maria, Mia, Mizzle Kizzle, Systersmurfen, Systra Mi.
20 as-coola år.

you're my favourite thing, by far.
that's gotta count for something.

cooooooooongraaaaaaaaaaatz!


bara ifall ni undrar.

det blev jordnötsringar istället för ostkrokar.

SYTYCD var superbra. Helt rätt åkte ut och helt rätt blev kvar.

Viktoria är jättesjuk :( inte coolt.

min hals gör sjukt ont.

Seinfield får mig att skratta hysteriskt ikväll.

fått igång början på en streetjazz-koreografi.

barndansen är helt klar. bara 9 kvar.

19.52

okej. dagen gick väl relativt smärtfritt ändå. På morgonen blev Johan min räddning via EAST när han spelade "to be with you" för stackars lilla sjuka mig. Efter rasten hörde jag robin's röst på radion (han är veckans blogg på just den radiokanalen denna vecka) och sedan tog jag mitt pick och pack och mötte Emma inne i arkivet. Skickade en förfrågan till johan om lite live-spelning från hans gitarr med sång och det ställde han upp på. Han och Coffa sjöng "jag hade en gång en båt". Mycktet uppskattat. När klockan slog 12.00 och radion inte längre var intressant gick dagen helt plötsligt mycket långsammare men nu är jag iallafall hemma. Har hunnit käka, jobba lite och träffat Simon en stund. Har även hunnit att gråta ett par tårar och skaka i hela kroppen. Jag tycker verkligen inte om åskan.

Ska nu fixa något att käka och sedan fortsätta jobba en stund. Behöver ju inte göra alla danser helt klara på en gång. Kan ju alltid bygga på ju längre in i terminen man kommer :) Kanske ska göra en vers eller nått till alla grupper först så man har nått klart till kursstart iallafall. Fasen, jag är lite stressad faktiskt.

Nu får pappa snart komma hem med mina frysta hallon och ostkrokar. SUPERSUGEN.

varför har jag aldrig sett dig så förr?
Eller det har jag ju faktiskt, men det var så många år sen nu.
Tänk om känslor faktiskt kan finnas kvar 13 år senare.
det är nog bara en period. Oj, 13 år. Så gammal jag kände mig.

15 juli

tillbaka på jobbet ändå. Hade egentligen velat vara hemma idag också och kommit hit imorgon men icke då, min far tyckte att jag gott kunde gå till jobbet om termometern visade 37.5. Termometern visade 37.2 och personligen så mår jag skit. Men det spelar ingen roll. Här är jag ändå. Hängandes över skrivbordet med en dundrande huvudvärk, en näsa som rinner, illamående, tusen papper och ett arkiv som väntar. Jippi. Jag ger det fram till lunch. Mår jag inte bättre då så går (läs: åker) jag hem och då får mamma säga vad hon vill. Jag kommer ju garanterat vara här imorgon iallafall.

Ludvig är inte här. Emma är över på andra sidan (inte död utan bara andra sidan av kontoret) och jag har flyttat från Jennies plats till Agnetas. Dock kommer Agneta tillbaka redan på måndag så då får jag byta igen, då blir det nog Maries eftersom att hon har ett hörn. Jag avskyr att sitta med ryggen utåt, vill kunna jobba ostört utan att folk kan se. (läs: jag vill kunna ha MSN uppe utan att nån vet om det. fy på mig!)

Ikväll blir det slapp framför tv:n. Göra några ytterligare försök till att göra mer danser till grupperna och invänta veckans sista avsnitt av SYTYCD. Tror jag vet vilka som får dansa solo ikväll. Igår stod inte alla par ut som vissa andra. Jeanette och Brandon(?) var mina favoriter igår. Vilken jävla disco. Vilken fart, vilken känsla, vilka lyft! :D skulle dock vara kul att se dom dansa VÅRANN typ av disco. Hursomhelst, ska bli intressant att se solodanserna ikväll.

Nu, knappa föräldrapenning. Kul..

14 juli

Jag förstår inte vad problemet är. Varför ska alltid min mamma väcka mig på morgonen? Även de mornar som hon vet att jag är sjuk, mår riktigt dåligt och bara vill sova. Tror hon seriöst att jag då vill veta att hunden har kommit, (han överlever tills jag vaknar!), att hon tar min bil (jag är sjuk! jag ska ingenstans!) eller att pappa ska laga tacos ikväll. (det märker jag väl när vi ska äta ikväll, eller?!) Nae jag förstår inte varför.

Hursomhelst så lyckades jag iallafall somna om men det var inte länge jag fick sova innan jag blev väckt igen. tack för den Moa. Det var lika bra att pallra sig upp, gosade med hunden och somnade i mammas säng en stund. När jag sen vaknade helt självmant så var det ett rent helvete i min hals. Trots att det gör ont att svälja har har regelbundet tvingat i mig mat och vatten för att så fort som möjligt bli frisk. Kroppen behöver bränsle. Känner dock ingen förbättring än men man får väl hoppas att det bli bättre innan torsdag. Stannar nog hemma imorgon också men på torsdag vill jag tillbaka till jobbet.

usch, min helg verkar inte bli vad jag ville att den skulle bli.
av två anledningar. suck

jag vill pierca tungan och bygga ut tatueringen på ryggen.
men först ska pappa och jag nu betala det sista på cypern-resan.
Vicky, burning on the dancefloor :D


Gissa Disneyfilmen jag ser på.

- Helt otroligt. Jag kan bara inte tro det!
Vi kommer aldrig få tag på dendär fåniga lampan.
Titta! Titta bah! jag blir så lack så jag ruggar!

- Nej men vilken överaskning! Jag tror jag får en hjärtattack och DÖR av överaskning!

- Det är inte varje dag man ser en åsna till häst.
- Du är en värdelös fattig. Du är född till fattiglapp, du kommer att dö fattiglapp.
och bara lössen kommer att sakna dig.

- Säg henne. Bara. SANNINGEN!

- Må Allah förbjuda att du nånsin får en dotter!

- Vid en nödsituation är utgångarna här, här, här, här. Överallt.
Håll händer och armar innanför mattkanten.
Viiiiiiiiii äääääääääääär uteeeeeeeeeee!

- Jag kan inte åkalla folk ifrån de döda.
Ingen vacker syn. Jag gillar inte sånt!

- HEJ DU KÄMPEGLADE HJÄÄÄLTE!

kan väl omöjligt vara så svårt att lista ut? ;D

STILL BRIGHT, STILL COLORFUL

klockan börjar närma sig halv 3 när jag börjar skriva dethär och jag har fortfarande inte gjort något försök till att sova. Anledningen är min hals och musiken. Halsen gör så sjukt ont att jag knappt vågar lägga mig med risk för att det kommer vara det enda jag kommer lyckas tänka på då. Så istället har jag suttit uppe och lyssnat på allt vad Spotify har att erbjuda inom Dead By April. Helt godumligt om ni frågar mig. Texterna inom vissa låtar har liksom etsat sig fast och jag skulle kunna börja gråta när jag hör dom. Mest spelade ikväll är Promise me, What can i say, Falling behind och I made it. Ser ingen mening med att gå och lägga mig när dessa toner och ord når mina öron men ändå tänker jag nu göra ett försök. Godnatt på er.

as a time in your life you enjoyed.

23.59

trots att jag mått lite sisådär under hela dagen så har jag ändå gjort en hel del nödvändiga saker. Fått en hel del gjort till dansen i höst, eller iallafall fått mer gjort på uppvärmningarna. Tog en lång skön dusch och la i färginpackningen, denna gång hittade jag handskar så frånochmed nu är mina händer ifrån att vara grisrosa efter varje dusch. Heja mig. Gjorde mig iordning och städa till lite på övervåningen eftersom jag efter en stund fick sällskap. Och det var ... trevligt ;D

Lagade mat, fösökte fortsätta med jobbet men somnade ifrån det när jag märkte hur oerhört skön soffan var och bad istället Anna om sällskap och en promenix. Och hon var inte sen att tacka ja så vi möttes upp vid slutet (början för Anna) av Kvillingegatan. Köpte piggelin på SevenEleven och gick våran rundtur som denna kväll gick förbi ståthögaleden, förbi MAX, uppför hela promenaden, över polisbron och sedan ingelstagatan raka vägen hem. Mycket trevligt. En hel del fick förklaras och en massa frustrationer kom ur oss. Ibland undrar man hur folk tänker och varför? Vi hann iallafall med goda marginaler hem till Beck - Enslingen. Vi har blivit bönhörda! Tack för den trevliga promenixen Banan, du är bäst!

Det verkar som om jag blir hemma imorgon också. Lika bra. Mamma snackar om att Petter och Elin har det lite tajt just nu men jag kan inte riskera min hälsa. Tyvärr inte. Jag brukar tyvärr vara sån som är igång igen så fort minsta lilla tecken på att jag är på bättringsvägen visar sig men det tänker jag inte göra nu. Det resulterar bara i att man blir sjuk igen inom kort och det vill vi inte. Jag vill bli frisk. Att ha ont i halsen är det absolut värsta som finns.

Seger till härliga IFK ikväll. FORZA PEKING!

Nu ska jag nog unna mig några timmars sömn eftersom att alla är så himla torra på MSN ikväll. Vad ska man med er till när vi bara ska vara dryga och osociala? Såhär kan ni inte hålla på. Underhåll mig. (LET ME ENTERTAIN YOU!!) eller nått i den stilen. fan vad jag svamlar. Nu räcker det. Natt!


13 juli

som sagt. Jag är sjuk. Inte coolt. Jag stannade hemma från jobbet idag pga av att näsan rinner som en vårbäck, halsen gör olidligt ont och huvudet känns ca 2-3 storlekar för stort. Eller som att jag har en för liten keps på mig. Inte för att jag längre brukar använda keps. Hursomhelst, jag är inte på jobbet. Jag är hemma.

Därför blev det en perfekt dag att försöka göra klart alla olika uppvärmningar samt hitta låtar som grupperna ska ha. Lättare sagt än gjort. Hur fan gör man en perfekt uppvärmning för 7-9åringar? Och nu snackar vi inte några underbarn på Let's Move i Eskilstuna utan vi snackar random ungar. Jag kommer behöva jobba arslet av mig. Ska städa iordning lite på mitt rum, fixa i köket, ta en lång skön dusch och sedan fortsätta med jobbet. Betalar det sista på resan ikväll när päronen kommer hem och ska skriva ner en lista på vad som behöver inhandlas inför resan när lönen kommer. Nån klänning, några short, en bikini, nya brillor och en hel del mer. LONING FOR CYPRUS. Seriöst burning on the dancefloor ;D Eller hur, Vicky?

some say eat or be eaten.
you should never take more then you give.


12 juli

helt otroligt. Jag är sjuk. JAG! Malin Carina Blomberg är sjuk. Jag som endast brukar bli sjuk 1, MAX 2 ggr om året har på dessa 7 månader av 2009 hunnit bli sjuk alldeles för många gånger. Och nu är inget undantag. Självklart skulle jag få ont i halsen, förkylning och feber igår. Inte coolt. Vaknade upp imorse och kunde inte svälja. Kände mig varm och kall om vartannat och näsan är som en öppen kran. Usch.

hade planerat att träffa Sofie idag men ungen behövde jobba över så jag vände mig till sara's förslag om en sväng till söderköping för glass och sällskap men även det ställdes in då en huvudvärk ifrån helvetet kom på besök. har därför endast legat och degat soffan hela dagen. Eller inte riktigt hela, hj'lpte Caroline att plocka isär en duschkabin och bära ut den till bilen också. Jorå, jag är snäll när jag vill vara snäll. Sen dess har jag bara sett på film. Fått en del käftsmällar över internet och gråtit några tårar. Borde ha tillbringat dagen med att fixa inför hösten men det gick inge bra.

Just nu har jag iiiingen inspiration alls till att göra (MINST) 10 olika koreografier. Måste hitta låtar först kanske men det jag är mest nervös för är hur jag ska komma ihåg allt. Hur jag ska skriva ner det i ett block på ett sådant sätt att jag själv ska komma ihåg det för att sedan kunna lära ut det på smidigaste sättet? Barndans, showdans, dancemix och streetjazz! 3-4, 7-9, 10-13 och ungd/vuxen. Nybörjare som fortsättning. Snacka om utmaning. Jaja, några dansfilmer och lite youtube så kommer jag igång. 6 september nu tack. Pengar. Lägenheten. oh ja.

fuck you. piss off.

plötsligt kom tystnaden

visste inte vad jag skulle säga.
du såg så bestämd ut att jag inte kunde insistera.
samlade alla mina krafter. försökte att inte gråta.
jag sa att jag förstod fast det var en lögn.
och jag lät dig gå.

j u s t   n ä r   j a g   k o m m i t   ö v e r   d i g .   j ä v l a   s k i t 

D.B.A


what can i say? what can i do?
this is who i am and i'm hurting you.
what can i say? what can i do?
no matter how strong my feelings are,
i always end up hurting you.

Ren fakta


# 1 : munspel är himla häftigt. Killar på munspel är intressant.

# 2 : spotify känner av att man sänker ljudet under reklamen och pausar då.

# 3 : pengar förändrar folk. Vare sig det gäller att få eller att göra av med.

# 4 : man får alltid träningsabstinens när man är krasslig. Varför, det vet jag inte.

# 5 : även om ex-pojkvännen är svinet så är det nya flickvännen man vill slå sönder.

TO DO THE G-SLIDE, LET ME SHOW YOU HOW!

 

 



somebody call 911. Shawty fire burning on the dancefloor. Owhooo!

11 juli

ojoj, ingeomn uppdatering igår. Hade ingen somhelst inspiration eller lust. Och det hade sina anledningar. 1. satt knappt vid datorn på jobbet eftersom jag bara stod i kopieringsrummet och kopierade utländska kvitton. 2. hann inte skriva när jag kom hem.

För är jag kom hem var det käk, dusch och fix som gällde innan jag ringde Maria och frågade om skjuts till stan där Vicky väntade med en förfest för två. Sen blev kvällen bara bättre och bättre. Några glas vin, dans, fix av hår och smink, en sväng till Trädgår'n, fortsatt förfest med Sara, Lisa, Bengan, Cornelia och Mia, promenad mot Otten, ännu mer dans, ännu mer dricka, några tårar, pepptalk och dans. Träffade en hel del folk man känner och tycker om och en hel del som man vet vilka det är och inte vill något hellre än att vrida nacken av dom. När vicky och brudarna drog var jag på G jag också men blev kvar sista timmen med Emil och Jonas inne på Lilla. Gjorde sällskap hem med grabbarna och, precis som på studentveckan, slutade allt hemma i min soffan. Dock behövde inte Emil dra hem tidigare pga illamående denna gång utan han stannade längre än förväntat. Somnade halv 6.

Ikväll äre .. nae, kan inte säga. Ni får veta ikväll/inatt eller imorgon. Hursomhelst så ska jag om ca 2,5 timme hämta upp sara och vi ska åka och handla mat på CityGross. Jag är sjukt trött. Huuuuuuuuur ska detta gå?

Ångest

nu får det vara nog.
enough is enough.
hur svårt ska det vara?
jag är stark. jag kommer klara det.

NEJ.
det är mitt nya ord.

Telefonhoran

Ludvig fick första samtalet.
Emma är skitskraj och jag likaså.

PAUS FÖR RINGANDE TELEFON!!

sådär, då var det över. Hon sökte Sofie. Sofie är på semester.
det här är ju ingen konst.

Utvecklingen går framåt

det är möte idag och kontoret kommer tömmas på folk.
kvar blir vi sommarvikarier och vi har fått en extra arbetsuppgift.
svara i telefon. fan vad coolt.

men jag undrar hur det kommer gå. Kommer jag få lika skumma samtal som Viktoria ibland får till kriminalvården? Kommer jag och emma överleva eller kommer vi brista ut i skratt-attacker? Ska bli intressant, övning ger färdighet!

"Välkommen till Aditro, det är Malin"


00.00

jag kom precis på att det har varit onsdag hela dagen idag. Alltså var det tisdag igår och igår, tisdag alltså, är det 2 veckor sen det var den 23 juni. Min telefon har inte ringt ifrån det nummret och det betyder i sin ordning att jag kan andas ut. Ska jag vara helt ärlig var jag inte så orolig egentligen men man vet ju aldrig. Hur eller hur, dom har inte ringt och jag kör på som vanligt ;D

Det kan omöjligt vara svårt att förstå vad jag pratar om.

Har tillbringat hela kvällen i soffan med en huvudvärk utan dess like.
SYTYCD var över min förväntan. (Y) jag älskar't.
jag ska sova men kan intre slita mig. jag vill! nu!

kneg imorgon (idag!). 8 - 16.30

@ Erik's



      



 

s t ä m n i n g e n  s t i g e r ,   d e t   ä r   h e l t   b i s a r t !

puh!

stressat som en idiot för att få klart timrapporterna. vi är klara. både jag och emma. med nästan en timmes marginal. 1337! så det blev en extra lång fika. tillbaka på säljbonusen som jag saknat såå mycket. Dethär med ironi är en himla rolig grej. Macarena spelas på radion och jag kan med gott samvete gå hem om 30 minuter.  Hem till hunden och chill i soffan. Lägga in bilder från igår för att ladda upp dom på picturediary, ansiktsboken och här i bloggen. Ringa Svanslös och se vad hon har för sig. En skräckfilmskväll kanske? Någon?

YOU'RE NOT HALF THE MAN YOU THINK YOU ARE!

8 juli

jag knappar säljbonus i väntan på att posten ska komma så jag kan göra klart alla förbannade timrapporter. Sista dagen att få dom gjorda idag innan lönekörningen går. Emma har hur många som helst att knappa men lyckades (klantig som hon är) låsa sig ute ur SAP och Ludvig sitter på andra sidan hyllan, tyst och koncentrerad. Höll på att säga att man kan ta på stämning här mellan skärmarna men då hade jag överdrivit. Visst att vi är stressade men Emma och jag tar oss fortfarande tid att skriva söta små lappar och räcka ut tungan åt varann. Ska bli intressant att se hur dagen ter sig. Allt beror på hur mycket post det är. Ca 50 minuter kvar till lunch och 47 dagar kvar till Cypern.



Igår var en skön kväll. Chillgrill hemma hos Erik och jag stortivdes, trots mitt lilla utbrott där i början på kvällen när åskan gick över oss. Sara och Ida röck in som tröst och efter en kvart var det värsta borta och jag kunde börja koncentrera mig på annat. Bland annat diskussionerna om olikheterna mellan kvinna och man, djursex och mina förberedelser inför Ayia Napa. Två kubb-turneringar som vi tjejer förlorade stenhårt och hur mycket sång somhelst. Stormtrivdes vid datorn med Maria och Jimmy när vi sjöng för fulla halsar till varenda disneylåt vi kunde hitta på youtube. Allt övergick till dans när Massinger klev innanför dörren och började spela Rock n' roll. Vilket hålligång ;D bilder kommer. Tack för en kanon-kväll!


G o d   b l e s s e d   t h e   b r o k e n   r o a d   t h a t   l e a d   m e   s t r a i g h t   t o   y o u


7 juli

sådär, 8 timmar senare är jag äntligen hemma igen.
imorgon är vi på't igen.

har precis gjort mig iordning och ska nu bara packa ihop mig och invänta Anna innan vi går bort till Honda och hämtar bilen som vi ska få låna av Magnus och Pera. (Jag ska få köra Jazzen, Jag ska få köra Jazzen!!) Sedan sätter vi fart, hämtar sara & ida, åker och handlar och sedan är det plattan i mattan mot Krokek där kvällen ska tillbringas hemma hos Erik för en chillgrill. Trevligt! Och kameran följer såklart med ;D

Vi hörs! CIAO

På rasten.

Jag - jaha, vad ska man grilla ikväll då?
och vad ska man ha på sig ifall vädret är som det är?
Ludvig - bacon på båda frågorna.


m o d e - e x p e r t e n   h a r   t a l a t !

1337

kolla vad klockan var när jag lyckades ladda upp inlägget om Johan.
fan vad tufft om det hade varit 2007 just nu.
eller om det hade varit den 9 september.

elit på mig. Elit sa jag.

DJ Bengan, en kraft att räkna med.


(bild lånad av Christoffer Massinger)

wuhu! Summer Lovin'East FM 09.00 - 12.00.
det passar mig perfekt eftersom den tråkigaste tiden på jobbet är just då.
MEN, inte ett dugg lika tråkigt längre nu när jag har Johan i öronen. (bokstavligt talat!)

"to be with you" spelades på min begäran (hot?) och jag fick dampet. Emma och Caroline undrade vad mitt problem var. Varför jag hoppade upp och ner i datastolen och hur i helvete mitt humör gick ifrån skitförbannad till överlycklig på 3 röda. Efter en förklaring slog dom på sina radioapparater men stängde snabbt av igen då det inte var deras musiksmak. Jag fortsatte dansa. Helt alena. (lena handén?)

Dj, show me some sympathy.
Now, where the hell's my freakin' song?

I believe that junk food tastes so good because it's bad for you

Jag tror på Karma, vad du ger är vad du får i gengäld.
Jag tror att du inte kan uppskatta riktig kärlek förrns du blivit sårad.
Jag tror att gräset inte är grönare på andra sidan.
Jag tror att du inte vet vad du har förrns det är borta.

h e l a   v ä r l d e n s   h u n g e r   s a m l a d   i   m i g .

6 juli

klockan är redan 14.00. helt otroligt.

försov mig rejält. stressade som en tok tills det visade sig att mamma försovit sig ännu mer och vi inte skulle komma ifrån huset förrns vi egentligen började jobba så jag chillade istället för att stressa upp mig. Kom en halvtimme försent men jag tänker ändå gå hem halv 5 eftersom förseningen inte var mitt fel. Jag hade hunnit om det inte var för mamma och hennes dumma väckarklocka. Hursomhelst, har haft en massa knappjobb idag så jag har suttit vid datorn konstant och det är både roligare och skönare än att stå i arkivet.

Ludvig skrämde skiten ur mig, Emma köpte en bikini och jag har haft sällskap via MSN hela dagen. Kanske därför tiden har gått så fort. Eller så är det vädret. Det är så pass grått och mulet att man inte sitter och längtar efter att få gå ut. Så pass tråkigt väder att man inte sitter och stirrar sig blind på klockan. Tiden har liksom bara flytit förbi. Jag går hem om 2 timmar och 45 minuter. Wow, today i really loves mondays.


la la la laaaaaa, la la laaaaa


00.55

det är dålig uppdatering idag men jag har ingen lust egentligen. Dagen har varit alldels för bra för att sitta vid datorn. Några timmar vid gransjönäs, glass på hemvägen, en film, några serier och en tripp hem till moa där det bjöds på mer film. Saturday Night Fever och Lejonkungen. Chips, dipp, vatten och en massa skratt. Tack för en toppen-dag/kväll! <3

Ni är ganska så jävla underbara!

Maria  - skapligt crapig car!
Jag - inget ont om crapiga carar!
Moa & Maria - .....
*tystnad*
Jag - haha, karlar!

Borde sova men är inte trött. Måste sova för imorgon är det kneg som ger deg. CIAO

5 juli







drog till Gransjönäs med Mizzle Kizzle.
solen, donken-käk, molnen, jordgubbarna, east FM och en kamera.
ni vet hur vi gör det ;D

"jag vet du vill ha mig, du vet jag vill ha dig.
ett två tre fyra, ett två tre fyra."

vi är plus minus noll.



en hund jag kände dog för en vecka sen och några dagar senare dog hans hundkamrat.
Dom kände varann, det fanns ingen poäng att leva utan sin
bästa vän.
Jag förstod det inte då men nu vet jag vem det kommer bli
- vi kommer att dö samtidigt
du & jag.

4 juli

fyfan så trött jag är.
som skrivet i tidigare inlägg blev det inte många timmars sömn eftersom det var alldeles för mysigt och ja, jag säger det .. HETT för att sova. Samtidigt hae jag en flugfarm i tält-taket som gjorde mig lite illa till mods men men, mellan halv 9 och 10 fick jag sova iallafall. Jag var skapligt trött när vi satte oss i bilen och körde mot Valdermarsvik.

Samlingen var bestämd att vara 15.00 och jag kom fram strax innan emn hittade man någon parkeringsplats då? NAE! fick åka en bra bit bort innan jag hittade ett ställe, säkert inte alls lagligt, där jag ställde mig och sprang sedan bort till Odalkajen där tjejerna (samt Linus & Markus) tränade för fullt. Tåget började rulla ut på gatan strax innan 16.00 och det verkade vara mycket uppskattat. Alla tyckte Linus och de lite äldre tjejerna var superduktiga (vilket dom är!) och att småtjejerna var hur söta somhelst. Allt som allt tog det kanske 35, 40 minuter och sedan styrde jag bilen hem igen. Riktigt läskig eftersom jag kände hur ögonen inte ville hålla sig öppna. Stupade i soffan så fort jag kom hem och här är jag kvar.

I skrivande ögonblick sitter jag nedkrupen i soffan, ser på Repmånad och äter ostkrokar som Elin kallar det. Ett perfelt avslut på dagen. Hade omöjligt orkat med något annat. Sa nej både till mys hos moa och utgång till hugos. Kommer somna tidigt och sova länge imorgon. HEJDÅ.

Kör Bara!

Julia, Anna's 18åriga lillasyster, var kanske inte den fullaste på festen men full var hon och det var oerhört kul att se. Anna och Maria verkade glada över hur lyckad festen blev och så länge dom är glada så är jag glad. Simon och Micke hade brottning i lillstugan med Moa och Ellen. MAX-folket satt bakom stugan och drack väldigt suspekta drinkar ur fina jordgubbsglas. Folk hade riktigt kul tillsammans. Musik spelades för fullt och det dansades till allt mellan Håkan och D.B.A. Strax runt 01.00 tog vi en promenix ner mot bryggan där det drogs repliker ur Nile City, lekte mindgames, krokekspojkarna sjöng som vanligt och Joha berättade om när jag skulle äta säl och när Pontus skulle jaga älg. Klockan 03.00 hamnade jag i hamocken med ett gäng killar och tillslut var det bara jag och mitt nattsällskap kvar. Mysigt men jag kunde inte låta bli att dryga pga av tidigare upplevelser. Men man ska inte vara långsint. Planerade först att sova kvar i hamocken men när klockan slog 07.00 och vi inte stod ut med myggen längre rörde vi oss ner mot hans tältet istället. Det blev inte många timmars sömn den natten.

Morgonen efter strålade solen och det bjöds på frukost i solen. Plockade ihop alla tomflaskor och burkar. Det är SJUKT hur stökigt det kan bli och jag lovar er att dom kommer hitta mer burkar på de sjukaste ställena. Man fick tänka "out side the box" för att hitta så många som möjligt för att få så rent som möjligt. Sommarmusik spelades medans vi sprang omkring på gården innan vi slog oss ner i köket för att äta överblivna chips och dipp medans vi drack BAKIS och spelade kort. När alla åkte hem drog vi fram den överblivna skålen med jordgubbar, drack cola och slappade i solen. Perfekt avslut!

Tack till Anna och Maria som ordnade en sådan kanon-fest!
Tack till alla som var där som gjorde så lyckat som det blev!

KÖR BARA!

Bye For Now.

sådär, slutar nu!
ska bara hem och fixa, hämta sara och ida och sen är vi på väg.
mot S. Finnö och ett röj-kalas vi väntat länge på. Jag är pepp.
Vi hörs imorgon-eftermiddag nån gång. Sover nämligen kvar i skärgården.
imorgon är det chill som gäller innan jag börjar jobba.
Ska vara i Viken kl 15.00, ungarna börja dansa 15.30 och efter det åker jag hem.
så, vi hörs. CIAO!

Like sunshine on a rainy day

You make me feel good.


<3

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGS-MYS!

igår gick jag, Ludvig och Emma omkring på jobbet och sjöng. Inne i arkivet, vid datorerna, i fikarummet och i korridorerna. Låten som fastnat på vår hjärna var OLW's reklam-låt. "Fredagsmys". Vi gick omkring tillsammans och nynnade. Kom dock en påminnelse om att det fortfarande bara var torsdag och därför slutade vi sjunga. Tänkte att; "vi fortsätter imorgon". Vi har varit lite dåliga idag på att sjunga men ju närmre vi kommer rasten ju mer kan jag höra Ludvig sjunga. I skrivande ögonblick står han bakom min stol, dansar och sjunger. Jag tror han vill gå på rast nu. (det är 20 minuter kvar!)

Och bara för att vi är världens bästa sommarjobbare hade vi fått ett brev ifrån chefen om hur positiv stämning det var och att vi jobbar riktigt bra. Inte förvånad alls, vi är ett jäkla bra team Vi! Förutom det fakutm att Emma svimmar närsomhelst. Vi får sparka på henne så hon håller sig vaken.

Nae ni, fredagsmys blir det nu. Sommarvikarie-style!

   


3 juli

Grattis J på födelsedagen :)

Äntligen (ÄNTLIGEN!) fredag. Så fort det gick upp för mig att det faktiskt bara är 8 jobbande timmar kvar innan det är helg så slängde jag iväg ett pepp-SMS till Bananen för att visa hur taggad jag är inför kvällen. Kom i samma sväng på att jag inte har något att dricka ikväll så när SMS:et var skickat ringde jag direkt till Pappa. En tetra smlutronvin är nu min. Nu är kvällen räddad. Dock undrar jag inte om vädret tänker förstöra för oss med regn och åska. Regn gör mig ingenting. Vi ska ut till skärgården så det är ju inte direkt 10 cm klackar och liten partyblåsan som gäller. Nejnej, regn gör mig inget. Värre är det om det börjar åska. Då vet jag inte hur det kommer gå. Misstänker att jag kommer sitta tjutandes i bilen om så är fallet. Fan. Men jag tänker göra mitt bästa för att hålla humöret uppe, det är trots allt Anna och Maria's 20årsfest! Det kommer bli sweeet ;D Men det kommer bli stressigt. Direkt efter jobbet måste jag hem, sminka om mig, byta om, äta, tanka bilen och sedan sätta fart mot S.Finnö där folket redan nu har börjat samlas.

Igår: Hämtade upp My och vi drog ut till Lillsjön. Dit hade regnet ännu inte hittat så vi glassa runt i det lagom varma vattnet och hade solen i ansiktet. Träffade Isse vilket var helt underbart eftersom det inte händer allt för ofta nu för tiden. Drog en extra sväng med bilen och lekta tuffa med dunkande musik och nervevade rutor. Hamnade i säng direkt när jag kom hem, såg på film, SMS:ade hela tiden och somnade strax efter att klockan slog 00.00. Hann säga grattis till J först såklart ;D

Nu är det lunch med mamma och comp. Kina! :D
Chong på er

Tell me about the rumours, are they only romours?

Är det sant?
Är det över?
Kastade jag bort allt?
Var det du?
Sa du att du aldrig skulle lämna mig såhär?
Om du verkligen kände mig,
skulle du inte göra såhär.
Du skulle vara min vän.
Om en av oss ljuger
så är det ingen idé att försöka.
Ingen idé att låtsas.
Faller ur den perfekta drömmen, slutar vara så naiv.

"En shot till!"

vi tackar Henke som var upphovsman till denna rubrik.

Igår var det onsdag. Världens skummaste onsdag med världens skummaste väder. Jättevarmt och kolsvarta moln. Ni kan säkert räkna ut att jag såg allt detta ifrån fönstret på jobbet och ifrån bilen på väg ner till Valdermarsvik. Träningen gick bra men jag tyckte synd om ungarna som tvingades dansa runt, runt, runt i gymnastiksalen i 1,5 timme. Glad att många var positiva till både dans och att uppvisningen börjar närma sig. Visst, det finns alltid de som ska sätta sig på tvären men det vet jag hur jag ska hantera. Vägen hem var lite komisk men inombord grät jag som en 5åring när åskan och blixtar gick över våra huvuden.

Hann bara komma hem innan det var dags att dra igen. Hann bara slänga mig snabbt i duschen, sminka om mig och dra på mig festblåsan innan jag & min kära far slängde oss i bilen för att hämta upp Nina. Satte oss på Manésa med några glas vin och en drink. Tog några kort och bara njöt av varandras sällskap. Drog mot Otten ganska skapligt och satte oss på uteserveringen. Hälsade på folk vi kände och väntade in att dansgolvet skulle fyllas med folk. Hamnade i baren där vi mötte Gurra och Henke, fulla och glada. Sen blev det röj och "EN SHOT TILL!". En mycket trevlig kväll! :D

Nu ska jag på lunch.
Måste hinna ringa Mysis och skicka iväg ett mess till Vicky innan jag kommer tillbaka.
vi ska bada idag :)
hej så länge.

2 juli

Morrn!
jag är trött men är på jobbet ändå.
fika närsom. Ludvig står här och väntar in tiden.
(jobbig som han är!) ;D
mer om igår lite senare.


1 juli

denhär månaden började ju bra..

jag är på ett riktigt dåligt humör idag. Jag vet inte varför, jag vill inte vara det men det är jag ändå. Jag är trött och skulle vilja sova. Jag har fortfarande ont i foten och det blev inte bättre imorse då jag vred till den och smärtan spred sig i hela benet. Jag känner mig ensam och övergiven. Nedtrampad och bortglömd. Eller inte egentligen, jag har, som sagt, bara en dålig dag. Hoppas på att må bättre efter min lunch med Söderlund. Vem vet när jag får träffa henne igen? :(

på tal om att träffa någon..
jag saknar moa och jag skulle behöva henne nu.
nu , mer än någonsin.



okej, 2 år till stannar jag kvar.
i 2 år ska jag kämpa hårt och bli bättre.
sen gör jag ett försök,
hoppas på att vara fullt upptagen i 4 år.

RSS 2.0