16 juli

okej. dethär blir en intressant dag. Hade planerat att jobba hela dagen och sedan chilla hemma hos Faster som fyller år. Alltså ingen tjejkväll och inget firande av mia eftersom vi inte hört nått mer om tjejkvällen och mia jobbar natt. Därför lät det ganska bra i mina öron att jobba till halv 5, ta bilen till marby och tillbringa kvällen framför en film med kusiner, äta gott och chilla i soffan med hela familjen och prata minnen. Gärna såna om föräldrarnas skol-år eller om alla hyss vi barn gjorde mot farmor när vi var mindre. Hade som sagt sett fram emot dethär men nae, denna dag blir bara (läs: BARA!) jobb.

Aditro: 08.00 - 12.30
Medley: 14.00 - 20.30
sedan en snabb sväng hem till faster ändå för att vara trevlig,
visa att jag lever
och äta nått litet.
Hemma: jobba med koreografi en bra bit in på natten.

kommer vara helt slutkörd men jag kommer också skratta hela vägen till banken. Snacka om att jag längtar tills julilönen kommer. Betala tillbaka till pappa, köpa ipod och andra nödvändiga saker till resan. Ännu bättre blir det när augustilönen kommer och jag kan börja spara pengar till en framtida lägenhet och annat kul jag vill lägga pengar på. Det går bra nu. Kompis, det går bra nu!

Nu: Sätta in timrapporter. (Y)

Kommentarer
Postat av: banan

Det låter rätt bra med jobb ändå :) Kul med badet ju :) Jag ska inte heller på tjejkvällen. Men jag vill gärna ha en nästa vecka! :D HarryPotter, lite vin, piggelin eller bara en kopp te kanske. Jag är på allt. Åker till öland i morgon ju men ha en bra helg så hörs vi gumman! Puss

2009-07-16 @ 17:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0