tisdag 23.59

Hej hej hallå!
Vilken dag. 8 timmar på Aditro som gick någorlunda fort faktiskt. Stod i arkivet med Emma och satte in reseräkningar i alla de olika pärmarna. Ju mer vi satte in - desto mer blev Johan och Natasha klara med. Vilket betyder att dom kom in till oss med mer och mer papper. Jobbade en aning snabbare och sedan gav vi upp. Hittade några knapptjobb så vi tillbringade sista timmen vid datorn innan jag sprang ner till vägen där Carro hämtade upp mig.

Trodde träningen skulle börja 19.00 men icke då. 17.30 var ungarna på plats och vi körde igång direkt. Körde på för fullt med koreografin och när vi gått igenom alltihop var det nöta, nöta, nöta som gällde. Imorgon kör vi samma sak. Samma tid, samma ungar. Är faktiskt riktigt nöjd även om det uppstod visa komplikationer när det visade sig att Carro och jag inte har samma version av den låten som dom ska dansa till. Fick ändra runt lite på koreografin men det gick finfint till slut.

Kom hem och mötes av att hela altanen var full med folk ifrån jobbet och Sandra som stod med frisör-saxen i högsta hugg. Hon hade gjort dom fina i håret och jag var inte sen att fråga om hon kunde klippa till min lugg innan jag åkte iväg. Klart hon gjorde det :) Hann även slänga i mig lite mat innan jonna & vicky plingade på dörren och vi drog iväg till Sörsjön för att simma av oss lite. En vända ut över sjön och sen en massa stoj och stim innan vi rörde oss hemmåt. Slog rekord i att vara tysta. En hel kvart utan ett ord och DET är ett rekord för oss tre ska jag få be att tala om.

Hemma nu. Ska sova närsom för imorgon är det kneg igen. Både på Aditro och Valdermarsvik. Hoppas på att några partysugna vänner hör av sig imorgon för det är onsdag OCH onzdá på Otten. Jag vill. Ska höra av mig till Nina och Sara för att se vad dom tycker och tänker om detta. Skulle vara kul :D Nu ska jag sova. NATT NATT!

30 juni

sista dagen av den första riktiga sommar-månaden är här. Imorgon träder vi in i juli månad och om vi har tur följer vädret med oss även dit. Har dock hört några hemska rykten om regn i helgen men de försöker jag förneka. Inte kan det väl bli regn och åska de dagar som jag är ledig. De dagar som jag har planerat att festa i skärgården, sköta ett karnevalståg och bara ta det chill. Då vill jag ha sol och en klarblå himmel ovanför mitt huvud. Håll tummarna för att vädret håller i sig.

En kanondag igår. Jobbet gick ovanligt fort för att vara en måndag och solen sken fortfarande som aldrig förr när jag klev utanför dörrarna. Jonna hämtade upp mig och vicky och vi drog direkt till Sörsjön och tillbringade många härlig timmar i solen och vattnet. Tog en lång simtur med Jonna och det bestämdes att vi skulle fortsätta göra det flera kvällar i veckan. En timme om kvällen har jag man ju alltid tid att simma :) Lyckades dock göra mig rejält illa när vi skulle hoppa ifrån bryggan. Aj i foten =/

Sitter på jobbet. Fika närsomhelst och sedan är det inte långt kvar tills jag slutar för idag. Carro och jag drar direkt till Valdermarsvik där jag ska ha min första danslektion med barn och ungdomar som ska vara med i Karnevalståget nere i Valdermarsvik på lördag då Karnebåtfestivalen går av stapeln. Ska bli kul. Intressant att se vad jag går för när det gäller undervisning. Ni får vet mer när jag kommer hem och ut ur duschen sent ikväll för jag kommer nog hem strax efter 21.00 och ska då försöka få med mig både jonna & vicky till sörsjön för en såndär härligt lång simtur. Alltså kommer det ta ett par timmar tills jag får slänga mig i duschen och sedan i sängen. Men, det är det värt.

Några timmar vid Sörsjön

 

 

IF I COULD TURN BACK TIME!



2007. discoworld. world championchip. slovakien. partystylerz.


Eftermiddags-tankar.

oj. Tiden går fort idag.
kom hit och kämpade med att hålla ögonen öppna. Helt plötsligt var det frukost-fika och strax efter det var klockan helt plötstligt 12.30 och det var dags för lunch. Mos och korv i solenskenet med sällskap av mor, anette och emma. Sitter i skrivande tillfälle fortfarande och sorterar en himla massa reseräkningar. Helt skrivbordet är fullt. Jag gör mitt bästa för att hålla isär papprena men har ingen mer plats att lägga dom på så jag börjar känna en svag aning av panik i kroppen. Men men, snart är det fika igen. 20 minuter kvar.

Därför tog jag en paus för att skriva av mig. Vet inte om vad. Mest för att jag ville göra nått annat.

jo , jag kan berätta för er att Emma sitter och räknar hur många papper det finns i medelstor pärm. Vi ska nämligen göra oss ett försök att räkna ut hur mycket alla papper på Aditro's kontor väger om man lägger ihop dom. Än så länge har vi räknat ut att i vårat arkiv (det finns 3) finns det ca 648 000 papper. Säkert mer eftersom vissa pärmar är tjockare än andra. Ska jobba en stund till och sen ska vi räkna ut vad det kan väga. Uppdatering kommer.

update: Alla 648 000 papper skulle tillsammans på en våg väga 29 169 kg.
och om det är lika mycket papper i varje arkiv så skulle arkiven tillsammans väga:
87 480 kg.

nu har jag en ny fråga:
hur många träd i regnskogen tror ni har skövlats för att göra papper till våra arkiv?

29 juni

Det är när man jobbar som man verkligen tar vara på helgerna. Försöker hinna med så mycket som möjligt men samtidigt försöka koppla bort stressen. Och jag lyckades riktigt bra denna helg. Känner mig utvilad men en ledig dag till hade man ju inte sagt nej till. Vädret är kanske inte bästa (sett ifrån Lindövägen) men efter igår så har jag fått mersmak på att bada. Direkt efter jobbet är det jag som ringer Jonna och Vicky för att åka iväg idag igen till Sörsjöng eller någon annan mysig sjö. Tänker inte sitta hemma, det har jag ingen lust alls med.

Köpte ju äntligen en egen digitalkamera. Fotade loss vid Sörsjön igår och idag är inget annat än samma sak. Ludvig och Emma på jobbet är ständiga offer. Härdanefter kommer det bli mer och mer foton i bloggen eftersom att det är nästan roligare och mycket finare att lägga upp bilder än en himlans massa text. En bild säger mer än tusen ord och det är något jag ska hålla i minnet nu när jag äntligen skaffat kamera. Ingen 2.0 megapixelfoton från mobilen nu, nej nej. Och eftersom folk hatar det faktum att jag ALDRIG gör radbyten så verkar foton vara en bra idé. Eller vad tycker du, Robin? ;D

Nu ska jag sortera reseräkningar i reseräkningsordning. Kanonkul..

som om Librosa aldrig varit ifrån varann

jonna - kolla! En solstol!
vicky - en stolsol?
jonna - oh! hink och spade!
vicky - spade och hink?
jonna - lägg av!

jag - oh nej. Ankor.
jonna - akta. anka.
jag - jag tycker verkligen inte om ankor
vicky - akta. anka.
jag - lägg av!

jonna - älskling, vi hoppar.
henke - du kan hoppa.
jonna - men jag vågar inte hoppa. men vi kan hoppa tillsammans.
jag hoppar fan inte själv. så hoppa du först så tar du emot mig sen.
För jag vågar inte. Så jag tänkte .. om du redan är där ...

jag - kan du skicka ett sms från min mobil?
jonna - jag är blöt om fingrarna
jag - MEN DU KAN JÄVLA TORKA DINA FÖRBANNADE KÖTTBULLEFINGRAR!?
*tystnad*
*alla skrattar sig fördärvade*

radion - oh lucky lucky. I do it like a truck!
jag & vicky - oh lycklig lycklig. Jag gör det som en lastbil!!

Sommarnatt



Hur avslutar man en perfekt helg på det perfekta sättet?
sörsjön vid solnedgång, fina vänner och en himla massa skratt.

speciella tack till Nina, Sara, Vicky, Jonna, Gustav, Henke och Simon
som förgyllde min helg på sina speciella sätt.

söndag 20.11

Hejsan Hallå!
Det blev inget bad för mig på dagen även om det var det jag ville men det gör inte mig nått att tillbringa hela förmiddagen på gården kokandes i sololja. Känns dock inte som att jag har bränt mig någonstans men den känslan kanske kommer imorgon. Istället drog jag med mig Sajj runt hela stan i en alldeles för varm bil för att leta kamera. Hittade en på teknikmagasinet där Erik jobbade och Johan var sällskap. Mycket nöjd med mitt val och den ska testas redan ikväll då jag tar med den till sjön eftersom jag lyckats få med mig Jonna, Henke och Vicky för att ta ett kvällsdopp. Trevligt!

mamma kom hem nu. HEJS!

28 juni

TJENA!
jag och solen är bästa vänner idag.
Både två är på strålande humör.

Jag är dock riktigt bakis men det gör mig ingenting. Ska de va så ska de va som jag brukar säga. Ska man göra något ska de göras ordentligt. Igår var det fest hos Henrik i Krokek. Pontus guidade oss när pappa körde. Till fel hus först dock eftersom han har flyttat. FÖR 2 ÅR SEN! haha! Kom fram iallafall och tappade hakan när vi såg huset. Så himla fint! Korkade upp vinet, Henrik bjöd på cider och shotar fanns det gott om. Glassade på altanen, dansade med Erik och snackade med .. ja, vad han nu hette. Fick en släng av nervositet när en viss karl svängde in på parkeringen. Glodde in varann i säkert en timme innan vi sa nått. Sen gick det bra. Pappa hämtade och skjutsade Sara till stavsjö (skavsta? haha!!) , Henrik till Hugo och mig hem.

Vaknade runt 11.00 när mobilen plingade till av SMS och har sedan dess legat på gården iförd bikini och insmörjd med hawaian tropic för att få en fin bränna. Ska i och svalkar mig om en stund. det är riktigt varmt idag! Kommer få solsting om jag ligger för länge. jaja, vi hörs senare. BYE.

psst, jag ska köpa kamera idag! :D


02.30

ja jävlar ni. shot är gott men inte bra.
det sätter sig fel. på en gång.
Men fett trevligt, Riktigt trevligt ikväll! :D
absolut snällaste killarna oc trevligaste Amanda!
mer imorgon, för full just nu.
(men jag lyckas riktigt bra med stavningen iallafall)

OCH FOLK TROR SIG SÅ JÄVLA MYCKET!
du börjar gå mig rejält på nerverna,

Godnatt!!


lite snabbt hinner jag

hade det inte varit för alla moln så hade det varit en kanondag vid sjön. Trevligt var det iallafall och inte säger jag nej till solstrålar, trevligt sällskap och mumsig melon. vad som var mindre kul var den idiot som kastat en glasflaska i vattnet och just där satte jag min fot. Såklart. Aj aj. Tur att man har kompisar som gått bygg och kan bygga ihop saker för Micke torkade blod och plåstrade om mig. Sedan fortsatte vårat soleri på hög nivå. Skönt och det syns redan att jag fått lite färg för där jag hade ringarna har jag nu två runda, vita skinringar. Fint.

Nu väntar jag bara in folket (eller Nina är redan här i tid som man ska men Sara och Pontus är dom vi väntar på) och sedan ska Pappa skjutsa oss mot Krokek där det bjuds på vin och trevligt sällskap! Får se hur kvällen slutar. Kul ska vi ha aillafall. CIAO!


27 augusti

Woho! En absolut lyckad kväll var vad jag hade igår! Förfest hos Simon med U21-semifinal som Sverige tyvärr förlorade. Shotar, dans, tv-spel, nytt folk, vänner, snus, vin, cider, röööööööj med Daniella och Nina som ramlade rakt in i busken med cykeln efter några för många glas vin. Inne på Otten blev det chill på uteserveringen, en himla massa dans med Pontus, ensamma killen, alla mina vänner, TROLLIS <3 . Träffade en kille i baren som bjöd på vodka redbull, öl och shotar. Sjöng älskade Håkan på uteserveringen med Anna och Moa innan det var dags att trampa hemmåt. Dennis bjöd på efterfest men det var ingenting för oss just denna natt. Somnade gott i min egen säng med underbara tankar om att kunna sova hur länge jag vill utan att behöva börja jobba klockan 8 eller behöva sitta på ett tåg kl 9. Förlåt Anna och Maria men det var underbara tankar.

Men, fick jag sova hur lägnge jag ville? NAE! micke messade och frågade hur dagen ser ut. Fick planer på en gång. Nina är på väg, vi ska åka till ågelsjöng, sola och bada. Ikväll är partaj i Krokek! Hörs senare. Mycket senare. PUSS

lite snabbt.

timmarna på Aditro går så himla långsamt när det är fredag. Fick inte alls mycket gjort och det enda roliga som varit idag var när jag och Emma fick ett hysteriskt skrattanfall när vi drog repliker ur Yrrol. Och när Ludvig klättrade mellan hyllorna. Och när Petter kom in och jag frågade om han någonsin fastnat med tungan på en kall lycktstolpe. Och såklart när Bitte skrämde skiten ur mig. okej, det har varit ganska kul men det betyder fortfarande inte att jag har fått mycket gjort. Suck. Så får det inte fortsätta men idag orkade jag verkligen inte.

Har egentligen inte med dethär. har hunnit göra mig iordning nu men måste också hinna äta och fixa lite annat innan jag trampar hem till Simon. Enligt Micke skulle jag tyligen skynda mig så mycket jag bara kunde men det orkar jag inte riktigt. tar det som det kommer. Ska slänga iväg ett mess till svampen och kolla när hon hade planerat att dyka upp. NAE NU FÅR JAG LÄGGA AV. MÅSTE FIXA MAT. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå.


26 juni

Kungen av Pop är död och hela världen står still. De må låta konstigt men jag tror det är många som håller med mig när jag säger att det känns himla overkligt. "Det kan inte vara sant. Inte Michael Jackson" har folk sagt hela morgonen på jobbet. Facebook fylls med "R.I.P Micheal Jackson" i vad-gör-du-just-nu-fältet, bilddagboken har fått flera hundra uppladdningar med Michaels bilder och på varenda tidnings hemsida beskriver världens sorg efter en mans bortgång lika stor Elvis.

Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig varit hans absolut största fan men man har ju alltid dansat till Thriller, Billy Jean, Black or White och Bad. Eller sjungit med till Heal the world, earth song, you are not alone eller speechless. Har aldrig satt mig in i hans livssituation eller uppväxt men jag har alltid respekterat hans verk och jobb. Hans talang. Och respekterad kommer han förbli. Vila i Frid, Michael Jackson.



jag är fett bortskämd. Mina föräldrar gör verkligen allt för mig. Det finns alltid stunder då jag beter mig som en girig snorunge men inte till den gräns att jag inte längre vet värdet av pengar. Jag skulle aldrig kräva mina föräldrar på pengar, dom (iallafall Pappa) är bara alldeles för snäll. Dom har under alla år betalat min dans och det har varit riktigt overkliga summor ibland, speciellt under de år jag var i Eskilstuna och åkte på VM och EM och verkligen satsade. Sånt kostar pengar. Nått aldrig hade kunnat göra utan deras hjälp. Nu är jag tillbaka i Norrköping och vill betala min dansräkning själv. Behövde jag det? Nej. pappa betalade. Jag skäms nästan. Han ska få tillbaka pengarna. Jag menar, jag fick ju lön idag så det blir min prioritet. Att betala tillbaka till pappa, köpa kamera och lägga undan pengar till resan. Jag känner hur vuxenpoängen samlas hos mig.

Fredag idag. Det betyder utgång och vi ska förfesta hos Simon innan vi går vidare mot Otten där jag ska tillbringa kvällen på Stora med Nina och på Lilla med Sara. Vilka vill möta oss ute? :D

Nu ska jag tillbaka till arkivet. Inte coolt..
hejdå!

Sjukaste nyheten idag.

Michael Jackson är död.
misstänkt hjärtattack.
popstjärnan blev 50 år.

"myt?" var det första jag tänkte men nae, tydligen inte.
det står överallt. Pryder aftonbladets första-sidan och på text-tv.
helt sjukt. jag visste inte ens att han kunde dö. på riktigt.

(fuck så sur jag blir ifall det visar sig vara ett PR-trick!)

.....

sådär, nu är jag hemma igen efter Anna's kalas. Släktingar, fajitas, tårta, jordgubbar och en mängd olika samtalsämnen. Vi diskuterade allt mellan karuseller, mord, jobb och utomlandsresor väldigt livligt. Efter att alla släktingar åkt hem blev det bara anna, jag, micke och simon kvar. Alltid mysigt att sitta och prata strunt med sina bästa vänner :) Vid ett tillfälle höll jag på att sätta jordgubbarna, som jag smaskade på under alla samtal, i halsen. Soffans "lock" vek sig under oss och de jordgubbar som borde hamnat i munnen hamnade över hela min tröja och shorts. Typiskt. Trampade hemmåt på min cykel som stått hos Anna i över en månad. Simon och Micke åkte brevid mig med bilen en bit och körde så pass nära att jag fick svänga över hela vägen. Flera gånger. Hela tiden för att vara exakt. haha!

Sitter hemma nu och ser på "Criminal Minds" med min kära far. Ska nog bara se klart det och sedan krypa ner i sängen. Försöka somna så snabbt som möjligt för att sova i så pass många timmar som jag kan. Klockan ringer 06.45 imorgon och då är det dags för kneg igen. Sista dagen denna veckan och det betyder att imorgon är det fest. Förfest hos Simon och sedan röjer vi klackarna i taket på Otten. Jag längtar så mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Och vad jag ser fram emot ännu mer är lördagmorgon. Då ska jag inte vakna förrns mååånga timmar efter att jag lagt mig. Men som sagt, först ska det knegas.

Godnatt!

torsdag 17.57

jag är skapligt girig. Jag åkte inte hem efter lunchen. Stannade kvar enda fram till halv 5 och sedan dess har jag inte gjort särskilt mycket. Det är så sjukt varmt inne på jobbet så enda sen jag kom hem har jag legat som en deg i soffan i den svala källaren här hemma. Superskönt. Vet att jag går miste om många solstrålar men det tar jag igen hemma hos Anna. Micke är på väg hit till mig och vi ska göra sällskap bort till födelsedagsbarnet. Tror det bjuds på mat (eller fika) och det är ju aldrig fel.

Måste bara ge mig själv lite creed för att jag taggade upp Robin's partyhumör genom att skicka helt rätt musik via spotify. "allt som behövs är en litem touch av Malin!" Eller hur, Robin? ;D HAHA! Festival är inte min grej men nästa år ska jag nog faktiskt åka på nått. Hultsfred eller vad fansomhelst. Bara för att kunna kryssa av det på att-göra-innan-jag-dör-listan. Så Hultsfred, Peace&Love eller Arvika. Helt enkelt det som bjuder på de bästa banden. AAAAGH METALTOWN :O Ångrar mig att jag inte bokade biljetter men imorgon är det jag som röjer på Otten med Nina och det gör mig ingenting alls. Nina, Smultronvin och Otten är en blandning som både slår rätt och slint i huvudet på mig (Y).

Ikväll ska jag inte dissa Jocke's SMS ;D


Birthday-Girl



Världens sötaste Banan
Min negativa kontakt
Ingen annan Anna.
Min Anna.
20 år!

" d e t   ä r   i n t e   h u r   m a n   h a r   d e t  ,  d e t   ä r   h u r   m a n   t a r   d e t "

25 juni

igår var en bra dag. Jag är mycket nöjd med gårdagen.

det gick ovanligt bra att hämta sara och pontus trots att jag aldrig har kört den självmordsvägen ensam nån gång och med en okänd bil dessutom. Men det gick bra och bilen gick galant. Inte lika stark som min egen bil, tyvärr, men döhärlig att köra. Billekar, soft musik och solen i ansiktet var det som det bjöds påväg hem. Pontus somnade halvvägs och var omöjlig att väcka när dom skulle gå av när jag parkerade utanför Sara's port.

Hem och vände och åkte direkt till Moa där jag, till min lycka, upptäckte att (förutom Simon, Micke och Nina) Fredrik var där! :D Som jag har saknat honom! Dom var i full gång med att bygga ihop Moa's nya IKEA-byrå. Eller Moa och Nina kröp omkring bland plankor och skruvar medans fredrik stod för musik via spotify och Micke och Simon övervakade byggandet från fotöljen respektive sängen. Jag tog en biltur med pojkarna när dom blev hungriga och Moa's ville ha donken-glas. (gråa även denna vecka) Åkte hem när klockan började närma sig 23.00 och somnade på en gång.

Vaknade upp imorse med magknip och annan åkomma så jag övervägde att stanna hemma. Men girig som jag är (och eftersom jag redan hade gjort mig iordning när det blev som värst) så åkte jag till jobbet ändå. Tänkte att jag kan iallafall stanna till lunch så har jag iallafall tjänat några hundralappar. Jag kom precis tillbaka ifrån frukostrasten och mår inte riktigt 100 så jag drar nog efter lunch. Nu ska jag tillbaka till arkivet en stund. Bajshej.

24 juni

jag skulle döda för att få vara i husvagnen eller på någons land idag. Fick en oerhörd lust att åka till Sörsjön och ligga på gräset hela dagen och lite då och då gå ut och svalka av sig i vattnet. Helt enkelt så vill jag inte vara där jag är just nu. På jobbet. Inomhus med jeans och långt linne. Vill sitta i en solstol med nått kallt att dricka iklädd så minimalt med kläder som möjligt. Istället hämtade jag nyss en kopp thé för att hålla mig vaken de resterande 2,5 timmarna som är kvar.

Det blev långlunch på PAUS med Ludvig idag och han fick nästan träffa hela min vänskapskrets. Bl.a Ida och Moa som den ena varen sväng på stan och den andra var på väg till jobb. När vi hade fått vårann mat blev det verkligen så som mamma brukade säga är jag var liten (och fortfarande säger ibland) ; "låt maten tysta mun". De enda ord vi sa var "gott", "kycklingen var god idag" och "jag skulle vilja åka baklänges i rulltrappan."

Efter jobbet idag har jag faktiskt hela dagen planerad. Ska direkt när klockan slår halv 5 åka hem till Lotta och byta bil eftersom jag har lovat bort mig till Sara och Pontus att hämta dom på landet. Hela vägen ut till Hulvik och sedan hem igen då jag (nästan) direkt åker till Moa för filmkväll och byggande av IKEA-byrå.

Nae ni, nu ska jag tillbaka till arkivet. Suck.
vi hörs. Emma hälsar ;D BYYYEE


tisdag 23.50

Awosh! Dagen på jobbet var .. lång. Timmarna gick oerhört segt men när klockan slog 11.00 vandrade jag ut i solskenet och bort mot Lovisa Mottagningen. Gick i min egna lilla värld när jag såg nån som jag kände igen. Hon såg dock inte mig så jag fick skrika lite på henne. "Men MOOOOOOOOA!" skönt att se henne igen, känns som flera månader sen sist. Snackade skit en liten stund men sedan var vi tvunga att gå åt olika håll. Knallade ut med vattnet in på gården och upp för trappan till mottagningen när jag kände hur jag, av nån dum anledning, blev riktigt nervös. Kanske för att det var länge sen, kanske för att det inte var min vanliga barnmorska som var där. Vem vet, nervös blev jag iallafall. Allt gick ovanligt fort idag dock. Undersökningen och utskriften av p-piller gick på max 20 minuter och sedan sprang jag därifrån för att möta Vicky för lunch och glass. Softade ute i solen på uteserveringen och beklagade oss över hur långt det är kvar till 24 augusti. Insåg att det bara var att jobba vidare utan gnäll och sedan njuta till max när dagen är här. En promenix tillbaks till jobbet där jag fortsatte stå i arkivet tills jag och emma kräktes på skiten och gick hem.

Tog en extra sväng med bilen innan jag åkte hem och la mig på spikmattan en stund för att ryggen skulle få sig en omgång. Sara med familj kom hit för att kvällsmat och undrade vad jag höll på med. Middag ute på altanen. Kyckling, kött och potatis som jag fick slänga i mig eftersom maten blev klar sent och Ellen stod i dörren 19.30. Cyklade, på storebrors mojje-cykel, till träning där det inte blev mycket dans för min del eftersom jag inte ska vara med på uppvisningen den 3:e juli. Fick dock tid efer träningen att visa Carro vad jag gjort till karnevaltåget och diskutera schema inför hösten. Låter mycket bra och jag verkar ha fullt upp. Precis så som jag vill ha det. Tjäna pengar på det man tycker om. Kan det bli bättre?

Nu ska jag sova. Imorgon är det kneg igen.
Natt natt på er!

På rasten.

jag - Vad var det vi kallade henne?
ludvig - Minns du inte?
jag - jo, kanske.
ludvig - jag minns.
jag - visst var det nått med "medeltids`"?
ludvig - ja. Och ..
jag - och ..
ludvig - JULIA ROBERTS!

bra Ludvig. Ifall nån skulle fatta ;D

23 juni

Tjo på er. Jag är tillbaka på jobbet och allt vad det innebär. Arkivet. Kul.

När klockan slog 8.30 satte jag mig på min plats och ringde konstant till Lovisa Mottagningen för att förklara varför jag inte var där igår när jag skulle det. Hon på andra sidan luren lät lite frågande och kläckte sedan ur sig; "men det är ju idag". Vilken tur då; svarade jag. 11.30 ska jag vara där för undersökning samtidigt som jag ska beställa nya p-piller. Hoppas att det inte blir lika krångligt som förra gången. Haha! (En historia jag kan skriva om lite senare ikväll.) Hursomhelst så ska jag passa på att käka lunch direkt där efter, ska försöka få med mig Vicky också. Alltid trevligare med sällskap än ensam. Jag undrar också varför kvinnan inte är inne på MSN?! :O

Efter jobbet blir det att ringa Sajj, kolla om han vill ha sällskap en stund innan jag drar mig mot NDC för att träna ensam med Carro en stund innan dom andra brudarna ramlar in i salen och vi fortsätter träna på LA VOIX. Kommer hem ganska sent och kommer vara helt slut. Däckar jag inte redan i duschen så lär jag definitivt göra det i soffan. 

Ska fortsätta sortera nu. Ciao!

måndag 23.17

godkväll! Trodde att min dag skulle bli sådär oerhört tråkigt som den bara kan bli när man mått dåligt på dagen men bättre på kvällen men ändå tror att mamma inte kommer släppa iväg en för att man gick ifrån jobbet. Men icke då, jag fick åka iväg och kunde tillbringa eftermiddagen i Hulvik tillsammans med Micke, Henke, Sara och Pontus. Och såklart Michaela som var snäll och berättade sagor för oss på bryggan medans vi solade. Väldigt osammanhängande sagor dock. "och då! satte hon sig på berget. och klättrade ner. men då! kom björnen. flickan klappade på honom. sen hoppade hon på honom. döda döda." När magen gjorde sig påmind om att jag inte ätit på hela dagen traskade vi upp mot huset och fixade till lite käk. Pyttipanna och korv med bröd. Micke trollade bort och fram godis för Michaela och sedan fick Henke leka kurragömma med henne medans jag, sara och pontus slappade i värmen från kvällsolen innan det var dags att rulla hemmåt igen. Nina ringde påväg hem och det planerades lite om helgen. Mycket som ska hända på alldeles för få timmar på dygnet. Hur ska detta gå? Det handlar om att prioritera.

Nu ska jag faktiskt sova. Det är dags att gå till jobbet igen imorgon. Måste förbereda mig mentalt för att stå där inne i arkivet i ett X antal timmar. Ska inte lämna Ludvig ensam igen. Dumma mig. Måste fan ringa Lovisa Mottagningen igen. Kunde ju inte gå dit idag och kom inte fram på deras telefontid. Hmm.. Jaja, sova var det. Eller kommer nog fortsätta min sms-konversation ett tag till men inom kort kommer jag sova. Natt på er!

every move i make feels lost with no direction

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it 
But these are the moments that
I'm gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on
Cause...

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about,
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

22 juni

fy på Jocke som höll mig vaken aaaaalldeles för länge via SMS. Inte bra för jag var såååå trött när mamma klev innan för dörren och skrek ner till mig att hon var hemma och att det var ags att göra sig iordning för jobb. Klev upp, kände hur magen vände sig men bet ihop och åkte till jobbet. Efter ca 2 timmar pallade inte min mage mer, mamma såg min förtvivlan och tillät mig att åka hem. Där slutar min sjukdomshistoria. Somnade iallafall direkt när jag la mig i soffan och när jag väl vaknade så var jag himla sugen på att se "Wolverine" så det gjorde jag. Efter att ha druckit flera liter vatten så mår jag mycket bättre så jag kommer definitivt göra Vicky sällskap via MSN ifrån jobbet imorgon. Men nu sitter jag och väntar på att Micke ska hämta upp mig. Vi ska ut till Sara's land och umgås med trevligt folk under kvällen :)

Så jag ska packa ihop mig. HEJDÅ!


together we'll be fine.

jag har tamefan de absolut bästa vännerna i hela världen. Dom lyckas alltid (läs: ALLTID!) få mig att må bra hur ävla pissdåligt jag än mår. Var på ett lite halv dåligt humör när vi möttes upp men efter att ha fått förklara mig och deras förståelse och leenden så hade jag innan 5 minuter glömt bort alltihop och kunde börja njuta av min ost-och-skink-paj. Sen var det inget snack om saken. Vi var i Söderköping och glass skulle absolut köpas. Det blv en tropical för 110 kr. Fyfan. Efter halva glassen fick jag brainfreeze och simon börjde huttra något om hur kallt det var. Han som fortfarande var hungrig trots sin gigantiska glass. Hemvägen blev såklart rally eftersom det var jag och simon bakom rattarna (asså, bilens ratt. Inte några tuttar! ;D) och vi kom hem till mig ovanligt fort. Kollade runt på folk facebooks innan vi drog igång Rosa Pantern 2. Skratt och en himla massa mys. En sväng med bilen, tutade högt på Folke och Henke (eller markus?) med bihang innan vi fortsatte köra runt. Tack för en toppendag. jag älskar er!

Nu är jag hemma igen. Borde redan ha lagt mig med tanke på att 3 veckan (bara 9 veckor kvar nu!) av sommarjobbet drar igång imorgon och jag ska verkligen göra mitt bästa för att orka stå i arkivet en längre tid imorgon men jag tvivlar starkt på att jag orkar mer än en timme åt gången. Tur att Ludvig är där! Han är bra. Han är snäll! :D

Nu ska jag nog faktiskt sova men en liten notis först: Vicky tipsade mig om att man kunde göra ett såntdär fint band som alla har i pannan av sitt eget hår och jag var inte sen att testa och hör och häpna: jag tycker att jag passar riktigt bra i det! Skulle ha lagt in foton men i brist på digitalfoto eller en godkänd mobilkamera så får ni snällt vänta till nån annan dag. Jag vet iallafall hur jag ska ha håret imorgon. Tack för tipset Vicky! :D nu, godnatt på er!

söndag 17.41

sov oerhört gott inatt. länge sov jag också. Vaknade till av att mobilen plingade till men jag hade inte orken eller lust till att kolla så jag låg kvar i sängen i minst en timme innan nyfikenheten om vem som ville mig nått tog över. Kollade, svarade och sedan klev jag ur sängen för att börja dagen. Det beror säkert på det oerhört skumma väder men det har varit en jäkla bakissöndag. Gått omkring i mjukiskläder och kollade på massa repriser från Momma's Boys som gått under veckan. I skrivade ögonblick ser jag på "Paris Hilton's My new BFF. i väntan på att Anna och Emma ska plinga på dörren och vi kan påbörja vårann resa mot Söderköping där vi ska äta .. kvällsmat kan vi väl kalla det. Har inte ätit på hela dagen utan sparat mig till detta så vi får se vad det blir för gott. Simon, Sara och Micke följer självklart med!

När jag kommer hem MÅSTE jag städa. Mamma och Pappa kommer hem imogonbitti och då kan det inte se ut såhär. mamma skulle få spelet och det vill jag inte. Nej nej. Inte nu när hon har så mycket att göra på jobbet. Jag SKA städa om det så ska ta mig hela natten. 

Nu ska jag kolla så jag har allt innan jag ska iväg till Sveriges mysigaste sommarstad.

21 juni

fyfan vad tiden går fort. idag (21/6) skulle det ha varit 3 år tillsammans. jag kan inte tänka så, jag vet, men det är svårt att låta bli. Det känns som igår vi gjorde slut. Innerst inne visste jag nog att vi inte skulle fira 3 år tillsammans men det ville jag inte inse då. Han var en så stor del av mig och mitt liv. han förtjänar inte riktigt att veta att jag tänker på honom ibland men är det verkligen så konstigt? Kanske. Så som han har betett sig.

 hur han har det nu vet jag ingenting om (även om man hör en hel del rykten) och jag kunde inte bry mig mindre. (AFASI & FILTHY <3) hursomhelst så är det skönt att jag mår bättre utan honom och att jag faktiskt hellre är ensam än med en kille som han. Min mamma är stolt över mig för att jag har stått emot. Att jag inte sprang efter honom och bad på mina knän om att få tillbaka honom. Att han flög ut med huvudet först ur mitt hjärta när jag fick höra allt. Och vad jag skulle göra med honom idag om jag fick syn på honom är ingenting som man ska skriva i en offentlig blogg på internet.

Det var egentligen inte dethär jag hade tänkt skriva. det bara kom av sig själv, fingrarna gick automatiskt. Skulle väl egentligen mest bara göra det klrt för er och mig själv att mycket kan förändras. Man vet aldrig hur livet ser ut om exakt ett år. Det är ibland kul att tänka tillbaka på vad man gjorde samma dag för ett år sedan (sånt kan man tacka bilddagboken för!) men idag och iår var det inte särskilt kul. det kommer bli kul den 24 augusti när jag sitter på planet ner till Cypern. "Vad gjorde jag för exakt ett år sedan? Just det, exakt samma sak som nu."

Live like you'll never live it twice!

"kom tjejer, pappa Sajj håller om er"

när vi körde in i stan igen runt 12.00 i förmiddags så körde jag hem Ida och sedan var det raka vägen hem som gällde. Kände hur 3 timmars sömn gjorde sig påmind och jag ville bara hem. Lämnade alla grejer (utom mobil och plånbok) i bilen och marcherade in i huset. Gjorde iordning frukost och slängde mig i soffan. Slockande på en gång och sov fram till halv 4. Och där kunde jag ha legat hela dagen men ville inte slösa hela dagen så jag tvingade Sajj att vara social. Bestämdes om filmkväll och Maria hängde på trots att det var skräckfilm som stod på schemat. Maria kom hit och hade med sig tårta som försvann på två röda sekunder. Hämtade Sajj, köpte chips, tillbaks till Sajj som glömde sina cigg hemma, till donken för att köpa käk och sedan hem där vi drog igång thailändska versionen av "Shutter" på en gång. Höll på att skita på mig men en riktigt bra film. Klockrent slut! En lite nedstämd Banan kom förbi en stund medans vi såg på Batman och sedan var det dags för folk att dra sig hemmåt så efter att Sajj fått röka för ca 8:e gången så satte vi oss i bilen igen och nu sitter jag här. Ensam och det är inte kul. Undrar fan när jag kommer somna ikväll. Vände totalt på dygnet igår. Ska sova väääääligt länge imorgonbitti. Sista morgonen innan 3:e veckan på jobbet drar igång. Avslutar helgen med en sväng till Söderköping med Sara och Anna. Någon mer? :)

Nu ska jag rikta min koncentration till mobilen som konstant plingar till. SMS är kul :)


Midsommar 2009

det var fredag. det var Ingelsta shopping med sara för att handla mat. det var såklart en sväng in på Gina och Cubus för att shoppa. det var en trevlig middag hemma hos Sara med nina, daniella och karlsson. det var raggning på SevenEleven och en inbjudan till Norge. det var grillning hos Massinger. det var jag, sara, nina, daniella, pontus, johan, jimmy, erik, anton, fillipe, massinger, johanna och en himla massa fler. det var bastu och bad. det var tatueringsprat och skillnaden mellan asyrer och syrianer. det var vin, shot och en himla massa öl. det var fulla brudar och vältränade killar. det var johans rosa mössa och saras borttappade kamera. det var tyska skyltar och fulla grannar. det var RÖÖÖÖÖÖJ i baren. det var djupa diskussioner i bastun om lejonkungen, mord och defineringen av hora och player. det var chill och film hemma hos Jimmy. det var johans ben över och en snarkande anton. det var jag och ida i bädsoffan kl 06.00 på morgonen. det var mamma som väckte mig 3 timmar senare. det var jag som (dumt nog) körde hem. (men det gick bra!) Det var oerhört kul och det är jag som ville festa med dom igen. Det var fredag vi sa va? ;D TACK för en supertrevlig kväll! "men Heeeeeeeey!"

bilder kommer. ska bara sno Sara's minneskort först.

ett långväga samtal

Oh! Storebror ringde nyss. Skönt att höra ifrån honommen han lät trött. Jag misstänker att det är mycket att göra. Inget midsommarfirande för honom. Han har beredskap inatt. Hursomhelst, han ringde och jag blev glad. Han tog sig tid att fråga hur det är, vad jag gör och vad jag ska göra ikväll. Trots att det inte var mig han ville prata med. Han hade helt enkelt slagit mitt nummer istället för mamma's. Jag är glad att han slog fel nummer. Jag saknar honom.


19 juni

Glad Midsommar till er alla :)

ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig riktigt förstått varför vi firar just denna högtid men jag är inte den som är den och tackar nej till en helt ledig fredag och en anledning att samla folk man tycker om för en god bit mat, en mängd alkohol och fest tills dag blir natt och natt blir dag igen. För det är vad jag tror kommer hända idag. Ska hämta upp Sara kl: 12.00 och vi ska åka och handla mat och övrigt som behövs en dag som denna. Klockan 17.00 kommer Anna, Nina, Dannie och Karlsson för att umgås lite bara vi brudar innan vi drar ut till Krokek där Christoffer har fest och det ska blir riktigt kul. (kommer kännas skumt att vara där igen men det ska inte få förstöra mig kväll) Vart vi sover eller dylikt ska bli intressant. Antingen så får jag skita i att dricka så jag kan köra hem eller så får jag hoppas på att vi hittar någonstans att sova. Annars får jag och Karlsson sova i bilen. Skulle bli ett äventyr. Haha! men iallafall, Hoppas ni får en trevlig kväll! :)

Antar att ni redan har läst att jag och Vicky bokade en resa igår. Skulle egentligen mest bara ha suttit och kollat runt, planerat så att säga men vi fastnade ganska snabbt för Cypern då vi kände att röj var det som lockade mest. Slappade kan man väl göra på stranden. Inget familjehotell här inte! Nej nej, Pavlinia är känt för sin ungdomliga publik under högsäsongen vilket vi tackar för. Ringde mamma och fixade med bokningen. Sedan satt och glodde på varann. "Vi bokade faktiskt. Fan så overkligt" Nu sitter jag här och funderar redan på vad man ska ha med sig. Oh, är det augusti snart?!

Nu ska jag göra mig iordning. Frukost, smink, kläder och packa. CIAO!

Jag har en vän med en bil.

en böjd kamera
ett otroligt minne
konstig musiksmak
och ett hjärta fyllt av guld.



tillsammans med denna negativa kontakt har jag blivit räddad ifrån ensamhet, varit arg, fyllt i minnesluckor, åkt en tripp till Västerås, trott att vi skulle dö i en karusell, fyllt hennes kamera med onödigt många bilder på mig och mizzelkizzel, haft supermysiga thé-kvällar, samtal vuxenpoäng, tyckt att Sara's gård ser ut som hämtat ur en Astrid Lindgrens-saga, bjudit in oss själva hos Moa, gått långa morgon och kvällspromenader, trott att hon dött på studentveckan, hämtat henne på Arlanda, lärt mig åka skidor och en himla massa mer eftersom 14 år är en lång tid. Och under 14 år har vi aldrig vikit från varandra.

Och just när jag trodde att hon inte kunde överaska mig mer så gjorde hon det ändå. Hon har redan fixat en spellista till sin och maria's fest. Visst räknade jag med gyllene tider, håkan, krunegård och annan härlig musik som vi har gemensamt men samtidigt räknade jag med att behöva gå och undra vad det är för skitmusik som spelas under mesta delen av kvällen. Men nej nej, dom slipper min klagan för till min förtjusning ser jag att hon har lagt in Dead By April på samma spellista. Min festkväll är räddad. Kanon Anna, poäng till dig!


Bokat & Klart!



Nu är det bestämt. För ca 20 minuter sen tröck vi på "Boka".
beställde en resa är vad vi gjorde. En sol/vila/röj-semester.
till Cypern, Ayia Napa. (ja, jag vill tillbaka!)
hotellet heter Pavlinia, vi åker den 24/8, är borta en vecka och vi är sanslöst pepp.

ska nog börja packa redan nu. Eller aa, skriva packningslista iallafall.

you never were and you never will be mine

nästan 5 månader senare ger jag upp.
Jag tycker inte att det är värt det längre.
det var kul så länge det varade. tack & hej.
Nu är jag ute på köttmarknaden igen.

GIMME, GIMME, GIMME MOMENTS FOREVER!


18 juni

Okej! Blogg.se och publishme.se hade damp igår, det vägrade uppdatera mina inlägg så jag gör ett nytt försök nu. Håller tummarna för att det publiceras så att man inte har skrivit allting helt i onödan. Sitter på jobbet nu iallafall, några regn droppar pryder fönsterrutan och det gör mig glad. Då stämmer iallafall väderleksrapporten om regn idag och förhoppningsvis uppehåll imorgon. Men egentligen, vad är den svenska midsommaren utan regn? Lite för bra för att vara sant om ni frågar mig. Men vi håller tummarna.

Igår var en bra dag. Jobbade på med bonuslistor, skatt och föräldrapenning innan det var dags att vandra hem. En promenad via hamnen i solskenet. Visst var det skönt med solen i ansiktet men jag var svartkläd. Höll på att avlida av värmeslag. Därför stannade jag till en stund hos Maria när jag såg henne på sin bakgård. Satt där en stund och lyssnade på Wolbeat (stavning?) innan det blev dags att röra sig hemmåt för att stressa ihop en packning innan jag hämtade upp Emma och vi handlade det som behövdes för kvällen. Grillning i Abborreberg tillsammans med Sara, Anna, Vicky, Robin och Moa. Spelade kubb, grillade (läs: försökte grilla) korv, lekte "vad tänker jag på?" och kastade sten. Dom flesta försökte träffa fåglar men jag lyckades bara träffa stackars Vicky's huvud. Hur lyckas jag? HAHA! När det blev lite kyligt och vi kände oss rastlösa blev det rallyrace hem till Maria's bakgård där vi pratade berlin-minnen, midsommar , brevvänner och festivaler innan vi rörde oss hemmåt och somnade för natten.

Idag, efter jobbet ska jag försöka få min kära far att skjutsa upp mig till Viktoria. Eller hmm.. dom ska ju faktiskt iväg till husvagnen ikväll så det kanske är smartare att jag tar min egen bil så jag kommer hem på något sätt. Om inte Viktoria är snäll och skjutsar hem mig förstårs (A). Sånt där får vi diskutera när jag ringer henne på lunchen sen. Nu ska jag fortsätta sortera anställningsavtal. CIAO.

semesterplanering

idag när jag satt på jobbet så passade jag på att räkna ut hur många dagar det är kvar tills jag slutar på Aditro för sommaren. Ca 8,5 vecka kvar men om man ska vara extra petig så är det exakt 46 arbetsdagar kvar. En av dagarna vet jag att jag kommer vara på badet och antagligen några helger också men det var egentligen inte vad detta inlägg skulle handla om. På rasten tog jag tag i kalendern och kollade hur många dagar det var mellan sista dagen på Aditro och första dagen på NDC. Det nästan 2 veckor så vad bestämde vad bestämde jag mig för? Johodå, en utlandsresa SKA bli av. Tyvärr verkade det en stund som om jag skulle få åka själv eftersom alla har semester så otroligt olika i sommar. Men naedå, Viktoria är alltid redo för äventyr och även denna gång kunde jag lita på henne. Såklart! Nu ska jag bara hålla tummarna för att mitt jobb nere i Viken inte drar igång tidigare än planerat för denna veckas semester är något jag verkligen kommer behöva för att ladda upp batterierna. Nu kör vi, Vicky! :D

imorgon ska vi ses och planera mer. Var och när.
fasen, längtar du lika mycket som jag?




16 juni

Godmorgon på er. Fasen så gott jag har sovit inatt. Jag tror det beror på att jag har börjat acceptera saker och ting som de är. Börjar leva utan att oroa mig och ta saker som de kommer. Slutat planera allting och slutat tro det bästa om folk. Kan dom - kan jag. De har Frida lärt mig. Jag tycker om Frida, hon är vettig. Galen men otroligt vettig.

Idag är det tisdag. Jag och mamma försov oss, rejält. Trots att vi inte hade tid så tyckte mamma att det var ett ypperligt tillfälle att klaga på hur stökigt det var överallt. Speciellt i mitt rum, i gillestugan och påpeka det faktum att min cykel fortfarande står kvar hemma hos Anna sen nästan en månad tillbaka. Jag veeet att det är stökigt. Helt jävla otroligt stökigt faktiskt. Kanske gör något åt det ikväll. Vill dock inte ha hjälp av varken mamma eller mormor för då kommer jag få höra; "bra Malin. Vad du är duktig". Som om jag är nån jävla 5-åring! Jag hatar't. Och vad fan ska du göra i mitt rum? Vad ska du med min cykel till? Men jag lovar Anna, jag ska komma bort och hämta den!

Eftersom vi försov oss så gräsligt mycket hann jag inte äta frukost. Så nu sitter jag på jobbet, hungrig OCH sur. Och som grädde på moset har jag blivit utslängd ur Svensk Lön. Skrivit fel lösenord 3 gånger och jag kan inte för mitt liv komma på vad jag gjorde för fel. Kanske skulle det varit stor bokstav först men det tror jag inte. Oh, how i hate tusedays! Jag antar att det inte är nån träning ikväll heller?! Jag vill dansa men som denhär dagen har börjat så lär jag bli utan det också.

Nu ska jag leta upp Agneta och se vad vi kan göra med min användar-ID.
måste ju kunna jobba. Bonuslistor <3

=/

måndag 23.07

godkväll!
sista timme på jobbet var olidligt. Somnade på handen och vaknade till av att Pappa ringde och berättade att han var på väg för att hämta mig. Sprang ut genom dörrarna och kvicknade till när jag kom ut i friska luften. Sara ringde och var tyvärr tvungen att berätta att förhandsvisnings-biljetterna var slut så jag kunde inte följa med. Suck sa jag och la på. Lagade mat och började koreografera till karnevalståget. Svårare än vad jag hade räknat med. Helt plötsligt ringde telefonen och det var Sara igen som förklarade att det fanns en biljett kvar och den låg i bljettluckan med mitt namn på den. Okej, när börjar den då? 18.15.Vad är klockan nu? 18.00. PAAAAAAAAPPPAA, SKJUTSA MIG! hann precis. Hann knappt hälsa på Johan och Pontus innan filmen började men hann iallafall tacka Johan för att jag fick följa med innan dom drog till donken och vi tjejer drog hem till Sara. Lyssnade på musik och kollade på roliga youtube-klipp inann ajg kände att det var dags att ringa far som hämtade mig. Hemma sitter jag nu, ska nog lägga mig relativt tidigt ikväll men jag tvivlar på att
jag somnar för det. Det blir nog en SMS-konversation även denna kväll ;D

anyhow, "The Proposal" måste ni se. Mycket sevärd. Rolig och söt. Sknaste mormor'n, sötaste hunden, snyggaste (manliga) huvudrollen och Sandra' Bullocks rappande. "för fönstret. för väggen. för svetten på min pung!" HAHA!

nu ska jag sova men första,
smörja in kroppen.
Har smörjt mig 4 ggr och det syns redan.
Soft! Natt natt på er! <3

jag avlider. jag avlider. bokstavligt talat; avlider.

kan någon vänligt själ operera bort min mage?
eller någon trollkarl som kan trolla bort smärtan?

jag måste göra nått, kan inte bara sitta still. det går inte. det sägs ju att sex (eller orgasmer för att vara petig) hjälper mot mensvärk och det kan jag faktiskt hålla med om. Och det funkar ju och funkade när man hade en partner. Men de tär snart ett år sen så det är ju ganska kört. Baksidan av singel-livets medaljong. För vill man ha ett engångs-sex med en brud som har mens och ligger och gnäller över smärtan?

ursäkta om jag är så brutal men dethär är helt otroligt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Kan inte koncentrera mig på jobbet och det är inte bra alls. Funderar på att knalla bort mot Camilla's godisskåp och sno åt mig en chokladbit eller fyra. Skulle det vara sex som hjälpte vid dethär laget så är det inte mysigt morgonsex vi snackar om. nej nej, ett rejält knull är vad som behövs. suck.. (ja, det också!)

Highlights!



Grattis Highlights till EM-silvret!

Partystylerz står, trots att det skär i bröstet, stolta och ser på.
bra kämpat! HEJA SVERIGE.

fyfan, vad jag saknar det..
Partystylerz finns föralltid kvar. någonstans. <3

Tummen upp!

Gissa vem som ska göra koreografin till karnevalståget i Valdermarsvik's Karnebåtfestivalen?! ;D

wöhööw som Sara så fint uttryckte sig.
kanske inte det tuffaste jobbet men kul ska de bli (Y)
då ses vi där! Ciao!

15 juni @ work

Godmorgon!
Jag hade ju planerat att gå och lägga mig innan tolv och det lyckades. Redan 23.28 låg jag i sängen, 4 minuter efter att ha uppdaterat sista inlägget. Tänkte att jag kommer nog somna ganska så på en gång men nej nej. Vad jag inte planerat var att jag skulle tillbringa nästan 2 timmar med mobilen och SMS med en snygging som bor alldeles för många mil bort. Men vem vet vad sommaren har att erbjuda? ;D


Det är måndag och jag är tillbaka på jobbet. Knappar för fullt på Anette's och ComHem's listor samtidig som jag försöker överleva mensvärken som har drabbat mig. Ställde mig upp så fort klockan ringde imorse men var snabbt tvungen att lägga mig ner igen, kurade ihop mig i fosterställning och grät en skvätt innan jag rykte upp mig och mascherade upp för trappan för att väcka mor min. Efter mycket om och men satt vi tillslut i Anette's bil påväg mot jobbet och det är här jag sitter nu. Stirrar ut genom fönstret och förbannar det svenska vädret. Så himla trist.

Ska försöka få tag i Sara eller Nina om en stund, checka läget och kolla om det blir nån bio ikväll eller om dom hellre köper mat och hyr en film. Får jag bestämma blir det nog det sistnämnda eftersom jag kommer ha oerhört svårt att sitta still och koncentrera mig med den värk jag har just nu. (kan knappt förstå hur jag orkar här på jobbet) Har jag tur så kanske det känns bättre lite senare, efter en burk alvedon eller två. suck, jag hatar piller.

"om kvinnor inte är det starkaste könet så är vi iallafall det dödligaste"
helvetet är ingenting emot en kvinna's längtan efter hämnd.


Birthday-Girl!



Grattis Emma, min pärla, på 20årsdagen!

söndag 23.24

Hej Hej! Här sitter jag och har precis räknat mina enkronor som jag fått av mormor & morfar. Det är lite av en tradition i familjen. Ända sen jag har varit liten så har jag fått en påse med enkronor som jag får räkna ihop själv och sedan får pappa kronorna och jag får pengarna i lappar istället. Det är kul. Förra året sa mormor att det var sista gången eftersom jag gick ur skolan helt då. Samma sak säger dom om julklappar varje år. "Ni får inte lika mycket denhär gången", säger hon och ändå får man lika mycket varje år. Får se hur det blir nästa sommar ;D

Var uppe på stan en sväng förut, tog en fika med min kära Söderlund och shoppade lite. Blev fotade av en liten flicka som snott sin mamma's mobil. Avnjöt två stora isthé i solen (när den väl bestämmde sig för att stanna framme) Kollade runt efter bikini till Söderlund som åker till Turkiet med sin karl om ca en vecka. Jag är inte ett dugg avundssjuk.. Cyklade hemmåt när jag kände att mamma's skor inte längre ville vara vän med mina fötter. Åt middag på altanen med familjen och sedan parkerade jag mig framför tv:n. Här ska jag sitta en liten stund till, lyssnar igenom lite musik, se klart en film och sedan smörja in mig med min lotion med brunt-utan-sol i. Känner att om sommarvädret ska vara såhär en tid framför så behöver man all hjälp med brännan som man kan få. Ska försöka komma i säng innan 01.00 idag iallafall, vill verkligen inte vara helt förstör på jobbet imorgon. Har en hel del att knappa och det är lite halv bråttom med allt.

du! Nån gång.
du kommer inte undan ;D
skapligt nyfiken!

dead by april - i made it <3


14 juni

Hade en riktigt härlig lördag faktiskt trots det hyper-tråkiga vädret. Uppvisningen i Söderköping kunde väl gått bättre men det var uppskattat, iallafall Sverige-medleyt. BOND-dansen kunde mycket väl ha gått bättre och jag börjar undra om vi någonsin kommer sätta det snyggare på scen än i salen framför spegeln. Det återstår att se helt enkelt. Drog hem direkt efter och hämtade upp Sara så hon fick åka och handla. Jag passade på att käka lunch och shoppa en ny tröja och ett snyggt bälte. (ja, jag köpte ett sånt som Söderlund har. Såg det i affären och kunde inte låta bli!) Pontus kom förbi, drog runt inne på ICA så sara fick handla mat och tillsist en sväng in på H&M där jag passade på att köpa nytt smink och hudlotion med brun-utan-sol. Hann inte mer än komma hem innan Nina kom och vi pimplade i oss vin och baileys. Oerhört trevligt! Varför umgås vi inte oftare? "fan vad dumma vi är!" haha! Sara ringde och bjöd med oss på fest hos Massinger och vi satte oss på cyklarna och drog dit. 3 brudar och oändligt mycket trevliga pojkar. Duktiga pojkar som spelade To be with you och Dead by april. Som bjöd på tequila. hade kylen full av öl. Bjöd på snus. hade livliga diskussioner om universum och religon på balkongen. En pojke som ville mysa (A). Det enda negativa med kvällen var nog att mer än hälften av alla var ifrån Krokek och alla visste vilka jag pratade om. Som tur är så tycker dom precis samma sak som jag. Såna tycker vi om.

men pricken över i:t var nog när jag och Nina hamnade i sovrummet tillsammans med Johan & Christoffer (och massa fler som jag glömt bort namnet på) som spelade gitarr, munspel samtidigt som dom sjöng på bla. Kung av sand, country road, i'm yours och när alla vännerna gått hem. Jag höll på att smälta som smör i solsken när Johan grabba gitarren och började sjunga "Segertåget" som en lugn ballad. Gah! Pojkar som kan sjunga <3 02.45 hände dert som brukar hända 02.45 och det var ju mysigt ;D Där slutar historien. Jag kom hem 06.00 imorse så jag är rätt sliten men skitsamma, ska nu göra mig iordning och dra upp mot stan för att ta en fika med Söderlund. Ska bli mys!

Vi hörs! CIAO!


SARA!



bästisen och snyggingen som tog körkort igår!
dumma unge hörde inte av sig utan skulle absolut överaska mig istället.
och överaskad blev jag. Skrek rakt ut när jag såg henne sitta i bilen. vid ratten. utan skylt.
frihet Sara, frihet ;D GRATTIS! <3

13 juni

Gomorgon!
Igår var det fest för Emma. Oerhört trevligt och framför allt underbart att träffa Emma igen. Det blir tyvärr inte särskilt ofta nu för tiden så igår tog jag vara på henne och kramade på henne så ofta jag kunde. Det tog ett tag innan folk började strömma in så jag fördrev tiden genom att krossa Micke i Singstar. Wannabe - Toplisteartist (Y) Hamnade tillslut ute på altanen där Mia och jag inte kunde sitta still utan dansa runt till allt från rap das armas till bye bye bye. Ett helt gäng killar kommer in genom dörren och jag tycker mig känna igen en av dom, Adde :) Trevlig överaskning! När folket började snacka utgång var jag till en början ganska så på men sedan bestämdes det att det blev Hugo's för kvällen och då satte jag mig på tvären. Inte en chans. Jag var alldeles för trött, opepp och nykter för att vilja betala 80 spänn till ett ställe jag inte hade kul på iallafall. Eller det kanske jag hade haft om jag kommit dit men nae, jag var så sanslöst trött och bakis igår att jag kände att sömn var det rätta för mig eftersom jag ville vara fräsch till idag. Om ca en timme kommer Sandra och hämtar upp mig. Vi styr bilen mot Söderköping och halv 2 är det uppvisning som gäller.

Ska försöka hinna hem så tidigt som möjligt för att skjutsa Sara till ICA MAXI så hon får handla det hon behöver. Ikväll verkar det blir krök med Robin här hemma hos mig. Kanske, kanske inte blir det en utgång också. Otten har ju 18 idag så det kanske är värt. Får se hur många som orkar efter en studentvecka utan dess like. Någon mer som vill hänga på? :D

Nu: sminka, packa, leta skiva.
HEJDÅ!

jag kommer dö innan april

don't look down, don't look back, i am beside you.
close your eyes, know i'm here.
i know its hard, to let go all that defines you.
you feel like you'll never be whole again.

we will find a way to erase the past.
stay with me. stay with me.

in my arms you'll be fine, i'll never let go.
all that you've lost will come again.
just stay with me.
never look back, never again, it's over.
everything ends here in my arms.

Studentveckan 2009

Vad kan man säga? Det har varit en sjuk vecka. Nu ska jag inte påstå att jag har festat hårdast eller mest för det har jag inte men nog fan har jag röjt. Jag är helt slut. Av de 9 dagar som var 2009's studentvecka så var jag ute 5 dagar. Det skulle blivit mer om jag inte hade börjar jobba men aja, det var ju 90:orna tur iår så man ska väl inte ta allt för mycket uppmärksamhet. Några dagar kan dom få ha ifred.

onsdag: Kickade igång studentveckan med chill och vin hemma hos mig på altanen tillsammans med några vänner. Micke och Ida fick åka och handla mat åt oss medans vi fortsatte häva vin och lyssna på musik innan vi rörde oss mot Otten. Tappade hakan när vi såg kön men till vår lycka behövde vi inte stå alls lika länge som vi hade befarat. Det blev Sara och jag hela kvällen :) vi trängde oss i kön.

torsdag: en nykter kväll (så jag drog på bio med simon, henke och sara) men nog skulle man vara en del av studenterna ändå. Tillsammans med Sajj fick jag agera fylletaxi åt Ida, Emelie, Natta, Pontus, Emil och Jonas. Lyckades köra rakt på ett gupp så bilen flög ett X antal meter i luften vilket emil mer än gärna kommenterade, jonas var GPS och sajj var bara ett klockrent sällskap.

fredag: utgång! Big time! Ett årsdagen av vår egen student och vi förfestade rejält hemma hos Sara tillsammans med nära vänner och nya vänner. Gurra kom på besök vilket var väldigt uppskattat och vinflaska efter vinflaska korkades upp. heta diskussioner på gården och en sväng till Dheli innan vi drog oss mot Otten där det blev ett rejält röj. Fina Fanny var med denna kväll och det var guldkanten på kvällen. Drog en sväng över till Palace för att hälsa på Fanny's vänner och jag hittade en egen vän. Kul att man känner igen varann ;D haha! Sällskapade hem med grannarna och det är tamefan alltid en historia i sig. Alldeles för invecklat för att ni skulle förstå hur kul jag har då. Men kul har jag. (även idag trängde vi oss i kön.)

lördag: full när jag vaknade, full när jag hade uppvisning, bakis när vi fikade, bakis när vi spelade fotboll och sen var vi på't igen. Dock nykter. Hem till Söderlund där dom hade klassfest med fotboll och sing star. Söderlund och jag gjorde tappra försök på abba-medley och det gick lite sådär. Jag menar, vi är ju "lika dåliga". haha! In till otten och den bilfärden var röjigare än röjigast. "du tror du är så jäääävla bra!" Segervarv! Dock blev jag lite smått irriterad där på kvällen så jag åkte hem skapligt. Fick ändå inte sova eftersom Emil & Jonas ville komma på besök efter krogen. Trevliga grannar och där slutar historien ;D (jahadå, vi trängde oss i kön.)

måndag: jobbade hela dagen, var inte riktigt pepp på utgång men efter några timmar i Mysan's sällskap och en pizza så var vi på topp. Kom i god tid till Otten, trodde vi men icke. Kön gick hela vägen ut på gatan (dumma 90:or som inte fattar att det är mycket smartare att svänga runt hörnet  så alla får stå på trottoaren) men det var bara att ställa sig. Stod i 1 timme och 45 min innan vi ens kom fram till stängslet och folk hade damp och skulle absolut trycka på. Nada luft, vi satt fast och höll krampaktigt i varandras händer för att inte tappa bort varann. Snälla Mathias fick hålla i mig :) In på Otten efter ca 2,5 timmes köande och vi väntade förväntansfullt på MASKINEN. Fyfan, inget band har någonsin röjt Otten lika hårt som dom. Varenda gång levererar dom så det smäller om det. Åkte hem skapligt, somnade alldeles för sent. (aaråå, vi trängde oss i kön!)

torsdag: Utspringsdag! Slutade på jobbet 12.00, cyklade direkt mot Eber för att se Jonna springa ut. Var nära till tårar och fotade loss med Ellen's kamera. Drog en runda på stan innan jag mötte Sara och Lotta på Kungsgård för att se frisörklassen springa ut. Underbar Ida och Sara är nu utbildade frisörer. Hängde blommor och gosedjur om dom innan anna & jag försvann mot blomsteraffären för att köpa blommor till nästa utspring. Vicky stod på tur! Kramade massor på henne och sedan fick jag stressa hem. Bytte om, sminkade mig och packade ihop det som behövdes och sedan hämtade jag upp Martin, styrde bilen mot Smedby för att gå på Sara's skiva. Mat , tårta och en massa vin. Tillbaks in till stan, Ida's skiva. Mer tårta, MASSA vin och underbara vänner. Vi skrattade ikapp, åt jordgubbar och bara hade det helt klockrent. Guldklimpen för dagen var sötaste Julia. Hon som vinkade och sa hej men inte ville sitta hos oss. Hon ville bara kasta ballonger med Fredrik. Anna var bäst och skjutsade oss i 3 omgångar till Otten där det var en kö utan dess like. "Vi kommer aldrig in.." JOHODÅ! vi hittade pontus och där ställde vi oss. Kom in relativt fort och röjet var igång. Fyfan vilken kväll. "du är så negativ. Gå inte ifrån mig. Varför blir du sur? HAHA. jag blir aldrig sur" Har nog aldrig druckit så mycket vin på en kväll. Från 17.30 till 02.45. Röjde inne på Lilla tillsammans med alla mina underbara. "BABY BABY!" fyfan, lycka hela vägen ut i fingertopparna! :) Blev lite spänd stämning på golvet en stund så jag fick gå emellan och himndra simon ifrån att börja slåss men det löste sig tillslut. Satt ute på uteserveringen sista timme tillsammans med gänget. Råkade hälla över hela Mickes byxor men det fick han igen för att han höll på att bryta nacken av mig. Tönt :D

OOOH! jag är dö-nöjd med veckan som har varit. Måste dock erkänna att det ska bli ganska skönt att slippa se fulla studenter hela dagarna och deras översittar fasoner kommer dämpas rejält när dom inser att; oj, vad ska jag göra nu då? Jonna's flak beskriver det riktigt bra; "Idag - medvetslös. Imorgon - arbetslös". Jag har iallafall haft en klockren vecka, grymt kul och ni som inte har varit ute har onekligen missat något. Nu väntar jag förväntansfullt på bilder ifrån både ida, sara, nina och frida. Dethär är ingenting som man vill glömma bort. det kommer jag nog inte göra heller.

För sista gången: Grattis alla studenter! <3


@ work

sådär, på plats. Det blev ingen cykel, regnet öser ner och åskan går så mamma var världs bäst och hämtade mig hemma. Nu är jag här iallafall och är inte hemma igen förrns om 6 timmar. Jag är relativt nykter. Ja jag sa nykter och inte bakis. Med tanke på att jag började svepa vin klockan 17.15 igår, drack konstant och hävde sista glaset, tillsammans med David, klockan 02.45 så har jag en känsla av att det sitter en hel del kvar i kroppen. Min näsa och tänder känns precis som det brukar när jag har druckit alkohol; lite lätt bortdomnat. Undrar hur detta ska gå. Hur fan ska jag orka festa ikväll? jaja, man är väl ingen vekling ;D

Nu ska jag jobba.
knappa föräldrapenning.
Samtidigt ska jag skriva en resumé om gårdagen.

S.



Han är en av mina allra bästa vänner och det finns ingenting jag inte skulle göra för honom.
Han är så bra, våran Simon.

"inte påmålad och falsk som andra"

12 juni

Oh herrejävlar! Igår var en sanlös dag. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Kan säga så pass mycket att det var en riktigt bra dag och vinet var absolut med så nu har jag huvudvärk. Sovit 4 timmar och är rikigt bakis. Och jag ska jobba. Snälla mamma gav mig sovmorgon till 10.00 så jag har fått sova i ... 4 timmar :/ suck. Kunde ha fått sova längre om jag inte hade behövt stå och vänta på Emil och dom som ändå inte dök upp sen. Jaja, ska se hur dessa timmar på jobbet kommer gå men jag har en känsla av att jag kommer vilja sova en timme eller två när jag kommer hem innan vi är på't igen. Emma's 20årsfest är ikväll. Fyhelvete för detta år då folk bara fyller 20. Fyllefest varje helg fan! Men det är kul, man vet att man lever och men lever bara en gång. Så de så! Nu ska jag göra mig iordning. En längre resumé kommer när jag har satt mig tillrätta på Lindövägen. Kul att cykla i spöregn..

DU! JAG HOPPAS DET VAR VÄRT DET! :@
jag är så jävla besviken.

det handlar om att ge och ta

det är orättvist.

August föddes i fredags.
Ingamaj dog idag. R.I.P
"han tar ett liv för att ge ett annat"

hur kan man vara ledsen när någon har fötts?
hur kan man vara glad när något har dött?

jag finner inga ord.


??

Är det bara jag som tycker att "vi" har gjort fel?
att "vi" har betett oss helt skevt och rent av illa?
att "vi" inte kan se vad "vi" har mitt framför näsan.
men det ska nog vara såhär, "vi" blir nog som vanligt snart igen.
och då kommer VI finnas kvar. men till vilket pris?

11 juni

Då var dagen här. Dagen då jag faktiskt själv vill vara i skolan. Såhär dags förra året satt jag i Wasaparken, drack champange, åt jordgubbar och hade blandade käsnlor om dagen tillsammans med min klass. Vi skrev i mössorna, höll tal, sjöng studentsången och skrattade åt alla minnen. Fällde en tår när vi insåg att vi var på väg åt olika håll, utan varandra. Lärarlunch i matsalen med alla studenter och lärare, livemusik och en massa (läs: MASSA!) dans, både på bord och stolar. Målade banderoll (ES3A, SHAKE THAT AS BITCHES!) i klassrummet, mer dans, bildspel, champange och tårar. Väntan i trappan, hand i hand. Vi sprang nerför trappan, skrikandes av lycka, ut på podiet, sjöng studentsången högt och stolt, skrek hurra och sen kom tårarna. Vilken dag. Inte konstigt att man vill ta studenten igen.

Den senaste veckan har jag gått, grön av avund, och beundrat alla vita mössor på stan och innehavarnas lycka. Jag kan inte låta bli att vara glad för deras skull. Vad som är roligt är att jag har varit en del av det, kanske inte lika hårt eller FULLt med på noterna (kommer du ihåg, söderlund? ;D) men nog fan har jag varit med. Som full partyvän, nykter röjkompis eller fylletaxi. Och det har varit en riktigt bra vecka. Även som 90:orna inte riktigt kan detdär med att köa eller trängas. Det fick my & jag känna på i måndags.

Idag är det iallafall slut och det ska firas med buller och bång. 12 år har dom väntat på just denhär dagen och jag förstår deras känslor om denna dag. Lättnad, lycka, ångest och "vad händer nu?".

Idag är det (nu ska jag komma på så många jag bara kan, även folk som jag bara känner lite flyktigt) Ida, Jonna, Sara, Vicky, Tjärna, Jonas, Emil, Emelie, Philip, Tina, Fanny, Josefine, Johanna, Oskar, Johan, Erik, Pontus, Marcus, Henke, Fredrik, John, Mathias och Robin's studentdag. Grattis till er alla! Det har ni förtjänat.

Medans alla studenter är runt om i stan så sitter jag på Lindövägen, jobbar. Lyckades dock försova mig riktigt rejält så det blev att snabbt göra mig iordning och packa allt jag behöver innan jag satte mig på cykeln och drog hit. Nej, jag tänker inte åka bil idag. Cykel går snabbt och enkelt. Här ska jag vara till 12.00 och sedan dra mig mot Eber där startskotten för dagen går. Jonna springer ut. Vi hörs nog inte mer idag, utgång och grejer är planerat. ME LIKE ;D Kommer bli en "rolig" dag på jobbet imorgon..

Och ja. Jag kommer missa Dead By April's spelning på Grönan.
Det gör ont men det är det värt.
Känner på mig att denna dag kommer bli toppenbra!

Stundenter 2009, Grattis till er!
men låt bli Seven Nation Army!

Chillin'

sådär. Äntligen hemma.

åkte ut till MAXI och shoppade alldeles för dyra presenter men det är dom sååå värda. Mina fina studenter :) Hem, slängde in en fiskgratäng i ugnen, städa iordning i källaren och hann endast se första halvlek av Sverige - Malta (som vi vann med 4 - 0 ändå men det är alltid synd att man ska missa den halvlek som visar hur vi lekar med motståndet) innan Ellen plingade på dörren och vi åkte till träningen. Körde på utav helvete när det var Sverigemedleyt och försökte lista ut hur vi ska dansa BOND på kullersten på lördag. Det får helt enkelt bli fake, fake, fake. Men det är ett annat problem. Imorgon tar vi först.

morgondagens ordning:
1. jobba
2. jonnas utspring
3. sara & ida's utspring
4. hem till jonna
5. hem till ida
6. hem till söderlund
7. tillbaks till ida
8. utgång.

hur ska detta gå? Ska bli intressant.
ska sova nu. Ska vara på hugget imorgon.

onsdag 16.26

sådär, då var det bara några minuter kvar av denna dags arbetstimmar. Dock kommer det inte ta slut att behöva göras saker. När klockan slår 16.30 ska jag springa ut till bilen (mamma får vänta på att pappa ska hämta henne) och sätta fart mot MAXI. Inhandla studentpresenter och studentnallar att hänga runt tjejernas halsar imorgon när dom springer ut ifrån respektive skola. Ser riktigt fram emot att se Jonna, Ida, och Sara står där gråtandes och leendes medans dom sjunger studentsången. Tror jag själv kommer fälla en liten tår. Iallafall, tillbaka till idag. Skynda hem ifrån MAXI, ringa Micke, möta honom hemma för att fixa med ytterligare en studentpresent och sedan åka upp till träningen. Uppvisning i Söderköping på lördag. Oj, det händer mycket just nu. Fest på fredag för Emma som fyller 20. Hon ska väl också få en present men det får jag fixa på fredag eftermidddag. Jag hinner inte nu. suck. Är det bara jag som känner att man tillochmed märker i bloggen hur hetsad jag är över att ha börjat jobba? Usch, lugna ner dig Malin!

nu ska jag hem. HEJDÅ.

10 juni

Tjo på er. Tillbaks på jobbet och humöret känns lite sisådär. Det känns verkligen att man inte har jobbat regelbundet på ett helt år. Min kropp är inte van vid att gå upp halv sju och behöva vara på ett annat ställe inom 1,5 timme. Så här sitter jag. Med huvudvärk pga alldeles för få timmars sömn, ryggont pga den förbannade stolen och ett tråkigt humör pga vädret utanför fönstret. Fast jag måste erkänna, det gör mig ingenting att det är skitväder medans jag jobbar. Hellre regn när man jobbar och sol när man är ledig. Inte för att jag kommer så mkt ledigt i sommar men ni förstår säkert vad jag menar.

en eloge till att som ville ha skjuts inatt men som struntade i att ringa mig. TACK TACK TACK. Jag ska skjutsa er nån annan helg. Jag lovar. Vaknade inte av att mobilen ringde en enda gång. Dock vaknade jag av SMS en gång och det fick mig att kvickna till lite. "Ska vi knulla? Jag är jävligt sugen!" från ett okänt nummer. Nyfiken (A) som jag är messade jag genast och frågade vem denna mysberoende person var. Fick svar nu när jag kom till jobbet. "Du vet. tänk lite". Sen var gissningsleken igång. Frågade hundra frågor var han bodde och vem han han var. Det var inte en han. Det var en tjejkompis till en tjejkompis som skulle fått hennes syssling, som tydligen heter Markus,  nummer men lyckats få mitt istället. HAHA! Tror ni att jag har skrattat nu på morgonen eller? Men men, det var ju trevligt. haha! Stackars Robert, jag har terrat honom som en tok på MSN eftersom jag trodde det var han. Det hade inte gjort nått om det var han ;D

Nu ska jag fortsätta jobba, en timme till och sen går mor & jag på lunch.
Hoppas innerligt att timmarna går relativt fort idag. Ska ringa Micke när jag slutar och vi ska dra en sväng på stan. Vi ska leta studentpresenter. Jävlar vilklen tur att skatten kom igår. PUH! Men nu ilands-problem. Vad ska man ha på sig när folk springer ut imorgon? =/ Kan väl inte ha min egen studentklänning?

Fan.

Ludvig! Dethär jobbet tar död på mig!
Kom hit, rädda mig. Det verkar som om mitt W byts ut mot en 7.

För gissa vad jag har lyckats med? Jag har precis knappat in alla 27 papper, med minst 20 pers på varje papper med namn, personnummer och och bonussummor när Elin kommer och säger; "Du har skrivit maj, va?" Såklart har jag inte det. Förbannat! Är jag dum eller? det är ju en SJÄLVKLARTHET att man ska skriva dit för vilken månad dom får bonus. Klant!

Måste ta högen ifrån början och skriva in "maj" på varje person, på varje papper.
kan ni förstå min frustration? Ungefär som när jag fick brandslangen i skallen på badhuset. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag tror jag väljer gråta idag. Jag är så trött. Jag orkar inte. Kommer somna i åby. Antgaligen i deras soffa eller senare mot kvällen när sara och jag kommer ligga och asgarvar åt vår dåliga humor i hennes rum. Så lite kommer jag nog skratta ändå.

en varning till den som ringer och väcker mig inatt:
må alla era hårstrån växa inåt!

@ work

okej. Visst att jag var trött imorse, det är man ju alltid men jag var ovanligt pigg för att ha varit ute på krogen sent och sovit alldeles för få timmar. "Gud så skönt" tänkte jag. Jag klarade mig. Icke då.. Jag var bara inne i andra andningen för när jag kom till jobbet och upptäckte att det skulle ta ett tag innan jag kunde sätta igång (förbannade svensklön!) så krasha jag. Kämpade riktigt hårt för att hålla ögonen öppna och så har det varit sedan dess. Eller aa, jag blev pigg när mor & jag gick i friska luften påväg till EON's matsal för att äta lunch men så fort vi kom tillbaka till kontoret (det vill säga nu) så höll jag på att somna igen. 2 timmar och 15 minuter kvar. Sen åker vi hem. Jag orkar verkligen inte stå i arkivet så därför jag tar lite extra lång tid på mig att göra bonuslistorna som Elin gav mig. Att sitta vid datorn är soft.

undrar om man kanske får träffa lilla wilhelmsson ikväll?

Nu orkar jag inte mer. jag vill sova. hejdå.

9 juni

hej, jag är trött.
Inte särskilt konsigt.
4,5 timmes sömn är väl inte det bästa.
nu väntar jobb, 8 - 16.30. Underbara bonuslistor..
ikväll firar vi Anette på hennes födelsedag
och sen kommer jag somna gott.

fan. en timme till. bara en timme till. Snälla?

MASKINEN <3

det säger allt.
aldrig förr har Otten röjt så hårt som ikväll.
jag och my var nyktra men fyhelvete så kul vi hade!
folk överallt. En del bättre än dom andra men RÖJ!
vilken kväll!

psykopat
vänder kappan efter vinden
jobb
segertåget
alla som inte dansar
pengar

för att inte tala om kön! Jag har aldrig varit med om värre. Halv tio var det kö till gatan och 20m innan stängslet trängdes folk så pas hårt att My & jag kunde lyfta upp fötterna utan att falla till marken. Vi satt fast. Dock mellan söta pojkar så det gjorde ju inget ;D tack till Mathias som höll mig upp. En käftsmäll till killen som fick för sig att börja röka mitt i allt. idiot. Men men, det var ju komiskt iallafall. 1 timme och 45 minuter. det var det värt. Ni andra missa något.

Tack My! Du är bäst!
Puss på Isse & Jösta som satte en guldkant på kvällen.
"Ursäkta?! Kan du inte trycka liiiite till? Det finns fortfarande plats här framme!"

Nu ska jag sova, ska upp om .. 4,5 timme =/ Godnatt.

8 juni @ Aditro

sådär, nu har 11 veckors sommarjobb dragit igång.

timrapporter
SAP
svensklön
telia
comhem
"090509 090509 b070 14:30 21:30"
inrikes resa
övriga utlägg
bredband / kabeltv

ingen ipod, ingen musik på den tillfälliga telefonen och radion är avstängd.
vilken tur att mamma hade havrekakor i sin låda.. Kan ni höra ironin?

trots detta har tiden gått ganska fort ändå och jag trivs redan. Sofie och Valeria är här med mig om om några veckor(?) kommer också Ludvig jobba med oss. Det kommer bli som förra sommaren och jag gillar't. Nu ska jag sänka huvudet ner i pappershögen igen och fortsätta knappa in Tommy's reseräkning. Din snåle fan. Tänkte bara säga att jag lever trots att jag gick upp omänskligt tidigt. Eller aa, halv sju. Har inte gått upp så tidigt på ett helt år. Inte konstigt att det var segt att ta sig ur sängen. Imorgon blir det värre. Inget håller mig borta ifrån Otten ikväll!


sista timmarna av min ledighet.

Tjo på er!
näst intill ovärt tråkig dag. Roligt hade jag med maria, hon bjöd på mat för hon är snäll. Och jag tyckte det var roligt att skicka ett röstmeddelande till henne så fort hon vaknat. Då visste hon att hon levde. Hon får nog ett likande imorgon.

Jag passade också på att ta vara på den lilla stund som My ville ses. Eller aa, hon ville ha skjuts så jag bad mia passa huset en stund medans jag satte fart ut mot Marby, hälsade på Annika och Micke, packade in alla grejer i bilen och in till stan igen för att droppa my vid hennes lägenhet. Självklart sprang jag med upp en stund men lika fort åkte jag igen. Folket satt hemma och väntade på mig. Filmkväll. "House of Wax". Mia satt med datorn.

Ensam är jag nu. Ska sova snart. klockan ringer 06.00 imorgon. Ska cykla till jobbet. Får INTE glömma matlådan. det blir så jobbigt då. Nu, sängen. Märker ni hur uppdelat inlägget är? jobbigt? No way! WAAAY! eller hur, Fredrik?

Välkommen hem, hjärtat!



med tanke på att jag börjar jobba imorgon så var jag bombsäker att min andra studentvecka tog slut igår men nej nej. My kan man lita på. Hon har äntligen flyttat hem igen. Hon bytte ut sin östgötska Ö:n mot skånska R för ca ett år sen men nu är hon som sagt hemma igen och det var skönt att höra att de östgötska Ö:na sitter där dom ska. Hon var sig lik, vi skrattade på exakt samma sätt som vi alltid gjort åt vår, alltid lika dåliga humor. "det är nog både katt och hund. Det är nog en ... hutt" Underbart att ha henne hemma igen helt enkelt. Och imorgon är det vi som tar studentveckan & Otten med storm. Fribiljetter till Maskinen's spelning och det ska bli fett. Mysis, Femfem och tjockiskinderna <3

7 juni

jag ber så hemskt mycke tom ursäkt men jag tänker faktiskt inte rösta idag. jag är inte insatt för 5 öre och att rösta blankt känns inte riktigt värt. Ungefär som "har man ingenting snällt att säga ska man inte säga nånting alls". Så just därför bojottar jag att rösta idag, trots att det skulle vara första gången i hela mitt liv. Känns lite överskattat och övertänt att rösta bara för att man får och inte för att man verkligen tycker nånting. Helt enkelt så känner jag mig inte snäll idag, så jag är tyst. Tyck vad ni vill.

Igår blev väl inte riktigt vad jag hade väntat mig alls. var nykter trots att det var sista dagen på studentveckan som jag kunde gå ut och riktigt slå runt. Var riktigt grym på Singstar hemma hos Söderlund där det var röjeliröj samtidigt som Sverige förlorade mot Danmark på Råsunda. På nationaldagen och allt. Suck. Ingen positivstämning inne sovrummet där jag, Micke och Nina höll till under matchen. In mot Otten och det var röj i bilen som gällde. "DU TROR DU ÄR SÅ JÄÄÄVLA BRA..." , segervarv i rondellen och biltutan gick i ett. I kön dog mitt humör men anledning är ingenting som man behöver skriva i bloggen. Surade ganska rejält men Philip drog upp mitt humör på dansgolvet. Åkte hem strax innan 02.00 men hann inte mer än komma innanför dörren innan Emil ringde och tyckte att jag skulle komma ut och möta honom och Jonas. Satt på trappen en timme och sedan inne i huset några timmar. Emil mådde dåligt och gick hem medans jonas & jag skrattade åt diverse senarion som kunde ha hänt Emil utanför huset och fylleminnen. Eller sånt som man INTE minns på krogen? Där slutar historien ;D

Idag händer det nog inte särskilt. Ska städa iordning här hemma lite och senare kommer några hit och ser på film. Ska bli trevligt :) Kommer nog dock somna skapligt eftersom imorgon ska jag upp tidigt. 08.00 ska jag befinna mig på Aditro och då är det första dagen av 11 veckors sommarjobb som drar igång. Ska bli härligt att tjäna pengar igen. Riktigt pengar. Vi hörs. BYE.

6 juni

Godmorgon på er!
Egentligen så förstår jag inte varför jag är vaken. Kom hem ifrån krogen i vanlig tid, ca 03.20, men la mig inte förrns ca 04.30. Dom visade "Tretton" på TV och det är faktiskt riktigt bra så det tog en stund innan jag ville gå ifrån TV:n. Plus att jag fortfarande var full och aspigg sen krogkvällen. Började hemma hos Sara och det var en hel del nytt folk blandat med massa folk jag tyckt om sen länge. Gurra kom förbi en stund och det är alltid lika uppskattat ;D Knappt nån kö och gratis in på Otten. Blev bjuden på öl och börade kvällen ute på terrassen då vi var ovanligt tidiga men det var tur för hejochhå vilken kö det var runt 00.00. Hittade Emil, Jonas och Bronner som var fulla och glada. Så skare va! Röjde som en idiot inne på dansgolvet och fyfan så kul det var. En sväng förbi Palace med Fanny när vi drog ifrån Otten. Hon ville hälsa på n kompis och självklart följde jag med. Hittade Jonas på uteserveringen och det var ju oerhört trevligt att träffa honom, roligt att han kände igen mig också :) Närdet var dags att sätta fart hemmåt så hann jag inte längre än polisbron innan Emil messade och tyckte att jag skulle vänta in honom så jag slapp gå själv. Han kom till Norr Tull och vi han ännu en gång inte längre än till Polisbron innan Jonas ringde och krävde att vi vänta in honom tillsammans med Bronne och Morgan. Det var ett jävla tjat om mat och skoskav men det är trevliga pojkar så jag är glad att jag slapp gå själv. Slocknade som sagt efter mycket om och men. Men det faktum att jag skulle upp ca 5 timmar senare och träna 6 timmar senare fick mig att traska till sängen utan problem.

Nu sitter jg här. ska närsomhelst tvinga i migsjälv frukost, uppvisnings-sminka mig och sedan sätta fart mot NDC där vi ska träna igenom danserna innan vi rör oss mot Hörsalsparken och scenen. Misstänker att det inte kommer vara allt för mycket folk men lite folk kanske. jag menar, det är ju Nationaldagsfirande på stan idag. det firar jag med dans och sedan en fika med Anna och Moa. Trevligt ska det bli :)

Nu; mat. HEJDÅ.

fredag 17.20

Hej på er! Har lite bråttom när jag skriver detta. Måste snabbt göra mig iordning för snart ska mor & far åka och jag med dom. Dom ska släppa av mig hemma hos Sara där det ska förkrökas rejält innan vi drar oss mot Otten. Jag är taggad! 1 år har gått sedan jag stod på trappan utanför DeGeer tillsammans med min klass (älskade ES3a!) och sjöng Studentsången. Jag saknar det! Helt otroligt. Men men ikväll visar vi studenterna hur man gör det, på riktigt!

Dagen har annars varit riktigt härlig. Sov tills Sara's sms väckte mig. Fick stressa mig igenom morgon för att hinna göra mig iordning. Satte mig på cykeln och satte fart mot stan där jag mötte Sara, Micke och Maria för lunch på PastaSnäckan. Himmelskt gott. En sväng på stan, eller aa.. inne på Telia där det blev bekräftat att batteriet i min mobil är fuktskadat. Undrar varför? (A) för många kvällar på Otten som man dansat sig svettig kan vi väl säga. HAHA! En fika på Thé & Kaffe, utan Moa, där vi planerade kvällens bravader. Traskade hemmåt tillsammans med Maria och drog direkt bort till Martina för att fira hennes Examen. Grattis till dig, gumman! Nu är du äntligen klar!

Nu är jag hyperstressad. Ska vara hos Sara snart. Tagga för ikväll! TJOHEJ!

5 juni















SHAKE THAT ASS, BITCHES!
LET ME SEE WHAT YOU GOT!

1 år har gått. jag saknar er.

i'm no superstar. i'm not good enough.

Wuhu! Känns som om jag kommer göra en sitta-vaken-hela-natten-alá-Robin-Söderlund. Dock tror jag att jag kommer tvinga mig själv till sängen så fort detta inlägg har publicerats eftersom hunden springer innanför dörren tidigt imorgonbitti och jag ska upp skapligt. behöva några timmars sömn känner jag.

denna dag (4 juni) var inget att hoppa högt för. Tillbringade största dela i soffan framför tv:n med den lilla (läs: den rejäla) baksmällan. Huvudvärk, 35 kilo tungt huvud och cravings efter allt som skulle kunna göra mig tjock på 5 minuter. Så tillbringade jag dagen. Men sen hände nått.. Precis när jag hade accepterat att kvällen skulle komma att bi riktigt tråkig så ringde Simon. "Ska du me mig & henke på bio?" Såklart! :D Stress, stress, stress. På 5 minuter lyckades jag sminka mig, byta om och borsta tänderna. Sprang ut till mamma och då hade pojkarna redan kommit så vi åkte på en gång. "änglar & demoner" blev kvällensfilm. En kanon-film som jag varmt rekomenderar. Satt som på nålar samtidigt som jag & simon skrattade åt hollywoods missar ;D "hollywood i ett nötskal" Henke skjutsade hem oss alla efter filmen men jag hann inte mer än komma innanför dörren innan det var dags att åka igen. Hämtade upp Sajj, handlade mat och diskuterade allt ifrån fyllemisstag till när vi träffades första gången. Ida ringde om skjuts och vi åkte runt hela stan, hem till mig och sedan till Wasa för att hämta upp Emil och Jonas som var fulla och glada. Lyckades köra fel tack vare att Jonas inte kunde hålla käften. haha! :P Vi kom hem iallfall och hemma är vart jag är nu. Ska närsomhelst lägga mig och sova.

Imorgon har jag en del planerat. Ska möta Sara på stan 12.00 för att luncha på Pastasnäckan. Ska bli riktigt jäkla gott, det var länge sen jag åt där. Ska passa på att lämna in min mobil också, vill inte ha pappa's längre. Den passar inte mig. Den är inte jag. Jag vill ha tillbaka min egen. Eller en nu och ännu bättre. Får se vad som händer när lönen kommer och någon i familjens abonnemang går ut. Hursomhelst, imorgon tar Martina examen och det ska vi fira. Ska hinna bort till lokalen och säga grattis och äta lite gott innan jag beger mig mot Sara där vi ska förkröka och, om vädret tillåter, grilla innan vi drar oss mot Otten. Utgång är planerat! Det är hela 1 år sen vi tog studenten och det ska ju absolut firas. Men först, några timmars sömn. hejs på er!

4 juni

Godmorgon!
Idag är jag bakis och det med rätta för usch vad jag hävde vin igår. Glas efter glas, både vitt black tower och rött smultron vin. Uppskrivna på listan (till ingen nytta) så det blev kön i ca 45 minuter tillsammans med en massa glada studenter som tyvärr sjöng på White Stripes - Seven nation army (LÅT BLI VÅR STUDENTSÅNG!) Den är ifrån '08 och ni kan väl hålla er till eran egen, typ "Rap Das Armas". Iallafall, mötes av en överlycklig Jonna i entren och kvällen kunde inte börja bättre. Sen var det röj som gällde. Sara och jag letade reda på Ida och festen var igång. HIttade även Tjärna, Pontus, Tina, Emelie, Ivan, Dennis, Christian, Magnus, Björn, Mathias och en massa studenter ifrån DeGeer dans/teater. Fan vad folk, fan vad roligt! Buggade loss inne på Lilla och röjde som as inne på Stora. Cider i baren och skratt på terrassen. Tack Sara för en toppen-kväll! :) Imorgon är vi på't igen!

men aa, idag mår man som man förtjänar. Huvudet känns äckel-tungt och jag ska skulle absolut, utan problem, kunna sova hela dagen. Sitter fortfarande i morgonrock och häver i mig vattenflaska efter vattenflaska. Allt för att huvudet som lätta lite. Ikväll gäller det att vara på hugget då jag har lovat bort mig som fylletaxi till de som vill komma hem snabbt ifrån krogen. Alltid bra att passa på att tjäna pengar på fulla studenter en sånhär vecka. Jag menar, jag behöver alla slantar jag kan få. Förresten, vad har alla för sig idag nu innan festandet drar igång igen?

Nu: Vatten, popcorn och film.

Utgång.

wuhuuu! Idag har äntligen studentveckan dragit igång för folk som tar studenten. Sara, Jonna och Ida framförallt när det gäller folk jag känner. Och jag är så glad för deras skull. Som dom har väntat och peppat. Nästa vecka är det deras tur att springa ut (usch jag saknar och ångrar hela min egen studentvecka. men men, finns ju ingenting att göra åt det nu) och stå där jag, tillsammans med alla andra, stod för 1 år sedan. Men först är det 9 dagars festande som gäller och jag hänger på så ofta jag kan. Ikväll blandannat. Sara, Anna, Simon och Micke kommer hit och för-krökar lite innan vi drar ut och möter alla glada på Otten. Ska bli riktigt kul! :D Vi ses i dimman!

Blir Ni inte Gröna utav Avund!?



kan blir jag en av tre vars nätter inte kommer bli så ensamma längre ;D
kanske, om Robin Söderlund är snäll och gör mig till en av tre vinnare.

Give it to me now!
I wanna lick you from your head to your toes.
and i wanna move from the bed down to floor.
and i wanna Ah Ah, you make it so good, i don't wanna leave.
but i gotta know what's your fantasy?!

3 juni

Godmorgon!
Fyfan så gott jag har sovit. Helt otroligt. Vaknade på ett strålande humör och gottande mig åt att jag faktiskt sov själv inatt. Drog ut mig själv över hela sängen och log stort. När ögonen började kvickna till lite extra insåg jag att det är faktiskt väldigt mörkt i mitt rum. Va där klockan? Den var 04.43. Panik. Sov! Sov! Det gick. Somnade om och vaknade 5 timmar senare av att telefonen ringde och det var Margareta ifrån Lovisa Mottagningen som var tvungen att ändra min tid. Sagt och gjort och sedan var det inte mycket mer som höll mig kvar i sängen. Nu blir det frukost i soffan framför Smallville och Våra bästa år.

Vädret är idag fortfarande ingenting att hoppa högt för. Håller tummarna för att det blir bättre framåt eftermiddagen men det tvivlar jag på. Egentligen gör i vädret mig nått idag för jag är på ett toppen-humör. Ska sätta mig i bilen och åka ut mot Svärtinge strax innan halv 12. Ska nämligen hem till Carro och diskutera hösten. Ska verkligen bli superkul! Jag är så taggad. Var ju nästan 2 år sen man var där sist och nu ahr dom säkert byggt klart huset så det ska bli kul att se det också. Ska försöka sno åt mig drygt 1 månad gamla Celine lite också. Gosunge :D en riktigt dansfröken-bebis. Skriker endast när det är tyst men så fort musiken kommer igång på träningarna så blir hon tyst och intresserad av vad vi gör. Duktig tjej!

Men iallafall, måste packa ner kalender och block. Vem vet, kanske blir mycket att anteckna. Håller tummarna för att få timamr både i stan och och Viken. Pengar, Pengar, Pengar! :D Nu, frukost. Hejs.

Think of us as a time so wonderful



min nya favorit-låt av mitt nya favorit-band.
Dead By April - Promise me

tisdag 19.16

sådär. dagen på badhuset blev lång och intensiv. Det blev jobb så fort jag satte min fot inne i receptionen. Röjde runt i hela huset för att hitta Micke som hade mina nyklar. In i simhallen för att där märka att det inte var särskilt mycket att göra. Aja, det finns alltid något att göra och jag hittade Ida på utebadet. Hon målade solstolar och jag bytte snällt med henne när hon skulle på lunch. Kul tänkte jag men nja, det var oerhört påfrestande för både knän och rygg att stå böjd över stolarna i några timmar. Och inte nog med det! Hela jag var blå. Lyckades, på något magiskt sätt, hela tiden gå emot, sätta handen på stolen eller måla på mig själv. När det var dags att gå in i äventyret tänkte jag att man kanske skulle tvätta av sig. Det gick inte. Oljebaserade jävla målarfärg. Banino fick leta reda på lacknafta och skrubba rent mina ben. Haha! Samtidigt måste jag erkänna att måla var ett skönt avbrott. Att slippa stå i äventyret är guldvärt när det inte är något folk där. Istället höll jag koll på ungarna i hopp-poolen. Fick vissla högt några gånger men dom lyssna fort så jag behävde inte låta arg. "Trevlig men bestämd" kallade Pirjo mig. Satt under taket, lyssnade på regnet och kollade på ungarna ifrån Lindskolan som hoppade som Messi, Ronaldo och Rooney. När klockan slog 17.00 slängde jag ut folk ifrån Oasen och började städa iordning bakom stängda dörrar. Pumpade Sylvesters skiva med bl.a usher beyonce och 50 cent. Soft. Funderade starkt på att stanna kvar efter kl 18.00 så man kunde lägga sig i bubbelpoolen ostörd men kom på i samma ögonblick att jag har träning ikväll och måste hinna äta innan så detdär med badandet får vi ta någon annan dag.

nu är jag iallafall hemma och har ätit. Känner hur trött jag är och undrar om jag verkligen kommer vara på topp på träningen idag. Tveksamt men jag får göra så gott jag kan. Måste bestämma en dag med Caroline då vi kan ses och diskutera hösten och allt som hör därtill. Jag är pepp. Om jag inte var så kär i sommaren så skulle jag önska att det blev augusti nu på en gång. Nu ska jag ringa Ellen och kolla om hon vill ha skjuts till träningen.

jag kommer somna gott inatt. hej på er.

2 juni

Tja på er! Vilken sjuk morgon. Telefonen har ringt konstant. Mamma och bror har ringt för att frga om tusen grejer och jag har endast mumlat till svar. Sista gången telefonen ringde var det nära att jag skrek till svar men när jag såg att det var chefen som ringde så kvickna jag till ganska fort och hoppades på att han bad mig jobba ett pass mellan 10 - 18 och inte 14- 22. Och självklart var det 10 - 18 han bad om. Passar bra idag eftersom träningen börjar 20 ikväll.Uhu! Money, money, money. Men ja, bråttom har jag nu. Ska vara där om 35 min. Måste hinna lämna hunden också. Oj, hur ska detta gå? Vi hörs senare. HEJDÅ!

underbara, soliga, härliga måndag!

oftast brukar jag vakna på måndag och tänka: "oh, how I hate mondays" och dagen brukar också bli därefter men inte dag. Nej nej. Straxt innan 15.00 hämtade jag upp Fredrik och vi log stort mot solen och satte fart in mot stan igen. Hämtade upp Micke och Robin som mer än gärna ville följa med och bada. Så vi satte fart mot Ågelsjön. Efter mycket om och men, en 20 minuter vandring i skog och över klippor så hittade vi vårann plats där vi tillbringade några timmar. (för att se mer EXAKT HUR vill fördrev tiden kan kolla in Robin's blogg , ett gott skratt är vad jag lovar er) Tillbaks till stan i en kokhet bil och Frida sjöng om hur hon ville bli dunkad gul och blå. Fredrik gjorde vackra försök att sjunga låten på gnällig östgötska men det funkade inte riktigt.

Släppte av Micke och Robin inne i stan och satte sedan fart hem i väntan på Maria. Hon var badsugen så det var bara att sticka iväg igen. Denna gång till Ensjön det vi satte på stranden och lyssnade till en unges klagan om att hon inte bottnade men ville att vattnet skulle djupare samtidigt som vi diskuterade konsistensen på MAX-dipper. Efter en stund slängde vi (läs: jag och maria) i vattnet och Fredrik stod för fotograferingen. En hel del kort blev knäppta och de flesta finns redan inne på min BDB. Ska nog slänga upp några stycken här också. Men oj! Är klockan redan halv 2? Jag är inte trött för 5 öre. kanske borde sova ändå. Inte riktigt smart att vända på dygnet nu. Men ioförsig så har jag hört att vädret ska bli kasst imorgon och då kan man ju lika gärna sova länge. Aja, får se hur jag tillbringar tisdagen. Träning på kvällen blir det iallafall. Ska bli sjukt kul. Taggad till tusen eftersom jag låg däckad på scenen medans dom andra dansade sig underbart svettiga. Jag vill också bli svettig av dans. Ni glömmer väl inte bort lördag? Att komma och se mig och tjejerna dansa i Hörsalsparken :)

Det räcker för idag. BYE.

ge mig Juli-lönen

ja, känner mig rejält låst just nu. Med 93 kronor på kortet och endast några futtiga enkronor i plånboken kommer man inte långt. Egentligen hade jag kunnat klara mig fram tills min sista lön kommer ifrån MAX för det är om 14 dagar men här kommer kruxet. Studentveckan är tyvärr INNAN jag får den lönen. Får väl helt enkelt göra upp en deal med pappa. hade ju faktiskt ändå bara planerat att dricka 2 eller 3 dagar av hela veckan eftersom jag sen lovat att vara fylletaxi så sprit behöver han inte betala. Men ut vill man ju och det kommer vara sjuka köer så fribiljett lär nog inte funka. Som sagt, en deal får det bli.

när sedan sen juli-lönen kommer så ska jag lägga undan en hel del. Det är nu dags att börja spara på allvar. vem vet vad som händer till hösten? (jag håller tummarna) Resten av pengarna ska jag försöka leva så gott jag kan på. En digitalkamera ska inhandlas, likaså en ipod och förhoppningsvis en ny mobil om då nåns i familjens abonnemang antagligen går ut. Det brukar vara jag som får ny då. Pappa är ju så nöjd med den han har. "man kan ju ringa med den iallafall.." tur att pappa inte är så jätteinne på detdär med kamera, mp3 och annat kul man kan göra med en mobil nu för tiden. usch, så bortskämd jag är.

och sen var det ju detdär med resa. Det verkar som om vi lagt det lite på is tills vidare eftersom det strular så med semester och annat krångligt. För min del såg det relativt bra ut fram tills jag kom på att mitt andra jobb förmodligen drar igång där runt augusti. Blir nog kanske lite svårt att fixa och trixa men någonstans ska man väl kunna ta sig i höst. jag menar, ungar har väl fortfarande höstlov, eller? Jonna, är du fortfarande på? :D

nu väntar jag på svar ifrån fredda om när han vill bli hämtad. Vi ska nämligen bada. Eller aa.. micke och jag ska bada. Fredda kommer stå vid strandkanten med armarna i kors och säga: nej. nej. nej. kallt. nej. Ska ringa Sajj sen också och se om han ska med eller om han är chicken. Skönt ska det bli iallfall. Jag fick min sjö. tjohej!

this is the life

wuhu! Heja mamma och pappa. Dom är alltid på mig om att plocka undan efter mig och jag är väl inte särskilt bra på att lyssna om jag ska vara helt ärlig. Hursomhelst, idag är det deras tur att glömma. Eftersom att det har varit underbart väder de senaste dagar så har vi gjort det mesta på altanen. Ätit, umgåtts och sett på TV. Och det är TV:n som detta inlägg handlar om. Livet kan nog inte vara härligare än att tillbringa morgonen i värmen på altanen, i friska luften medans man skrattar åt roliga halvtimmes serier i lugn och ro?

i skrivande tillfälle: äter ostmackor, dricker festival-juice och ser på Fraiser.

THIS IS THE LIFE.

1 juni

sådär, nu kan man nog säga att sommaren faktiskt är här. Nu är det inte längre maj och som ett extra + så strålar solen så otroligt härligt. Skulle vilja åka ut till en sjö och ligga där hela dagen men jag misstänker att folk jobbar så det blir nog ingenting med det. Iställer lägger jag mig i solstolen på baksidan och pressar mig fint röd/rosa och hoppas att det inom några dygn får en lätt ljusbrun färg. Jag är alltid så blek av mig annars men nu är det slut med det. I sommar ska jag se levande ut. Därför ska jag nu äta frukost och sedan byta om till något mer avslöjande för att sedan traska ut på gården och låta solen värma min hy.

har dock ett litet dilemma. Vill ha datorn med mig ut eftersom det är på den som spotify finns och alltså den bästa musiken men batteriet på datorn håller endast i circus 40 minuter och sedan är det finito. Hur ska jag lösa detta? hmm.. Lösning: Man kan ju faktiskt flytta på solstolen. Alltså ställer jag datorn på kökstrappan , kopplar in den och ställer stolen på mitten av gården. Damn, i'm good ;D

nae ni, nu ska jag röra mig. Ni får mer än gärna komma och göra mig sällskap sen. Bara trevligt med sällskap. men nu ska vi snacka viktiga saker, Vem vill följa med mig och tillbringa kvälls-solens timmar på Parken? tack vare Robin's namn på facebook så fick jag en liten påminnelse och kände att jag verkligen vill sitta där ikväll. Kan förvänta mig resultatet men vad gör det. Tradition på Parken. Är det sommar så är det Parken som gäller.

så jag svamlar. solen, här kommer jag!

31 maj

Igår var en mycket, MYCKET bra dag. Efter att ha tillbringat flera timmar i folkparken och några timmar i soffan med datorn och MSN där det blev mass-konversation med micke, simon och maria så blev det bestämt att filmkvällen flyttades från mig och upp till haga istället. Killar logade snabbt ut ifrn MSN och ännu snabbare var det hemma hos mig och vi cyklade upp tillsammans. Kunde inte bestämma oss för vilken film vi ville se så det blev att se slutet på "The Illustionist" som gick på TV och sedan gläppte Simon över till TV4 sport som visade nån form av kampsport. Jag gjorde mitt bästa att försöka förstå men efter att ha fått ett halvt oroande SMS gav jag upp. Ringde M och kollade så att allt var lugnt. Det var det inte. Han hade ingen aning om vart han var eller hur han kommit dit så jag var nog världens bästa som cyklade hem i ilfart för att sätta mig i bilen (som knappt hade nån bensin) och sedan iväg till hageby för att hämta hem honom. Det var mysigt iallfall :) och kvällen slutade som vi hade planerat sen några dagar tillbaka.

Som vanligt så lyckades jag väcka honom alldeles för tidigt men vi kom inte ur sängen sen flera timmar senare iallfall. Skjutsade hem honom och sedan slocknade jag i sängen igen. Vaknade i panik då jag kom på hur fint väder det var ute. Byte genast om till korta shorts, bikini-överdel och handskar för att sola/hjälpa pappa i trädgården medans mor och mormor lagade morsdag-middag som vi åt tillsammans med far och morfar ute på altanen. Hade väl kunnat vara mysigare men detta år låg morsdag på samma dag som Elitloppet så hela familjens ögon satt som klistrade mot TV:n. Fika såklart. Daimtårta och sedan en sväng ut på gården med hunden när Henka och Stina kom förbi. Mobilen ringde och det var Sara som undrade om jag ville komma förbi en stund och det säger man ju gärna inte nej till så 1,5 minut senare satt jag i bilen och klev av på Hospitalsgatan. Pratade igenom helgen och såg på ABDC (america's best dance crew), Mia kom förbi och det är ju alltid trevligt :) Åkte hem strax innan 23.00 och ska nog faktiskt sova snart. Är helt slut. Kvällen blev inte riktigt som jag ville men det gör inget. Håller tummarna för imorgon istället. Nu, sova. Godnatt på er.

.. och så var maj-månad slut.
om 4 dagar är det röj som gäller.
1 helt år har gått och det ska vi fira.
tillsammans med alla 90:or.
vi ska vi hur det går till. Hur man gör det!


RSS 2.0