23.04

denhär dagen slutade inte riktigt som jag hade hoppats. Dock hade min magkänsla för en gångs skull rätt, dagen slutade som jag misstänkte att den skulle göra. Det var lika bra att lägga korten på borden och säger exakt vad jag tyckte och tänkte. Det var ingen ide att spara på orden. Det hade inte gått i längden. Frågan är; vad händer nu? Det var inte såhär jag ville känna denna veckan. Så otroligt utbytt och så sanslöst dissad. Från alla olika håll och kanter. Det kanske verkar larvigt men tårarna strömmade ner för mina kinder tidigare idag. Blev på mycket bättre humör när jag fick den ärligaste kram jag någonsin fått och till viss del har fått förklara mig själv. jag säger det igen; hur blir det nu?

Sara Svensson, du är en äkta vän. Man behöver inte säga nått, du märker att något inte står rätt till och sedan stannar du kvar tills man skrattar igen. Du är min klippa. Du är min Elskling.

hade mina förhoppningar på att slippa behöva sova själv inatt men ingenting blir som jag vill idag. Får helt enkelt sova själv och drömma om ett par varma armar som håller om mig. Och eftersom Elin kommer imorgon (JIIIIPPPPPIIII :D) så i helgen ska jag inte mysa. Eller jo, Elin och jag ska mysa men inte på de sätt som jag hade velat ikväll. Hursomhelst, ser fram emot imorgon något så otroligt.

det finns tusen saker att säga, men jag vågar inte. Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0