du är ett as-coolt tidsfördriv.

fyfan så sur jag är.

ullared 09

en resa utan dess like.
och den kan beskrivas med en enda mening.
"vi vet inte vart vi är, men vi vet vart vi ska".

det började bra och efter att ha trott att vi missat en avfart så insåg vi att vi, trots allts, var rätt. Hittade väg 26 (!!), svängde vänster och började "känna igen oss" HAHA! Efter några nära-döden-upplevelser, ett X antal skratt-attacker och att i halvt höll på att köra ihjäl en gubbe som gick mitt ivägen så insåg vi att ... vi var vilse. helt borta. Frågade om vägen och visst var vi åt helvete. Men vi kunde fortsätta och ändå komma rätt. Så istället för värnamovägen och falkensbergsvägen åkte vi via Fegen, Kalv, Mårdaklev och Älvsred. 4 samhällen jag aldrig mer vill höra talas om men fram kom vi och hittade, trots paniken, en parkeringsplats. Lite parkeringsproblem men det löste sig efter vissa tips och trix. Vi var ju framme och lugnet la sig.

Tills vi såg kön. jag lovar, 2 km lång. i den kylan. inte coolt men in kom vi och jag hann knappt komma innanför dörrarna innan jag hittade nått jag ville köpa och sådär höll det på. vi plockade på oss grej efter grej och efter ca 3-4 timmar var vagnen full, vi hade ont i fötterna och magarna skrek efter mat så vi begav oss mot kassorna. Allt mitt gick på 1500 kr och nu är jag klar med i princip alla mina julklappar. damn, i'm good.

4 ljuslyktor
4 ljus
4 par trosor
en film
en filmbox
smink
smink-borstar
pincett
mjukis-shorts
mjukis-byxor
naglack
8 whiskeyglas
en spikmatta
ansiktsmasker

vägen hem var en resa i sig. Tänkte ta riktiga vägen hem men när vi inte var säkra vände vi genast tillbaka för att ta den vägen vi kom ifrån så vi iallafall kände igen oss. Det gick ju bra.. eller inte. Vi körde i cirklar, ett X antal gånger innan vi såg Ullareds skylten för 3 gången och då gav vi upp. ringde Matsa och han fick förklara mot vilka skyltar och vilka städer. Smålandsstenar, vad fan är det? När vi väl isste var vi var och vi hade lämnat Jönköpings bakom oss blev det röj i bilen. Väl hemma var jag helt slut. Vi hade fortfarande inte ätit och efter att ha suttit bakom ratten i mer än 3 timmar så ville min kropp inte längre sammarbeta. Jag slockna direkt.

30 oktober

skulle inte vara fyska att få fortsätta sova men jag ska på roadtrip med jonna. I skrivande tillfälle sitter hon nog i bilen påväg till stan ifrån Nyköping där hon har hämtat sin lillasyster. Men sen, så fort hon har kommit hem så ska jag skjutsa hem A (som fortfarande sover i min sängen, ska tilläggas) och åka förbi mamma's jobb för att hämta vägbeskrivningen. Ingen av oss är särskilt 100% på hur man kommer till Ullared så detta kan bli intressant. Om vi ens hinner handla nått, vem vet. Vi kanske tillbringar fredagen med att åka fel. Ha!

Medans jag väntar på att jonna ringer så ska jag krypa ner i sängen igen. Det ser väldigt mysigt ut där borta. Här kommer jag! Puss hej!

29 oktober

tack till Söderlund för en trevligt onsdag. 6 glas vin, en orgasm-framkallande drink på Manésa och en shotkanna på Dheli innan vi drog vidare till Otten. Stannade inte alldeles för länge eftersom vi kändes oss lite för gammal för det stället. Nästa gång jag går på otten ONZDÀ ska det INTE vara studiedag efteråt eller lov.

Idag blir det städning av rummet för det behövs. Hur lyckas jag jämt få det så stökigt så fort? Borde väl egentligen göra en stor rensning av hela mitt rum men det känns inte riktigt som nån speciell mening eftersom jag börjar ställa in mig på att hitta nått eget. Har ju en lägenhet nånstans i bakhuvudet men den blir inte helt ledig förrns augusti 2010. Om vi inte slänger ut olle tidigare men det känns så elakt att jag skiter nog i det. Men oh så gärna jag vill flytta. Anyhow, vad mer dagen har att erbjuda vet jag ej än.

imorgon blir det en roadtrip med Jonna till Ullared.
ska bli kuuuul! :D


cuz when i leave for the night i ain't comin' back.



Dont stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight
Tick tock, on the click
But the party dont stop
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh


28 oktober

inget värt om onsdagens förmiddag. bara eftermiddagen/kvällen som jag hoppas på ikväll. Har valt ut kvällens outfit som blev lack-leggings, svart tunika och mina skyhöga klackar från din sko. Börjar kvällen hos sara där vi ska dricka massa vin och bara ha kul. Inte varit där sen hennes student. alldeles för länge sen sist. Vidare in mot stan för en sväng på Manésa eller Dheli och sedan avslutar vi alltihop på Otten Onzdá.

tyvärr är det maskerad-tema på otten ikväll så jag kommer nog springa omkring och vara livrädda för allt och alla men några drinkar på det och sen mår jag kanon. Pappa är snäll och hämtar inatt så jag slipper tänka på både taxi och kyla.

Nu ska jag fixa det sista. Sara ringer snart och då ska jag dra mig.
Vi hörs imorgon. Eller ses vi på Otten? Puss!

jag har hört att alla kommer på terminens sista fest och gissa vem som kommer bli den som dricker mest.


"kärleken hos vissa ställer bara till besvär"


walking around on those, what do you call'em, feet.

 

ställde upp som modell till sara's projektarbete.
detta är inte de bilder som ska användas, de kommer senare.

smink: sara wilhelmsson
hår: sara wilhelmsson
foto: sara wilhelmsson
modell: malin blomberg

Up where they walk, up where they run
Up where they stay all day in the sun
Wanderin' free - wish I could be
Part of that world


(om ni kan era disney-filmer så vet ni exakt vad jag ska föreställa)


27 oktober

är hos A.
snodde datorn medans han är i duschen.

somnade tidigt. eller jag gjorde. Somnade redan under Roast (tyckte inte det var särskilt kul, synd eftersom det var säsongs-avslutning) men vaknade direkt efter och somnade igen runt 3 efter ett x antal bilder och vem-tänker-jag-på-lekar.

tisdag idag. fortfarande lov så jag är fortfarande ledig men våra grupper ska träna iallafall så vi kör på som vanligt ikväll. Stolsdansen, dreamgirls, grease, all that jazz och jesus christ superstar. Kanske kan lyckas lära mig superstar ikväll. Sandra och jag försökte iallafall förra veckan. Goda försök är godkända.

måste ringa jonna angående ullared, jag vill verkligen åka!

26 oktober

det är måndag idag. det känns som tisdag eftersom söndag, på senaste tiden, varit den första dagen i veckan för mig. Men nej nej, det är måndag och jag behövde inte gå upp och det njöt jag av. Hoppade i flera timmar mellan sängen och soffan, A var trött och ville sova men jag var pigg.

annars har dagen bara tillbringats med Sara i storasyster Wilhelmsson's lägenhet. Jag med smink över hela kroppen och en massa poser eftersom hon följde mitt råd med detta som projektarbete. Jag blev en sjöjungfru. Har lite bilder på sminket men poserna kommer när jag fått bilderna av sara. Nu är jag hemma, ska börja fxa lite med kvällens middag och kanske hämta mamma om hon inte kan fixa annan skjuts hem.

trevligt.
missförstånd är mindre trevliga.
lön är supertrevligt.


vi dansar och du har så mjuka läppar.

tack förresten till moa, anna, maria, petter, per och joel för en trevlig lördag. Dom där diskussionerna kan man nog sitta hur länge som helst med. High-school-films-musik är bland det bästa som finns. näst efter dans såklart. dans till lite håkan, lite drängarna, lite slagsmålsklubben, lite allt möjligt. anna-dans. isborren, koranen, gitarren och bilen. Födelsedagsminnen och en promenad ner till hugo där vi hyllade håkan, queen och hade vattenkrig på uteserveringen. Tack. mycket nöjd.

don't stop me now, i'm having such a good time.



"nu måste vi dra. ja, vi ses väl nån dag.
jag svär, livet blir bättre när man vet vart man ska."


det bästa med helgen var du och din efterlängtade närvaro.
saknar dig redan, min vän.


25 oktober

ingen lust idag.
jag är ledig. det händer inget speciellt och det tackar jag för.
mor och far tycker det skulle passa bra att badet ringer.
jag tycker det skulle vara skönt om dom sket it.
idag var det familjemiddag hos mor-föräldrarna.
nu ska jag bara chilla (det var för dig, maria) och vänta på att A ringer.
det blir en vanlig söndagkväll. film, godis och mysis.
(Y)

dagens:
daniel bedingfield - if you're not the one
shakira - ske wolf
kesha - tik tok


24 oktober

grattis till mig och mitt körkort. vi firar ett underbart år tillsammans. om en månad.
hellre ta ut glädjen i förskott än att inte glädjas alls.

i övrigt har det varit en mysig dag. inte gjort mycket alls eftersom jag kom till A så pass sent igår att det blev ännu senare efter några glas vin, spel och en himla massa tv-tittande innan vi somnade. Just därför tillbringades större delen av dagen i hans säng och soffa. Sett på film, serier och sovit.

var snäll och skjutsade sara och pontus till stavsjö. Hemma nu, har hunnit äta med far och tommy och gjort mig iordning. Party-outfiten och sminket är på, håret sitter i en hög hästsvans och jag ska närsomhelst packa ihop mig, mitt vin och resten som behövs ikväll. Förfest hos moa med värdinnan, anna, joel och petter innan vi drar till hugo's och hyllar kung håkan tillsammans med resten av Norrköping. Ska bli kul. Ska även inviga mina porriga lårhöga stövlar ifrån Scorette. Bilder från kvällen kommer .. nån gång.

Vi höres! <3

vad är meningen?

ska jag bry mig?
ta åt mig?
bli ledsen och känna mig rädd?
nja, det är mest irriterande att inte vet vem.
samtidigt är det lite kul.
ytterligare en kommentare betyder att ni läser.
alltihop läser ni. ni gillar det? varför kommer ni annars tilbaka?

wuhu! Min blogg är intressant! :D

23 oktober

ledig. nu har skolorna sportlov och jag likaså och det enda som jag har planerat är otten onsdag, sovmornar och en mysig kväll inkluderad söderlund, en film, kycklingfilé, pomme och en massa bea-sås. Det kanske inte låter mycket men jag ska njuta av varje sekund som jag inte gör ett skit av.

Den här dagen har bestått av lektion med djäkne-8:or och sedan drog jag direkt hem för att göra ingenting. eller jo, käka frukost och göra mig iordning. Sedan dess har jag bara suttit här. Tagit det oerhört lugnt och väntar på att tiden ska gå. Ska nämligen bli firad av släkt och vänner hos mormor och morfar ikväll så det ska bli trevligt. Hoppas dock på att inte bli kvar allt för länge eftersom jag gärna träffar A senare.

Imorgon är det hugos och vin planerat
gillar't.

22 oktober

dagens första lektionlektionen gick väldigt bra förutom en liten incident som inkluderar carolina, en snurr och en fot som trampade snett. Det bästa botmedlet blev en coca cola. Först kall på fote och sedan fick den följa med Carolina till skolan så hon kunde tröst-dricka lite. Hoppas det känns bättre :) 

Medans tjejerna gjorde sig iordning för att dra vidare mot skolan så sällskapade jag med Anna, Eve's mamma och Fantomen. Dom skulle måla inne i lilla salen så jag lekte omkring med Fantomen. Världens absolut gladaste hund. säkert galnaste också. Nu är jag hemma , ska fixa lunch snart och sedan i god tid (för en gångs skull) dra iväg till Viken. Måste förbi Vammar och snacka med Gunilla och sedan kan jag åka till lokalen och börja lektionerna. Kommer hem runt 21.30 idag och då är det bara hem och vända. Jag och Moa ska nämligen upp till Örebro för att hämta Banan som kommer med tåget. Hon ska vara hemma över helgen för hon vill så gärna gå till Hugo's och hylla Håkan med mig. Oh, ska krama ihjäl henne. Som vi har saknat henne. Alltså kommer vi hem sent ikväll. That's it.

hejdå.

maskinen, lyckas varje gång


"dansa med vapen"


tjejkväll

kvällen blev så himla mycket bättre än vad jag hade räknat med. Jag hade räknat med mys, en film, lite snack och sen skratt lite här och var men aldrig hade jag trott att vi skulle hinna med sex & the city-filmen, kärleksprat, skräpmat, kärleksproblem-prat, studentveckan, ragg, fyllor, jobb, SJUKT MYCKET skratt och en hel del sexleksaker. Fick med mig två hem och det ska bli oerhört intressant ska jag tala om. Tack för en supertrevlig kväll, tjejer. saknat er massor. Fy på oss om det tar såhär lång tid igen.

Nu ska jag sova, imorgon är det jobb igen.
inte taggad alls men vi kör på. Två dagar kvar.
vi hörs. Hejs svejs.

och det roligaste av allt..

.. är det faktum att dom faktiskt lägger ner tid och energi på att läsa mina inlägg varje gång. Lilla jag, en klantröv som jag får deras dyrbara tid. Dom läser och dom kommenterar. Vilken ära. Men helt ärligt så vet jag inte vem/vilka det är. Det gör mig ingenting men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nyfiken. För nyfiken är jag. Jag har en svag aning om vem/vilka men isåfall så förstår jag inte varför.

IALLAFALL..
två kommentaren är iallafall två kommentaren.
speciellt när jag skriver i princip 90% ointressant information.
tack som fan :D

andra gången



för andra gången i hela mitt 20åriga liv så lyckas jag ramla i trappan.
trappan som alla mina vänenr och släktingar är livrädda för. trappan som jag springer upp och ner för som om det vore en raksträcka. Jag har sett folk snubbla i den flera gånger om och alltid frågat mig hur man lyckas. Första gången jag själv gjorde det hade jag väl lite för bråttom. Sprang runt hörnet och direkt upp i trappen, trampade snett och dundrade rakt ner igen. Ungefär samma sak hände idag. Börja traska uppåt när min strumpor inte längre vill hålla kvar mig i trappan utan gled åt sidan och jag for framåt. huvuet först. Slog i hakan och tappade andan. Inte riktigt hittat den än. Mår ungefär som jag brukade efter en rejäl tävlingsomgång med formationen. Mörbultad och trött.

fast, 2 gånger på 20 år är bra jobbat.
mamma och henka tror jag aldrig har ramlat.
pappa har bara hoppat.

senario:
jag (som bebis) i pappas famn och han går ner för trappan.
råkar trampa på en legobit som min storebror lagt (varför?) där.
han tappar balansen och beslutar sig för att hoppa.
landar på golvet med knäskålarna först.
golvet i källaren är gjort av betong. as-skönt.


21 oktober

här sitter jag och äter choklad-cupcaks som jag fick av elin i 20års-present. Onyttigt men ack så gott. Det är ju min lediga dag (trots att jag hade lektion imorse) idag så just därför får jag unna mig nått gottgott. Har ingenting för mig. Ska göra mig iordning lite snart. Tvätta ansiktet, sminka om mig och dra på mig lite finare vardagskläder. Dags att inviga lack-tightsen. Ikväll blir det myskväll hos Mo-Ko. Ser jag fram emot. CIAO.

 


don't wanna hate myself

så jag gör det enda jag vet.
det bästa jag vet.
det enda jag kan.
min passion, styrka och kärlek.
jag tänker dansa bort alltihop.
allt och alla ska försvinna,
till ljudet av musik.
blod, svett och tårar.
må det så ske.

jag som brukar gilla tisdagar..


20 oktober

idag är en en såndär dag då tårarna rinner helt utan anledning. eller anledning finns det men den är så dum. jag vill inte. ingenting. det var ett bra ord att förklara. ingenting. precis så känns det. ingenting finns där. så varför letar jag? famlar i mörker och faller handlöst. Frågar mig hur jag kunde låta det gå så långt. Men det är inte mitt fel. fyfan vad rädd jag är för förändringar. Och om jag inte gör nått åt det, eller åt mig, så kommer saker och ting att förändras ännu mer och därför kommer jag aldrig att må bätte. Jag har nog bara mig själv att skylla.

f ö r ä n d r i n g   ä r   l ä s k i g t   -   m e n   o u n d v i k l i g t .

nu är det dags att ändra på sig. Leva för dagen.


måndag 23.03

jag hade en himla tur idag. Första lektionen var rena himmelriket med endast halva gruppen, endast de gulligaste tjejerna som både gillar att leka och dansa så vi fick en massa gjort idag faktiskt. Andra gruppen rullade på som vanligt och den tredje likaså. Den fjärde och sista gruppen var lite snurrigare än vanligt men dansa gjorde vi och avslutade allt med en het diskussion om svininfluensan innan jag fick stressköra hem för att hinna hem till Roast på Berns. (jag hann, det är slut närsomhelst)

cecilia frode var sanslöst pinsam. jag blir fan förbannad.
det är hon och den där jävla bruden på the voice som ska dissa allt.
hemska kvinnor.

jag ska (läs: försöka) sitta vaken en tag till eftersom jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen vill sova ut imorgon. Börjar inte förrns 15.30 och ska verkligen ta det sjukt lugnt innan dess. har ju ändå inget bättre för mig så då kan man lika gärna chilla. Nu ska jag sätta mig till rätta, se på Vänner och invänta att telefonen ringer. Vad som händer sen har jag inte bestämt mig för än. Är veckan slut snart?

för er som undrar så funkar mobilen riktigt bra. Är inte riktigt haj på att skriva sms än men det kommer. Ska passa på att ändra lite namn i telefonlistan nu när man ändå bara sitter här. iih. jag är kär i den.

inte på topp

jag vill inte åka till viken idag.
jag är inte alls taggad idag.
speciellt inte första gruppen.
nej tack
men jag tänker bita ihop.
hoppas på att slippa behöva höja rösten.
tackar gudarna (?) för att Lotta är där.
kommande vecka (höstlovet) ser jag verkligen fram emot.
en veckas ledighet är super-behövligt.
och verkligen uppskattat.

måtte denna vecka så gå fort.
iallafall idag.
vill att det snabbt ska bli kväll.
hem och se på roast med markoolio.

jag är inte på humör. ta mig härifrån. 


älskling.


19 oktober

om jag inte minns fel och jag är nästan 100% på att jag har rätt så fyller Viktor år idag. Viktor gick i samma klass som mig och resten av gänget från lekis enda till 9:an. Vi bor i samma område men enda sen vi sluta 9:an så har jag inte sett honom en enda gång. Eller jo, studentveckan när vi hade återsamling med kära 9e. då kom han. det var kul att se att han var sig lik. grattis på 20årsdagen, viktor.

jag sitter på jobbet, väntar på att dom sista tjejerna ifrån john bauer ska dra härifrn så jag kan få åka hem nån gång. Hoppas innerligt att pappa är vaken, uppe och redo att åka så vi ska köpa min mobil som han har lovat mig. Det blir nog tyvärr inte den som jag har spanat in men en liknande. Jag är ju inte omöjlig. bortskämd kanske men inte helt omöjlig. Bild kommer så fort den finns i min närvaro i hemmet.

jag läste precis att jag fick ytterligare en kanon-present i fredags.
Camilla åkte ur Idol.
det tackar vi för. hemska kvinna.
du, bert karlsson och schlagern kan slänga er i väggen.

nu ska jag hetsa tjejerna så dom drar nån gång. hejs.

@ work

(tänk att man måste börja med att förklara sig för annars kommer väl halva sverige och alla moralkakor till kompisar att klaga så fort dom klickar sig in här. Jag vet att man ska vara himla glad att man har ett jobb och det är jag. SUPERDUPERGLAD som lilla melodifestivalen-Sofie så fint hade uttryckt sig. Men just idag hade jag gett så himla mycket för att bara få vara hemma. Inte göra ett skit med tanke på att bakfyllan kom idag eftersom vi fortfarande var fulla igår. jag vill vara hemma. Jag är inte mentalt förberedd på dethär.)

elin sitter på tåget hem i skrivande ögonblick och jag sitter på jobbet. Vi hann iallafall en sväng på Ingelsta Shopping innan vi var tvungna att dra oss igen. Lite shopping och lite käk. Tänk att jag inte kan åka dit utan att ha med mig minst två påsar hem igen. Och alltid är det minst en ginatricot-påse. Galet malin för förra gången blev det 5 påsar. Idag blev det "bara" 3 påsar och 1050kr fattigare. Just därför är det kanske bra att jag är på jobbet idag..

45 minuter kvar på rasten, sen är jag igång konstant i 4 timmar.
drar direkt hem till A för att se slutet på säsongspremiären av "Vem kan slå Filip och Fredrik?" och sedan blir det mys till senaste Transformers innan vi somnar för natten. godnatt säger jag redan nu.


18 oktober

herrejävlar.
så nöjd jag är.

fredagen var riktigt bra. hämtade upp elin. fick muffins-paket och sedan avr det bara att sätta igång. Skivor skulle brännas. vi kulle packa ihop våra vskor med kläder, smink, hår-grejer, skålar, sprit, snacks och massa annat. Pappa fick skjutsa bort oss. Bord skulle ställas fram. ballonger skulle blåsas upp. (fyfan vilket värk vi hade i mun och fingrar efter det). serpentiner skulle läggas ut. snacks skulle hällas upp. bål skulle fixas. hår skulle plattas. smink skulle på. kläder skulle på. Och sedan var det bara att vänta. Folk döck upp lite närsomhelst och jag (vi) blev bara fullare och fullare. Jag röjde hårdast med söderlund, stina och anna. jag var kramglad och fullare för varje minut som gick. jag fick pussas. swedish banana. mamma skjutsade ner oss till krogen. vi dansa. vodka sour och tequila shotar. (aldrig mer enligt elin) taxi hem för oss alla 3 som aldrig hade klarat av att gå. Dimman var alldeles för tät och fötterna gjorde ont. Elin på soffan, jag & A i sängen.

tack som fan. allihopa.
en sak är säker. trots att jag fyllt 20 och aldrig mer behöva be nån annan köpa sprit åt mig så har jag nu vin hemma så det räcker för minst ett halvår framåt. Tack även för trosorna. för tavlan. för tröjorna. popcornskålen. ramen. lösögonfransarna. intim-spelet. cocktailglaset. klockan. och såklart en massa mer. för att inte tala om minifisen.

lördagen var galen. alla 3 var fortfarande fulla när vi vakna. Men vi tvingades upp efter som familjen,först, skulle iväg till IKEA. Mor och far för att kolla kök och elin och jag hade planerat en sväng på IKANO men det pallade vi inte. det blev istället avslagen cola, potatismos och choklad medans vi kollade igenom våra kameror och skrattade gott åt gårkvällens bilder samt videos. Skulle köpt en mobil men det får vänta tills imorgon. Drog vidare till Vadstena för att fira kusin. Trevligt med paj och bröd samt brors militär-historier. Han och jag hamna också i slagsmål, mamma fick gå emellan. Åkte hem, somnade i bilen. Chillade i soffan, köpte pizza och hyrde film. Somnade riktigt tidigt och jag vaknade då också riktigt tidigt. varit vaken ett bra tag och elin sover fortfarande.

ska nog kolla om hon känner för att vakna snart eftersom vi ska hinna till ingelsta shopping en sväng innan hon ska till tåget och jag till jobbet. Drar direkt till A efteråt, vill inte sova själv. Nu ni, där fick ni hela helgen på en gång. Vi hörs. Om jag inte fastnar i mobilen som pappa lovat mig imorgon. iiih :D hejdå.

för att summera min födelsedag.



en bild säger mer än tusen ord.
och denhär bilden säger allt.
det kommer mer biler och förklaringar inom kort.
och videos! massa videos!
folk som då behöver förbereda sig är:
sara wilhelmsson, anna hellberg,
fredrik edvardsson, stina johansson,
sara söderlund och jag såklart.

tusen tack till alla vänner för att ni kom,
superfina presenter och en dimma jag sent hittade ut ur.
tack igen. Ni är bäst.


0

16 oktober. äntligen!
räkningen är helt slut.
jag fyller år idag.

skum nog känns det precis som vanligt.
precis som 19, fast ett år äldre.

ikväll blir det phezt, som maria så fint skulle uttrycka sig. men innan dess ska jag hinna med en hel jävla del.
jobba. duscha. städa. bränna skivor (har dock panik över det eftersom datorn vägrade göra det igår kväll, elin får rädda mig annars vetefan vad jag gör). hämta elin. köpa present till kusin. göra iordning lokalen och allt som här därtill. SEN kan vi börja festa.

jag sitter på jobbet i skrivande ögonblick.
hörs sen. KANSKE.
jag fyller ju som sagt år. iiiiiiih :D

tack till mor & far för födelsedags-sång och present imorse :)

btw

jag har alltid gillat ironi. Och hade det inte varit lite ironiskt om jag, nu när jag tjatat i flera veckor om att jag snart fyller år, skulle dö? (hemsk jag vet men ironiskt så säg) Det var dock det första jag tänkte på när jag skjutsade A till praktiken imorse och vi fick sladd på bilen och var på väg rakt ner i diket i en rasande fart. Lugn nu gott folk, jag är en grym bilförare och fick därför bilen rak relativt fort igen men jag erkänner att mitt hjärta satt i halsgropen och det slog minst 240 slag i sekunden. När jag fått bilen rak, A tagit min hand och jag hade lugnat ner mig så var min första tanke;

"Shit, tänk om jag hade dött.
1 dag innan min 20årsdag.
fan vad synd det hade varit."

1

knappt det. 13 timmar kvar och sedan är jag vuxen. eller jag kommer nog aldrig bli vuxen. (hoppas jag!) Men jag är iallafall inte tonåring och definitivt inte ett barn längre. Förutom min mammas och pappas barn men det kommer jag ju alltid men jaja, ni fattar vad jag menar.

sitter på jobbet och bara njuter av att lektionen gick kanonbra och att tjejerna närsomhelst är klara för att gå härifrån. Då ska jag hem, hämta upp min ginapåse och åka till ingelsta för att byta byxorna jag köpte igår till en storlek större. Inte kul att ha byxor som åker ner över rumpan. inte vackert. nej nej. Så dom ska bytas och sen hem för att fortsätta städa (jag hade städat så fint i mitt rum men det är lika stökigt nu igen efter att jag och A tillbrinade kvällen där med mat, snask och tusen täcken och kuddar så jag får städa igen), fortsätta bränna skivor, förbereda, chilla och sedan drar ner till viken för dagens sista jobb-pass, 17.00 - 20.30. Inte taggad alls men jag biter ihop och jobbar på. Belöningen får bli imorgon då det äntligen är fredag. Känns galet.

nu ska jag börja röra mig. ciao

17.42

det blev:
flera påsar chips.
massa popcorn-påsar
salta pinnar
kringlor
75 plast muggar
ballonger
serpentiner
sugrör
25pack cd-skivor
strumpbyxor
lös-ögonfransar
eyeliner

samt en lite för tidigt present till mig själv:
sjukt snygga, detaljerade, leggings.

Nu ska jag hämta A. köpa mat och se på film.
där avslutar vi kvällen.

längtan



anna & stina



sara


 
elin & jag

kan inte fatta att ni åker från eskilstuna & söderhamn för att fira min dag.
jag uppskattar det verkligen. verkligen. vi kommer ha så kul!
saknar er tjejer men på fredag kör vi! :D



duktig malin.

poäng till mig. rejäla poäng till mig. nu är rummet städat och både mor & mormor kommer nog tappa hakan. Dom har tjatat på mig i veckor (!!!) om att städa iordning på mitt rum. Att inte ha tusen saker på bordet, fixa ordning i bokhyllan samt inte slänga kläder på golvet och soffan. Detta har inte gått särskilt bra men idag bitchslapade jag mig själv, tog mig i kragen och städade hela rummet. Sängen är bäddad, på bordet finns inget annat en fin duk, ljus och blommor. Man kan se golvet och soffan är också fri ifrån kläder. Känns bra.

och inte nog med det! Fick min lön för juli och augusti från badet för några dagar sen. Lite mer än 4000kr och 3 av dom 4 sattes direkt in på sparkonton. Skulle kunna göra hur mycket somhelst för dom pengarna men jag känner mig mogen och ansvarsfull nog att sätta undan så pass mycket. Jag vill ju faktiskt flytta nån gång också.

skulle behöva dammsuga men nu får det vara nog med poäng.

2

onsdag. ingen ork.

bara dagens.
jobb 08.00 - 09.45.
städa källaren.
handla till festen med sara.
bränna skivor.
chilla med A.

mer än så orkar jag inte beskriva dagen.
ska bli superskönt att få träffa sara,
utanför dansen för en gångs skull.

tisdag

godkväll och hoppas att ni har haft en lika bra tisdag som jag. Mina tisdagar är alltid bra om jag tänker efter. det enda negativa för dagen var nog att jag var så sjukt hungrig på träningen att jag mesta yra omkring och inte riktigt kunde ta in allt. Trots detta blev vi klara med All That Jazz och mina dubbelpiruetter såg lika bra ut idag som igår. (älska att se utveckling!!) Har även fått med mig skivor hem av Carro så nu kan jag äntligen dra igång med de tre koreografierna till musikalshowen vi ska ha i december.

Har bäddat ner mig i sängen nu, ser på sjukt gamla repriser av Big Brother och ska nog faktiskt bestämma mig för att sova närsomhelst. Imorgonbitti är det tidig lektion med djäkne-9:or så jag måste vara utvilad. dock ska jag inte jobba särskilt mycket eftersom tjejerna jobbar fortfarande med sina egna koreografier så det blir en lugn morgon för mig och lotta. Så därför, godnatt. <3

3

nu är det inte många dagar kvar och jag panikar lite.
många vänner ska bort, många jobbar sent och ännu fler börjar tidigt på lördag.
jag som hade ränat med massa folk. men men, det ska inte hindra mig.
jag röjer med dom som är där. så de så.

jag, sara, elin, stina och anna är iallafall sjukt taggade.
nu jävlar.



jobbet igår gick riktigt bra, Lotta var med och det gick galant trots en barnlektion ifrån hell. oh. attityd. På vägen hem till stan igen lyckades jag övertyga A om att det inte alls är kul att sova själv så istället för lagerlunda så blev det ektorp även denna natt. Roast, mackor och thé innan vi la oss för kvällen. Jag fick utbrott och hade nått känslomässigt damp där mitt i natten men tillslut somnade efter att ha torkat min tårar samt diskuterat drömmar.

haft en ledig förmiddag. inte gjort ett skit, bara vilat och det har jag gjort med gott samvete. Skönt faktiskt att inte göra nånting men snart är det dags att börja röra sig. packa ihop väskan som ska fyllas med skivor, block, vattenflaska och sånt som behövs på jobbet. Hämta upp Lotta, käka på fräcka och sedan ha dagens första lektion. Går till 19.00 idag, då kommer sofie upp och vi ska snacka skit i sofforna innan vårann egen träning börjar.

ciao.

copycat

jag måste bara härma underbara sara söderlund.
hennes blogg har gått från hennes vardag till en massa roliga minnen och just därför tänker ja skriva lite små grejer som jag aldrig någonsin kommer glömma med henne. Te.x danslägret när hon gick i sömnen och anklagade alexandra för att ha snott viktorias madrass. För att inte tala om killen med tuppkam vid natttygsbordet eller när hon gungade mig i min säng.

och alla fredagar på krogen. Knädansen. Lilla. Spontana kort med främlingar och alla de kort ifrån ottens toalett. Dagen efter är vi diskuterade att vi aldrig brutit nått i hela kroppen trots ett hektiskt dansliv och senare samma dag så bryter hon lilltån. Eller min 19årsfest då hon slickade bålskålen ren. Den festen var också då hon hade klänning på festen och sen jeans & linne på krogen. När och varför hon bytte är fortfarande ett mysterium för oss båda.

sen var det dedär rädda rådjuret.
dedär om att man inte ska kasta glas i stenhus.
hennes 18årsdag när hon föll nerför rådhus-trappan med huvudet först.
domdär DOS KORVOS utanför otten
för att inte tala om svart-taxin som blev dyrare än planerat.
vi är alltid FULLt med på noterna.

jag kan hålla på hur länge som helst men jag slutar där. <3

idag var det en bra bloggdag.

hej och hå vad många inlägg det blev idag då. Det här inlägget är ju mest för att höja mitt självförtroende för jobbet ett snäpp till faktiskt. Jag har nu i flera veckor lärt mig mer och mer om att vara danslärare, ha ansvar och planera lektioner. men idag ska jag göra mer än så. Förutom danslärare så ska jag också vara handledare. Evalotta och Maria ska praoa hos oss och ska därför, under två veckors tid, hänga med på mina lektioner. Ska bli kul att ha lite sällskap faktiskt, speciellt i valdemarsvik om kvällarna. Nu ska jag åka närsom. Blir nog fan inget mer bloggande nu. haha! Hejdå

lördagkväll i bilder

 

    




@ work

lyckad lektion. tur att dom har tränat in ett par danser så man kan variera sig lite. Kul att tjejerna också lyckades galant med att lära ut helt själva. Lte rörigt och i mun på varandra men det gick bra. Nu står dom i duschen och jag sitter här i danssalen, lyssnar på min nybrända skiva och bara njuter av min favorit-miljö. Dock har jag glömt laddarn till datorn hemma så den dör snart skulle jag tänka mig. Så tjejerna får rappa på lite, jag vill hem och äta stek. Måste få tag i simon också, jag behöver några låtar till festen och man kan alltid lita på Simon. (läs: SIMON, LOGGA IN FÖR HELVETE! :D)

nu ska jag fortsätta planera lektionerna nere i Viken ikväll.
inte särskilt tagg just nu men det kommer när jag väl är där.
kommer hem sent ikväll. kommer dö i soffan, eller nån annanstans.
men först är det Roast på Berns med Felix Herngren. (Y)

4

då var vi inne på slutsträckan.
4 dagar kvar. på fredag kör vi.
då jävlar, som nina säger.

vaknade upp hos A för någon timme sen, medans han gjorde sig iordning så låg jag kvar i sängen och slöade mig så länge det gick tills det var dags att åka. Han fick skjuts till praktiken och sen gasade jag hem. Har sedan jag kommit hem fixat lite med musik samt ätit frukost. Ska närsomhelst packa ihop mig, alla jobbgrejer och datorn för 09.30 - 11.00 är det jobb med johnbauer-elever som gäller och när jag kommer hem igen ska det slappas, förberedas, skickas mass-SMS och äta stek. (pappas underbara stek. nu är det höst på riktigt när pappa bärjar laga sånt käk)

hörs sen! Ciao!

i need you. shine on me.

my levee's have broken, my walls have come
Coming down on me
crumbling down on me
All the rain is falling
the rain is falling, defeat is calling
Set me free
i need you to set me free
Take me far away from the battle



@ work

panikade rejält när det bestämdes att jag ska sova hos A inatt igen. Inte över att sova där såklart utan mer över hur jag skulle ta mig dit så bekvämt och smidigt som möjligt både nu ikväll och imorgonbitti. Bestämde mig såklart för bilen för då undkommer jag det regn som jag misstänker och slipper gå hem i kylan imorgon samt att jag kan vara snäll att skjutsa honom till praktiken. (Jag är nog faktiskt för snäll ibland, det märktes igår)

IALLAFALL... paniken kom för att jag kom på att pappa snott min bil och ställt den på sitt jobb då han har jouren nu. Och inte skulle jag få låna deras bilen över kvällen och natten så det blev att slänga i både mig och A i bilen för att åka upp till Söderbergs med hondan, backa ut BMW, in med hondan och åka iväg med min trashade pärla till BMW. Skjutsade hem A och panikade hem för att göra iordning mig för dagens jobb. Och här är jag nu, haft en lektion och har nu hål i ca 45 min till innan nästa lektion börjar. Har 3 lektioner till idag och slutar alltså 20.45. Streetjazz, showdans och dancemix. Att de tär svinkallt i salarna måste jag också berätta. Stackars min 10-13åringar höll på att frysa ihjäl. Dumma element som vägrar bli varma. men jag håller ut, bara 4 timmar kvar. Sen drar jag till A.

jag vill ha pizza. massa bakismat. typ pizza. eller max. galet gott.

5

dåliga uppdatering igår men jag hann verkligen inte. A och jag sov så länge som det gick innan jag absolut var tvungen att gå upp och göra mig iordning. Drog på mig finkläder och packade min handväska, skjutsade hem A och hämtade upp Ellen. Tankade bilen, tog ut pengar och satte fart mot Eskilstuna där vi tillbringade några timmar på hösten första rikstävling i discodans. Helt underbart att få vara där igen. Hälsa och kramar på folk man saknar och bara andas den ljuva dicodans-doften. (svett, hårspray, fotsvett och liniment)

väl hemma igen var det bara att packa om väskan, hämta upp vin och nyklar inna pappa skjutsade mig till sara. eller aa, sara's lägenhet. Hon var inte hemma än, därav anledningen att jag skulle hämta nyklarna. När hon kom hem blev det några glas vin, fix, godis och catch-up-talk om allt möjligt. Mest om pojkvänner och vänners pojkvänner, döden och aborter. Spelar egentligen ingen roll vad vi prata om, jag var bara glad att träffa henne igen. Alldeles för länge sen sist <3

Närmare midnatt mötte vi upp Ida, Ellen och Moa vid Manésa som var smockfullt så vi vandrade vidare. Teaterbaren var stängt pga LJUDISOLEEERIIIING (HAHA!) så vi hamnade på The Side bar. Dyrt och litet men väldigt trevligt med fina vänner i sällskapet. En mojito senare traskade vi mot Hugo's och kom in 30 minuter senare. Dansade och drog runt bland allt onyktert folk. Jag hamnade tillsist med Danne på uteserveringen och skrattade åt allt och ingenting. Kramade på Vicky och sen vandrade (läs: vinglade) jag och A hemåt i kylan.

Idag är det jobb. 15.00 - 20.45

7

EN VECKA! :D
herrejösses. jag är så barnslig.
men jag älskar födelsedagar.
speciellt min egen.
the big 2 and 0.


har egentligen inte tid med detta. Eller jag har verkligen inte bråttom men jag ska egentligen redan vara igång med att fixa smink, hår och bestämma dagens kläder. Ska för en gångs skull lägga av mig träningskläderna (det blir lätt så att det är vad man har på sig när man jobbar som danslärare) och istället hoppa i något lite mer obekvämt vardagligt. Ska nämligen iväg till Linköping och IKEA med min mormor idag. Käka lunch, ta en fika, leta efter tallrikar till min kommande lägenhet, leta ny mobil samt en vinterjacka. Om mormor ska titta på något speciellt vet jag inte men det ska bli oerhört trevligt att tillbringa lite tid med sin mors mor.

hoppas på att få träffas mamma's moster en stund också och sedan ska jag trampa plattan i mattan hem till Norrköping igen. Mormor stannar hos Ulla så jag kommer ensam hem. Ringer A då och kollar läget och ikväll blir det bara mys och chill framför Idol. Soft.

Nu ska jag röra mig. Hejdå.


på repeat.


@ work

igårkväll hade jag panik. Panik för att jag kände mig sådär igen och var rädd för att jag inte skulle få sova nånting alls. Ringde caroline i, som sagt, panik och undrade hur fan vi skulle göra ifall det visade sig att jag inte skulle klara av jobbet nu på morgonen. Vi löste det och hade olika backup-planer men av rubriken att döma så kan ni ju gissa vart jag är. Jag somnade av ren utmattning och vaknade inte en enda gång, inte ens när klockan ringde. Försov mg och fick panik-köra upp till jobbet.

tjejerna från djäknes 8:e klasser jobbar själva idag. Det verkar gå bra men man får hugga tag i dom ibland och få dom koncentrerade på uppgiften. Dom har blivit varnade att ingeting gjort räknas som frånvaro så dom jobbar på. Var jag en lika stor ögontjänare när jag gick i 8:an? svar: OH JA!

nu blev det stök här inne och grupperna i andra salen vågar jag inte tänka på.
Vi hörs soon.

såklart

akon - sexy bitch
andrew spencer - 2 b with u (2-4 grooves remix)
robkay & snooky - carry on
darius & finlay - do it all night (dan winter remix)
britney spears - 3
sean kingston - ice cream girl
BEP - party all the time
BEP - i got a feeling
familjen - det snurrar i min skalle
maskinen - bränner

låtarna som taggar mig mest och bäst inför nästa fredag.

update.

sådär. Nu är lektionen klar för idag. Tjejerna har visat upp dagens arbete, berömt varandra, stretchat och har sedan 20 minuter varit i omklädningsrummet. Jag sitter bara här, lyssnar på min chill-skiva och väntar på att dom ska bli klara så jag kan få låsa och åka hem. Men jag blir nog kvar i minst 45 min till. yarabbi. tog vi lika långt tid på oss när vi gick i skolan? nja, bara om det var innan en lektion som NA eller ABMS. Jag gillade aldrig böcker om kretslopp eller Ulla Muda. -ryser-

om jag ska vara helt ärlig så gör det mig egentligen ingenting att tillbringa lite tid här i danssalen. det är skönt att sitta på golvet och höra skön musik flöda ut ur högtalarna. Lite egen tid. Bara ta det lugnt och slappa till max. Speciellt idag när jag inte riktigt mår som jag borde. Jag vill ha skräpmat. Nu får tjejerna skynda sig så jag får komma hem. äta. sova. förbereda kvällens jobb.

mellan halv 4 - 4 hämtar jag upp jonna som blir kvällens sällskap ner till Viken. tycker det verkligen är obehagligt att åka själv när man känner sig seg och hängig så jonna är underbar och följer med. det betyder catch-up-talk och damp i bilen. Barndansskivan och säkert en godisbit eller två.

comedy fightclub ikväll. får inte missa.

@ NDC

Norrköpings Danscenter för den som inte är insatt.
även kallat: jobbet.

tjejerna ifrån JohnBauer jobbar för fullt med sina egna koreografier som jag gett dom i uppgift att komma på. Det har gått bra och det har samtidigt gett mig, som inte känner mig 100% en liten vila samt en chans att få iväg alla de mail som jag behövde svara på och skicka iväg. Ska närsomhelst ropa tillbaka dom hit in och se slutresultatet.

intressant.
intressant indeed.

8

godmorgon.

är hemma igen nu. Tillbringade kvällen i A's soffa och säng tillsammans med mat, ananas, thé, kakor och popcorn. Såg på film och en himla massa roliga serier. Långa samtal och kramar tills klockan var alldeles för mycket och det var dags att sova. Klockan ringde alldeles för få timmar senare och då var det bara att häva sig upp och traska mot bussen.

jag är hemma igen nu, ätit frukost och chillat i soffan. Ska närsomhelst packa ihop mig och sedan dra iväg mot NDC där jag ska ha lektion med JohnBauer-elever. Är inte ett dugg pepp faktiskt men det kommer nog gå bra. Det löser sig på ett eller annat sätt. När jag kommer hem igen så ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt. Sova nån timme till, käka lunch och städa iordning på rummet. Mer om det sen. Hejs.

9

det var segt att gå upp imorse trots att jag faktiskt fick sova hela natten utan att vakna en enda gång. Hade jag inte haft snooz-knapp på telefonen så hade jag nog fortfarande sovit, så pass trött var jag men upp kom jag och iväg till jobbet. I bilen för en gångs skull pga regn och en jävla blåst. Lektion med djäkneparks 9:or och det gick jättebra. Tjejerna jobbade på och ficm idag jobba lite själva med att dela upp sig i grupper och göra 4 åttor var. detta gav mig lite vila samt en chans att se hur tjejerna jobbar i grupp.

har varit hemma ett par timmar nu, hunnit duschat och fixa med musiken till festen. Ska närsomhelst göra mig iordning, dra på mig mer kläder och fixa något att käka. Ska se mina underbara halvtimmes serier och vänta på att telefonen ringer. Ska träffa A ikväll :)

nu, mat.

whatever

det spelar ingen roll längre.
så fort du öppna munnen eller vad du än gör
får mig att vilja slå din käke ur led.

tror inte du gör det med flit men du stör mig.
mer självisk än du kan man nog inte vara.


klapp på axeln

jag tycker verligen inte om att fråga om eller efter pengar. Jag menar, jag hade panik när jag skulle börja diskutera lön på nya jobbet. Om hur mycket, när den kommer och allt såntdär. Jag tycker det är jättejobigt men man måste ju göra det. Därför tyckte jag att jag var jätteduktig när jag skrev 3 arga mejl till 3 chefer på badhuset där dom glömt bort min lön för två månader. Inte okej. Fick svar idag. Chef 1 mejlar mina tider till chef 2 som ska betala ut dom nu i oktober. Chef 3 kan ta sig i arslet. Snurrigare människa har jag aldrig varit med om.

hursomhelst, dom flera tusen som jag VERKLIGEN HOPPAS ( :@ ) kommer på oktoberlönen så ska nog det mesta in på sparkonton. Lite ska jag leva loppan för men mycket ska sparas. Jag är inne i dendär öva-inför-att-man-flyttar-hemifrån-fasen nu och då gör det ingenting att lägga undan en del.

måste skicka in timrapporten till Valdearsviks kommun också. tur att man inte behöver göra ett skit på NDC, carro har kollen och man behöver bara dubbelkolla. Sådär, nu har vi pratar massa pengar iallafall men det var skönt att få ut det. nu ska jag snart sova och drömma om dollartecken. Inte för att jag bryr mig om dollarn, den är bara en symbol för pengar. Men det visste ni säkert innan. Godnatt.

dagens händelser.

1. hos massören. Mika hittade helt rätt (helt fel?) och tröck som en idiot. Jag skrek och önskade bort mig ifrån all smärta men det gick inge vidare med den önskan för smärtan var kvar och jag med den. Mika likaså. Josi knäckte mina kotor till rätta och jag var rejält yr efteråt. Ett liniment som brände hål på min rygg.

2. kom upp till dansskolan och mötes av 3 brudar som satt i sofforna. Betedde sig som om dom ägde stället men det slutade dom med när min telefon ringde och jag förklarade för mor att jag var på jobbet. Då övergick dom till vanliga (?!?!?!?!?!?!) 14åring-fasoner. "asså jag messa erik och bah: men jag ska knulla dig. och han bah: men du skulle ju knulla min kompis. och jag bah: men jag vill knulla dig. han bah: sluta. jag märkte att han blev rädd. HAHA! och jag bah: nu blev jag ledsen i ögat när du dissar. Tåren rinner från ögat, ner på kinden, ner för magen och ner i mina byxor. *fnizZ*" URSÄKTA?!?! inte fan håller man på så i den ålder? eller...? håller man NÅGONSIN på så? pinsamt.

3. en barndanslektion från helvete. Tre nya elever vara två hade panik. En tjej ramla och ville till mamma. En skapligt uttråkad och en som skulle, bokstavligt talat, skrika varje låt. "IIIIIIIIIIIMSEEEEE VIIIIMSSEEEEEE SPIIIIIINDEEEEEL!"

4. en showdans-lektion med 7-9 åringar fyllda med frågor. Hur gammal är du? varför? varför inte? varför? dit? vad ska vi göra sen? kan vi dansa den igen? ja, ni förstår fortsättningen. (tur att det bara var 45 minuters-lektion)

5. splithopps-träning med min och carro's showgrupp. Ni kan bara fantisera om hur mina ben mår nu.

6. showdans träning för fulla muggar. Värmde upp med Dreamgirls och Superstar innan vi övade mer på stol-dansen och senare gick över till ny koreografi till All That Jazz. Den sistnämda kommer nog vara den mest porriga i vår lilla showgrupps historia. Höfter, juck, sjalar mellan tuttarna, "UUH!" och smek. Hej och hå ;D

som sagt. jag gillar tisdagar.


sean kingston

tomorrow. i'm finally coming home tomorrow.
i just gotta get thru today. but hey,
what's one more day to wait?

tomorrow. you'll be back in my arms tomorrow.
i just gotta get thru today. but hey,
what's one more day to wait?

10

precis som A sa. Nu kan jag räkna dagarna på mina egna händer.
jag älskar att fylla år. jag blir som barn på nytt igen. galet men sant.

nu: massören 13.30
snart: jobb 15.30 - 19.00
sen: träning 20.00 - 21.030

jag gillar tisdagar :D

jag har fått några aha-upplevelser.
att lägga undan pengar samt dra från kontot till huskonton är inte så hemskt.
jag jobbar faktiskt halvtid. (20 timmar + relativt bra betalt)
saker är ibland inte för bra för att vara sant. det är bara bra ibland.

i got soul but i'm not a soldier.

Jävla skitbörjan på måndagkvällens arbete. Hamnade i bilkö, var tvungen att vända hem för att hämta nyklar, hamnade i bilkö igen, kom ur rusningsgtrafiken och lyckades hamna i en bilkö igen pga av en olycka. Lyckat. Kom försent  men är hemma igen efter 3,5 timmes lektioner av hiphop, jazz, disco och street samt lekar som under hökens vingar kom, ett två tre stjärna, solen och limbo. Tränade även på splithopp tillsammans med min stora grupp som idag endast bestod av julia, siri och linus. Gick kanonbra faktiskt och dom kommer nog ha rejäla värkar i benen imorgon.

En annan höll på att frysa ihjäl på väg hem men kom relativt snabbt hem, alla bilköer var borta nu så jag gasade på utan problem. har hunnit se på roast på berns, vänner och nu CSI. Funderar på att sova snart trots att jag skulle kunna vara vaken länge till. Dagen börjar inte förrns 13.30 imorgon och sedan rullar det på. Massage, jobb och träning. Jag gillar tisdagar.

nu drog det roliga sällskapet på MSN så det kanske är dags för mig att dumpa skiten också. Skönt att sova. Jag gillar min säng men den är alldeles för tom. Andra bullar blir det på onsdag. Dock inte i min säng. IALLAFALL, nu ska jag sova. känner mig lite febrig men det kan vara pga kylan från bilfärden. En od natts sömn tar nog bort det. Godnatt som sagt. Ciao.


han har gjort det igen.

SEAN KINGSTON - ICE CREAM GIRL

varje dag, varje kväll och minst sagt varje fest kommer den spelas.
gilla, gilla, gilla, gilla, gilla, gilla. *tummar upp*
facebook-skadad?


11

måndagar är tråkiga. ren fakta.

idag är jag inte riktigt sugen på nånting. Inte att göra nånting, inte att tänka eller att ens bry mig. Det enda jag lagt riktigt energi på idag avr när jag mejlade badet och undrade om mina pengar som inte kommit än. Morgonens lektion gick av bara farten och sedan var jag hemma igen. Eller, dagens goda gärning kom emellan. En gammal dam hade ramlat ihop på gatan med cykel och påsar så jag var snabbt framme. Hjälpte henne upp, plockade ihop alla varor och tog upp cykeln samt försäkrade mig om att hon mådde bra innan jag fortsatte hemmåt.

Ska närsomhelst packa ihop det sista för att gå ut till bilen, tanka och sedan sätta fart mot Valdemarsvik där jag jobbar mellan 17.30 och 21.00 ikväll. Är inte dugg på humör om jag ska vara ärlig men dom kommer också gå av bara farten då det är bra grupper och härliga danser. Mitt sega humör kommer nog tagga till sig efter första lektionen och sedan är jag igång. Kommer antagligen vara pigg som fan när jag kommer hem och det gör ingenting för då är det dags för Roast på Berns. Ska bli intressant att se hur många som klagar på det ikväll ;D

är det bara jag?


jag har ingenting emot folk som gör vissa ändringar här och där,
verkligen inte.
har man råd och inte nöjd med det man har
så ska man såklart får göra nånting åt det. 
jag dömer ingen.

men är det bara jag som tycker att Kissie ska fixa näsan när hon ändå är igång?


guardian angel

i will never let you fall.
i'll stand up with you forever.
i'll be there for you thru it all,
even if saving you sends me to heaven.

sara.
maria.
jonna.
simon.
sara.
nina.
ida.
sara.
anna.
moa.
sofie.
micke.
fredrik.

cause your my true love, my whole heart.
please, don't throw that away.

please don't walk away and please tell me you'll stay


så borde varje dag börja.

- godmorgon.
- godmorgon.
- jag är kåt.
- va?!
- jag är kåt.
- då kör vi.

HAHAHA!
raka puckar och ingenting annat.

22.22 (wöw!)

tänkt att 6 timmar kan kännas sååååå länge. Kändes som om jag aldrig skulle få komma hem men hemma är jag nu och har redan hunnit prata med både Maria och A. Kollat på ny mobil och klocka som jag ska önska mig när jag fyller år. (OM 12 DAGAR!!) Det lutar åt SE T707 och adidas sportklocka. ja tack! iallafall..

i skrivande ögonblick äter jag skinkost-mackor och dricker tranbärsjuice. mackorna är himmelskt goda men juice är en historia i sig. inte gott någonstans men nyttigt som tusan och oerhört bra för de problem som jag har haft den sista veckan. Hoppas på att slippa det inatt så jag är utvilad till imorgon då det är dags för morgon OCH kvällslektioner, på NDC och nere i Valdermarsvik. Ja är taggad.

dags att även börja tänka på vad som ska handlas till festen och vem som ska få följa med mig att handla allt. Så väldans tråkigt att handla själv så någon ska jag väl kunna tvinga med mig samt att denna person har då något litet att tycka till om min fest. Jepp, så är det. Nu ska jag se det sista på tv (typ idol repriser) och sedan krypa ner i sängen, ensam tyvärr. Inte okej.


12

igår var ingen vanlig lördag. Man har börjat vänja sig vid att käka, göra sig iordning, förfesta och seda dra ut på krogen men inte igår. nej nej, A och jag köpte käk ifrån MAX, vidare till citygross för att köpa godis, läsk och chips. Åkte hem och parkerade oss i soffan, såg på Da Vincikoden och bara njöt av att inte göra nånting alls. Ingenting förutom att diskutera religion och länder. Somnade sjukt tidigt. Vaknade sjukt tidigt.

hade det inte varit för jobb och träning så hade vi säkert fortfarande legat kvar där men det gör vi inte, han gick hem och jag har hunnit med en hel del faktiskt nu innan det är dags för mig att åka till jobbet. Städade ur bilen (behövdes verkligen), diskuterat lägenhet och tallrikar med mor, öppnat ett huskonto och busat med hunden, som förövrigt är dum i huvudet idag. 

nu ska jag jobba, 15.00 - 20.45
hejs. 

13

.. dagar kvar. wuhu!

igår blev det bio och käka med A för hela slanten. Filmen för kvällen blev "Inglorious Basterds" och jag varvade mellan att vara nära till tårar till att vara skitförbannad och vika mig dubbel av skratt. Två scener var skrattretande dåliga men över lag var filmen riktigt bra. Fûhren påminde väldigt mycket om Jokern i Batman och Brad Pitt's insats var inte dålig den heller. yum. En promenad i kylan (tack för den!) hemmåt och landade i soffan med datorn och roliga youtube-klipp innan vi somnade.

Har inte gjort ett skit nu på dagen förutom slöat och sett på film. Han är hemma nu och fixar lite. Jag ska också fixa, typ duscha och så, för snart ringer han igen. Då blir det en sväng med bilen för att hyra film, köpa snask för kvällen samt käk. Mamma ska på Ladies Night så det blir bara vi, pappa och hunden hemma. Skönt med en hemmakväll till, inte ett dugg sugen på att gå ut med tanke på att denna vecka har varit jävulsk när det gäller sömn och vila. Mår fortfarande inte 100% så därför dissar jag denna lördags uteliv. Skräpmat, godis och film låter himmelskt för mig. tack för mig. hej.


14

ännu en sömnlös natt. jag blir galen. Jag älskar hösten, verkligen. Men sen är det dedär med kylan. Svinkallt på morgon och kväll samtidigt som det ibland är så pass varmt att man klarar sig med en tjock tröja. Ibland gör man en missbedömning och halvt fryser ihjäl eller, som jag, lyckas dra på mig nått som liknar en urinvägsinfektion som endast visar sig på natten och håller mig vaken. Hände i måndagsnatt och det hända inatt. Inte sovit en blund, bara sprungit på toa samtidigt som jag oroat mig för ifall det skulle släpppa tlls det var dags att gå upp och åka till jobbet. det släppte inte men jag jobbade på..

ligger hemma på värmedynan nu, dricka MASSA vatten, knapprar ipren och trycker i mig c-vitamin i form av proviva och clementiner. Ligger i tvrummet på övervåningen där mamma och pappa ställt in min gamla säng och här blir jag kvar ett bra tag till. Ska se på Ellen DeGeneres show nu. Sen Ellen, Christine, Vänner och Fresh Prince innan jag börjar göra mig iordning för kvällen. Ingen utgång ikväll men bio med A och det ska bli minst lika trevligt.

:)

lilla landet lagom

jag vill ha mitt emellan.
ni får mig i fällan om ni inte har fejkade fejs.
oavsett place.
det kan vara söder bara ögonen glöder.
passar lika väl kungsholmens port eller västförort.

00.44

ojojoj vad jag sov förut. helt galet. Kände inte alls för att åka ner till viken och jobba men ner kom jag och satte direkt igång med lektionerna. 3 av 4 gick kanon och dendär som inte gick kanon behöver vi inte prata om. snorungar. Hade dampet påväg hem, pratade i telefon (fypåmig!) och dansade loss.

Trodde jag skulle somna så fort jag kom hem men med tanke på de timmar jag sov mitt på dagen så är jag sjukt pigg just nu. Borde sova, jag ska jobba imorgonbitti kl 08.00 - 09.45 med djäknepark, men jag kan inte. fortfarande pigg och samtidigt är det alldeles för trevligt via msn och för roligt via youtube med "sthlm live-klipp". skrattar så jag dör i skrivande ögonblick åt Özz Nujen. "nae, jag är inte rasist men visst fan luktar dom?" HAHA! "klart som fan du är arg, du bränner ju fel flagga!" HAHAHA!

sitter också här med utomlands-drömmar.
v.44 verkar lockande. minst sagt.
drömmer om det. hejdå.


heja rumpmus.



efter ett X antal försök så lyckades han få med både moa, mig och nina.
han hade ett himla ovanlig sätt att ta kort men det blev bra iallafall.

nu väntar jag bara på besked ifrån honom och ante,
om när och var fotokvällen blir av.
inom kort, TACK. Hör av er, grabbar!


thomas järvheden.



jag blev, helt seriöst, överlycklig när jag såg att han skulle vara med i Comedy FightClub en gång till. Förra gången skrattade jag mig fördärvad när han pratade om det tecknade varningsskyltarna med gubbar som kläms eller ramlar. "han faller ju så orealistiskt. typ 1,5 m OVANFÖR marken. Lägg it en matta om det är så halt inne på Burger King då!" haha! Han blir mitt ögongodis för kvällen, kvälens sista skratt och sen kan jag sova gott. jag menar, man faller för killar som får en att skratta och att han samtidigt är en fröjd för ögat gör ju inte saken värre. yum.


1 oktober

yey. äntligen. jag älskar hösten, speciellt oktober. Dert gjorde mig ingenting att det regnade utanför fönstret när vi vakna imorse. Jag var bara glad. 15 dagar kvar till den stora dagen. Buller och bång. Det regnar fortfarande utanför mitt fönster och jag stortrivs.

Igår var en .. okej kväll. Supermysigt på Manésa med ett glas vin och en mayday. Ingen kö till krogen men det kan bero på att klockan inte alls var mycket och inget folk var där än. Förutom alla domdär tjejerna som hade ett rejält behov av att skrika, högt, gällt och tydligt. "PLUGGAR NI? DET ÄR BÄTTRE ATT JOBBA! ÄR NI PARTY IKVÄÄÄÄÄÄLL?!" kortlekar i taket, kaninpojkar, alice på scenen och det bjöds på thé med vodka i. när det blev tråkigt och jag inte längre ville vara kvar drog jag tag i A och frågade om vi inte kunde gå hem. Det kunde vi. sov väldigt gott.

Nu på morgonen blev det jobb med JohnBauer-elever. alla var trötta, slitna och kände sig hängiga men vi hade kul. Hämtade upp Sara, gav henne mina skivor, bjöd på mackor och nu sitter jag här. Ska sova en timme i mamma säng för jag är sjukt trött. Vill inte vara trött när jag ska bila till viken om några timmar. ommer vara helt slut ikväll. Sova på en gång. Jepp! hejdå!

RSS 2.0