18 oktober

herrejävlar.
så nöjd jag är.

fredagen var riktigt bra. hämtade upp elin. fick muffins-paket och sedan avr det bara att sätta igång. Skivor skulle brännas. vi kulle packa ihop våra vskor med kläder, smink, hår-grejer, skålar, sprit, snacks och massa annat. Pappa fick skjutsa bort oss. Bord skulle ställas fram. ballonger skulle blåsas upp. (fyfan vilket värk vi hade i mun och fingrar efter det). serpentiner skulle läggas ut. snacks skulle hällas upp. bål skulle fixas. hår skulle plattas. smink skulle på. kläder skulle på. Och sedan var det bara att vänta. Folk döck upp lite närsomhelst och jag (vi) blev bara fullare och fullare. Jag röjde hårdast med söderlund, stina och anna. jag var kramglad och fullare för varje minut som gick. jag fick pussas. swedish banana. mamma skjutsade ner oss till krogen. vi dansa. vodka sour och tequila shotar. (aldrig mer enligt elin) taxi hem för oss alla 3 som aldrig hade klarat av att gå. Dimman var alldeles för tät och fötterna gjorde ont. Elin på soffan, jag & A i sängen.

tack som fan. allihopa.
en sak är säker. trots att jag fyllt 20 och aldrig mer behöva be nån annan köpa sprit åt mig så har jag nu vin hemma så det räcker för minst ett halvår framåt. Tack även för trosorna. för tavlan. för tröjorna. popcornskålen. ramen. lösögonfransarna. intim-spelet. cocktailglaset. klockan. och såklart en massa mer. för att inte tala om minifisen.

lördagen var galen. alla 3 var fortfarande fulla när vi vakna. Men vi tvingades upp efter som familjen,först, skulle iväg till IKEA. Mor och far för att kolla kök och elin och jag hade planerat en sväng på IKANO men det pallade vi inte. det blev istället avslagen cola, potatismos och choklad medans vi kollade igenom våra kameror och skrattade gott åt gårkvällens bilder samt videos. Skulle köpt en mobil men det får vänta tills imorgon. Drog vidare till Vadstena för att fira kusin. Trevligt med paj och bröd samt brors militär-historier. Han och jag hamna också i slagsmål, mamma fick gå emellan. Åkte hem, somnade i bilen. Chillade i soffan, köpte pizza och hyrde film. Somnade riktigt tidigt och jag vaknade då också riktigt tidigt. varit vaken ett bra tag och elin sover fortfarande.

ska nog kolla om hon känner för att vakna snart eftersom vi ska hinna till ingelsta shopping en sväng innan hon ska till tåget och jag till jobbet. Drar direkt till A efteråt, vill inte sova själv. Nu ni, där fick ni hela helgen på en gång. Vi hörs. Om jag inte fastnar i mobilen som pappa lovat mig imorgon. iiih :D hejdå.

Kommentarer
Postat av: Anna

låter som ni hade trevligt :)

2009-10-18 @ 12:32:38
URL: http://hattifnattanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0