djungeltrumman

åh! jag tycker om när telefonen ringer, på skärmen står det "maria" och man svara sådär glatt man alltid gör när hon ringer. Hon frågar: är du upptagen? Jag svarar: nej. och då kommer det. djungeltrumman. dumdumdumdumdum. jag hoppar högt och utbrister: oh berätta! sen är skvallret igång. det är nog bland det roligaste som finns. eller iallafall det näst roligaste som finns. Våra bilturer runt händelö mitt i natten är ganska svårslagna.

30 september

ehm hej. lektionen idag gick riktigt bra men det tog ett tag innan vi kom igång. Alla låg på golvet, stretchade igång kroppen och bara segade innan vi kände att NU orkar vi sätta igång. Uppvärmning och styrka innan vi fortsatte dansa och hade riktigt kul. Trots att det är en väldigt tidigt lektion och det faktiskt är den enda lektionen jag har så är det verkligen värt det :)

Nu är jag hemma igen, jättetrött fast mätt och belåten. Kan inte bestämma mig för om jag ska sova en stund nu eller om jag ska duscha först. Det blir nog en tupplur framför Grey's Anatomy och SEN slänger jag mig i duschen. Gör sånt som man ska och sedan kommer jag stå instängd i garderoben fram tills Nina ringer. Jag kommer ha mina vanliga i-landsproblem som jag alltid har när vi ska ut. Ikväll är det Otten ONZDÁ som gäller. Jag, Nina och Maria ska chilla och bara dansa av oss. En drink eller två på Manésa innan vi drar dit. Ska bli en skön kväll och skönt att ha sällskap hem också :)

vi höres. hejs.

dagens visdomsord.

"ett viktigt organ är huden,
för den innehåller allt det andra."


uppe med tuppen.

inte coolt.
jag är trött.
jag vill sova.
nu: jobb, 08.00 - 09.45
sen är jag ledig resten av dagen.
soft.
hej så länge.

birthday-girl



underbara, rara, saknade Sara fyller 20 år idag.
grattis på din dag, hjärtat!
snart ses vi igen och då röjer vi som aldrig förr.
favorit i repris? en fylla utan dess like? ;D

hoppas du får en kanondag. önskar jag kunde vara där.
saknar dig. älskar dig. Puss och tusen grattis-kramar! <3


00.08

mycket nöjd med denna tisdag. Behandlingen var mycket bättre idag, gjorde inte lika ont och knakade inte alls lika mycket. Lektionerna flöt på riktigt bra förutom det faktum att mina 3-4åringar var jättetrötta och lite gnälliga men det gick bättre när dom fick dansa och sjunga (läs: skrika) till "Huvud, axlar, knän och tår". Egna träningen gick kanon och vi dammade av stol-dansen. Hade sjukt kul och det märks att vi faktiskt är en av de "bättre" grupperna när vi satte hela dansen på mindre än 60 minuter. Good work, tjejer!

hemma nu. degar i soffan och är social via msn. tryckt i mig mackor, ägg och en himla massa vatten. Ska sova närsom för jag ska upp redan 07.30 imorgon, lektion med Djäkne 08.00 till 09.45 och sen är jag ledig hela dagen. Inte göra ett skit utan bara taggad inför kvällen. Jag, Nina och Maria ska göra norrköpings klubbliv osäkert. Otten ONZDÀ har tema: Alice i Underlandet.

skitsamma nu. godnatt.


29 september

ingen inspiration.
ser endast fram emot dagen.

nu: massören, 13.30
snart: jobb, 15.30 - 19.00
sen: träning, 20.00 - 21.30

men först, lämna in de försenade filmer vi hyrde i fredags.
detdär påminnelse sms:et hade varit en bra idé. det vet du till nästa gång.
haha! nu ska jag käka nått snabbt och sen dra. ciao.

du vet vem du är.

"hate is a strong word but i really, REALLY, don't like you"


00.07

trötta tjejen som skriver.
lektionerna gick asbra ikväll.
hade egen-fest i bilen hem
jag, drägarna och tippen.
saknade jonna.
roast på berns, vita bönor och msn.
ska nog sova nu. som sagt,
trötta tjejen som får sova länge imorgon.
hejdå.


lite smått nervös

jag är så sjukt trött. skulle kunna somna här och nu utan problem och jag funderar faktiskt på att sätta alarm på mobilen och blunda i ca 40 minuter innan det är dags att packa ihop sig, sätta sig i bilen, tanka och handla på Shell/7eleven och sedan sätta fart mot Valdermarsvik. Är lite rädd för att bli trött och värsta tänkbara; somna vid ratten. Inte bra. Så ska blunda en liten stund nu.

men först måste jag berätta om dagens skrattattack:
efter lektionen med johnbauer-eleverna så blev det en väntan på att tjejerna skulle bli klara i omklädningsrummen och när de sista var klara så gav vi oss av. Tvingades ta trapporna eftersom kenpo bygger om och hade okupperat hissen. Jag öppnar hissdörren och där sitter ett helt tjejgäng mitt trappan. Min ögon blir stora som tefat och jag frågar; men hej. Ska ni in hit? (höll på att ringa Caroline och frågade om det var något som hon kanske hade glömt att berätta för mig) men tjejerna svarade (sådär kaxigt som bara en 14åring kan): ääh, nae?. Lite fundersamt frågade jag igen; så varför sitter ni här? Tjejerna kollade på mig, på varann och sedan på mig igen innan gängets tuffaste brud, drygt och helt cool-lugnt, höjer på sitt ditmålade ögonbryn och säger: "vi chillar, fritt land."

HAHAHAHA! 

nu ska jag blunda en liten stund. hejdå.

morgonens absoluta höjdpunkt.

en natt av nästintill ingen sömn alls. Har haft en släng av nånting som liknar en urinvägsinfektion vilket resulterade i att jag vaknade 02.30, grymt kissnödig och sprang upp till toan och där satt jag. Hade sjukt ont och bara väntade på att det skulle "gå över". Funkade inte förrns klockan var 04.30, då la jag mig i soffan och höll tummarna för att få sova någon timme iallafall. 07.30 stod morsan över mig och krävde skjuts till jobbet. Jag hade inget annat val.

Nu är jag iallafall hemma igen, mår bra, har inte ont, mätt och belåten. Ser på The Voice och skrattar ihjäl mig åt Jakobs och Jingelmannens rapattack. Det absolut roligaste som händer på morgonen! Morgonens rapattack gick till Kissie som solar alldeles för mycket. Hon fick en version av Katy Perry - Hot n' cold men de enda ord jag hör just nu är jakob's "SOLARIE-BRUN, SOLARIE-BRUN" haha! Jag ska tuba och hitta massa fler. Lägga in dom på bloggen och föralltid skratta åt folk som blir hånade i tv. Ha! skadeglädjen är den enda sanna glädjen.

Nu ska jag ta bilen (eftersom det är så tråkigt väder idag och jag vågar inte bli kall) till jobbet och ha lektion med JohnBauer-elever mellan 09.30 - 11.00. Efteråt måste jag jobba här hemma en stund, komma på nånting till ungarna i viken och sedan åka dit. så, vi hörs. hejs!


mysteriet är (nog) löst.

för er som undrar vart fläskfilén faktiskt tog vägen så kan jag tala om att vi starkt misstänker Nero. Han var tydligen här medans dom åt mat förut. Mamma och pappa går alltid och vila några minuter efter maten och hnden brukar följa med men han är smartare än vad vi tror. Mamma kan nu faktiskt komma ihåg att han försvann ett tag, allt vatten i hans skål är borta och han bajsade direkt när dom gick ut. Drav våra misstankar. Senario: han går ur deras sovrum, in i matrummet, hoppar upp i kökssoffan och drifrån till bordet och äter upp fläskfilén. Dumma (smarta?) hund.

ett telefonsamtal senare.

sara - men berätta då. vad sas?
jag - jadu, vi sa typ bara att ...
sara - vänta! ska jag berätta en äcklig sak eller?
jag - ehm.. aa?
sara - det ligger en fluga i toan.
jag - va?
sara - ja, en fluga. i toan. stendöd.
jag - nej nej, han badar bara.
sara - ja, han badar asmycket.
jag - haha! ja..
sara - men säg då! vad sa ni?!

27 september

tackar fredrik & frida för en kanon-fest. Riktigt trevligt! Träffades massa nytt folk men även massa folk sen innan. Rasmus, Ante, Isabelle, Elvira, Matte, Jojje. Moa & jag tappade bort varann där nån gång på vägen men hittade varann i köket igen, fick jacob och polkagris mellan tuttarna vilket uppskattades av somliga medans andra mest undrade vad det var för slags inbjudan. "wanna taste?" HAHA! Fick skjuts ner till krogen, hamnade längst fram i kön direkt eftersom vi hittade micke och simon där. In på fribiljett, dirr till baren, en smäll på näsan och ett snabbt toalettbesök innan jag varvade mellan dansgolvet och uteserveringen. Bjöd på drinkar, shottade med Daniel, kramades med lisa, pussades med A och sedan gick vi hem.

hamnade på parkbänken utanför mig i drygt 1,5 timme innan vi tyckte att vi diskuterat klart och gick in, myste och tillslut somnade. Vaknade några timmar senare men gick inte ur sängen förrns mobilen ringde 13.40. "- du är ju mojje. - Ska du säga! Du är ju tydligen dum i huvudet." HAHA! Drog till jobbet när klockan började närma sig arbetstid och har varit där tills nu. Det enda jag har hunnit göra sen jag kom hem har varit att äta, prata med Sara och undrat (tillsammans med mor&far) vart fan fläskfilen tagit vägen. Ska sova närsomhelst för jag är trött. Ska upp skapligt imorgon, lektion med JohnBauer-elever 09.30-11.00. Godnatt!


i-landsproblem

tänkte ju att jag behöver inte gå upp på övervåningen förrns typ 18.57 men sen kom jag på att jag ska ha mördarskorna på mig så jag måste gå upp redan nu. Vilka problem vi kvinnor har. Och nån gång i framtiden ska jag föda barn också. Shit. Bara problem, när ska man få vila?

26 september

herreminskapare.

fredagskvällen blev väldigt lugn. Vi låg i soffan och varvade mellan filmer och mys. Somnade skapligt tidigt faktiskt men vakna hundra gånger av att folk skicka sms. Jag blev galen medans sällskapet bara skrattade åt mig när jag blev flyförbannad när han drev med mig. "- Vart ska du? - Jag ska hem. - VAAA!?!?!?!"

Det var svårt at ta sig upp imorse. var helt slut och inte tagg alls för uppvisning men vi tog oss dit iallafall och dansade säkert 7-8 gånger. Anläggningen la av flera gånger vilket resulterade i att vi själva fick sjunga Beat It. Väldigt komiskt. Skönt att få vara hemma igen nu.

Närsomhelst klar för en kväll i dimman. Sminket är på, håret är fixat, ska fixa lite med drickan och sedan är det bara kläderna kvar. Jonna hämtar mig och Emma 19.00 till Moa där vi ska göra sista kollen innan vi försvinner till fredrik & fridas inflyttningsfest. Möter upp resten av gänget på Hugo's och sen är det bara röj som gäller. Jag är tagg!

höst, it is

ja nu är sannerligen hösten här. Mamma ringde och frågade lite spydigt om jag skulle ut ikväll OCKSÅ? Jag kan förstå henne med tanke på att jag varit ute varenda fredag enda sen låångt innan studentveckan. Men inte konstigt, mor & far har tillbringat varje helg i gamleby och husvagnen så krogen har varit mitt substitut för dom men nu när hösten är här och dom tagit hem både sig själva och husvagnen så skadar det faktiskt inte att vara hemma en fredagkväll. (andra bullar blir det imorgon då det är Röj med stort R hos f & f)

Hursomhelst, det som bevisade mig att sommaren faktiskt är borta och hösten tagit vid är när jag sa lika spydigt till mamma att jag faktiskt ska vara hemma och undrar vad det blir för mat. Svaret blev: (nu kommer det! anledningen till hösten. Herregud vad jag är omständig) Kyckling, kroketter och beasås. Det är SÅÅÅ höst i denhär familjen. Mamma kommer lägga sig i tv-rummet och se på nått antikt och tråkigt, pappa kommer varva mellan köket där maten fixas och vardagsrummet där hans whiskey står samtidigt som han lyssnar på absolut rock classics och lilla jag kommer sitta i källaren, dricka läsk och hoppas på att disneychannel visar nån bra film ikväll. (bäst att passa på, senare ikväll lär jag inte få se på de. haha! kvällens sällskap har inte disney som favorit. Jag förstår mig inte på honom.)

oh, hösten är här.

löning.

och vad passar då bättre än en sväng på Ingelsta med Maria? Nae jag kan då inte komma på något bättre. Det blev en sväng i några affärer, lunch och ytterligare en sväng runt om Ingelsta Shopping. Min lön hade ramlat in och jag kände att jag hade faktiskt råd och lust att göra av med pengar. Det var länge sen så idag fick detta följa med mig hem.

en grå kofta. 199kr från Gina
en svart kofta 149kr från Gina
svarta leggings 99kr från Gina
svart basiclinne 99kr från Gina
lila trosor 49.50kr från Gina
svarta trosor 49.50kr från Gina
rosa trosor 49.50kr från Gina
BH 99kr från H&M
matchande trosor 49.50kr från H&M
dj-halsband 99kr från JC
hörlur-halsband 99kr från JC
svart/guld armband 79kr från JC

hemma igen nu, mormor har varit här och hjälpt mig fixa med kläderna inför morgonsdagens dansuppvisnings på Ingelsta Shopping. Sitter nu bara här och ser på My Super Sweet 16. Hatar't och hatar fjortisarna men men, dom får väl göra som dom vill. Jag tänker göra som jag vill och ikväll speciellt. Håller tummarna. Taggar inför imorgon. 

24 september

idag var det riktigt svårt att ta sig upp ur sängen. Hur mycket jag är försökte så tröck jag bara mer och mer på snooza-knappen men halv 9 var jag uppe, åt frukost, drog på mig träningskläder och förberedde mig mentalt för dagens första och enda lektion som gick riktigt bra. Tjejerna jobbade på och uppställningarna blev riktigt snygga. Vi fortsätter igen på måndag.

Annars har dagen inte bjudit på mycket alls. Inte någonting om jag tänker efter. har bara degat men det har varit skönt. Tagit väl hand om kropp och själ, ätit massa mat och lyssnat på musik som gör mig glad. Ikväll (om bara en timme eller så) kommer jag nog vara ännu gladare än vad jag redan är. Då ramlar vänner in innanför dörren och vi ska bestämma käk och film för kvällen. Om jag och Moa får bestämma så blir det pizza från Neptun och skräckfilm från Stockholmsvägen. Klingar bra i mina öron.

Imorgon är det jobb igen.
Djäkne 8:or, 08.00 - 09.45
sen får vi se vad fredagen bjuder på.
men än så länge är det bara torsdag.
trevligt det också.


Ikväll gör jag Anna stolt!

jag och håkan jobbar vidare på vårat förhållande. Jag faller mer och mer fast mest för Anna's skull. Jag skulle ge väldigt mycket att få sitta med henne, en kopp thé och lyssna på Kung Håkan en hel kväll tills natt blir dag och dag blir natt igen. När vi bara snöade bort. Saknar dig, banan.

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri
men det struntar jag i,
för vi dansar och du har så mjuka läppar. - Kom igen Lena

du stod i dörren och sa:
"är dethär allt du blir så dör jag"
Lillebror, bli aldrig som jag. - Känn ingen sorg för mig Göteborg

Så säg det och få det gjort.
det finns bara ett enda sätt att brinna upp - För en lång, lång tid

vi är inte såna,
som i slutet,
får varann. - Nu kan du få mig så lätt

och jag ramlar in på nått diskotek
och så ramlar jag ut så vitt jag vet.
jag ramlar omkull och tog mig upp
och sen, ramlar jag omkull igen. - Ramlar

vad jag bryr mig om är att se,
som i slowmotion när du går sönder
inuti. Så som jag gjorde det. - kärlek är ett brev skickat tusen gånger

jag hatar att jag älskar dig och
jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


23 september

Goddag!
Känner mig sådär .. lugn. Vilket resulterar i att jag mår riktigt bra. Sov oerhört skönt inatt trots att ryggen gjorde ont och varenda liten del av min kropp knäcktes så fort jag rörde mig. Sällskapet trodde jag skulle gå sönder närsomhelst och tyckte (som jag) synd om mig. Drog oss upp ur sängen när klockan ringde 07.15 för att cykla respektive gå mot jobbet respektive skolan.

Få elever idag, ganska skönt för jag hade ingen orka alls att hålla reda på 17 stycken när jag var trött samt att kroppen kändes grymt ostabil. 1,45 timme senare stod tjejerna i duschen och jag sov vid högtalarna. Vaknade upp av att dom ropade hejdå och jag stängde ner allt, låste och cyklade hem. Somnade i soffan och sov till 13.40 när Anna plingade på MSN för att kolla hur allting ter sig här i Norrköping i hennes frånvaro. Slängde mig i duschen, käkade och bara njöt av att inte behöva göra mig iornding för jobb.

Ska sminka mih lite snabbt nu och sedan sätta fart med bilen mot stan, hänta upp Sara, åka tilldansskolan och hämta tyg oh sedan sätta fart mot Åby där våra föräldrar ska fika och kolla på kök. Sara ska plugga och öva inför audition så jag ska vara hjälp och mentalt stöd. Får se hur kvällen slutar. " f ö r b e r e d   d i g   p å   d e t   v ä r s t a   -   h o p p a s   p å   d e t   b ä s t a "


22 september

hej och hå. vilken wow-känsla. väldigt trevligt, jävligt mysigt och alldeles för få timmars sömn. men jag gillar't. Det var det lätt värt. Han är snäll. nu ska jag till massören, sen böjar jobbet 15.30 och egna träningen börjar 20.00. När klockan slår 21.30 traskar vi hemmåt. Jag delar med mig av min säng inatt igen. Snäll som jag är.

Nu har jag svinbråttom. måtte dagen gå fort. HEJDÅ

måndag 22.47

helt ärligt så blev jag lite besviken på filmen vi såg. Visst att den var bra och vi satt på helspänn flera gånger så var den ändå ganska utdragen och ett väldigt plötsligt slut. Förstod inte riktigt varför? jaha, vad hände sen då? 1:an är bättre enligt mig, 2:a är bra och jag väntar spänt på nästa uppföljare. Men kul hade vi eftersom vi lyckades skratta oss igenom större delen av filmen (trots att Cyrus ledsna vän gick hem innan den knappt börjat) och det uppskattades inte av folket framför, vid sidorna och bakom oss. Men det var det värt. Om jag har träningsvärk i magen imorgon så beror det på mia och cyrus. (eller de 150 sit-ups vi gjorde på träningen)

hemma är jag nu. chillar i soffan och skrattar mig fördärvad åt Roast på Berns. Tyvärr snart slut men då fortsätter jag skratta åt Seinfield. Ska försöka hålla mig vaken ganska länge ikväll så jag verkligen får sova ut imorgon för imorgon jobbar jag länge. 15.30 - 20.00 + egen träning. Ska hinna upp till massageakademin och få laserbehandling samt massage av Mika innan Josi kommer in och knäcker tillbaka ryggen, nacken och bäckenet till sin rätta plats. men det är imorgon, vi hörs då. HEJDÅ!


21 september

hej och hå. min kropp börjar seriöst säga ifrån nu så det passar bra att skolorna i viken har studiedagar i veckorna så jag får vila lite ifrån både resor och danslektioner. Kroppen mår riktigt pissigt och då menar jag speciellt ryggen. Efter morgonens lektion med JohnBauer så ska den ifrån på skarpen och jag kunde inte resa mig ur soffan utan att fälla en tår. Ringde mamma som rådde mig att ringa Mika istället, han måste ha hört paniken i min röst för han bokade in mig på närmaste tiden, 13.30 imorgon. Tackar vi gudarna för.

skulle ha gått en sväng med både jonna och sara ikväll men jag måste ställa in det, jag pallar inte. Istället lycades jag lura med både maria, cyrus och niklas på bio. Ska äntligen få se "flickan som lekte med elden" och sen är det raka vägen hem till soffan och där ska jag ligga resten av kvällen. Endast vara social via msn och tycka synd om mig själv. Så aa, vi hörs på msn sen. CIAO!

e v a   s i m o n s   -   s i l l y   b o y

-

nae jag pallar inte.  alldeles för trevligt på msn för att blogga istället. nya kontaker är alltid trevligt.
jo just det, Ante kan få en liten hälsnings då mina och linn's fötter komma vara honom evigt tacksamma för skjutsen hem på lördagnatt så vi fort och smärtfritt kom hem till vår pomme och bea-sås. Mycket mer än så orkar jag inte. jobbar imorgon, 09.30 - 11.15. hejdå.

20 september

shit, dagar bara flyger fram. Livet går sjukt fort och närsomhelst har man väl fyllt 20, frat ett år med körkortet, alla jämn-gammla vänner är också 20 och helt plötsligt är det väl 2010. Dagarna går fort, och då ska vi inte ens snacka om timmarna. Känns som minuter, minuter känns som sekund och sekunder existerar inte ens. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Världen är lite och allt är IKEA's fel. (mer om det ikväll, kanske)

Här sitter jag och trycker i mig kexchoklad och BURN. Ska cykla upp till NDC närsom börjar jobbar 15.00 och är hemma igen strax efter 21.00. Vi hörs då, kanske. Om jag inte däckar på en gång, sjukt trött och en huvudvärk utan dess like. Men jag överlever. CIAO SÅ LÄNGE.

18 september

det blev en tiig morgon eftersom jag hade lektion med 8:or från Djäknepark. Så, 1 timme och 45 minuters discolektion och nog fan skulle man behöva höja rösten och säga ifrån på skarpen. Det är nått speciellt när man har skolklasser, man är på helspän hela tiden med tanke på att dom klassas som vanliga lektioner. Skriva ner uppförande, ta närvaro och frånvaro samt se till att alla är med hela tiden. Jag var helt slut efteråt, somnade mitt på dansgolvet när tjejerna gått ifrån lokalerna. Cyklade hem nöjd med att låsningen idag gick utan några problem.

Slängde mig i duschen, åt frukost och gosade med hunden. Städade iordning i källare och har nu gjort mig iordning. Ska bara fixa håret, dra på mig kläderna och packa ihop väskan. Ska röra mig mot resecentrum om ca en timme, ta pendeln mot Mjölby och där möta Linn och resten av Hjertsted-familjen. Ska bli kul att träffa den delen av släkten igen. Hur Linn och jag tillbringar kvällen återstår att se, ifall det blir en utgång i Linköping eller om vi stannar hemma med filmer, käk och skitsnack. Spelar inte mig nån rolle gentligen eftersom vi kommer tillbaka till Norrköping imorgon och då är det utgång planerat.

Som sagt, vi hörs imorgon. CIAO!

17 september

att jag ens kommer ihåg det. en vacker dag kommer jag köra över dig. plocka ut dina tänder, trampa på dig och slå dig blodig. Om inte mamma hinner först och då vågar inte inte riktigt tänka på vad som kan hända. Vet inte om du ska vara mest rädd för mig eller henne men skulle jag vara tvungen att välja .. så väljer jag den sistnämnda. hursomhelst, grattis på födelsedagen. jävla idiot.

min mage gör jätte ont, ibland önskar man att man föddes till karl. Musklerna är helt slut efter flera timmars dans nere i Valdemarsvik och mitt huvud. Likaså gör mitt inflammerade pekfinger. Svullnaden har gått ner och det varar inte lika mycket längre men iallafall. Att ha ett finger som ser ut som en snorre, som min mor så fint uttryckte sig, är inte kul. Vackert är det inte heller. Skitsamma. Ska sova nu, klockan ringer 06.30 imorgon för 08.00 ska jag vara på NDC. 8:or från Djäknepark ramlar in då och vill dansa. Jag ska verkligen försöka vara snäll med det är inte lätt så tidigt på morgonen.

GODNATT!

då ses vi den 16 oktober



kommer ni ihåg hur vi gjorde förra året?
i år gör vi samma sak igen. och lite värre ändå ;D

den 16 oktober är min stora dag (20!!!) och hoppas att vi alla ses då.
temat för kvällen är simpelt: RÖJ. så hårt ni kan.
festen är en förfest och sedan försvinner vi alla till krogen.

men då ses vi då. redo för fest. BIG TIME.
hörde jag skål? ;D


onsdag 17.19

Blev det något Kolmården? Nej. Fy på mig som hade glömt att djurparken endast har öppet på helgerna nu. haha. Får bli nån annan helg helt enkelt. Istället styrde vi bilen mot Linköping. Käkade lunch på burgerking och sedan böev det bilen igen för ett försök om att hitta Gamla Linköping. Gick lite sisådär trots att vi följde skyltar. 45 minuter senare gav vi upp och bad om hjälp på en 7eleven.

- Du hittar inte till Gamla Linköping? Eller.. det gör du säkert?
- Jodå, du kör bara..
- Du har ingen karta?
- Jo men jag ska förklara först.
Kör tillbaka, i rondellen kör du mot Gamla Linköping.
- Jag behöver ingen karta..

vandrade genom gamla stan, letade som tokar efter Chokladboden ("hur ska vi hitta ut? Vi hittar ju knappt in!") och efeter skrik ifrån Fredrik så stod vi tillslut inne i affären och undrade vilka lådår och påsar som skulle få följa med oss hem. En hel del fick plats i väskan. MUMS!

Jag är hemma igen nu, gottar i mig romerska bågar och kexchoklad. Ska nog inte göra ett skit ikväll. Inte jobba, inte träffa nån. Bara njuta av att ha soffan för mig själv hela tiden. Pappa ska minsann inte få se nån sport här inte! ICKE! min soffa!


16 september

tjululuulu!
det var segt att gå upp imorse men efter att ha snoozat både 4 och 5 gånger så tog jag mig upp till övervåningen för att skvätta kallt vatten i hela ansiktet och efter det så var jag minst sagt vaken. Sminkade om mig, käkade frukost och drog på mig träningskläderna. Satte mig på cykeln och försvann upp till NDC. 9:orna ramlade in en efter en och lektionen drog igång. Hade inte alls behövt vara nervös men fick säga ifrån en gång till en sån där negativ person som trodde hon kunde göra lite som hon ville. Suck.

Nu har jag duschat, sminkat om mig och bytt från träningskläder till en mer lite fin, vardagliga outfit för närsomhelst ska jag ringa Fredrik, stressa honom lite och hämta upp honom. Vi ska till Kolmården, utnyttja Stina's fribiljetter och bara ha en bra dag. Måste skynda. Hörs ikväll. Kameran följer med så bilder kommer också. CIAO FOR NOW!

tisdag 23.26

nae, jag hinner och orkar skriva lite till trots att min kropp skriker GÅ OCH LÄGG DIG KVINNA så säger mitt huvud NEJ MALIN, DU VILL SE SEINFIELD! tyvärr verkar min kropp vinna då mitt huvud kommer på att jag faktiskt ska upp 06.30 imorgonbitti. 08.00 komemr det vara fullt med djäkne-9:or på NDC och dom ska tydligen vara .. speciella så jag är lite nervös och måste vara på alerten hela tiden. Därför kanske det är ags att sova men den där duschen gjorde mig pigg. Det gjorde också de skratt som mor & jag har skrattat när vi såg på Hell's Kitchen.

på tal om skrattat..
Ellen fick mig att skratta som en idiot på kvällens träning.
"AAAJ. åååååh! *applåder*" HAHA! :D

imorgon blir det även Kolmården på fri-biljetter med Fredrik. Man har ju kontaker så imorgon är det han och jag som styr Kolmården med järnhand (brainhand?) ha! Ska hursomhelst bli riktigt kul att gå runt där med en bästa vän och bara kolla på alla djur. Håller tummarna för fint väder! Nu ska jag faktiskt sova. NU säger jag godnatt.


15 september

jag har inte riktigt tid med nånting känns det som. Den timmar som jag är ledig gör jag stora försök att komma på mer och mer till alla grupper hela tiden och inte ens det orkar jag. Hotan har fortfarande inte gett sig och förkylningen är kvar. Känner mig inte sjuk men nånting håller mig tillbaka. Hurosmhelst så har jag inte tid för gissa vem som kommer jobba måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, söndag? JAG :D Alltså 6 av 7 dagar i veckan. Inte hela dagar och vissa timmar är bara på morgonen men iallafall, det ger mig pengar varje dag. Känns bra!

idag jobbar jag mellan 15.30 och 19.00. Barndans, showdans 7-9, showdans 10-13 och Showdans Ung/vux fortsättning. Klockan 19.00 tar jag rast och käkar lite för 20.00 är det dags för träning med showgruppen igen. Fortsätta på One Night Only och bara köra hårt inför uppvisningen den 26/9 på Ingelsta Shopping.

Kommer vara helt död ikväll så godnatt säger jag redan nu. CIAO.

the dirty truth


women bends - men breaks.

- Jamie Foxx


hoppa runt i ring, dansa honky tonky.

just det. barndanslektion var det. kan öva lite ikväll med dom mindre barnen. te.x köra honky tonky, tokighetsdansen och andra roliga lekar man kan göra med dom eftersom dom inte fick leka nått förra veckan. Disco-imse-vimse & jag vill ut och springa. Får se vad man kan hitta på. Det är ju bara 45 minuter som vi ska fördriva. Gick förra veckan, det går denhär veckan också.

14 september

helt död. klockan ringde 05.30 imorse och då var det bara att ta sig upp, på med kläder och sätta sig i bilen för att hämta upp bror och hund som väntade utanför sitt hus. Storebror skulle tillbaka till Kvarn och militärhögskolan och jag var världens bästa lillasyster som snällt skjutsade honom trots at jag mycket hellre hade legat kvar i min varma säng.

hunden var trött och sov hela vägen dit, storebror läste 91:an och jag oroae mig på tillbaka-vägen. Och mycket riktigt var det inte lika lätt att ta sig hem som dit. Kom till Linköping och sedan var jag totalty borta. Hittade inte ut för 5 öre så mamma fick guida via mobilen. Hade sällskap av 4 söta pojkar i bilen bakom på hela E4:an. Långtradare överallt och maktkamp med en volvo. (som jag förövrigt vann då han gav upp vid 140km/h) Kom hem, slängde i mig frukost och planerade lite snabbt dagens första lektion uppe på NDC, bytte om och gick ut till cykeln. Mötte, till min tur, Caroline utanför huset och det blev genast en diskussion om vem som skulle ha lektionen. Vi hade totalt missuppfattat varandra så det bestämdes att Caroline tar dagens lektion och jag förbereder inför Viken.

jobbar ikväll därnere mellan 17.30 - 21.00. Skyndar hem, (med Jonna som sällskap under hela kvällen), fixar käk, duschar och sen ska jag dö i soffan medans jag kollar på Roast på Berns. Jag längtar faktiskt. Är ju som tidigare sagt redan helt död. Förkyld är jag också och mitt finger ser ut som en varmkorv. Som sagt, jag längtar till kvällen. Vi hörs. CIAO.

hemma igen.

har varit hemma ett tag, degat som en degklump i soffan.

6 timmar var jag uppe på NDC idag, 4 lektioner av streetjazz och dancemix som har resulterat i en helt slut kropp och själ samt en förbannad rygg. Väldigt givande lektioner med ungar som var sugna på att lära sig mer och mer för varje minut som gick. En väldigt rolig sista lektion med dancemix ung/vux. Fick barndansskivan och appren ifrån Caroline så jag satt hela håltimmen och lyssna på barnmusik. Varför var inte Jonna där? Hon och jag hade rockat fett till den skivan. Haha! Skrev på kvittenspapper och hämtade ut egna nyklar till lokalerna. Känns bra! Låste tillsammans med Anna, hon lyckades klämma fingrarna i medborgarskolans skylt men det glömde hon bort lika snabbt när hon kom på att hon hade ju faktiskt köpt ny bil. Och den ska strassas. Anna och jag på höstlovet. HAHA!

nu ska jag faktiskt sova. Ska upp snart igen för jag har lovat bort mig som skjuts till storebror imorgnbitti. 06.00 för att vara exakt (!!!!) Han ska till Kvarn och tåget är fuckade så jag ställer snällt upp. Jag är nog världens bästa lillasyster, på riktigt. Måste ganska snabbt tillbaka till stan för att hinna käka frukost och förbereda mig innan det är dags för john-bauer-elever igen. Vi hörs efter det. Ciao.


Jägarn.



- parttime lover, fulltime friend.


13 september

är det bara jag som tyker att 2009 har gått och säkert kommer fortsätta gå SJUKT fort? :O Det är precis som dom säger i Mysteriet på Greveholm; "vinter? Det var ju sommar nyss. Vart tog hösten vägen? Tänk, snart är det vår.." Jag vill inte att det ska bli vinter, gärna höst, men inte vinter. Det är jag inte redo för. Det får mer än gärna bli höst och absolut MER ÄN GÄRNA bli 16 oktober. Måste ringa bort till dom som har hand om lokalen och kolla ifall den är ledig då så man kan ha nånstans att fira sin födelsedag. Wuhu. satsar på samma kalas för förra året för detvar lyckat. mer än lyckat. tror jag. minns inte riktigt. av bilderna att döma så hade vi kul iallafall! Som sagt, vi satsar på det igen. 16 oktober är alltså ett datum ni ska hålla i minnet. inte boka nått!

idag är det jobb 15.00 - 21.00, känner mig lite krasslig så jag får ta det lugnt. Jag ska sova DIREKT efter kvällens dusch för det blir en tidigt måndagmorgon. Storebror vill ha skjuts till Kvarn, 06.00! tack för den..

men ja, vi hörs. CIAO.

take me home, country road


jag har nästan alltid kul när jag går till Otten
men jag undrar om jag någonsin igen kommer ha så kul
som jag hade dendär sommarkvällen i juli 2008.
west virginia, ciderhävartävling, lyft på lilla, knädansen, grabbarna och sara såklart.



sommaren 2008:
"malin, han smiley, SJUKT SNYGG!"

vinter 2008:
"malin, jag såg smiley, han är inte alls lika snygg längre."

sommaren 2009:
"MALIN, nu är det sommar! Smiley är snygg igen!"


12 september

igår gick mitt bankomatkort varmt och det för att jag ville. Nina bjöd på vin när vi satt här hemma och bara tog det lugnt och njöt av varandras sällskap. Diskuterade allt ifrån lesbiska realationer till USA till religion. Såna dära vuxna grejer innan vi kände att drinkarna och dansgolvet ropade på oss så vi drog till Manésa. En hawaiian blue och en daquari raspberry slank ner i min hals utan problem medans Nina nöjde sig med ett glas vitt. Sossar och brats. En Ida Nilsson som är hemma över helgen ifrån skåneland. Robin och Sara gjorde oss sällskap och en vandring mot Otten där det var låång kö. Stå längst bak? Nej nej. man går på vänster sidan, hälsar på den person man känner som står så pass långt fram det bara går och sedan är man inne lite snabbare än dom andra man nyss gick förbi. En vodka sour och en himla massa dans. Mys på uteserveringen och ett blatteträsk som sara så fint uttryckte sig. haha! Nina och jag stannade tills klockan slog 02.55 och då klarade inte mina fötter mer. Övervägde taxi men icke, Kenny övertalade mig att gå så det var bara att traska. Det blev barfota men det var inte myket skönare då det var grus överallt. hade iallafall väldigt roligt när jag gick hem :P slocknade i mamma's säng tillsammans med hunden. Mysigt som fan!

ikväll blir det mys hemma hos Ida men tror inte jag drar ut efter det. Det får bli lugnt eftersom jag har jobb imorgon och samtidigt vill spara pengar. Nästa helg drar jag till mjölby för att hälsa på kusiner och då vankas det utgång i linköping. Kanske tillochmed en utgång här i norrköping på lördagen om jag kan övertala Linn till det. Skulle vara väldigt kul :) Nae, nu ska jag käka frukost! BYE.

new shoes and everything is alright.

det tog oss ca 2 timmar att hitta de perfekta skorna, snygg tröja till robin, käka på kebaben, hämta ut p-piller och köpa kuvert och sedan var vi påväg hem igen. Robin på cykel och jag med bussen. Satt där nöjd och belåten med ipoden i öronen när plötsligt mamma ringde och det blev ett jäkla stök att hitta telefonen, hålla reda på väska och påsar samtidigt som man skulle hålla i ipoden trycka på stop-knappen och kliva av bussen. hej och hå. men jag klarade det. traskade hemmåt med "solo por un beso" i öronen och njöt av några av sommarens sista solstrålar.

 

hunden är här nu och ska stanna hela kvällen. han ligger uppe i mamma's säng och jag väntar här nere på att Nina ska ringa på dörren med en flaska vin och ett krogen-humör på topp. Det blir vin-pimpel här hemma, en sväng förbi Manésa för en drink eller två och sedan skakar vi loss på Otten. ses där. hejs!

9/11

är det bara jag som känner en liten smärta i hjärtat och samtidigt går på helspänn över att vad somhelst faktiskt kan hända idag? Dethär datum är ett man aldrig kommer glömma. Ett vi aldrig FÅR glömma. Det finns så många människor att tänka på idag.

men man kan inte bara sörja. Jag ska faktiskt vara glad idag för nu blir det sko-shopping med Robin och ikväll är det utgång med Nina som står på schemat. Jag gillar't! :D Ses på Otten. CIAO!

00.11

jag överlevde bilresan ner utan att bli trött en enda gång. lekte massa lekar med ungarna. förbluffades hur svårt vissa kan ha med höger och vänster. varför väljer man dans om ens kombinationsförmåga är lika med noll?
skrattade hur mycket som helst på sista lektionen. körde för fort hem. när 90 känns som att krypa; då går det alldeles för fort. frös och skakade tänder. Har tillbringat kvällen i duschen och i soffan. pratat med simon och christine. Ska sova nu. Imorgon blir det seriös shopping med Robin. godnatt.


en utmaning

en dansmamma ringde nyss. berättade att hennes dotter har en diagnos (namnet har jag såklart redan glömt bort) som gör att hon inte pratar med främlingar. Hon förstår allting och svarar på ja och nej-frågor men hon snackar inte. Vilken tur att det är jag som ska sköta snacket och inte ungarna. men iallafall, känns som en utmaning.

nu ska jag åka närsom.
ska bara svänga förbi Shell/SevenEleven och köpa Vitamin och frukt.
ehm, hejdå.

10 september

inget värt har hänt.
soffan och jag har varit ett idag,
likaså jag och vattenflaskan.
drar till viken om ca 2 timmar,
jobbar 17.00 - 20.30 med 4 nya grupper.

det var väl det. inte särskilt värt.
imorgon blir nog en bra dag. måste få tag på Nina.
vi saknar otten.

hejs.

e n   l i t e n   b l o c k e r i n g


han passar oss bra. inte dig. oss. vi är en.

   

spontana händelser är nog faktiskt det roligaste som finns. Och även om det inte är det ovanligaste eller kanske särskilt mycket för ögat så brutalt älskar jag när Maria "Kizzle" Kindahl ringer och berättar att hon står parkerad utanför mitt hus och är redo för en lång biltur runt händelö, svärtinge, lindö, smedby och halvvägs till Linköping. Hon vill alltid höra om djungeltrumman har något att berätta och det har den alltid. Ibland har vi skvallrat så mycket att vi glömt bort vad vi redan berättat och ibland brister vi ut i ångest. "Säg vad du tycker." och "Jag lät honom hållas.." HAHA!

det är tur att vi har varann. annars kör vi mot rött.


0 - 1

.. och vi tackar en maltesisk knäskål för segern.
sen att sverige kunde ha spelat bättre är en annan historia.

fotbollskväll.



min kväll är räddad.
vältränade och svettiga pojkar, ostbågar,
vitamin EVERYDAY & vitamin DEFENCE.
kom igen gubbar, vi ska till VM.


mat

jag har snöat in mig totalt.
varierad kost är inte min grej.
rostade mackor och vatten till frukost.
vita bönor och vatten till lunch.
nudlar och vatten till middag.
rostade mackor och vatten till kvällsmat.
skulle kunna tro att jag är en fattig student.
men jag tycker faktiskt att det är riktigt gott.
jag tycker iallafall jag är duktig som dricker mer vatten än nånsin.

samtidigt försöker jag äta var 3 timme och det är svårare än vad man tror med tanke på att man sällan är hungrig med endast 3 timmars mellanrum. Känns som att det enda man gör är att äta. Men men, mer mat = mer energi och det är något som jag verkligen behöver. Man vill ju ha muskler och för att få dom så krävs det bränsle. tycker iallafall att jag är duktig som äter. För ett år sen hade jag levt på frukost.


09.09.09

Godmorgon världen.

jag har hostat HELA natten så det är inte konstigt att jag har ont i halsen och lungorna. Så, här sitter jag och häver i mig vattenflaska efter vattenflaska samtidigt som jag varvar med choklad för ge halsen något lent. Är ledig idag så ingen stress finns i mig. Ska dock börja göra mig iordning ganska snart iallafall för att cykla upp till stan, möta Sara på MQ och vi ska gemensamt traska till Pastasnäckan för en lunch ihop. Ska bli trevligt med lite kvalitetstid, det var länge sen.

i eftermiddag blir det chill i soffan med massa thé så halsen kanske känns lite bätttre. Kan ju hoppas iallafall. Fortsätta planera lektioner och koreografera i väntan på att mor & far kommer hem igen från sin greklands-resa. Vi hörs! CIAO.

Dom kallar oss för kärlekspiloter


"bara för att vi flyger högt och vägrar komma ner"

- General Knas feat Kapten Röd


8 september

jävlar. jag visste att jag skulle vara trött och sliten med en träningsvärk ifårn helvetet men dethär är nästan löjligt. Jag kan knappt gå och mina muskler verkar hata mig. Huvudet känns 4 storlekar för stort och jag är trött så fort jag kliver innanför dörren här hemma. Söndagen var mest nervös och stressig, måndagen var tidigt och fundersam samt läskig då jag höll på att somna och (pga tröttheten) köra av vägen när jag körde ner till Viken. Lektionerna gick iallafall bra och någotsådär smärtfritt. Helt hyper påväg hem efter att ha hävt 3 redbull. Idag (tisdag) blev det många timmar i sängen, orkade inte ta mig upp. Fick istället stressa som en tok för att hinna upp till barndansen. Glömt blocket i Viken, haft sönder mina (eller aa, mammas) tights samt fått bort Julia's sträckning. Min ac-hosta blir inte bättre utan bara värre. Inte okej. Jag får damp. Får hoppas på att den försvinner snart så jag kan börja träna utan problem.

Showgruppens första träning för säsongen drog igång idag. Fett skönt och sjukt kul. Tränade på en dans som är ny för mig, sandra och sara men gammal för de andra som aldrig försvann till E-tuna. Hursomhelst så är den showig som fan och en rejäl fart i. Precis så som vi vill ha det. Hoppas på att vår positiva känsla hålls kvar nu. Uppvisning på Ingelsta Shopping 26/9.

imorgon är jag ledig. då ska jag tvätta och vänta på att mor och far kommer hem. hejdå.


02.03

första dagen på mitt nya liv. eller aa, hur länge det nu håller på. hemma är jag igen iallafall. en jävligt aktiv dag. lunch med Anna, egen träning uppe på NDC, 4 lektioner, en cykeltur hem, en macka, telefonsamtal och ännu en cykeltur. Hamnade hemma hos Anna där det bjöds på mat, kladdkaka och en massa thé. Ännu mer mys och skitsnack. Skulle inte bli sent men Anna, Klara, Angelika och Erika är alldeles för trevliga för att åka därifrån. Tvingade mig själv att trampa hemmåt 01.15. Kramade Anna länge hejdå och sen var cykeln min enda vän. ipoden och black eyed peas med "i got feeling" gjorde goda försök och var väl egentligen en del av det men att cykla var förbannat skönt.

hemma nu.
borde sova.
jobb imorgonbitti.
09.30 - 11.00 på NDC
John Bauer-gymnasiet.

godnatt.

BIRTHDAY-BOY



Grattis på födelsedagen, Pontus!
nu missade vi drinkarna, vi får ta dom nästa helg ;D
it's on me.

hipp hipp Hurra!


6 september

hej. nervösa Malin som skriver. ska väl egentligen börja med att tacka för igår. mycket trevligt. Gott käk och underbart trevliga människor hos Sara. diskussioner, dans och sms innan vi alla drog vidare till Hugo's där vi möte allt möjligt folk. Bla. Simon, Micke, Moa, Ellen, Sajj, Henke, Mogge, Elin, Marica, Jakob, Isse och Elvira. Mycket kul! Gjorde sällskap med Emil hem, som vanligt. Fyllekäk på MAX, som vanligt. Somnade gott.

Idag är det söndag. Mina känslor idag är blandade. Nedstämd eftersom jag ska ha min farväl-lunch med Anna på PAUS. Nervö för jag har fortfarande lite danser att jobba på och förväntansfull för att idag, klockan 15.00, har jag min första dansklass uppe på NDC. Ska bli sjukt kul och jag hoppas på peppade elever. Kör enda fram till 20.45 och jag hoppas på att jag då fortfarande har energi kvar i kroppen för att cykla bort till Anna och krama om henne en sista gång. Gillar inte att hon åker imorgon.

Bråttom nu, Anna kommer om ca 20 min. CIAO!


5 september

ja ni, igår var .. intressant. väldigt intressant.

Invigningen av NDC gick galant. Dock var Celine sur på mig i början och bara skrek när jag skulle passa henne medans Carro pratade i telefon och försökte styra upp hela dagen. Elise var lite busig och skulle bara ha kakor eller sitt nyinköpta paraply. Anna var redo för att ta emot folk och började hälla upp förfriskningar. Slutade med en skurhink och mopp för att få upp all kladdig skumpa som hamnade på golvet i entrén medans vi dansare satt inlåsta i danssalarna, redo för uppvisning. Annar gick allt bra.  Goda respons från alla olika håll och en cykeltur hem. Självklart i regnet.

Ellinor och jag satt i mitt kök och snackade skit och drygade i telefon i väntan på att Sofie skulle sluta jobba. En sväng till MAX där sofie inte fatta ett dugg och jag tänkte på ekonomin. Sen var det bara att åka hem och starta kvällen på riktigt. En flaska vin, en baccardi apple, musik och tända ljus på altanen. En gräshoppa, alldeles för många SMS och sedan blev det såklart en cigg med domdär pojkarna. tårar, bråk, viljan att slåss och kärleksförklaringar. Dom drog till krogen när vi fick besök av Sajj och compani. Volleybolldansen, dåliga skämt och, ja, dålig musik. Grabbarna kom tillbaka efter krogen och då förändrades allt. Sofie och jag smälte som smör i solsken. Spyor i händerna, leons potatismos, micheal jackson och somliga fick mysa. Hamnade i sängen 05.30 och upp igen 08.00 då sofie skulle tillbaks till jobbet. ja ni.. en sinnes kväll.

Lördag idag. Mest bara jobbat. Planerat lektioner och sådär eftersom imorgon drar vi igång på riktigt! :D Fått ytterliga jobb då jag ska ha hand om john Bauers danslektioner på dansskolan. TJOHEJ! men nu ska jag göra mig iordning för fest hos Sara. Pontus fyller år och det ska firas. Får se vad som dricks ikväll men en drink eller två slinker säkert ner. Vi ses på Hugo's! CIAO!

populärast i norrköping?

min mobil har plingat varje minut sen jag vakna.

vänner som bara vill kolla läget,
vänner som vill bestämma träff,
frågor om utgång,
frågor om man kan ta med ditt och datt hit och dit.
folk om dagen,
folk om kvällen,
dansmammor,
chefer,
mamma,
pappa
och, såklart, folk som ringer fel.


det finns inte nån som du men är du den som jag vill ha?

Nu har tålamodet faktiskt tagit slut.
jag måste stänga dörren, jag orkar inte mer.
Nu eller aldrig. Kan du förstå vad jag känner?
Jag vill inte ha nått med dig att göra,
varför måste du alltid förstöra?

4 september

ingen inspiration. ingen orkar läsa min blogg. bu-hu.

vad händer under dagen?

1. jobba
2. fixa överdrivet smink.
3. träning.
4. uppvisning på NDC's inviging.
5. åka hem och städa.
6. fortsätta jobba.
7. träffa simon
8. sitta på altanen med sofie, ellinor och en flaska vodka.

ja, det var väl det.

3 september

möte 1: det första och jag var sjukt nervös. men allt gick bra, oförväntat bra. regnet föll och vi varvade med skratten och de sura samtalen. tusen sms, ett telefonsamtal och en jävla massa allvar. En isthé, två kaffe och en vandring genom regnet.

möte 2: dans och träning. placeringar och en hel del fel. (ojoj, el el el där. haha!) Nervositet och prestation. "jag är allergisk mot fel" , sara's snygga vändning och mitt skadade knä. smink och hår samt bestämmelse om när vi ska ses.

möte 3: 5 av 7 danslärare diskuterade hösten. pepptalk och mer fix av lokalerna. en galen hund, en rädd 3åring, en skrikande 5månaders och en borrmaskin. utdelning av tröjor och fika.

möte 4: jag och carro satte oss äntligen ner för att gå igenom de kurser som faktiskt startar och inte. några strykningar, några tillägg och några ihopslagningar. ändringar på tider och planering av hur vissa kurser kommer se ut.

nu är jag helt slut eftersom dagen inte tog slut där. fick cykla hem, i regnet. iförd mjukisbyxor och linne. lagade mat och diskade undan i köket och slog mig ner i soffan för att jobba med lite koreografi men icke. sofie ringde och ville ha sällskap när hon skulle ut med hunden så det blev en långpromenad och sjävklart öste regnet fortfarande ner. så nu är jag trött som sagt. ska sova. imorgon är det en lång dag innehållande träning, uppvisning och en himla massa sprit. NATT NATT


det är så tråkigt och trist utan dig



hur ska detta gå? en mango utan en banan?
jag kommer sakna dig. fyfan vad jag kommer sakna dig, Anna.
hade kanonkul, skaffa erfarenheter och gör allt som jag skulle.
jag älskar dig, min fina vän.


vi var barn som ingen ondska kunde nå, himlen var så blå.
nu tar molnen mark, jag var förblindad av att solen sken så starkt.
men mina ögon kommer alltid le mot dig.
<3


00.40

det blev en kunglig middag. kyckling-nudlar, svamp och gurka. Ett glass juice på det och mandariner till efterrätt. Träffade Nina i kassan på Willy's, såg på finalen av SYTYCD (jeanine vann. känns sådär när jag höll på i första hand på Kayla och sedan Brandon men men, hon är grym) samtidigt som jag förde nervösa konversationer på msn och visade bilder ifrån cypern. Maria har gått hem nu och jag lyssnar på min dagliga dos av DBA. underbart. Samtidigt är jag glad att mitt samvete känns hundra gånger lättare och imorgon blir det nog ännu bättre då det blir fika vid färjagården med sofie och ellinor.

hade tänkt vara vaken länge men det verkar inte bli så. är trött. vill sova. dock oerhört nyfiken på vad som skulle hända på msn om jag håller mig vaken. inte särskilt mycket om jag tänker efter. inte ikväll. han förtjänar det. idiot. haha. jag älskar uppdelade texter

godnatt på er.

2 september

umgåts med sofie idag. planerat och varit nervös. Imorgon får vi se om vi överlever eller inte. Ikväll ska jag umgås med maria.bara njuta av varandras sällskap men först ska vi åka och handla. Jag vill ha nudlar. GOTT! nu ringer hon, då har hon åkt hemifrån. SYTYCD-final ikväll! får man ju inte missa. Vi hörs. CIAO.


Det är ett hårt liv i Napa

 

om dendär tjejen inte hade bränt mig med ciggen så hade jag aldrig sprungit upp till Vicky, jag hade aldrig bett hennes kolla hur det såg ut, hon hade aldrig sagt att det såg bra ut och jag hade aldrig dansat därifrån vilket i sin tur betyder att jag aldrig hade missat detdär lilla trappsteget som fick mig att dundra ner i stengolvet med knät först.

fy vad jag hatar rökare.


1 september

goddagens. jag är helt slut. inte så pass att jag känner mig sjuk (ifall någon undrar) men trött är jag. Förstår inte varför med tanke på att jag inte gjorde ett skit på hela dagen. Slappade i soffan, la upp cypern-kort på BDB och bara softade fram till det att Carro messade och ville ha hjälp uppe på NDC. självklart åkte jag upp och fixade med bord och saker som skulle in på kontoret. skrattade åt lilla Celine som låg och skrek efter mamma på sin filt på golvet och sedan ramlade tjejerna in och vi tränade ett par gånger innan vi bestämde kläder och frisyr och sedan blev det avfärd mot Stadium Arena för uppvisning på ungdomsbasketens invigning. Min bil vägrade backa som jag ville så jag fick, pinsamt nog, be om hjälp. Glömde helt bort mitt skadade knä under uppvisningen (dumt gjort!) och det gjorde ont när vi slängde oss ner på golvet. självklart på knä. aj. Åkte hem och möttes av mor, far, hund, wilhelmsson's och stina. Det var fik och hår-salong på en och samma gång. Sandra gjorde dom fina i håret medans vi andra diskuterade dans och cypern. Snuskiga sms och en hund som var beroende av uppmärksamhet. okej, det kanske inte är så konstigt att jag är trött iallafall.

vill sova nu men kan inte. Mor och far åker om ca en timme till Grekland och jag kan lika gärna sitta vaken och säga hejdå när dom åker än att dom ska väcka mig och hålla på att träla. inte coolt. jaja, får se hur jag gör. det är åtminstonde några minuter kvar på SYTYCD som jag ska se klart innan jag gör nånting annat. Så, hejdå.

Ayia Napa 09

måndag: bilen vägrade starta på natten. "pengar, pass och p-piller". frukost på arlanda. trevligt sällskap på planet ner som visade sig känna folk som vicky känner OCH samma kille känner och jobbar med min storebror. lyfte 07.50. snus och cigg-abstinens. en chipspåse, en öl, en baylies och en dooleys. en hemsk värk i öronen vid landning. underbara värme-vägg. Snobbunge på bussen med MÖSSA. incheckning. en sväng ner till poolen för att kolla läget. chill på hotellet. en drink på balkongen. absolut Apeach. en förfest med mikaela och sanna. mötte upp resten av hotellet utanför entrén för att traska mot grabbarna grus. gratis drinkar. gratis shotar. USAIN BOLT! kramar. pussar. tjejer som hångla. killar som hångla. vicky hånga. jag hångla. en cypriot som bjöd på tequila. dans. en trottoar. två tjejer och två kilalr som hjälpte oss hem. men sen skulle vi ut igen. tappade bort varann och har inget minne av hur vi kom hem igen. men hem kom vi.

tisdag: vatten var vår bästa vän. likaså poolen. och luftmadrassen samt solbrillorna. shoppade loss på supermarket. vitt bröd, nutella och skinkost. prövde nya vinklar. förfest på PAV 2. mikaela, sanna, micke och gugge. mer absolut Apeach. BBQ-fest på Pavlinia. välkomstdrinkar. underbara erbjudanden i baren. tequila, sambucca, sex on the beach och långt ner i halsen. Bord 2 (!!) chipsleken. GO AND GET och jag lånade ut mina skor, chrille drog av sig kallingarna och alla killarna hade såklart en kondom. limbo. mer erbjudanden. pubrundan. träffade nippa & carro. shottade ur is-statyer. träffade våra militärer. killarna shotade som galningar. massa dans. massa mys. många pussar och dennis lyfte upp mig över hela dansgolvet. fri entré till Blue Moon och ännu mera dricka där. hur vi kom hem vet vi inte riktigt.

onsdag: mötte upp grabbarna på Christabelle. traskade mot stranden. försökte blåsa upp luftmadrasserna med robin fick ta över. tim letade stenar och vi andra letade bara eftersom den som hittade den finaste skulle få en öl. black pearl. boll. nya lekar. däckade soldater. lunch på nikolasresturang som hade getter. (ja, riktiga getter) tillbaks till stranden med en bränna under fötterna och några öl. fortsatte bada. fortsatte sola. misstänkte att det hade dött en katt i Kristians armhåla och sedan vandrade vi hem igen. Vi och Rosvals brutna tår. chill på hotellet, en middag som bestod av nutella knäckemackor, chips och en grogg innan vi gick över till Christabelle för att förfesta med grabbsen. Rann bort i värmen hos Olander och fredrik så vi gick över till Martina och Christine där det var massa roliga svenskar + 2 danskar. Vissa fullare än dom andra. Undringar om bögfasorner, kyssar och bruden som snodde killen jag ville ha. Dansade loss på Grabbarna Grus där jag även lyckades ta emot en drink över hela min outfit. Vidare till Blue Moon där jag snodde tillbaka killen, försvann i hans armar , hånglade med hans kusin och träffade världens gulligaste ryska som bjöd på drinkar. hur vi kom hem, det vet vi inte.

torsdag: tog det väääääldigt lugnt vid poolen då nästan hela hotellet var på partybåten. brände bröstvårtorna. upptäckte tjusningen med ketchup och majonäs. till vår förskräckelse tog fish and chips slut. köpte kakor. fick äntligen hjälp med spisen så vi kunde laga våra efterlängtade nudlar. drinkar och dans på balkongen. baccardi apple. förfest hos olander och fredrik. youtube. trappluder. DJ TIM REMIX! grabbarna grus. Fredrik bjöd på allt. buy one drink - get one free. jag & vicky var populärast på blue moon. dansade  och trivdes med lättklädda pojkar. blev bränd med en cigg, ramlade ner för trappen och slog upp hela knät, träffade linköpingstjejer och bartender-micke. Han slickade mitt skadade knä och åt upp vickys finger. "my friend wants to meet you". Fråga mig inte hur men helt plötsligt var vi hemma i sängen, knäppte kort och skrattade oss tills sömn.

fredag: dagen blev som alla andra. vakna, frukost, poolen, lunch, poolen, hotellet, duscha, slappa, fixa oss och dra på förfest på Christabella. Enda skilnnaden var nog att vi skrattade extra mycket i poolen idag. Sanna och Mikael lekte vattendansöser och vi surfade runt på poolbotten med stolar. Det var vi som var längst i hela poolen. "Vaddå, bottnar inte ni här?" Killarna hade samlats hos Robin och Tim så det var där vi satt. Hittade lönnfack, såg på halvnackna killar göra armhävningarna, höll i telefoner, kissade med öppna dörrar och sjöng marschsånger. "Vad ska vi göra med dom blanka gevären? Ja med dom blanka gevären!!" Bokstavligt talat marscherade ner till grabbarna grus där vi tjejer dansade oss svettiga medans killarna kollade på barcelona-matchen. När dom väl kom till dansgolvet lyckades vi få av allihopa tröjorna och då trivdes vi riktigt bra. fri entré på Blue Moon, gratis bar och manlig strippa. skönaste speakern, fotbollsbrudarna och andra norrköpingsbrudar. miss wet t-shirt och en rejält fyllekäk. Hur vi kom hem? Det undrar vi också..

lördag: jag låg utslagen på madrassen hela dagen. diskuterade mat med vicky och carro. blev sugen på vita bönor i tomatsås så det blev vad jag köpte med mig upp till hotellet för middag. Somnade och sov länge efter duschen. Lite halv-panik att bli klara med kläder, smink och hår eftersom vi skulle möta upp killarna utanför innan vi traskade över PAV 2 för att festa med Mikaela, Sanna, Frida och Anna. övertalade micke och gugge att sätta på sin musik så att hela hotellet skakade. När dom lämnade sin lägenhet tog vi över den, dansade på balkongen och lekte runt med musiken på mickes ipod. Blev dock utkörda när killarna drog hem tjejer. Fortsatte festen på vår egen balkong. Skrek på micke och gugge när dom fick för sig att klättra mellan balkongerna högt upp i luften. Robin och Rosval tränade miltär-grejer med Mikaela. Militärerna visade hur man får ut fienden ur en lägenhet och sedan kom norskorna. Tillsammans dansade vi alla loss på Grabbarna Grus. Upp på scenen. ner från scenen. upp på scenen igen. Över till blue moon. gjorde illa foten, redan ont i knät och en blåsa på tån gjorde mig lite smått sur. dansade med skåningarna. fyllekäk och ville inte gå på engelsk pub. Jag minns faktiskt att vi kom hem. jag haltade hela vägen.

söndagen: ångest! stekte som en idiot vid poolkanten. Carroten var min bästa vän. inte många minuter i skuggan den dagen. stek. stek. stek. Köpte massa godis. chillade. tillbringade hela kvällen på hotellbalkongen. pratade om allt och ingenting. hade ingen ork i kroppen alls. inte jag iallafall. åt middag, planerade morgondagen och hade en sjuk ångest över att behöva åka hem. pratade om familjer, jobb och pojkar. det gamla vanliga. packade ihop väskorna och fick ännu mera ångest. Slockande runt halv 1. hotelltelefonen ringde halv 4. vi sket i att svara. sur blev jag. vicky drömde mardrömmar.

måndag: våra jävla finska grannar började föra ett jävla liv alldeles för tidigt, jag gick upp relativt tidigt och köpte frukost. packade ihop det sista. hade inte haft sönder en enda grej (om man jämnför med micke och gugge som hela tiden hade sönder nått eller hamnade hos polisen) på hela veckan men SJÄLVKLART, precis när vi skulle gå utan för dörren så sträcker jag mig efter väskan och där står glasen. pang och krash. suck. checkade ut. käkade lunch och skrattade lite åt jättebakfulla frida. lämnade luftmadrasser, överbliven sprit och mat till sanna och mikaela som skulle stanna en vecka till. Satte oss på bussen. fel buss. fick springa som idioter för att komma på rätt. puh! fick reda på att martina låg på sjukan och sedan började den långa resan hem. flygresan tog sin lilla tid men till min lycka visade dom "vi hade iallafall tur med vädret, igen". Lyssande på lugn musik, grodan boll och norska barnsånger och sagor. Fick vänta i 100år på väskorna och sedan satte Kotte fart hemmåt i deras lilla röda pärla.

vilken klockren vecka. det gör vi igen nästa år. Utan tvekan.


RSS 2.0