4

då var vi inne på den. Sista veckan i det hus jag bott de senaste 20,5 åren. På fredag hämtar jag nyklarna, mina nyklar. Till MIN lägenhet. Känns riktigt bra. På onsdag ska jag packa ihop det sista av alla saker i mitt rum. På torsdag packar jag ihop min garderob, på fredag börjar jag plocka in i skåp och lådor. På lördag flyttas säng, soffa och andra stora saker in. Jag, mamma, pappa, cyrus och fredrik ska bära så det står härliga till. Längtar. Aarå..

men det är som sagt fyra dagar kvar.
Det är bara måndag idag. hade planerat att sova länge men så blev det inte. Svägerskan ringde 09.15 och ville ha sällskap när hon skulle handla. (rättare sagt så hade deras bil frusit igen och hon ville ha skjuts men någonstans ville hon säkert ha med mig också, det är jag säker på. haha) Rusta, Willys och sen hem med henne igen och jag drog till stan för att fixa mitt internet. Trodde att dom gjprde det men tydligen inte. Hem för att sitta med kundservice i 20 minuter för att få svaret att jag måste lämna in modemet. Inte coolt. Så, statinära för tillfället. Fixar bärbara imorgon.

Maria ska ringa om 45. Åker runt och handla med henne och sedan 16.15 åker jag till Valdemarsvik för kvällens arbetspass. Ganska taggad faktiskt. Kommer vara trött men ska bli skönt att få dansa av sig idag också, jag älskar mitt jobb :D

Nu, ringa EON. Vill gärna ha el i lägenheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0