galet trött tjej

lektion med GustavAdolf:
gick klockrent. Var så väldigt nervös eftersom jag vet hur ungar är när de går på mellanstadiet. Men som sagt så var jag grym, hade klockren musik med mig och dansen var lite klurig, men inte allt för svårt så gänget hade kul. Bestämde om MJ-medleyet och plockade stickor ur fötterna. En utmaning till mig själv när jag var tvungen att jobba utan spegel.

djäknes dansvecka: hängde på Anna's danslektion med 9or. Afrikanskt för hela slankten. Kul, svettigt men samtidigt vart vi båda lite förbannade på vissa händelser. Petflaskan körde järnet. HAHA.

NDC: barndanslektion med två nya, väääääldigt över-energiska, pojkar. Två flickor som körde på utan dess like och jag som fick kämpa för att hänga på. Två showdans-kurser med himla mycket fart och fläkt. Styrka och golvgrejer så våra knän nästan blödde.

djäknes öppet hus: sjukt mycket folk. Springa upp och ner för att fixa musiken och samtidigt vara med uppe på scenen. jobbiga samtal och störiga killar. Kul att träffa tjejerna igen och få lite positiv respons.

gruppträning: kollade igenom filmen från MusicalNight och insåg att vi är tajtare än vad vi tror. "Akta glittret!" Sen var det fullt ös medvetslös som gällde. Ny koreografi på en gång. Kul att ha Martina tillbaka! :D

helt slut. signar ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0