vuxenpoäng

dom haglar över mig.
1. äntligen skrivit på kontraktet för lägenheten.
2. lämnat in borgenpapper.
3. ringt hon som bor för tillfället för att bestämma möte
4. bestämt om att åka till IKEA med mor och jonna

dock blir det väldigt tajt om pengar i februari eftersom de timrapporter som skulle in för december tyligen inte kom fram (jag skrev fel på kuvertet.) så de pengarna får jag i slutet av februari istället. Inte coolt. Men jaja, jag flyttar ju inte förrns 14/2 iallafall så det är lugnt faktiskt.
 
fått positivta sms av Carro idag också. 7 av 9 grupper kommer definitivt starta nu till våren. Håller tummarna för att det andra två också gör det för två grupper till betyder två timmar till och det betyder två timlöner mer. Valdemarsvik är redan igång, NDC börjar på söndag och GA drar igång på tisdag. Shit, måste hitta MJ-musik.. Men först, Uppvisning på HagebyCentrum imorgon. Missa inte!

har under dagen hunnit med DP-tjejernas träning inför öppet hus, skrivit på kontraktet, försökt hämta ut paket åt mamma, fikat med jonna och nu väntar jag bara på att Cyrus, killen som är vaken till 07.30 och vaknar 17.00, ska komma hem ifrån sin mamma så jag kan få åka till honom. Jag börjar bli hungrig. Han är inte snabb iallafall. Det har Simon fått känna på. Stackarn. Men nu har han fått sin gitarr iallafall.

ökta takten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0