I'm trying

Nu kan jag snart inte hålla mig längre. Jag vill bara skrika ut allt jag vet, allt jag vill och allt jag kan. Allt jag SKA. Men jag är tyst. Tyst som en mus. Ler och väntar in tiden. Den som väntar på nått gott :)

Jobbat klart för idag och sitter nu i soffan med min fina pojke, en kanelbulle och en festis. Mysigt! :D


Helt knäckt

HUR kan en fjärrkontroll försvinna?
Om jag ens har haft den i lägenheten.
Har inte haft timmar nog på dygnet för att sätta upp nya tv:n och nu skulle vi äntligen ta tag i saken. Men fjärren är borta. Perfekt. Alldeles perfekt!

En jäääävligt effektiv dag på Aditro då jag fått undan asmånga intyg och massa support. Imorgon fortsätter vi i dom banorna. Planerar att jobba över så man jobbar ifatt lite flex för det behövs. Måste också handla och kopiera massa papper till torsdagens lektioner i Skärblacka. En ganska fylld onsdag vill säga :)

Nu ska jag krypa upp i Victors famn och se klart American Pie - the naked mile.


Don't stop the paaarty!

Jorå, det är slut på helgen.
Det är måndag och jag är på jobbet.
Datorn segar så jag passar på att blogga genom mobilen.

Dubbeljobb med rapporter, arbetsgivarintyg och streetjazz. Hur det blir med träning återstår att se med tanke på att tränaren har legat i halsfluss i helgen. Jaja, vi tar en sak i taget :)

Nu ska jag jobba! HEJDÅ!


Hellcats

Igår var min första HELT lediga dag på jag vet inte huuuur länge och det var väldigt välbehövt. Sov ut och bara hängde i soffa innan dagen satte igång med födelsedags firande i Åby för Victors kusin.

Väl hemma igen slocknade Victor som en stock och jag började fixa mig för kvällens födelsedagsfirande. Möte upp alla tjejerna hemma hos Nina för lite vin och catch up innan vi åkte ner till Hugo där vi hade bokat bord.

Dansade, träffa massa vänner man inte träffat på jättelänge och bara njöt av att slippa alla snorungar på krogen.

Idag fyller min älskade far år och det ska firas med mat och släkt innan jag börjar jobba på dansen ikväll. En vanlig söndagskväll :)


A home for my heart

Det är lätt att glömma bort vad man har. Man tar saker för givet och kan glömma bort att vara glad för det där fina i livet.

Jag har jobb, jag har min älskade dans, världens finaste familj och världens bästa vänner.

Men Victor, med dig har jag allt.
Det vill jag alltid ha.
Aldrig glömma bort.
Jag älskar dig.


I have died everyday waiting for you

Äntligen fredag och den är redan slut.

Jobbat, handlat, umgåtts med grannen, träffat fina vänner, ätit mat, druckit vin och sett sista delen av breaking dawn. underbara film. Kärlek.

Ligger hemma nu och spelar sönder filmens soundtrack. Tackade nej till utgång då jag vill sova. Det behövs verkligen.

Längtar efter Victor. Kom hem snabbt!


I have died everyday waiting for you

Äntligen fredag och den är redan slut.

Jobbat, handlat, umgåtts med grannen, träffat fina vänner, ätit mat, druckit vin och sett sista delen av breaking dawn. underbara film. Kärlek.

Ligger hemma nu och spelar sönder filmens soundtrack. Tackade nej till utgång då jag vill sova. Det behövs verkligen.

Längtar efter Victor. Kom hem snabbt!


Klar

Nu är jag färdig för idag.
Allt gick relativt smärtfritt.
Det var dock sjuuuukt varmt i den tillfälliga danssalen men vi överlevde.

Sitter bitter i soffan och ser på TV medans massa vänner är på SHM i Stockholm. Det suger men vad ska man göra? Orkar inte bry mig mer, blir bara deprimerad.

Ska sova nu. Imorgon väntar jobb, middagsmys och bio med fina vänner. En SEN kväll eftersom jag är LEDIG HELA lördagen! Fantastiskt!

Godnatt!


No matter what

Seg torsdag.
Effektiv men seg.
Tråkigt väder och jag är trött.
Försöker tagga om till kvällen, det blir dans i skärblacka i tillfälliga lokaler då dom som hyr ut har klantat sig rejält. Men det kommer säkert gå bra :)

Nu ska jag tillbaka till jobbet och fortsätta med mitt. Ikväll är det dundermys i soffan framför Hell's Kitchen med min älskade karl.


Effektiv, det är mitt namn

Jag är grym.
Om jag bara får köra och inte behöva bry mig om folk och alla åsikter så kan jag vara hur jävla effektiv som helst. Som idag. Klapp på axeln!

Åkte därifrån med gott samvete och tillbringat onsdagskvällen precis som jag brukar. Hos storebror. Busat med hunden, gosat med barnet och kollat på Grey's med Stina.

Nu ligger jag i värmen under min favoritfilt och inväntar John Blund. Blir inte så mycket mer än så idag. Godnatt!


Ridiculesness

Det är ganska galet.
Allting just nu.
Men jag lever och det känns.
Gamla takter sitter i och jag blev mer än glad när jag insåg att jag fortfarande kan hoppa rakt ner i spagat!

Hängde med på Zumban idag och det var lätt värt för nu pirrar hela min kropp av dansglädje. Älskar känslan efter träning, älskade dans!

Nu borde jag sova, allt för att inte försova mig igen.


Happy life

En pissmåndag slutade helt fantastiskt! Världens finaste elever som jämt är glada och bjuder på chokladbollar. Dansa sig svettig med Elite och diskutera seriösa men ooooooh så bra saker! :D Kvällsmys med mamma och nu soffhäng med min älskade.

Vill bara skrika ut så himla mycket men än så länge är jag tyst. Jag måste. Men inte allt för länge. Snaaaart så :D

Måste sova.
Snart är vi igång igen.
Klockan ringer 06.00.
Godnatt!


Time is up

Måndag och jag lever knappt men jag gnäller inte. Det gör andra så bra utan att jag behöver bidra. Bland annat därför man går hem och äter så man slipper höra allt hela dagen. Men ska snart tillbaka till verkligheten.

Hemma på lunch nu och packar ihop mig inför en kväll på dansskolan med streetjazz och egen träning. Längtar redan dit, där jag känner mig hemma. Där jag HÖR hemma.


Don't push me 'cause i'm close to the edge

Och så var även denna helg slut.
Längtar redan till nästa helg då INGENTING planerat. Hur mycket jag än älskar att vara med på tävlingarna så ska det bli riktigt skönt att få ha en hel lördag att själv bestämma vad jag vill göra.

Men det är en hel vecka tills dess och jag tänker inte klaga :) har massa dans att se fram emot med fina elever. Imorgon är det egen träning också. DET ska bli najs!


Oh lord

Oh. Herre. Gud.
Längsta och värsta tävlingen EVER.
Innan tävlingen ens hade börjat var vi försenade och i den takten fortsatte det hela dagen. Trots problem med musiken, felaktiga resultat och galet mycket skador så jobbade våra tjejer på och tog hem fina placeringar ändå. Dom är bäst! <3

Tävlingen var 3 timmar försenad när vi lämnade arenan och satte fart hemåt. Först var vi så trötta att allt bara blev skratt och höga ljud innan vi till slut slocknade och inte vaknade förrns vi var hemma i Norrköping.

Idag är det söndag och jag fick inte sova så länge som jag hoppades. Men men, passar på att hänga i soffan, äta stor frukost och städa lite innan det är dags för kvällsjobb på dansskolan, 17.15 - 20.15


One foot infront of the other

Knappt 1 timmes sömn innan klockan ringde och jag rusade upp för att packa ihop mig. Väckte pappa och vi drog till dansen. Bussen kom och jag snodde direkt åt mig två säten för att kunna ligga någorlunda ordentligt. 3 av väldigt orolig sömn och nackspärr. Men nu är det liv på bussen igen och jag kan inte sova mer. Börjar tagga till, ska dela med mig av känslan till tjejerna. Heja heja! :D


Redo

Dagen är äntligen slut.
Jag ligger nerbäddad i föräldrarnas soffa och ser på Skavlan med min mor och mitt hjärta. Han ska snart åka hem och då ska jag försöker sova iallafall två eller tre timmar innan det är dags att gå upp igen. Innan dess ska jag också hinna packa matväskan och lägga fram alla kläder. Jag är lite stressad och rädd att försova mig. Det löser sig. Det gör det alltid :)

Hursomhelst är jag taggad till tusen inför imorgon! :D


With speed

Jobba.
Packa.
Duscha.
Handla.
Mysa hos föräldrarna.
Halvsova i deras soffa.
Upp 02.30.
Mötas på dansskolan 02.50
Bussen mot Helsingborg 03.00
Tävling resten av dagen.
Bussen hem hela natten.
Sova.
Jobba.

Och där har ni min planering för fredag, lördag OCH söndag. Inte mycket svårare än så. Vi hörs när jag lever igen.


En hälsning från bilen

Sitter i vår kalla bil och hoppas på att Leons vill öka lite med vårat käk innan jag börjar tugga på sätena. Seriös.

Alla jobb är klara för idag och jag ska bara äta innan det är dags för sängen.

Ja, godnatt.


Hick

Jag hatar hicka.
Jag kan inte koncentrera mig.
Blir vansinnig.
Tur att mitt gamla trick fungerar.

Blunda.
Hålla andan.
Tänka på en vit häst.

Sen är det borta.
Yes.


So beautiful

Och så var även tisdagen förbi.
Precis som alla andra dagar.
Krångel på Aditro men saker blev gjorda och vi jobbade på mellan skratt och svordomar. Avslutade kvällen med 3 klasser på dansskolan innan jag nu äntligen är hemma med min man och bara myser.

Imorgon är det onsdag och en vanlig sådan. Jobb, städning och Grey's i Ensjön med Stina, Sam och Nero. Can't wait! :D


All over

Måndagen flöt på och innan jag hann blinka så stod jag och sa hejdå till Caroline efter ett glatt och kallt samtal efter dansen. Tiden får gärna gå liiiiite fortare :D

Idag är det tisdag och jag känner ÄNTLIGEN att stressen har avtagit. Känns bra. Dubbeljobb idag också men det gör absolut ingenting. Jag är på väg tillbaka med full fart. Det passar bra den här veckan :)


Slut

Vilken lördag! :D
Möhippa. Gick galant även om jag fick hålla tillbaka lite eftersom förkylningen fortfarande sitter i. Sen var det bara att bita ihop och köra rep, genrep och föreställning. Var igång allt som allt i nästan 15 timmar och jag slocknade direkt när jag kom hem.

Idag är det söndag och Fars dag. Det ska jag fira hemma hos mormor & morfar med hela familjen innan det är dags att jobba hela söndagskvällen. Massa pussar till min familj som har de bästa papporna i hela världen. Min pappa, min storebror och min morfar! <3


Finito

Skön fredag.
Fisksoppa, vitt vin och byggande av barnstolar. Allt tillsammans med mina fina föräldrar! <3

Nu är det lördag och klockan är strax efter 07.00 och jag är klar att dra. Victor börjar jobba 08.00 och ska skjutsa upp mig till dansen innan. Där ska jag äta frukost, göra mig iordning och lyssna på lugn musik. Klockan 10.00 till 11.00 ska jag ha en möhippa och sedan sätter jag fart mot Louis DeGeer för en hel dag med rep innan det är dags för show ikväll. Lång lördag. Låååååång lördag.

Har inte riktigt börjat känna efter än hur jag mår och tänker inte göra det heller. Bryt ihop, bit ihop och kom igen!
HEJA NDC! Både oss själva på showen och alla våra fina tävlingsdansare som idag tillbringar dagen på hiphop-SM! DET ÄR VI SOM ÄR NORRKÖPING! <3


Effektiv

När man är sjuk fast på bättringsvägen gör man sånt som man aldrig gör annars. Man syr och lagar trasiga kläder. Man syr nya kläder. Man tillbringar tid med sin mormor, man tänder ljus, man äter ordentligt. Och gärna allting på en och samma gång. I föräldrarnas soffa.

Här tänker jag stanna ikväll. Iallafall tills Victor slutar jobba för sen ska jag hem och sova och ladda inför en lååååång lördag.


Snooze

Sömn är det absolut bästa botemedlet mot förkylning. Sömn och mat. Så enkelt är det. Än så länge. Håller alla tummar och tår för att jag är påväg åt rätt håll nu. Jag vill inte vara mer sjuk nu. Det räcker nu. Okej?

Sitter i soffan och mentalt laddar.
Packar och planerar.
Äter och halvblundar.
Imorgon gäller det!
Frisk eller inte, here we GO!


Nä..

Nä. Det här är inte roligt alls.
Det är liksom inte ens skönt att vara hemma. Febern går upp och ner, det kryper i hela kroppen, jag tvingar mig själv att äta fast jag inte har nån matlust och min ända räddning är piggelin.

Har suttit på exakt samma ställe hela dagen med undantag för att hämta glass eller gå på toa. Inväntar ett sista program på tv innan det är dags att sova för natten, ostört hoppas jag.


Sick in head

Nu gick det inte längre.
Hur mycket jag än försökte hålla emot så bröt febern ut inatt och jag ville helst av allt dö innan jag sjukanmälde mig. Tur att man iallafall har en chef och kollega som har överseende med att man blir sjuk. BÄSTA CARRO! <3

Jag blir soffliggande hela dagen idag och imorgon. På lördag MÅSTE jag vara fit for fight igen. Så det blir endast sömn och mat i 48 timmar. Inte vad jag vill men vad jag verkligen behöver.


What? I can't be tierd?

Torsdagen började med en tjock hals, huvudvärk och en kropp som värkte. Men tog mig till jobbet och stannade där i hela 9,5 timme för att få iväg så många intyg som möjligt.

Hemma nu, fixat soppa, städat undan kläder och ser på Family Guy. Så mycket mer än så blir det faktiskt inte. Tänker tillbringa hela kvällen i soffan framför Stalkers och Hell's Kitchen. That's that.


Upp som en sol

... och ner som en pannkaka.

Idag har jag mått sjukt dåligt om vartannat. Vaknade med hals ont och snuva. Gick till jobbet med feber. Åt panodil och mådde bättre. Jobbade på dansen och febern kom tillbaka. Hemma nu och fått i mig mat och lagt mig raklång i soffan framför en film. Somnar så fort den är slut och hoppas på att vakna pigg och kry imorgon. Man kan iallafall hoppas.


Nä. Ingen bra dag.

Måndagar är aldrig bra.
Märk mina ord.
Aldrig.

11,5 timme jobb.
3 timmar träning.
Hungrig och nervös.
Jobb som hänger över mig.
Koreografier jag MÅSTE sätta.
Och nu måste jag sova.
Om 6 timmar börjar allt om igen.

Hoppas på att tisdagen blir bättre.
Mycket bättre.
Lugnare och mer organiserat.
Man kan ju hoppas iallafall.

Förlåt för att jag är bitter.
Jag behöver bara bryta ihop ibland.


WERK.

Herre. Min. Jävla. Gud.

Jag är så sjukt trött efter dagens jobb. 10 timmar konstant jobb.
Och imorgon är det måndag igen.

Hemma och ser på film med min älskling. Kommit på att hyrfilm på Coop kostar 19 kr/dygn och det är det ju lätt värt! Nu vet vi vad vi gör varje kväll.


Bytt är bytt

Tävling igår.
Grymma tjejer!
Så enkelt är det.
FO SHO!
Det är vi som är Norrköping.

Idag är det söndag och jag skulle tränat på Louis De Geer hela förmiddagen men det fick snabbt bli ändrade planer när Davidsson ringde i panik och var sjuk. Så..... Jag har jobbat sen 09.30 och kommer sluta jobba 20.15.

Just nu är jag ledig i nästa två timmar men sen drar det igång igen. Redan trött men biter ihop, äter min middag bestående av riskakor, banan och shake samt ser på senaste avsnittet och Walking Dead innan det är dags att köra igen. Hej.


TGIF

Äntligen fredag och det enda som förstör är min huvudvärk och att jag inte kan sluta frysa. Har frusit hela natten och fryser än. Skönt dock att vakna skapligt så man har hela dagen framför sig. Även om jag planerar att bara vara hemma mesta del av dagen.

Ikväll blir det dock biomys med min älskling. Paranormal Activity 4. Fy fan. Jag kommer dö.

Ingen dans ikväll men tävling imorgon och jag är jääättetaggad! :D nya tjejer som ska tävla för första gången och tjejer som kör för första gången i högre klasser! Fan vad bra ungar vi har på NDC! :D


Sömn och soffan <3

Magen har krånglat hela natten och med det har min sömn uteblivit. Min kropp och min hjärna samarbetar inte det minsta. Jag försöker byta tv-kanal med mobilen. Det säger en hel del.

Ska somna om i soffan och hoppas på att magen är sams med mig när jag vaknar.


RSS 2.0