Akta vad du önskar om

Man ska inte önska för mycket.
För det blir lätt för mycket.
En önskan om en ledig kväll blev till mag-kramper, en sömnlös natt och hemma hela dagen.

Klockan 06.00 gav jag upp att få sova och började röra på mig men när klockan slog 07.30 gav jag upp det också. Nu har jag ringt runt till alla som behöver veta och lagt mig i soffan. Vill dö lite tills detta har gått över!


Slow night

Fasiken.
Det är galet hur trött jag har varit idag.
Från 07.00 till 17.00.
Gäspat och segat.

Dagens bästa var utan tvekan den fika jag äntligen hade tid att ta med mina fina vänner. Kramat min bästis hejdå som flyttar till Stockholm imorgon.

Jobbat 1,5 timme med NAFFI och sen blev jag kvar alldeles för länge på dansskolan med discotjejerna och samtalade om allt mellan himmel och jord.

Hemma nu och är alldeles för pigg för att sova men jag måste. Imorgon är det bara Aditro-jobb som gäller och sen ska jag tillbringa resten av dagen i soffan. EN ledig kväll ska jag väl åtminstone få tycker jag! ;D


Måndag måste vara en man. Den kommer alldeles för snabbt.

Så var denna måndag förbi.
Det tog bara 8 timmar på Aditro, 1,5 timme hemma, 30 min promenad, 2,5 timme träning och 30 minuter jobbsnack med chefen. Nu ligger jag i soffan i Victors armar och hoppas att minuterna går långsamt. Vill inte resa mig upp och gå till sängen. Vill inte sova för att gå upp och jobba imorgon. Längtar som en bäng till fredag då jag är heeeelt ledig! Kan ni fatta?! En HELT ledig dag! :D

För övrigt så hoppas jag att dagarna går snabbt och att besked kommer snabbare än så. Jag hoppas, jag tror och JAG VILL!


.......

Det är måndag. Igen.
Jag vill inte.
Det känns som om jag går sönder.

Hursomhelst är det skönt att jag hinner hem iallafall en timme innan jag drar till dansen och stannar där till sena kvällen.

Jag är lite bitter idag. Tyvärr.


LEDIG! :D

Wohoo! En ledig söndag!

Men först, igår var det lördag och jag tillbringade större delen av dagen i Västerås när Cajsa deltog i terminens Elit-tävling. Hon åkte ut i semin men tog en 6:e placering och därmed plockade hon hem sin andra prick till superstar! Stolt coach! :D kvällen tillbringades hos mor & far med Mia & Thomas där vi snacka, såg på invigningen av friends arena och Så mycket bättre, plockade skräp ur mina ögon och drog dåliga ordvitsar.

Idag är det söndag och jag har hängt på pappas jobb gör att byta däck och tvätta bilen. Duktig tjej gjorde ALLTING själv! :D är ledig hela dagen men ska ändå åka upp till dansskolan för att hjälpa gruppen inför helgens tävling. Jag vet liksom inte riktigt vad man gör en helt ledig dag så jag kan lika gärna åka dit. Hihi!


Godmorgon

Hej och välkommen helgen!

Igår var det fredag och halloweenfest! Jag ÄLSKAR när folk verkligen går in för en maskerad. Igår hade vi allt där. En ankdamm, lady gaga, rödluvan, katy Perry, Marilyn Monroe, indianer, Kalles kaviar, jigsaw, clown, mimare, tiger och massa folk som bara var allmänt läskiga. Inklusive mig. Jag var läskig.

Jag dissade utgången och tog taxi hem när de andra drog mot krogen.

För idag är det en vanlig lördag igen och jag ska på tävling! Idag är det endast Cajsa som ska tävla men självklart följer jag med för att hjälpa med smink, peppa och heja!

Nu måste jag fixa mig!
Hejs!


Rutin

Onsdagar betyder rutin.
Och lugna sådana.
Jobb. Handla. Ensjön.
Och så har dagen sett ut.
Köpt hallowen-prylar, frukostmat, smink och annat man handlar innan jag drog till Ensjön där det blev fika och Grey's Anatomy.

Självklart lite bebismys också!
Faster fotomodell!


Onsdag

Idag är det onsdag och jag är helt slut i kropp och själ. Tur att det ikväll är en dansfri dag så att jag hinner göra allt detdär jag inte hinner annars. Så idag blir det först 8 timmar jobb, sen köpa linser och löständer till halloween-festen på fredag, handla mat och sen soffläge framför Grey's Anatomy.

That's it for today. Yes.


på hemmaplan

hemma innan 21.00 en tisdag, det var inte igår!
eller jag är inte hemma riktigt men jag sitter i föräldrarnas soffa och ser på BBT.
skrattar högt och snor mammas dator.
ingen av dom är hemma än men det är ganska skönt om jag ska vara helt ärlig.
 
kan inte riktigt röra mig än som jag vill då bedövningen har släppt och det gör skapligt ont just nu.
hoppas på att det känns bättre imorgon!
 
nu ska jag äta upp pappas chips och gläppa på TV:n tills föräldrarna ramlar in.

Child-ish

Jag är så barnsligt rädd för sprutor.
Det är nästan larvigt.
Men så är det.
Därför har min förmiddag varit jobbig.

Började med missförstånd och EKG innan jag vänligt men bestämt sa ifrån och förklarade att jag inte var på vårdcentralen för att kolla hjärtat! När vi väl hamnade rätt var jag så nervös och arg att det inte längre gick att hålla tårarna borta. Jag grät och jag grät ordentligt.

Men nu är den borta och jag har hunnit jobba undan några rapporter innan jag gick på lunch. Ska tillbaka närsomhelst och avslutar dagen på dansskolan utan att dansa. Bara sitta och säga: gör såhär. Gör såhär.

Dagen är alltså inte det bästa jag varit med om....


En vecka kvar.

Knappt en vecka kvar innan höstlovet och jag biter ihop allt jag kan! Känner verkligen att jag, hur roligt det än är att vara danslärare, behöver några lediga kvällar. Bara få sitta och hänga i soffan. Bara några kvällar och så är jag med i matchen igen sen :)

Helt slut nu efter en låååång måndag med både toppar och dalar. Imorgon är det dags att operera bort leverfläcken på ryggen och jag är skapligt nervös. Victor följer med som stöd och mormor bjuder på frukost efteråt. Kort men intensiv dag.


Söndagsångest

Har en galen söndagsångest.
Vill bara att timmarna ska gå så långsamt som möjligt.

Ligger raklång i soffan och glor på TV medans Victor fortfarande sover. Det är ett bra tag kvar innan jag måste börja röra på mig och göra mig iordning för jobb. Hänger på dansskolan ikväll, sista söndagen innan höstlov.


Speechless

FYFAAAN VILKEN FREDAG! :D

Helt bananas!
Mina Vänner är som bästa som någonsin vandrat på denna planet! Tack som faaaan för en helt galet bra fredag! På slutet var jag så runda under fötterna att jag knappt kunde stå upp och samma sak när jag vaknade upp men det var det absolut värt!

Största delen av lördagen har tillbringats i soffan med pizza, cola och pomme-tallrik innan det var dags att göra sig iordning för 20års middag hemma hos kusin.

Hemma nu och kommer snart somna så jävla hårt. Tur att jag har ytterligare en sovmorgon innan det är dags att jobba igen. Godnatt världen.


WOOOOOPWOOOPIWDOOOOOOO!

Idag är det ÄNTLIGEEEEEN fredag! Inte bara helg utan idag får jag äntligen umgås med världens finaste vänner igen. Fira min födelsedag, dansa, skratta och gå och lägga mig utan att behöva ställa klockan. Aldrig förr har jag sett fram emot en fredagskväll som jag har gjort den senaste veckan!

Men först står 8 timmar jobb på schemat och sedan springer jag hem för att möta upp min bästa och oh-så-saknade vän! FAN! Jag vill träffa dom nu, festa nu, dansa NU!


ÄNTLIGEN!

Det var en lång väg hit men torsdags-jobben är äntligen slut och jag är hemma. Lägenheten är städad, drickande på kylning, sladd inhandlad och likaså strumpbyxor. Det här hade aldrig gått utan Victor. Vilken man jag har! <3

Nu blir det soffläge framför Masterchef innan jag ska sova för att orka jobba 8 timmar till innan jag äntligen är återförenad med min älskade, saknade vänner! Kvällen kommer spåra men det gör mig ingenting alls. Jag vill inte ha det på nått annat sätt än spårat. Vi är som bäst då!

Lördag ska vi inte ens prata om. Första lediga lördagen på 5 veckor. Fy FAN vad jag ska sova! SOOOVA! :D


Jag vill inte

Jag vill inte ha torsdag!
Inte för att det är något fel på torsdagar i sig men just nu längtar jag så mycket till helgen och speciellt imorgon att jag bara vill lägga mig och sova och inte vakna förrns fredag 16.30! PARTY!

Men jag biter ihop och bara kör.
Som vanligt.
Jag är ganska bra på det :)


BRA DAG!

Åh, bra dag! Myyyycket bra dag!

Jobbet flöt på utan några större skador och sedan satte vi fart för att fira min dag men min fina familj och Victors föräldrar och systrar. Maten flödade och likaså gjorde vinet. Fick paket i form av fina muggar, presentkort, tröjor, hörlurar, dvd-spelare och en platt-TV. Måste ha varit väldigt snäll i år!

Nu är jag hemma och har hunnit städa både rum och toalett. Lite små-grejer kvar men det tar vi imorgonkväll för vinet har satt sig i knäna och jag känner mig lite tipsy. Ska sova nu, imorgon väntar dubbel-jobb på Aditro och i Skärblacka. Sen är det ÄNTLIGEN fredag! Godnatt!


Onsdag

Idag är det onsdag och jag har fullt upp! Först ska jag jobba på Aditro, sen snabbt åka och handla tårtor innan det är dags att åka till föräldrarna för att fixa dukning och mat innan det ramlar in släkt som ska fira min dag. Föräldrar, bror och Stina med hund och barn, morföräldrar, faster med man och mina kusiner samt Victors föräldrar och syster. Kommer bli supermysigt och jag ser verkligen fram emot den här dagen.

Men som sagt, först ska det jobbas! Så jag måste äta, klä på mig och sen gå. Ja, hejdå!


Wohoooo!

Jag har aldrig varit en medgångssupporter. Aldrig. Svenska landslaget är alltid svenska landslaget och förtjänar allt stöd dom kan få. Jag tänker inte sitta och säga att första halvlek var bra för det var den inte men jag slutade aldrig hoppas. Och det känns jävligt bra nu när alla haters får äta upp sina ord med taggtråd!

Dom vände hela skiten!
Från 4 - 0 till 4 - 4 på 30 minuter!
Så jävla härligt, gubbar!

Bättre födelsedagspresent kunde jag nog inte fått! Att få hoppa lite och skrika "IN YOUR FACE" till Victor som aldrig trodde vi hade en chans. MOHAHA!


Världens kortaste dag

Världens bästa dag har varit kort. Det går fort när man har roligt! NAFFI är inställt idag men jag hänger kvar på dansskolan i vänta på min skjuts. Så jag kollar på Hiphop-5 och ska vara med på Zumban innan jag åker hem och firar det sista av min födelsedag med film och max-mat. MUMMA! :D


16 oktober

Världens absolut bästa dag!
Min min min min!

Världens bästa pojkvän gick upp tidigt på sin lediga dag för att pussas och ge paket. Presentkort, mysig höst-tröja och en kort som ger mig en middag och bio med bara honom! Underbara man, min älskade!

Gratulationer väller in via sms och Facebook och man blir lika förvånad varje år hur många som vill gratta en. Världen är verkligen full av fina människor! TACK! <3

Men vardag är det och jag ska jobba. Aditro 08.00 - 15.45 och NDC 16.30 - 21.00.

Ska även hinna upp till Coop och köpa en lite present till Jonna som delar denna dag med mig. Grattis till oss!


Igen

Måndag igen.
Det är bara att köra på!
Jag orkar och det funkar men jag saknar mina vänner. Himla tur att vi äntligen ses på fredag. På blir det partaj! :D

Nu ska jag snart springa till jobbet.
8.00 - 16.15 och 16.45 - 21.30


Eskilstuna 13/10

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/465950/images/2012/pic_507a77929606ee2bf651fb9f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/465950/images/2012/pic_507a77929606ee2bf651fb9f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/465950/images/2012/pic_507a77f1ddf2b32cdb00242b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/465950/images/2012/pic_507a77f2ddf2b32cd3002405.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/465950/images/2012/pic_507a77f8e087c34d4238d024.jpg" class="image">


Och så var det dags för söndag igen.

I fredags tillbringade jag min lediga tid med att voffla håret. Resultatet efter 5,5 timme blev busigt och oerhört stort. Nöjd tjej! Och tack till My som hjälpte till!

Igår ringde klockan 05.45 och jag for upp som ett skott. Bilade till Eskilstuna och tillbringade dagen i sporthallen (som kan ha varit det snyggaste jag någonsin sett i disco sammanhang!) tjejerna jobbade på riktigt bra och vi fick med oss några pokaler, prickar samt klass-uppflyttningar hem. BÄSTA NDC! <3

Men nu är det söndag och jag skulle ge vad som helst för att få tillbringa hela dagen i soffan men icke. Söndag betyder jobb så det är där som jag ska tillbringa min kväll.


Inget snack

Fan så duktig jag har varit idag!

Varje dag innan jag går hem ifrån Aditro så skriver jag en to-do-lista för att veta vad som ska göras dagen efter. Igår skrev jag en lista på 10 jobbiga punkter som jag trodde skulle bli svårlösta. Men icke! Redan innan klockan slog 11.00 var jag klar med 9 av 10 punkter! Ja, jag klappar mig själv på axeln idag.

Skärblacka är som skärblacka alltid är. Alltid är det nått. Aldrig får det gå smidigt. Idag mådde alla dåligt eller hade ont. En spydde, en ramla med cykeln, en hade kramp i fötterna, en blev sur, några blev osams och jag försökte andas genom allt.

Nu är jag hemma hos mor & far för att stjäla kvällsmat innan jag ska hämta hem karln från kvällsjobb. Innan dess ska jag se på säsongspremiären av Criminal Minds och Masterchef. Imorgon är det fredag och jag undrar hur mycket jag orkar efter alla jobb. Speciellt med tanke på att jag ska upp tidigt på lördag igen. Andas Malin, andas.


Bara en vanlig

Idag är det torsdag och jag är inte alls särskilt taggad men det kan vara kylan som gör att jag bara vill ligga kvar i sängen och mysa. Men jag är uppe och redo att ta tag i dagen. Har massor att göra på Aditro innan det är dags att åka till skärblacka för kvällens fyra lektioner.

Hade en supermysig onsdag som avslutades med att Sam somnade i mina armar. Fasters dräggeltroll! <3

Vill ha lördag NU! En tidig morgon men det är det fan värt! :D


Dagar som dessa

Man önskar ibland att man hade 8 armar och tre hjärnor. Fler timmar på dygnet och fler dagar på helgen att återhämta sig. Men jag tror jag kan klara av det. Lite positivt tänkande så är jag nog på gång igen :)

Dagen har varit väldigt upp och ner, fram och tillbaka men så länge man är strukturerad, håller huvudet kallt och vågar be om hjälp så löser sig det mesta.

Hemma och städar lite innan det är dags att röra sig mot mor & far. Ikväll ses hela min familj igen på ett och samma ställe. LYCKA! <3


Räknar ner

Nu är det fan inte långt kvar!
På tisdag är det dags igen, min födelsedag! Jag älskar att fylla år! :D ingen "speciell" ålder i år förutom att frånochmed med tisdag kommer jag in på Hugo alla dagar i veckan. Och det om nått är värt att fira!

Så nästa vecka är fullbokad. Födelsedag på tisdag, fira med släkt på onsdag, fira med vänner på fredag och fira kusin & mig på lördag.

Men det är en hel vecka kvar tills dess och jag ska hinna med en himla massa först. Fastermys ikväll, massa dans, tävling i Västerås och lite mer dans! VI KÖR! :D


Borta med vinden

Den här dagen har varit riktigt dålig och grå men så fort jag klev in på dansskolan och drog igång mina lektioner var allt det tråkiga och gråa som bortblåst. Jag älskar att vara glad och dans gör mig glad. Jag ÄLSKAR dans!

Någon jag älskar är Victor och det faktum att han är hemma hos mig igen efter tre dagar i Bollnäs. Mitt saknade hjärta är tillbaka i min famn! <3


Skitdag

Mensvärk.
Inställd operation.
Bråk.
Regn.
Allergisk reaktion.

Vet inte riktig hur denna dag kommer sluta. Bra hoppas jag. Håller tummarna för det. Är så sjukt glad att Victor kommer hem ikväll. Usch som jag saknar honom! Världens bästa!

Nu ska jag fortsätta jobba och hoppas på att min kliande hals inte tar livet av mig. Aldrig mer äppeldricka...


Uppochner

En jävulsk början på veckan med system som vägrade fungera, surt folk, stress, elever som tvingats hoppa av dansen pågrund av sjukdom och folk som inte tänker som jag.

Sitter hemma i min OTROLIGT stökiga lägenhet. Det är helt sanslöst men orken och lusten att städa finns liksom inte riktigt än. Tillochmed LÄNGTAR till onsdag för att få städa efter jobbet!

Men imorgon är det tisdag och jag ska ta bort en leverfläck på ryggen. Men ingen verkar förstå hur nervös och rädd jag är för just detta. Jag är på vippen att blir förbannad om jag en gång till hör orden: "MEN! Det är ju inte aaaaalls farligt! Gud vad larvig du är!"

Gett bort NAFFI till Carro imorgon då jag fått order att inte anstränga mig allt för mycket efter att ha varit på vårdcentralen så det blir bara Aditro och showdans x 2 innan jag får ledigt imorgon.

Nu ska jag sova! NATT!


Medans du sov

Det känns verkligen som att jag har gått i ide. Saknar mina vänner så förbannat!

Det är bara väldigt mycket just nu.
Men snart är det höstlov och då jobbar jag bara 8 timmar om dagen. BARA! :/

Idag är det måndag igen och jag känner inte riktigt att arbetslusten tänker infinna sig. Det kanske kommer senare. Jag hoppas iallafall på det.


Rocka fett.

Än så länge har jag bara haft en lektion men jag har redan hunnit vikariera på en uppvärmning när olyckor händer så lätt, gjort klart barnens dans och varit en sur dansfröken. Man hinner mycket på 1 timme.

Nu har jag ledig till 17.15 innan mina andra lektioner drar igång för fullt. Streetjazz, NDC power och Jazz står kvar på schemat. Verkar komma härifrån skapligt ikväll och det kan verkligen vara behövligt för jag skulle kunna ge vadsomhelst för en tidig kväll i soffan. Imorgon är det måndag igen. Kör Malin!


Söndagsångest

Om veckorna går snabbt så går helger sjuuuukt mycket snabbare! Det är nästan irriterande.

Men jag kan inte vara irriterad! För jag hade världens bästa lördag! Tävlingen gick kalas bra med 26 finalplatser, 18 pallplatser samt massa prickar och uppflyttningar i klasser! Världens bästa NDC! Låt vårt namn sprida skräck. JOOORÅÅ!

Kom hem tidigare än planerat så jag bestämde genast med Mysan som var game på en utgång. Så det blev vin och godisshots i oxelbergen, en försenad och kaxig taxi innan vi dansade loss med Tobbe och hans lumparpolare på Scarry Harry.

Idag har jag ångest. Inte riktigt vanlig söndagsångest. Utan lite mer som separationsångest. Jag åker till jobbet om min än en timme och innan jag har hunnit sluta jobba så åker Victor till Bollnäs för innebandy-turnering och kommer inte hem förrns på tisdagskväll. Usch :(


Rullar fram

Och vem ska stoppa oss?
Idag?
Ingen!
Nu kör vi, NDC!

Skrivandes i bussen på väg till Stockholm. Många av det äldre sover. De små sitter längst fram och tjattrar sönder så jag gjorde det klart att inte är dansfröken förrns klockan står på halv 9 minst! Så hörlurar är inne och min frukost består av en choklad-shake innan jag hinner blunda i 30 min.

Idag blir det en intensiv dag med både disco och hiphop på tävlingsgolvet. Erica är vår assistent och högra hand idag! :) hon kommer behövas med alla småttingar.

HEEEEEEEJAAAAAA!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/465950/images/2012/pic_506fc805e087c33d4cde24e5.jpg" class="image">


Rullar fram

Och vem ska stoppa oss?
Idag?
Ingen!
Nu kör vi, NDC!

Skrivandes i bussen på väg till Stockholm. Många av det äldre sover. De små sitter längst fram och tjattrar sönder så jag gjorde det klart att inte är dansfröken förrns klockan står på halv 9 minst! Så hörlurar är inne och min frukost består av en choklad-shake innan jag hinner blunda i 30 min.

Idag blir det en intensiv dag med både disco och hiphop på tävlingsgolvet. Erica är vår assistent och högra hand idag! :) hon kommer behövas med alla småttingar.

HEEEEEEEJAAAAAA!


Fredag! Älskade!

Veckan har faktiskt gått överraskande fort! Dagarna har en tendens att gå sakta när man längtar efter speciella dagar men icke denna vecka! :D det är redan fredag och jag är nöjd med min insats!

Hänger hemma päronen i väntan på att karln ska sluta jobba så vi kan ha våran myskväll sin han har lovat mig. Jag har varit en snäll flickvän som redan köpt hem hans favoritgodis, favoritläsk och favoritchips samt filmer han vill se!

Imorgon är det lördag och klockan ringer 06.15 för att ta mig upp till bussen som går mot Stockholm 07.30 för att våra tjejer ska tävla även denna helg! HEJA HEJA!


You like steak?

Wiho!
Idag lyckades jag gå upp när jag skulle och inte somna om! Duktig tjej!

Torsdag och jag ska ut till skärblacka som jag hoppas är lite mer pepp idag än vad det var förra veckan. Jag både hoppas och tror det :)

Måste få tag i min bästis som varit i London senaste veckan och jag börjar sakna henne nu! <3


Tårar

Tänk att det aldrig kan gå ETT ENDA avsnitt av Grey's Anatomy utan att jag gråter floder. Förr var jag aldrig såhär känslig men ändrades samma år som jag började med p-piller. Jävla känslostormar.

Vågar knappt tänka på hur jag kommer se ut efter att jag & Stina har sett säsongs-premiären ikväll. Fy fan...


Det blev ingen städning igår.

Nä för jag tycker att det är mycket trevligare att springa in till grannen för skitsnack och alldeles för mycket kaffe.
Kunde inte somna förrns 04.00 imorse och lyckades försova mig!

Är skapligt nervös inför lördagsmorgon då jag verkligen INTE får sova längre än 06.00! Vem känner sig manad att ringa och väcka mig?!

Dansledig idag och det behöver min stela nacke och min stökiga lägenhet! Snabb städning innan jag åker ut till Stina för Grey's anatomy och Dallas.

Ja, hejdå!


You made me another me

Tisdag är över och förbi.
Nästan smärtfritt.
Förutom den pyttelilla detaljen att jag glömde bort min allergi och tröck i mig två morötter som genast fick min hals och mina öron att klia tills jag stod inne på kontoret med tårar i ögonen och gråten i halsen. Fan så obehagligt..

Hursomhelst så överlevde jag både det och kvällens lektioner och sitter nu i soffan med problem att bestämma om jag ska duscha eller äta först. Måste få undan alla kläder från golvet. Jag är så jävla slarvig. Fy på mig.


Morrdag

Det är måndag och helgen är sååååå långt borta! Inte för att det är särskilt lugnt då heller eftersom det är ytterligare en tävlingslördag och jobbsöndag som står på schemat så är det ändå ALLTID skönt med helg. Man gör liksom bara det som jag vill.

Hursomhelst, måndag och jag ska köra järnet idag med arbetsgivarintyg, streetjazz och NDC Elite-träning.

Nånstans där emellan ska jag hinna äta och andas också. Vi kör!


RSS 2.0