A better you

Sämsta söndags-jobbet någonsin!
Har ALDRIG i hela mitt danslärar-liv varit så virrig som jag var idag. Stackars (STACKARS!!) min commercial-jazz grupp! Tur att jag kunde vara till någon hjälp på gruppdiscon iallafall :) det här kommer bli awesome! :D

Hemma och lagat min första skål med havregrynsgröt! 1 dl havregryn, 2 dl vatten, liiiiiiite salt och 3 minuter i mikron. Tillsätt frusna bär och mjölk så har du en god och NYTTIG frukost eller kvällsmat. Bit ihop Malin. Det SKA gå! :)


Va fan...

Varför blir jag alltid trött när det är dags för jobb? Varit pigg hela dagen fram till nu.... Och varför är det så svårt att manövrera en iPhone när man har fixat naglarna?!

Har iallafall fått storhandlingeb klar med världens bästa mormor som sällskap både vid handlandet och en god lunch.

Nu är jag uppe på NDC (lite senare än vanligt) och väntar på att få starta mina lektioner. Kör till 20.15 alternativt 21.30 ikväll beroende på omständigheterna :) hoppas nästa på det senare alternativet då det isåfall blir discogrupp som jag ska coacha och hjälpa. Wihoo!

Vi höres. BYE!


Söndag

Nu har jag vaknat alldeles för tidigt varenda dag hela veckan och helgen. På ett sätt är det skönt då man har god tid att bara ligga och chilla i soffan. Men jag skulle behöva sova ut. Men men, vaknar man självmant så kanske man redan har sovit sina timmar? Tror så.

Jag vaknade och gick upp när Victor kom hem från jobbets nattpass. Han sover nu och jag kollar på Dr. Phil. Skriver en shoppinglusta för jag MÅÅÅSTE verkligen komma iväg på storhandling idag innan jag börjar jobba 15.30 till 21.30.

Ha en bra söndag allihopa!


:D

Helt jääääävla awesome!
Våra tjejer är så galet bra!
Inte nog med att dom är så snälla mot varandra och alla stöttar och hejar så är dom också så galet duktiga! Massa finalplatser. En tredje plats, en andra plats och tre(!!!!!!) första platser!

Jag har skrikit, jag har hejat, jag har peppat och jag har gråtit. Som en dåre! Så himla stolt över allihopa! Mina händer är röda och ömma efter allt applåderande!

Ni är bäst och jag är så glad att få vara en del av eran framgång! :D <3 PUUUSSSS!


Galen. Galen sa jag.

Lördagsmorgon och jag vaknade redan innan Victor kom hem från nattjobbet. Somnade om när han gick och la sig bredvid mig. kramades en stund innan jag gick upp för att duscha. Sitter i soffan nu och ser på Lejonkungen 2 - Simbas skatt samtidigt som jag ska måla naglarna så man är fin idag.

Vid lunch drar NDC till Västerås med tävlingsdansarna i bronsklass för en extra tävlingschans. Ingen stor och lång tävling idag men skönt att vara på gång igen. Och världens bästa Annelie fixar pastasallad till mig! :D

Vi hörs och ses!


I'm drama

Äntligen fredag och jag är så seg att jag bara vill sova sova sova. Därför passade det bra att mor & far bjöd på tacos ikväll och vi bara hängde i soffan.

Nyligen hemkommen då Victor behövde åka till jobbet för ett nattpass. Så även denna natt får jag sova ensam.

Imorgon är det äntligen dags för säsongens första tävling för min del. Heja heja NDC!


Get down, get dirty

Ibland får man se sig som besegrad. Det gör jag idag. Jag kommer inte hinna handla, så är det bara. Träningen slutar 18.00 och vi ska käka hos mor & far 18.30. Får handla på söndag istället. Det är igen fara.

Men jag har kontroll på jobbet iallafall. Fått iväg alla planerade intyg och kunde avlasta Ulrica lite genom att ta en stor del av supporten. Hemma på lunch nu och fortsätter i samma spår sen.

Ikväll blir det tacos och bebismys!


Äntligen hemma!

Jag älskar att vara i skärblacka men idag var nästa alla ungar sega eller ledsna. Timmarna har aldrig gått så långsamt...

Påväg möte jag en lastbil. Som körde i mitt körfält. Rakt emot mig. Tvärnit och ett X antal svordomar innan jag brast ut i storgråt. Jävla lastbils-fan....

Äntligen hemma i tryggt förvar och varit en snäll granne som lånat ut portnyckeln till Charlie som hade tappat bort sin egen. Nu blir det Masterchef med min man innan jag måste sova. Imorgon blir det väldigt mycket på få timmar. Jobb, friträning, handla och umgås med familj och pojkvän innan han börjar jobba kl 22.00. Stresstest!


Oh, if i catch you

Har fått noosa på hjärnan. WHYYYY?!

Idag är det torsdag och solen skiner faktiskt. Glad tjej säger hej hej. Har kommit på att jag kan äta äpplen om dom är tillagade, tex i havregrynsgröt. MUMMA! :D

Nu är jag på Aditro och vill egentligen bara vara hemma och mysa med min man som har en ledig dag. Men det står dubbeljobb på mitt schema, avslutar kvällen i Skärblacka 17.00 - 20.30. Mina duktiga tjejer!


Oh lordi

Fyfaaaan så segt att gå upp i morse. Kroppen värkte och jag kunde knappt röra mig. Att det sedan är mörkt och grått ute gör inte saken bättre. Hur mycket jag än ÄLSKAR hösten så blir man trött. Skulle kunna somna här. Rakt på skrivbordet. På arbetstid.

Kör till halv 5 idag och sedan direkt ut till Ensjön för den traditionella Dallaskvällen. Pussa på min brorsson och äta havregrynsgröt.

Ikväll får jag äntligen sova med mitt hjärta igen och jag längtar som en bäng!


Lite allt möjligt

Klar för idag!
En mycket bra tisdag.
Avslutar hemma hos mor & far, äter kvällsmat och ser på "ung & bortskämd".

Inom kort ringer min man och vill bli hämtad. Han vill spela även denna kväll men jag får iallafall pussas lite innan vi skiljs åt för natten.

Imorgon har jag en dansfri dag och det behöver verkligen min rygg och mina knän. Godnatt världen!


Bra start

Det är bara måndag och jag är redan helt slut. Vet inte hur jag ska palla hela veckan med att gå upp såhär tidigt men det har gått förut och går säkert bra imorgon också :)

Streetjazz har stått på schemat hela kvällen innan jag avslutade kvällen med Anna's get-in-shape klass som ikväll bjöd på hiphop. Har aldrig förstått varför jag slutade med hiphopen, jag ÄLSKAR hiphop! Måste hålla igång detta!

Victor sover hemma inatt för att spela, nån releasegrej ikväll och det ska han ju inte behöva missa. Jag står ut en natt ensam. Hoppas jag...

Imorgon står Aditro, show och NAFFI på schemat. Ska på 90 minuter lära ut en MJ-koreografi som jag precis har börjat tänka på. Det går liksom inte så mycket mer framåt än så idag. Tur att jag är improvisationens Drottning.

GODNATT!


Spontant

Det blev utgång igår för hela slanten! Och sate så kul jag hade!

Och usch så bakis jag är idag. Och dansat balett har jag redan gjort idag. Bakis. Fy fan. Balett och bakis är ingen höjdar-kombo...

Strax börjar jag jobba och kör till 21.00. Jag kommer dö. Hejdå!


Sleepless in Seattle

Tänk att man varenda eviga lördag som man faktiskt FÅR sova i princip hur länge man vill så ska man ändå vakna tidigt. Iallafall INNAN klockan ringer.

Jaja, uppe är jag och ser på Narnia - Prins Caspian som visas på min favorit kanal. Disney Channel! Behöver inte börja göra mig iordning än så jag ligger och myser under min favoritfilt.

12.15 möter jag upp de tävlingstjejer som inte är på väg till Gävle i skrivande stund. Det vaknas uppvisning på MAXI mellan modevisningarna :) ikväll ska jag ha en filmkväll med min favorittjej, systern jag aldrig fick och min äldsta vän, Jonna! Vi har inte setts sen vi hade semester så det är verkligen på tiden!


Jaja, det märker vi

Åh. Jag vill också åka på tävling imorgon! Så orättvist! Det enda bästa att jag inte ska är att jag slipper åka ifrån stan klockan 04.30. Och nån måste ta hand om morgondagens uppvisningar på MAXI. Imorgon är det jag som står bakom spakarna. Ni får inte missa våra tävlingstjejer imorgon!

Jag är helt slut nu. Ska ha en städkväll och sen vill jag ha tacos. Så enkelt är det. Äta och mysa! Wiiiiie!


Äntligen fredag

Dagen började med att jag försov och hade en halvtimme på att göra mig iordning och vara på jobbet. Tur att man bor rakt över gatan!

Och här är jag nu. På jobbet. Stressar runt med post och support. Försöker få iväg listor och intyg samtidigt som man ska svara på ärenden. Det är krångligt men det går! Jag kan när jag vill :)

Avslutar jobbtimmarna med att träna med Cajsa och ändra hennes singel inför nästa tävling som bara är några helger bort! WEEEEERK!

Vad som händer ikväll återstår att se. Vill helst bara äta tacos och ta det lugnt :)


Du är ett monster

Fnittrigt värre på Aditro idag men några listor kom iväg iallafall innan jag stressade iväg till Skärblacka för att ha 4 underbara klasser med fina ungar! Skärblacka är som min egna lilla dansskola och jag älskar att vara där. Dom är så otroligt pratiga att man får höja rösten både en och två gånger under lektionerna men man kan inte låta bli att le när man åker därifrån!

Fuskade med maten ikväll och åt en pasta alfredo för magen skrek efter varm mat. Har sagt till mig själv att fuska är okej, om jag noga väljer mina tillfällen. Allt ska i slutändan vara värt det. Så även fast det är ett fusk så kan jag somna med gott samvete.

Nu blir det Masterchef tillsammans med min älskling. Vi umgås och ses varenda dag men ändå saknar jag honom varenda sekund jag är ifrån honom. Min älskade Victor! <3


Ingen ro och ingen rast

Är helt uppe i varv efter dansen. Kan lika gärna passa på att kolla igenom filmer på Cajsas program som ska fixas till på fredagens friträning. Förvirrande och snurrigt men det funkar. Iallafall om jag vill bli trött snabbt men nu har jag bestämt mig för att bli klar och då blir det så! Så de så!

Duktiga Cajsa ska vara klockren nästa tävling! Och alla våra andra underbara tjejer såklart! :D


14,5 timme senare

För 14,5 timme sen började jag jobba. Jobbade konstant i 13 timmar och har haft ledig nu i 1,5 vilket innebär att jag snart måste sova!

Har iallafall haft en väldigt bra tisdag. Oerhört regnig men väldigt bra! :) Aditro flöt på i vanlig ordning och dansklasserna gick som en dans! (haha, ordvits!) NAFFI hade ca 30 deltagare ikväll och fick massa beröm efter klassen! Så sjukt kul att det äntligen är igång med massa elever som verkligen vill! :D

Imorgon är det onsdag, min dansfria dag. Åker direkt efter Aditro till Stina där vi ska se på Dallas, äta kvällsmat och umgås med min mor & mormor :)


Monday morning

Måndagar suger.
Det är segt och så himla långt till helgen. Speciellt när man jobbar hela söndagar så känns det som om det är måndag då och måndagar känns som tisdag. Man ligger alltid ett steg före.

Men måndagar är också bra dagar för mina streetjazz-elever är sjukt grymma i år! :D och att vara igång med show-träningen är galet skönt! Taggar 10 november som en idiot!

Nu ska jag sova!
Natt natt!!!


Ah juste...

Jag har färgat håret.
Brunt och fint.
Känner mig ganska... Vanlig.
Kommer tröttna snabbt.
Men just nu älskar jag det :D


Jag kan inte. Men måste.

Man kan inte vara sjuk hur länge som helst. Eller? Man kanske kan men det går inte. Just därför är jag på dansskolan idag. En klass klar, tre kvar. Sen vill jag bara hem. Ha en sista kväll att tycka synd om mig själv. Äta riktig mat och se på TV. Imorgon är det måndag och det står dubbeljobb, koreograferande samt träning på schemat. Hoppas innerligt att kroppen tänker samarbeta med mig.

Tänka positivt och skratta mycket.
Det hjälper mot det mesta.
Dumt att INTE försöka :)

Nu kör vi streetjazz, NDC Power och commercial jazz. GO GO GO.


Myskväll

Efter en hel dag av städande, tvättande, diskande och matlagande så slog jag mig ner i soffan med min man för att mysa. Det verkade bli en händelselös och halvtråkig kväll men som en blixt från klar himmel så kom ett sms från My. En inbjudan om mat och sällskap. Och här sitter vi nu. Ser på Ett småkryps liv :D

Imorgon är det söndag :D


Jobba......

Det där med att bara vara inomhus sket sig ganska så direkt. Davidsson ringde och behövde stereon. Som stod i min bil. Bilen var nere på MAX. Så jag drog på mig joggingskorna och powerwalkade snabbt ner till MAX för att hämta hem bilen och stereon till Anna.

När jag kom hem var det bara att sätta igång med städning och tvätt. Håller på för fullt men var tvungen att ta en paus nu för min näsa rinner så förskräckligt mycket. Kan knappt andas...


Mirakel

Förutom en rinnig näsa så känns det mycket bättre idag. Pappa hjälpte mig med mirakel-drycken och det verkar ha funkat ordentligt. Ska försäkerhets skull fortsätta dricka över helgen så att man kan jobba som vanligt sen.

Igår satt jag fast i mammas soffa tillsammans med Sam som var ovanligt gnällig. Men himla mysig! :) såg på Fångarna på Fortet och spelade Quizkampen.

Idag tar jag en sista inomhus-dag för imorgon har jag fullt upp. Idag lever jag i min one-piece medans jag städar lägenheten och tar hand om tvätt och disk. Om jag mår bättre till kvällen så kanske vi möter upp Sara och Hampus för att hitta på nått :)


Dags att komma ut

Hoppsan!
Snack om missledande rubrik.
Jag kommer ut.
UR LÄGENHETEN.

Tänker tillbringa kvällen hos mor & far. Henka och Stina är på kryssning så dom är barnvakt åt Sam över natten. Jag åker dit för sällskap och pizza så slipper jag känna mig så ensam denna fredagskväll när Victor jobbar sent.

Jag gör allt för att bli frisk och bli av med min hemska PMS. Alvedon, te, krämer, tranbärskapslar och ikväll försöker jag även magi-drycken bestående av varmt vatten, honung och vitlök. Jag ska svettas ut varenda lilla bakterie!


Sängliggande

Har legat däckad i snart 48 timmar.
Så jävla segt..

Febern går upp och ner men förhoppningsvis är det helt borta imorgon. Allt med lite hjälp från mina vänner piggelin-glassarna. Dieten går åt helvete men det struntar jag i när jag är sjuk. Idag har Victor lovat mig tacos till lunch och den tänker jag njuta av. ORDENTLIGT.

Halsduken är på dygnet runt och min ständiga följeslagare är min mjuka pläd från Ullared samt min underbara one-piece.

Nu ska jag somna om till Desperate Housewife.


Fan..

Aldrig mer dansa när fönstren är öppna. Seriöst. Aldrig mer. Jag blir fan sjuk direkt.

Halv ett orkade jag inte mer och gick hem från jobbet. Har sovit sen dess förutom en liten sväng till Coop för att handla mat samt isglass till min onda hals. Verkar bli hemma imorgon också..

Fan. Jag orkar inte.


Sjuk

Det blev inte bättre.
Jag blev sämre.
Det slår aldrig fel. Fan.
Men jag är på jobbet.
Men på träningsförbud under kvällen.
Beordrad att inte lämna soffan.
Och äta riktig mat.
Shakes är inte optimalt när man är sjuk.

Ja, men vi kör väl på det....
Allt för att vara frisk till imorgon.
Då kör vi terminstart i Skärblacka! :)


WEEEERK

8 timmar på Aditro, 2 timmar showdans, 30 minuter coaching, 1 timme hiphop femenin och 45 minuter zumba. Jag är död nu. Men så sjuuuukt kul! :D

Imorgon är det onsdag och hoppas innerligt att den förkylning som är på väg ger med sig över natten. Inget dubbeljobb imorgon men en timmes moderndans-träning och då vill jag inte behöva hålla igen. Jag vill svettas och känna musklerna jobba!

Nu ska jag sova! Godnatt!


Ödet var min väg

Imorse hade jag ett hemskt samvete.
Jag är så trött när jag kommer hem efter dansen att jag bara slår ihop totalt efter dusch och mat. Jag somnade så hårt och så tidigt att Victor åkte hem och sov där. Det suger. Och även om han sa att han förstår och verkligen inte är sur så blir jag sur på mig själv. Nu längtar jag ännu mer efter att vi flyttar ihop så att jag jämt har honom nära.

Hemma på lunch nu och har slängt i mig en shake. Ska ta tio minuter rast i soffan innan jag packar min träningsväska för ikväll. Showens x 2 och sen står jag som elev för Davidsson när det ska dansas hiphop femenin!

Ikväll SKA jag hålla mig vaken och mysa med Victor. SKA SKA SKA SKA!


Kvinnor är starka. Punkt slut.

Jag måste erkänna att jag är jävligt stark. Fysiskt, ja det också. Men psykiskt är jag så sjukt mycket starkare än jag själv och somliga tror. Jag kan ta emot när andra faller och jag vet att jag kan det för dom står där lika tryggt och säkert när jag själv faller.

Hade inte planerat att jobba tisdagar men nu blir det så. Det är bäst så för alla inblandade och ska man tänka egoistisk så är det jättebra för min plånbok.

Nu ska jag duscha så att jag kan sova. Imorgon ringer klockan halv sju igen. Tagga tagga tagga!


Get your shit together

Det här med att ställa upp.
Det är jag bra på.
På riktigt.
Speciellt när det gäller.

För även om det är tråkigt när det blir som det blir och inte som man önskade så behöver man en klippa. Jag är gärna den klippan. Jag vet iallafall att jag har saker att göra varje dag i 12 veckor.

Idag kör jag streetjazz x 3 och NAFFI. Med världens stelaste vader! Balett tar verkligen kål på kroppen. Och jag älskar't!!! :D


SÖNDAG!

Äntligen! :D
Jag vaknade som ett barn på julafton. Alldeles för tidigt. Men det är skönt. Då behöver man inte stressa. Jag ska nu äta frukost i lugn & ro och se på Disney Channel.

Runt 12.00 sticker jag upp till dansskolan för lite kontorstid. Balett-träning 13.30 och sen tar jag över salen och har mina söndagsklasser. Musikal x 2, streetjazz och jazz x 2. Avslutar kvällen med lite discoplanering med Davidsson.

Ha en klockren söndag!


Carpe Diem

Lördag! Utan sovmorgon...
Gick skaplig tid för att kunna packa och fixa mig i lugn och ro innan jag tog bilen och körde mot Valdermarsvik för att ha lektion med en 30årsfest. Oerhört lyckat!

Har sedan dess bara varit och handlat shakes, frukost-mat, halsduk och nya skor. Vädret är mörkt och tråkigt så det gör nig seg. Jag blir trött. Så även ikväll blir det mys med min älskling framför The Walking Dead.

Imorgon är det kursstart på dansskolan och jag är så förväntansfull! :D från 13.30 till 20.15 varenda söndag ska jag vara på jordens bästa ställe! åååååh vill ha söndag nuuuuu! :D


Går mot sitt slut

Så går den här fredagen mot sitt slut.
Med den här dieten så är inte helgerna så mycket mer än soffhäng och sömn.

Jobbet är klart, koreograferat klart, skivor brända och nycklar hämtade. I skrivande stund ser jag på The Walking Dead med Victor. Mysigt att vi äntligen kan ha lite kvalitetstid utan att nån av oss måste sova redan innan 00.00. Även fast jag kanske borde så är det inte ett måste. Ska inte iväg förrns halv 11 imorgon så jag kan ha en lugn morgon :)

Nu ska jag tydligen lägga ner telefonen och pussas istället :D gärna för mig!


Alldeles för mycket för en fredag

Okej...
Jobba.
Hämta parkeringstillstånd.
Jobba.
Friträning.
Städa.
Koreografera.

Och där emellan ska man hinna äta.
Och avsluta kvällen med Walking Dead.
För att ändå hinna somna skapligt.
Imorgon är det jobb igen.
I valdermarsvik.

Som grädde på moset känns det som att jag har svalt en tennisboll och näsan rinner som en öppen kran.

Behöver kokhett vatten, vitlök, honung, panodil och vicks. I ett och samma glas. Äckligt men frisk blir man. Jag har varken tid eller råd att bli sjuk just nu. Nej nej nej.


JUSTE!

Glömde berätta att jag har pimpat klart min egna telefonskal. Lite nybörjartur kanske men nöjd blev jag :D

Måste köpa mer! :D


De lever tillsammans

Jag har kommit fram till att vissa saker har förändrats. För alltid. Det är som det är och det är nog det bästa. Jag släpper allting nu och ränker inte lägga ner tid och energi på människor som ändå inte vågar säga som det är. Hur kan man vara så rädd att säga sanning till nån man känt en sån lång tid. Rent av fegt.

Hursomhelst.
Klar för idag. Typ.
Nu ska jag duscha, äta och koreografera. När Victor kommer hem ska vi se på säsong två av The Walking Dead. Men först ska jag slå ihjäl småpojkarna som kastar basketboll mot min vägg.


Wii!

Jag har aldrig varit en pysselperson men glitter och iphones är aldrig fel. Igår köpte jag ett genomskinligt skal och massa bling bling. Inte bästa kvalitén men WTF. Kul äre :D

Idag blir det dubbeljobb igen, Aditro och prova-på musikal på dansskolan. Kommer hem ganska skapligt så jag hinner jobba lite med danser till Naffi på och en 30-årsfest skaka-rumpa-koreografi på lördag. Fullt upp och jag älskar't! :D

Känns knappt som om jag ens har sett Victor sista veckan. Det är det enda som verkligen suger. Tur att han är förstående. Min älskling! <3



Moral och religion förenar.

Prisa Gud!
Jag har hittat jobbnycklarna!
På det mest ologiska stället.
Nyckelskåpet.
Jag som aldrig hänger in nycklar där.

Igår drabbades 12000 invånare i Norrköping av strömavbrott. Min lägenhet var såklart inräknad. Alla slocknade och när den väl kom tillbaka var ALLA mina tv-kanaler borta. Tack och lov så är dom tillbaka idag och världens bästa pappa hjälpte mig.

Ikväll ska jag och Jonna gå på bio, Snabba Cash 2. MYS!


Hej på dig också måndag.

Började med att inte kunna hitta nycklarna till dansen. Kom till jobbet med sjuuuuuukt sega system. Gick på lunch i hopp om att hitta nycklarna. Icke. Tillbaka till Aditro som hade strömavbrott. När det väl kom tillbaka var systemen fortfarande sega och ingenting fungerade ordentligt.

Tack och lov att dans är det bästa som finns och att prova-på lektionerna gick oerhört smärtfritt! :D grymt kul att vara igång igen! På söndag kör jag på riktigt! :D

Nu vill jag åka hem och duscha och slå ihop i soffan innan jag MÅSTE sova. Victor får öka lite! Jag vill pussas också! :D


Klassiskt

Det blev en liten förfest för tre tjejer med Westlife och sminkning. När grabbarna dök upp bytte vi till Red Hot Chilipepper och öl-spel innan vi bilade till Harry's som kanske inte var på top igår. Vi var yngst på hela stället...

Men jag vill tacka mina fina vänner för en supertrevlig kväll. Många skratt och onda tår.

Idag är det söndag och även fast jag sov länge imorse så har jag redan hunnit planera mina prova-på lektioner för imorgon. Ska tillbringa eftermiddagen/kvällen i Ensjön hos storebror. Imorgon är det äntligen dubbeljobb igen. Ska bli kul att komma igång! :D


En hemlig passion

Var uppe på Himmelstalund i nästan 3 timmar där massa pojkar sprang omkring i trikåer och kramades. Panthers förlorade...

Hemma och är helt slut! Tröttheten skog över mig så fort jag klev innanför dörren. Så la mig i soffan och då ringde bästis. Undrade om jag ville följa med henne och Amanda till Harry's ikväll. Klart man passar på när hon är hemma! :D så det blir en kväll i dansens tecken. Nyktert men det kommer bli grymt! :)

Nu är det bara att resa sig ur soffan för att packa smink och annat fix. Bestämma outfit och det vet ju alla tjejer hur lång tid det kan ta...


Med en sån som dig har man aldrig roligt.

Igår var det fredag och var hemma klippt hela dagen och kvällen. Städade iordning lite och tände massa ljus innan Davidsson kom förbi en stund innan hon skulle iväg.

Hon åkte vid 22.00 och jag tänkte att jag inte var särskilt trött än så jag slog igång en film, kokade en ny omgång te och satte mig för att koreografers lite. Satt i 4 timmar!!!! Nu har alla mina fasta lektioner färdiga danser och jag är as-stolt!

Idag är det lördag och ännu en gång ska jag upp för att se på när storebror ska spela amerikansk fotboll. Det enda jag har planerat än så länge sen får vi se :)


RSS 2.0