här snackar vi kvalitetstid

inte nog med dom två timmar jag spenderade på mitt nya favoritcafé tillsammans med sara och anna, myste med vovven i sängen i över en timme, satt på köksgolvet med bror och skrattade åt hunden som är mästaren på att tigga mat. Nej inte nog med det, när Sara ville ha lunchsällskap på stan så var jag inte sen att fixa stjus upp dit. Satt snällt och vänta på salongen att hon och hennes magiska fingrar skulle bli klara. Hon kollade på mig och sa: jag har bara 20 minuters lunch. Men vad gjorde de? 20 minuter är 20 minuter som man får umgås med sin goda vän. Det är det alltid värt!

jag är en såndär som sitter här och svettas över ett försök att förstå mig på youtube, att försöka lägga upp klipp från tävlingar (svenska, EM och VM) samt annat kul man har sparat på datorn allt för länge. Ni som absolut vill se får snällt hjälpa mig med detta spektakel som mitt huvud får värk av.

nu är det planerad förfest här hemma hos mig med sara och jonna innan vi drar vidare mot Palace. Sara förblir nykter medans jag och jonna ska dela på en Asti och på krogen ska jag unna mig en del drinkar med tanke på att det var ett bra tag sen jag hade tillräckligt med pengar för det. Det får dock inte bli för mycket, imorgon ska jag jobba 12.00 - 16.45.

nu, välja kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0