16 juni

Godmorgon på er. Fasen så gott jag har sovit inatt. Jag tror det beror på att jag har börjat acceptera saker och ting som de är. Börjar leva utan att oroa mig och ta saker som de kommer. Slutat planera allting och slutat tro det bästa om folk. Kan dom - kan jag. De har Frida lärt mig. Jag tycker om Frida, hon är vettig. Galen men otroligt vettig.

Idag är det tisdag. Jag och mamma försov oss, rejält. Trots att vi inte hade tid så tyckte mamma att det var ett ypperligt tillfälle att klaga på hur stökigt det var överallt. Speciellt i mitt rum, i gillestugan och påpeka det faktum att min cykel fortfarande står kvar hemma hos Anna sen nästan en månad tillbaka. Jag veeet att det är stökigt. Helt jävla otroligt stökigt faktiskt. Kanske gör något åt det ikväll. Vill dock inte ha hjälp av varken mamma eller mormor för då kommer jag få höra; "bra Malin. Vad du är duktig". Som om jag är nån jävla 5-åring! Jag hatar't. Och vad fan ska du göra i mitt rum? Vad ska du med min cykel till? Men jag lovar Anna, jag ska komma bort och hämta den!

Eftersom vi försov oss så gräsligt mycket hann jag inte äta frukost. Så nu sitter jag på jobbet, hungrig OCH sur. Och som grädde på moset har jag blivit utslängd ur Svensk Lön. Skrivit fel lösenord 3 gånger och jag kan inte för mitt liv komma på vad jag gjorde för fel. Kanske skulle det varit stor bokstav först men det tror jag inte. Oh, how i hate tusedays! Jag antar att det inte är nån träning ikväll heller?! Jag vill dansa men som denhär dagen har börjat så lär jag bli utan det också.

Nu ska jag leta upp Agneta och se vad vi kan göra med min användar-ID.
måste ju kunna jobba. Bonuslistor <3

=/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0