5

dåliga uppdatering igår men jag hann verkligen inte. A och jag sov så länge som det gick innan jag absolut var tvungen att gå upp och göra mig iordning. Drog på mig finkläder och packade min handväska, skjutsade hem A och hämtade upp Ellen. Tankade bilen, tog ut pengar och satte fart mot Eskilstuna där vi tillbringade några timmar på hösten första rikstävling i discodans. Helt underbart att få vara där igen. Hälsa och kramar på folk man saknar och bara andas den ljuva dicodans-doften. (svett, hårspray, fotsvett och liniment)

väl hemma igen var det bara att packa om väskan, hämta upp vin och nyklar inna pappa skjutsade mig till sara. eller aa, sara's lägenhet. Hon var inte hemma än, därav anledningen att jag skulle hämta nyklarna. När hon kom hem blev det några glas vin, fix, godis och catch-up-talk om allt möjligt. Mest om pojkvänner och vänners pojkvänner, döden och aborter. Spelar egentligen ingen roll vad vi prata om, jag var bara glad att träffa henne igen. Alldeles för länge sen sist <3

Närmare midnatt mötte vi upp Ida, Ellen och Moa vid Manésa som var smockfullt så vi vandrade vidare. Teaterbaren var stängt pga LJUDISOLEEERIIIING (HAHA!) så vi hamnade på The Side bar. Dyrt och litet men väldigt trevligt med fina vänner i sällskapet. En mojito senare traskade vi mot Hugo's och kom in 30 minuter senare. Dansade och drog runt bland allt onyktert folk. Jag hamnade tillsist med Danne på uteserveringen och skrattade åt allt och ingenting. Kramade på Vicky och sen vandrade (läs: vinglade) jag och A hemåt i kylan.

Idag är det jobb. 15.00 - 20.45

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0