måndag 23.03

jag hade en himla tur idag. Första lektionen var rena himmelriket med endast halva gruppen, endast de gulligaste tjejerna som både gillar att leka och dansa så vi fick en massa gjort idag faktiskt. Andra gruppen rullade på som vanligt och den tredje likaså. Den fjärde och sista gruppen var lite snurrigare än vanligt men dansa gjorde vi och avslutade allt med en het diskussion om svininfluensan innan jag fick stressköra hem för att hinna hem till Roast på Berns. (jag hann, det är slut närsomhelst)

cecilia frode var sanslöst pinsam. jag blir fan förbannad.
det är hon och den där jävla bruden på the voice som ska dissa allt.
hemska kvinnor.

jag ska (läs: försöka) sitta vaken en tag till eftersom jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen vill sova ut imorgon. Börjar inte förrns 15.30 och ska verkligen ta det sjukt lugnt innan dess. har ju ändå inget bättre för mig så då kan man lika gärna chilla. Nu ska jag sätta mig till rätta, se på Vänner och invänta att telefonen ringer. Vad som händer sen har jag inte bestämt mig för än. Är veckan slut snart?

för er som undrar så funkar mobilen riktigt bra. Är inte riktigt haj på att skriva sms än men det kommer. Ska passa på att ändra lite namn i telefonlistan nu när man ändå bara sitter här. iih. jag är kär i den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0