10 januari

Senast jag skrev så var det mitt i natten och jag var halvvägs upp till stan för att göra Cyrus sällskap över en film, dillchips, pepsi och emodepp. Var allmänt deprimerade, försökte lista ut varför folk beter sig som dom gör samt gjorde några av Cyrus berömda rapes på filmer. som vanligt kom jag hem väldigt sent.

och sen var det helt plötsligt igår. Lördagen. Sov bort halva dagen och resten av dagen bjöd mest på ont i magen och tårar. Skakade av mig det och tänkte att det får inte dra ner mig denna kväll för jag var så sjukt pepp på festen jag blivit bjuden på. Så efter tacos och fix här hemma fick jag, maria och moa skjuts till (för att låta lite hippt stockholmish) Norrköping Söder och hem till Fredrik & Frida. Boxen var med och snart var också lekarna igång. Av en hemmagjord kortlek spelade vi cirkeln och utropade "Hell Chrippe. Vår beskyddare. Chip Chip!" Och av chipchip kom fredrik och jag på att det var alldeles för länge sen vi faktiskt lekte CHIP. Sagt och gjort. En cirkel bildades och nästan 15 pers satt och skrek: CHIP. CHIP. CHIP-PAO! haha! Vad som var tänkt att vara ständig hemmafest ändrades när klockan slog 00.00 och vi alla ille till krogen.

En taxi ner, en kall kö och stackars simon som fick springa som en jude hela vägen hem och hela vägen till Hugo när han glömt ID. Dans tills fötterna värkte, massa cider, en 6:a tequila, födelsedagsbarnet Tjärna, en glad daniel. Jag, maria, chrippe och kalle dansade som mest när klockan var 02.57, inte ville jag gå hem då. fan. Längtar redan till nästa utgång. Eller aa, får se om det blir Knutgubben på lördag. Snacka om upplevelse.

Nu, slappa och tjocka bort baksmällan.
drar till moa ikväll. vi ska leka i källaren och se på GSI.
supertrevligt.

BILDER KOMMER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0