16 januari

9 månader kvar till min födelsedag.
men.. vem håller räkningen?

vad som händer med uppdateringen igår har jag ingen aning om. Hade skrivit ett inlägg innan jag drog iväg för dagen men publishme ville tydligen inte lägga upp det. Men jaja, då får jag ta en resumé nu istället. Bäst att ni hänger med i svängarna för igår var en riktigt händelserik dag. Faktiskt.

Tack till mia som var dagens sällskap. Ikea-möbler, pyttipanna, mediamarkt och damp i bilen. Såklart. En lägenhetsvisning till det positiva och nu ska jag bara bestämma mig. Först vänta in andra svar och sen bestämma mig. Jag vill ju. Hur svårt ska de va? Resten av kvällen blev seg och supertråkig tills jag agerade skjuts och blev inbjuden till nattbastu. Kom hem 04.15 och slockande dirr.

Klockan ringde 09.00 imorse och då blev det stressigt att göa sig iordning och äta frukost eftersom Ellen kom 30 min senare och vi drog upp till NDC för att vara med på show-audition. Vi var många som var taggade men minst lika trötta. Piruetterna satt inte där dom skulle men energin var det inge fel på. Nöjd med min insats och det var Caroline också. Många skratt utbytes och jag var glad att se tjejerna igen. Nya grejer är på gång och vi vill bara ha mer. "Damn, she's a sexy bitch" HAHA!

Hemma nu, ska duscha och göra mig iordning. Åker till Söderköping ikväll för 40årskalas där jag, kusin Anna och Sara ska hjälpa till med mat, disk och baren. Kan bli kul :) Måste stressa lite. HEJDÅ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0