23 januari

fredagen var trevlig. Fick dock inte det efterlängtade köttet. Tur att man hade ätit lite innan så man inte dog av svält. (ojojoj, så snuskigt man kan vända det till. haha!) För direkt efter att jag hämtade upp Simon drog vi till Cyrus och lyssna på dj not nice medans cyrus fixade sitt hår.

Möte upp Amir och Ante på Cuebar för ett par omgångar biljard. Ante var duktig, Amir var duktig. Vad Cyrus och jag var behöver vi inte prata om. Haha! Kan säga så mycket att jag blir förvånad om Ante skulle vilja ha mig i sitt lag en gång till. Taxi runt halva stan och sedan en sväng till MAX innan jag åkte hem, sms:ade och tillslut somnade.

Klockan ringde 08.30 imorse för att göra mig iordning, äta frukost och packa inför förmiddagen som skulle tillbringas med träning på jobbet och sedan uppvisning på HC. Gick kanonbra men usch så trött man blir. Dansade flera, flera, flera gånger mellan 11 och 14 på 3 olika ställen runt om i köpcentrumet. Sista stället saknade både utrymme och AC så vi körde en gång och sen drog vi. Tack!

Nu sitter jag hemma och chillar. Surar lite över att vissa inte kan höra av sig. Nyss klivit ur duschen, lagt ansiktmask, fixat naglarna och väntar på mat. Hungrig som en varg. Kvällen blir chill med Sara, film och godis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0