21 januari

hade tänkt skriva av mig igårkväll när jag kom hem men jag var helt slut så jag slockande på en gång. Eller nästan direkt, hann skicka iväg några sms och skratta lite åt tv:n innan ögonen föll ihop. Nu är jag iallafall vaken och väldigt utvilad. Ska leta fram några skivor, se om jag hittar mina tomma så jag kan bränna ut några med lite hiphop till ikväll då jag har minst 2 streetklasser i valdemarsvik. Kommer dö. Jag har redan en sinnessjuk tränings värk sen igår.

Igår! Tack till Maria, Cyrus, Fredrik och Simon för en superduper-dag. Fastkörda bilar, tacos, glass, chip och sjunga till youtube. "I look like a nazi" Hade en jättekul dag även om den fylldes med i-landsproblem. Haha! En romatisk middag för fem, gåtor, mysteriet på greveholm och arga fötter. OM NOM NOM. arga leken och glasögon. Tack hörrni! :)

Idag är det torsdag (fan vad fort dagar går, fortsätt gärna så) och torsdagar betyder valdemarsvik. Men det är ett par timmar kvar tills jag åker dit så då ska jag väl göra mamma glad och städa iordning på mitt rum. Förstår själv inte hur jag lyckas men det gör jag ändå. Städa rummet, dra på mig träningskläderna, fixa ansiktet och håret. Sen är jag fit for fight. BYE.

Kommentarer
Postat av: Felixnelly

I AM HAPPY TO BE HERE IN THIS GUESTBOOK LEEP ALL YOUR GOOD WORK MOVING OK.

2011-02-09 @ 13:10:57
URL: http://felixnelly.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0