2 december

jag hade planerat att blogga imorse men det blev inget med det för internet fick nått damp och totalvägrade att fungera så jag gav upp den idén. Även nu när jag kom hem var det nått skumt och blogg.se ville inte logga in mig trots att jag var 240% säker på både mailadressen och lösenordet. Orolig som fan att något hade knäckt det men som ni märker, ingen fara :)

för er som kommer ihåg och undrar hur det gick för mig på min första dag på nya jobbet så kan jag berätta att det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Skrev anställningsavtal, skrev på sekretesspappren (som om jag är jätteintresserad i att springa runt till folk och berätta allt om MAX) , fick kort och när folk började ramla in så förstod jag att det var dags för "lunchrushen". Lärde mig fort hur det gick till men dock inte lika fort vad och vart allt skulle va på de olika hamburgarna men lär man sig med tiden. Valde helt fel skor att jobba i då jag halkade omkring som bambi på hal is, måste ha varit en rolig syn, haha :D imorgon kör vi igen!

fick en jäkla lust att följa med till Hallsberg på lördag så jag ringde ett snabbt samtal till Maria som sa: "gumman, messa mig på fredag. Vi är på EM." ojoj, det är dyrt att ringa till slovakien men jag passade snabbt på att berätta att jag ville följa med på lördag och att hon skulle hälsa till alla och heja lite extra åt mig. Bara tanke på EM fick mig att slänga mig ner på golvet för en sjujäkla stretch som jag hade lagt lite på hyllan sen senaste tävlingen men nu tar vi tag i det igen. Sitter faktiskt i skrivande ögonblick och stretchar spliten så det står härliga till i väntan på att pappa ska komma hem med mat. Köttsoppa och bröd är vad som står på menyn ikväll. Nu fortsätter stretchen. vi hörs senare, vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0