För nu är det min tur.

Helgen gick förbi alldeles för snabbt med borttappade snusdosor, stress, avskedsfest, äckliga gubbar, bråk, tårar, bästa Jonna, bästa Henrik, bakfylla, bakismat, skitsnack med My, överaskningafest, fyrverkeri, just dance, fina streetjazzisar, galna cross-pojkar, födelsedagsfirande, barnvaktande, lektioner och en låååång-promenad.

Idag är det måndag igen och det är lugnt på kontoret, klämdag för många... Men inte för mig och Sandra så det blir lunch tillsammans ute sen.

Ikväll ska Valborg firas men än vet jag inte hur. Återstår att se. Vad jag vet är att jag inte är 17 år längre så nått vuxet får det bli.


Karaktärsspecifikt

Det har varit en relativ normal torsdag. Det enda onormala var att pappa var med i skärblacka för att hjälpa mig med biljettförsäljningen till dansavslutningen.

Jag skulle helst av allt vilja vara ledig imorgon men veckan har gått fort så jag tror jag överlever nog en dag till. Och det är ju faktiskt fredags-macka imorgon :D

Nu blir det Fråga Olle Dokumentären innan jag somnar till ljudet av Victors svordomar. En gamers värsta marddröm har nyss inträffat; spelet har kraschat.

Baaaaaaaaaai!


Pengarna måste in.

Karma är en bitch. Det är du också. Och i slutändan så får alltid folk det dom förtjänar. Det känns bra.

Det är onsdag och jag har jobbat som en bäng på Aditro. Hunnit med ett telefonmöte, gruppmöte och en himla massa rapporter. Satt tillochmed kvar nästan två timmar efter att alla andra gått hem. Väl hemma blev det städning som alla andra onsdagar.

Städat kylskåpet, plockat undan kläder, städat toaletten och kastat sjukt mycket pappersförpackningar. Det är illa när man ensam lyckas fylla hela konteinern på gården...

Nu ska jag ta sista disken, se slutet på Grey's och sist men inte minst hämta hem Victor från jobbet. HEJDÅ!



Kärlek och respekt mättar inte din familj.

Veckans segaste dag är över. Det är även terminen i klockaretorpet. Uppvisning och vattenkrig. Ganska bra avslutning måste jag erkänna. Och även fast det tar emot att säga och plånboken kommer bli tunnare, så kommer jag få fria kvällar och tid att återhämta mig. Det har varit hårt men lätt värt det!

Träningen ikväll blev bara film då vi bara var tre på plats. Så vi såg filmen från fredagens show och sen det sedvanliga tisdags-snacket med Carro.

Hemma hos Victor nu, ätit två burkar barnmat och ser på tv. Inget mer än så orkar jag idag. Måste sova för att tagga en onsdag fylld av rapporter, möten, städning och moderndans-lektion.


How i hate mondays.

Skulle verkligen behöva en dag ledigt till. För än så länge har jag inte haft ledigt. Ingen helg direkt. Jag börjar bli trött och nu är det måndag igen så jag ska snart över till Aditro. Och dansskolan ikväll med 4 långa lektioner. Sista måndagen dock. Så jag kan nog bita ihop. Kan dock inte sluta att redan längta efter helgen.

Nu ska jag äta ägg och pussa på min man. Min fina. Älskade.


Okej, vi kör igen.

Jag älskar min släkt.
Att vi bara är. Trevliga och as-tuffa!
God mat och ännu godare efterrätt. Bebismys och min lilla Sam var så fin i kläder han fått av mig, från lilla strumporna till tröjan. Avslutade kvällen med minneslekar som vi blev helt galna på.

Slocknade så fort vi kom hem och lyckades försova oss. Så fick snabbt skjutsa Victor till jobbet. Hemma nu och ska själv göra mig iordning för jobb och dagen i övrigt. 10.00 - 13.30 som vikare för Carro. Fira mormor hos föräldrarna och avslutar kvällen på dansskolan igen med min ordinarie lektioner.

Sen är det måndag igen...


Yonga wamba.

Hemma från dansskolan igen.
Planerade med Carro, agerade barnvakt till lilla Elise, drack cola och hade privatlektion med ett gäng discosugna 30-åringar.

Nu är jag svettig, äcklig och hungrig. Så.... Dusch, mat och välja kläder. Bäst att vara klar när Victor kommer hem så vi snabbt kommer iväg till Marby.

Vi hörs.


The time we have together.

Ett par dagar utan uppdatering.
Skyller på nervositet och ångest.
Uppvisningen är avklarad och trots några små-missar så gick det som en dans. Fina gruppen. Puss på er!

Efter föreställningen blev det sen middag på Bishop med mamma, pappa, Victor och hans föräldrar. Trevligt!

Idag är det lördag och jag är helt slut. Redan uppe dock för att planera och styra. Håller i en privatlektion på NDC och sedan bär det av hem till kusin som pluggar klart och ska firas. Chill-lördag!


Give me more, i can only take so much

Har redan berättat allt som händer idag.
Sååå..... Skulle bara säga godmorgon.
Här får ni en bild.


Almost sure

Mycket finare väder idag!
Det gör mig glad, alla är på mycket bättre humör när solen skiner.

Har bara jobbat på Aditro idag och sedan dess bara varit hemma. Bjudit mig själv på juice och stretchat som en dåre. Även packat dansväskan inför fredag. Det enda som saknas är byxorna och klänningen, sen har jag allt.

Imorgon är det torsdag och det står Aditro med MBC-möte och ETT agi från helvete. Far vidare mot skärblack för tre lektioner innan jag avslutar kvällen på kristinaskolan med gruppen för sista repet med gruppen. Börjar känna av nerverna nu.

Godnatt.


Sara Söderlund, jag saknar dig.


It's not over until' it's over

Morsning. Jävligt övertrött tjej som skriver ikväll. Det har varit en tisdag som alla andra tisdag med jobb x 2 och kläd-rep inför showen.

Fick även tid att rep på mitt solonummer och nu börjar det kännas bra faktiskt. Kommer bli fett på fredag! :)

Ligger och myser nu i Victors säng. Håller tummarna för någorlunda bra väder imorgon och inte lika schizofrenskt som det varit idag. Jag menar; snö, hagel, regn OCH solsken på samma gång. Inte okej......

Godnatt världen. Tagga onsdag!


Solo por un beso.

Överlevde även denna dag mot alla odds. Höll koll på arbetsgivarintyg och svor över allt som är okontrollerat.

Dansen gick av bara farten och nu är snart alla grupper helt klara med sina danser. Bara en kvar att knyta ihop. Avslutade med en timmes egen träning för att hålla koreografierna kvar i huvudet. Mina fina, glada och tålmodiga elever. <3

Hemma hos Victor ny, ätit en kasande och myser nu med kvällssnusen framför BetnérDirekt som ikväll handlar om Breivik. Känner att jag inom kort kommer vara förbannad.


Here we go again.

Måndag igen.
Bara att bita ihop, fyra dagar jobb.
På fredag har jag tagit ledig inför showen. Kan behöva en sovmorgon och tid för ordentlig frukost och lunch innan den dagen blir svettig och lång.

Men först i veckan ska det jobbas, tränas, inhandlas scenkläder och där nånstans emellan hinna äta och andas.

Vi börjar med Aditro, streetjazz x 3 och 1,5 timme träning med gruppen.

Jävla rolig blogg det här...


Under the sea.

Juste.
Glömde berätta hur kärleksfull Victor är.

Jag - åh, en val :D
Victor - du är en val...
Jag - ursäkta?!?!
Victor - det va inget.
Jag - oh heeeeeell no!
Victor - jag sa inget!

Tur för honom att han är söt!


Jag lever.

Yes, jag överlevde dagen.
Även om den var lång och tuff.

Bilen har fått sommardäckn och jag fick umgås med far och bror. Åt frukost med mamma och bokade biljetter. Sen blev det dans för resten av dagen.

3 timmar träning och 2 timmar undervisning. Nu är jag jättetrött. Ligger helt död i soffan med tigerbalsam på överläppen för att kunna andas. Näsan är igentäppt och det är inte coolt. Victor ligger bredvid och nördar NCIS.

Måste sova. Hejdå.


Godmorgon världen.

Här ligger jag och snorar.
Det verkar liksom inte gå åt rätt håll.
Jag vill inte vara sjuk. Verkligen vill inte.

Så jag ligger kvar i sängen och bara vilar. Äter upp resterna av mitt helg-godis och ser på disneydags. Mellan varven pussar jag på Victor som i sömnen pussar tillbaka.

Om ett tag ska jag upp och göra mig iordning för dagens timmar på dansskolan. Får verkligen INTE ta ut mig, förkylningen får INTE bli värre.

Vi hörs ikväll, om jag har överlevt.


Why is it gone?

Sådär. Nu lördagen slut och klockan har slagit över till söndag. Borde sova för det är många timmars dansande imorgon.

Haft en awsome lördagkväll med fina vänner. Lagade mat, såg på Pirates och letade fakta om Titanic och andra fartygskatastrofer.

Hemma hos Victor nu som spelar. Vad annars? ;) En annan ser på SvampBob Fyrkant men ska nog försöka stjäla till mig lite uppmärksamhet innan det är dags att sova.


Now the weakness talks

Fredag blev en relativ händelselös men lugn och skön dag. Efter en värdelös dag på Aditro med värk överallt och feber åt fel håll åkte jag till träningen och mest tittade på. Det sög men bättre än inget. Hämtade Victor, köpte godis och pizza innan vi landade i soffan för resten av kvällen.

Började denna lördag på bästa möjliga sätt. Massa mys i sängen innan jag tvingade upp själv för att göra mig iordning. Dansade loss på dansskolan även denna dag i tre timmar. Försökte sätta så mycket som möjligt, fått placeringar och kör-schema. Det kommer bli gryyyyymt!

Halvt dog efter träningen så sedan dess har jag suttit i soffan och sett på film med min man. Städat iordning för snart kommer My och Linus på film-och-mat kväll. Mer än så orkar jag inte. Och jag är ganska nöjd med det också :)


Men skjut mig

Jag typ dör här.
Mår så dåligt att jag helst vill åka hem till mamma. Bli ompysslad. Matad. Nån som tycker synd om en. Men jag har inte tid. Måste jobba. Men inga system funkar för tillfället..

Inte ens mitt eget.
Mitt immunförsvar verkar ha gett upp totalt. Har aldrig varit såhär mycket sjuk på ett och samma år. Än mindre på 3 månader. Det är fan inte kul. Måtte det vara bättre imorgon.


Taking back what i've been missing.

Nu börjar jag tröttna.
Varför ska jag varannan vecka vakna upp med förkylning och ont i halsen? Och varför ska folk envisas med att öppna fönstren i danssalen när vi dansar? Än är det inte så pass varmt ute att vi kan öppna utan att riskera hälsan. Tack för den. Nu är jag snart sjuk igen. Har varken tid, lust, ork eller råd att vara sjuk igen.

Hursomhelst.. Överlevde en hel kväll, natt och morgon utan Victor i min närhet. Och ska överleva hela dagen också. Halv 9 ikväll får jag tillbaka honom. Då är jag glad igen. 💓

En liten strimma av hopp är att Nina är på jobbet idag. Det behöver jag verkligen. Nån som ger mig kraft inför kvällens tre timmar träning.


Talk to me

Mycket gladare. Jag erkänner.
Allt som behövs är att prata.
Kanske också att jag ska sluta överreagera och överanalysera allt.

Hursomhelst, glad tjej.
Sitter och hoppar i soffan.
Av nervositet. Skapligt nervpiggande avsnitt av Criminal Minds ikväll. Även fast jag listade ut allt direkt. Jag är bara för bra.

Maria är också bra. Skickar söta sms som gör mig glad. Hon är fin som snus.


In my mind

Känner mig alldeles tom.
All energi börjar ta slut.
Det är alldeles för mycket på alldeles för få timmar. Dygnet borde ha fler timmar.

Lunchade med Sandra, Jenna och Ullis där det mest blev att skrika av oss. Sånt behövs ibland också. Direkt efter jobbet blev det träning. Ny dans och detalj-pet på de tidigare. Nya blåmärken och de gamla kommer bli större. Note to self: köp knäskydd.

Victor hämtade och ville spela. Jag vet att det är nyttigt att vara ifrån och sakna varann. Men han valde en dålig dag för att vilja ha space..

Nu ska jag se på tv, sura och vartefter somna. Godnatt.


Walk the line

För en stund sedan kom Jenna fram till oss. Berättade att hon slutar. Idag. Så himla tråkigt för oss men skönt för henne. Att inte behöva bolla med 3 olika jobb. Att vara ledig varje helg. Det är hon värd. Men jag kommer sakna henne. Fina Jenna.

Nyss tog vi en sista promenad till Coop för att sedvanligt köpa snus och redbull. Lite godis och dagen till ära. Lovade varann att fortsätta ses och se på skräckfilm.


Mystery

Kan inte med ord beskriva hur skönt det var att bara få gå hem direkt efter jobbet igår och sedan inte behöva gå nån annanstans. Jag brukar tycka om att ha mycket planerat och fara runt i 120. Men just igår behövde jag en paus och den tog jag till vara på. Städade undan och lagade mat som åta upp framför Grey's Anatomy.

När Victor ville se actionfilm så kände jag att det var dags att sova. Lite halvsur för att jag inte fick se CM men sömn behövdes. Hade nog inte kommit upp imorse om jag suttit uppe en extra timme inatt.

Nu är jag på jobbet och sitter här till halv 5 innan jag åker upp till dansskolan för 3 timmars träning, även idag med Adam och gruppen. Tagga, tagga, tagga!


Why i can't stop thinking of you.

Kunde inte sluta gäspa på mötet.
Ett telefonmöte på finsk-engelska
Kanske inte så konstigt att man gäspar.

Kom hem strax efter 17.00 och slocknade i soffan direkt. Ställde in dejten med Anna och blundade igen. Fick nått damp och började plocka och styra. Dammsög och ordnade påsar. Långt ifrån klar (som vanligt..) men det får jag ta nån annan dag. Det är en tung vecka.

Nu får klockan gärna vara 20.00 för jag vill mysa med Victor och börja laga mat. Är så galet sugen på köttfärssås.


Såklart att hennes namn betyder skönhet. För den har ingen parallell.

Här sitter jag.
Knappar mil och traktamenten.
Tog en liten paus nu för hjärnan samarbetar inte längre. Så jag lyssnar på en Disneyskiva på spotify och hoppas sista två timmarna går snabbt. Avslutar dagen med möte.

I eftermiddag planerar jag att gå iväg hem till Anna för att sätta ihop en IKEA-bokhylla. Får se vad kroppen och sinnet säger om det när jag väl sätter mig i soffan.

Mat. Vill ha mat. Kött. Gött.


Onsdag. Tack och lov.

Som överskriften säger.
Tack och lov så är det onsdag.
En dansfri dag. Det är väl behövt.
Träningsvärken sitter där den ska.
Kan knappt ta mig fram utan att se ut som en 100årig gammal dam.
Ska bli intressant att se hur jag klarar av dagen.

Vill egentligen bara sova.
Det skulle vara det optimala.
Men hejdå sängen, hej Aditro.


Varje stund, varje liten detalj

Jag kan jobba.
Varje dag i varje vecka, alla år.
Bara jag får somna och vakna med dig.


A steel horse I ride

En vanlig tisdag.
13,5 timme av jobb.
Helt vansinnigt.

Ett segt Aditro.
Ett bråkigt klockaretorpet.
Sen tog jag ett djupt andetag.
Tömde hjärnan och satte en helt ny dans. Adam hade koreograferat till Dead By April's melodifestivalbidrag, Mystery. ÖVERLYCKLIG TJEJ! Träningens minus var dock när jag snurrade så hårt att skinnet lossnade från stortån..

Kvällsmat hos päronen med skinkmackor innan jag hämtade Victor. Nu blir det mys framför Criminal Minds och sen ska jag däcka såååå hårt.

Intressant blogg. Godnatt.


Dansa runt, jag hör oss sjunga

Helvete vad svårt det var att komma ur sängen imorse. För det första var jag trött och för det andra för att musklerna hatade mig.

Sitter på jobbet nu och räknar ner.
Om 30 min åker jag till klockaretorpet för tre danslektioner med påsklovslediga barn. Avslutar kvällen med ytterligare ett pass med Adam och gruppen.

Kommer nog somna gott inatt.
Säkert redan i duschen.


Chonkey Monkey

Klen nyss ur duschen med rivsår och blåsor på fötterna. Men jag längtar efter morgondagens träningsvärk. Hemskt men hemskt underbart. Jag vill ha mer.


Amazing.

Död tjej. På riktigt.
Satte en hel koreografi med Adam till Danny's bidrag i melodifestivalen, Amazing. Och det är just vad dansen är. 20 april i Flygeln. Glöm inte bort det.

Sen blev det mer träning med Carro och resten av gruppen. Det gick lite sisådär, iallafall för min egen del. Men det ska gå. Gäller bara att bestämma sig.

Världens bästa mamma skjutsade hem mig när fötterna värkte och regnet öste ner. Nu blir det kvällsmat och serier innan jag somnar. Imorgon väntar jobb och mer dans. ANDAS!!


Annandag påsk.

Klockan ringde 09.00.
Först svor jag som en bäng men nu känns det ganska nice. Har lite att styra med plus att jag har massa träning i eftermiddag så jag måste hinna äta ordentligt. Och massa disneyfilmer visas under dagen så det går ingen nöd på mig!

Sticker mot dansskolan runt 14.00 och träningen med Adam börjar 14.30 till 17.30 tillsammans med Sara,Ida och Sofie. LET'S GO! :D


Sport to the people

Snacka om slö dag.
Slappade bort förmiddagen i soffan när Victor sov och klockan 14.00 fick han snällt kliva upp för då bar det av till lagerlunda. Firade morfar, åt påskmat och gosade med Sam. Lillen sov mest men det gör mig ingenting. Då kan man ta massa kort och sniffa på hans lilla huvud som luktar bebis.

Nu är jag ensam med mor och far och ser på Partaj. Åker hem med Victor när han slutar 22.00. Sista lediga dagen imorgon...


Påskdagen

Godmorgon världen. Sitter och skriver mitt första inlägg helt från min nya iPhone 4s. Woop woop! Hursomhelst, igår var det fest på massa olika håll. Började i svartegrind med Victors familj och påskmiddag. Fix hos Sara och förfest hos Henke. Sen blev det röj på trappan tills mina fötter blödde. På riktigt faktiskt. Idag är det söndag och jag ska dö i soffan innan det är påskmiddag och bebismys hos mamma och pappa. Hejdå.


Glad jävla påsk.

bra fredag.
lugn och mysig fredag.

men idag är det lördag och den är inte lika lugn.
ska hem till föräldrarna snart och fixa mig.
gosa med bebis och krama på henka & stina.
åka till mediamarkt med mor och örhoppningsvis komma därifrån med Iphone.
ut till Victors land för en påskmiddag med hans familj.
in till stan för fest med hela mitt gäng och troligen en utgång på Trappan.

FAAAAAAAAAN. mååååååte till systemet.
håller tummarna för att det INTE är stängt.
hoppas hoppas hoppas hoppas!
hejdå.

det är jag som är tiden.

wuhuu!
Bra fredag.
bra folk och bra fest.
lite glas i handen dör jag inte av.
dansade som en idiot och försökte trösta utan resultat.
cheese med jonna och victor. skratt. som alltid.
fyfan vad jonna är bra. det finns verkligen ingen som hon. bäst. <3

idag är jag bakis.
tror jag har lite glas kvar i handen för det värker och bultar som en bäng.
att få se att bror la ut bild på mig och Sam värme mitt hjärta dock.
tänk att en sån liten person kan på mindre än 24 timmar få mig att omprioritera.

nu ska jag pussa på victor och be om pizza.
passa på att mysa under dagen då det är sitta-inne-väder för sen jobbar han natt.
då hänger jag med mamma och pappa. fredagsmys.

Puss.

Vi är en.



Genom gråt, genom skratt.
Jag går med dig dag och natt.
Vi är mer en du ser, vi är en.
En familj.

Vi är en, hör ihop som två träd med samma rot.
Och jag är föralltid din vän.
När jag kan ger jag svar och den kraft vår kärlek har,
den ger mer än du ser, vi är en.
En familj.

if it means a lot to you

halvt ledig idag.
inget aditro men det blev ingen svomorgon för det.
Wilhelmsson ringde och ville prata klockan 07.00.
så det blev lite dansplanering i ca 20 minuter innan vi la på.

då var jag redan vaken och pigg.
så ett snabbt sms till söderlund om en lunch på stan.
hon var såklart game.
ska faktiskt bli himla kul att komma ner på stan med min vän mitt i dagen för en gångs skull.

i eftermiddag åker jag till skärblacka för tre lektioner innan det blir påsklov.
ikväll är det party med maria, sara och grabbarna. FETT!


jag & söderlund på gröna lund i somras.

let me see your body go

onsdag.
bästa dagen på hela veckan.
men just idag är det bättre än någonsin!

solen skiner,
jobbet flöt på bra,
lunch och shopping på ingelsta,
ska åka och hälsa på Sam (brors barn) på BB snart,
moderndans-träning
världens bars-häng.
5 dagar ledig.

det låter ganska fett, eller hur? :D

hemma hos victor nu och väntar på att pappa ska hämta.
sen blir det full fart, go go go!

BIRTHDAY GIRL



grattis på födelsedagen, bästaste och finaste Sara.

just a stupid bet

dagjobbet kändes mest blah.
dansjobbet var segt men roligt då ungarna i klocket är så glada.
två små skador med ett huvud i en vägg och en blödande fot.
inget man inte klarar av med lite kramar och klappar.

kom till träningen och körde hårt.
jävligt hårt faktiskt.
sen drog vi igång med euphoria och då dog mitt humör.
det sätter sig verkligen aldrig....

men sen, som sagt, så ringde brorsan och nu har jag ett lyckorus som heter duga.
inte ens victors knapprande på datorn hela natten kommer kunna störa mig.
känner väl också att har jag valt en gamer så får jag stå ut med en gamer. <3


you're gonna grow in to it.

äntligen, efter 9 månaders väntar.
bebisen är ute och min storebror har blivit pappa.
det känns så konstigt att säga; henka är pappa.

fick sms imorse kl 10.00 att dom var uppe på BB och inte tänkte åka därifrån utan bebis.
sedan dess har jag inte kunnat tänka på annat.
haft telefonen nära och kollat den var 5:e minut.

21.45 ringde min telefon och storebrors röst hördes: "det är klart nu. Ditt brorsbarn är här."

en hungrig och frisk liten kille.
jag har blivit faster.
för resten av mitt liv.
<3


stolta föräldrar.

let's go

tisdagar.
det är bara att bita ihop.
det blir hårt. men jag överlever.
det gör jag alltid.

nu kör vi.

more then i can say

söndagen börjar gå mot sitt slut.
efter en helt underbar jazz-lektion fylld med skratt så gick jag från dansen med leende läppar.
skulle sovit hos victor men det blev ändrade planer.
så nu är vi tillbaka hemma hos mig och ser på "Law Abiding Citizen".
kan vara världens bästa film.

har även hunnit snickra ihop min säng.
jag var alldeles för pigg imorse och råkade hoppa sönder den.
eller sönder och sönder, tre plankor släppte i sidan.
så, nyss låg vi båda två uppochner under sängen och bankade med hammare.

tar mig även denna kväll ett glas vin för att avsluta helgen.
det är jag fan värd.
det har varit en lång och jobbig helg.

imorgon är det måndag igen och det är en kort jobbvecka som väntar.
måndag till onsdag innan jag tar fem dagar långhelg.
så sjukt skönt!

framgång och efterfrågan

tre timmars sömn är inte min melodi.
victor var en pärla som fixade mat åt mig för jag slog ihop i soffan.
och där låg jag hela kvällen.
enda gången jag rörde mig var när jag var så peppad av finalen av Gladiatorerna.
sen somnade jag i hans armar. det bästa stället på jorden.

idag är det söndag och jag har varit vaken sen 09.00.
har rensat bort massa papper och annat skit under bordet.
dammsugit och tagit tag i disken.
är långr ifrån klar men resten får jag ta när jag har påskledigt.

ikväll ska jag jobba uppe på dansskolan, en timme mer än jag brukar.
tar en timme att kolla igenom hela Cajsas program.
vara en tränare fårn helvetet och peta på allt som behöver petas på.
sen blir det show och commercial jazz träning som vanligt.


RSS 2.0