Där jag hänger min hatt

Hej där främling.
Har varit hemma från Italien i ca en vecka men inte haft lust att skriva faktiskt.

Hursomhelst, resan var supermysig med mat, vin, sol och kärlek men alldeles för kort. Hade absolut kunnat stanna en dag till eller två. Kom hem med några flaskor, bebiskläder och en röd solbränna.

Har sedan dess mest bara jobb. Jobbat och dansat. De tre senaste kvällarna har tillbringats på dansskolan med undervisning, disco, jazz, teknik, styrka, stretch, zumba och hiphop.

Så ikväll, torsdag, stannar jag hemma. Städat, tänt ljus och lagat mat. Nu ska jag mysa med min karl framför Criminal Minds och Hell's Kitchen.

Imorgon är det fredag!
Hoppas på en åskfri sådan.


Nånting bra i det som sker.

Jag har blivit dålig på att blogga men det gör inget för just nu händer det ingenting intressant.

För utom den lilla detaljen att jag är påväg till Skavsta för att ta flyget till Italien för att fira karlns brorsas födelsedag. Skönt att komma bort från allt och alla, faktiskt. Bara få vara med mitt hjärta. Tillbaka på lördag. Innan dess ska jag gå i för lite kläder, äta italiensk glass och dricka vin. Kan nog leva med det i fyra dagar.

Hejdå!


Mindre prat. Mera hopp. Wiiiie!

Ibland får man bara ryck.
Man vill göra nått men inget speciellt.
Då är stretching jäävligt bra!
Så, jag stretchade hårt i 20 min.
Hann knappt bara resa mig upp innan Nina ringde. Då blev det en lång promenad runt hela stan för att umgås och prata ifatt allt vi missat om frisörbesök, karlar, fest, jobb, sjukdomar, bråk och såklart stripp-pingis.

Så, efter 1,5 timmes rask promenad är det dags att stretcha igen. Rumpa och lår. PRESSA!


Said and done.

Jobbat klart för veckan utan det minsta bakslag. Lugnt och skönt. Tillochmed en glass till eftermiddagsrasten med Sandra och Johan.

Nu ligger jag hemma i soffan och degar framför Grey's anatomy. Ska laga en ordentligt middag med laxpasta. Bäst att passa på att äta fisk medans Victor ändå inte är hemma.

Blir nog faktiskt bara en lugn hemmakväll även fast jag är ledig imorgon. Ska coacha discotjejerna imorgon förmiddag och då gäller det att vara på alerten. 35 nervösa tjejer på sista träningen innan sitt första SM, det kan gå hur som helst! Haha :D


Att ha en vision.

Det var ett tag sen.
Har hunnit må bättre och sämre och bra igen. Tillbringat tid på landet, planerat Italien, gått promenad i skogen och grillat med gänget i folkparken.

Jobbat hela veckan och fått förlängt över hela sommaren. Känns bra att veta. Pengar rullar in som det ska. Det går bra nu.

Idag är det onsdag och sist jobbdagen för veckan innan det är långledigt. Det är inte illa! :D


Best friend.

Börjar få panik.
Vad ska jag göra utan dig?
Jag kommer sakna dig så sjukt mycket.
Älskade, bästa vän.


All week long

Nu har hela arbetsveckan gått och jag har tillbringat den i soffan. Inte det minsta kul men väl behövt. Man ska inte jobba när man mår som jag har mått. Är nog dock inne i slutskedet nu. Det känns iallafall så och jag håller alla tummar jag kan. Nu vill jag bara bli frisk. Få tillbaka arbetslusten.

Idag är det fredag och det blir lugnt.
Pizza och cola, Lite Stina och lite mys med fasters gos.Mycket väl, älskling! Idag är det torsdag.

Torsdag och jag är fortfarande sjuk.
Hostar sönder mig något så otroligt. Har hur som haver fått hem ett berg av piggelinglassar så halsen bränner inte lika mycket som innan.

Ligger där jag legat hela veckan. På MIN plats i soffan. Känner mig som Sheldon. "that's my spot"

Ligger med mitt dansblock i knät och försöker göra nån nytta iallafall. Planerar tisdagens tekniklektion med de stora discotjejerna och Cajsa privatlektion.

Nu mat och sen sova en stund till.


You make me ill.

Jag är sjuk.
Inte konstigt dock.
Stressen har nu hunnit ifatt.
Så jag ligger hemma. Snorar, hostar, fryser, svettas, blodsmak, skakar, nyser, gråter och värker. Ja, ni fattar...

Vill ha mat. Massa mat.
Frukost, lunch och middag på samma gång. Ska bara orka ta mig till köket.

Hoppas på att må bra imorgon. Jag vill verkligen inte vara sjuk nu när kvällarna "äntligen" är lediga.

Nu ska jag somna om. Eller vill någon spela rumble med mig?


6 maj

Fy faaaaaaan vad vi är bra!
Norrköpings Danscenter.
Älskade jobb, älskade kollegor, älskade elever, älskade dans!

Avslutningen, och hela dagen, har gått i en rasande fart och helt plötsligt var allting slut. Efter en lång och komplicerad termin full av shower och tävlingar med FINA resultat. Avslutningen gick smärtfritt men aldrig utan dumma frågor, stress och saknade barn. Men det är alltid värt det för det löser sig alltid :)

Tack för den här terminen!
Vi ses i höst.

Hemma i soffan nu, helt slut och sjuk.
Stressen har nog kommit ifatt mig.
Tillslut.
Godnatt.


Everytime i see you walking by

Att grilla var det bästa som hänt på länge! Och Sverige spöade lillebror Norge på isen. Men det fick jag läsa om på fejjan för jag somnade i soffan innan matchen ens var slut. Sov som en stock från det att Victor åkte till jobbet till det att han hämtade hem mig klockan 05.30.

Idag har jag varit på dansskolan, haft terminens absolut sista lektioner. Kvar är bara morgondagens avslutning. Norrköpings största dansskolan intar Stadium Arena och det får ni inte missa! Be there! :D


Premiär

Ja, det blir premiär ikväll.
Premiär för grillningen.
Mor och far ska grilla och jag är game.
Så vi åker dit om en liten stund.

Sover kvar där för Victor jobbar natt och så får han hämta mig när han slutar imorgonbitti. Imorgon väntar tre timmar jobb med mina streetjazzisar och att vara flytthjälp till morföräldrarna.


Med förtröstan, tro och tillit.

Tänk att det aldrig kan gå smidigt...
Men det verkar lösa sig och jag kan nog andas ut. Haft sista lektionen i skärblacka för terminen och ungarna bjöd på gurka. Hahaha!

Hann också hunnit storhandla och slappa i mammas soffa innan jag slocknade i min säng. Redan INNAN Criminal Minds var slut.

Idag är det fredag, tack och liv. Ikväll blir det himla lugnt för min allergi tar död på mig. Ögonen har svullnat upp på nytt och näsan är som en öppen kran. Så, det blir bara mat med hjärtat och sen chill i soffan. Mer varken orkar eller vill jag. Relativt sur tjej, yes.


Let me fall. I don't care if i break down.

Idag är det torsdag.
Jag vill inte.
Jättesnorig och ögonen är inte riktigt 100% än men det hjälper med alla preparat som nu finns inne på toan.

Sista lektionen i skärblacka ikväll.
Vad ska man ny göra på torsdagskvällar? Och det är så lång tid tills jag får se mina fina blacka-ungar.

Börjar till nervös inför söndag...


Maj maj måne.

Det är maj. Helt galet vad tiden går fort. 20 dagar kvar till Italien och Sam blir En månad imorgon. Som sagt... Galet.

I måndags var det Valborg och det blev inte lika vuxet som jag trodde. Det blev fest. Fix hos Sara, trädgårdshäng och köksfest hos Mia innan vi köade alldeles för länge till Hugo. Men vi dansade precis som förr.

Den lediga tisdagen tillbringade jag i Ensjön hos bror, Stina, Nero och Sam. Fint väder så lite färg har jag fått på mina bleka armar.

Idag har jag jobbat igen med kliande ögon och rinnande näsa. Förstört en bilruta och handlat upp halva Apoteket. Avslutat kvällen hos Victors syster för att fira barnen som fyller 6 år. Mackor, tårta, arga snickaren och massa mys med Alwa. Massa bilder och ännu mer träning på rullskridskor.

Nu, Criminal Minds. Vad annars?


RSS 2.0