valborg

ikväll blire först tacos, mys och drickning med pojke och mina saror. sedan drar vi iväg mot lindökillarna. hoppas iallafall på att det blir något kul. Hoppas på singstar, det brukar alltid sluta så :) IKVÄLL BLIRE PEPINO! :D

skolan bjöd på vårhälsning. Mycket, mycket, mycket bra :) stora applåder till vårat musikgymnasium som är bäst.
OCH EN FETT PUSS till Adela som höll det bästa vårtalet sedan tidernas begynnelse. "om någon säger att du är dålig så kan du ju alltid säga som björn gustafsson; AAA MEN DURÅÅ?!" sen blev det bara chill i nya cafeterian, åka bil och naturkunskap för sen fick jag stjus hem och nu sitter jag här. Väntar på att dom 3 ska komma så jag får äta någon gång, håller typ på att hungra ihjäl, men ingen verkar ju bry sig om det.. för ikväll är det fest på alla håll och kanter. Inte alls långt kvar till tatueringen nu. Jag vill fan göra den nu, kan knappt vänta! :D

ja, jag trivs med mitt liv. Om bara sommaren kunde stanna föralltid <3

sup och svälj, trevlig valborghelg!

inte jag, det var vi

för det kändes verkligen asbra att höra. verkligen, VERKLIGEN! jag bara kände hur illa omtyckt jag var och jag ville bara gå därifrån. Tack.. Jag antar att saker inte alltid är som man tror. Människor förändras och jag med dom. Tack.

igår var en halvbra dock halvseg dag. Började inte skolan förrns 13.oo och hade bara dans i en timme. Stannade kvar med jozza ett tag och fixade till projektarbetet, bestämmde medleyt och övriga ting som behövdes. det är dags att sätta fart nu.. Inte alls långt kvar, inte heller långt kvar till min tatuering och då är det inte heller långt kvar tills vi åker på VM och SM, inte heller långt till studenten eller att jag och älskling firar 2år tillsammans.. Det är mycket denhär våren. Som tur är så har jag fått jobb hos mamma i 6 veckor och då blir det nästan 20.000 kr rakt in på mitt eget kontokort. Tack för den. Nu kommer jag snart till en ny milstolpe i mitt liv. Vad ska hända sen? Jag tror jag har panik. Hursomhelst så kände jag att jag ville träffa sazza och mia en stund innan jag åkte till älskling igår. det var tur att jag gjorde det för annars hade jag kriverat. Övningskörde med mamma ut till krokek och jag hatar att jag gjorde det för folk kör som idioter och det slutade med att jag stod still på motorvägen för att en bil var så sjukt självisk och en idiot till våghals att jag höll på att krocka med en lastbil. Underbart. Kom iväg igen men då tyckte en annan lastbil att jag körde för sakta så han körde upp i arslet på mig och blinkade så jag fick ännu mer panik. Jag verkligen älskar folk som inte har tålamod. Puss på er. Fick iallafall gå och lägga mig med totte och det var allt jag brydde mig om just då. Idag blire dans, körskola och projektplugg. Imorgon är det valborg. då ska jag leka med sara, sara och totte. och lite senare drar vi till dom andra pojkarna. Nu ska jag åka till skolan, hejdå.

london, sweet london.

ja, jag vill tillbaka. Dock var nog 4 dagar perfekt med vårann klass innan vi fick tuppjuck på varandra men men, kul var det :) här kommer en resumé.

onsdag: ingen skolan, jag stannade hemma för att packa och sedan dra ner till stan för att käka med jozza och handla godis. Kändes oss riktigt snygga när vi drog omkring på våra resväskor genom hela staden. När vi var klara drog vi ner till resecentrum och satte oss i väntan på dom andra i solen och bara glassa. En efter en började dom droppa in och inte långt efter det kom bussen som tog oss till skavsta. Hamnade brevid en flygrädd Trolin och en damp-Pettersson. men kul var det :D väl framme i England blev det ett antal åkande av tåg, tunnelbana, buss och rulltrappor! Kom fram till hotellet, mötes av massa otäcka tyska småbarn som förde ett jävluskt liv, kom till vrat inte fullt så lyxiga rum och drog ner i baren en stund bara för att slappna av efter resan. en cola och några asgarv senare var det dags att sova.

torsdag: det första dom på hotellet gjorde när vi kom dit var att varna oss för brandlarmet, att inte duscha med öppen dörr eller spraya hårspray i någon annan del i rummet än duschen för då kan brandlarmet gå. Men självklart skulle det förbannade brandlarmet gå när vi låg och sova, fick springa ut i kylan, insåg att klockan var 05.50 på morgon (vi behövde inte gå upp förren 08.30) och vi såg ETT ANTAL tyska ungan som var nyduschade! jag skulla ha kunnat slå vem som helst. Jaja, vi fick iallafall sova nån timme till efter det. Frukost, göra oss iordning, packa och irra runt som tokar för att försöka ta oss till Laban, en dansfolkhögskola där vi fick en rundtur, kolla på Sosso's  balettlektion och själva vara med på en moderndans-lektion. Sjukt kul :) Fika, innan vi drog oss tillbaka in till Covent Garden, denise och jozza drog till British museum medans vi andra fyra shoppa runt på stan. 4 tröjor shoppades för min del :) tog oss till det underbart fina och gigantiska piccadilly circus, det var då jag kom på att jag faktiskt var i London! Middag på PizzaHut en aning försenade så vi fick ta oss tillbaka till hotellet på egen hand, vilken tur att vi har Trolin. Och bajskul hade vi. "rabattkupong, psykopat med blombukett, syltsaft, syltsaft" haha! Kom till hotellet efter en tur med självmordsbussen och sen drog vi till puben tvärs över gatan. Hem, sova.

fredag: äntligen var fredagen här, den dagen som hade gjort att jag följt med på resan! Drog till Pineapple dansstudio mitt i centrala Covent Garden. Först en asrolig jazzlektion tillsammans med hela klassen, inklusive mentor Jonathan som chokade oss rejält, både genom att faktiskt kunna dansa och att han hade en tatuering :P sen blev det vila en timme, äta mat och shoppa väska innan nästa lektion drog igång, street med jozza. Kul men roligare om jag hade haft hiphopkläder och skor. men men.. sen blev det ännu en sväng på stan. Åt på pissdyrt ställe och det var inte fullt så mycket mat som jag skulle vilja men men, jag åt och log. Jag satt som på nålar, jag ville bara gå därifrån och vidare till nästa stora grej :D betalade och gick. Jag stannade till och såg något jag aldrig kommer glömma, en Disneyaffär! när jag kom in så visste jag knappt vart jag skulle börja med det slutade med att jag köpte två gossedjur, en simba och en mussepigg. Jag var som barn på nytt :D det finns bildbevis. Sen fick vi springa till Lyceum Theathre för att inte missa "The LionKing". Fatta, vi såg Lejonkungen-musikalen i London! mitt liv är nu fullbordat, jag kan dö. SÅ bra var den, vi bara tjöt och tjöt och tjöt! Chockade gång på gång och jag ville inte att det skulle ta slut. Självmordsbuss hem och sen puben sista kvällen. Hem, packa, sova.

lördag: det var bara att äta frukost och sen packa. Satt ute i det fina vårvädret en stund i väntan på taxi, fick en sightseeing tur på väg till tågstationen. camila och jag somna så fort vi satte oss på tåget, var nästan för trött för att gå av. In på flygplatsen, checka in, äta mat och sen var det bara att gå den sjukt långa vägen till vårann gate. Där somna camila men inte jag :( Gick ombord på tåget, trollis var lite rädd så hon fick hålla om min Simba som tröst. Ännu en gång hamnade jag brevid en damp-pettersson men hellre det.. :D camila och jag höll på att dö av skratt när vi landa. Pettersson var lite smårädd.. ;D Framme på skavsta, hämta väskor och till bussen. Nu ville jag bara hemma! träffa moa och anna som lovat att hämta upp mig. Ja, det var en lyckad resa. London 2oo8. ES3a..

bye bye.

ja, jag lämnar det fina svenska vårvädret för att dra mot london med mina dansare. Och som jag längtar!
skulle gärna vara framme redan nu. Dansa, lejonkungen och pub-besök :D tjohej! JAG VILL ÅKA NU!

igår var inte riktigt världens bästa dag men men..
trodde det skulle bli en seg dag men inte så mycket händelser men icke.
jag tjöt och jag tjöt, jag skrek och jag pallar snart inte mer. JAG HATAR ER!
låt oss va ifred så löser sig allt.

jag har tur som har sara, jag vet inte vad jag skulle göra annars..
hon är min bästis <3

nae, nu ska vi inte deppa. JAG SKA TILL LONDON! :D hoppas innerligt att jag inte glömt att packa ner något för då får jag damp och det vill jag inte få. Nu ska jag nog kolla packningen och hoppas att totte ringer snart, sov halvt är han gick ifrån mig imorse så jag vill prata med han och berätta hur mycket jag älskar honom, hur mycket han betyder för mig. Usch, jag kommer saknar honom massor fast jag bara är borta i 4 dagar. well well, he's my baby. nu drar jag, hade så bra Sweden. Vi hörs på lördag. kiss & hugs. / M,

sovmorgons-måndag

idag är vi lediga eftersom vi har jobbat hårt med musikalen i två veckor. Väntar på filmen--
Och i lördags då vi hade sista föreställningen blev det många tårar men också mycket skratt då vi efter föreställningen började göra oss iordning tillsammans och drack vin och cider innan vi begav oss mot Black Horn. Det blev en stor kör som sjöng "Shake that as bitches, let me see what you got".
Party hela natten tillsammans med helt underbara esteter <3 fest i sommar? Söndag morgon var lite seg men träningen gick bra ändå. Singelträningen kändes riktigt bra, duktig var jag. Snacka om att jag längtar till SM.
Lekte med jonna&fanny igår, sjukt kul :D har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. HAHAHA!

idag är det 22 månader med älskling, så jag ska sova hos honom :)
hoppas på att mia kommer en stund så att jag får prata av mig. mysigt.

på onsdag bär det av mot London, TJOHEJ! :D

puss! / m,

PSYKBRYT!

snart får jag en panikartat sammanbrott! DET ÄR INTE SYND OM DIG, DU ÄR BARA SJÄLVISK!
idag kommer det är psykbryt vid minsta gnäll och då kommer jag nog blir osams på riktigt. Men skit samma, jag har my och jozza där, då blir min dag bra. My och Jag har lovat varandra att denhär dagen ska bli bra, för vi hade kul igår. säger bara: Nykterhet på Palace tills man blir bjuden. Afrikaner och fjortisar. Jag älskart'! mohaha! dock kändes det lite pinsamt att bli onykter på en halv cider och en vodka sour (men till min försvar så hade jag inte ätit nått på ett X antal timmar och vodka sour är väldigt starka) haha. Ska nog börja fixa lite, ska möta jozza på stan och käka innan vi drar till hörsalen. Sista föreställningen ikväll, usch, jag tror jag kommer gråta. Jag är ju en av dom där som tycker att det här har varit skit kul (kul som skit) med musikal. Hursomhelst så ska vi festa ikväll, och imorgon blir det äntligen discoträning igen. Dock utan sara där..

hursomhelst.. sista föreställning klockan 18.oo.
vänner och älskling kommer och kollar.

jonna, vet du vad det bästa med dig är?
det är det faktum att vi bor grannar men aldrig ses, men när vi väl gör det, så är allt som vanligt.
du är fortfarande min bästis.

/ m,

i min kalender

23-26 april - London med dansarna
19 maj - Tatuering
22-24 maj - projektarbete i Hörsalen
28 maj-2 juni - VärldsMästerskapen i discodans, Tjeckien
5 juni - Student!
7-8 juni - Svenska Mästerskapen i discodans & street, på Hovet i Stockholm


solen skiner, jag är på ett tipptopp humör :D
DET ÄR VÅR PÅ VÅR GATA HEMMA I STAN! jag har sovmorgon och vaktar hunden. tog en lång duscha och ska snart äta gröt :) Ska inte vara på hörsalen förrns 16.oo och ikväll kommer kusiner och kollar. Hoppas att sazza och compani kanske vill ses ikväll? :) Skulle vara mysigt. Saknar dom massor faktiskt.. nae nu ska jag äta och fixa och trixa och sen ut en sväng till med hunden. Fan, "våra bästa år" har redan börjat! :/ hursomhelst..

drar nu. fuck you.

slagsmål, fula barn, dans och skratt

jag tog en liten sovmorgon. Skulle vara på hörsalen klockan 10 men jag var där 11.
dansade av mig på scenen och sen var det bara att köra. gick lite sisådär men men.. Åt lunch med mysis och johan. Satt och asgarva (garva som as) åt en skitful (ful som skit) unge som såg ut att vara hämtad från Sagan om Ringens Gollum, HAHA! gick tillbaka, satt och myste på gräset med frida, trollis och viktor en stund innan det blev slagsmål mellan stadens A-lagare. fyfasen vilket liv. Sen var det bara att köra igen. Näst näst sista föreställningen. Söderlund var på plats, näst längst fram och gjorde mig väldigt nervös. Fick massa fina blommor. Sitter och nördar här nu men ska nog sova nu. jag är väldigt trött. Tur att vi inte behöver vara där förrns 16.oo imorgon. puss och godnatt.

nej, fjortisar är ingenting för mig!
hur jag kan göra så mot mig själv? det har ni inget med att göra.
hur kan NI göra så mot mig? mot oss? Ni är ju bra dumma i huvudet..
btw, ni har lika mycket smink till vardags som jag har efter en föreställning (det är inte positivt)
haha, shake that ass, bitches!

totte, totte, totte, totte, totte, totte <3


sicka veckor.

usch så mycket det är och det kommer bli.
hela förra veckan bestod av LÅÅÅNGA träningsdagar till musikal + premiär.
denhär veckan består endast av föreställningar, dock får man sovmorrnar men det suger musten ur er.
nästa vecka är vi i skolan 2 dagar och sen bär det av mot London med mina dansare. Dans, dans, musikal och pub-besök :) 3 dagar i London med dans och lejonkungen-musikal kan ju knappast toppa mycket, eller?
Sen är det bara att sätta fart för då är det snart projektarbetesredovisning. Lilla stressen. Sen drar jag på VM och sen tar jag helt plötsligt studenten. Fest i ca 3 dagar för sedan är det dags för disco & hiphop- SM i Stockholm.

igår var en halvbra dag, tur att älskling kom ner en stund. Jag behövde det.
"era ord, era lögner ska jag aldrig mer lita på!"
Sara hjälpte också till att få upp mitt humör lite bättre också. tack.
 dock lystes hela min dag upp när frida & jag hade vårann vindruvstävling, 30 stycken var inproppade i käften utan att dom gick sönder. Jadå, våra vuxenpoäng är skyhöga!

idag är det två föreställningar, skolpjäs och "vanlig". Jag kommer vara helt slut ikväll.
sova på en gång när man kommer hem, ja tack. Längtar något rejält mycket till lördagkväll, utgång med musikalgänget :D BLACK HORN! "är du inte skönt grön, så måste du PASSA DIG!"  det kommer bli dom interna skämtens afton, eller hur mysis? ;D nae nu ska jag nog fixa och trixa lite. Vi ses bitches.

usch, vad jag saknar mitt eskilstuna <3

/ M,


fungerande.

äntligen funkar min dator igen, bara så alla vet. Nu blir det åka av i bloggen :D

jag hatar er, ni är snoppisar allihopa!
må alla era hårstrån växa inåt! :@

föreställning ikväll, jag älskar The Wiz! :D

bye bye / M,

Äntligen

det är mycket som är äntligen nu.
Äntligen gick en hel tävling bra, slutae som 1:a , 1:a och 2:a (par, formation & singel)
äntligen hade The Wiz premiär och vi är totalt grymma. Fått bra recension (med vissa undantag) i NT också.. hursomhelst så är jag stolt att vara en del av alltihopa. Hur hårt och hur frustrerande det än är.
Äntligen har formationsträningen inför VM kommit igång på allvar. Nu känns det att vi är på gång på riktigt. Ännu en gång ska PartyStylerz leva loppan på VM-golvet. Och vi ska GLÄNSA! :) Men innan det så är det föreställningsvecka och London som gäller.

dock har jag personliga saker att gnälla över, jag är skadad. Jag är skadad rejält.
igår (söndag) på föreställningen lyckades en ur ensamblen ramla rakt över mig och landningen skedde på min rygg. Jag grät och städade mig fint av scenen. Så fort jag kommit av så skrek jag och grät som en tok. Låg i logerna och folk undrade vad som hade hänt, fortfarande så skek jag bara. tårarna sprutade och bildade pölar på golvet. snälla orkester-henke smörjde in ryggen med linement och satt hos mig tills jag halvt  kunde le igen. Snäll är han :) idag gör det ont och jag mår halvt illa. Trodde att ett möte hos massören skulle göra det hela lite bättre men icke sa nicke. Det gör nästa mer ont men imorgon kommer nog vara värst, då sätter träningsvärken in också. typiskt att sånt här ska hända just nu. Jag har inte tid för sånthär. Mitt liv är liiiite för stressigt för dethär just nu..

sitter hemma hos älskling och skriver medans han så sexigt spelar elgitarr ;) me like.
han är bra för mig <3

sara, i miss you,

i'm so sorry

min dator hemma har lagt av totalt den total vägrar släppa in mig på internet, så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för er som faktiskt brukar läsa min blogg. Har nog inte skrivit sen jag åkte till danmark. Hursomhelst så gick den tävlingen lite sisådär, 4:a i grupp, 4:a i par, åkte ut direkt i singel och strök mig från hiphopsingel då jag var för sjuk för att ställa upp. somnade med feber vid tränare och övriga dansare brevid högtalaren. Resan kantades av skitsnack, bråk och skratt. Som det ska vara vill säga.. Och sedan dess har vi hunnit med mycket. Fester, formationsträning, vanliga träning då jag stolt kan skryta med att jag lärde mig kicka och hålla kvar i benet, fan jag är cool! (hoppas innerligt att det funkar när jag testar nästa gång för annars blir jag nog lite putt!) Skit sur på min skola, dom gör verkligen ingenting för oss överhuvudtaget, speciellt inte dansläraren som har han om musikalen och jag har snart inte tålamod för det längre, speciellt inte när koncentrationsveckan börjar på måndag och har premiär nästa lördag! :@ F U ! idag blir det att fota till GB-katalogen och prova tjackhoror-kläderna. Sen är det samsjungning på Hörsalen och sen drar vi till åby för att fira min lilla vän Sara som fyller 17 idag :) jippie! älskling åkte till sälen imorse och det är inte alls lika kul men men, han ska få åka skidor som han har längtat efter och det är ju kul för honom iallafall :) Fredag bär det av mot ringarum(?) för middag och övernattning hos family bäck för lördag är det tävling i kalmar. Heja PartyStylerz med nya kläder! :D söndag, träning och sen är det bara musikalen i 2 veckor framåt! sen drar vi förmodligen iväg till london med klassen (bara dansarna) snabb genomgång hur mitt liv ser ut just nu! puss och kram!

RSS 2.0