Hädanefter ska jag vara bra

Nu är det helg och inte minst höstlov. Jag har firat det ordentligt med inflyttningsfest, halloweenfest och oktoberfest. Tack alla inblandade för en fantastisk helg!

Idag är det söndag och jag har varit heeeeelt ledig hela dagen. Sovmorgon, soffhäng, lunch i Lagerlunda och bus med Sam. Nu är det sen söndagseftermiddag och jag ligger i soffan och bara njuter av att få vara hemma. Ikväll äter vi tacos och ser på film, kan vänja mig vid det här. Men nästa söndag är det igång igen och jag taggar redan! :D 

omgång 25.

Sista dagarna har varit mycket men åh så bra!
Sen senast har jag fyllt år, hela 24 år och är nu inne på mina 25:e säsong.
Storebror jobbar hårt på att ge mig åldernsnoja.
"Ja, nästa år fyller du ett kvarts sekel. Hur känns det?"
Jag svarar att det faktiskt var jag som sa så första gången till honom.
Och påpekar att han alltid kommer vara nästan 7 år äldre än mig. "Hur känns DET?"
Har hunnit fira med både familj, släkt och vänner.
Haft en lång lördag med uppvisningar x 2 och firat kusin som också fyllt år.
 
Måndag är här igen och sista veckan innan höstlov är igång.
Kommer dock behöva jobba två kvällar på höstlovet men det gör inget, skönt att hålla igång.
Idag ska det koreograferas lite, se nya TWD och handla innan jag jobbar och tränar sent.
 
Går omkring i ett litet lyckorus, har så mycket att se fram emot.
Nästa vecka är det halloweenfest hos oss och oktoberfest hos storebror.
November är fylld av extra träningar, uppvisningar och hemlisar.
Sen är det december och det är alltid så mysigt med jul och nyår.
Sen drar vi. 5 januari och två veckor framåt ska tillbringas på Teneriffa med familjen!
76 dagar kvar. Ingenting om man jämnför med NÄR vi bokade. 365 dagar var det då.
76 dagar kommer gå så fort i jämnförelse.
 
Nu ska jag försöka väcka Victor så han kan ladda ner avsnittet, jag kan inte vänta längre!
 
 

Oh my Darlin'

BRA START PÅ VECKAN! :D
När chefen ringer och levererar så bra nyheter att man börja gråta, då vet man att man valt helt rätt yrke!

Världens bästa mormor följde med som sällskap när jag handlade till onsdagen kalas och sedan dess har jag varit på dansskolan. Koreograferat, undervisat och tränat. Skrattat så jag har fått ont i magen! 

Nu ligger jag hemma och saknar Victor som är i Bollnäs och inte kommer hem förrens sent imorgonkväll. Sovmorgon imorgon också innan det blir en lång dag när alla jobb drar igång. Tagga tagga tagga!

Ändrade planer och mardrömmar

Igår blev inte alls som jag hade tänkt. Var på jobbet 08.00, tänkte var hemma igen vid 12.00, gick hem 20.00.

Under dom omständigheterna som rådde så blev det bästa så. Passade på att träna zumba och busa med chefens barn som var på bästa möjliga humör. Somnade i princip så fort jag kom hem och vaknade nyss. Ska äta frukost och njuta av min HELT lediga dag. Lunch på stan med Julia och fotboll ikväll, NICE! 

Sleeping beauty

Tisdagskvällar är alltid värst. Alltid as-pigg och då nervös att jag inte ska somna tillräckligt tidigt. (slutar också alltid med att jag ligger och vrider mig i sängen halva natten...) och sen ska man upp tidigt för att dra iväg till Dagsberg och leverera. 8 danspass senare är man så trött att man däckar i soffan så fort man kommer hem.

Nu har jag sovit en timme, vaknat och ska slänga i mig en matpaj och sen dra iväg till dansskolan för att få skaka av rumpan lite med Gabbi och fina vänner! 

Bra fredag!

Dagens enda lektion hölls i Tåby igår morse och det gick kalasbra ändå tills jag var påväg ut och hittar tre tjejer som gråter pga bråk. Bra avslut....

Lämnade in bilen på lagning, slappade hos föräldrarna, fikade hos morfar med storebror och lekte med en otroligt glad brorsson. Hämtade bilen, somnade i föräldrarnas soffa och sen avslutade jag kvällen med mina fina tjejer och killar i Annas soffa. Hon hade bakat bullar och vi åt tills vi storknade. 

Idag är det lördag och jag har legat in soffan hela dagen i myskläder och kollat på ett maraton av Americas Got Talent. Ikväll kommer My och Linus förbi en sväng innan Victor börjar jobba. Ska bli kul att få visa lägenheten för våra bästa vänner äntligen! :) 

Never jump

Känns som att jag försöker springa ifatt mitt liv. Har lite för mycket jag måste, behöver och vill göra. Så den tid jag har ledigt tillbringar jag hemma och andas. Jobbet flyter på utan problem så det är inga problem, det är allt runt omkring som verkar göra allt för att jävlas med mig. 

Men jag har varit med om värre så det ska nog gå bra, tar höstlovet till alla ladda om och komma ifatt mig själv. 

Imorgon blir det jobb, handla, lämna in bilen på lagning, fika hos morfar med bror och sist så ska jag hänga med mina fina tjejer och fira den traditionella kanelbullens dag. Tänk att vi firade den innan vi ens visste att den fanns! Lagerlunda <3

Kick some ass

Igår mådde jag äntligen för första gången på flera veckor bra igen! Kunde vara med på lektionerna och köra hårt så jag var på ett toppenhumör!

Kom in till min träning lagom till när vi skulle träna på kickar och dom satt som en jävla käftsmäll! Jag var i exstas och tillsammans med Martina kickades det lite extra! Dom sitter där dom ska helt enkelt och det känns asbra!

Sovit som en bebis och nu är det dags för frukost innan jag gör mig iordning för dagen. Tisdag betyder disco, hela dagen! :) RSS 2.0