YEAH BITCH!

Tänkte bara meddela att jag nu har semester. Nu och tre sköna veckor framåt! Allt började med en brakfest när morsan fyllde 50 och idag har jag bara spenderat pengar. MASSA pengar. Hursomhelst semester och jag älskar't. Imorgon blir det sol om vädret tillåter annars drar vi till Astrid Lindgrens Värld. Haha :D


Vi lever för imorgon.

Det är onsdag. En vecka har aldrig gått långsammare. snälla ta slut. Jag vill ha semester nu. NU! Det behövs kan jag säga. Tre dagar kvar. Tre tidiga mornar kvar. 24 arbetande timmar kvar. Massa intyg kvar.. Jag vill dö lite... Igår var det musikquiz och vi kan lätt ha varit sämst på plats. Men kul hade vi och det var lätt värt det! :) idag är jag uppe med tuppen trots en halvt sömnslös natt. Nu kör vi.


PMS

Och så var det dags. Stacks Victor som får stå ut med mina humörsvängningar. Och äta när man ska är uteslutet. Man äter när man är hungrig och aldrig däremellan. Tillbaka på jobbet efter en tårfylld lunch och ingen mat i magen. Snyftar lite i mitt hörn och stänger ute världen med musik och kanal 5 play. Ikväll är det musikquiz som gäller med jobbarpolarna. Det kan i princip gå hur som helst. Bara ge mig vin så är jag igång.


Välkommen till en show av olyckor och kaos.

Igår var det fest! Och jag levde för hela helgen. Köksfest med gamla och nya vänner. En underbar överraskning från Stockholm och en galen utgång på Hugo. Kramas med buskar, slisk och dans. Så idag, lördag, blev lugnt på landet med sol, grill, champagne och lek med barnen. Hemma nu ensam och ser på Batman - Forever. V kommer inte hem förrens imorgonbitti så tv-kontrollen får jag bestämma över själv. Jag och mitt skadade knä.


You'll be stupid to leave.

Veckan har gått snabbt även om vi många gånger ville dö på cupen. Nu är helgen här och jag ska leva och dansa som om solen aldrig mer går upp. Maria har fyllt år i veckan och det ska firas. Stort! Förfest och Hugo. Huvudet snurrar i 180 pga jobb och värre ska det bli pga drinkar och kärlek. Imorgon ska jag sova!


Håll andan, håll ut

Det är måndag igen och det är två veckor kvar till semester. 14 dagar. 10 arbetsdagar. Hur kan så långt bort kännas så nära? Och tvärtom? Samtidigt. Ja men nu kör vi. Let's go......


Tough love

Igår gick jobbet asbra, somnade i mammas soffan, hämtade Victor och fixade oss innan vi mötte upp Sara och Hampus på Napoli. När grabbarna försvann till bion intog jag och Sara ett bord på Manesa för några drinkar. Idag är det söndag och jag sitter klistrad framför TV:n och Tough love. Ska ha en hemma dag. Städa, diska, tvätta, städa toaletten, svabba golv, dammsuga. Ja allt det där som vuxna människor ska.. Vädret ger mig huvudvärk så jag har inget bättre för mig ändå. Hoppas ni alla har en fin söndag. Jag behöver semester!


Long time. No see.

Wööw! Har nig aldrig varit såhär dålig på att blogga. Aldrig. Någonsin. Inte en enda gång sen jag började blogga i februari 2008. Skärpning Malin. Hursomhelst.... Allt flyter på i vanlig ordning och det är nu endast 2 veckor kvar till tre veckor semester. En välbehövlig sådan! Vad som ska göra är fortfarande inte bestämt men nått ska man väl kunna hitta på i tre veckors tid :) vädret har svikit oss här i Norrköping men jag slutar aldrig hoppas :) Idag är det lördag och jag har varit vaken sen halv 8 när jag var världens bästa flickvän och skjutsade Victor till jobbet. Ligger i soffan och vilar upp min trötta hjärna. Ser på Tough Love och inväntar lunch. Senare i eftermiddag drar jag upp till dansskolan för att ha klass i cheerleading med ett gäng tjejer på möhippa. Lättförtjänta pengar och jävligt kul! :D Hoppas på att få träffa Davidsson ikväll över en cider eller två. Annars blir det nog en kväll i soffan med godis och film.


RSS 2.0