Äntligen Midsommar.

 Glad midsommar på er alla!
Nu går det bara bakåt....
 
Igår var en stressig men effektiv dag. 
Timmarna på jobbet gick långsamt men jag blev klart med allt som behövdes vilket gör att jag har en hel veckatill godo. När jag väl kom hem hann jag knappt innan för dörren innan det var dags att åka igen. Mot landet med hela min familj för att fira Victors födelsedag. God mat, sol, knott och mys med Alva. 
 
Sen kom det sms om att midsommarfesten var inställd. Panik!!!!
Snabba telefonsamtal och massa sms senare så var festen flyttad och under kontroll.
Skyndade hem för att fixa midsommar-mat, planera en tårta samt fixa massa lekar och lag.
När jag kom ut ur duschen såsnurrade huvudet i 180 och jag somna som en stock.
 
Vaknade alldeles för tidigt men det gör inget. Har fortfarande massa att planera och välja vad jag vill ha på mig. Moa hämtar upp mig klockan 11.00 för att åka och handla det sista. Klockan 14.00 kommer gänget och då drar festen igång. Hoppas att ni alla får en fin midsommar! PUSS!

Regnet det bara faller ner

Det regnar och jag älskar't!

Victor började jobba klockan 08.00 och jag kunde inte somna om när han hade pussat mig hejdå. När jag hörde regnet insåg jag hur dagen skulle bli och jag log. Letade fram massa filmer och intog min plats i soffan. Just nu rullar Ghost Rider.

Blir fast här tills det är dags att fixa sig inför kvällens festligheter. Johan och hans polare har fyllt 30 och det ska firas ordentligt. Undrar hur jag kommer må på dopet imorgon...


Äntligen.

Helgen är här.
Studenter springer ut.
Och Sverige är ute ur EM.

Jävla skit fredag.

Hemma iallafall och är jävligt bitter. Mest på alla dessa medgångs-supportrar. Jag kan helt enkelt hålla med om att Sverige inte var det bästa laget i denna turnering och hade ett uselt spel men måste man skuta ge upp redan i 2 minuten? Vart tog hoppet vägen? För när Sverige vinner matcher är vi bäst i hela världen och Zlatan är Gud men om det blir förlust så borde vi aldrig någonsin mer ställa upp i ett mästerskap? Mitt hjärta klappar iallafall för blågula färger!

Skräckfilm på TV och jag håller på att dö av nervositet trots att jag redan har sett filmen i fråga. "when a strangers calls".

Godnatt.


Kanske fånigt att säga men jag har aldrig vart så stolt.

Dags för en liten uppdatering.

Jag mår bra. Förträffligt bra faktiskt! Folk runt omkring mig mår inte bra och självklart tynger det mina axlar men jag känner mig stolt över att kunna hjälpa. Även om det bara är genom ett sms eller kram. Jag vet att jag gör gott.

Idag har det varit torsdag. Hela dagen och jag har briljerat på jobbet. Känner verkligen att jag gör framsteg och det känns bra. Fick undan massa på supporten, hjälpte till inne på lön och fick även leka chef då Åsa bad mig fixa orderkö, gruppmötet OCH tio-mötet.

Som sagt, torsdag och det betyder: Malins Tv-Torsdag. 30 ljus är tända och jag inväntar Mysan för att ha vår Criminal Minds-kväll.

Imorgon är det fredag! Wuhuuuu!


För någon jag kände men aldrig har känt.

Jag har blivit en värdelös bloggare. Men det händer inte allt för mycket nu för tiden. Jag jobbar och inväntar semestern som är 7 veckor bort.

Ingen dans och sommarvädret lyser med sin frånvaro då det varit regn och moln den sista veckan.

Smågrejer som hänt sista tiden. Förlängt och löneförhöjning. Tacokvällar, smultronstället, grillning på landet och snow White and the huntsman.

Snart midsommar och jag längtar som en bäng. Hela mitt gäng på ett och samma ställe. Hela dagen och hela natten. Men innan dess ska Johan ha sin 30årsfest, Victor ska fylla 23 och Sam ska döpas. Juni är en hektisk månad

Nu återgår jag till soffan och allt som visas på tv:n. Sitter på helspänn då det förväntas bli åska och blixtar under kvällen. Inte okej...


RSS 2.0