Give me all you got!

Galna sista dagar. Lugn fredag hos mor & far, en seg lördag som slutade med galen fest på dansskolan där vi hade disco för barn och ungdomar. Dansade barfota på cementgolvet i entrén i 5 timmar med mina Power-tjejer och skrattade så vi halvt föll omkull.

Paniksöndag med värk överallt, ett borttappat block, ett lås som vägrade ge med sig och inbrott i bilen.

Vilket resulterade i en väldigt glögg måndag. Halvt väckt av Maria och Sara, en sväng till skärblacka för att leta efter blocket som egentligen var i Tåby. Så mot Tåby, ner till bilverkstaden, skjutsa hem Sara och sen avsluta dagen på dansskolan med streetjazz, cheerdance och egen träning som gick sååååå jävla bra! :)

Hemma nu och leker med min nya högtalare. Tjuvarna snodde den gamla ur bilen men Linus var snäll och fixade en ny! Ska sova snart för att vakna tidigt och planera dagen för mig och mina praktikanter.

World Wild

Sista veckan har varit hemsk.
I samband med att all stress runt dansskolan, stora uppvisningar och flytt la sig så kom förkylningen från helvetet. Jag har varit så sjuk men ändå inte så pass att det varit värt att ställa in lektionerna. Så jag har bitit ihop och hoppas innerligt att det försvinner snart för idag hade jag ett nervöst sammanbrott i bilen och grät en skvätt.

Skulle behöva antingen bli frisk på stört eller bli så sjuk att jag inte kan gå upp ur sängen. Helst bli frisk direkt för att ställa in lektioner vill jag INTE! Man mår så mycket bättre av att vara på dansskolan och träffa elever och kollegor :) 

Nu skriker tv:n efter mig och jag ska snart sova så jag får ordentlig sömn och kan tagga 5 timmar discodans imorgon! :)

Efter stormen

Hade det inte varit för den förbannade förkylningen hade jag sagt: nu kan jag andas igen! Alla dom där småsakerna som stressat upp mig är över och förbi och det har gått kanonbra! Men förkylningen är värre än någonsin och jag mår skit. Nyser, fräser och snurrar runt som ett litet koli.

Vi har flyttat ut ur 1:an och in i vår nya, fina lägenhet. Lämnat nycklarna och lämnat det bakom oss. Nu fokuserar vi på ett liv tillsammans utan att behöva trampa på varandra. Världens bästa älskling, månen i mitt liv, min bästa vän! 

Vad det gäller jobbet känner jag mig inte sjuk nog att ställa in lektioner så jag biter ihop och gör så gott jag kan. Överlevde söndagslektionerna och mår varken bättre eller sämre idag så det ska nog gå vägen ikväll också, hoppar dock över min egen träning. Varken orkar eller vågar riskera nått när jag mår som jag mår.

Nu: frukost, film och plocka i nya lägenheten.

It all started with à big Bang

Måste skrika.
Känner att jag är på gränsen till ett nervöst sammanbrott. Vill bara att denhär helgen ska vara förbi. Långt från förbi. Borta och glömd helt enkelt.

Alla mina kurser har haft kursstart så den lilla detaljen kan jag lägga åt sidan. Nu återstår bara uppvisning på Stadium Arena och den där förbannade flytten. Tolka mig inte fel nu, älskar alltihop men att få ihop vardagen med en flytt är inte det lättaste jag gjort.

Imorgon är eldprovet för mig själv då jag först undervisar på Tåbyskolan, måste handla hem både gardinstänger och lampor, förmodligen undervisa för djäkneelever, tatuera mig, flytta OCH träna med POWER inför lördagens uppvisning. 

Nu börjar jag gråta för jag är alldeles för trött. 

dagen D

Det här med att ta det lugnt är inte riktigt min stil.
När det väl finns dans åt mig kan jag liksom inte sitta still.
Inte heller köra lite lugnt.
Efter en lång tisdag och en snorig onsdag så bestämde jag mig ändå för att träna på onsdagkvällen.
Så 45 min ragga/dancehall, 45 min reaggeton, 45 min zumba och 45 min bollywood.
Jag var så svettig och trött att jag trodde jag skulle svimma!
Vaknade på tosdagen med en rejäl träningsvärk och en frisk näsa.
Bara en retig hosta som är kvar men den ska vi nog lyckas mota bort.
 
Igår var sista dagen på prova på-veckan och jag och julia provade oss på locking.
Alltid kul att pröva nytt även om man ser ut som en kyckling som kör!
Hemma tog jag tag i mailen och skickade sms till berörda innan jag tog kväll.
Grillade hos mor & far med hela familjen och bara njöt av att få vara trött med gott samvete.
La mig i sängen kl 22.00 och planerade dagens lektioner.
Idag är det nämligen ÄNTLIGEN kursstart! SOM JAG HAR VÄNTAT! :D
 
Drar upp till dansskolan vid 11.00 för att möta Caroline och kolla det sista.
Mina klasser börjar 14.00 och jag kör till 20.30 så jag kommer vara lagom trött ikväll.
Glad att det är sovmorgon på schemat imorgon men det ska fixas i lägenheten,
på fredag går det allra sista flyttlastet och då kan vi äntligen börja leva som vanligt igen!
 
 

Man kan bara se fram till bron.

Gör liksom inte mycket mer än jobbar just nu. Jobbar och försöker få ihop det mitt i flytten. Tar verkligen en dag i taget och tänker inte så mycket mer framåt än så.

Prova på-veckan är i full gång och det kryllar av elever på dansskolan, stora som små. Gamla som nya. Har haft mina pass nu och tänker fokusera på att bli frisk resten av veckan men kommer ändå hänga på danssskolan för jag mår så bra när jag är där! Också fått alla nycklar och kort som behövs så nu kommer jag in och ut precis som jag vill! Nöjdtjej_89!

Nu ska jag sova för efter 11 timmars undervisning och massa stress så är jag riktigt trött nu. Imorgon väntar 8 pass på Dagsberg och klockan ringer tidigt. Godnatt!


RSS 2.0