Fredag.

Idag får vi fredags-mackor på tio-rasten. Jag tänker strunta i den rasten. Varken på humör eller hungrig. Redan ätit frukost så jag kan nog hålla mig till lunchen. Jag måste det helt enkelt.

Det är inte lika lätt den här omgången men det ska gå. Jag tänker inte vika mig. Aldrig. Jag gör dethär för mig själv och ingen annan.

Vad som mer händer ikväll har jag faktiskt ingen aning om. Victor jobbar natt så jag blir ensam hela kvällen och natten. Vi får se helt enkelt :)


En känsla av lugn

Barndans är aldrig några problem. Förutom när man inte hittar några låtar som man känner att man skulle stå ut med i 12 veckor. Då blir det svårt.

Men så hittade jag en låt som kommer passa min power-grupp perfekt! Nått som dom verkligen måste jobba med för att utvecklas. Det är inte kul när det är för enkelt. Hursomhelst. Jag skrev, testade, skrev, testade och höll på hur länge sen helst och helt plötsligt var klockan 00.00. Då fick jag tvinga mig själv att lägga mig. Men en känsla av lugn har infunnit sig. Jag är ute i myyyycket god tid och har i princip allt klart. Bara CM-koreografin kvar men det blir lätt! :D jag är kung den här terminen!


Första bästa

Trängde bort allting utom jobb idag. Hunger och smärtor. Jag bara skrev och skrev för att göra mitt allra bästa för att visa dom där framfötterna som jag faktiskt vet att jag har.

En otroligt snabb sväng till gynekologen för att få nytt recept till p-piller innan jag tog en promenad hem. Bara byta om och åka igen för att se på när Victor och hans mor åt middag.

Nu är jag hemma, ätit två ägg, dricker te, letar musik, försöker koreografera och halv-tittar på Celebrity Apprentice. Mår som bäst när jag har en del att göra. Stort som smått. Så det passar bra ikväll för PMS:en är på en så pass hög nivå att jag bara skulle sitta och gråta om jag inte hade nått att sysselsätta mig med.


@ lunch

Hemma på lunch i skrivande stund. Ska strax gå tillbaka men måste skriva lite bara. Mest bara för att. Har tillbringat förmiddagen med agi:er och när jag kommer tillbaka ska det skrivas ut massa ärenden och sen sitta på olika möten resten av eftermiddagen. En ganska lugn eftermiddag vill säga.

Ikväll ska jag och mor min umgås med Stina, Sam och Nero när vi åker till Ensjön för att fika (dom ska fika, jag dricker mina shakes, duktiga jag!) och se på Dallas. Bäst att passa på medans man fortfarande har lediga kvällar :)


Du är på repeat.

Det finns ingen, bara du.
Jag är lyckligare nu.


VA FAAN?!?!

Precis när jag uppdaterade förra inlägget så säger Melin på TV att han ska åka hem igen. MEN VA FAAAAAN!!

Visserligen tyckte jag det var konstiga att han var med överhuvudtaget efter som han vann 1997 och dethär förklarar saken men ändå. Lika snabbt som han kom in så drar han hem igen. jävla skit....


Vi gör det vi ska och vi gör det bra

Städat klart.
Tänt ljus och koreograferat två barndanser. Ska göra några till men nu har jag tagit en timmes break för att se på Robinson. Var lite starstrukket av Martin Melin när han var med första gången och nu är han tillbaka. KAN MAN JU BARA INTE MISSA! :D

sitter i skrivande stund under världens mysigaste filt och kedje-dricker te. Har världens mysigaste lägenhet. Hur mycket jag än vill flytta ihop med Victor så vill jag inte lämna mitt lilla bo. Inte än på ett tag. Han får flytta hit helt enkelt :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/465950/images/2012/pic_503d11aae087c337f2000e00.jpg" class="image">


You have to stop

Överlevde även denna dag oerhört smärtfritt. Inte fått undan lika många intyg som jag hoppades men så har jag ju också samtidigt kört supporten så det är inte så konstigt egentligen.

Hemma och tar en paus innan jag fortsätter på gårdagens städning. Fick sån blixthuvudvärk att jag somnade innan klockan slog 22.00. Så idag blir det svabba golv och städa toan. Sen är faktiskt allt klart. Klart för att koreografera och dricka te med gott samvete. Jag blir aldrig klar med mina jobb...


Idiot.

Bita ihop.
Tugga tuggummi och spotta snus.
Allt handlar om att bestämma sig.
Dags att vara lika envis som Victor säger att jag är. Envis och idiot. Huvudvärk hjälper inte men det ska inte få knäcka mig. Jag är starkare än så. Jag har gjort det förr, jag ska göra det igen. Nu. Här och nu. Nu kör vi.


När lamm blir lejon

Herregud vilken snurrig lördag.
Upp till himmelstalund där matchen skulle börjat 13.00 men påfund av försenade domare kom matchen inte igång förrns 14.30. Bror som skulle hämtat Staffan hust den tiden fick panik men snälla som vi är hoppade jag och Victor in i bilen för att åka till Finspång och hämta upp honom när han kom i mål efter 72 km på 6 timmar och 13 minuter. Tillbaka till matchen där Henkas lag låg under och han själv hamnade i rejäla bråk. Å andra sidan... Vad är amerikans fotboll utan bråk? ;D efter nått middagsliknande hos mor & far köpte vi godis och filmer på Citygross innan jag somnade ifrån en rejäääääääl huvudvärk.

Idag är det söndag som ska fördrivas med film, städning, handlas, fikas och tapetsera stan. Lugnt och skönt? Jo tack...


Helg

Nu är det helg. Fredag är förbi och då var det kräftskiva med fina vänner tills vi frös så mycket att vi tillochmed önskade oss vantar och sockar.

Idag är det lördag och jag bloggar från bilen (Victor kör!), är på väg upp till Himmelstalundsfältet för att se bror min spela rugby. Aldrig sett en match innan så detta ska faktiskt bli riktigt roligt. Lunch hemma hos mor & far innan jag måste hem för att fixa mig inför kvällens partaj med Marängen.


Där jag hänger min hatt

Allt verkar gå åt rätt håll och jag gillar't. Bilen är underbar, Victor är bäst, min familj är helt fantastisk, jag har fått förlängt på jobbet och ikväll är det kräftskiva med några av världens finaste och roligaste vänner.

Igår hängde jag i Eneby hos Victors syster Karin och familj. Vi bjöd på tacos, hon misshandlade mina ögonbryn och det dracks kaffe innan vi åkte hem och såg på American History X. Kan vara en av världens absolut bästa filmer och USCH hur man gråter på slutet.

Nu ska det jobbas!


Sommar, sommar

Den är slut. Den har inte ens varit här men redan är den borta. Den underbara och efterlängtade sommaren. Bokstavligt talat som bortblåst. Det har regnat och varit grått precis hela dagen vilket har resulterat i huvudvärk. Försvann in i musikens värld och fick iallafall undan några rapporter mellan alla möten och samtal.

Handlade med Victor och åt mat hos päronen innan jag och mamma bilade till Stina för att bebismysa, fika och se på Dallas. Aldrig trodde jag att jag skulle falla för den serien men ändå har jag suttit klistrad tre kvällar i rad! Illa Malin, illa.


Som ett avslut.

Det blev ingen träning. Hamnade ute på landet för att bli bjudna på middag och sen kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Så vi stannade i soffan innan vi bilade till Lagerlunda för att landa i mammas soffa istället framför Robinson och Dallas. Halvt slogs för att få köra bilen hem, jag vann! :D

Klockan är inte särskilt mycket men jag håller nu på att somna i min egen soffa. Borde sova för inorgon är det jag och Ulrica ensamma mot världen och alla deras arbetsgivarintyg och rapporter. Vill ha lön och besked. Gärna igår.


Men skjut mig.
Inte bokstavligt.
Men fan.
Inte min dag idag.
Hungrig är jag också.
Vill helst bara dansa.
Äta och dansa.


Tack men nej tack

Idag var det liiiite svårare att ta sig upp ur sängen. Speciellt när Victor är ledig och fortsätter sova utan problem. Och jag vill bara åka runt i nya bilen. Fan jag är som ett barn som fått en ny leksak! :D

Hursomhelst. Idag är det tisdag och jag snart springa över till Aditro och dra igång rapport-perioden. Lite vila hemma innan jag gör ett nytt försök på kvällens zumba-pass. Efter förra veckan superkrash är jag nästan nervös..


HAPPY!

Första dagen efter semestern är tillåten att vara oeffektiv. Det var ett perfekt ord för mig idag. Ingenting blev gjort men jag var högljudd och pratglad på gruppmötet gör att visa framfötterna. Alltid nått! :D

Städade ur BMW:n med Victor, fick presenter av mamma, åt kantarell-pasta, drack kaffe och myste med älsklings-Sam innan vi ÄNTLIGEN fick hämta bilen. Tog en extra sväng så pappa fick test-köra innan vi packade ihop och åkte hem. Äntligen en ny och fräsch bil med TVÅ nycklar så att vi kan ha varsin. Känns bättre än bäst just nu!

Godnatt! :D


You make me ill

Jag som inte ens klarar av ett litet blodprov i fingrarna utan att läkaren får bända upp fingrarna på mig. Eller hur jag och Maria grät i kapp när man under skolåren skulle ta sprutor. Hur kommer då paniken vara när dom ska sticka, skära och gräva i ryggen på mig? Jag vet att ta bort födelsemärken/leverfläckar är ett av de minst ingrepp man kan göra men jag kan inte rå för att bli nervös. Usch som jag hatar nålar. Och allt annat som får min kropp att blöda.

Vet inte vart. Vet inte när. Men bort ska den tydligen. Usch, stackars lilla jätte(!!!) barnsliga jag..


How i hate mondays

Jag hatar måndagar. Speciellt idag. Skriver detta inlägg från Vårdcentralen där jag väntar på att få komma in till läkaren. Ska kolla upp några födelsemärken som jag inte gillar. Sen sätter jag fart mot jobbet för jobba min första dag efter 3 veckors ledighet. Det knytet sig i magen på mig. irriterande är jag också och om jag tror rätt så kommer det också bli värre. Men vi tänker positivt och gör det bästa av saken! :)

Längtar redan tills jag får gå hem och förhoppningsvis byta bil! Skulle vara så himla kul om vi kunde få det gjort redan idag! :D och mys med mitt lilla troll blir det senare. Kanske en ganska bra måndag ändå :)


Do you have it? Good. Now believe in it.

Okej. Det är alltid bättre att göra saker direkt och få det gjort. Duktig tjej kan men gott samvete luta sig tillbaka i soffan.

Har tagit en promenad, hämtat min väska OCH provkört nya bilen som vi förhoppningsvis kan få hem redan imorgon! :D nu ska jag plocka iordning på alla kläder och invänta Victor som har lovat mig en mysig filmkväll på min sista semestekväll. Skulle gått på bio med tjejerna men sa ifrån. Känner att efter denhär helgen så behövs en kväll hemma i soffan.


Ångest

Fy helvete. Nog att man har haft söndagsångest många helger i sitt liv men det här är helt vansinnigt. Idag är min sista semesterdag. Ikväll ställer jag klockan och imorgon är det jobb igen. Kul. Eller?

Kan dock ha varit den bästa lördagen på sjuuuukt länge :D massa dans och fina elever i Vasaparken när NDC stod för underhållningen på augustifesten. BÄST I TEST! Vidare hem för att snabbt packa en väska och dra till My där det var fest med den fulländade kvartetten. Dans och shots på Harry's. Tobbe köpte mig en ballong på vägen till fyllekäk och sen blev det bilfärd när världens bästa Evy skjutsade hem hela gänget!

Nu fortsätter min söndagsångest i soffan då vädret är piss-tråkigt...


Jag kan. När jag vill.

I vanliga fall hade jag sagt "tack och lov, det är fredag" men inte idag. Vill inte att semestern ska ta slut. Frånochmed nu är det som vilken helg som helst. Det suger..

Har tillbringat större delen av dagen nere på stan och augustifesten med Davidsson. Lunch på T3 och lite dans-kollande. Ska tillbaka ner på stan ikväll med brudarna men först ska jag vila upp mig i soffan. Fixa naglar och dricka en cider. Det är nog ganska gött med fredag ändå när jag tänker efter :)


If you can't stand the heat

Helt jävla slut. Vågar knappt tänka på hur jag kommer må efter första veckan när dans-jobbet kommer igång på riktigt. Positiva tankar! Och snart är det 27:e, då drar jag och BF igång en ny period av shakes. Nu jäääävlar. Harder, stronger, better!

Hursomhelst, efter långa 7 timmar på dansskolan så är jag så trött i kropp och huvud att endast tanken att trängas med folk på Augustifesten får mig att svimma. Lyssnar på fyrverkerierna och ser på Hell's Kitchen. Vill inte ens tänka på alla eleverna man skulle möta på marknaden och tivolit. Nej tack. Jag tycker om er men nej tack. Att inte ens kunna gå två meter utan att se en elev är inget jag har ork för just idag.

Godnatt världen!


Sonen nights, i don't even know

Hade den bästa onsdagen på länge. Långt och peppande samtal med chefen innan jag styrde bilen mot Ensjön för att umgås med Stina, Sam och Nero. Roliga youtube-klipp, samvakt när Stina klippte gräs, långpromenad, kladdkaka, pizza och massa skräckfilmer. MYS!

Idag är det torsdag och jag har en förmiddag i soffan innan jag ska tillbringa hela eftermiddag och kväll på dansskolan. Skönt att komma igång igen inför termin-start. GO GO GO!


Jag accepterar mitt kaos

Jävla tisdag. Jag som var så effektiv och glad. Fick så mycket gjort och var så glad att få träna och träffa våra fina discotjejer. Sen vände allt. Jag bröt ihop och grät. Grät och grät tills Maria och Svanslös bjöd över mig på te och tvingade i mig kvällsmat. Jag fick prata, jag fick gråta och dom fick mig att le. Bättre vänner kan man inte ha. Dom är bättre än bäst. Idag blir det sol och bebismys i Ensjön med Stina och Sam. Väl behövligt!


Rise and shine

Gårdagen blev ganska bra ändå. Avslutade dagen med film, lite styrka och stretch innan jag somnade gott i Victors armar. Klockan ringde för ca 30 minuter sen och det var bara att pallra sig upp och dra på mig träningskläderna. Även idag börjar jag dagen med en 5 km promenad i Vrinnevi med lilla Wilhelmsson. Det är dumt att ändra ett vinnande koncept så jag bara kör! I eftermiddag blir det koreograferande på dansskolan och zumba med Anna för att avsluta stort! I'm on a roll! :D


Because you had a bad day

Sovit dåligt och känner mig stressad. Fick ut det mesta på en 5 km lång promenad i Vrinneviskogen med lilla Wilhelmsson. Slocknade direkt på soffan men enda sen jag vakna igen har jag haft en taskig attityd och känsla. Solen strålar som aldrig förr men jag har ingen lust. Kan det vara PMS på gång? Så jag ser på Mumien istället för att göra mig olycklig på folk.


Spice up your life

Spola tillbaka 24 timmar och ta mig till London. Till handbolls-finalen och OS-avslutningen. Åh vad jag skulle ge för att få vara där. Nyss klev Spice Girl upp på scenen och jag brutalt skrek rakt ut. Hakan slog i golvet och ögonen blev stora som tefat. Hoppade upp och ner i soffan och fick tillbaka alla lågstadie-minnen! Wannabe och Spice up your life, jag var så nära till tårar av lycka! Älskade Girl Power. Älskade London.


Många bäckar små

Igår var det fredag och jag hade fullt upp. Lunch med Sara, maxi och skvaller med Anna, träffa Sara på Manesa, liten förfest hos Mia innan allt avslutades på Hugo. Dans, gamla vänner, australiensare och svettiga gubbar utan skjorta. Sen somnade jag och Söderlund gått. Lördag har tillbringats i soffan och på dansskolan. Känner mig tjock men skiter i det just nu. När lönen kommer blir det andra bullar. Godnatt!


Medans du sov

Torsdagmorgon. Över en vecka kvar på semestern men jag har redan ångest för att gå tillbaka... Men men, bäst att ta till vara på de dagar som återstår. Sova, soffhäng, dansa, utflykter. Om bara vädret ville ge med sig! Jag känner för en tur till Kolmården. Det är så mycket jag vill göra. Även om det är lugna dagar hemma som jag egentligen behöver.


Regnet det bara öser ner

Blogg.se-appen har damp och vägrar göra mellanslag... Men jag gillar korta i lägg så jag överlever. Det har regnat idag. Massor. Jag har hängt ensam på dansskolan och sett många timmar av Games of Thrones. Victor har krockat min bil men han mår bra och det är det allra viktigaste! Tur att vi ska köpa ny bil inom kort. Tillsammans! Han och jag. Min måne i mitt liv.


Borta bra men hemma bäst

Faktiskt. Trots att jag har haft en underbar helg på västkusten så var det en fantastisk känsla att rulla in i Norrköping igen. 3500 kronor fattigare efter ett besök på Gekås men det var det absolut värt! Kramade om mina kära föräldrar innan jag åkte hem med min man och såg på hela första säsongen av The Walking Dead. Idag ska jag tillbaka till Lagerlunda för att pussas och gosa med min brorsson, mitt dregeltroll!


Hej från västkusten.

Jorå, här sitter jag i Kungshamn med Jonna och Ellen. Lever livet kan man säga, gör det vi känner för när vi känner för det. Vädret är inte optimalt men klänning har jag på mig i ren protest. Stannar här till måndag, då blir det en sväng på Gekås och sen raka vägen hem. Skulle egentligen bara berätta att jag lever. Jag lever.


RSS 2.0